- Videó stream letöltése
- Windows 10
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Linux kezdőknek
- Manjaro Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbyte1024
veterán
Tudom már sokan írták de tényleg nagyok a kávák,pedig nem szoktam nézni de ez olyan egyből szemetszúrós
a vas is lehetne bikább ennyi pénzért. Szerintem nem nagy durranás a teló.
-
ParmaBoy
tag
Káva... nem értem miert kell ennyire éreztetni, hogy olcsóbb modell. Samsung után szabadon.
-
Draun01
tag
Akinek ez túl nagy, meg túl sok a káva a OnePlus 13T jó kis alternatíva lesz, habár tuti drágábban.
-
Fuxosbömis
tag
Kiváló telefon. Meglepett, hogy nem ajánlott plecsnit kapott.
-
Teagol
aktív tag
válasz
Necroman_Mk2 #17 üzenetére
Káva nélkül nem lenne ez olyan nagy.
Én is a mérete és a hosszú támogatása miatt fogok 8a-t venni. -
Necroman_Mk2
őstag
"6,3”-en a telefon az apróbb készülékek sorát gyarapítja..."
(Sóhaj) Nekem ez már nagynak számít. Miért nem lehet ismét 5" telókat kapni normális hardverrel, csak ilyen 6 feletti tepsiket?
-
tms+
aktív tag
nekem is tetszik ez a dizájn, szeretem a Pixelek színeit, és a hátlap is Pixeles, de mégse áll ki az a kamera annyira. igen, a káva azért valamivel lehetne vékonyabb, de ebben a Pixelek sosem voltak úttörők
a legtöbb embernek mindennapi használatra elég ez a telefon, az más kérdés, hogy húzós a nyitóára forintban
-
tamas1992
csendes tag
Én kíváncsiságból most vettem használtan egy Pixel 5-öt. Mindig is érdekelt a Pixel csak sosem tudtam venni. Főleg a hátlapi "rendes" ujjlenyomatolvasóra vagyok kíváncsi. 😁
-
consono
nagyúr
Kövezzen meg bárki, nem tudom miért, de nekem tetszik ez a telefon. Engem még a keret sem zavar.
-
mhydas99
senior tag
Azert erdemes lett volna a tesztben megemliteni, hogy vilagszerte egyre tobb vevo panaszkodik az ujraindulas/bootloop problemakra, ami ezt a tipust erinti, nem is kis mertekben.
-
feloman
aktív tag
A tesztben ez van írva: "(1 x 1,31 GHz Cortex-X4 + 3 x 2,6 GHz Cortey-A720 + 4 x 1,9 GHz Cortex-A520, Mali-G715MP7 GPU)"
A GSMarena oldalán ezt találtam a processzorrol:
"Octa-core (1x3.1 GHz Cortex-X4 & 3x2.6 GHz Cortex-A720 & 4x1.9 GHz Cortex-A520)" -
pietrrr
aktív tag
Ezekkel a szolid kávákkal legalább annyira jól néz ki, mint egy kisgyerekeknek való játéktelefon
-
Silenzio
addikt
"1/73”-ről 1/2" -> Bocs, de az 1/1.73.
-
janeszgol
félisten
Zseniális a cím. A teló elmegy. Az SoC vérszegény ennyiért már, a kamerát én nem látom annyira jónak. Viszont nézegettem összehasonlító videókat a 8a-val, és nem látom azt a fene nagy különbséget a kettő között, mint amit a spec papíron mutatna.
-
Permet Elek
senior tag
Kár, hogy kimaradt a PDAF a széleslátóból.
-
atosan
veterán
Köszi a tesztet. Mindig szemezgettem a Google telefonokkal, egyszer majd úgy is beruházok egyre.
-
ldave
félisten
Köszi a bemutatót. Pixel 6a tulajként szívesen váltanék, de a nyitó ár nagyon magas lett a korábbiakhoz képest, azt még 450 euróért vettem 2022-ben, ez meg most 550€.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Drágán nyit, de fejlődött a kvázi-középkategóriás Google referencia.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Megjelent a OnePlus 13T
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Update 04.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest