- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Videó stream letöltése
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- OpenWRT topic
- Linux Mint
- Windows 11
- Itt az AI-képes hallókészülék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
Megjött a Dome G90, sample videó holnap. Brucargo-val @fa nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
Ne felejtsd el, hogy ezzel az előnnyel hátrány is párosul! Nevezetesen az, hogy a nagyobb látószöget ugyanazon a (fenti esetekben 1920*1080-as) képméreten kell megjeleníteni, azaz részletek fognak elveszni. Adott esetben ez ugyanolyan döntő lehet, mintha a szűkebb látószög miatt lemaradna a széle.
Azt kell megtippelni, hogy amikor szükség lesz a felvételre, annak ezek közül melyik paramétere lesz fontos
Nálunk még nem annyira elterjedtek a hit-and-run típusú balesetek, amikor a felelős elpucol a helyszínről, úgyhogy tényleg hasznosabb lehet egy nagyobb látószögű dolog. Szerintem az LS650W-m ilyen szinten telitalálat, én nagyon meg vagyok vele elégedve. A G1W 120 fokját kicsit szűknek tartom. A G1WH 140-e sem jelentősen szélesebb, ennek ellenére ugyanúgy van létjogosultságuk a részletességük miatt, amiben a 650-es is eredendően sokkal gyengébb.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
Videóból vannak kiszedve a képek, mert így biztosan azonos a felbontásuk, meg a képarányuk, és nem mellékes, hogy egyébként is videó üzemmódban használjuk őket. Ugyan videót csináltam, de álló helyzetben, és kézben tartva, a belső tükör közepéhez illesztve az objektívet. Ennélfogva nincs értelme, hogy megosszam a videókat, nem mentem velük.
Ja, és természetesen nem a kép minőségét, hanem a látószöget tessenek figyelni, mert egyik kamerán sem jutott eszembe állítgatni semmit, azt majd legközelebb
[ Szerkesztve ]
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
bul07
nagyúr
válasz Gépötty #2443 üzenetére
Ha rangsorolni kellene nekem így jönnének
G1W->LS650W->G1WH->GS9000
Bár a GS9000 lehet elérőbb lépet volna egyet ha napaliba vanMozgó felvételt is csináltál?
Ha igen felraknád a G1W,LS650W, felvétel részletét( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Gépötty
senior tag
Nos, elérkezett a pillanat, amire mindannyian vártunk
Négy képen lehet összehasonlítani, melyik látószöget szeretné valaki.
Adatforgalmi díjas mobilneteseknek külön szólok, hogy 650-750kB fájlméretűek a teljes képek.
Még annyit, hogy sajnos nem figyeltem eléggé, és a GS9000 éjszakai üzemmódban maradt. Most mondanám, hogy azt nézzük, mennyire kivehetőek a részletek, dehát éppen emiatt van ilyen papírkép kinézete. Alkalomadtán újrajátszom az egészet annyi különbséggel, hogy megpróbálom a céltárgyat jobban középre helyezni, ez most nem sikerült túl jól. A lényeg viszont látható.
G1W - 120°
G1WH - 140°
LS650W - 158°
GS9000 - 178°Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Golfanton
csendes tag
sinceritytrading ebay
[ Szerkesztve ]
-
-
Golfanton
csendes tag
Én is rendeltem a bangoodról az akciós G1W kamarából.Köszönöm bul07 kollégának az infót.
Kéne rendelnem hozzá egy memóriakártyát is.
Mit javasoltok milyen kártyát rendeljek?A két kinézett kártya.
SAMSUNG MICRO SDHC EVO 32GB 48MB 32G 32 G GB MICRO SD UHS-1 C10
TRANSCEND MICRO SDHC 45MB 32GB UHS-I U1 CLASS 10 300X PREMIUM 32G 32 G GB -
Moleman
addikt
Nekem ez nem vált be, feleslegesen nagy, az USB-je csak fél ampert ad, az aljzataiból pedig folyamatosan kiugrált a dugó.
(#2431) havri1
Nekem a második van, a biztosítéktáblából pedig ilyennel hoztam ki a pozitívot (majd át a kormány alsó burkolata mögött, keresztül a középkonzolon, be a kesztyűtartóba - hála istennek könnyen bontható a beltér, mióta egyszer kiismertem). -
Gépötty
senior tag
válasz geza844 #2420 üzenetére
Ezeknek a központi egység - külön kameráknak az én meglátásom szerint a felbontás a szűk keresztmetszete. A kamera jelét nem lehet túl messzire továbbítani, így aztán a feldolgozott videójelet húzzák madzagon sok méterre. Az meg a PAL/NTSC szabványoknak megfelelően lesz vagy 700 sor felbontású (az már fogjuk rá, hogy HD), de ennél azért ma már lehet jobbat is csinálni. nekem van olyan kamerám, ami tud webcam üzemmódot, de még sosem próbáltam, így nem tudom, az milyen minőségű. Ha adatként továbbítja a képet, még akár jó is lehet, de ahhoz meg olyan rögzítő kell, ami nem videójel alapú. Mondjuk egy kis számítógép.
Én ott álltam meg ezzel, hogy elkezdtem összeszámolni a várható költségeket. Sok.
Mobius a Te választásod, jól elhelyezve, esetleg kivezetett objektívvel.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
-
havri1
félisten
Kéne nekem egy szivargyújtó, amit be tudok vezetni a kesztyűtartóba a biztosítéktáblából.
Ebayen hogy a fenébe keressek rá?Ez jó lehet?
12V Car Battery Terminal Clip-On Cigar Cigarette Lighter Power Socket Adapter
Vagy ez
12v Female Car Cigar Cigarette Lighter Socket Plug Connector Plug Cable
[ Szerkesztve ]
havri
-
szumoo@gmail
tag
Bár a konkrét linkelt kamera lehet hogy nem jó minőség, de a kialakítása szerintem jó.
Tükörre kell felapplikálni, és plusz kamerát is tud fogadni.
http://www.ebay.com/itm/HD-1080P-2-7LCD-Dash-Cam-Video-Recorder-Rearview-Mirror-Car-Camera-Vehicle-DVR-/131252658264?pt=US_Surveillance_Digital_Video_Recorders_Cards&hash=item1e8f44a058
Nem rejtett, nem láthatatlan, de szvsz nem is túl feltűnő.[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Dear friend,
Thanks for your kindly understanding.
We will arranged to shipped to you as soon as the goods arrive. Before that, please keep in touch.
Regards!
YolandaBírom ezeket a fantazianeveket :-D
Yolanda, ivette, stb :-D
havri
-
TaaT
nagyúr
-
szumoo@gmail
tag
Ha jól értem ez a "Power Magic Pro" nevű kütyü figyeli az akku állapotát és lekapcsolja a parkoló módban rögzítő kamerákat mielőtt lemerül az akku, plusz talán stabilizálja a feszt, amíg indítózol, hogy ne induljon újra a rádugott navi, kamera, miegymás.
Amúgy az említett DR500 kamerának több mint 60k darabja.Parking Mode
As with the DR500, the DR550 supports a parking mode but, in order for it to remain powered, you need an optional accessory called the 'Power Magic Pro' which willpower the camera when parked and automatically cut power if battery voltage falls below a preset level, or if the set time has been reached.
Six dip-switches on the box allow you to configure it for 12 or 24v, set the cut-off voltage and the timer. This black box will supply power when the vehicle is off, but protects your battery from becoming too discharged to start the car. If the voltage falls below the set level, the unit disconnects power. You can also configure it to provide power for between 6 and 120hours or to allow it to run indefinitely. -
geza844
aktív tag
Most, hogy nézem, már nekem is gyanús, de akkor mi a rák ez??
Még ez is jó kis cuccnak tűnik: http://www.ebay.com/itm/New-4-Channel-Mobile-DVR-Car-Vehicle-Security-SD-Card-Video-Recorder-Black-Box-/121411884234?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c44b654ca
... csak ehhez még kell 4 kamera. Vajon milyen kellhet hozzá?
A Mobilus amúgy tényleg jónak tűnik, csak kicsit drágállom... bár aztán lehet nem is az...
-
geza844
aktív tag
Ejj, ez nem is rossz, köszi!
Közben én is találtam egyet, ezt: BlackVue Power Magic Pro Plus
Szerintetek?
-
bul07
nagyúr
Mobius kis szereléssel, itt a videó
Ezt már azért nehéz kiszúrni, és azért szebben is el lehet tüntetni mint ahogy a videón van főleg ha olyan a kocsi kialakítása[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
geza844
aktív tag
Sziasztok!
Nézegettem ezeket a kínai DVR-eket, de nekem egyik se felel meg egy alapvető dolog miatt. Én baromi paranoiás vagyok, hogy feltörik és / vagy ellopják az autómat. Éppen most van folyamatban a lopásvédelmi rendszerem fejlesztése. Semmiképp sem raknék olyan cuccot a kocsiba, amiről látszik, hogy valami értékes, és könnyen mozdítható (és nyilván arról sem lehet szó, hogy minden beszállásnál felpattintsam a szélvédőre, aztán eltegyem a kesztyűtartóba). Olyan megoldást tudnék csak elképzelni, amiben a vezérlőegység el van rejtve a műszerfalban (sőt inkább a motortérben, mert hamarosan elvileg lesz motortér záram is), és csak a kamerák vannak kivezetve az utastérbe, mondjuk egy előre, egy hátra néz, egy meg az utasteret figyeli. Kijelző nem kell, nem is értem minek van mindegyiken, ha valamiért érdekes lehet a felvétel, (történt körülöttem valami menet közben, vagy valaki megpróbálta feltörni / ellopni a kocsimat) kikapom a memóriakártyát és megnézem gépen.
Létezik ilyen egyáltalán?
-
szumoo@gmail
tag
-
bul07
nagyúr
válasz Moleman #2416 üzenetére
Tavaly én rendesen megszívtam , volt olyan csomagom ami szeptember 25-én adtak fel és csak december 16-ám jött meg
Meg volt vagy 10-15 csomag ami sose jött meg, refund lett a vége , erre kaptam levelet az ebay-től hogy szankciókat vezetnek be ellenem ha így megy tovább, hát köszi( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Gépötty #2414 üzenetére
Amúgy ez a bolt színvonalt jelzi hogy jelezték
Mert honnan tudta volna meg hogy most nincs raktáron , úgyis csak jövőhét közepén kezdet volna el azon gondolkozni hogy még mindig nincs feladvaAmúgy ha akartok valamit rendelni most tegyétek meg , igaz jön egy pár napos ünnep náluk de hétvégére esik így ez nem okoz nagy gondot, viszont jön a nagy októberi leállás amiből nem lábalnak ki majd csak januárban
Ahogy nézem van rá esély hogy szeptember 27-től egészen október 8-ig leállnak, ez 11nap nagy torlódást fog okozni és a repülő járatok is csökkenni fognak így többet várnak a csomagok a reptéren megnő az átfutási idő , és ekkor már bejátszik a karácsonyi őrület is( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Gépötty
senior tag
Jó persze, csak az ember nem ezt várja, ha ki van írva, hogy van. És hányszor olvasom mindenféle kínábólrendelős topikokban, hogy meg is kérdezik Aranka Chentől, hogy polcon van-e, amire a válasz az, hogy természetesen, innen látom éppen. Aztán mikor megrendeled, valami titokzatos módon mégsincs belőle.
Meg merem kockáztatni, hogy összeszedik a kellő számú megrendelést, amivel egy tételben, kedvezménnyel kapják a gyártótól. Te meg addig vársz, míg ez összejön.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
Én így is érzem a kamuszagot, mert már náluk van a pénze.. Vagy csak én vagyok ennyire rosszindulatú, hogy egyből azt feltételezem, hogy sosem volt még belőle, csak meghirdették?
Akartam megint rendelni egy G1WH-t egy kedves barátomnak. A főoldalon futó banner szerint a kuponakció még mindig tart, de a kódot már nem fogadja el a rendszer, lejárt. Cumi.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
bul07
nagyúr
De legalább nem egyből refundoltak, mert akkor érezni lehetne egy kis kamu szagot (Úgy értem hogy csak beetetés akció)
De így csak max kicsit késik a feladás( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
havri1
félisten
Na bameg
Dear valued Customer,
Thank you for your order.
I'm sorry to inform you that the item SKU096988 in your order is out of stock now, and will arrive among 4 days , would you mind wait for it or change to other item or refund? Sorry for all the inconvenience.
Looking forward to hearing from you soon.
Best Regard!
Yolandahavri
-
bul07
nagyúr
Örülök hogy kihasználod a lehetőséget
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Gépötty
senior tag
Persze, hogy rányomják. Ha el akarják adni
Nem kell bele fényerőszabályzó elektronika, vagy világít, vagy nem. Félhangerő nem játszik.
Szerintem csak a képen kék az, a fényképezőgépek (telefon?) sokat húznak a színeken.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz szumoo@gmail #2403 üzenetére
Ott a pont.
Kell relé akkor is, ha a helyzetjelző izzóin keresztül testeled?
Kap gyújtáspluszt ugye a DRL, a testje meg rákötődik a helyzetjelző pozítívjára. Amíg az nincs felkapcsolva, az izzókon keresztül kap testet, de amint megjön a madzagon a villany, ki kell, hogy aludjon, mert mindkét vezetéken pozitívot kap.
Ez az elmélet, sosem próbáltam még a gyakorlatban.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
szumoo@gmail
tag
Ha benne van az E jel, a rendőr nem mérlegelheti, hogy megérdemli-e a kütyü.
Fényerőcsökkentő elektronika nem kell bele, úgy kell bekötni, hogy gyújtásra világítson, helyzetjelzőre elaludjon, és máris szabályos. Egy darab relé kell hozzá.
A fényerő csökkentősökben más jelzés van azok helyzetjelzők is egyben, de ez csak nappali menetfény.
Amúgy sem kék, hanem fehér. -
TaaT
nagyúr
válasz Moleman #2401 üzenetére
Úgy látszik már az olcsó ledes vackokra is rányomják az E és RL jeleket kínában, de semmit sem ér ha nincs benne elektronika ami szabályozza a fényerejét. [link]
Az ilyen kékes színért meg úgy megzsanettozzák az embert mifelénk hogy csak na. [link]
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
Új hozzászólás Aktív témák
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Egérpad topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB