- Windows 11
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen routert?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 10
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobbitka_
tag
Kedves fórumtársak!
Xiaomi 13T-re szeretnék váltani és előtte próbálok utána olvasni, hogy van-e bármi típus hiba. A fórumban keresve egyelőre nem találtam ilyet, de messze voltam az alapostól.
Akinek ilyen van, tudja szívből ajánlani?Egy használt készüléket vennék, ázsia rendelés, 12GB rammal az alap 8 helyett. Van bármi más különbség a kinti készülékek és az alap itthon kapható között?
Van valami amit különösen nézzek meg vásárláskor?Köszi előre is a segítséget!
-
ggeleven
őstag
válasz Pocak89 #4749 üzenetére
Ismerős a szitu és egyet is értek alapvetően. Özönvíz előtti időkben Siemens S35-M35 függetlenítésével egészítettem ki a zsebpénzemet. Sony Ericsson W950-nel kezdtem az érintőkijelzős vonalat, amikor még fasorban sem volt droid és ios és már ott is ment a hackelés. Valamint a ZTE Blade 256->512 ram bővítéses idők milyen szépek is voltak!
Nem látok bele, hogy pontosan milyen ellenőrzések is vannak, de ezek szerint vagy szarul van megírva az ellenőrzés vagy túl van biztosítva. Szerintem úgy lehetnek vele, hogy inkább ne sikerüljön senkinek, mint hogy többeknek könnyen legyen tégla.20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
Pocak89
senior tag
válasz ggeleven #4748 üzenetére
Akármit? Ez a hivatalos xiaomi által publikált ROM, nem vmi hegesztett verzió. Ha ezt nem engedi felrakni akkor minek van? Meg ott van ugyan úgy a leírás hozzá a hivatalos oldalon. Nincs ebben semmi extra dolog. Nem kell hogy mindenki a legújabbat használja, de aki szeretné az miért is ne tehetné meg? Én informatikusként szeretem próbálgatni az új dolgokat. Előző telómnál xiaomi.eu heti bétát használtam. De jó is volt az az időszak.
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
ggeleven
őstag
válasz Pocak89 #4747 üzenetére
Szerintem meg pont jó, hogy van benne egy halom ellenörző funkció és nem enged feltenni akármit. Szerinted a kicsit is béna átlag user mennyire gyorsan téglázná a telefonját, ha ráengedne egy indiai YT videó alapján bármit a rendszer.
Közel sem vagyok benne biztos, hogy mindig mindenki a jelenlegi rendszerével kompatibilus új romot akarna rányomni.20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
KLIOS
aktív tag
Nekem EEA romom van de arra sem megy fel.
-
Pocak89
senior tag
Na a hivatalos oldalon 13T EEA-nál már a HOS2 rom tölthető. Esetleg ha vki meg akarja próbálni a manuális frissítést: [link]
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Apósomnak van egy Xiaomi 13T Pro készüléket melyet újonnan vett.
Már 2X küldte vissza szervízbe, mert eltűnik a készülékről a piros szín.
Okozhatja ezt bármi alkalmazás?
Vagy a készülék gyárilag hibás lehet?20 éve a Prohardveren
-
ToBeY
nagyúr
válasz Viktor0610 #4739 üzenetére
Nem tudom mi lehet akkor mert nem telepítettem fel semmilyen más alkalmazást.
Max a meglévőkhöz jöhetett valami update, ami hazavágta az üzemidőt.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
FJC
aktív tag
Nekem 13T Pro van.
HyperOS 2 óta, legalább fél nappal javult az akku idő..."A tudományban az ellentétes bizonyítékok megkérdőjelezik az elméletet. A vallásban az ellenkező bizonyítékok megkérdőjelezik a bizonyítékokat."
-
ToBeY
nagyúr
válasz Viktor0610 #4735 üzenetére
Az jó lenne mert hyperos 2.0 után én is észrevettem,hogy sokkal jobban merül a telefon mint az 1.0.9.0 -el
-
HAGYMAFA
tag
válasz Viktor0610 #4735 üzenetére
Valószínű, hogy a HyperOS 2.0 okozza, több külföldi oldalon olvastam, hogy mások is panaszkodnak, hogy a semmiből hirtelen merül 30-40%-ot az aksi. Közben az én telóm gondolt egyet és 19 perc alatt 21-ról 100%-ra töltött.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
HAGYMAFA
tag
2025.01.07. - Xiaomi HyperOS battery drain problem is fixing soon
Aha, mindent értek , bár a hír az alábbi két telót írja csak:
POCO M6 with OS 2.0.2.0.
Redmi 13 with OS 2.0.2.0.[ Szerkesztve ]
-
HAGYMAFA
tag
Na tegnap ugye feltöltöttem a telóm 100%-ra, sokat nem használtam, így ma este 8 óra körül még 45-50% körül volt, majd hirtelen produkált a semmiből egy 30% esést, én már csak azt vettem észre, hogy 11%on van. Most rádugtam a töltőre, de megint ***va lassan tölt.... Lehet meglátogatok egy szervízt.
HyperOS 2.0 mióta feltettem, azóta szopat ezzel, de csak nem az okozza.
[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
válasz Viktor0610 #4731 üzenetére
Sajnos nekem sem jött össze még egyik xiaomi / poco telómon sem az a metódus.
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
MODERÁTOR
-
Hawk02
aktív tag
válasz Viktor0610 #4729 üzenetére
Én csak segíteni akartam.Az utolsó kettő frissítést így tudtam megoldani.Elmúlt év októberben kaptam frissítést utoljára.Fel telepítettem a recovery romot és utána már jelzett és jött az OTA frissítés.Nekem ez volt a tapasztalatom.
-
MODERÁTOR
-
-
Hawk02
aktív tag
Bocsánat!
Elnézést kérek mindenkitől,mert én a 13T-hez adtam linket! -
Hawk02
aktív tag
válasz bzsolt3 #4714 üzenetére
Bocsánat! Utána olvasva egy kicsit,az OTA frissítést letöltöd a pc-re és onnan másold át a telefon Belső tárhely/Download/Downloaded mappába. OTA-t nem is kell átnevezni.Utána kell menni a beállítások/A telefonról/Xiaomi HyperOS/rákoppint/feljön a Xiaomi HyperOS/fent jobbra 3 pötty és azon belül/Frissítő csomag kiválasztása,utána le kellene neki frissíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Pocak89
senior tag
Nekem erre azt a hibaüzenetet írja, hogy flashing this stable rom is not allowed. Egyetlen egyszer működött nekem ez a fajta update az 1.0.10.0-nál de ott a romot a hivatalos xiaomi oldalról töltöttem le. Azt kérdés nélkül felengedte rakni. Valszeg meg kell várnom míg felrakják oda a hos2-t és talán úgy menni fog.
-
Hawk02
aktív tag
válasz bzsolt3 #4707 üzenetére
Nekem nem ez a típusú Xiaomi telefonom van,de mivel HyperOS van rajta minden ugyan úgy működik.
1,Simán letöltöttem a recovery romot, a telefonomra valót.(Nekem global rom van a telefonon,így a global recovery romot töltöttem le hozzá.)
2,Belső tárhely/Download/Downloaded mappa.
3,Ott átneveztem a letöltött zip fájlt, A.zip-re,innen kilépve.
4,Telefonon/ beállítások/A telefonról/ a Xiaomi HyperOS feliratot előjön,hozzáérni Xiaomi részhez és tovább ugrik, ott a XI.... részre rákoppintani 7x legalább és előjön a régi MIUI telepítő felület.
Lehetséges,hogy a telefonodon már meg van.
Ha esetleg nem ugrik fel ,akkor a 3 pöttyre-re rábökni és feljön.(Jobbra fent)
Nekem nem volt meg ez a menü és nem is tudtam felteni a recovery romot,azért csináltam meg ezt a folyamatot.
5,Frissítőcsomag kiválasztása, utána kiválasztottam az átnevezett A.zip-et és már telepítette is.
6,Újra indult.
Minden adat megmaradt.Szerintem ebben a sorrendben frissítsd: Így van időrendben!
Ezek a GLOBAL verzióval rendelkező telefonhoz valóak:
[link]
HyperOS 1.0.9.0.UMFMIXM OTA.
HyperOS 1.0.10.0.UMFMIXM recovery rom.
HyperOS 2.0.2.0.VMFMIXM recovery rom.Azért javaslom így,mert nem biztos,hogy engedné egyből a legújabb
HyperOS 2.0.2.0.VMFMIXM recovery rom-ot ráfrissíteni.
A jelenlegi romhoz képest kettőt ki kellene hagyni,ha egyből a HyperOs 2-t telepítenéd.[ Szerkesztve ]
-
HAGYMAFA
tag
Ugyanabban próbáltam másik töltővel, van másik ilyen telefon is a családban, de azzal is ugyanolyan lassú volt. A kitakarítás nem tudom, hogy mennyire sikerült, mint ahogy az előbb is írtam 63%-ról 10 perc alatt töltött 2%-ot, majd 15 perc alatt feltöltötte 100%-ra. A következő töltéskor majd kiderül, hogy mi a helyzet.
-
zsocy
őstag
válasz HAGYMAFA #4709 üzenetére
Ugyanabban a házban, ugyanabban a fali aljzatban (konnektorban) próbáltad a másik töltővel amivel szintén lassú volt? Nézted a gyári töltővel más helyszínen is? Rendesen kipucoltad az usb csatit? Ki is fújtad kompresszorral?
Elég sok oka lehet ennek a lassú töltésnek, és az aksi megdöglés még csak nem is a leggyakoribb. -
HAGYMAFA
tag
válasz Cyberboy42 #4706 üzenetére
Már próbáltam, de eredménytelen, ugyanolyan lassan tölt, végülis ha este rádugom, reggelre feltölti így is
-
HAGYMAFA
tag
Úgy néz ki 11 hónap után az én MI 13T-m aksija megadja magát, töltés 0,9 és 16W között mozog... Próbáltam másik töltő fejet és kábelt azzal is ugyanez. Azt írja, hogy a mostani 61%-ról 100%-ra 1 óra 40 perc a töltés
-
Hawk02
aktív tag
válasz bzsolt3 #4699 üzenetére
Nekem sem jött frissítés,én recovery rom telepítésével oldottam meg.Global recovery romot tettem fel,mert global verziós a telefonom.Miután telepítettem a telefonra a romot,frissítettem,ezután azonnal jelezte,hogy van OTA frissítés és elindítottam,le is frissítette a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
kovbal79
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Építő/felújító topik
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- További aktív témák...