Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz pauliboy23 #140974 üzenetére
Én is pont a napokban kerestem, elvben van app, külön MS, illetve HBO support page-e is van, de gyanús, hogy csak US Store-ban érhető el, UK-ben nem találtam. Sajna mobil appban "utazva" nem működött, ott se találtam, de ott valami okos kitalálta,h nem lehet név szerint appokat keresni, így simán lehet h csak nincs benne a legnépszerűbb appok listájában.
Ahhoz eddit lusta voltam h magát az Xboxot "utaztassam", ha esetleg te megteszed, majd beszámolhatnál az eredményről.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
válasz StLui #140996 üzenetére
Miért ne? Ha már ott van hozzá a beviteli eszköz. Az xbox app PC-n tudja kezelni az egeret és billentyűzetet is. Meg vannak a play anywhere játékok is, de azokkal sem működik. Tudom, hogy azokat Windowsra külön le kell tölteni, de minek telepíteném egy ma már gyengének számító PC-re, ha ott van a one x...
(#140997) MasterMark: Hehehe... Már értem a funkciót, de ez nem rajtad múlt...
(#140999) pzstm: Ezt viszont nem értem. Miért tiltják le? Miért jó ez nekik?
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
vonSux
őstag
Mentem két kört a PUBG-ben a frissítés után. Nos, a következő frissítésig nem látom okát, hogy elindítsam A frame rate és a hitbox még mindig mehh...
-
206 cc
senior tag
Bocs tudom nem teljesen ide vág,de ha már monitor és tv a téma.....hasznal valaki hdmi elosztót milyet érdemes venni ,mert nekem is neha a monitor jut,de nincs sok hely a tv-nel és nem is jó átdugdosni a kábelt..
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
-
Jovanny2
őstag
válasz icemad #140989 üzenetére
Ez egy olyan feature, amitől itt legtöbbünknek fájása van. Nem igazán akarunk olyanokkal együtt játszani, akik egér-bill kombóval játszanak, és attól, hogy te gép előtt ülsz, ugyanúgy az én lobbymban lennél.
@RobexX10: szívesen.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Hmm... Ez mondjuk jó lehet. Nálunk a gyerekeknek van saját tv-je, meg ahhoz xbox 360, de lehet, hogy ezt megmutatom nekik.
(#140984) Bep: Ez lett volna a cél, de nem ment. Fps-t játszani kontrollerrel nem az én műfajom... Gyakorolnom kell. Vagy venni egy Xim4-et...
(#140986) StLui: Az a gondom, hogy nem lehet egérrel és billentyűzettel játszani pc-n, a game streaminget használva.
-
Def26
félisten
válasz pzstm #140987 üzenetére
hát akkor valami osztályvezető magáénak érezhetné a feladatot, hogy kiküldjön egy köremailt az új developerekenk, hogy rakják már az sdk -ba, mert így hiába promózzák majornelsonék a featurest.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pzstm
titán
válasz Def26 #140983 üzenetére
Pedig a developeren mulik, hogy sdk-ban engedi-e, illetve milyen gyakorta nezzen ra a game updatere...(altalaban 24h, siman lehet olyat fogsz ki hogy manualisan kell update de gep magatol kesobb szedne le
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
StLui
veterán
válasz icemad #140981 üzenetére
Én azt sem értem mi a gondod? Hogy nem lehet bill+egérrel játszani?
Ezzel a mondatttal zavartál össze:
Ha jól értem, akkor ahelyett, hogy menne az xbox és a tv, mennie kell az xbox, pc, monitor kombónak, ahhoz, hogy ugyanúgy, ugyanazt játszam, csak kisebb kijelzőn.
Sokan kötnek rá monitort, nem kell hozzá pc.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Corpuscle
őstag
A Storeban elérhetővé vált a Wildlands: Year 2 Pass.
-
Def26
félisten
Nekem sem mindig frissül a háttérben a játék update. Benne vagyok a beta -ban, ott az OS mindig lefrissül a háttérben, de a játékok nem mindig. Nem jöttem rá miért van ez, betudtam a windóznak.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
válasz MasterMark #140972 üzenetére
Ne személyeskedj. Nem ismersz. Miért minősíteném magamat? Ez amerikai termék, ott meg nem egy tv van, hogy arra kelljen várni... Nekünk is 3 TV van itthon, pedig nem vagyunk pénzesek.
TV adást nem nézünk tv-n, arra van a tablet, telefon, laptop. 4k adás nálunk nincs, arra felesleges 4k tv-t venni. Ha filmet nézünk, az családi program, akkor nincs játszás.
Ha neked ez hasznos funkció, annak örülök. Nekem így ebben a formában nem jó semmire sem...Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Sify
senior tag
válasz pauliboy23 #140974 üzenetére
Nincs. Szerintem sosem lesz. Tobb eve igergetik.
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
DaveHutt
őstag
válasz captainriker #140975 üzenetére
Arra vigyázz, hogy legyen otthon tartós tej, mert beszippant a necro.
-
RobexX10
aktív tag
Ha home társsal veszünk egy játékhoz SEASON PASS-t akkor az neki is elérhető lesz ugye??
-
pzstm
titán
válasz captainriker #140975 üzenetére
Semmire, mukodnibfog.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
captainriker
csendes tag
Sziasztok!
Ha megveszem a Diablo 3 Rise of the Necromancer kiegészítőt digitálisan az Ultimate Evil edition lemezes mellé, működni fog?
Kell valamire ügyelni?http://s.majornelson.com/Proxy.ashx?TSID=32265&GR_URL=https%3A%2F%2Fwww.microsoft.com%2Fen-us%2Fstore%2Fp%2FDiablo-III-Rise-of-the-Necromancer%2FC3FMRHHXDTFK%3Fcid%3Dmajornelson
Köszönettel:
captainriker[ Szerkesztve ]
-
pauliboy23
senior tag
Hbo go app van one-ra? Nem tudom hirtelen, azért kérdezem...
-
Mister_X
nagyúr
válasz icemad #140971 üzenetére
Vagy ha az asszony mindenképp Barátok köztöt akar nézni, akkor folytatod PC-ről. Persze ehhez kell asszony meg RTL is. Asszony kicserélhető barátnőre, párra, élettársra is.
Egyéb felhasználási lehetőségek: hálószobából folytatod, de a nappaliban van a box, VPN-nel mondjuk munkahelyről, nyaralóból.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
válasz MasterMark #140970 üzenetére
Hát akkor én vagyok helikopter... Ha jól értem, akkor ahelyett, hogy menne az xbox és a tv, mennie kell az xbox, pc, monitor kombónak, ahhoz, hogy ugyanúgy, ugyanazt játszam, csak kisebb kijelzőn.
Na ezért szeretem a Microsoftot. Az ilyen innovációk miatt.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Sziasztok. Ma próbáltam volna a game streamet, vagyis pcn játszani xbox oneról. Az istennek sem tudtam játszani billentyűzettel és egérrel. Ha rádugom a PC-re a controllert, akkor megy szépen. Én csesztem el valamit vagy ez ilyen? Ha ilyen, akkor ennek mi a lópisilő értelme van?
-
dunc
nagyúr
Köszi! Hol tudom megnézni, hogy kaptam e frissítést. Illetve van még egy dolog ami nem tiszta ps 4 nél úgy van, hogy amennyiben engedélyezve van akkor készenléti üzemmódban, is frissít illetve letölt, valamint a psn storeban számítógépről tudom "küldeni" a különböző tartalmak, x box one esetében, ez, hogy van? Tehát a frissítések mikor automatikusak? Azt készenléti (Instan-on módban) amennyiben nincs bent a pipa a When Xbox is off, turn off storage-nél, akkor instant-on módba frissül? (ma fc 5 nél nem frissül, csak az első indításnál lemezes verziónál) A system updatenél a Console, és a Games & apps nál is bent van a pipa.
Köszönöm röviden ennyi lenne a kérdésem.
PUBG jelenlegi verzióm. 0.6.4
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
PUBG Xbox One Update 12 Patch Notes
Optimization And Stabilization
Partially optimized the vehicle system. The dust effect caused by friction with the ground during driving has especially been optimized, and the vehicle system has been improved in part.
Fixed a problem with voice chat that caused some crashes.
Grass objects in Erangel have been optimized and will continue to be optimized going forward.
GameplayFixed a serious bug that caused vehicles to flip or get airtime for no reason. This includes the three-wheel bike.
Fixed an issue where under certain circumstances the character would be upside down or seated in a strange position when moving seats while riding in vehicles.
Player will receive more damage in a vehicle collision. The heavier the vehicle, the greater the damage inflicted upon the player. Also, players are now more likely to die or be knocked out when colliding with a vehicle running at high speed.
The vehicle passenger will receive more damage when the vehicle crashes into an obstacle like a wall or tree. When crashing into something at high speed on a smaller vehicle, such as a motorcycle, the player will take much more damage.
Fixed issue causing the 4x scope to be excessively reflective.
UI/UXFixed issue causing certain UI layouts not being properly aligned.
Fixed issue of buttons bound to the UI(map, inventory etc.) affecting vehicle operation.
Fixed issue of equipment icons not shown properly on the HUD.
Fixed issue of LT, RT scrolling not working in the inventory when using controller preset B.
Fixed issue of excessive acceleration when the stick is tilted more than a certain angle depending on the R stick acceleration setting.
Fixed issue of team member indicators incorrectly showing on the plane.
Other Bug FixesRemoved collision of discarded magazine on the floor after reloading.
Fixed a cosmetic bug that occurred when characters wore certain clothing or shoes.
Fixed issue of fonts breaking up in case of certain languages.
Scheduled Fixes For Identified IssuesWhen changing the deadzone settings in the lobby, the options screen needs to be opened once again for the settings to be reflected. This issue will be fixed soon.
CosmeticsAdded a new free crate ("Western Military Crate") that can be earned with BP. Below is the list of items that can you can get from the Western Military Crate Drop Rates.
Items Drop Rates
Tank Top (Gray) 20%
Raglan T-shirt (Red/White) 20%
Polo Shirt (Pink) 20%
Vintage Polo Shirt 20%
Military Shirt (Gray) 6.5%
Military Trousers (Black) 6.5%
Long Sleeved Turtleneck (Black) 3%
Utility Belt (Brown) 1.4%
Camo Tank Top (Red) 1.4%
Military Boots (Black) 0.4%
Battle Belt 0.28%
Vintage Gas Mask 0.28%
Leather Bootcut Pants 0.08%
Military Jacket (Black) 0.05%
Military Cap (Black) 0.05%
Cowboy Hat (Brown) 0.028%
Faux Leather Jacket 0.0128%
Cowboy Hat (White) 0.0128%
Military Skirt (Black) 0.0064%iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
vonSux
őstag
Közel 5 GB-s frissítés jött a PUBG-hez. Kíváncsi vagyok, hogy csak az új térképnek vagy végre rendes frame ratenek is örülhetünk.
-
MasterMark
titán
válasz bandi0000 #140853 üzenetére
Na látom nagy a sötétség. Röviden TV-től függ, hosszabban: Kezdésnek. Itt csak a color space-ekről van szó, de ezt még megkavarja az RGB - YCbCr móka.
Tehát a különbség nem az, hogy villan-e zöld-et a TV. Sőt az jó, mert ha elállítod a TV magát is automatikusan utánaállítja.
Nagy gond akkor van, ha össze-vissza van minden állítva.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Bogyi007
veterán
válasz #73029888 #140955 üzenetére
Volt lemezesen is és megvan digitálisan most és legutoljára mikor játszottam velük, full magyar volt a játék.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Grind
tag
válasz toyone #140939 üzenetére
Köszönöm neked is meg icemad kollégának is a választ! Az egészben az zavart meg, hogy vannak olyan játékok GamePass-en ami alá az van írva, hogy free GamePass-el, de amúgy x összeg, de vannak olyan amire azt írja, hogy teljesen free, de oké akkor csak a GamePass ideje alatt. Köszönet
MacBook Pro 2017 iPhone XS
-
Bogyi007
veterán
válasz #73029888 #140953 üzenetére
Olcsóbban kijössz ha szerzel valahol lemezen egy Rare Replay lemezt. Azon rajta van ez a játék is és még sok más klasszikus is..
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
törölt tag
Érdeklődni szeretnék hogy valakinek megvan-e x360-ra a Viva Pinata játék magyar nelven,és ha igen eladja-e?
-
Bogyi007
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz IntelKiller7 #140947 üzenetére
Ahh, kár, későn láttam.
Ac Unity kód akinek kell: PR9MV-2PMJK-X2M3K-D6R69-HFYDZ
-
mike1334
veterán
Fene, nem akartam már venni semmit, de egy ezres a Black Flag kiegészítő...az alap játékban kb 27 órám van és most járok 33%-nál..hmhmhmhm....
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
IntelKiller7
Topikgazda
Lejárt az akció. Amikor írtam a HK, SG árakat akkor 33 perc volt vissza.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Extinction értékelések:
EGM – 6
Push Square – 6
Destructoid – 6
The Sixth Axis – 5
GamingBlot – 5
Gamespot – 4
Slant Magazine – 2/5
WCCF Tech – 4
PlayStation Universe – 4
Critical Hit – 4.5
Xbox Achievements – 50/100
PS Site (In Polish) – 5
ThisGenGaming – 5.5
PlayStation Lifestyle – 6
GameSkinny – 6
HobbyConsolas (In Spanish) – 60/100
Cog Connected – 68/100
Hardcore Gamer – 3.5/5
The Digital Fix – 6Live-Die-Respawn
-
-
Grind
tag
Sziasztok!
Nem rég kerültem a konzolosok köreibe egy Xbox One S-el! Kaptam a Boxhoz egy hónapos game passt, ha itt találok egy jatekot pl: Gears of War 4 ami game passel ingyenes ha ezt letöltom akkor véglegesen az enyém marad vagy csak a game pass lejárásának idejéig ?
Válaszotokat előre is köszönömMacBook Pro 2017 iPhone XS
-
DaveHutt
őstag
válasz Bingooo #140901 üzenetére
Deals with Gold - tart 04.17-ig
Továbbá frissült az Xbox Store Spring Sale (DLC, Season Pass) - 04.16-ig, előző akciók 6 perc múlva záródnak.
Xbox 360 Sale továbbra is érvényes 04.17-ig.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz IntelKiller7 #140932 üzenetére
Hmm.. A HK nem rossz.. Bár az SG sem hangzik rosszul, este ránézek.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz ranlomadi #140922 üzenetére
Ez nem a komplett játék, csak a deluxe kiegészítőket tartalmazó csomag, külön, ha pl. alapjátékot vettél.
Viszont a Deluxe edition ~9000 Ft magyar store-ban, ami nem rossz ár. Ha hamarabb észre vettem volna..
És nem megy a store checker, ahh.. na mindegy.. Ez most kimarad, szerintem.. Majd legközelebb.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
ranlomadi
tag
-
ranlomadi
tag
Miért érné meg a Deluxe Edition-t venni, ha ez mindent tartalmaz?
-
dunc
nagyúr
Valószínű sok bent a por, és túlmelegszik. Tisztítás.
Vagy szerviz, mert még garanciás. -
Bogyi007
veterán
válasz frankdelgado #140916 üzenetére
Részben az is, másrészt meguntam hogy kedd reggelente mobilról
baszakodjakügyeskedjek a különféle linkek összegyűjtésével s aztán egy mederbe terelgetésével...Reggel meg csak azért nem kapcsolom be a Pc-t...
-
sugarforce
addikt
válasz frankdelgado #140916 üzenetére
a baba yaga dlc miatt szerintem mindenképp.
-
frankdelgado
őstag
válasz sugarforce #140915 üzenetére
Majd megbékél . A rizsa offTombraider szezon passzt érdemes megvenni?
-
-
pzstm
titán
válasz Corpuscle #140904 üzenetére
Csak en nem talaltam kulon wildlands season passt?? Csak egyik dlc-t lattam...
Szerk.: meglett...lehet megyek is Szingapurba😁😁
[ Szerkesztve ]
-
-
EmThor
addikt
Felkerült a Morrowind a store-ra, ár még nincs.
Szerda 0:30-tól lesz az Xbox műsor, ott majd leleplezik az új BC címeket.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Siffredi
senior tag
válasz Bingooo #140901 üzenetére
Dead Space™ 2: Severed DLC 100% Discount - Az ilyen akciókat szeressük
-
Bingooo
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest