Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
- DIGI internet
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Windows 10
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz Noukoum #166458 üzenetére
Tudom, hogy igazi tétmeccseken kisebb csapatok ellen is fogunk botlani, de ha ezt emelt fővel viseljük, úgy hogy kidolgozta mindenki magát a pályán, akkor szavam nem lesz... abban is bízok, hogy amit az elmúlt 6 évben látunk, az sok fiatalt fog motiválni és rendben lesz az utánpótlás is
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz Noukoum #166395 üzenetére
az elmúlt 30 évben a 2016 előtti magyar foci engem kínozni tudott a következő miatt: néha 1-1 meccsre összekaptuk magunkat, volt 1-1 baromi rövid pozitív sorozat, aztán jött a lelketlen hulladék játék... pl játszottunk gyönyörű hajtós 3-1es sörmeccset az olaszok ellen, amit öröm volt nézni, majd jöttek a bukások sorban olyan csapatok ellen, akiket egy megye2 csapatnak is vernie kellett volna... (ilyen andorra, málta, san marino, ciprus meg franc tudja milyen csipetcsapatok) egyszerűen fájt, idegesített, bosszantott... hiába voltak játékosok, akiktől csodát várt az ember, mert neves csapatnál játszottak, válogatottként a pályán csak céltalanul alibiztek... dühített... megnéztem egy meccset, ami általában vereséggel záródott, majd órákig ki voltam akadva, hogy "ilyen nincs" ...aztán rövidebb-hosszabb időszakra inkább leszoktam a válogatott meccsekről... Storck óta tért vissza a bizalmam: ő ott az eb-n megmutatta, hogy mire lehet képes a válogatottunk amikor távozott, azt hittem, hogy itt véget fog érni az álom, de Rossi megmutatta, hogy ennél tovább is lehet jutni... hihetetlen, amit művel a csapattal... vagyis inkább CSAPAT-tal, mert jól megmutatja, hogy hiába gyengébbek az egyéni képességek, csapatjátékkal (és egy kis szerencsével) a nagy angol válogatott is verhető felkészült belőlük, jó volt a taktika, tökéletesen végrehajtották a játékosok... kár, hogy most itt ez a szünet, de remélem Rossi jól kipiheni magát a nyáron, mellékesen pedig tökéletesen felkészül ez idő alatt a németekből és olaszokból, majd folytatja ezt a csodát, ami már tart egy ideje...
nem mondom: futunk bele vereségekbe, de pl egy múlt heti 2-1 az olaszoktól nem bosszant, amikor látom, hogy hajtanak a játékosaink... az bosszantott mindig rettenetesen, ha ócska hulladék alibizéssel dobáltuk el a meccseket... ha emelt fővel, belünket kihajtva kikapunk 3 góllal egy magasabban jegyzett csapattól, akkor ez van... lehet magyarázni... de ha pl egy máltától 2-1-re, azon egyszerűen nincs mit magyarázni...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Peterhappy
őstag
válasz Noukoum #165785 üzenetére
Ha akkor és ott nem bartobuzi a Barca elnöke, minden másképp alakul.
De akad jó pár realos haverom-barátom-szülőtársam (senki sem tökéletes na ) és többen vélik úgy, hogy a Realnak nagyon jót tett, hogy kizárták őket pár átigazolási időszakból és kvázi "rákényszerültek" a csapat egyben tartására.
-
Redneck
nagyúr
válasz Noukoum #165544 üzenetére
Csak annyiból hibáztatom őket, hogy betömörült védelem ellen, nem kéne állandóan a sűrűjébe vinni a labdát, hanem lőhettek volna többet távolról. Vagy belőtt labdákkal próbálkozhattak volna. Persze a futballban nincs ha, vagy volna.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
venember83
nagyúr
válasz Noukoum #141175 üzenetére
Tudod, mi az a pénzügyi buborék? A magyar futballt leginkább ehhez tudnám hasonlítani. Ahogy az állam kiszáll, miután mesterségesen felpumpálta a buborékot, magába dől az egész (állami pénzen!!!) felépített infrastruktúra, sok-sok klubot magával sodorva.
Más: „Azonban ebben a koronavírusos korszakban nem sok klub engedheti meg magának Paul Pogbát.”
Hogy lehet az, hogy valaki négy éven át több edzővel és több színtéren (európai és angliai) is bukik, ennek ellenére a felek követelései a csillagos égen is túlmutatnak?
[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
válasz Noukoum #141169 üzenetére
Mutasd meg azt a fizetőképes keresletet, ami eltarthatja Magyarországon a focit. Ha nem lenne állami sportcsatorna, szvsz senki nem közvetítené. Egy klub fenntartása horror pénz, a meccsenkénti átlagosan 2000 fő nem az a mennyiség, ami eltartaná őket.
Vmikor 20-25 évvel ezelőtt a legalacsonyabb szinten (amatőr, megye 3) egy klub éves működése 1 millió forintot kóstolt. Ennek a nagy része utazásra ment el, kisebb része a bíróküldésre, ebből felszerelésre már nem futotta, azt a "szponzoroktól" kaptunk. Kb. 1 v 2 csapat van, amelyiknek a hazai napi meccsbevétele eléri ezt az 1 milliót (FTC, DVTK).
https://www.coreinfinity.tech
-
Peterhappy
őstag
válasz Noukoum #141062 üzenetére
A Juve az első meccsen az első gólig ment, mint a meszes. Az rémisztő volt, csak nyomoztuk a labdát. Utána meg lehozták rutinból. 7 percig akartak focizni, a Barca 27-ig. Csak míg előbbi nagyon elkényelmesedett, addig a tegnapi Barca nem.
A második meccsnek a Juve nagyon rosszul ment neki, az első meccsből kiindulva, szerintem épp a potyagólokra alapozva. Pazar gólt szerzett CR, de nagy mákja volt azzal, hogy Frimpong duplán hibázott. Mákja volt a Juvénak, fenntartom hogy pontot érdemeltünk volna, de egy másodpercig nem kérdés, hogy osztálykülönbség van alapvetően a két csapat között.A többivel viszont teljesen egyetértek
Dembélé pedig még spanyol szinten, sőt világviszonylatban is szélvészgyors. Egy mennyeihez edződött szemnek fájt szinte követnie a mozgását. -
Peterhappy
őstag
válasz Noukoum #141059 üzenetére
"Valójában ez a 3-0 ez lehetett volna 8-1 is ha a barca 25 perc után nem áll le."
Egyetértek, ez a színtiszta igazság. Mondom ezt úgy, hogy imádom a csapatot.Azért gondolom, hogy összefügg, mert a Barca az első meccsen is komolyan vette a Fradi, csak akkor mentálisan a béka hátsója alatt volt. a Juve viszont - szerintem - a második meccsen egyértelműen lenézte a Fradit (talán az odavágóból kiindulva) és félvállról vette. A Barca ezt nem akarta elkövetni tegnap. De lehet, hogy tévedek, én nem igazán értek a focihoz, csak nagyon szeretek okoskodni
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Noukoum #140659 üzenetére
Dömee. Nagy arc volt az öreg.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Peterhappy
őstag
válasz Noukoum #140151 üzenetére
Én nem tudom őket sajnálni. Izlandnak nem terve, hanem konkrétan taktikája, hogy valahogy bepasszíroznak egy gólt, utána busz és kontra. El kell ismerni persze, hogy ebben jók, de szerintem azt is, hogy hátul már messze nem olyan jók, mint pl. négy éve.
Találtak egy szerencsés gólt, de még az is lehet, hogy ez volt a pechük. Addig még legalább néha focizni is akartak (a mieink teli gatyával mentek ki, de legalábbis nagyon izgultak, nagyon görcsösek voltak a srácok).Elől harmatosak voltak, és hátul sem túl acélosak. Amint lejött Szalai, egyből megélénkült a játékunk és bajba kerültek hátul. Nem mondom, hogy törvényszerű volt a gólunk, de igenis érett és bizony megdolgoztak érte a srácok. A cserék jók voltak, jókor jöttek, talán Szalai jöhetett volna le hamarabb (vagy nem kellett volna kezdenie), de a szívével és az akaratával nem volt baj.
Az egyenlítő gólnál szerencsénk volt, de egy ilyen izlandi gól után szerencsétlenséget kiáltani elég erős
Nézők előtt ezt a meccset simán behúztuk volna. És igen, Rossi baromira hiányzott a padról.
Sallai nekem is csalódás volt, belőle is nagyon jó játékos lehet, de tegnap nagyon nem ment neki, ráadásul sokszor önző megoldást választott. Szoboszlai sem játszott jól, szerintem ha a Salzburgban játszik így, a 60. percben rég lekapták volna, de végig benne volt a váratlan (minden megoldásán látszott, hogy ő ezt a játékot egy magasabb és gyorsabb színvonalon űzi) és a végén minimum Európa-klasszis megoldást választott. Én már a lövés pillanatában ugrottam, egyszerűen érezni lehetett, hogy ennek a mozdulatsornak nem lehet más a vége, csak happy end
Én nagyon tisztelem és sokra tartom Szalait, ízig-vérig profinak, aki ember tudott maradni az utóbbi években is és a jövőjét is komolyan tervezi. Intelligens, jó mentalitású, jó gondolkodású sportember, a pályán nála van a legjobb helyen a karszalag. Viszont mint futballista ebbe a válogatottba Ő már kevés. Kegyetlenség volna kihagyni az EB-csapatból, de racionális döntés volna. Az öltözőben szerintem rengeteg pluszt jelenthet a jelenléte, de a pályán már sajnos nem.
-
viharhozo
addikt
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Noukoum #140052 üzenetére
ja, hát így értem, wikin vannak bajok, pl a kölcsönök úgy vannak beírva, mintha onnan igazolták volna, tehát pl az utánpótlásból felkerült Alabát igazából a hoffenheimból vették. inkább itt nézz körül
valójában Neuer, Nübel, Süle, Pavard, Goretzka, Gnabry*, Lewandowski jött az elsőosztályból, Kimmich és Arp (aki amúgy nem is játszik a felnőttekkel, csak be van írva kerettagnak) meg másodosztályból.*Gnabry állítólag a bayern közbenjárásával ment a werderhez, mert úgy érezték, hogy az arsenaltól nem/drágábban tudják elhozni, ezért a werder egy kis haszonért beállt postásnak. szóval még az is lehet, hogy ő is kihúzható a listáról
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
LyonnaisFan1
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz Noukoum #139490 üzenetére
egy bl-győztes poolt is meg lehet nézni, hogy milyen összeállítással játszik, vagy bármely topcsapatot... 'poolban is simán megszámolja egy 3 ujjú asztalos is 1 kezén, hogy mennyi angol kezd általában
-
Ringman
nagyúr
-
addikt
válasz Noukoum #139462 üzenetére
Fáj hogy annyit vagy többet kapnak a magyar bajnok játékosai mint a tök utolsó angolé? Miért zavar ez téged?
Engem speciel zavar. De nagyon. Hogy pontosan miért is? Az sajnos már nem ez a topik...
Pont ez a baj.a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
DeathAdder
veterán
válasz Noukoum #139450 üzenetére
PL fizetések, ahhoz meg gondolom nem kell linkeket hozni, mert tele a net, hogy már a tavalyi szezonban a bérekre való kiadás 5 milliárdra rúgott a Fradinál, bizonyos források szerint még többbe is, ami idén tovább növekedett (tavalyelőtt ~3 milliárd)
Nem, nincs közte a MU, és ez egy nagyon dicső eredmény, hogy a világ legnagyobb futballbrandjét még nem érik el fizetésekben
forceberg - csak ha volt miből nemrég még azt hittem a PL a felfújt lufi, ami pukkanni fog, annak ellenére hogy a legnagyobb globális brand ebben a sportban, most meg már a magyar bajnok is megteheti hogy ilyen bő lére eressze
[ Szerkesztve ]
-
Cartevo
őstag
válasz Noukoum #139439 üzenetére
Maguk is elismerik. Bár lazán fogalmaznak: Megszólalt a vészharang. Tsygankov különfelé terítette a labdát és a kapust. Ahelyett, hogy bármit létrehoztak volna a második félidőben, lehetővé tették, hogy a házigazdák játszanak. A védők felügyelet nélkül hagyták Nguyent. Sidorchuk az ellenfél lábán járt. A hazaiak materializálták létszámbeli előnyüket a kapuban.
-
Peterhappy
őstag
válasz Noukoum #139210 üzenetére
Na úgy már oké, csak a "van" szócskára vontam fel a szemöldököm.
Igen, így sajnos igazad van. Sportközgazdász szakon a Barcával fogják statuálni, hogy kell ész nélkül horror összegeket elherdálni. Mondjuk pár perc fog jutni a $zitire is, de ez sovány vígasz (plusz Pep legalább védőre is költött, míg Barcelonában a védővásárlás a gyengeség jele) -
DeathAdder
veterán
válasz Noukoum #138639 üzenetére
És az xG-t is nagyon szépen felülteljesíti, szóval tényleg nagyon jó
Egyébként ő az, akiről egyszer itt írtam hogy egy középsuliba jártunk, (személyes ismerős régen nagyon jóban voltunk) és amikor fociztunk annyira elmondhatatlanul kiemelkedett, hogy nem hittem el, hogy a magyar ligában fog maradni, illetve hogy onnan sem emelkedik majd ki.
El nem tudom képzelni egy De Bruyne ellen milyen élmény lett volna, de már Könyves is teljesen más dimenzió volt hozzánk képest -
mephi666
nagyúr
válasz Noukoum #138529 üzenetére
Ja, senki nem a statisztikát meg a szép játékot nézi 2 nap múlva, hanem a végeredményt... még bő fél óra
Csak hajdúbé nehogy elkiabálja, mint a fradi meccset 0-2nél, mert utána kaptunk hirtelen 3at
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz Noukoum #137889 üzenetére
"Az a kérdés hogy mit keres még a City-ben Pep"
Vannak olyanok akik úgy gondolják, hogy a korábban elért eredményeinek semmi köze ahhoz, hogy játékosminőségben az adott bajnokságot nagyon erősen dominálta, sokkal inkább az ő edzői kvalitásai voltak a sikerek okai.Én speciál pont az ellenkezőjét gondolom.
-
sh4d0w
félisten
válasz Noukoum #137360 üzenetére
Nekem a hozzáállásával van bajom, de azzal sok. Senki nem vitatja a benne rejtőző - mára elveszett - potenciált, de neki vezérként kellene viselkednie a pályán, ahogy a PSV-ben, vagy előtte a Lokiban tette. Ehelyett lötyögés van, koncentráció hiány.
Letette a névjegyét? Igen. A 2016-os EB-n játszott utoljára jól, azóta eltelt 4 év. Ez nem indokolja a beválogatását, alanyi jogon pedig ne járjon a címeres mez.https://www.coreinfinity.tech
-
-
bagyulajuve
addikt
válasz Noukoum #137336 üzenetére
Álljon már meg menet, attól, hogy sokan pl NSO-n (vagy akárhol) így állnak hozzá a magyar focistákhoz, az lehet, de pl én (vagy ismerőseim) sosem szurkoltam egy magyar játékos sikere ellen sem, beleértve Balázst is. Kinn voltam az egyik első felnőtt csapatos edző meccsén, még nem is volt NB1-es meccse sem, és cimbimmel pont azt beszéltük annak idején, hogy ebből a gyerekből monogámiában retardált nagy focista lesz és az lett
Dzsudzsákot én védtem mindig az átigazolásai kapcsán, mert azért sokan azt mondják, hogy az Anzsiba menetellel elrontotta a karrierjét, ami igaz is félig is, ugyanakkor, aki ismeri a teljes történetet az tudja, hogy a PSV a legtöbbet ki akarta szedni Balázsból és ezért került oda. Voltak nyugat európai erős középcsapatok, akik 6-8 millió eurót - de ennél többet nem - áldoztak volna érte és ez sajnos beszűkítette a lehetőségeit.
Amúgy Moszkvában is bőven megállta a helyét.ui: jó lenne, ha nem mocskoznád/birkáznád a saját néped - ezt meg teheted magaddal, de engem ne vonj bele ebbe az általánosításba
Resistencia eterna
-
Pkc83
őstag
válasz Noukoum #137331 üzenetére
Az elmúlt 2-3 évben ezt nem nagyon
sikerült neki bizonyítania. Az az igazság,
hogy túl éhes lett Hollandia után és a
szarabbnál szarabb csapatokba való
igazolásával szépen elfelejtett "jól"
focizni. Azért igazolt Debrecenbe mert
pont a kutyának sem kellett évi 1 milliárdos
fizetésért. Félre ne érts én kívánom neki,
hogy magára találjon de ettől még ez a
véleményem. -
veterán
válasz Noukoum #137331 üzenetére
Beszéljünk a Rebrovi edzésekről Hamar szélnek szaladt...
Embéhármas szintű bajnoság után, ráadásul kihagyással a lábaiban... Azért választotta az embékettőt, mert az első osztályban meg lett volna a nagyobb esélye, hogy egyszerűen felsül.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Noukoum #137031 üzenetére
A pálya finoman szólva sem a legjobb. És itt kéne?! játszania a fradinak utoljára?
De aztán rájöttem, hogy ez nem is Azerbajzsán. Hozhatták volna a szuszába is a meccset, ott penge minőségű a gyep.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Peterhappy
őstag
válasz Noukoum #137042 üzenetére
Igen, bár szerintem hülye volt a Dinamo. A Fradi nincs ahhoz szokva, hogy ennyire letámadják és ennyire kontrollálni próbálják vele szemben a játékot. Ha a Zagreb azzal az elánnal megy tovább a gólszerzés után, sokkal melegebb lehetett volna a pite.
A második gól után pedig már nem tudtak arra a fordulatszámra ismét felpörögni.Szerintem ez a Zagreb talán még a Celticnél is erősebb csapat, de a skótok ellen jobban izgultam a végén. OK, persze most is, nagyon, de nem igazán éreztem a játékukban a gólt - jó, amikor Kovacevic is kidőlt, azért nem volt őszinte a mosolyom.
-
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz Noukoum #136450 üzenetére
Inkább tőle vártam, tudom, hogy nagy sportember, de nekem ő egy kicsit a reklámra ment mindenhol és mindenével, ezért ha ő lép ilyet, nem lepődöm meg mint ebben az esetben, Messi mindig a szolid, nyugodt de zseniális játékos volt, aki csak játszik, valami ilyesmiért.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Noukoum #136188 üzenetére
Legyen az Rosenborg, vagy a Fecseszebe. Mert sztem a #3 körben a Fehérvár már nem lesz kiemelt, így ""megnyerhet"" egy erősebb együttest.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
hobizoli
nagyúr
válasz Noukoum #136080 üzenetére
az inter 11 olasszal is csuklobol elverne a 0 magyarral kiallo a FTC-t
az, hogy egy joval hokibb bajnoksagban is legiosok a csapat zome, az szerinted normalis?
ezek a legoisok azert nem az olasz bajnoksagban jatszanak, mert ott meg a cserepadra sem fernenek feltöbb drón kell ;P
-
Skilly
aktív tag
válasz Noukoum #135868 üzenetére
Bappé tudom, hogy elférne a kezdőcsapatban a Realnál, sőt amúgy várom is. Viszont a tegnap látott játéka, na az nagyon gyenge oda. Persze, vannak rossz napok.
Tényleg Hazard, mindig elfelejtem, mert sérült vagy nagyon gyengén játszik. Pedig őt is, hogy várta mindenki a Realba. Szerintem ő egy felesleges igazolás volt, de remélem a következő szezonban változik a véleményem. Mindenki többet várt tőle. A két brazil jó lesz, főleg Rodrygo. Ott van még a Kubo gyerek, aki kiköpött Messi. Szerintem a Barca jelenleg rosszabbul áll az igazolásokkal/játékoskerettel, mint a Real.HyperX
-
BenHans
addikt
válasz Noukoum #135664 üzenetére
Hála az égnek Ramon Planest nem rúgta ki a Barca hanem sporting director pozícióból technical dirctorba emelték, így nem jön hozzánk. Elqrtad az igazolásokat és a la masia kihalt mint a sósivatag, Carles Perezt meg eladtad gombokért (ezúton is köszi)? Gartulálunk szintet léptél!
Én csak Poch miatt futottam bele a nevébe, hogy dolgoznának újra együtt.
De Pochettino sem jön, legalábbis nem kéne ha azt nézem amit venember is írt, hogy egészen nevetséges bérigénye van.
Ha valamikor kirúgják Fonsecát akkor már inkább Allegri jöjjön...
Mondjuk most az a hír járja, hogy Fonseca marad, de egy meg nem nevezett olasz másodedzőt és egy technikai segítőt helyeznek mellé.
DDR és Totti felkészül? Adja az ég! 🤞♥
Kis érdekesség, Gonzalo Villarról, akit 4M€-ért igazoltunk a Spanyol másodosztályú Elchéből:
Játékpercre lebontva, nyomás alatt, amikor az ellenfél legfeljebb 1,5 méterre helyezkedik a játékostól és labdát kell tartani támadásépítésben ő a legjobb a Rómában, de Serie A szinten is topban van. Csiszolatlan gyémánt?[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
salesman
őstag
válasz Noukoum #135645 üzenetére
A TM nekem is megvolt, nagyobb örömöd ne legyen, mint a sírás...
LyonnaisFan1: Köszi, jól sejtettem.
Türűűűdrááá!
-
Datsyuk
aktív tag
válasz Noukoum #135344 üzenetére
Amit csinál a PSG és City nagyban, azt a RBL kicsiben űzi. De csak is azért mert a németeknél még életben van az 50+1-es szabály.
RB Leipzig veszteséges már évek óta, ezért hitelt vesz fel rendszeresen a Red Bulltól. Ami már elérte a 164 millió €. Ebből csak idén 100 milliót nagylelkűen elengedett Mateschitz. Ez mellett a Red Bull főszponszorként egy meg nem nevezett magas kétjegyű milliós összeggel támogatja a Leipzigot évente!
Ez ugyanaz mint amikor Sejk fizeti a számlát az említett kluboknak.
Csak azért mert ezt a kedves osztrák cukros bácsi csinálja és nem a turbános arab számomra nem oszt nem szoroz. Még egyszer, ez egy nem létező veszteséges klub amit egy mecénás tart fent ( ha úgy tetszik, ez a német Gyakadémia).
Ami a fiatal játékosokat illeti: a fiókklubbokból nevetségesen olcsón megkapja a Leipzig a játékost majd jó drágán eladja, hogy a számok stimmeljenek a DFB felé. Hát gratulálok.... -
Datsyuk
aktív tag
válasz Noukoum #135331 üzenetére
Saját kézből vásárol....Most vagy nagyon naiv vagy, vagy elhiszed a promóciójukat.
Dietrich Mateschitznek hívják a mecénást(az osztrák Abramovics).
Aki még egyszer, egy osztrák akinek semmi köze az SSV Markranstädthez (új nevén RB Leipzig).
Szerinted fiatal játékosokat fognak nevelni? Amit most látsz az a második fázis. A cél a német bajnokság (utána nyilván a BL győzelem, ami lehet meglesz idén). Csak a német szabályok egyenlőre még szigorúak, ezért nincs akkora költés. Aláírom, hogy okosabban csinálják mint olajosék, de sok különbség nincs. Ez egy színtiszta marketing vállalkozás ami 11 éve még csak nem is létezett. Ők tudod mire költöttek 100 milliókat? Utánpótlás központok + tehetség játékosok felvásárolására.
Ez olyan mintha az Apple megvenné a Vámospércsi Bocskai SE-t átnevezné Apple SE-re és néhány éven belül a BL elődöntőjében van. Csupa iszonyatosan szimpatikus fiatal kínai és afrikai tehetségekkel.
Nem tudom, nekem ettől még nem lennének szimpatikusabbak. -
Datsyuk
aktív tag
válasz Noukoum #135325 üzenetére
Hogy mi????? A lipcse normálisan lett sztár csapat?? Nem veszi őket senki szájára?
Arról a klubról beszélünk akit a németek csak Rattenballnak (Patkánylabdának) hívnak?
Van egy osztrák cég aki felvásárol egy kelet német klubot, mert tudják, hogy abban a régióban van egy alvó sikerre éhes szurkolói bázis amiből tudnak profitot csinálni. Egészen addig pénzelik amíg el nem jutnak a bundesligáig. Kijátszák a német szabályokat (50+1) rendszeresen átküldik a farm klubjaikból (new york, salzburg) a legjobb játékosaikat bagóért a bundesligába.
Idén a fő támogató (Red Bull) pedig elengedi a Leipzig 100 milliós tartozását, tudod ahogy lenni szokott ha egy "kicsit" túlköltekezel.
Szurkolnék én valakiért, de a PSG - Leipzig-nál?. Csak a foci veszíthet még ha az egyikük nyer is(Olaj pénz vs Plasztik pénz). -
Datsyuk
aktív tag
válasz Noukoum #135319 üzenetére
"mindig olyan csapathoz ment aki a top 3-ban benne volt előtte is"
Miért, a jó edzőket hova szokták hívni? Baktalórántházára vagy Felcsútra?
Van abban igazság amit írsz, de azt ne vitassuk már el tőle, hogy jó és sikeres edző. Mindenki sorban áll, hogy tanulhasson tőle.
A személyisége és a morális döntései már egy másik tészta. -
mephi666
nagyúr
válasz Noukoum #135234 üzenetére
én sem bírtam soha az arcát... barcából suarez volt az egyetlen, aki becsülettel dolgozott tegnap, de 1 játékossal nem sokra mentek...
-
mephi666
nagyúr
válasz Noukoum #135201 üzenetére
gáz volt az a hercehurca, amit a 'poolnál levágott, amikor menni akart... sokáig egyik kedvencem volt, de ott csalódtam benne... esküszöm örülök most, hogy a bayern-nél megy neki ...és kívánom azt, hogy a következő meccsein is termelje a gólokat... innentől a münchen-nek szurkolok: abban az esetben nem nekik fogok szurkolni, ha csoda történik és a lipcse kerül másik ágon a döntőbe
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest