Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
válasz szupermacs #241194 üzenetére
nem tudom. én ott hagytam a gépet egy hétre, mert vidékről vittem fel és nekem így egyszerűbb volt.
-
haris
őstag
válasz szupermacs #241186 üzenetére
A fiam gépre ugyanígy járt. Egyszer csak nem adott képet. Próbáltunk másik tv-t, másik kábelt, nem használt.
Valami HDMI chip száll el ilyenkor. Volt több gép is a szervizben ezzel a hibával.
15-20 ezer Ft volt a javítás egy takarítással együtt. -
Madoc
veterán
válasz szupermacs #212362 üzenetére
Lejárt a kártya?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Wesder
félisten
válasz szupermacs #190140 üzenetére
Ràjöttem, csak íràs közben nem jutott jobb szó az eszembe.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz szupermacs #190138 üzenetére
Igen szaràt. Szar az a szàr na
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
MasterMark
titán
-
Wesder
félisten
válasz szupermacs #187726 üzenetére
A pàrbeszédek itt-ott elég gagyik szerintem. Olyan mint egy B kategóriàs akciófilm. Act IV/1-nél tartok.
-
Wesder
félisten
válasz szupermacs #187670 üzenetére
Gears kapcsàn a te véleményedre adok leginkàbb, mert tudom mennyire oda meg vissza vagy a szériàért. Nézd a jò oldalàt. Engem behúzott, pedig tudod hogy nem nagyon jött be nekem eddig a Gears.
-
Wesder
félisten
válasz szupermacs #187040 üzenetére
Ebben semennyi. Microtranzakciò lesz skinekért. Az NBA2K-t nem a Gearbox fejleszti.
-
Wesder
félisten
válasz szupermacs #187014 üzenetére
Ezért vettem SDE-t.
89€ volt, és lefogadom hogy ennél jòval dràgàbb lesz külön.Annak gondolom senki nem örülne, ha minden nagyobb cím 7 évig készülne, hogy ne legyen roadmap meg dlc. Nincs elég idő a fejlesztésre, úgyhogy azt kell szeretni ami van.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz szupermacs #186984 üzenetére
Ezt nem tudtam, akkor kreatív volt a kérdező, hogy meg tudta oldani.
"Got any other secret weapons?"
-
válasz szupermacs #185026 üzenetére
Na ennek tényleg örülök. Kapott is egy 5 csillagos értékelést.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz szupermacs #185022 üzenetére
Hát ez tök jó, csak így nem ad több pontot a verseny végén.
-
AMD Power
titán
válasz szupermacs #184786 üzenetére
Talán én indultam el picit nagy elvárásokkal a játékkal szemben....
Wesder Adok neki még egy-két órát, és majd elválik.
-
Wesder
félisten
válasz szupermacs #184761 üzenetére
Lesz benne lootbox.
-
Musaka
senior tag
válasz szupermacs #184220 üzenetére
Az a gond hogy a mai alul felüli káva nélküli telefonokon még gázabb lesz.
Vagy a Sony(PS) telefonokat akarják bevonni ebbe a lehetőségbe? -
petya2012
őstag
-
válasz szupermacs #183583 üzenetére
Az ultimate alliance-t már végigjátszották. A Fable heroest nem ismerem. Megnézzük.
-
veterán
válasz szupermacs #183078 üzenetére
+1
-
Wesder
félisten
válasz szupermacs #182516 üzenetére
60€-t akkor sem adok érte.
Az egy Cyberpunk 2077 ára.[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz szupermacs #182512 üzenetére
Vagy csak a box fronton van mindig ez a nagy sóherkodás?
Igen. Odaát nem nagyon olvasok én se hasonlót, mivel tiltott a régiós vásárlás. Kíváncsi leszek, hogy a következő szériabán meghagyja e MS ezt a lehetőséget vagy zárja a kapukat.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
gorgocska
tag
válasz szupermacs #182461 üzenetére
Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
Madoc
veterán
válasz szupermacs #182388 üzenetére
Tényleg kinek hogy váltották?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
sugarforce
addikt
válasz szupermacs #182269 üzenetére
A baj az, hogy mar evek ota minimalis hajlandosag van az off topik hasznalatara ilyen esetekben, pedig tényleg az lenne a jo.
-
sugarforce
addikt
válasz szupermacs #182262 üzenetére
+1
-
szimszonos
őstag
Volt már ilyen revolut,gift card,argentin store,vpn,S Bundle árak,All in Digital témában is hogy csak napokig az éppen aktuális dolog ment.Szerintem nincs ezzel gond mert sok embernek most lett tiszta.Ahogy figyeltem szinte mindenki valaszt kapott a problémáira más témában is.Par nap és ez is lecsöng mint a többi említett dolog.Én örülök neki hogy mindig van valaki aki mindig kiegészíti a hiányzó részeket.Ezért jó ez a topic,mindig tanul valami újat az ember.
[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
Szerintem nem rossz, így legalább lassan megtudjuk, hogy melyik fórumtagnak meddig van gold gp és gpu. Ez is hasznos infó lehet, amellett hogy sok hasznos kérdésre nem kap választ egy egy illető.
-
RudY
addikt
Már megtörtént, elküldtem a gazdinak, szerintem hamarosan bekerül.
-
veterán
válasz szupermacs #182273 üzenetére
-
3L1T3
addikt
*Xbox
Honnan veszitek ezt az X-Box brand nevet? Soha sehol nem volt így. Nem cseszegetés miatt kérdezem, de gyűlölöm!
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Wesder
félisten
Szerintem is jobb lenne offtopikban kitàrgyalni a fillér baszogatàsàt.
-
chipesz
őstag
De, ez jó ötlet szerintem is. Viszont az összefoglaló olvasása sem népszerű, ahogy pár kommentet visszaolvasni sem az. 😁
Samsung Galaxy S24
-
SidCorky
őstag
Adom, én is csak nézek, hogy 2-3 óra után feljövök, 50 komment, mire elolvasom megint van 5-10, mondom mit osztanak megint ingyen, de csak az ultimate kérdések.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
F_Peter
őstag
válasz szupermacs #182186 üzenetére
😁
Nekem nem volt ilyen gondom, de ismerek olyat akinek Bardy#valami# volt a neve és mindenki Barbinak hívta (35-40-es férfi volt 😁). -
Chaser
legenda
válasz szupermacs #181170 üzenetére
napi 10x? venti felpörgéssel tarkítva minden nap mióta megvan a gép? biztos h nem, azt is írta más, az s nem csinált ilyet nála, nálam sem, csak az x
de a teljes kikapcsolás ezt meg fogja oldaniszerk:
settingsen túl vagyunk, működött, aztán egyszer csak nem működött ( : napokban raktam fel a kodit, gondoltam talán bezavart neki, de leszedtem és nem változott a helyzetF_Peter
azt pontosan hogy?[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz szupermacs #181168 üzenetére
nemá' ( :
szóval...nincs bekapcsolva a gép továbbra sem, a "készenléti állapotban" van, nem pilácsol az x jel, nem ad jelet a tv-nek, de pl játékot lehet rá telepíteni, és tudja frissíteni rendszert
a probléma ott van, h sem játékot nem telepítek, sem nem frissíti a rendszert - gondolom napi 10x minden nap kicsit sok lenne -
tehát nem a bekapcsolt állapotról van szó, már más is jelezte h nála is ugyanezt csinálja, kikapcsolva random felpörög a venti, az s nem csinált ilyetés egy újabb anomália, azt vettük észre, eltűnt a fülesről a hang, ami működött kontrollerbe csatlakoztatva, most nincs hang, több restart megvolt, de semmi, fejhallgatót is teszteltem, rendben van, előszedek majd egy másik kontrollert, lehet megmakkant a kontrolleren levő jackben valami?
-
Chaser
legenda
válasz szupermacs #181126 üzenetére
kíváncsi vagyok, így még nem jáccottam' soha
viszont az x random felpörgése ma már zavaró volt, ott voltam mellette, van h 30 másodperc van két felpörgés közt, van h 3 óra, no jövő héten ms support - bár sejtem, h full kikapcsolás lesz ennek a vége, bár nem értem, h ilyen bugot h nem raknak rendbe -
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #181139 üzenetére
Bizony. ESO-nak komoly havi díja van
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Baltazár123
senior tag
válasz szupermacs #181126 üzenetére
Én az alap sztorit kitoltam benne, de elég is volt bőségesen. Már az is unalmas és repetitív volt a vége felé. Akkoriban külön is megvehettem volna a Morrowindet meg akkor jött be a Summerset is, sőt még valami akció is volt rá, de nem vettem meg, elég volt ebből a játékból.
Túlságosan repetitív. Arról nem is beszélve, hogy a plusz előfizetés és a speciális táska nélkül állandóan a helyekkel kell bűvészkedni, pedig kimaxoltam még a lovat is. Egy ideig elvan az ilyennek az ember, de aztán már unalmas nagyon, hogy tárgyakat pakolgatok innen oda, hogy legyen helyem. Annyira meg nem volt jó a játék, hogy előfizessek pluszra, inkább GP, ráadásul a GP olcsóbb is jelenleg. -
Chaser
legenda
válasz szupermacs #181115 üzenetére
ha még aktuális a gow4 coop multi, jövő hét közepétől úgy néz ki ráérek - meg akkora fut be egy hasznos hw a boxhoz, addig nem akarom ellőni az élményt -
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #181115 üzenetére
És olcsóbb úgy mintha az Elsevyr-t vennéd? Gondolom igen
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #181113 üzenetére
Az Elsewyr tartalmazza
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #180896 üzenetére
Közben kiderült, hogy kamu.
-
válasz szupermacs #180186 üzenetére
Lyally...
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
-
Wesder
félisten
válasz szupermacs #180143 üzenetére
Ez csak skin+V-Bucks+lila xbox. PvE még mindig fizetős. Te amúgy is ingyen kaptad.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szupermacs #178696 üzenetére
Tegnap este nálam mindent 140 megabit fölött töltött.
-
Chaser
legenda
válasz szupermacs #178696 üzenetére
biztos sokan töltenek, nálam is volt, h csak elvétve csorgott le a játékból valami
-
HunChris
senior tag
válasz szupermacs #178516 üzenetére
Tényleg nem kéne megint ezt erőltetni. Ő a jövőre gondolt, pl: 3-6 hónap múlva.
-
törölt tag
válasz szupermacs #178516 üzenetére
Ne kezdjük már előlről. Hol drágább az all-digital? Én azt látom, hogy 50$-ral olcsóbb. És most hagyjuk az akciós termékeket. Lesz majd az all-digital is akciós.
-
Def26
félisten
válasz szupermacs #178508 üzenetére
szerintem nem sok racionális érv van mellette. Aki friss belépő annak esetleg, de igazából azt sem értem miért választan valaki ilyet.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
törölt tag
válasz szupermacs #178511 üzenetére
Ahogy mondtam jelenleg nem veszek sem s-t, sem all digitalt. Nem játszok annyit, hogy az X megérje nekem az árát, de ha váltásra kerül a sor, ismétlem: ami nem ma lesz, akkor 99% hogy all digital lesz a befutó.
-
törölt tag
válasz szupermacs #178508 üzenetére
Én le akarnám cserélni, de az nem ma lesz, most épp más projekt van előtérben. De az ok amiatt cserélném: Fat one-om van, soha nem volt benne egy lemez sem. Ha váltanék és a lemeznélküli olcsóbb lenne, egy pillanatig sem gondolkodnék, hogy melyiket vegyem.
Sem PC-ben, sem laptopban nincs optikai meghajtóm, én ezt elengedtem kb. 10 éve.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szupermacs #178505 üzenetére
Igen, én le akarom.
-
törölt tag
válasz szupermacs #178403 üzenetére
Nem mennek az EA szerverek.
-
Throme
veterán
válasz szupermacs #178006 üzenetére
Én szeretem a golf játékokat. Valószínűleg a C=64 időkre emlékeztet, mikor négyen versenyeztünk egymás ellen egy gépen. Akkor nem volt itthon nagyon online játék, sem mindenkinek gépe.
Ettől függetlenül értem, hogy nem lesz kedvence sokaknak. Ez a progi ea accessben is benne van, már akit érdekel.
-
törölt tag
válasz szupermacs #177571 üzenetére
Április 25!
-
Dreimus
senior tag
válasz szupermacs #177530 üzenetére
Nálam ONE-on a store felületre átírányítva mutatja is hogy megvan, viszont a mellékelt link-en lévő 360-as store page esetén újra meg tudnám venni 990 Ft-ért, végig is vittem a vásárlás utolsó szakaszáig, mert addig tud változni a kiírás MS esetén de itt nem volt semmi változás.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #177520 üzenetére
Support szerint át lettünk verve, mert hiába, hogy Worldwide írja az ajánlatot, US régió alatt kellett volna beváltani, mert a kódon belül az X360-as ajánlat az US-hez kötött. Azt nem tudom, hogy One-on megvan-e (ezt te tudnád csekkolni pls), de úgy néz ki egyre több esetben jön az ki, hogy használjuk a One-t inkább.
Folytassuk inkább X360 topikban, mert megint van valami furcsa...
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #177516 üzenetére
Nem tudom, ezen a héten már másodszor futnánk bele ilyenbe. A KOTOR is kiderült, hogy 2 külön játék volt a MixPot-al One-ra és 360-ra. Megnézem nekem megvan-e a BF1943 már ha nincs beváltom a kódot.
-
negyven2
veterán
válasz szupermacs #177516 üzenetére
Akkor a Knights of the Old Republic után még egy játék aminek csak a One-os letöltését adják oda kódként, hiába 360-as a játék...
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #177513 üzenetére
Jó kérdés, én még nem váltottam be. Haver beváltotta de csak a BF1-et tolta azóta.
-
Medocsabi
addikt
válasz szupermacs #177371 üzenetére
Alig várom,hogy megjelenjen az új konzol,és 2 hétig arról szóljon a topic, hogy mindenki úgy váltott új konzolra, hogy egy fillért sem kellett rázizetnie blablabla...És mindenki aki váltott meggyőzi magát, hogy menniyre jó boltot csinált, és mindenki hülye aki nem így csinálta.
-
AMD Power
titán
válasz szupermacs #177414 üzenetére
Tuti! Ez valami szenzaciosan jo jatek! :)
-
AMD Power
titán
One X -> One S-re? Szerintem senki...
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem, csak az MS bevezetett egy új konzolt és ennek a "folyamányait" beszélgettük át, nyugodt vásári stílusban. A beszélegetés nagyobb érzelmi töltetét nagy valószínűség szerint a hirtelen jött jó idő okozhatta.
-
Jovanny2
őstag
válasz szupermacs #177379 üzenetére
Jaaaaa, akinek legjobban fáj, az PS-t cserélne rá. A többi meg csak trollkodik.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Jovanny2
őstag
Aki X-et akarna lecserélni erre a diskless S-re, de akár egy garis S-t is, annak baj van a fejében. Hol olvastál ilyet?
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
törölt tag
Én sem értem! Már lassan fizikai fájdalmat okoz néhány embernek,hogy megjelent egy új konzol verzió a piacon.
-
szimszonos
őstag
Nem akarja szerintem S vagy X tulajdonosok nagyrésze lecserélni erre,inkább a régi fatet éri meg vagy új belépőket célozza meg az MS.
-
frankdelgado
őstag
Mert jódolgukban már nem tudják min vergődjenek.....
-
derboy
csendes tag
válasz szupermacs #177220 üzenetére
igen ezt irtam csak új játéknál jelenik meg a menűpont
-
törölt tag
válasz szupermacs #177215 üzenetére
One -on , nem az a kód fut ami 360-on.
Ha a lemezt beteszed akkor sem onnan települ hanem letölti az "átportolt" one verziót és ha abból kihagyták a magyar nyelvet , akkor nem lesz rajta sehogy sem.[ Szerkesztve ]
-
zbundy
aktív tag
válasz szupermacs #177215 üzenetére
Digitális
-
Wesder
félisten
válasz szupermacs #177212 üzenetére
Pedig magyar. Mikor az S-t vettem kipróbàltam ha màr Home-oltad nekem.
[ Szerkesztve ]
-
zbundy
aktív tag
válasz szupermacs #177212 üzenetére
Tévhitben vagy 😀
-
F_Peter
őstag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #177110 üzenetére
Szerintem a BC-s bejelentéseket. Remélem semmi egyebet
-
Döglött Róka
veterán
válasz szupermacs #176523 üzenetére
170+ órám van benne. Bődületesen jó és nagyon sok odafigyelést igényel. Szerintem a tavalyi év legjobbja és pont a harcrendszere miatt.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
törölt tag
válasz szupermacs #176523 üzenetére
Engem frusztrált az első pár küldetés után. Érdekes hogy ennek ellenére mennyire sikeres játék, nem is tudom mikor próbáltam utoljára ennyire fapados címet. Azt a 6-7 ropit sajnálom csak, igaz ősszel a Bo4-el buktam vagy harmincat, ahhoz képest még baráti
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #176477 üzenetére
Jaja. Azóta írta a starwars.com is. Csak nekem tűnt olyan túl hosszúnak...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #176119 üzenetére
Köszi!
-
Wesder
félisten
válasz szupermacs #176095 üzenetére
Tölthető. Free play days lesz.
-
chipesz
őstag
válasz szupermacs #174497 üzenetére
Szerintem egyértelműen leírtam. Stock droidban Android 6-tól nincs. Gyártók saját rendszerén meg vagy van van nincs, párat felsoroltam amiben van, vagy most tételes telefonlistát vársz?
Nyilván egyszerűbb ha a készüléknek utánanézel, amivel rendelkezel. Mert így pontos típus nélkül lehetetlen megmondani hogy most neked van-e vagy nincs.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24
-
parandroid
félisten
válasz szupermacs #174497 üzenetére
Azt jelenti, hogy a tévétől függ, hogy támogatja-e az adott szabványt, amit a telefonod tud.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz szupermacs #174490 üzenetére
Az iphone-on screen mirroring van, sony tévével tökéletesen működik. Véletlenül találtam meg, meg is lepődtem, hogy komplikációmentesen megy. Nagylányom mondta, hogy persze, ő mindig így néz jútúbot (pedig van youtube app is a tévén).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
chipesz
őstag
válasz szupermacs #174490 üzenetére
iOS-en nincs Miracast, nem éppen szabványkövető az Apple. Androidot fentebb írtam. Windows 7 nem támogatja OOTB, talán lehet rá valami szoftver, de önmagában sem az, sem a Windows 10-re váltás nem elég, ha hardveresen nem támogatott a Miracast.
Samsung Galaxy S24
-
törölt tag
válasz szupermacs #172728 üzenetére
Az ilyen cikkek után biztos ez lesz, beleraknak egy gyenge játékot, utána meg büszkék lesznek magukra amiért többen próbálták ki a 2 dolcsis gp-ban, mint egy újonnan megjelenő minőségi címet. Ez aztán nagy dolog
-
S e t h
nagyúr
Biztosan sok profitot sikerül ilyen húzásokkal realizálni. Xart olcsón mindenkinek.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
l.skywalker
Topikgazda
A Netflix-nek sikerült.
A Spotify-nak sikerült.[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz szupermacs #172157 üzenetére
Jezus. Ez aztan gyonyoru.
En ezen a SW BF2 tul leptem. Nincs kesz ,nincs kesz
-
satee76
aktív tag
válasz szupermacs #172157 üzenetére
Kb 50 órányi játék mellett sem találkoztam ilyennel ONE S-en.
-
Throme
veterán
válasz szupermacs #171999 üzenetére
Szerintem ez egy tudatos marketing fogás, hogy a játékosokban próbálják feltupírozni a grafika éhséget. Elhitetik, hogy az a jó, attól király a "gém".
Ez oda vezet, hogy lecsökken a konzol életciklusa, aztán elérik a PC-s feneketlen kút fejlesztéseket.
(... és miért ne tennék, hiszen évente egy új 150k-s konzol még mindig olcsóbb a pc-s évenkénti video kártya - ram - proci kombónál ). Ez érezhető is, míg egy x360 esetében a kb 3 verzió közt nincs markáns teljesítmény különbség, addig az XO fat/s és az x közt már van. Az új generációnál mi lesz? Fél évente új, erősebb verzió?
Emiatt hagytam ott anno a pc világot (már ami a játékot illeti) és voltam boldog a konzollal...Bármikor visszamennék x360-ra ha a kedvenc sorozatokból oda is kijött volna az újabb rész (pl FH3, 4), nyilván butított minőségben.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Nézd meg mennyibe kerül 1 olyan PC amin így fut az FH4. A nyílt világ miatt nem megy a 4K 60FPS. A Motorsport meg megint más dolog. Ott 100x kisebb területet tölt be az engine.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
bandi0000
nagyúr
Hát pl a kipufogó rezeg, antennák mozognak, éjszaka minden árnyékot vet a fényszóró miatt, ez nagyon számítás igényes, a féktárcsák felmelegszenek lehűlnek stb stb
Engem nem zavar a 30 fps csak fps játékoknál pl BF,de az legyen meg, itt meg van, azêrt a konzol árából nem tudnál olyan VGA-t venni, ami ezt a játékot elviszi 4K 60 fps ben
Xbox One: bandymnc
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Windows 10
- Assetto Corsa
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei