- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- AliExpress tapasztalatok
- Videó stream letöltése
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- OpenWRT topic
- Linux Mint
- Windows 11
- Itt az AI-képes hallókészülék
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajvan2
tag
A g1w eleve elmosódott. Ezzel van valami baj nem? Emlegettetetk már többször valami széleken elmosódást. Valahogy így tudtam volna elképzelni látatlanba.
-
bul07
nagyúr
AT200 tényleg jobb , bár szerintem az ár is kellene mert ha sokkal többe kerül akkor olyan mintha egy Trabantot egy Mercedesszel hasonlítgatnánk
A G1WH 9-10e Ft-ért meg lehetett venni a AT200 mennyi voltMilyen programmal vágtad így egymás mellé?
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
KL48
tag
Megérkezett a G1WH után egy (SJ4000W) AT200 sport kamerám. Csináltam gyorsan egy összehasonlító tesztet velük. A képek magukért beszélnek. Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
-
Gépötty
senior tag
Abból az irányból közelíts, ahonnan a legtöbbet használnád, és csak akkor vegyél kombinált terméket, ha nagyon ritkán használod. Ezek mindig lemondással járnak, és gyakori használat esetén az állandó kompromisszum megöli az embert - ilyen helyekre célgép kell, nincs mese.
Hogy ez nyolcezerért mit tudhat... Mindenképp nézd meg személyesen, lehet hogy valami húszdolláros vacak van a tokon belül, amire ha ajándékba kapod is illik megsértődni
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Ba.G
aktív tag
válasz Gépötty #2741 üzenetére
OK, köszi, megvizslatom. Ezek szerint mégis a túloldalról érdemes becserkészni a témát, a sportkamerák felől, vagyis ez az SJcam (? most hallom először a cég nevét) alkalmas lehet fedélzeti kamerának. Látom, rengeteg biszbaszt adnak hozzá.
Persze lehet, hogy nem érdemes a funkciók összevonásán gondolkodni, már csak azért sem, mert az említett Overmaxot 8e Ft-ért láttam. Valszeg bemutató darab volt, de ennyit még talán akkor is megér, ha nem alkalmas sportcamnak, csak "rendetetésszerű használatra".
[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
Az akkuidőt powerbankkal ki tudod tolni, nem ez a legszűkebb keresztmetszete a dolognak.
Nekem a kihajtható kijelző önmagában sem tetszik. Praktikus, az biztos, viszont egy menetrendszerűen bekövetkező hibaforrást iktatsz be, ami - ismerve a hasonló termékek minőségét - úgy másfél évre korlátozza a használati időt.
Én sokkal inkább egy SJ4000-ben gondolkodnék, ami ugyan valamivel többe kerül kezdésre, de azért a pénzért élhető akkuidőt, és ütésálló burkolatot is kapsz (ha csak egyszer lesz szükség rá, már megtérült az ára!). Meg azt a közösségi hátteret, amit a rengeteg felhasználó jelent, és nem lehet elmenni a GoPro tartozékaival való kompatibilitásról sem. Sorban jutnak eszembe az érvek a típus mellett, ha szükségem lenne ilyenre, tuti ezt választanám, ultimate tipp.
Rákerestem, itthon 35e környéke, kintről 25-30k, vámtól függően. Lehet, hogy van, én nem tudok ellenfelet felsorolni.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
panizzi
aktív tag
Kérdés hogy milyen kapacitású az akkuja. Szerintem nem nagy.
go for it
-
Ba.G
aktív tag
Sziasztok,
A múltkori kiárusítás alkalmával elméláztam a sportkamerákon, hogy hátha esetleg bevethető ilyen dashcam funkcióban is. Konkrétan a Canon Legria Mini volt az, bár még féláron is drága. De most szembe jött egy leértékelt Overmax OV-CAM-04, ezért megfordítanám a kérdést: elméletileg ez alkalmas lehet (nyilván: akkuidő korlátjával) egy szolid, derűs nyári sportkamerának? (Nyilván nincs cseppálló borítása, legalábbis digi. IS, bár ezt a nagylátószög valamelyest kompenzálja.) Szóval: mondjuk egy bringa kormányára felmókolva lehet alkalmilag valamire használni az ilyesmit? Ezek tudják a képet a fordítani (mint a Legria)? (Gondolom, adódhat olyan, hogy ergonómiai okokból a műszerfalra pattintja a kedves vezető, így meg logikusan felmerül az igény a kép megfordítására.) EIK![ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
válasz bajvan2 #2736 üzenetére
Próbálj meg resetelni egyet, hátha segít. Nekem még sosem működött jól egyik kamerán sem, bár igazán nem is erőltettem, mert van olyan kapcsolóm, amivel álló helyzetben is tudok videózni (magyarul bekapcsolva tudom felejteni egész napra a ház előtt).
-
bajvan2
tag
válasz bajvan2 #2735 üzenetére
Meg kérdeznék is egyet. Be van húzva biztosítéktáblába, így gyújtás ráadásra indul, levételre leáll.
Ha jól gondolom van ugye egy olyan beállítási lehetőség, hogy gyújtásráadásra indul/megáll és hány perc múlva kapcsoljon le. Elején ez jó is volt, azaz pl leállás után még beállított értékig filmezett. Mióta bekötötték e két paramétert tökmindegy hogy állítom, a legfelső szituáció játszódik le. Magyarul például félreállít a rendőr és én leállítom motort egyből leáll a felvétel, ami nem szerencsés. El lett tolva esetleg valami, vagy normális jelen helyzetben ez így? -
bajvan2
tag
válasz Gépötty #2734 üzenetére
Mondjuk nekem nem volt másik, úgyhogy viszonyítani nem tudom, csak gondolom lehetne ez jobb is. Ott mozog az egész, ahol a kamerát a talpra pattintod. Nem tükörsima úton nagyon nagy rázkódásokat csinál.
Ha folyamatosan fent van kamerástól, akkor 2-3 nap után mindig leesik. Kábelezés el lett húzva kárpit mögött, az nem látszik, de a kamerát nem merem otthagyni mindig. És ilyenkor jön a baj, a forgatható részt simán túl tudom tekerni levételnél, ilyenkor kiugrik középen valami műanyag menetes rész, fél napos mutatvány innen visszaállítani rendes állásra, legalábbis egyelőre nincs meg a trükkje. Ha nem az egy adott ideális pontból kezdem el a tekerőt tekerni, akkor nem tapad fel rendesen, levétel, hozza maga után az előbbi szitut. Nálam speciel egyszerűen nem fér be a tükör mögé, a tükör alsó vonalával kb egy vonalban kezdődik a kamera teteje és így nagyon látszik. (Octavia) Meg valahogy az utastér felé is sok helyet ellop bárhova is teszem. Aztán nem is tudom úgy fordítani, hogy az látsszon benne, amit én szeretnék, az autó elemei mindig igen nagy területeket takarnak ki. Szerintem az egész forma, kialakítás nem szerencsés, de erre tényleg nem gondoltam vásárlásnál. Kép végül is elmegy, rendszámok világosban hellyel-közzel látszanak, este elég katasztrofálisnak tűnik, de ezt meg elég nehéz összehasonlítani, mert mindenhol mások a fényviszonyok, más lámpa van az autókon stb. De nem győzöm ismételni nincs személyes viszonyítási alapom, viszont annyira nem győzött meg, hogy adott esetben ne próbálnék ki másikat.
Szabályozás meg látod épp erről beszélek, minden lehetőséget megragadva próbálnak elnyomni, kisemmizni, nyilván minden rögzítés sérti egy én mindent megtehetek, mert én szabom és szabatom a szabályokat berendezkedés érdekeit. De épp ezt lenne szabad nem hagyni, hogy már azt is gátolni próbálják, hogy saját magadat megvédhesd, ha már akinek elvileg kéne arra nem lehet számítani, mert csak saját önös érdekeivel van elfoglalva.[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
válasz bajvan2 #2730 üzenetére
Nekem is van egy GS9000-em, csak még érdemben tesztelni nem tudtam, mert szét van szedve.
De azért bepróbáltam a kocsiba, a következők a tapasztalataim: tényleg fura a rögzítése, és nehézkesebb is mint rendszerint a cuppanós tartóknak. Viszont stabilabb mint a többi, és egyszer kell feltenni aztán már nem kell piszkálni. Pilótavizsga sem kell hozzá, és a továbbiakban nem kell a kábelezéssel sem foglalkozni, mert szinte nem is látszik. A rezgést nem tudom, nem vettem észre semmi különöset a többihez képest. Méretre nekem nincs bajom vele, és a rögzítése miatt én feljebb tudom tenni a szélvédőn, így az alja jelentéktelen mértékben feljebb kerül a többitől.
A sebesség kijelzése tényleg laggol, de azért nem 3-4 másodpercet, hanem csak egyet, ez is elég sok.
Arról, hogy elfogadják-e a felvételt csak annyit, hogy tőlünk nyugatabbra be is vannak tiltva ezek a kamerák, és ha észreveszik, egész komoly büntetést kapsz. Simán lehet, hogy a bíró élből elutasítja a felvétel bizonyítékok közé való felvételét, mert csak. Attól a szakértőnek még odaadhatod.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
huncutka1029
addikt
válasz csubuka #2729 üzenetére
nekem 0801-es van, itthon vettem concorde roadcam HD40 néven.
Azért meglepően pontos, és jól végzi a dolgát.
Plusz előnye, hogy nagyon kompakt, így elfér a tükör mögött, és nem kell leszedni műszaki vizsga előtt sem.
Anyyni hátrány azért van, hogy fixen a szélvédőre kell ragasztani a talpat, amibe a töltő csatlakozik, és ebben van a GPS is.
További előny, hogy a felvételen a bélyegzőn szabadon választhatod hogy a rendszámodat, egyéb nevet, vagy sebességet, illetve GPS koordinátákat jelenítsen meg.
Én tettem fel néhány is videót, ha gondolod nézd meg őket.semmi pénzért oda nem adnám ezt a kis kamerát. kiváló kép, sok beállítási lehetőség
egy tesztvideo a gyári beállításokkal saját tapasztalat tötsd le, és saját géprőll futtasd, mert a DB nem engedi FHD-ben lejátszani.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Gépötty
senior tag
válasz csubuka #2729 üzenetére
Azért javasoltam a fórumtárs kameráját, mert azon kívül, hogy ennyiért nem biztos, hogy megkapnád kintről, várni sem kell rá.
Ezeket nem hamisították, legalábbis nem hallottam róla, a G1W-t pedig megbízható helyről kell beszerezni, akkor valószínű, hogy jó lesz.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
bajvan2
tag
A gs9000pro, amit mondtak gps-hez pl menet közben koordinátát nem is mutat. Utólag programmal tudod megnézni.Sebességadat olyan 3-4 másodperces késésben van a videón, viszont a lejátszóprogram jó időben mutatja. Vannak benne blődségek, képes akár 300-as értéket is lejegyezni 1-1 pillanatra, különösen gyors irányváltásoknál, mondjuk 3-4 óránként esik be egy ilyen. Viszont én ezt a kamerát nem venném meg újra, tehát ha mégis gps, ne ezt. Rossz a kamera alakja, legalábbis nálam, függőleges kiterjedése nagyon nagy, nem fér be a tükör és szélvédő közé, nagyon feltűnő, elég nagy vibrációja van a rögzítő/tartó résznek és a szélvédőre rögzítés is elég szerencsétlen.
Másik része, amit pedzegetsz, ugyan nem olvastam el sose az erre vonatkozó jogszabályokat, de nem is érdekel. Megnézném azt a bíróságot, aki legyint a videofelvételre és kihozza bemondásra a másikat. Ha nem vagy beszari ebből igen komoly az egész szervezetet lejárató kampányt lehetne csinálni. Az már megint más tészta, hogy eme ostoba országban hányan fognák is fel.
Magyarázkodnod pedig igazán nem kell. Mindennél többet megér, hogy mostantól soha még csak hozzá se kell szólnom ostoba, frusztrált, irigy, önmaga ellensége emberekhez, legyen az közlekedő vagy rendőr.
Ostoba öcsémnek például első dolga, hogy kihúzza a kábelt. A kamera ott lehet, de ne filmezzen.
Én egyébként nagyon sokat szabálytalankodom, kb egész nap, így első sorban azt szerettem volna, hogy akármi is van, ne lehessen rálegyinteni annyival, hogy "előzött, szlalomozott, záróvonalat lépett át" (Szerintem a jelenlegi szabályozás megöl, emberiségellenes és senki nem tartja be, csak a szájalás megy. A megalkotói, eltűrői sem. Kilátott már 30-50-es korlátot betartó fekete skodát? Sőt ki látott már olyat, aki a pusztában lelassít a korlátozó táblára? Mindenki csak azt gondolja kötelezőnek, ami neki tetszik, illetve bebeszél magának olyat, ami tetszene, csak általában pont a nem kívánatos és másokkal kibaszni dolgokat tartják tetszetősnek.) Viszont épp ezért, mert a nagy többséggel ellentétben tényleg nem szándékom senkivel kibaszni, pláne ha az illető leleményesebb, mint én (vagy nagyobb állat, de ilyen azért tényleg szökőévente van) sose tennék ki oktató-nevelő-álszent videókat a netre.[ Szerkesztve ]
-
csubuka
addikt
válasz Gépötty #2728 üzenetére
Köszönöm az információkat!
Akkor leginkább ez a sima általad ajánlott, fórumtárstól beszerezhető kamera lenne a jó nekem kb. Ha máshol venném, akkor az eredetiséget hogyan állapítsam meg?
Örülök, hogy akkor legalább a használatával nem kínálok extra fogást magamon.
Ha sokat autózol akkor tényleg elkerülhetetlen tartozék lehet. Eszerint Te igazán sokat közlekedsz így. plusz gondolom volt pár kellemetlen tapasztalatod már... azért én annyit nem megyek kocsival. Évi 15 ezer km kb.Ez az ultra max Inkább 10k...
(#2727) TaaT: Köszönöm! Szerintem a GPS-es kamerát hanyagolom akkor... ha különösebb értelme nincsen. A kínai - nem világmárka kínaiakkal gyártatott kütyüje - hanem dzsunka gps-ekkel olyan jó tapasztalatom nincsen azért.
-
Gépötty
senior tag
válasz csubuka #2726 üzenetére
Hitelesnek semmiképp nem fogják elfogadni, és nem is az, mivel a kamerák elég sokat laggolnak, lassan követik csak a sebesség változását. A helyszín ismeretében a videóból simán meg lehet mondani a sebességet, csak a megtett távolságot kell az eltelt idővel kiszorozni, az pedig a videó alapján elég jó közelítéssel megtehető - ilyen szinten csak érdekességképpen van szükség a GPS-re.
Nem hallottam még róla, hogy valaki használta volna a felvételt bíróságon, de épületekbe/re telepített biztonsági kamerák felvételeit rendszeresen vizsgáljuk.
Felvételt lehet készíteni beleegyezés nélkül is, csupán közzétenni nem szabad, illetve úgy lehet, ha kitakarod az arcokat, rendszámokat. A bíróság nem nyilvánosság, oda nyugodtan be lehet adni a felvételt, más kérdés, hogy mit kezdenek vele. A bírón sok múlik, adott esetben akár el is utasíthatja a megtekintést, és az is lehet, hogy megnézi, de nem veszi a bizonyítékok sorába. Ha az igazságügyi szakértőnek ad támpontot, már akkor is sokat segítettél a tényfeltárásban, és ugye perdöntő lehet, ha nem csak valaminek a lehetőségét nyilatkozza, hanem annak a megtörténtét vagy meg nem történtét.
Én a legkisebb utakra is használom, tegnap megint a lakástól ötszáz méterre akartak fellökni, ma pedig egy kivilágítatlan biciklis (aki a tippem szerint részeg is volt) akarta magát felkenni a motorháztetőmre.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
TaaT
nagyúr
válasz csubuka #2726 üzenetére
"Mennyire fogja azt bárki hitelesnek vélni egy esetleges eljárás esetén?"
Nincs hitelesítve így nem veszik figyelembe.
"ha valaha bíróságon felhasználom akkor azzal együtt a másik fél azonnal indíthatja a maga eljárását ellenem"
Bíróság az más, ott nem tehet semmit a másik fél.
Give them hell Ukraine!
-
csubuka
addikt
válasz Gépötty #2725 üzenetére
Igazán köszönöm a választ!
A sebesség helyszín lejegyzés mennyire számít amúgy? Mennyire fogja azt bárki hitelesnek vélni egy esetleges eljárás esetén? Ezeken semmi EU standard jelzés nincs, mondhatják, hogy szutyok az egész...
A jelen jogi szabályozás itthon nem tiltja a dashcam használatot ahogy olvastam (?). A megosztást viszont igen. Így ha valaha bíróságon felhasználom akkor azzal együtt a másik fél azonnal indíthatja a maga eljárását ellenem emiatt, így gondolom csak reménykedni lehet, hogy ő nagyobbat szív majd a bűnössége miatt. Ez csak ilyen tapogatás, a teljes képet nem látom persze
Mennyire van tapasztalat arra, hogy bárkinek segített volna? Ha másért nem azért tuti használom, hogy azonnal ezt a tényt jelezhessem a következő ilyen helyzetben (eltántorítva a hivatásos "nemiszerv méricskélő egyént" a további centizéstől), csak mit célszerű mondani, ha ott ő a személyiségi jogaival, meg a beleegyezése nélküli felvételkészítéssel jön (szinte biztos, hogy a zsenik azonnal erre mennek rá, nem arra, hogy elmebeteg ön és közveszélyes felfogásával rontja a közlekedők nyugalmát)? Szívesen valami jogi passzust azonnal idéznék neki, nehogy már
A mai nappal kicsit leszomorodtam amúgy, nem pont a balkáni morálnak kéne beszivárogni, inkább fordítva... persze késő van, túl borúsan látom a helyzetet. De a mai móka nagyon kevesen múlott. Nem fórumozgatnék most utólagos megoldáskeresésemben akkor...
-
Gépötty
senior tag
válasz csubuka #2724 üzenetére
Itt kínálgat egy kolléga egy G1WH-t. Szerintem az egyik legjobb választás, nekem is volt és elégedett is voltam vele.
Általában 45-55$ az ára, tehát egy tizesért igen barátinak mondható a mostani 245 fölötti Dollár-árfolyamon.
Szoktuk még ajánlani a G1W-t, ami nagyon hasonló a G1WH-hoz, cserébe 20 fokkal kisebb a látószöge (120 fok), és rengeteg a hamisítvány belőle.
GPS-pozíció és sebesség loggolásához pedig a 0801-et, illetve ugyanennek a továbbfejlesztett változatát - a 0803-at - esetleg a GS9000pro-t lehet felsorolni a 80-100$-os ársávban.
A saját megtartós kamerám egy LS650W, ami kb. a G1WH-val van egy szinten, csak 160 fok látószöggel, és megvilágított gombokkal - szeretem. Többe kerül, 65$ körül vettem, és még ÁFÁ-t is fizettem rá - egyszer élünk
És akkor van még sok olyan, amiket tesztekből ismerhetünk, mert olyan pénzeket kérnek értük, hogy eszünkbe sem jut rendelniAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
A mai nap egy "beteg" közlekedő miatt olyan helyzetbe kerültem, amiben feltehetően a hagyományos "döntési utakon" én lettem volna a hibás, mivel hátulról belerohantam volna egy piroslámpa előtt kb. 40 méterre az illetőbe. Miután idegbeteg módon, miközben jobbra kanyarodtam ő (balról) "életveszélyt" okozva bevágott elém (prüncőke méretfitogtatás végett , versenyezve, emberkedve, sietősen, valahogy így körvonalaznám a helyzetet, a terminológia nem helyes feltétlenül ) és én ezért (balga módon, de kissé felindultan) egy apró-jelzésértékű dudálással díjaztam, ő ezen megsértődve szántszándékkal a "semmi közepén" blokkolva fékezett hátha nekirohanok, majd dudarohamban tört ki... Épphogy nem zúztam szét a kocsiját hátulról... de ez csak reflexharc volt. Tiszta Oroszország lesz lassan itthon... Persze nekem kicsit nagyobb károm lett volna anyagilag, gondolom ez motiválta, illetve ezt már sosem tudom meg, tettlegességig nem fajult semmi szerencsére, de elhatároztam, hogy ideje egy dashcamet beszerezni ... Plusz egy jó ismerősöm - gondolom a csúszós utak miatt rommá törte a kocsiját a mai szent napon (biztos front van, hogy mindenki morcizott), pártatlan véleményt nem hallottam az esetről, majd a bíróságon "valami" ki fog derülni, de tán egy kamera ott is segített volna. Sajnos az esetben tettlegességre is sor került, el sem hittem, főleg, hogy szegény nő esett áldozatul mindennek (semmi komoly, de azért egy ráncigálás stb is tud lelki nyomot hagyni)... Bocsi ez hosszú lett, de szerintem megfelelő indok e nap történéseinek összessége a döntésem indoklására. Így tiszta ez. Kicsit felborzolódtak a családban a kedélyek e nyomán, az értelmetlen emberkedést követően.
Egyszóval e kiemelkedően sokkoló nap után ideje vennem egy dashcamet, az ár nem számít "kifejezetten", csak működjön sötétben is lehetőleg, a rendszámokat le lehessen olvasni, plusz lehetőleg jó ár-érték arányt képviseljen a szerkezet, jöhet kínai webshopról, sőt, inkább onnan jöjjön
Ha tudnátok ilyet ajánlani PayPal elfogadó forrásostul azt igazán megköszönném Nektek, akik e témában jártasak vagytok!
[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
Úgy látom már eldőlt, nem állok az utadba
Lehet, hogy vénségemre lustultam be ennyire, de én már nem foglalkozok olyan dolgok elkészítésével, amik aránytalanul tovább tartanának, mint amibe kerülnek.
Így maradt meg pár reel ledem, sokkal egyszerűbb megvenni a készreszerelt paneleket kínából, mint magamnak maratni, forrasztani. Persze ha olyanban törném a fejem, amit nem lehet készen megvenni, abba nyilván belevágok (ahogy van is ilyen futó projektem).
Hajrá, szurkolok, hogy sikerüljön! Ha szétpattintod, sokkal többet fogsz látni a lehetőségekből. Annyit tanácsolnék, hogy ne tavasszal kezdd el amikor már használni kellene, mert az a tapasztalatom, hogy ezek a termékek őszre sem készülnek el, és akkor még a menet közben előjött gyermekbetegségekről nem is esett szó. Tudom miről beszélek, minden évben eljátszom. Idén tavasztól építem a hifit a kocsiba, ehhez képest október van, szét van a bele, és csak az ajtópanel van kész, meg a vezetékek vannak behúzva. Érdemi munka még sehol, és mindjárt leesik a hóAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
bul07
nagyúr
válasz Gépötty #2721 üzenetére
Munkaidőbe csinálnám majd, kihoznám a cuccokat szép nyugisan meg lehetne oldani
Egy ilyen csodám van
Tehát maga a kamera fúrogatható így nem nagy dolog kiszedni és scsi kábellel megoldani a hosszabbítást, a dobozát meg egy olyan hejre fogatném vagy csak helyeznél el ahol tudnám kezelni, vagy kivenni a mem kártyát, tápelátást meg rákötném a motor akkumulátorára és egy kapcsoló közbeiktatásával be ki lehetne kapcsolni hogy indításnál ne terhelje , vagy a lámára is rá lehet kötni
Tudás megvan a végrehajtásához , végül is elektroműszerészként végeztem(egy nagyon rossz iskolában így a tudásom hát.. , villanyszerelő volt az oktatónk és semmit nem tanított meg , csak hogy hogy kell forrasztani, többet foglalkoztunk villanyszerelő dolgokkal)Na de majd tavasszal visszatérek rá
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Gépötty
senior tag
Amint kiszeded a burkolatból, bármi lehet. Nem űrtechnika, sokat nem veszthetsz, inkább a fizikai kialakításuk miatt leszel gondban (legalább alapszintű elektronikai ismereteket, és eszközparkot feltételezve). Nem tudom milyen az a gagyi kamera, de ha mondjuk a szenzor fel van építve az alaplapra, már bebuktad. Ha külön van, akkor a szalagkábelt kell meghosszabbítanod. Nézd meg, mennyibe kerülnek a szalagkábelek, gondold át hány napot fogod túrni míg talán jó lesz, és elmondhatod, van egy gagyi kamerád beépítve a motorodba.
Állítsd ezt annak ellenébe, hogy rendelsz egy kétezer forintos szintén nem csodát, amit gyakorlatilag fel kell fogatni kacsaszalaggal, és kész. Kevesebb ráfordított idő (szerintem pénzben sem több), ennyivel több marad motorozni, családdal törődni, satöbbi.
De ez csak az én megközelítésem, nem feltétlen van igazam.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Gépötty #2718 üzenetére
Van nekem egy gagyi azt gondoltam hogy szét szedem
Inkább arra lenék kíváncsi hogyha leválasztom a kamerát az elektronikákról(burkolatból kiszedem) és meghosszabbítom a a vezetékét számolnom kell e minőség romlással mert már így se hű de jó a felvételeDe lehet már tavaszra halasztom, úgyse sokáig motorozok már
-
hzsolee
őstag
valamint:
KL48 #2717
Köszönöm mind2töknek
Látom mindkét esetben ugyanaz, szóval megbízható az eladó.
Az ünnep nem gond, mert nekem meg a fizut kell megvárniA feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
bul07
nagyúr
válasz hzsolee #2715 üzenetére
Többen ezt használják hozzá nagy megelégedéssel
Transcend Micro SD HC Premium 300X 45MB/sec 32GB Class 10 UHS-I U1 with Adapter
(Szállítási időbe azt kalkuláld bele hogy most ünnepük van és 8-tól dolgoznak újra, amúgy 14 munkanap körül szokott megjönni)Szerintetek ilyen olcsó pár ezer forintos kamerát fixre be lehet építeni robogóba , úgy értve hogy szétszedve és a kamerát berakni mondjuk a lámpába, a kamera vezetékét meghosszabbítva
Pár napja majdnem elsodort egy sodródó autó ami végül az árokba kötött ki, biztos nagyon összetört volna ha elkap mögöttem vagy 10m-rel fogott árkot
[ Szerkesztve ]
-
hzsolee
őstag
G1W-hez 32GB kártya linket tudna valaki adni? "Bejáratott", megbízható eladóra, és jó termékre lenne szükségem. Előre is
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
TaaT
nagyúr
Azt viszont el kell ismerni hogy G1W és G1W között is van különbség, az 50dolcsisnak ilyen a képe. [link]
Give them hell Ukraine!
-
bb71
őstag
Hááát, ez sem egy mobius minőség.
Nem éles, az egész kép homályos, mosott egy kicsit az én ízlésemnek.
Azonkívül amikor az elején balra kifordulsz az utcából a balról elmenő autók mind "darabosan" ugrálva - mintha kimaradna egy pár képkocka - mennek jobbra, nem smooth a videó.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
youtube rontja le ennyire a minőségét , néhol kockásodik meg homályos
-
TaaT
nagyúr
Mai teszt vid, a rögzítés hozta az elvártakat. [link]
Give them hell Ukraine!
-
bul07
nagyúr
válasz Moleman #2700 üzenetére
Hát nem tudom inkább ráhúznak pár napot minthogy hamarabb dolgozzanak , itt meg lehet nézni [link]
De ez is jó :Volt szó a banggood.com szállítási idejéről , én most pozitívan csalódtam bennük , ezt rendeltem meg 21-én és ma hozta a postás, szerintem jó időd futott pedig pár dolláros cucc
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB