Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Thunderbird
- ASUS routerek
- Milyen routert?
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz kokoaliga #95497 üzenetére
Szia,
Sajnos nem tudom megnézni Neked (mert már ezer éve letöröltem a FM6-ot), de ha a kormányról indítod el a játékot akkor a controller options-ben már a kormány beállításait kell látnod, vhogy így:Az se baj, ha indítás előtt kikapcsolod a kontrollert!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
oriic
HÁZIGAZDA
Skate 3 bekerült BC-be.
Live-Die-Respawn
-
kokoaliga
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy Xbox One S cuccom meg egy logitech G920 kormányom.
Próbálom a Forza 6-ot de nem találom a kormány beállítását.Csak a controllert engedi.
Valamit nem látok amivel életre kelthetném a kormányt?Koko
-
StLui
veterán
Amúgy meg azon lehetne pörögni mennyivel jobb lenne a gyűjtői cucc játék nélkül, mert azt azt úgyis digitálisan szeretnénk, és lehetne akkor home-olni. Utoljára Gyűrük ura trilógia részeit vettem meg gyűjtős díszdobozban. Kidontunk most egy rakat dvd-t, ezeket és néhány fémdobozost kivéve
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
aki955
csendes tag
válasz Medocsabi #95489 üzenetére
Én pl. azért vettem volna ezt meg, mert a Mass Effect trilógia volt a legmeghatározóbb játéksorozat számomra minden részt végig vittem kb 4-szer így gondoltam erre az egy játékra költök egyszer ennyit. Bár így, hogy elolvastam nincs benne a játék 65ezerért csak a még plusz 20 ezer forintos pakkban... Elmennek a ....
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
eL Geri
őstag
Egyrészt tényleg dühítő, de másrészt van benne ráció.
Pl. a boltnak nem kell készleten tartani mind a 3 platformra való gyűjtőit. Meg lehet hogy pl. valaki elkezdett játszani a játékkal, és utána szeret bele igazán, és meg akarják lepni ajándékba egy gyűjtőivel. Akkor már nem kell a játék.Csak hát külön külön vásárolva, valahogy mindig extrém drágára jön ki
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Medocsabi #95489 üzenetére
Gyűjtő szenvedély. Valaki bélyeget gyűjt, más használt zoknikat, megint mások játékokat és CE kiadásokat. Ezzel nincs baj egyébként ha lenne nagy lakásom én is gyűjtenék Halo-s relikviákat. Engem az zavar, hogy a CE kiadásokból már tényleg kimarad maga a játék, azokra külön kell költeni.
Live-Die-Respawn
-
aki955
csendes tag
Ahh ezt néztem én is erre gondoltam de akkor drága országunkban ezt nem nagyon fogja egy viszonteladó sem forgalmazni van egy olyan érzésem A szállítás meg annyi lesz amcsiból mint maga a pakk...
Viszont kajak nincs benne a játék... Én ezt nem is értem ilyen gyűjtői kiadásokat, hogy mernek kiadni a kiadók???? Ez lesz az új trend? Pár év és külön veszed majd meg a játékokat checkpointonként
De a választ köszönöm![ Szerkesztve ]
-
aki955
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok esetleg Mass Effect Andromeda gyűjtői kiadás vagy limitált szériás kiadás lesz?
Nézegettem elég sok helyet de nem nagyon találtam róla semmit. Nektek esetleg van valami infotok?köszi előre is!
-
zoleee24
tag
Köszi mindenkinek!
Meggyőztetek, GTA5 + Wolfenstein - New Order lesz első körben, egy darabig el leszek velük az EA access mellett.
-
Medocsabi
addikt
válasz Stauffenberg #95473 üzenetére
Gta V, Witcher3 ezek mind-mind 10/10 es alkotások, senkinek nem szabad kihagynia
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz zoleee24 #95471 üzenetére
"GTA5 még mindig jó drága, használtan is"
Csakhogy a GTA 5 megéri az utolsó fillérig (mint ahogy az elődei is). Kifejezetten érdekes a sztori, a karakterek szokás szerint most is parádésan jók és nagyon-nagyon hosszú időre leköti az embert, mert mindig van mit csinálni benne. Ha a single részt kivégezted, jöhet az online, ahol meg csapatosan lehet rablásokat megcsinálni.
De ha nem szempont ez a rabló-pandúr tematika, akkor a Battlefield 1-et én is tudom ajánlani, bár a single nem túl hosszú (nekem egyébként tetszett), inkább a multi miatt érdemes megvenni.
Ha bejön a fantasy, akkor meg Witcher 3, erről is csak úgy lehet beszélni, mint a GTA 5-ről.
-
zoleee24
tag
válasz Stauffenberg #95470 üzenetére
@ HF77 & Stauffenberg - Köszi mindkettőtöknek a tippeket!
GTA5-öt , TC Division-t, Wolfenstein-t nézegettem egyelőre, ráadásul a GTA5 még elég hosszú is.
(Nem feltétlen kell nyomozósnak lenni, csak legyen benne valami ami érdekes)Battlefield1 is tetszik, inkább mint az utolsó COD.
BTW: GTA5 még mindig jó drága, használtan is .
-
Stauffenberg
nagyúr
Mivel ő a Hardline-hoz hasonló játékra kért ötletet, gondolom az első világháború időszaka nem fog bejönni neki, hacsak nem csinál valaki hozzá egy Mod-ot, amiben kackiás bajszú csendőrök üldözik a postakocsikat fosztogató betyárokat.
Egyébként a GTA 5 és a PayDay jut hirtelen eszembe, ami a Hardline-hoz hasonlóan hozza a rendőrös-rosszfiús heist hangulatot.
-
HF77
őstag
válasz zoleee24 #95468 üzenetére
hát véleményem szerint aminek manapság olyan húúú de ötletes, megragadó története lenne(és még fps is) nem sok van.
Bf 1-et ha nem próbáltad, akkor hajrá...szerintem nem fogsz csalódni, bár az sem a story-ra van kiélezve...sőt!
az legújabb cod nekem pl nem jöttt be...(de ez csak 1 vélemény)[ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
zoleee24
tag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani Xbox One-ra, Battlefield HardLine-hoz hasonló játékot?
Leginkább campaign/single player-t szeretnék játszani jó történettel (nekem tetszett a BF-HL ) -
birorichard
őstag
Játszok mindkettővel, uh. no offense, de az se százas, aki a Division-be többet vízionál mint egy akció tps rpg elemekkel... ~200 órát játszottam vele, fogok is még vele biztos, de olyan alapvető gondjai vannak szerintem, amik elég kártékony hatással vannak a játékmenetre, gondolok itt pl. egy jól meghatározott fejlődési út hiányára, stb., nagyon random a drop, a nehézségi szintek nem elég letisztultak, (szerintem) rosszul vannak skálázva, a bounty-szerű keresés és elpusztítások repetitívek és körülményes/időigényes a felvételük, leadásuk, az oda való eljutásuk, egy bizonyos szint után egyedül játszhatatlanná válik, szóval van vele gond bőven, dz-t szóba se hozva.
Viszont ami nagyon jó, az a set-ek+képességek, jól kitalálták, az nagyon ott van, kellőképpen változatosak.
-
izsams
csendes tag
válasz sugarforce #95454 üzenetére
Köszönöm.
-
Jovanny2
őstag
válasz Nagymelák #95460 üzenetére
Ha megfelel a fenti kritériumoknak, persze, tudsz. Megformázza magának, és utána csak arra tudod használni (amíg vissza nem formázod normál NTFS-re). Tehát ha ilyenre akarod használni, akkor arra rá kell szánni a teljes vinyókapacitást.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne,ha az ONE-ra usb-n rákötök egy külső winyót akkor arra tudok játékokat telepíteni? És ha igen mi módon? Valamint külső vinyóból milyet érdemes használni,aminek van saját tápja vagy jó az ami csak usb-s?
Köszönöm.
-
adrian94
őstag
Hogy tudok egy "beragadt" achievement-et felnyitni? Rocket League-ben van egy achievement (535 golt kell szerezni).. Mar joval tobb golnal jarok es nem adja meg 89%-on all es nem megy feljebb Napok ota meg kellett volna kapnom.. Otletek?
[ Szerkesztve ]
-
izsams
csendes tag
Akkor tud valaki tanácsot adni milyen usb elosztót vegyek ?
-
izsams
csendes tag
válasz XFishboneHUN #95443 üzenetére
turtle beach stealth 400
-
alexdeak
csendes tag
Sziasztok,
Van vkinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy mennyi idő alatt érkezik meg futárral küldött MS csere darab?
(Egy cseredarabot már elvesztett a posta, a múlt héten elindítottak egy másikat elvileg futárral, de parcel tracking info nem változott semmit az elmúlt 4 munkanapban...)
-
Madoc
veterán
válasz XFishboneHUN #95443 üzenetére
Bármily meglepő, de van wireless headset amit támogat az xbox!
Pl:[link]
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
zsocy
őstag
válasz parandroid #95434 üzenetére
Ne már, te is láttad hogy nem azt írtam hogy a bt-s kontit ismeri meg a jack csatiról, hanem azt hogy az újat... De azért köszi, nem tudtam hogy van jack nélküli BT, most már tudom.
Természetesen a dobozon kell nézni a jelölést, az a biztos pont BT témában.
Viszont azt tartom hogy vezetéknélküli vevő nem kell hozzá, és kábellel megy az összes win10 alatt akár elem nélkül is -
izsams
csendes tag
Szia mindenkinek.
Szeretnék egy usb elosztot a one-ra mert elhasználtam mind a hármat.
Tudnátok ajánlani milyet vegyek hozzá ? -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz plejik #95433 üzenetére
Nem érted.
A BC-s játékokkal semmit nem csinálnak, azon kívül, hogy fut XONE-on is. Nem remaster, nem HD-edition, semmi, csak az X360 verzió.
Mit vársz egy 2008-as X360 címtől 2017-ben?"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
parandroid
félisten
Őszintén meg vagyok döbbenve. Bevallom, hogy a MS szokásos terméktámogatásából indultam ki, de ezek szerint valaki tőlük függetlenül hekkelt egy androidos drivert.
A többi rész viszont továbbra is áll.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Madoc
veterán
válasz parandroid #95434 üzenetére
Én meg ezt tartom felelőtlen kijelentésnek mert novemberben androidos telefonnal játszottam bluetoothos kontrollerrel.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
parandroid
félisten
Ez fals! Jack dugó a bluetooth nélküli kontrolleren is volt már, nehogy ez alapján vegye! Illetve akkor tényleg szükség lesz egy adapterre. A one s óta adnak bt-s kontrollereket, de nyilván lehet még a piacon a régiből is. Olyat kell keresni, aminek ott a dobozán a bt jelölés, nyilván.
És telefonnal nem fog menni, nem a bt miatt, hanem szoftveres támogatás híján.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
plejik
addikt
válasz Vadernagyúr #95431 üzenetére
Persze, de azt hittem hogy az akkori izmosabb PCs szintet már OnE on hozza,de messze nem... Értem én, hogy régi meg 360, de na akkor is .. így törlöm is mert kb. játszhatatlan.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
birorichard
őstag
válasz Regirck #95426 üzenetére
Az újabb kontrollerek, amiknél az xbox gomb körüli műanyag borítás egyben van az egész felső résszel, mind BT-osak. Ha windowshoz akarod használni, fog működni BT-szal is, azonban ha akarsz hozzá fülest csatlakoztatni, akkor az csak akkor fog működni, ha wireless vevővel használod.
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Nos ez a GTA IV nem valami "szép ".. azt hittem jobb lesz a grafika,és még laggol is ..
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
Regirck
senior tag
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket, remélem jó helyre írok és tudtok majd segíteni...
Szeretnék vásárolni egy vezeték nélküli xbox one controllert, notebook-om mellé. Régebben volt egy vezetékes xbox 360-asom (számítógép mellé) azzal imádtam játszani vele, de sajnos attól megkellett válnom. Imádtam azon GTA-zni vagy EuroTruck-ozni...
Kérdésem az lenne, hogy Pólus Center MédiaMarkt-ba néztem és rávan írva, hogy windos 10-el kompatibilis. Ez remek mert azt használom. Youtube-on néztem videókat, hogy a tetején van egy gomb amivel összelehet párosítani bluetooth-on keresztül utána üzemképes. Viszont a MédiaMarkt-ba láttam, hogy lehet hozzá külön venni egy usb-s vevőegységet. Szóval a kérdés a következő lenne, hogy nekem elég a controller és bluetooth kapcsolat (ugye tudja a notebook-om) vagy külön megkell vásároljam a vevőegységet is:
Régebben mikor megjelent a One akkor úgy emlékszem, hogy kétféle controller volt vezeték nélkül és valamit nézni kellett, hogy számítógéppel kompatibilis legyen. Ez így van, vagy rosszul emlékszem?
(Esetleg ha már bluetooth-os akkor telefonnal is össze tudom majd párosítani?)
Előre is köszönöm a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
HF77
őstag
üdv
kb 1 éve itt az oldalon vettem egy konzolt amihez állítólag van garancia.
hol tudom ezt esetleg megnézni??köszi
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
hibavissza
veterán
válasz Stauffenberg #95413 üzenetére
Számomra semmi értelme a konzolnak Kinect nélkül. Nem akartam én sem Xbox-ot sem mást venni a Microsoft-tól a telefonjaik után. A pc eddig is ki volt téve a tv-re. Wireless 360-as kontrollerekkel vígan játszottunk. A Kinect volt az egyetlen ok, amiért megvettük, ez volt nálunk is a gyerekek karácsonyi ajándéka.
Szerintem eladom és veszek egy 360-at. Vagy felgyújtom. Vagy felgyújtom Redmondot. Elmennek ezek a .....Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
-
pzstm
titán
igazából akkor volt rajta, mert hagytam rajta, csak azóta elköltöttem
Most viszont pótoltam, majd levonja....egyébként úgy fest 1 hónap EA access-t ajándékba kaphattam? január 18-án járt le előző és 2018 február 18ig jó a mostani, amit nemsokára levonnak
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
StLui
veterán
Mi szerettük a Kinectet, de annyira nem, hogy miatta megtartsuk a 360-at. Viszont abban az időben nem nagyon olvastam róla dicsérő szavakat, mindenki alázta ahol csak szóba került, kivéve néhány hozzám hasonlóan kisgyerekes szülőt!
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
adalbert1
veterán
Szerintem is szégyen, amit a Kinect-tel műveltek - részben ezért maradt meg a 360-unk, amihez vettem inkább használtan egy Kinectet és pár játékot, így ha olyan kedvünk van, akkor azokkal tudunk játszani.
A local co-op visszaszorulása szerencsére annyira nem érint, haverokkal általában valami sport játék megy, azokból szerencsére még nem vették ki. -
-
Stauffenberg
nagyúr
Erről jut eszembe: Lehet még LAN-on multizni? Az első Xbox ilyen szempontból kiváló masina volt (mint ebben a régi klasszikusban).
A dedikált szerverek visszaszorulásával már PC-n is egyre ritkább, de én a fejembe vettem, hogy a harminchoz közeledő barátokkal akár PC-n, akár Xboxon össze kéne még hozni egy egész éjszakás LAN partit.
Nincs jobb annál, mikor a téged felidegesítő legjobb barátod szemét kidobhatod sós mogyoróval. Régi szép idők...
-
gduck
addikt
+1
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz hibavissza #95399 üzenetére
Az unokatestvérem is emiatt vett tavaly karácsonyra a gyerekeknek Xbox One-t és Kinectet. Azóta is jó ha van 2 db játékuk ami One-os Kinectre íródott. Zömmel QR kód beolvasásra használják, amire viszont egy felesleges és drága kütyü.
Szerintem a Microsoft első számú szégyene az Xbox One kapcsán amit a Kinect-tel művelt. Eleinte a túlzott erőltetése, utána meg a kvázi kinyírása. Az Xbox One S-en már csatlakozó sincs amibe a Kinectet bedughatod, külön kell adaptert beszerezni.
Xbox 360-on imádtam a Kinectet, ugyanolyan jó party játék, mint egy Guitar Hero vagy Rock Band felszerelés.
Ebben a generációban (PS4-et is beleértve) már nagyon eltolódott a hangsúly az online multiplayer felé. Egyre kevesebb a jó local co-op játék és a Kinect meg Guitar Hero is kezd eltűnni a nappalikból. A kanapémegosztós együtt játszás visszaszorulóban van.
-
pzstm
titán
válasz Rage47 #95369 üzenetére
nah engem tuti teljesen megfigyelnek...ma jött levél, hogy nézzem meg infóimat, mert nem tudták levonni az összeget a számlámról (netkártya)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Rage47
veterán
-
Mister_1234
tag
Sziasztok!
Home-oláskor baj az, ha az egyik fél kint él hollandiában, és ugye értelemszerűen holland régión van a gépe, míg a másik fél itthon van magyar régión. Mind a két félnek magyar régión kell tartózkodnia, vagy működnie kell így is? -
NyMRooD
őstag
válasz hibavissza #95394 üzenetére
Én ezért vettem 360-at, ha a régi kinectes játékok mennének, vagy lennének újabbak, nem lett volna kérdés a one, de így a 360 mellé egy PS4-et fogok venni, ami meg nagyon érdekel one-on az jön pc-re is. A play anywhere-t jó ötletnek tartom, de a kinect megölése fájó pont.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
r.levente75
addikt
válasz parandroid #95406 üzenetére
+1
-
parandroid
félisten
-
Bogyi007
veterán
válasz r.levente75 #95404 üzenetére
Nálam a BC már kiváltotta, egyesegyedül a Forza 4 és a Bad Company 1 az ami még hiányzik onnan a többi ottani kedvencem már kompatibilis ( Gears sorozat, Forza Horizon 1; Bayonetta, Tekken 6, Bad Company 2)
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
parandroid
félisten
"Redmondban valami agyevő amőba járvány ütötte fel a fejét."
LOL, én másképp szoktam fogalmazni, de igen, gyakorlatilag ezt mondom már én is egy jó ideje.
p
-
Rage47
veterán
én is tudok olyanról, aki azért is vett boxot, mert volt hozzá Kinect és a család szerette 360-on. most meg hoppon maradtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest