Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Integra
titán
válasz Boxer001 #13947 üzenetére
2:1 büntetőkkel. én ilyen flegma magyar büntetőket rég láttam...
teljesen megérdemelten nyert korea, ez van. küzdésből, hajtásból csillagos ötös.
csak magát okolhatja a magyar csapat, hogy elszálltak 3:0-nál.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pohár
félisten
válasz Boxer001 #12982 üzenetére
nem tehetünk róla, hogy ilyen tudatlan vagy
már vagy 2 éve ők is adják a meccseketGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
-
Enzolord
addikt
válasz Boxer001 #10869 üzenetére
Nem hiszem el, hogy lefocizzuk őket az első félidőben, és aztán ilyen szarul játszunk a másodikban....
Ezt kellene már elfelejteniLehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Boxer001 #10483 üzenetére
Nem várom de szerintem is kiesünk ahogy már írtam korábban. Nem látok reális esélyt a jelenlegi forma mellett főleg -2-ről. Ez van ezt kell szeretni. Már attól boldog vagyok hogy legalább most pár napig a tegnapi meccs a téma.
Tibi: köszi, ugye ez most történelmi pillanat?
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Enzolord
addikt
válasz Boxer001 #10062 üzenetére
Van egy álmom.
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
veterán
-
Richard!
addikt
válasz Boxer001 #9852 üzenetére
de komolyan most nem értem ezt a b csapatozást. most erre verik majd magukat a reálosok?játszott morata,padozott kriszti és az már b csapat.
de mind1 nem túráztatom magam.szarok voltunk,nincs mit szépíteni.de elég nagy az előnyünk.és ez nem érv,hnem tény.szóvall relax
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Boxer001 #9829 üzenetére
szánalmasak vagytok..
de nem csak ti, a sport1 studio vendégek is, két kommentátort meg se említem inkább.. borzalom
egyedül hegyi iván volt, aki nem vette fel ezt az infantilis micsoda csúcsformában zúg ez a reál, a barcelona meg jajj így úgy -stafétát. nem is bírtam hallgatni őket, átkapcsoltam a faszba áldzsázirrára, araboknál nincs ilyen gond..
ott nyomják egyformán mindkét csapatot, ahogy azt kell
sokkal jobb isBoxi nincs Cé, máris reálB?
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Boxer001 #9752 üzenetére
félreértesz, tyúkbél. xd az, persze. épp ezért mondom, h messi mellett a világ másik legnagyobb focisztárja, stbstb, a madrid büszkesége (most ezeket nem feltétlen ironikusan írom) és amennyi lóvét kap ő, mint gigasztár és real húzóember, mint Christiano Ronaldo, nála kibaszott kétszer több pénzt kap az afrikai az orosz állatoktól
brutális ez
hát az, h megérdemli-e, nyilván belemenni sem érdemesCole -szerintem is- a világ legjobb védőinek egyike. ..őt azért meg kell fizetni
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Boxer001 #9732 üzenetére
Én csak szurkolok nekik.
Egyébként elismerem hogy néha unalmas tud lenni főleg mikor hátra/hátul adogatnak. Csak már tényleg marha unalmas nekem ez a gyűlölet ami árad a csapat felé. BL-ből szerintem úgyis kiesünk akkor 1 hétig téma lesz aztán remélem mindenki átáll valami másra.Més que un club!
-
giigz
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest