Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- DIGI internet
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocy
őstag
válasz Gyuri27 #240271 üzenetére
Szerintem nem, ennek valami saját filerendszere van. Tele a net ilyen cserés tutorialokkal, nem lehetetlen, de én biztos nem szivatnám magam ha most vettem. Cserélje csak az eladó.
-
-
zsocy
őstag
válasz JamesHun #238125 üzenetére
A Punisheres srác is jó lett volna (Jon Bernthal) , de ez a srác sem rossz (Pablo Schreiber), jó nagydarab színész, az American Gods-ban szerintem pl. tök jó volt. Nekem tetszett ez a rész is, jól bemutatta a mozdulatokat és elemeket a játékból. Viszont jobb lett volna ha nem veheti le a sisakot, mint a Mandalorian-ban. MC sem vette le soha.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz Bella80_ #236789 üzenetére
Mindenki aki karácsonyra vett konzolt, az most próbál letölteni, persze hogy belassul az egész. Általában nem rossz a sebesség, de ha valami töltés várható érdemes instant on-ban hagyni a gépet, akkor dolgozik a háttérben is.
Vannak gyereknek való játékok is, de egy konzol már nem igazán a kicsiknek van kitalálva. Akinek akkora a keze hogy kényelmesen megfogja a kontrollert az már elég idős autós játékhoz is, vagy egy kis lövöldétől sem álmodik majd rosszat. Ott kell ülni mellette, együtt játszani
Az előfizetés megújulását lemondhatod akár most is, addig nem szünik meg amíg kifizetted. Be kell lépni az MS fiókodba, az összefoglalóban nagyon sok info van erről is.szerk, most olvasom hogy lányokról van szó, az enyémek pl szeretik az ugrálós platform cuccokat, Ori, Spyro, Super Luckys tale, Rayman, Unravel... Sok ezek közül benne is van a GamePass-ban.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz Gyb001 #236578 üzenetére
Aminek a nevében X van (oneX, seriesX) azok 1 terásak. A One X az előző generáció, a series x a mostani. Boltban elég nehéz megvenni mindkettőt. Hamis xbox nincs, a garanciát a Microsoft adja, ezért mindegy hol vették a gépet, 2 év gari van. Használtnál számla azért legyen, de sok bajuk ezeknek nincs.
-
zsocy
őstag
Megéri most lecserélni egy One X-et egy Series S-re?
Az X-en is minden játékom SSD-ről fut, külső USB-n van rádugva, szóval nem a szokásos lassú HDD tempó megy.
Az X-en már nincs gari, az S-en meg lenne 2 év, vagy amennyit adnak most, ez mondjuk vonzó, de a tv-m 65" és 4K, az S meg "csak" 1440P...
Vagy ez inkább csak egy sidegrade, ne adjam SX alá ha beledöglök is?Ti mit gondoltok?
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz Wesder #235737 üzenetére
Én aztán igazán nem vagyok senki mókájának az elrontója, de ez amit leírtál nálam kimeríti a sok macera fogalmát Azért ennél egy USB csatit bedugni viszonylag egyszerűbb process, és semmivel sem lesz gyorsabb a belső ssd (vagyis IRL nem lesz az, szintetikus teszten fene tudja) mint az USB-s külső.
-
zsocy
őstag
válasz koxkids #235727 üzenetére
A belső HDD - SSD csere sok macerával jár, mindegy mekkora méretet használsz. Dugd rá egy usb3-as normális külső házban azt az SSD-t, és tedd át oda a játékot. Nagyon sokat gyorsítaszt majd így is mindenen. Nekem most egy 256 Gb-os és egy 1 Tb-os SSD lóg rajta és jelentősen javult minden betöltési idő.
-
zsocy
őstag
válasz parandroid #235585 üzenetére
Én is a malacossal tolom, nemrég vettem észre hogy teljesen lekoptak a gumiborítások a karokról, de még mindig minden feszesen működik rajta. Jó vétel volt az a 40 euros széria :)
-
zsocy
őstag
Wesder az Fizzie? Finkle meg Einhorn és Einhorn az Finkle?
-
zsocy
őstag
válasz Czimby #233641 üzenetére
szerintem az ms féle gari most sem ilyen, csak ők valamiért belekeverték az auchant is. ha ms-nél jelenti be akkor futár hozza viszi. persze auchan nem javít, ők is csak továbbküldték.
a konkrét javítás már más kérdés, jelezni kell pontosan a hibát, csináljon videót a fagyásról, stb. terhelés alatti fagyást nehéz reprodukálni.[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
Ismertek valami megbízható szervízt? Úgy néz ki meghalt a OneX-em, bekapcsol, de nem ad képet. Néztem másik kábellel, másik tévével, próbáltam resetelni, de semmi.
Xbox logo világít, bekapcsoló hang van, ventilátor pörög, de nincs kép.
Garancia sajnos lejárt már, de nem dobnám ki ha javítható. -
zsocy
őstag
válasz homerhamm #230932 üzenetére
Az az értelme hogy az alapjátékot kivezették a piacról. Amit most megvehetsz az a complete edition, tartalmazza ezeket a DLC-ket. Ha te, megjelenéskor vettél egy akkori alapjátékot, most felhúzhatod a ma kapható alapjáték (complete edition) szintjére.
Így mindenkinek egyforma tartalma lesz aki játszik vele. -
zsocy
őstag
Witcher 3 GOTY jó vétel (mondhatni kötelező ), de arra figyeljetek hogy a sima (gamepass-os) verzió mentései nem kompatibilisek vele, aki azzal nyomta annak ezt újra kell kezdenie.
-
zsocy
őstag
válasz philoxenia #228295 üzenetére
Rá is fogok mindent, de ezt tényleg együtt fogjuk játszani, ő nézi én meg ugrálok. Valamiért tetszik neki ahogy apa bénázik
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz l.skywalker #228293 üzenetére
Köszönöm szépen, nagyon örülök, a gyerek is fog neki örülni, és végre én is nyertem valamit :)
-
zsocy
őstag
válasz Madoc #224726 üzenetére
Ott valami a HDR-el lesz elkattintva, nálam minden csak nem tejfátyolos ocsmányság a Jedi. Samsung 65Q70 a tv, nyomja is a hdr-t rendesen.
peterkeT : NFS heatet én végigjátszottam (1000G is meglett), megvan a hangulata, csak időt kell neki adni. Forza nélküli időkben jó volt egy kis arcade mókára, sőt egy idő után be is szívott a Miami nyár hangulata.
-
-
zsocy
őstag
válasz modflow #218821 üzenetére
Én csak azt nem értem hogy tényleg nem mutatták meg egy magyar kollégának az ms-nél, hogy figyelj, szerinted ez így értelmes?
Vagy ha nincs magyaruk, én már jelentkezem is, írhatnak privit, "philspencer fizuját kérem" jeligével, holnap kezdek is
Elhagyó a konzol óta mondjuk nem lep már meg semmi.[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
Hát akkor nincs mese, irány a PS topik. Én is azt hallottam hogy a Haloval kapcsolatban ott van a legnagyobb tudás összegyűjtve
Ha mégis maradsz és megpróbálsz tenni valamit akkor csinálj először egy cache törlést, az többnyire segít, ha nem akkor uninstall, reinstall, ha az sem akkor gariztasd a boxot mert lehet valami baja van.
A cache törlést direkt nem írom le hogyan kell, mert megsértetted a szent xbox közösségünket, de azért a fórum kereső még a barátod ha mi nem is vagyunk már azok.
[ Szerkesztve ]
-
-
zsocy
őstag
Nekem csak az install to jelenik meg, pedig új az app, írta is, meg is jelent a cloud fül.
Mit csinálok rosszul? -
zsocy
őstag
válasz etke1988 #216679 üzenetére
Tuti jack csatlakozó gond van.
Vagy nincs tövig benyomva, vagy szabvány szerint neked a másik van, CTIA és OMTP létezik, a box CTIA.
Óvatosan húzd kifelé a csatidat, ha van egy pont ahol megszólal rendesen akkor ez lesz a gond, vagy vegyél másik fülest, vagy egy átalakítót.[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz WhiteAngel89 #216351 üzenetére
Nem is fogja, utólag vett kontrollert nem lehet és nem is kell regelni. Ha bajod van vele az 1 év gari alatt oda kell vinned ahol vetted, vagy ami a garipapíron van, ha van.
-
zsocy
őstag
-
zsocy
őstag
válasz mcwolf79 #216242 üzenetére
Nincs itt kussolás a bemutatóról, csak nem ebben a topikban megy a beszéd hanem a másikban.
De hogy legyen elenvélemény is, én nem a telómon meg a kis monitoromon néztem live, hanem utólag a 4k videot azon a 65-ös tv-n amin majd játszani is fogok, és ott azért elég impressziv volt. A Halo is, meg a legtöbb másik is.
Jó, a tetris engem is meglepett, de ez szerintem egy jó bemutató volt.
És amit nem szabad elfelejteni, hogy ezeket a játékokat mind egy szálig ingyen megkapod game passban. Az meg szerintem csak annak nincs legalább 1 éves aki nem akarta. Ez a nem mindegy, és ebben nincs sehol a Sony. -
zsocy
őstag
válasz Micsurin #211279 üzenetére
Ha windowson végignyomtad live accounttal akkor nem ad új acsikat, szépen betölti a mentésed, ami nekem 100% completed.
Nálam Xiaomi MI8-on egyáltalán nem akad, az irányítás meg olyan amilyen - mobilos. El lehet vele szórakozni, de ez csak a nevében Forza.
Medocsabi : Forza Street kijött hivatalosan is mobilra, ad xbox acsikat is.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz l.skywalker #208496 üzenetére
Ezeknél a műanyag cuccoknál egy HyperX Cloud sokkal jobban szól, plusz az anyagminősége is jobb. Tudom hogy nem ez volt a kérdés, de azért érdemes azokat is megnézni, akár használtban is egy Cloud 1-et ha találsz.
-
zsocy
őstag
válasz mike1334 #208373 üzenetére
Ez igaz, óriási térkép lesz, ezt én is olvastam, de azt is hogy nem lehet majd mozogni a térképen, mert ez a rész napjainkban játszódik majd, COVID-19 járvány lesz benne, és mindenki karanténban lesz.
A rendőrök és a katonaság külön kerget majd ha a kijárásit megszeged, nem is kell bűnözni. -
zsocy
őstag
válasz zsolti72837 #207504 üzenetére
Groove music nem tud ilyet? Mintha az tudná az offline zenelejátszást.
-
zsocy
őstag
válasz l.skywalker #207272 üzenetére
Attól függetlenül hogy tényleg van valami gebasz ez a grafikon világszinten 147 bejelentést mutat éppen, azért ez még nem global live probléma.
Persze ezt mondták az elején a koronára is, azt tessék mi lett...
-
zsocy
őstag
válasz taylorp #207255 üzenetére
Tegnap este nekem sem jött meg két Witcher 3 acsi.
Próbáltam a szokásos javítást (cache törlés) újrajátszottam a kérdéses részt, de nem jött acsi.
Gondolom a live jobbra balra gyengélkedik a sok otthon maradó játékos miatt.[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz KardosAttila #206582 üzenetére
Persze, lenyomtam mindet, tényleg nagyon hosszú volt. Régen működött hogyha always onban volt a box akkor éjszakára is ott lehetett hagyni, a következő belépésnél ott folytattad ahol voltál. Így tudtam menteni, aztán több részletben lenyomtam.
-
zsocy
őstag
-
zsocy
őstag
válasz vm93hun #203952 üzenetére
Hát, a 360 és a One azért nagyon nem egy szint, viszont amit felsoroltál az sok open world játéknál így van sajnos.
Én amikor régen 360on végignyomtam nem emlékszem ilyesmire, de annyira élveztem hogy nem is érdekelt a grafika. OneX-en sem emlékszem semmi komoly hibára, bár azért ma már mást látok szép grafikának mint akkor. -
zsocy
őstag
válasz V.Stryker #203068 üzenetére
Az Assassins Creedekben nem igazán vannak szörnyek (tudom hogy vannak, de nem sok), viszont ipari mennyiségben kell benne gyilkolni, és spriccel is a vér rendesen. Ha gyereknek kellene (gondolom én, a világosabb téma miatt) akkor nem biztos hogy a hidegvérű ölés nekik való, bár játéknak kivállóak!
-
zsocy
őstag
válasz parandroid #202929 üzenetére
+1, ezt tényleg érdemes megvenni, már csak a két DLC több játékidő mint több nagynevű játék kompletten.
Brutális tartalom és minőség, itt tényleg megérdemlik a fejlesztők a lóvét.
Ha jól tudom akciós is, vegye akinek nincs, ez parancs -
zsocy
őstag
válasz Beniii06 #202709 üzenetére
Ha már előjött megint a router téma, tudom hogy van milyen routert vegyek topik, de itt, te mit ajánlanál box mellé mondjuk?
Ami sebességben is ok és nem is rajta írják meg a kínaiak az összes exploitot? Már ha van ilyen ajánlottabb darab. Régen egy TP-link 1043nd-m volt, de azok az ídők már elmúltak. -
-
zsocy
őstag
válasz l.skywalker #197060 üzenetére
Igen, nekem megvan, benne van az összes DLC.
Aki még nem játszotta az most be tud tárazni magának pár száz óra tiszta játékidőt[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz parandroid #194730 üzenetére
Tavalyi akció óta ilyen malacossal nyomom, a gyerek is imádja
Ráadásul tartósnak is tünik, nálam néha kap egy kis fizikai erőszakot, de még nem lötyög, nem nyiszog.Elemtartó fedelében az easter egget megtaláltad? [ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz Troy. #194584 üzenetére
Nézd meg azért alaposan, de én úgy emlékszem hogy Spotify akció az ultimate GP-hez csak Amerikára vonatkozik, és csak új regre. Arra meg amúgy is ad 3 ingyen hónapot a spoti.
Pc-n csak a play anywhere címekkel tudsz játszani és azok közül is csak azokkal amik GP-ben vannak.
-
zsocy
őstag
válasz hombre[EU] #194550 üzenetére
Mindkettőt kivezették a marketplace-ről, voltak is ingyenes GWG játékok amikor ez történt.
-
zsocy
őstag
válasz golfvariant #192835 üzenetére
Mekkora az ssd? Van egy minimum méretlimit, 256 gb, usb 3.
-
zsocy
őstag
válasz r.levente75 #187176 üzenetére
Makedón oroszlán csak a dlc-ben jön elő, 20 percet keringtem mire nekem is leesett
-
zsocy
őstag
válasz alien19 #182237 üzenetére
@eL Geri : Az a form volt az, másik nincs is ott elvileg. Ugyanilyen státusz volt nekem is, elküldtem és kb 10 percen belük megjött a visszaigazolás hogy fizetve. Telón aktiváltam xbox appban, magyarra kellett tennem a régiót előtte, USA-val nem ment.
@alien19 : A goldot aktiváld először.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
-
zsocy
őstag
válasz r.levente75 #176149 üzenetére
Igen, dinamikus a rendszer, de neked az amúgy sem számít mi történik alattad, a te pozid biztos. Olyat keress és győzz le aki a sorban feletted van,így haladsz előre.
-
zsocy
őstag
válasz mike1334 #168475 üzenetére
Ugyanez volt nálam is az S1 E1-ben, nem adta be az utolsó fényképes acsit, ezért nem adta be a minden fénykép kész acsit sem. Én újrajátszottam az utolsó részt (ott egyből, return to last checkpoint vagy mi volt a neve), és másodikra már beadta mindkét acsit.
Szerintem ne várj, próbáld meg újrajátszani a hiányzót, hátha neked is beugrik tőle.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz Stauffenberg #167399 üzenetére
De van, a Spotify.
A Forzában a rádiót offolod, streamer módot bekapcsolod valahol a menüben a hangoknál, és majdnem minden zenét lelő. Egy-kettő helyen szól csak a sajátja, de ennél jobban nem sikerült még némítanom.
A Spotify appban meg azt hallgatsz amit akarsz, telóval is vezérelheted közben.Win és android Spotify be tudja olvasni a saját zenéidet is, de ami ott nincs alapból, az azért eléggé kívül esik a mainstreamen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Torrent meghívó kunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- LED világítás a lakásban
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest