Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Extremex
tag
válasz IntelKiller7 #94598 üzenetére
Sziasztok!
Észrevettem hogy mobillal is lehet fizetni a store-on,de csak telenorral.
Esetleg valaki nem tudja van-e tervbe a többi szolgáltatóval is lehessen fizetni?[ Szerkesztve ]
-
toyone
őstag
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz MrPeekaboo #94596 üzenetére
Hol kell kiváltani? Mert nem találom sehol
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz MrPeekaboo #94578 üzenetére
Még kb. 4e kód elérhető. A játék weboldalán egyébként azt írja, hogy kiválasztottak, de emaill nem jött még róla.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #94584 üzenetére
Annó home-olva is a fullos volt meg, használtam dlc-s autókat is. Lemezesen sem sokkal olcsóbb a sima változat, mint most az ultimate.
Annó akciósan így szerváltam be a fullos batman csomagot is. ennyit szerintem megér.
Véleményem szubjektív...
-
i@lex
őstag
válasz Atomgeszi #94591 üzenetére
Én amerikai régión letöltöttem a Groove Music alkalmazást, azon összeállítottam egy patent 100db-os zenei listát, és azt használtam. Az első hónap ingyenes, ezalatt meg le is pörgeted a játékot.
Ráadásul volt/van benne egy bug, ha a Groove Music "rádióról" visszaváltasz bármelyik alap csatornára, a következő szám mindig skill song lesz, így ha kellett egy kis xp, gyorsan elmentem az egyik barn find melletti kukoricáshoz, átváltottam a rádiót, és mehetett az őrület.
-
sting2
addikt
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz bulikavagyok #94562 üzenetére
Persze, látszik a srácok munkája, hogy csiszolták az FH3-at.
Én azt mondom grafikailag mindkettő nagyon jó, az FH3 látszik, hogy szebb, viszont, ha a tájak szerint kell választani, nekem az olasz tengerparti szerpentin sokkal hangulatosabb, illetve valamivel a zenék is.
Bár nekem még mindig érthetetlen, hogy saját zenét miért nem rakhatok be az Xbox-ról 2017-ben, így Én főként "rádió" nélkül megyek.Valaki majd pls tegyen félre egy Wildlands béta kulcsot, nekem egyelőre semmi sem jött, pedig jelentkeztem időben.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
toyone
őstag
Egy apró érdekességet osztanék meg veletek. Hátha valaki belefut ilyesmibe.
Hozzácsatlakoztattam a boxhoz egy 500gb-s HDD-t bekapcsolt állapotban. Fel is ismerte, meg is formázta. Semmi gond. Játékokat tudtam rámásolni.
Gépet kikapcsolva(nem alvóba téve) visszanyomva nem csatlakozott a Wifire, a hálózatokat látta de egyetlen egyre sem csatlakozott fel. Internet más eszközön volt. Ki be jelentkezve,resatartolgatva semmi eredmény.
HDD lehúz. Kijelentkezés majd vissza és megint csatlakozik.A HDD PC-re dugva HDSentinel szerint rendelkezik néhány hibás szektorral. Ezek szerint érzékeny erre, és ilyen hibát csinál.
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz IntelKiller7 #94587 üzenetére
Nincs is sima verzió digitálisban csak a Digital Edition 5990-ért meg a GOTY 9990-ért.
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
válasz IntelKiller7 #94587 üzenetére
Jó az úgy is... A Project CARS-hoz egyébként is nagyon baráti áron adták a kiegészítőket.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
IntelKiller7
Topikgazda
Most nézem, hogy a GwG-be a Digital Edition P. Cars kerül be. Azért az már úgy nem rossz Azt hittem csak a sima verzió lesz.
Ja, hogy már csak a Merci pack van benne... akkor tökmindegy.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
-
nagyúr
válasz hackeeeee #94572 üzenetére
Most nézem, 4,5k-val kerül többe az Ultimate Edition -ami ugye lényegében csak a Car Pass-al "több" a Standard Edition-nál (a VIP Pass szerintem semmit sem ér). Nem is tudom, én szerintem nem fizetnék érte ekkora felárat. Nem emlékszem már a fh2-es DLC-kre, de a harmadik résznél egyértelműen megbántam az Ultimate-et, mert elég gáz autókat kaptunk pluszba -eddig legalábbis.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Madoc
veterán
válasz MrPeekaboo #94578 üzenetére
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
csabamigo
aktív tag
G2A-ról való vásárláskor érdemes beállítani a shield-et(900 valamennyi ft)?
Az Élet a Legjobb Méreg!
-
MrPeekaboo
senior tag
Elvileg ma délben ezen a francia oldalon kiszórnak 10e Ghost Recon Wildlands beta kulcsot. Szóval lehet próbálkozni.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz sting2 #94568 üzenetére
"360-on is belehet jelentkezni az XO-on készített profillal?"
Természetesen. Sőt, még az X360-ra megvett digitális játékokkal is tudsz játszani, ha benne vannak a backward compatibility listában. Ha X360-on felhőbe voltak mentve a játékállásaid, akkor pedig még a játékot is onnét folytathatod, ahol abbahagytad.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
Jovanny2
őstag
Szedi már valaki? Nagyon kíváncsi vagyok. Ki került be a bétába? Mostanra már ki kellett derülnie.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #94562 üzenetére
Jajaja, Én is így vagyok ezzel.
Ezért is agyalok, hogy meg kéne venni most, de nagyon.. Ennyi lóvét megér az ultimate.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
Bogyi007
veterán
válasz keIdor #94564 üzenetére
Az indoklás totálisan fals mivel a 360-as Horizon 2-t a Sumo Digital készítette el nem a Playground Games - semmilyen erőforrás-megosztás nem történt....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
sting2
addikt
360-on is belehet jelentkezni az XO-on készített profillal?
[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
rdt89
addikt
válasz keIdor #94564 üzenetére
De az X360-as verziót más fejlesztő cég csinálta, így szerintem nem volt ráhatása a X.One-s verzióra grafikailag, ettől függetlenül nekem a FH2-be 300 órám van és nem rég elindítottam az 1-et és még az is nagyon tetszik nekem.
Más:
Szerintetek a Lords of the Fallen jó játék?
Én nagy Darksiders fan vagyok, de a Dark Souls nekem már nehéz. A kettő között helyezkedik el kb. vagy teljesen más stílus? -
nagyúr
GWG: Lovers in a Dangerous Spacetime és Monkey Island 2: SE
Keldor papa: +1. A Storm Islandet nem lehet a Blizzard Mountainhez hasonlítani. Számomra a BM a One-ra megjelent eddigi legjobb DLC.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
keIdor
titán
válasz birorichard #94551 üzenetére
Nagyjából 80 órám van a FH2-ben és 100 óra eddig az FH3-ban, nekem mindkettő tetszik, de FH2-ben hangulatosabb szerintem a helyszín, viszont mivel azt még kiadták Xbox 360-ra is, ezért a grafika picivel gyengébb, mivel igazodni kellett a régi vashoz is.
A FH2 Storm Island-je sokkal gyengébb eresztés szerintem, mint az FH3 Blizzard Mountain DLC-je, ezt is érdemes megemlíteni. Mind tartalom mind helyszín alapján mondom. Zenék nekem mindkettőben tetszettek.Nyugodtan kezdheted a második résszel, ha tetszik, akkor vedd meg az FH3-at is, mindkettő remek játék szerintem.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
pzstm
titán
Xbox One Insiders - Preview users system messages sent out today to the next round of users. Please check your system messages !
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
válasz Atomgeszi #94560 üzenetére
Én kb 100 óra FH3 után indítottam el újra a második részt (csak az Audi RS6 miatt), és elég nagy meglepetés ért. Szebb játékra emlékeztem, így visszafele sokkal jobban meglátszanak a grafikai különbségek. Persze ettől függetlenül a FH2 egy hibátlan játék.
Élni és élni hagyni
-
Atomgeszi
nagyúr
Horizon 2 tájai nekem ezerszer jobban bejönnek, mint az Ausztrál vidék Pedig nagyon vártam a 3. részt, de nekem nem hozta a második része után az áll leejtést
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
godzsy2
senior tag
Nekem 5 kontrollerem van jelen pillanatban.
- 1 elit (most jött vissza Hamburgból, mindkét analóg szar volt, már korábban írtam, hogy micsoda)
- 1 fehér One S kontroller (szintén most jött vissza, az A gomb tízből csak nyolcszor vette a lapot)
- 1 Scuff kontroller (jobb analóg magától felfele néz, garancia lejárat híján még mindig javításra vár)
- 1 fekete jack-es kontroller, amit külön vettem, már ez is megjárta a hamburgi MS szervizt, ezt váltottam le a fehérre, az öcsém ezt használta, amíg meg nem kapta a fehéret.
- 1 a géphez kapott kontroller (ez is volt szervizbe, újra nem tudom beküldeni, mert már nincs garancia, de a bal analóg olyan szinten elkopott a 2 éves használatban, hogy alig kattan)Mivel van alkatrészem hozzá, csak a kollégám nem ér rá megforrasztani, így a Scuff-ot és a géphez kapottat majd "valamikor" megjavítjuk házilag.
Az MS ezt a One kontrollert nagyon elk*rta, remélem azért a Scorpiohoz fognak kicsit javítani rajta. Amúgy az elit egy baromi jó koncepció, egyedül annyit változtatnék rajta, hogy az analóg karok belső szenzorának műanyag szárát ne műanyagból készítsék el, hanem fémből, hogy a sok nyomás hatására a műanyag ne menjen össze. Nekem ezért kezdet le-fel kotyogni a bal analóg, mert a CoD-ban állandóan futok a rusholó játékstílusom miatt. Ha lehetne valahol ezt jelezni nekik és meg is fogadnák, megírnám, de kétlem, hogy ezt továbbítanák a tervező csapatnak.
-
parandroid
félisten
Ha eddig egyikkel sem játszottál, nyugodtan vedd a 2-t. Sokkal olcsóbb, ugyanazt tudja, a hangulata nyilván más (Dél-Európa vs Ausztrália), de ha tetszik, akkor úgyis az lesz a vége, hogy megveszed majd a következő részt, ha meg nem jön be, akkor a másik sem fog.
És lehet, hogy szebb a 3, de a 2 is álleejtős tud lenni helyenként. Sőt, minap elővettem kicsit a sima Horizont, amikor GWG-be került, szerintem az is egy teljesen elfogadható játék még mai szemmel is.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
hackeeeee
Jómunkásember
A 3 szebb. De Én is agyalok, hogy a 3 mellé most bezsákolom a 2. részt is. Ennyit megér.
Véleményem szubjektív...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Eddig PC only volt, idén jön PS4-re és XO-ra is.
Live-Die-Respawn
-
balazs025
senior tag
Szerintem ha eddig tudtál vele várni, akkor előbb a 2, majd a 3 ráér, ha olcsóbb lesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Dead by Daylight Coming to Consoles in 2017"
Live-Die-Respawn
-
NoMagix
addikt
Ma megvettem a Storm-ot a Forza H2-höz, az miért lehet hogy én tudok játszani a saját profilomban vele,de a fiam profiljában csak a menüben jelenik meg, de kiválasztani sem lehet, illetve a térképen sem jelenik meg!?!
Amíg nem vettem meg, még az Ő játékában is látszott, persze akkor sem lehetett kiválasztani, de legalább ott volt!
Most teljesen eltűnt, csak a new felirat van rajta.
Lehet, hogy nem ért el valami szintet és még nem nyílt ki a játék?
Igaz, ennek ellent mond, hogy a Forza 5-ben a porsche DLC azonnal játszható volt számára! -
okibots
aktív tag
válasz eL Geri #94546 üzenetére
Egy darabig fent volt az oldalukon, hogy VR kompatibilis eszköz lesz a Scorpio, vagy saját vagy Ocolus-sal. De legutóbb már azt olvastam, hogy ezek a jelzések eltűntek, innentől meg gondoljon azt amit akar a user.
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
Medocsabi
addikt
Ha minden igaz haverom hétvégére elutazik,és kölcsönadja a ps4 pro-t,és vrrel nyomatom majd a resi 7et! már nagyon várom! remélem a scorpiohoz is lesz vr támogatás.
-
parandroid
félisten
válasz Atomgeszi #94542 üzenetére
Legjobb, amikor a prémium kategóriás autókon véletlenül megnyomja a kulcson a csomagtartónyitó gombot, és nem veszi észre, aztán egész éjszaka ott áll az autó felnyitott csomagtartóval.
De velem is előfordult már nyáron, hogy elfelejtettem felhúzni az autó ablakát, amikor bezártam, szerencsére nem tettek bele semmit.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a leggyakoribb, hogy a szomszédnak adja át, és hagy egy kinyomtatott üzenetet a postaládában, hogy kinél adta le. Másik verzió a DHL, akik a legközelebbi postára dobják be ilyenkor, másnap átvehető.
p
[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
válasz Atomgeszi #94542 üzenetére
Na, akkor a magyar postások sem rontottak a minőségükön, csak elnyugatiasodtak
De akárhol is van, engem nagyon zavar(na), ha figyelmeztetés, jelzés nélkül csak úgy ott hagynák a levelem / csomagom, ahol esetleg észre sem veszem. Ezt én nem nevezném kézbesítettnek, még ha közben nem is lopnák el.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz parandroid #94530 üzenetére
Jaja, ez németeknél meg amcsiknál bevett szokás. Simán ott hagyja az aláírós több száz eurós csomagot a földön.
Bátyám Amerikában élt 3 évet, azt mondta, hogy ott konkrétan az ajtókat is nyitva hagyják napközben, a kocsikon lehúzva az ablak, benne a kulcs a ház előtt. Persze az másvilág.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Rage47
veterán
pont ezt akartam írni, tesómnál az ipad airt adta a német postás a felettük lévő szomszédnak és 2 hétig ott volt, mert nem szólt
-
pelenka35
őstag
-
nagyúr
-
zsé666
csendes tag
válasz bulikavagyok #94491 üzenetére
Nekem idén novemberben már csak 5500-at vontak az EA Access hosszabbításért. Szerinte azért, mert már előtte is éves előfizu volt. Előtte sokáig havi megújításon voltam, és amikor áttértem évesre akkor még 6k volt. Viszont most, hogy az éves újult meg már csak 5500.
Aztán lehet h csak szerencsém volt
-
istvankeresz
aktív tag
Valószínű, hogy nem németek a postások.
XBOX ONE GT: istvankereszt79
-
Bogyi007
veterán
válasz Medocsabi #94526 üzenetére
Nekem rajta volt és az is patentul rásimult.
Ha kell esetleg neked (vagy bárki másnak) a boltos linkje akkor megadhatom...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
eL Geri
őstag
Nem akartam külföldhöz hasonlítani... ahhoz nincs relevanciám
Csupán helyrajzi tájolástól függetlenül nem ezt várnám egy szolgáltatótól, na!De tudom, hogy már rég nem úgy megy ez, ahogy a földi halandó elképzeli
-
parandroid
félisten
válasz eL Geri #94528 üzenetére
Nehogy azt hidd, hogy a németek jobbak. Én is találtam már a lépcsőházban (a mi emeletünkhöz onnét is csak kulccsal lehet bejönni, mert legfelső szint, és itt a gépház) többszáz euró értékű csomagot letámasztva. Mondjuk itt annyi a különbség, hogy ha valamit otthagysz, az másnapra is ott van. Kivéve, ha bicikli. Azok valamiért rendszeresen elmászkálnak, még ha le is zárod őket.
p
-
Medocsabi
addikt
válasz eL Geri #94528 üzenetére
Na hát a postáról nem is beszéljünk...ma reggel az alkesz postás pics@ frankón kiabált a feleségemmel hogy mi mit képzelünk hogy sosem vagyunk otthon!!??? bocs h dolgozunk baszki. Meg kikérte magának hogy panaszt tettünk rá amiért a szomszéd néninek(!!!!!!) adja be a pénzt meg mindent amikor nem vagyunk otthon.a néni hál istennek cuki meg minden,de bakker.Szóltunk csiliárdszor hogy NE ADJA NEKI,mert ő szenilis,meg sajnos a gyerekei degeneráltak,bármikor elvehetik tőle,ahogy már egyszer meg is tették.
És a végére ilyet szól:hiába teszünk megint panaszt úgysem fogjuk kideríteni hogy ki ő ő meg nem mondja meg a nevét.Úgy hogy aláírtuk h átvettük a postát
Besenyő Pistabácsi erre mondaná:hááánoooormáááális -
L_YKing
addikt
Megjött az elite, a futár vagy postás a szomszéd szélfogójába rakta az elite kontrollert...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Bogyi007
veterán
válasz Medocsabi #94524 üzenetére
Detto ez volt nálam is. A Vasemberes fólia elég vaskos is volt és tökéletesen tapadt a matt felületre, seholsem volt egy perdülés sem.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
Vannak köztük fainok, nem mellékelném újra a korábbi fat gépem képét, de annak a lakkozott felületén kimondottan szépen mutatott a matrica. Amikor beadtam rajta is hagytam és tetszett az 576-os srácoknak is.
Jelen esetben az úttörő szerepét nem vállalnám be azért, mert szép a gép önmagában is. Bár érdekelne esetleg egy Tomb Raider skin ( na tessék megint egy pixelmaca ) is.
Esküszöm hogy nincs fétisem a pixelcsajok felé - csak annyi van hogy szívesebben nézek egy női karaktert mint egy tagbaszakadt szakállas fazont.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Van már valakinek tapasztalata hogy az S gépeken hogy maradnak meg a fedőfóliák?
Aliexpressen rengeteg van csak nem tudom hogy bevállalható-é a dolog...
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz parandroid #94515 üzenetére
Top Spin volt a legjobb minden téren, ha folytatódna a játék a grafikai engine fejlődése nyomán mindenki csak a női karakterekkel játszana - már 360-on is olyan kidolgozottságok voltak arc és egyéb ( ) területen hogy ihaj!
[ Szerkesztve ]
-
toyone
őstag
válasz hackeeeee #94498 üzenetére
Szia
Az imént megoldódott a gondom, köszönöm.
Mert ahogy oriic írta csak addig a tiéd a játék amíg van előfizetésed, de van mód ugye a megvásárlására is. Ezért volt a storeban(PC-n) az ára megjelenítve. De boxon a ready to installnál én a storera mentem ahol szintén írta az árat, és nem rögtön az installra,ezért nem nyomtam rá mert azt gondoltam automatán vonja majd le. De nem.
Ingyenesen megvan, de meg is vehetem. Ezt nem láttam át elsőre.Köszönöm a segítséget
bulikavagyok & oriic[ Szerkesztve ]
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
parandroid
félisten
válasz bulikavagyok #94511 üzenetére
Tényleg, XBO-ra nincs is teniszjáték. Pedig a Virtua Tennis szériát hogy szerettem. Valamelyik rész igazán jöhetne BC-be.
p
-
Bishi
tag
Sajnos nem sok játék van erre.
Fifáztam 2 haverommal. De mostanság elmaradt ez közös szabadidő hiányában. Így a 2 játékos játékok maradtak. Igaz meg van a Diablo 3 is, de még nem próbáltam csak egyedül, remélem lehet hárman azt is.
Sőőt a multkor átvittem unokaöcsémhez a 3 kontrollert és 4-en Fifáztunk. Eszméletlen jó volt. Annyira tetszett nekünk így, pedig 4-ünkből 3-an nem szeretjük a futballt. De így mindenkinek bejött
Egyedűl kb. csak arra jó, hogy amikor lemerül az aksi csak felkapom a másik kontrollert, és üresjáratban meg beteszem az új elemet a kontrollerbe.
Meg is szívtam a másnál Fifázás után, felkaptam multiban a másik, feltöltött kontrollert meccs közben, és nem volt újra az én Xboxomhoz szinkronizálva, csak az az egy amivel napok óta játszottam.1 éves kb. mindhárom. Mindegyik jól működik. 1 régi, 2 alap jackes.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
-
Bishi
tag
válasz Atomgeszi #94507 üzenetére
Szerintem Eneloop aksik előnye az
ár - pl. mi van ha több kontrollered van. Nekem 3 van pl., így már nagyobb a különbség,
rugalmasság - többféle felhasználhatóság -,
egyszerűség,
jobb élettartam,
környezet kímélés.
P&C kitnek meg az előnye a kényelem. Hogy csak leteszed a kontrollert. A szépséget nem tekintem annak, mert le tudom tenni a kontrollert ugyanoda, ahol a P&C kitre raknám. Megértem azt is ha valakinek utóbb tetszetősebb.[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
Nekem még X360(8 éve már tuti) korszakomból van 4db Eneloop akksim, akkor darabját 1500Ft-ért vettem. Mai napig ezt használjuk a One-hoz is, teljesen nagy megelégedéssel!
-
HKorn
veterán
Akksi témához:
Nekem is sokkal szimpatikusabb a gyári P&C kit, még így is, hogy nem bír olyan sokat.
Nem értem annyira miért feltétel, hogy többet bírjon, mint mondjuk 10-12 óra, ennél többet úgysem játszik egyszerre az ember, viszont a kitnek megvan az az előnye, hogy egy mozdulattal felteszem a telefon töltőjére játék után és kész (mivel az szinte mindig bedugva van a konnektorban)
Nekem a box újkora óta megvan hozzá a P&C kitem és az ahhoz adott kábelt talán egyszer használtam.
Azért elemeket cserélgetni és töltögetni szerintem mindenképp macerásabb, még ha tovább bírják akkor is.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
godzsy2
senior tag
válasz Elemerke23 #94483 üzenetére
Szia!
Ilyen esetben a családtagod profilja csak a homepartnered játékait látja, illetve ha az ő profilján van a live gold, acces, akkor azt is. A te profilodon lévő játékokat nem látja. Csakis akkor tudja használni a tieidet, ha mindketten be vagytok jelentkezve egyszerre. Ebben az esetben a saját profilján is játszhat, saját mentésekkel. Ennek hátránya az, hogy ilyenkor ha te egy haverodnál játszanál a saját profiloddal, akkor téged automatikusan kiléptet otthonról és a családtagod nem tudna tovább játszani a játékaiddal.
-
Bishi
tag
válasz sugarforce #94485 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy manapság azért nem csak a kontrollerbe kell elem. Távirányító, elemlámpa, gyerek játék, stb. Kb 500* olcsóbb egy Eneloop aksi, mint egy elem. Lehet 2* annyiba kerül, de 1000* töltheted. És az Eneloop típusú aksiknál kisebb a szivárgási áram mint a többi aksinál, azaz feltöltve is simán használhatod akár 1 év múlva is. Nagyon jók.
Nekem is mindenben az van. Van Ikea Ladda-ból vagy 8, meg vagy régről 4 Panasonic. Mindegyik tök jó. Én nekem fura ez a P&C kit, mert tuti meg sem közelíti azt a minőséget, és a meghibásodás, elhasználódás is problémásabb, mint egy Eneloopnál.
Tényleg csak ajánlani tudom ezeket mindenkinek. Egy töltő, több aksi, és nem kell venni elemeket semmibe.Még környezetkímélőbb is mint az elemek.
[ Szerkesztve ]
-
sugarforce
addikt
Akit érint RE7 DLC trailer
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz sugarforce #94500 üzenetére
Nekem home-olva volt meg, de így már nincs.. Viszont sokat beletoltam, jó lenne, ha meg lenne.. Régóta tervzem már beszerezni.
50SG$-t megér nekem, plusz legalább meglesznek a DLC-k, vagyis a car pass.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest