Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- XPEnology
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Amazon Prime Video
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
válasz l.skywalker #236032 üzenetére
Itt is köszönöm szépen!
-
Dzsuri89
őstag
Sziasztok!
Ma reggel úgy nyitottam ki a szemem, hogy megveszem a Metro Exodus Gold verziót Xbox-ra, néztem telón az árakat láttam 5500 Ft (csak ez a Gamepass nélküli ára volt, utólag rájöttem). Láttam pár hete van ez az ízlandi store, meg is vettem ott 3730 Ft-ért átszámolva, viszont sehogy nem tudtam letölteni a konzolra, majd utána láttam PC verzió… Azóta magyar storeból megvettem 4170 Ft-ért.
Szerintetek valahogy vissza lehet téríteni a PC verzió árát a magyar ügyfélszolgálattal?
Másik kérdés, ha xbox-os verziót vettem volna, akkor az kapásból látszott volna a játékjaim menüpont alatt? Azért kérdem, mert azt néztem konzolon, sehogy nem lehetne átváltani izlandi régióra.
Köszönöm a segítő válaszokat előre is! -
Dzsuri89
őstag
Valaki tolja One X-szen közületek a Snow Runnert?
Az a tapasztalatom a játékkal, hogy amikor előhívom a térképet, akkor késve reagál a játék a gombokra. Megnyomom a térkép bezárást és kis hatás szünet, majd kilép onnan. Ilyesmi laggokat egyre több játéknál fedezek fel, főleg mióta létezik Series X.
Ti is találkoztok ilyesmivel vagy csak képzelődök?
Kicsit szándékos lassítás érzetem van… -
Dzsuri89
őstag
válasz elder troll #220438 üzenetére
2017 szepemberében Games With Gold játék volt, akkor már egyszer "hozzánk vágták".
-
Dzsuri89
őstag
AC Origins-ben miért nem aktív a HDR menü?
Minden más játékban be tudom állítani, de itt rá se lehetett nyomni.
One X egy Sony 4K HDR képes tv-vel. -
Dzsuri89
őstag
válasz Wesder #215235 üzenetére
Van egy Streamer, aki iszonyat jól tolja, ebből a vidiből látszik milyen frankó.
-------------------------
(#215236) Janusz001
Lehet egyedül is, csak ne jöjjön más játékos... Főleg, hogy olyankor minimum 2-en vannak. Ha jó szervert fogsz ki van, hogy hajóval se találkozik az ember vagy csak elmentek egymás mellett, de figyelni kell és inkább húzni a bélést.[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
Ha valakit érdekel, akkor az Aréna MM-ben van Cyberpunkos XBOX One X 99.990 Ft-ért.
Egy biztos volt, nem néztem a doboz mögé. -
Dzsuri89
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #214688 üzenetére
Javaslom próbáld ki és utána gúnyulódj.
Egyébként, mint írtam utálom a gagyi szar cuccokat, amíg nem próbáltam én se gondoltam volna, kb ugyan az, mint az Eneloop. Csak ez 4 darab 2000 Ft, az meg 5-6000 Ft. 😂 -
Dzsuri89
őstag
Senki nem reagált a tegnapi kérdésemre, így megpróbálkozok újra.
Lenne egy érdekes jelenségem, amit egy Cyberpunkos One X-en tapasztalok, az előtte lévő One X-nél nem észleltem. Egy HyperX Revolver fejhallgatót használok kontrollerbe dugva, viszont az új XBOX-nál van egy alapzaj, amit csakis kizárólag jobb oldalról hallok zavaróan. Ez a zaj erősödik, ha a Mikrofon Monitoringot állítom feljebb. Minimumra levéve is van zaj. Ha szól a játék nem annyira észrevehető, de néha akkor is meghallom, kis sípolás vagy hogy fogalmazzak. Teljesen mindegy, hogy a mikrofon be van-e kapcsolva és hangerő milyen szinten áll. Másik kontrollerbe dugva is ugyan ezt produkálja a fejhallgató, telefonba, PC-be dugva hibátlan. Kontrollereken a legújabb frissítés található.
Ötlet valakinek? -
Dzsuri89
őstag
Volt pár napja a Cyberpunkos One X-nél egy olyan eset, hogy valaki nem tudta Claimelni a játékot bekapcsoláskor és a gép renszerében se találta meg az illető.
Erről lenne szó:Nos az egyik spanom vett még szombaton egy Cyberpunk-os One X-et, de csak ma volt ideje összedugni és elindítani a masinát. Ahogy nálam is és többeknek itt a topikban egyből felkinálta a játékot a GPU-val együtt. Szerintem azzal a géppel nem kóser valami, valszeg visszavitt cucc lehetett, a Support meg annyi hülyeséget szokott sokszor mondani, hogy borzalom...
------------------------------------------------------------------------------
Nekem lenne egy érdekes jelenségem, amit azóta figyelek meg, mióta CP-s One X-em van, az előtte lévő One X-nél nem észleltem. Egy HyperX Revolver fejhallgatót használok kontrollerbe dugva, viszont az új XBOX-nál van egy alapzaj, ami csakis kizárólag jobb oldalról hallok. Ha szól a játék nem annyira észrevehető, de néha akkor is mehallom, kis sípolás vagy hogy fogalmazzak. Teljesen mindegy, hogy mikrofon be van kapcsolva, hangerőn milyen szinten áll stb. Másik kontrollerbe is ugyan ezt produkálja a fejhallgató. Telefonba, PC-be dugva meg hibátlan.Ötlet valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #214345 üzenetére
Nekem is egyszer volt ilyen P&C, de az Ikea-s Ladda elemekkel sokkal jobbak a tapasztalataim. Inkább kicserélem az elemet, mint hogy kábeles kontrollert használjak kb 5 óránként...
Nudli a képessége ennek a P&C-nek, nekem 1 év 1 hónap után behalt, nem vette fel a töltést, a kábel is össze vissza jelzett.
Ha valaki mégis ilyet szeretne venni, akkor csakis az Alzában vegyétek és ez igaz a kontrollerekre is, mert ott 2 év garit adnak. -
Dzsuri89
őstag
Tegnapi nap én is beújítottam egy Cyberpunkos One X-re, 2.5 évesen sikerült a fekete Xbox One X-et eladni 70.000 Ft-ért.
Ahogy más itteni fórumtárs, ugyan abból a megfontolásból cseréltem le, hogy 30.000 Ft ráfordítással lett egy zsír új garis konzolom + CP játék, amit megvettem volna.
Téynleg bas*ón néz ki a gép, képeken meg a videókon annyira nem adta, de élőben patent.
Ahhoz a csodás zöld HDMI kábel mellé beküldtem még egy sárga UTP kábelt is az XBOX seggébe, sokkal jobb az összhatás. -
Dzsuri89
őstag
Srácok!
Több, mint egy éve vettem játékokat másik régióból gift cardok segítségével, akkor hibátlanul működött. Kérdésem az lenne, hogy ez működik a hárombetűs trükk nélkül még? Visszaolvasva láttam valaki goldot nem tudott beaktiválni braziliából.
köszi -
Dzsuri89
őstag
Elvitte a szervereket a korona.
-
Dzsuri89
őstag
Valaki tolja közületek a LEGO® Harry Potter™ Collection One X-en?
Tegnap a 5-8 Years része kb 3x kifagyott egy bizonyos pálya részen, beakadt a hang, kimerevedett a kép, majd kidobott a Dashboard-ra.
Másnál is van ilyen hiba? Anno még a Mafia 3-nál tapasztaltam ilyeneket.... -
Dzsuri89
őstag
11030 Ft-ra kijön!
Xbox Gears 5 kontroller -
Dzsuri89
őstag
Tegnap senki nem válaszolt, megpróbálkozok újra!
Metro Exodusban mit csinál pontosan az Auto Aim Border?
-
Dzsuri89
őstag
Srácok!
Metro Exodusban mit csinál pontosan az Auto Aim Border?
-
Dzsuri89
őstag
Nagyon menő, alapból ezt a múltkori akciós havi 3 game passemet csapattam egy 2020 decemberig érvényes Gold-dal felkarolva, amit most az Ultimate Game Pass 300 Ft-os árával meghosszabbítottam 2021 január közepéig, így mind a két szolgáltatás kitart egy ideig.
Aki előre tervez több évre, annak érdemes venni 1-2 év Gold-ot és úgy hozzácsapni ezt az Ultimate csomagot. Ha jól láttam 36 hónapig jár ez az aranyos gesztus.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
Play & Charge Kit-et használok kb 14 hónapja és a következőt tapasztaltam az utóbbi pár napban.
Épp hogy van nafta még az aksiban, rádugom a gyári töltőkábelét, majd a LED vagy fehéren világít egyből, mint amikor feltöltöttnek jelzi, vagy sárga és pár másodperc múlva fehér. Az XBOX azt jelzi vissza, hogy töltési állapotban van, de ha lehúzom kontrollert az aksiba semmit nem töltött. Teszteltem több óra töltéssel is, de hiába. Kipróbáltam másik kontrollerbe áthelyezve az aksit, de abban se viselkedett sajnos másképp.Röviden, akkor kuka, ennyi volt az élettartama?
Elég nudli, ha 1 év után (pont lejárt a gari) meg is döglik, azért ennél többet vártam volna tőle. Ha átlag napi 1,5 óra játékkal számolok akkor meg végképp. -
Dzsuri89
őstag
válasz smokiii1 #179401 üzenetére
Igen, konkrétan ordít.
Ha már az irányításnál tartunk. Azt a kis opciót igazán belerakhatták volna, hogy a célzási érzékenységet külön lehessen kezelni a karakter mozgásától, mert tényleg iszonyat szívás.
Far Cry New Dawn-ban és 5-ös részénél annyira jól belőttem ezt, a legtöbb játék kín szenvedés.(#179402) mcwolf79
Akkor nem csak én érzem így, hogyha célozva lövök semmit nem látok.[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
Mi újság van most a Gift cardos vásárlással?
Reggel bekapcsoltam az Xbox-ot, hogy a maradék 1.8 szingapúri dolcsimat a 3 havi akciós Game Passbe forgassam, de fel se kínálta a lehetőséget, hogy azzal fizessek. Direkt rámentem egy normál játékra, hogy leellenőrizzem, de ott se dobja fel már a gift cardos lehetőséget.
Teljesen KO lett a módszernek?[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
válasz icemad #178969 üzenetére
Xbox One X-em van, de a spanom a TV-t állította vissza.
Direkt van egy ilyen menüpont az Xbox-ban, aminek segítségével be tud lőni a legjobb színvilágot, hogy minden a lehető legjobban nézzen ki, eddig én se foglalkoztam vele, de érezhető a különbség számomra.[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
Srácok!
Ki játszik közületek Sony KD-55XE7005
típusú TV-n?Történt egy olyan eset, hogy spanom gyári visszaállította az egész masinát, így a színek beállításai is elvesztek.
Tegnap néztem a box menüjében, ezt a színkalibrációt, azzal matattam 1 órát, sokkal jobb lett a színvilág, de nem érzem így se 100%-nak, néhány helyen homályos számomra melyik teszt kép, hogy kell, hogy kinézzen tutira.Nekem az is jó, ha valaki közületek elküldi nekem PM-ben a tv-n mit mire állított vagy ha találtok neten egy értelmes videót, amin szemléltetik mit milyenre kell belőni, azt is megköszönöm. Nagyjából 20 ilyesmi vidit láttam láttam youtubon, de akkor se kerek valami még. Ha print screen képek vannak a megfelelő kép kinézetről az is menőke.
Több éve nyúzom a boxot, de ezt a menüt sose figyeltem és most bosszant, hogy nem tudom mi a tökéletes konfig.
Köszi előre is!
-
Dzsuri89
őstag
válasz l.skywalker #174325 üzenetére
Ez még a múltheti akciós lista tudtommal.
-
Dzsuri89
őstag
Star Wars Battlefront 2 alatt kinek fosta már össze magát az Xbox One X?
Feltettem a kis kezeim, nálam igen. Betöltő képernyő sokáig tölt, össze vissza elkezd akadni a hang...
Kinél volt ilyen?[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
válasz Wesder #170103 üzenetére
Kíváncsi leszek mikor gondolod majd ellenkezőleg.
Annyi a jó benne, hogy nem kell elemeket cserélgetni, ha játék közben jelez a kontroller, akkor csak rádugod a kábelt és mehet minden tovább, viszont egy töltéssel fele annyit tud, mint egy jó fajta tölthető elem.
Enyém lassan most lesz egy éves, kíváncsi vagyok meddig fogja bírni, de ha elahalálozik tuti nem veszek mégegyszer. -
Dzsuri89
őstag
válasz Black Phone #162517 üzenetére
Azon már túl vagyok, de nem jött válasz!
#162518) F_Peter
Ezekkel tisztában vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
Valaki tud valamit a "Microsoft Xbox One Stereo Headset Adapter" nevezetű termékről, hogy miért nem kapható sehol?
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
válasz gduck #160900 üzenetére
Köszi, hogy szóltál, így spóroltam “1000 Ft-ot”.
Két napja rendeltem meg a notebook.hu-n a PUBG kontrollert 15.990 Ft-ért, de legalább Alzán csak 15.000 Ft.
Egyébként mekkora retkek, hogy ha szeméyesen veszed át felszámolnak 350 Ft-ot.Egyébként a PUBG kontroller annyiban más a többitől, hogy a hátsó ravaszok felületei érdesek, ezáltal nem csúsznak le az ujjak róla. KV Ricsi csinált róla videót pár napja YouTube-on.
-
Dzsuri89
őstag
válasz szimszonos #159852 üzenetére
Amikor Game Pass-ban játszottam nekem is ezt produkálta. Megvettem az Ultimate verziót és első indításnál meg tudtam venni 0 CR-ért azokat az autókat. Nem értem a logikát, mert ha letelepül kéne működnie.
-
Dzsuri89
őstag
Február elején vásároltam egy Elite kontrollert, eddig bírta a gumiborítása. Annak a tudatában vettem meg, hogy majd leválik egyszer, de arra nem számítottam, hogy kicsivel több, mint fél év után.
-
Dzsuri89
őstag
válasz zsolti72837 #151500 üzenetére
Irányítás nem tré?
Tesztekben nagyon lehúzzák. -
Dzsuri89
őstag
válasz r.levente75 #150846 üzenetére
Imádom a Forza Horizon 2-t, nekem már egy éve meg van a fullos, viszont ami szerintem nagyon idegesítő benne, hogy van X darab számú bajnokság és azt minden autó kategóriával ki kell tolni, ha 100%-ra megy az ember.
Túlzásnak érzem az e fajta elhúzást.[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
-
Dzsuri89
őstag
válasz norberto_th #147390 üzenetére
Én digitálisan vettem meg (sajnos), az egyik legszarabb játék amit láttam Xbox-on, ráadásul nekem One X-em van és azon is hulladék lagg az egész, időnként kimerevedik a kép pár másodpercre, majd fullra kidob az egész játékból. Mintha rémlene, hogy a lemezes változat jobban fut...
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
válasz r.levente75 #145277 üzenetére
Kutya baja a használt lemezeknek, csak személyesen kell intézni ezeket és ha nem tetszik az állapota nem veszed át.
-
Dzsuri89
őstag
válasz bulikavagyok #139418 üzenetére
Neked tuti még Microsoft telefonod van akkor. Szerencsétlen iOS hibaréseit kihasználták.
Egyébként más böngészővel is kihal a telefon sajnos, nem csak a Safarival.[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
válasz l.skywalker #139392 üzenetére
Valami nem kóser ezzel az oldallal most, az iPhone 8 Plus összefosta magát rajta. 😂
Nem akarja betölteni a weboldalt, egy merő laggtenger. Más meg tudja nézni telón? -
Dzsuri89
őstag
Erősítsetek meg légyszi abban, hogy a CoD WWII grafikája One X-en és 4K Tv-én tényleg nem szebb, mint a CoD Infinite Warfare!
Tegnap szereztem be a játékot, de valahogy elmaradt, a hú basszus de szép, ahogy egy 4K HDR játék esetében szokott lenni. -
Dzsuri89
őstag
válasz zsocy #137162 üzenetére
Teljesen szabadon van a box, melegedésnek nyoma sincs.
A Horizon 2 meg lehet nagyon “régi” a One X-nek és kéne egy Patch hozzá, mondjuk egy teljes One X 4K HDR nem lenne rossz.
Várom mások tapasztatait, főleg Horizon 2 fronton.Köszi, legalább tényleg tudom, hogy a Mafia 3 fos...
-
Dzsuri89
őstag
Van egy Xbox One X-em december közepe óta, viszont két játékkal mostanában furcsaságokat tapasztalok.
Mafia 3-at gondolom játszátok páran, én az akcióban szereztem be, viszont az normális jelenség, hogy random megáll a kép 2-3 másodpercre, majd kis idővel beakad a hang és kidob a jàtékból? Újratelepítettem a játékot, gépet is újra húztam, illetve a mentéseket is kukáztam, majd ha előlről kezdtem el és így is előjött a fagyás.
Forza Horizon 2-t ma telepítettem fel a gépre, még tavaly toltam One S-en emlékeim szerint hibák nélkül. Ma a másfél óra játék alatt kb 2x kifagyott a kép és a hang is behülyült majd pafffffff kicsapott a menübe.
Valaki találkozott már ilyennel? Ötlet?
Köszi a segítséget!
-
Dzsuri89
őstag
Nálatok működik a Live?
Engem sajnos nem léptet be. -
Dzsuri89
őstag
válasz Zoleee83 #133589 üzenetére
Én ma vittem végig a Metro 2033 Redux részét, elég jól sikerült, elkezdtem utána egyből a Last Night részét, de még csak fél órát toltam vele és már jobban tetszett. Remélem a végéig ennyire fain lesz.
Úgyszint várom az új Metro részt, főleg One X & 4K Tv párossal.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
Tegnap végre megérkezett hozzám az Elite kontroller. Egyszerűen űber király minőségi a cucc, mielőtt megvettem ilyen fajta kontroller nem volt a kezeim között, csak a Youtube videók győztek meg róla, hogy kell egy ilyen nekem. Csak a jobb analog kart cseréltem ki hosszabra, de nagyon sokat számit a pontosságban meg a könnyebb kezelhetőségben. Az állítható ravaszokról is csak pozitívat tudok nyilatkozni.
A cserélhető analog kar végeket honnan lehet külön beszerezni? Ha esetleg elkopnának vagy elhagynám.
-
Dzsuri89
őstag
válasz sugarforce #133286 üzenetére
Este kipróbálom, köszi.
-
Dzsuri89
őstag
Tolom ezt a Metro 2033 Redux játékot, nagyon tetszik a játékmenete, még felskálázva 4K-ra is tűrhető a grafikája, viszont arra nem tudok rájönni, hogy hogy az istenbe lehet a gránàtot kiválasztani, illetve azt eldobni. 😃 3 óra játek után furán veszi ki magát van gránátom, de nem fogy.
Valaki írja le nekem értelmesen, mert ennyire amatőr nem lehetek hogy magamtól ne jöjjek rá. A kontroller leírásnál nyoma sincs.
Köszönöm -
Dzsuri89
őstag
Köszi a választ!
Azért kérdeztem, mert anno mikor vettem egy One S-t, akkor kaptam egy plusz kontrollert hozzá, ami még nem bluetooth-os volt és ha azt használtam a géppel, miközben jackes-es fejhallgatót dugtam bele, akkor a hang nem mindig stimmelt, sokszor szakadozott. Remélem ez a hiba nem jön elő az Elite - One X párosnál, mert akkor magam alá izélek...
-
Dzsuri89
őstag
Az Xbox One Elite Controller is Bluetooth-os, mint a One S-től kapható kontrollerek?
Valaki használja One X-szel olyan formában, hogy headsetet is dug a jackjében? Hibátlan a hangminőség? Nem recseg, szakadozik?
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
válasz mikesa #132875 üzenetére
Ahol most az X van ott volt a One S is 1 évet, de sose produkált még ilyet egyik játék alatt se. Az elmúlt egy hónapban pedig a Motorsport 7-et toltam meg jó pár 4K HDR képes játékot, azok hiábatlanul működtek, ez a Tomb Raider fog ki a gépen. Nagyon remélem nem a konzol hibás.
-
Dzsuri89
őstag
Másfél hónapja van egy Xbox One X-em viszont olyan problémám lenne, hogy tegnap, illetve ma is a Rise of Tomb Raider (4K) játékban random megfagyott a kép hirtelen, majd pár másodperc múlva pittyent a gép és leállt, a kontroller meg villogott serényen tovább.
Valaki tapasztalt hasonlót? -
Dzsuri89
őstag
Elgondolkoztam egy Elite kontroller vásárlásán, alapból szeretem a nagyon minőségi cuccokat, meg a Youtube-on négyből négy videó megtekintése a termékről csak egyre inkább a vételre buzdít. A fórumban találtam pár hsz-t amiben a tulajdonosok arra panaszkodnak, hogy idő utàn elválik a ragasztás.
Ez mennyire gyakori hiba?Azért érdekel, mert az alap kontrollerekkel még soha nem volt semmi garanciális bajom, másoknál azt olvasom sorra “eszik” ezeket. 😃 Nem dobàlom, tudok rá vigyázni, napi átlag két óra nyüstölést hajtok végre, úgy kb ki mennyit mondd élettartamra?
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
válasz hackeeeee #131823 üzenetére
Én még karácsonykor szereztem be akcióban, de két napja kezdtem el játszani vele One X-en 4k HDR-rel. A pofám leszakad annyira szép az egész, arról nem is beszélve mennyire izgalmas meg jó a játékélmény. Az előző része is nagyon bejött, de ez szerintem jobban sikerült.
-
Dzsuri89
őstag
válasz kenny123 #131470 üzenetére
Sony XE7005-t vettem decemberben 55-s méretben, nagyon brutál a képe, én One X-szel csapatom.
Ha a smart funkciók nagyon fontosak, akkor a 8-as szériát javaslom, mert Androidos. Nekem csak Xbox-ra meg filmezésre kell, arra tökéletes a hetes széria is.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
One X-en valaki kipróbálta 4K felbontásban ezt a januári ingyenes Van Helsing játékot?
Elég tré, hogy merő laggtenger... Nem próbáltam alacsonyabb felbontásban, de ha már engedélyezik a 4K-t, legalább élvezehető lehetne... -
Dzsuri89
őstag
válasz Donibrasco #124970 üzenetére
Köszi a választ!
-
Dzsuri89
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Xbox One S-em, ami 1 év 1 hónapos, be van regisztrálva a Microsoft honlapjára, még van bő egy év gari rá az ott leirtak szerint. Eladásra fogom kínálni a kicsikét, ha törlöm a fiókomból a készüléket, akkor az új gazdája ha beregisztrálja magához ugyan úgy megmarad neki a nálam kiírt időtartam a gariból vagy be se tudja újra regisztrálni?
-
Dzsuri89
őstag
Valakinek nincs felesleges EA Access próbaverziós kódja? Ki szeretném próbálni az új NFS-t, de azért nem fizetnék, ha nem muszáj. Ha esetleg valaki megszán vele, akkor privátban legyen szíves.
Köszi -
Dzsuri89
őstag
Volt ez az ingyenes hétvége a Diablo 3-nál, aztán akkor le is töltöttem majd kipróbáltam. Ma reggel mondom letörlöm, feleslegesen ne legyen fent, aztán kíváncsiságból megnéztem mi a helyzet vele, mennyibe kerül az a verzió ami fent volt, de annyit ír, hogy Owned és újra fel tudom telepíteni.
Ez most valami hiba?
Most először próbáltam ki játékot ilyen ingyenes hétvégén, aztàn nem tudom mire vélni a szitut. -
Dzsuri89
őstag
A WRC 6-tal valaki játszik? A WRC 5 demója egy kalap szar, vajon a 6 jó? Nem merek kidonbi érte 6000-et láttatlanul.
-
Dzsuri89
őstag
válasz r.levente75 #103543 üzenetére
Nálam hasonló jelenség uralkodik, mindenképp a kontrollerben van hiba, mert három fejhallgatóval produkálja a nálam tapasztalható hibát.
Alapból az a fura, hogyha egyik irányba kicsit megnyomom a jacket össze vissza mozog a foglalat és olyankor megy el a hang. -
Dzsuri89
őstag
válasz rdt89 #103470 üzenetére
Tudod mi a legjobb a Dirt 4-ben?
A hangok, de az nagyon! Grafika k*rva retekül néz ki, mintha 3-4 éves játékkal játszanék számomra olyan.A hangok olyannyira jól sikerültek, hogy kikapcsolt tv képernyőnél is nyomatnám a fülembe a hangokat...
Egyébként játékélményre szerintem jó, csak nekem cseszi a szemem a ronda grafika és kicsit elveszi a kedvem a játéktól, de majd kiheverem. Az is megfordult a fejemben visszakérem a pénzt, csak nem vágom hogy kell, ha előrendelési időszakban vettem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest