- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arch Linux
- Milyen routert?
- Kriptocég szállt be a Juventus futballklubba
- Mesterséges intelligencia topik
- Hálózatokról alaposan
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- XPEnology
- Még havi 6 dollárt kérhet a Spotify a plusz funkciókért
-
IT café
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
Hogy lehet beállítani értesítést a bejövő levelekről Windows 11, Chrome böngészőnél?
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
A Gmail webes appban is megjelent, a jobb felső sarokban a Gemini.
hogyan tudom innen eltávolítani? Nem találom a megoldást egyelőre. -
nfsu17
veterán
válasz
balazs1956 #13041 üzenetére
Tisztázzuk akkor hogy google drive-ról vagy google fotókról van szó.
Mindkettőre lehet képet feltölteni. Akár mobilról is.
Ugyanazzal a google fiókkal légy belépve mindenhova értelemszerűen.
Amúgy a drive-nak van 'gyökér' könyvtára, nem kell mappát külön létrehozni és abba tenni.
A szgépen meg nem kell ehhez külön program, simán webről (böngésző) minden elérhető[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz
balazs1956 #13039 üzenetére
Google Fotók appban
-
balazs1956
senior tag
válasz
Oldman2 #13038 üzenetére
Köszönöm szépen, közben megtaláltam a számítógépen a google fotók felületét, és ott a mentett képeket.
Az még nem világos, hogy a telefonon hogyan jutok el a felhőbe mentett képekig. Az új telómon nincs kártya bővítési lehetőség, ezért vagyok kénytelen a felhőbe menteni.
Ha tudnál segíteni, hogy a telefonon hogyan érem el a felhőbe feltöltött képeket, megköszönném -
Oldman2
nagyúr
válasz
balazs1956 #13037 üzenetére
Olyan nincs hogy "a Google Drive"-ra...
Amikor feltöltesz, meg kell mondanod, hogy hová mentse őket.
Nem a Google Fotókba mentesz? -
balazs1956
senior tag
Sziasztok, tanácstalan vagyok.
Telefonról próbaképpen feltöltöttem néhány fotót a google drive-ra, de sehol nem találom őket.
Kijelölöm, feltöltés, dolgozik, de nem tudom elképzelni hová teszi.
16000 fotót szeretnék feltölteni, és vennék is tárhelyet , de így hogy nem tudom hová teszi elbizonytalanodtam.
Előre is köszönöm szépen a segítséget -
ACE-
addikt
Na, tettem egy próbát, az értesítések elvileg megjönnek, de semmi előnyét nem látom a Samsung-al szemben... Az értesítési sávon nincs törlés, csak Archiválás és Válasz, ha weben elolvasom a levelet, és olvasottnak van jelölve, vagy akár törlöm, az értesítés nem tűnik el a telefon értesítési sávjáról... ugyanúgy ahogy Samsung E-mail-el sem. Szóval semmi pluszt nem ad.
-
Csápájev
őstag
Sziasztok,
Egy telefonon beléptem az e-mailembe gmail alkalmazáson keresztül és okosan szinkronizáltam a is a fiókomban szereplő számokkal.
Hogy tudom törölni róla az összes, csak ahhoz a fiókhoz tartozó számot? Ugye nem egyenként?Az nem baj,ha a fiókot is törölni kell.
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
Az Androidos Gmail app még mindig ugyanolyan szar, és nem küldi az e-mail értesítéseket?
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
iOS Gmail app és az értesítések az elsődleges üzenetek között folyamatosan mutat 2 olvasatlan üzenetet, de egyszerűen nem találom ezt a két üzenetet.
Ha az alkalmazásban kilistázom az olvasatlanokat, akkor az összes reklamanyagot meg egyéb mappában található olvasatlant felhozza, nem tudom leszűrni azt a kettőt ami az elsődlegesek között van.
Van valami egyszerű megoldás vagy beragadhatott valami? -
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Zwodkassy #13018 üzenetére
Ha bekapcsoltad az SMS-t a többi is megnyílik, majd az SMS törölhető! (bár lehet, hogy csak a reg-gel keverem!)
Ha nagyobb probléma a telefon nem megléte mint zavaró tényező, hogy a gépeden legyen a másodfaktorod is, akkor van jópár progi ami futhat PC-n, és tudja a TOTP-t.
kepassXC, ente, 2fas. Ha a telefonodból kiolvasható a seed, alapkód, könnyen, akkor nem nagy cucc... Ha nem akkor újra kell kezdeni a TOTP-zést, és először abba a progiba kell menteni, amiből majd utána át tudod írni, fotózni a telósba, mert jobb ha két eszközön van!A legkomplettebb lezárás két fizikai kulcsot igényel, és már TOTP sem használható mellé, nem hogy email vagy SMS, vagy push...
[ Szerkesztve ]
-
Nézem a kétlépcsős bejelentkezés funkcióját.
Ha jól értelmezem, ehhez mindenképpen szükségem lesz telefonra.
Jól értelmezem? -
-
törölt tag
Szevasztok!
A Gmailom motanában nem jelzi az új leveleket. Minden beállítást megnéztem, és nem állítgattam át semmit sem. Tudtok segíteni?
-
nfsu17
veterán
válasz
gyulaszu #13009 üzenetére
Én ilyenről nem tudok, de ez nem jelent semmit.
Viszont ha ez a trükk működik (YT videó), akkor a spam mappát "kiiktatja" és minden a bejövőbe jön >> és értesít is.
Cserébe ha sok spamod szokott lenni, akkor lesz mit törölgetni.[ Szerkesztve ]
-
gyulaszu
senior tag
Létezik arra valamilyen beállítás, hogy akkor is adjon értesítést az androidos app, ha levél érkezik a spam mappába? Néha ott landol olyasmi, amit várok...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
AxBattler #13004 üzenetére
Ha van alkalmazás véve vele, akkor az vész. Ha van youtube csatorna (akár csak feliratkozós), akkor az pár lépésben átvihető! Jelszókezelős jelszavak, ha volt chrome-os könyvjelzők ilyesmik...
Az is jó, hogy ha csinálsz egy full google take-outot, és csak úgy elrakod, hátha valami kimaradt..
Nem kell az sem, hogy gmailes maradj, nem gmailes-es emailcimmel is lehet regelni google fiókot, persze akkor más a mailcím, de pl a google-nél rosz, hogy nincs alias rendszer (jó féle... mert a+-os nem a legjobb). Sőt tovább megyek: nem feltétlenül kell, hogy google-es legyen az a telefon. Android létezik google fiók, és mindenféle integrációja nélkül is!
[ Szerkesztve ]
-
Üdv!
Anno telefonhoz hoztam létre egy Gmail fiókot, ami elég kreténre sikerült, szóval lecserélném, azaz létrehoznék egy újat, becsatolnám a készülékre, majd a régi fiókot törölném (mentett adat már nincsen rajta).
Van valamilyen csavar, rejtett buktató a dologban, vagy mehet így simán?
-
zoli62
addikt
Váltottam éves fizetésű 100 GB-os Google One tárhelyre, de se a kártya foglalás nem látszik a nettbankban, se a tárhelybővítés a Google fiókban, pedig aláírtam a tranzakciót. Írtam a Google Drive ügyfélszolgálatnak emailt, milyen gyorsan szoktak válaszolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egyéni arckép OFF
- Megmosolyogtató tárterülettel indít az iPhone SE
- További aktív témák...