Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Amazon Prime Video
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Dzsuri89 #232593 üzenetére
SX -en is csinálja (OS -en szintén). Van amikor többször kell megnyomni a visszalépést.
Szerk.:
Amúgy igen. Más, nem újabb játéknál is feltűnt hasonló probléma. Menü, illetve térkép megnyitásnál. Nem soknál, de nem ez az egyetlen. Játékmenet közben nem volt ilyen probléma, csak az említett helyzetekben.Ami biztos nem szándékos lassítás az One szériának, mert ezeket SX -en is érzem.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
elder troll
őstag
válasz Dzsuri89 #220442 üzenetére
2017. novemberben vettem bf alatt az első (két) one s-t.
(#220441) negyven2
Akkor így jártam, idáig csak a FM7 miatt voltam hajlandó használni az a pörgő-forgó izét (odd), még lelkileg fel kell készíteni magam, hogy az 5. része miatt is bűnbe kell esnem.(#220439) Tomi0703
Fordított sorrendben haladtam idáig (7, 6), és még nagyon sok van hátra a 6. részből, csak a porsche kieget csináltam meg, úgyhogy másfél év múlva lesz aktuális az eddigi tapasztalataim alapján.(#220444) IntelKiller7
Cdkeys-en out of stock.(#220445) StLui
Ahogy én sem fogom fel, hogy miért jó egy nolifer mmorpg-ben növelni a számot, különbözünk. Amúgy kitartást kolléga! 19HIPA nyomtatvánnyal fogok álmodni[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
-
parandroid
félisten
válasz Dzsuri89 #214696 üzenetére
Mentségére szóljon, a sárga, ikeás aa, ill. aaa elemek minősíthetetlen fosok. Régebben próbálkoztam vele, ahogy merül le, azonnal folyatja a savat. Teljesen méltatlan a céghez. A ladda viszont nagyon jó mindkét méretben, azt szeretem, pedig van két 4-es készlet eneloopom is.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
RudY
addikt
válasz Dzsuri89 #214521 üzenetére
Egy tesztig cseréld ki/át az akkukat vagy elemeket a kontrollerekbe. Mondjuk nem hinném, hogy ez megoldaná, de legalább ezt is kipróbáltad.
Régebben is volt olyan, aki panaszkodott és nem értette, hogy tudják mások a kontiba dugott fülest/fejest használni, amikor az övé pl. idegesítően alapzajos (több fülessel is). -
eL Geri
őstag
válasz Dzsuri89 #214521 üzenetére
Saját tapasztalatom alapján: elég vacak és hullámzó minőségűek a kontrollerek fejhallgató kimenetek
Nekem is van pár fejesem / fülesem és persze Xbox-om / PC-m / mobilom. Van olyan fejes ami mindenhol jó, de a kontrollerben eléggé búg, és van olyan fejesem is, ami pedig elég tisztán szól, de legalábbis nem búg a kontrollerrel.
Szomorú, mert persze a búgós fejesem van 99%-ban itthon, és a másik az irodában -
fabokf
tag
válasz Dzsuri89 #213969 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy mi ennek az általános menete? Nem igazán vagyok képben garanciális javíttatások terén, főképp azért, mert a holmijaim kivétel nélkül a gari lejárta után szoktak javíthatatlanul tönkremenni (addig viszont mindenre iszonyat mód vigyázok ). Ezért is fura, hogy csak így, a semmiből elkezdte ezt...annyit azért sajna munka mellett nem nyúzom, hogy "elfáradt" volna
Amúgy ha neadj' isten úgy döntök, hogy őszig így marad, és a születésnapomra meglepem magam egy új gamepaddal, azt be tudom regisztrálni helyette elsődlegesnek? Mert azt láttam tegnap menüben, hogy a gamepad is erősen fiókhoz kötött jószág -
válasz Dzsuri89 #213522 üzenetére
Szia. Gift card elméletileg működik játék vásárláshoz, de ahogy nézem az árakat, nem biztos, hogy megéri. Sok embernek volt gondja a brazil és török kártyákkal is játék vásárlásnál. A gold és gamepass meg még inkább kacifántos. Szerintem goldot érdemesebb innen a hardverapróról venni. Drágább, de biztosan működik.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Bogyi007
veterán
válasz Dzsuri89 #212486 üzenetére
Zsepi a Blind Foresthez sem kellett. Nem törölgetem a könnyeket, hadd potyogjanak csak.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
szimszonos
őstag
válasz Dzsuri89 #192931 üzenetére
Nekem megadta a 4 ezer ft kedvezményt így 10490ft lett.Gondolom azért mert házhozszállítassal rendeltem,ami 990ft plusz postaköltség.Utánvétel még plusz 490ft lett volna még de azzal nem éltem.Inkább kifizettem online így csak 990ft a azállítas.Nekem ennyit megért az egész így 11490ft összesen és házhoz hozzák.Sima OEM controllert vettem volna ennyiért postával.Azért van különbség,úgy gondolom ennyit simán megért.Mondjuk azt nem értem hogy személyes átvétellel miért számol fel kb 500ft többletköltséget,de engem ez nem érint szerencsére.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Dzsuri89 #179990 üzenetére
Az enyém vagy 4 éves már kb. használtan vettem, én nyúzom 3 éve.
Már 3x azthittem, hogy kilehelte a lelkét de mégsem.
Azt nem értem miért nincs megcsinálva az, hogy ha feltölt maxra, és kábelen hagyod akkor a kábelről húzza az energiát, ne pedig az akkuból.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
smokiii1
aktív tag
válasz Dzsuri89 #179374 üzenetére
Nekem az elején az nem tetszett hogy a beszélgetések, narratívák hangereje nem stimmelt. Nem emlékszem már hogy túl halk vagy hangos volt e, de aztán megtaláltam a jó egyensúlyt. Ezt leszámítva, meg hogy nehezen éreztem rá az irányításra, nem nagyon tudnék belekötni.
-
válasz Dzsuri89 #178922 üzenetére
Melyik xboxról van szó? Mit állítottatok vissza? A tv-t vagy a boxot? Nekem is Sony tv-m van (55xf8096) one x-el, de én a boxon nem állítottam semmit. Tv-n játék mód bekapcsolva, mindenféle képjavító cucc kikapcsolva. A kontrasztot, fényerőt, stb. lehet állítani, de az én szememnek a gyári teljesen jó.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
senior tag
válasz Dzsuri89 #162516 üzenetére
(#162502) Gaben360 írt már neked ,csak ajánlatot kéne írni neki
(#162519) Dzsuri89 Ne legyél türelmetlen !
[ Szerkesztve ]
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Madoc
veterán
válasz Dzsuri89 #162508 üzenetére
Semennyire, hozzá sem érsz ha nem akarsz.Az elite kontrollerembe mikor megvettem beleraktam azota benne van folyamatosan , akkor is ha házimozin hallgatom a játékot
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
-
szimszonos
őstag
válasz Dzsuri89 #159867 üzenetére
Hát ez az,ez szerintem nem korrekt az Ms-tól.Azt mondták a game pass tulajdonosok az FH4 standard verziójához megkapják a Formula Drift Car Pack kiegészítőt.Hát ez qurvára nem teljesen így lett,mert a csomag igaz letölthető,de nem free a benne lévő 7 autó.
[ Szerkesztve ]
-
-
Madoc
veterán
válasz Dzsuri89 #151629 üzenetére
A gari lejárata előtt 1 héttel!! Kezdett el leválni a gumi. Reggel mikor leraktam még semmi, este mikor kézbevettem akkor már 2 helyen lifegett. Nagyon gondosan vigyáztam rá mindig. Ezzel nem lehet mit tenni, gariztattam-adtak ujat.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
RudY
addikt
válasz Dzsuri89 #149559 üzenetére
Próbáld ezt:
Ultimate Game Sale – 2018. Nyár -
Bogyi007
veterán
válasz Dzsuri89 #145279 üzenetére
Ez okés is ha pl valami nagyvárosban élsz vagy közel laksz hozzá/ott dolgozol (és mellette időd is van pluszban) de az sokaknak nem opciós lehetőség akik vidéken laknak...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz Dzsuri89 #139420 üzenetére
Huawei P9 lite 2017 és Google Chrome böngésző - minden gond nélkül bejön az oldal is és a továbblépés is az akciós árakra...
-
nagyúr
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Dzsuri89 #107786 üzenetére
Le tudod tölteni, de szerintem nem fog elindulni, kéri majd a lemezt.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Dzsuri89 #103121 üzenetére
Szintén zenész. Mondjuk most sikerült full zöld szektorokat menni 0 koccanással. Igaz kb full egyenes volt a szakasz. Ezek az erdei meg murvás utak nem a kedvenceim. A betonon otthon érzem magam. 5-6 év F1-es ligázás nem vész csak úgy el.
Én nem nagyon láttam benne flashback lehetőséget. A menü is csak újraindítást dob fel vagy feladást.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
-
Bogyi007
veterán
válasz Dzsuri89 #100934 üzenetére
Két hete akkor ezt ezek szerint nem vetted volna észre?!
Ez a csomag kellett volna neked...
Ráadásul az akció végeztével a csomagot ki is listázták...
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest