- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
[link] Tenyleg szarban van Robben. Meg mondjuk Gomezt sem nagyon tudom elkepzelni, mint a tiki-taka vegso allomasa.
hábm bábm
-
homeless09
őstag
Videoton - El Palo 17 - 0 (6 - 0)
(Edzőmeccs)Az utolsó 20 percben emberhátrányban játszott a Videoton, de nem piros lap miatt. Gyakorolni akarták az emberhátrányos szituációt.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Richard!
addikt
-
Ps Vita
őstag
Az El Mundo Deportivo szerint Guardiola egyik segédjelöltje Roberto Baggio .
-
giigz
veterán
Dzsudzsák Liverpool
-
fatal`
titán
Liverpool - Dzsudzsák Balázsék sajnálják az átigazolási álhírt.
Dzsudzsák Balázshoz közeli forrásból a sport365.hu arról értesült, hogy a 27 éves, 49-szeres magyar válogatott szélsőt a Liverpool megvásárolta az orosz klubtól, amely egy évvel ezelőtt 19 millió eurót fizetett a korábbi debreceni futballistáért az Anzsi Mahacskalának.Honlapunk elérte a játékos mendzserét, Vörösbaranyi Józsefet, aki határozottan cáfolta a hírt, elmondta, sajnálja, hogy az újságíróknak ilyen álhírek adnak munkát. Hozzátette, Dzsudzsák Balázs jelenleg is a Dinamo Moszkva spanyolországi edzőtáborában tartózkodik.
/nb1.hu/ -
homeless09
őstag
Az FC Barcelona bejelentette, hogy Victor Valdes szerződését nem hosszabbítják meg.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
venember83
nagyúr
válasz homeless09 #6869 üzenetére
Kíváncsi vagyok, kit hoznak helyette. Igazolnak valakit vagy felhoznak ifiből.
-
Ps Vita
őstag
Nem hiszem el,minden hírt beírtok előttem pár perccel
Amúgy én Ter Stegen-t vagy Lloris-t hoznám a helyükben,ha nem lenne mozdíthatatlan akkor meg Hart-ot
Más: Az olasz Mediaset szerint bármelyik percben hivatalossá válhat Kaká visszatérése a Milanba. Az átigazolás részletei egyelőre nem ismertek.[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Ennek egyáltalán nem örülök.
Kin fog most röhögni egész az egész világ egy-egy baki után, ki akarja majd kicselezni a Real támadóit egy El Clasicó-n, ki adja el 20 másodperc után a labdát? Olyan dolgok ezek, amik már tényleg belevésődtek a spanyol focit nézőkbe. Azért majd összeállítunk egy Valdes bakiparádét a búcsúmeccsére. Pinto egyébként tökéletes utódja lesz szerintem. De inkább tegye azt saját maga emlékezetessé.
Mekkora egy szemétláda vagyok te jó ég.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #6873 üzenetére
Ebbe a gyenge Milanban még ő is alapember lehet. Mourinho egyáltalán nem bízik benne, szóval lépni fog, legkésőbb idény végén.
Egyébként meg annyira világos a dolog: Guardiola elhozza magával Valdes-t a Bayern-be, Neuer pedig lép a Barca-ba. Vagy visszahozzák Reina-t. Vagy Puyol beáll kapusnak. De a legutolsót látnám a legjobb megoldásnak.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
jajj, ugye nem lesz kacsa ez is?...
#6870 venember83 elhozzuk Buffont.
puszika[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #6876 üzenetére
Száz millióért vihető az utóbbi 25 év legjobb kapusa. Annyiból már csatárt meg vérbeli szélsőt is tudna venni a Juventus, nem csak Padoinokat meg Pelusokat, talán... A kapuba meg beállhatna Storari, Leali meg 1-2 év alatt talán jutna olyan szintre, hogy magabiztos kezdővé legyen.
-
nagyúr
-
IreN!CuS
őstag
Hát nem szomorodtam el
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Integra
titán
ez komoly? forrás?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
baluka26
nagyúr
Lamps állítólag év végétől LA Galaxy.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz venember83 #6887 üzenetére
Sirigu egyszerűen jó.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
-
Integra
titán
én csak egy europa liga helyet szeretnék szezon végén látni, hogy végre újra nemzetközi porondon focizzunk, köszönöm, leülök magamtól.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nagyúr
-
baluka26
nagyúr
válasz venember83 #6896 üzenetére
Aki, nem mellesleg, fiatal
-
baluka26
nagyúr
válasz venember83 #6898 üzenetére
Szerintem nem zavarja, hogy a kapusa fiatal és még jó is
-
Ijk
nagyúr
válasz Tibiajax #6893 üzenetére
Mi bajod Valdéssel? Nem mondom hogy nem találnának jobbat, és voltak igen kellemetlen bakijai, de nagyon sokszor fogott amikor egy az egyben vezették rá a labdát. Nálunk a feltolt védelem miatt ezek a kiugratások veszélyesek, és pont ilyen helyzetekben jó kapus Valdés.
bandus: Pedig nagyon nem mindegy ki van a kapuban. Például egy vonalkapus abszolút nem illene a csapatba, mert rengetegszer bevonják hátul a játékba. És ebben is jó Valdés, hiába jön mindenki azzal a classicon eladott labdával.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest