Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz frankdelgado #139499 üzenetére
Simán. Úgy is a MS adja a garit...
-
AMD Power
titán
Ezt a kocsog Dead Space hanyagolni fogom. A 7-ik fejezetnel vagyok de mar az ideg szetver miatta.
-
DopeBob
addikt
There is a known issue where players are unable to play Sea of Thieves through Game Pass. The proper teams are on it! More updates here: https://twitter.com/SeaOfThieves
Dejó...
MZ/X
-
Sziasztok. A mostani leárazásnál kinéztem 2 címet, de nem tudok dönteni. Az egyik a Fallout 4, a másik a Far Cry 4+Primal bundle. Sajnos sok időm nincs játszani, de ezek még fentvannak a bakancslistán. Melyik lenne jobb vétel? Naponta fél órát tudok játszani, hétvégente többet.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
DopeBob
addikt
Kéne egy kis help, mert elakadtam. Láttam a reklámokban, hogy Sea of Thives bekerült game passba, előfizettem, de továbbra is csak megvenni engedi, boxon is, vagy ha böngészőben nézem a store-t ott is. Mit nézek be?
MZ/X
-
Bogyi007
veterán
válasz hpeti2 #139464 üzenetére
Megpróbálkoztam én is a rendeléssel szintén 10 dollárért...
Meglátjuk...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
NoMagix
addikt
válasz gurubefree #139487 üzenetére
Engem is zavart, de csak a hdd led villogott, beraktam egy kikapcsolható hosszabbítót, így minden okés!
második!
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz gurubefree #139487 üzenetére
Első!
Vérpisti mode ON.
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
gurubefree
senior tag
Sziasztok
Kaptam egy 2TB kulso HDD-t az Xbox one x-hez. A kerdesem az lenne , hogy gondot okoz e az ha 24/7 fesz alatt van a HDD ? Ha kikapcsolom az xbox-ot az usb3 csatirol aram alatt van a HDD.
Mas :
Van 4 db Fortnigt Standard edition code-om ajandekba ! Az admin ha gondolja ki lehet sorsolni a csoportot latogatok kozott .....
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
x360elite
őstag
Érdekes dolog történt tegnapi napon. Az Injustice 2 játék indítása után kb. 30mp-el közölte a konzol, hogy a játék túl lassan indult volna el, ezért nem indult el. Ezt eljátszotta 7-szer egymás után, majd elindult. Tudja valaki, hogy ez miért lehet? Esetleg készül megadni magát a gép, vagy inkább a live-al lehetett valami gond?
A gép maga egy xbox one s gow limited 2tb-os konzol.
Előre is köszönöm.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
feca33
kezdő
Üdv!
Forza Horizon 3, Xbox One ... igen, még mindig ...
Miért töltődik be olyan rohadt lassan minden??? Másnak is van ilyen gondja? Javaslat? -
törölt tag
Valamiért belassult az egész rendszer, mintha laggolna. Volt már valakinek hasonló?
-
törölt tag
Ismerőssel Homeolok és ma azt csinálta hogy nem engedett semmit elindítani+az xbox live gold is hiányzott amit azzal tudtam orvosolni hogy beléptem az ő profiljával majd vissza.
Ilyen másnál is előfordult?
-
Baky1987
tag
Sziasztok!
Tekintettel arra, hogy új xboxos (és egyben konzolos) vagyok, lenne - egy lehet buta - kérdésem.
Mikor megvettem a boxot (főleg, hogy fifázzak) "poénból" letöltöttem a Destiny2 trial verzióját, kipróbáltam, egész pofás volt de nem vittem tovább a dolgot. Aztán egyszer csak nem sokkal később láttam az edigitálnál, hogy akciós és megvettem. Hazamentem cd-be, telepítettem (addigra a trial mar nemvolt a gépen) majd elkezdtem vele játszani. Összeségében azóta tolhattam vele 1 órát (lassan 1 hónapja , fifa jobban leköt ), de most nézegettem az akciókat és felfigyeltem valami furára. A Destiny2 most ugye akciós, és azt írja nekem, hogy own trial. Why? Cd ről felraktam az eredetit. Mondom annyit még nem játszottam, hogy kiderült volna, hogy ez most trial vagy sem, de fura, hogy van a play mellett, egy buy gomb is (egy fifánál pl nincs buy gomb, érzékeli hogy megvan a cucc). Lehet buta kérdés de ez normális ?
köszönöm!
-
Mister_X
nagyúr
válasz XboxGamePass #139465 üzenetére
Német ÁFA 20%, Amazon kiszámlázza az áfakülönbözetet.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
sugarforce
addikt
Átnyálaztam a sale-t, hát sajnálom szegény pénztárcám főleg így költözködés közepette
Elég sok játék fog most bekerülni a librarymba. -
senior tag
-
hpeti2
aktív tag
válasz hackeeeee #139463 üzenetére
Lehet, hogy más is szeretne mostanában US Gift Card-ot vásárolni, ezért leírom a tapasztalataimat.
Régen a cdkeys-en vettem, de most ott nincs készleten, ezért a nokeys-t választottam, mert ott mindegyik címletet lehetett "venni".
A Spring kuponnal kaptam további 5% kedvezményt, így a 10 USD-os gift card 9 USD-ba került. Paypal-al lehet fizetni. Reggel fél 8-kor vettem, de nem jött meg a kód (elküldtem emailben a jogsim fényképét). Ráírtam a supportra, ahol csávó felvilágosított, hogy semelyik us gift card sincs raktáron és nem tudja mikor lesz. De vagy azonnal vagy 24 óra múlva visszautalják a pénzemet. Az utóbbit választottam és délután 4 körül megjött emailben a kód. Nem fényképként, hanem sima szöveg ként.Hirdetéseim --> http://tinyurl.com/mx5cpn3
-
nagyúr
-
sting2
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sting2 #139450 üzenetére
A nyelvet a régióválasztás adja meg vagy pedig játékon belül lehet váltani. Nekem most frissíti (10%) ha kész megnézem neked, hogy lehet-e váltani játékon belül.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sting2
addikt
Németből kapott Sea of Thieves példányon van angol nyelv?...
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Def26
félisten
szuper lett ez a far cry 5 nagyon. Érzem, hogy sok órát beleteszek. Rengeteg perk, tartalom, küldetés stb. de valszeg ebből nem szedem ki az 1000g -t.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Bogyi007
veterán
válasz zsocy #139445 üzenetére
Úgy látom akkor ezzel tudnám megvenni...
Egy a baj, már így is a fiókomnál volt orosz, angol szingapúri és amerikai vásárlás is a magyar mellett, s nem hiszem hogy jó ötlet lenne még egy országot odatennem már..
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
törölt tag
Monster Hunter World érdemes megvenni?
Mennyire kell az angol tudás?
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #139440 üzenetére
Mi értelme ilyeneknek egy B2P játékban? Ezek olyan dolgok, amiket ingyeneseknél szoktak pénzért adni. A nagy része nem zavar, de az extra bank space elég genyó dolog. Vicc. Most nagyon elgondolkodtam a vásárláson.
-
Bogyi007
veterán
Aki jártas a külföldi utazásokban az meg tudná mondani hogy hol a legolcsóbb a Forza 7 Standard kiadása? Ugyanezen kérdés a Pinball Fx3 asztalokra is érvényes lenne...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #139439 üzenetére
Itt van szépen egymás mellé rakva: ESO Plus
E nélkül is simán el lehet lenni, főleg az elején, de én egyszer kipróbáltam mert home partner nagyon szereti és megvan az alapjáték (DLC nem home-olható ) - és egy idő után éreztem, hogy kelleni fog a Plus, ezért inkább abbahagytam. Ja és ha ezzel toltam semmi más nem jött szóba Home partner is lemondta inkább az előfizetését, hogy más játékokra is jusson ideje.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #139438 üzenetére
Paywall? Milyen korlátozások vannak benne amiért fizetni kell pluszban?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #139437 üzenetére
Jó, de nagyon időigényes és ha komolyan akarod tolni akkor havidíjas a Gold-on felül.
-
szupermacs
veterán
The Elder Scrolls Online milyen játék lett? Megéri ennyiért?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #139398 üzenetére
Én jó áron vadásztam le annó az elite trooper-t, annyit ért.
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
válasz Def26 #139434 üzenetére
Nem néz ki rosszul, sőt! Bár 4K-s tévén nézve eléggé szembetűnő a kisebb felbontás.
[4K] Far Cry 5 – Xbox One vs. Xbox One X Graphics Comparison
Élni és élni hagyni
-
Def26
félisten
válasz bulikavagyok #139432 üzenetére
arra is kíváncsi lennék, hogy néz ki a játék a régi gépeken.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nagyúr
-
Sify
senior tag
Április 03-án megjelenik a Tera, free to play lesz a játék.
Bár lesz egy fizetős csomag is, ott már mai naptól lehet játszani.
[link]Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
Corpuscle
őstag
válasz l.skywalker #139392 üzenetére
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - Deluxe Edition elég korrekt leárazást kapott. Ennyiért lehet nem tudom megállni.
-
Bogyi007
veterán
válasz Dzsuri89 #139420 üzenetére
Huawei P9 lite 2017 és Google Chrome böngésző - minden gond nélkül bejön az oldal is és a továbblépés is az akciós árakra...
-
zzola
titán
válasz MasterMark #139426 üzenetére
" amúgy meg szubjektív ennek a dolognak a webshop általi megítélése!"
Sikerült elolvasni és megérteni, amit írtam? Nem...
-
l.skywalker
Topikgazda
Hogy legyen szó a heti DWG-ről is, akinek mégnem lenne meg, most már csak ~1.200.- HUF a Lords of the Fallen
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #139410 üzenetére
otherworldos fiúkról nem hallottam X megjelenése óta...nem tudod mi lett velük? munkát keresnek?
Vicces látni hogy PC ultrával hasonlítgatják össze...tudom FPS csak 30 nem 60 de akkoris
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
l.skywalker
Topikgazda
Egyfelől. Az elég tág értelmezés, hogy mi számít nyilvánvalóan hibás árnak, főleg, hogy ez nem is egy jogszabály, hanem egy ÁSZF amit maga a bolt hozott létre. Ergo. bíróságon simán támadható.
Másfelől: 80K-s Xbox One X Edigital-os témákkal tessék most már az OFF topikba fáradni.
MasterMark: írhatom, hogy téged keressenek?
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
válasz zzola #139403 üzenetére
Te még soha nem vásároltál webshopban?
"3.4. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Weboldal felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától."
-
Dzsuri89
őstag
válasz bulikavagyok #139418 üzenetére
Neked tuti még Microsoft telefonod van akkor. Szerencsétlen iOS hibaréseit kihasználták.
Egyébként más böngészővel is kihal a telefon sajnos, nem csak a Safarival.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Dzsuri89
őstag
válasz l.skywalker #139392 üzenetére
Valami nem kóser ezzel az oldallal most, az iPhone 8 Plus összefosta magát rajta. 😂
Nem akarja betölteni a weboldalt, egy merő laggtenger. Más meg tudja nézni telón? -
nagyúr
-
nagyúr
-
akooos
veterán
válasz bulikavagyok #139410 üzenetére
Nekem rohadtul tetszett ebben, hogy fel kellett mászni egy rádiótoronyba és közben mondja a faszi, hogy ne aggódjak, nem kell az egész országban felmászni tornyokra Azért tetszett, mert utáltam a 3-ban és a 4-ben is, hogy állandóan fel kell menni ilyenekre
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nagyúr
válasz hackeeeee #139387 üzenetére
"...kicsit sok volt az fps dropp" .Én rohadt nagy mázlista vagyok, mert abszolút nem veszem észre ezeket. Vagy lehet, h a Te gépeddel van vmi gebasz?! Egyelőre a kisebb hibái ellenére nagyon tetszik a játék, nagyon durván néz ki 4K-n, eléggé állejtős szerintem. Egyedül a térkép hiánya zavaró - ezt az Origins-nél sem tudtam megszokni. Szerencsére az előző két Far Cry-jal összesen sem játszottam 5 óránál többet, így nekem nem unalmas a játékmenet sem.
[4K] Far Cry 5 – PC Ultra vs. PS4 Pro vs. Xbox One X Graphics Comparison
Cobra652: Én is rendeltem egyet és bízom benne, h "jófejségből" kiküldik. Tudom, h kevés esély van rá, de hátha...
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Csapoati
nagyúr
válasz appleGjuice #139407 üzenetére
Lehet, hogy már le volt töltve. Nekem is 100 giga volt a Forza 7, pedig Fat One-om van.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
sting2
addikt
válasz l.skywalker #139398 üzenetére
Játszottam vele 2 órát és visszarepültem 6 évet a tévé előtt.
Vaas ámokfutása óta csak vegzál ez a sorozat.
Ami akkor, ott, és abban formában megjelent FC 3 címen, az miért akar ennyi év múlva is ebből élni?..Frissebb bevilágítás, a fauna itt, ott, életszerűbb, de amint meglátom azt a rongybaba halál animációt amit már a Halo 1 is jobban, okosabban, mutatott be, hát..., ezután hazudnék hogy továbbra is érdekel.
Számomra csak a szokásos FC rókabőr.Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
appleGjuice
tag
-
zzola
titán
válasz r.levente75 #139405 üzenetére
-
r.levente75
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest