- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ps Vita
őstag
válasz homeless09 #6651 üzenetére
Vagy világsztár lesz mint Nani vagy CR
-
Ps Vita
őstag
Az Arsenal szurkolóknál nagy a pesszimizmus mostanában,remélem a BL-párharcok se javítanak majd rajta
-
homeless09
őstag
Az IFFHS szerint a 2012-ben a legjobb játékvezetők!
1. Pedro Proenca (portugál) 174 pont
2. Cüneyt Cakir (török) 73
3. Howard Melton Webb (angol) 72
4. KASSAI VIKTOR 50
5. Wolfgang Stark (német) 40
6. Ravsan Irmatov (üzbég) 35
7. Damir Skomina (szlovén) 26
8. Wilmar Roldán (kolumbiai) 20
9. Felix Brych (német) 15
10. Stéphane Lannoy (francia) 13'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Integra
titán
válasz homeless09 #6659 üzenetére
nemtom mi ez a szervezet, de negyedik hely szerintem szép
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz homeless09 #6661 üzenetére
webb? láttam, webb-en a golyó sem fogna igazából, olyan hátszele van...
-
nagyúr
-
baluka26
nagyúr
válasz Napfénysüti #6663 üzenetére
Főleg, hogy az első több mint 100 ponttal veri a másodikat
Oké, hogy Proenca BL-döntőt meg EB-döntőt vezetett, de emelette még van mondjuk egy jó 30-40 meccse egy bírónak az évbenThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Integra
titán
-
Sickboy25
addikt
egy csipet Szalai
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
baluka26
nagyúr
válasz Integra #6665 üzenetére
Tegnapi meccs is jó volt nagyon
Viszont ma este....ma este háború lesz, az biztos. Vissza kell vágni Olimpia miatt.
sickboy: Most csak gyorsan számoltam, de ez kb 15-20e euro hetente, igaz?
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz baluka26 #6674 üzenetére
kölyök korom óta kenem vágom az angolt és a németet, de meccs után ha nyilatkozik, néha én is vakarom a fejem, mert egy mukkot nem értek belőle.. pedig letterman-t, chapelle-t meg chris rock-ot néztem már ált. iskolában is.. brutális ahogy beszél.. de nem csak ő. volt ilyen angol főnököm is,, bár ő hatalmas jófej volt, mert csak röhögött mikor már harmadjára szóltunk rá, english john, english..
amúgy a németek is detto.. olyannyira elharapózott a helyzet, főleg a déli tartományokban, hogy az állás kereséshez már a magasan képzett szakemberek is német nyelviskolába járnak, hogy megtanulják a hochdeutsch-ot, ezzel javítva az esélyeiket, mert nagyon sok német cég nem veszi fel a németet, ha nem tud tisztán és érthetően beszélni....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Tibiajax #6677 üzenetére
mivel tévéből tanultam, igen, meg ugye a magyar iskolák is azt tanítják. igaz, néha hülye a kiejtés és túl affektálják, de kinek mi. én nem szeretem. hamburgban meg nem mondják, hogy magyar vagyok.. a meccseken én üvöltök a legjobban, meg sörözéskor sem áll be a pofám de pl ha münchenben vagyok, akkor azonnal megmondják, hogy észak-németországban élek.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz Integra #6676 üzenetére
Németeknél voltam cserediákprogrammal Aalenben, ha azt akarták, hogy ne értsek valamit, átváltottak hochdeutschról tájszólásra, aztán még csak tippelni sem tudtam volna
Angolt én is jól vágom, de ez nem angol, ahogy Roo beszél.
Tényleg Integra, te tulajdonképpen hol laksz?
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Integra
titán
válasz baluka26 #6679 üzenetére
ha már a fizuk...
di maria-n gondolkodik a manu, hogy nani-t helyeettesítené. és di maria-nál maradva (marca hír persze), a ciki 0-0 után murinyó állítólag azt vágta di maria fejéhez, hogy egyáltalán nem tud focizni, és amikor kevesebbet keresett, sokkal jobban focizott, amióta új szerződést írt alá, alig focizik.
sok esetben látom, hogy aki széjjel van szénné fizetve, az alig focizik, illetve sokkal többet is tudna, sokkal többre is képes lenne. ez a bundásligában is sokszor van így.jelenleg bp-ham, aztán idén lehet, hogy máshol is, fene tudja. apám sváb, képzelheted.. egy rohadt mukkot sem értettem belőle soha ha a szüleivel beszélt.. , néha egy-egy szó, mondat, de ha nem ott nősz fel, akkor esélyed nincsen
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz Integra #6680 üzenetére
Egyébként tök viccesek a madridisták, hogy amikor Mou ugyanezekkel az ezközökkel sikeres volt mindenki istenítette, most hirtelen mindenki azt szeretné, hogy menjen a picsbe
Nekem nagymamám szokott svábul beszélni, kukkot sem értek belőle. De sajnos németem eléggé visszafejlődött, mióta 14 éves koromban középfokút csináltam.
De amikor volt itt német gyerek simán megértették egymást nagymamámmal ilyen krikszkraksz nyelvenThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
7600 GS
addikt
válasz Integra #6680 üzenetére
Egy hatalmas flop az emberünk a szerődéshosszabbítása óta. A mutatói rém gyengék: 1 assziszt, 2 gól. Már akkor felhúzom magamat, hogyha a kezdőcsapatban látom őt. Talán majd a BL-re feljavul.
Ha nem túl indiszkrét a kérdés, akkor sváb szülővel az ember németnek érzi magát?
baluka: Miért, hogy kéne beszélni róla? Ha így folytatja tovább, tényleg nincsen maradása. Nem ezekkel az eszközökkel volt sikeres az előző években.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz baluka26 #6683 üzenetére
fura, amit mou most művel, ilyen eszkapádjai sosem voltak máshol. attól zengett volna a sajtó is. és most nem a szemkinyomósdi és hasonló húzásaira gondolok, hanem, ahogy a játékosaival viselkedik. hogy miért jó ez neki, én nem tudom..
tanulj németül, mert nagy jövő van benne európában, magadért teszed, ne lustuld el.
Tibi:
attól messze vagyok, mert sosem jártam usa-ban vagy ausztráliában. még.[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz Integra #6685 üzenetére
Mondjuk Mou a Chelsea-ben is eléggé jó öltözött tudott fenntartani mindvégig.
Ovis korom óta tanulok, mivel sváb vagyok. Még megy is elég jól, de egy középfokú Goethe-t nem tudnék most újra megcsinálni. Angolom viszont felsőfokon megy
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
baluka26
nagyúr
Micsoda hírt hozok:
Lucas Piazón az év végéig a Malagá-ban folytatja kölcsönben.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
IreN!CuS
őstag
-
KisTücsök
addikt
Annyira irigylem azokat, akik már óvodás korukban ezt meg azt a nyelvet tanulták... meg 4-5 éves koruk óta sportolnak valamit. Én mit tanultam az óvodában? Aludni, meg volt valami béna számítógépes játék, amihez naponta odaengedtek 10 percre. kb 5.-től kezdtem el normálisan tanulni angolul. Ilyen németről meg álmodni sem merek, pedig lehet majd nagyobb hasznát venném. Franc.
Nyáladzás OFF.
Kíváncsi leszek, mennyit fog majd játszani a Malagaban. Remélem minél többet.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz KisTücsök #6690 üzenetére
ha telepityeregted a zsepidet, beszállnék én is
nekünk számítógép sem volt az oviban, csak vajaskenyér, mondóka és alvásverseny. iskolában pedig 4. -től oroszt tanulhattunk büszkén 4 évig, majd németet 4 évig. mindkettőt gyűlöltem
angolt sosem tanulhattam, mégis azt tudom legjobban beszélni. alapfok sima ügy
rofl -
Integra
titán
válasz gyuromoj #6687 üzenetére
"A Bundesligában magabiztosan állnak a tabella élén, eddig szinte átgázoltak mindenkin. " - azért mi jól elgáncsoltuk őket
na de komolyra fordítva, minden klub véresen komolyan akarja (már aki ki fogja tudni fizetni..), a bayern egy ezen klubok közül. továbbra is szeretném személy szerint, ha a bayern padján ülne, én erre is tippelek egyébként - ha pep-nek valóban a kihívás a legnagyobb és legfontosabb cél. a bayern ugyanakkor kikötötte asszem, hogy megkell tanulnia németül legalább közép szinten, ellenben teljesen szabad kezet kap.
-
Tibiajax
nagyúr
na épp idevág a friss index-cikk..
..Ezért ha a gyerek angolt akar tanulni – mivel úgy érzi, hogy ez hasznos neki, mert a számítógépes játékok és a filmek mind angolul vannak, és ráadásul sok társa is azt tanulja –, de ennek ellenére németet erőltetnek rá, az olyan lesz, mint korábban a kötelező orosznyelv-tanulás...köszi szépen utólag is!
az mekkora volt már tőlük, hogy 4. -tehát alsó utolsó évében- végén emlékszem megkérdezték, mit szeretnénk tanulni majd, angolt vagy németet. nyilván angol többség volt, aztán megkérdezték azt is, angol angolt vagy amerikai angolt..
rohadjatok meg mind, az egész akkori rendszerrel együtt -
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest