Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz EmThor #224413 üzenetére
Az 2014-ben volt.
edit.: Ja jól rémlett : Kirámolta a NAV a Konzolok Szervizét erre az Ipon cikk címe miatt nagyon emlékszem.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
EmThor
addikt
válasz EmThor #223941 üzenetére
Nezem nezegetem kb masfel tucat sajat tartalom van ezen az apple tévén, a tobbit vedd meg digitalisan vagy kolcsonozd ki.
Ami jonak tunik: see, for all mankind, greyhoud es az uj Bill murray film.
Netflix+hbo sztem jobban megeri. Disney plus meg majd meglátjuk hogy lesz rajts magyar tartalom a kicsik miatt.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
addikt
válasz EmThor #223860 üzenetére
Én nagyon gondolkozom rajta, hogy megveszem lemezen. Baromira tetszik a hangulata, de úgyis csak akkor derül ki mennyire jön be, ha elkezdek vele játszani. Max. eladom vagy elcserélem, ha nem jön be.
Kár hogy Magyarországon nem lehetett hozzácsapni kedvező áron a Series előrendeléshez.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Micsurin
nagyúr
válasz EmThor #221917 üzenetére
Miért lep meg? Odysseyben is mindenkivel meglehetett mindenkit ....
mod.: ezzel csak az a bajom ez a görögökről még hihető is ugye, ellenben az északi népekkel.[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
EmThor
addikt
-
Bogyi007
veterán
válasz EmThor #221151 üzenetére
Akkor ezért írta a Store hogy Goldosként ingyenes, én meg gondolkoztam hogy mikor is kaptam/vettem meg az ACC-t..
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
RudY
addikt
válasz EmThor #220664 üzenetére
Ahogy már egyszer bekopiztam:
...az 50 nap feletti fennmaradó időtartamot felfelé kerekítve 3:1 arányban hozzáadjuk az Xbox Game Pass Ultimate bérlet legközelebbi hónapjához.
A váltás dátuma ugye november 10. innentől számít az 50 nap, ami ugye az idei év vége, tehát a 2021. januártól fennmaradó időtartam kerül konvertálásra.
A meglévőt fölösleges lemondani, az automatikus megújítást kell csak kikapcsolni (ha ez be van állítva), így tudsz simán hozzáadni plusz újabb 12 hónapot a store-ból.
Ha ezt november 10-ig meghosszabbítod 3x, akkor ugye 16 500-ért lesz majd 1 év GPU-d, ami hozzáadódik természetesen a már meglévőhöz.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz EmThor #220321 üzenetére
Az enyémen nulla napos korában hajlamos volt beragadni az A gomb, de az a hiba könnyen orvosolható volt. Most viszont pár napja a bal oldali ravasz kezdett el nehezebben járni mint korábban (érzek egy akadást amikor megnyomom). Szerencsére még nem járt le a garija, szval még vissza tudom küldeni. Ettől függetlenül nagyon komoly a cucc, én újra megvenném! Szval ajánlom!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
mcwolf79
veterán
válasz EmThor #220319 üzenetére
Én imádom és semmi bajom vele . Egyszer kellett gariztatni , de mint utólag kiderült nem a kontinak volt baja , hanem a gép bluetooth - ja vacakot .
A hátsó “ravaszok” szinte minden játékban hasznosak (autosnál azzal váltok , FPS-ben azzal ugrok és gugolok , ergó nem kell levennem az ujjam a gombákról , plussz kímélem a stick-eket) . Az analógok érzékenységének állítása is hasznos , plussz a cserélhető karok is hasznosak (a magasabb nekem jobb FPS-hez).
Szóval nincs semmi baj vele , azt leszámítva , hogy mocskosul drága (bár már azért olcsóbban be lehet szerezni , mint megjelenéskor). Én vettem hozzá plussz 2 év garit , szóval ha megjelenik a XSX én azzal is el leszek egy darabig .Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
parandroid
félisten
válasz EmThor #219982 üzenetére
Hova jutna a világ, ha az emberek már mobilról is össze-vissza vásárolgatnának?! Nem győzné a szerver a terhelést. A pénz meg úgyis mindegy, annyi van, már minden szembejövő fejlesztőcsapatit megvesznek.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
negyven2
veterán
válasz EmThor #219900 üzenetére
Van, de játékot nem lehet (még) benne venni...
Viszont letölteni le lehet bármelyiket, még úgy is, hogy nem vetted meg (bár elindítani nem fogod tudni).
Még akár ezt is, de ennél nálam Installation stopped-et ír ki One X-Men
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
persil
nagyúr
válasz EmThor #219005 üzenetére
Semmi gaz, nem tehetsz rola, de ugy tunik, hogy csak egy jol sikerult kamu.
Nagyon csalodott vagyok, nekem ez akkora hir volt most iden, hogy hihetetlen, erre kiadtak ugyanazt a jatekot erintetlenul... :S
Konkretan az x360-as gombokat nem voltak kepesek megvaltoztatni a menukben.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
negyven2
veterán
válasz EmThor #219007 üzenetére
Július 1-jén frissült utoljára a stabil és a Béta is. Nekem pl. azt csinálja, hogy ha össze van kötve az Xbox-al akkor összeomlik mindig az App.
Valószínűleg hamarosan érkezik az újratervezett változat, és ezért van elhanyagolva.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz EmThor #218944 üzenetére
ja tényleg, kedd van
This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale Plus A Publisher Sale
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz EmThor #218653 üzenetére
Előbb mindig itt nézd, a marketplace-en, hogy megvan-e:
https://marketplace.xbox.com/en-us/Product/Brothers-in-Arms-HH/66acd000-77fe-1000-9115-d802555307eaDe valóban nem telepíthető One-ra sehogye sem.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
gduck
addikt
válasz EmThor #218359 üzenetére
Lehet, de szerintem várd meg a fekete pénteki akciókat! Jelenleg a 3 hónapos pont a negyede az évesnek, szóval semmit nem nyersz vele! Múlt évben a 3 hónapos game pass volt 3000Ft körül, az érte meg legjobban, mert azért 2 hónap game pass ultimatet kapsz, így az éves ~18 körülre jött ki.
Szóval szerintem várjál akciós árra
-
félisten
válasz EmThor #216667 üzenetére
Hááát, nekem még nem tűnik úgy, hogy minden BC címnél működne...
Pl. Silent Hill-ek mind MS Store-on keresztül elérhetőek, csakúgy mint a Conviction.
Viszont a régebbi Splinter Cell-ek (mint a Chaos Theory), valamint a Blacklist még a régi felületre jön be... mondjuk a Double Agent-nek mindkét áruházban van megfelelője.Szóval ez eddig még félmunkának tűnik, de jó az irány!
Vajon a régi X360-as menü/felület ugyanúgy feljön a játékokban, mint eddig?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
zolee1988
tag
válasz EmThor #215682 üzenetére
pénteken vettem meg poénból a 2-t, 770ft-ért
de szerintem ezt is behúzom.
alig több, mint fél éve van meg a box, de minden "hülyeséget" megveszek, hogy később jó lesz játszani, de persze sose kerül rá sor. Steam-en is 500 fölött van a játékok száma, de pl idén még nem is játszottam. -
Zoleee83
addikt
válasz EmThor #214945 üzenetére
Akkor ott valami másnak is lennie kell, tényleg nem szabadna ennyire üvöltenie a ventinek.
Amiket írsz mind minőségi hűtő alapanyag, a gyári anyagok minőségben sokszor ezeknek a közelében sincsenek, mégis viszonylag halkak egy ideig (míg ki nem szárad a paszta a hőtől), ezért nem értem.
A leszorító rendesen odaszorítja a bordát, plusz a ventit nem érzed csapágyasnak ha átlósan megmozgatod a lamellákat? Vagy nincs bezárva szűk helyre?
Csak tippelgetek, biztosan bosszantó hogy ennyire hangos.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz EmThor #214929 üzenetére
Szerintem meg pont az a baj hogy iszonyúan sokat tettél rá!
Nem okoskodni akarok, de sok éves PC/notebook szervíz tapasztalattal, a sok paszta alkalmankanként rosszabb. Ami ott mellé van folyva az nagyon nem tesz jót semminek.
Csak annyi pasztára van szükség ami egy egészséges filmrétegként a magon-bordán elterül, ha melléfolyik az már rég rossz. A paszta lényege a hőátadás lenne, de minél többet kensz alá annál kevésbé fog érintkezni a mag a bordával, és csökken a Vapor hatásfoka is.
Tényleg nem oktatni akarok, távol álljon tőlem.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
EmThor
addikt
válasz EmThor #214928 üzenetére
Előző pasztazas eredménye egy hónap után, cooler master pusztával, borsoszem nagyságban lett rátolva. Aztán lehet a kék thermal padok a ludasak.
És tegnap így raktam fel az újat, az Arctic mx 4et, ami után megint hangos:
Nem sporoltam semmivel, ahogy a Jurassic parkban is mondta az öreg :D
Aztán lehet ez is kevés, tekintve hogy mennyire szét volt folyva a gyári...
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz EmThor #213322 üzenetére
Igen, úgy néz ki összezuhant a rendszer
https://downdetector.com/status/xbox-live/map/Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
persil
nagyúr
válasz EmThor #212745 üzenetére
Hat en nem tudom pontosan mi az oka, de szerintem a shadow of war egy igazi szar. Egyszeruen keptelen voltam szeretni azt a jatekot, pedig a shadow of mordor konkretan az egyik kedvenc jatekom.
Egy csomo okos, hasznos ujitas van benne, de valahogy megis vegig hianyerzetem volt.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
Beniii06
addikt
válasz EmThor #212654 üzenetére
Túl sokat nyomtál rá, az már nem jó, ha a chip többi részére is kenődik, akkor jó, ha a fekete részen marad. Talán tényleg jobb lett volna nem szétszedni, mert gyári állapotban jobban érintkezhettek a thermal pad-ok is a VRAM-on, így már nem biztos, viszont ha leszeded őket, akkor meg nagyobb kárt csinálsz mint hasznot, mert cserélni kell másik ugyanolyanra, oda nem elég a paszta.
Ha meg leszedted a hűtőt a gépről, akkor alaposan tisztítsd meg és távolítsd el finoman az összes régi fehér pasztát(zöldek maradnak!!) és úgy próbáld meg újra az egészet, ahogy írtam korábban. Mást ezzel nem nagyon lehet csinálni, próbáld meg szellősebb helyre rakni a boxot, ahol több a levegő.
"Got any other secret weapons?"
-
-
EmThor
addikt
válasz EmThor #212636 üzenetére
Hát gyerekek kicsit játszottam még az újra pasztazott x-el, de ennek rosszabb a hangja mint volt.
Holnap más fajta pasztaval megkenem megint, arctic mx4 vagy kyronauttal. Hátha...
-
nagyúr
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz EmThor #211852 üzenetére
Köszi!
Most a Kingdom Come teljesen beszívott, vettem egy limitált kiadást belőle. Onnan is kell könyve, de az RDR2-re már készülök
[ Szerkesztve ]
-
Fernet
senior tag
válasz EmThor #211392 üzenetére
Korábban még PC-hez vettem, Cooler Master E1. Majd kiderül mennyire tartós, remélem az lesz. De következő alkalommal legalább már nem félek annyira szétszedni. Igazából a kék hővezető padokat is cserélni szerettem volna, de azok egész jó állapotban voltak, szóval maradtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest