Hirdetés
-
IT café
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
aktív tag
Nem is láttam, hogy a Xixo kólából van cherry, vettem is kettőt. Cseresznyés kóla íze van. Szerintem a Coca jobb, de ez is elfogyott.
Tescoban volt vaníliás kóla sajnos csak az 1.75, nagyon régen nem ittam már és nem is emlékszem mikor volt itthon kapható. Vanília íze van egyértelműen, hát én a cseresznyéset jobban kedvelem, de még a simát is. Nem emlékeztem rá, hogy régen kedveltem-e vagy nem.
A címkén még kellett volna dolgozni, mert teljesen úgy néz ki mintha a nap megszívta volna.[ Szerkesztve ]
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
Alusky
aktív tag
A nyáron a Piroska tutti fruttiból vettem, üvegesben van, hát nem egy nagy eresztés, sőt kimondottan nem jó.
Most láttam, hogy a Pölöskei is csinált tutti frutti ízűt, ez műanyagban van és kék színű. Ez már sokkal ihatóbb és jobban emlékeztet egy energiaitalra. Egy olcsóbb energiaitalra, de jobb, mint a másik. Hogy miért kék azt nem tudom, mert semmilyen kék italra jellemző íze nincs, ennek sárgásnak kéne lennie mert az alap energiaital színe is ilyen. A bubble boy név meg aztán főleg felesleges, mert rágó íze főleg nincs.[ Szerkesztve ]
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
Alusky
aktív tag
válasz grizlisandor #62883 üzenetére
77 centért ami most 300 Ft körül van pont kereken, annyiért elnézik neki.
-
rsanyi20
tag
Ezt az “új” Monster Assaultot nem akarják majd itthon is árulni? Pofátlan áron, 77 centért vettem multkor Kauflandbol (nem is tudom mikor vettem utoljára ilyen olcsón Monstert) egy pár dobozzal Németországban mielőtt hazaindultam, de kezd fogyni a készletem már belőle.
Igaz nem olyan mint régen, de basszus, ez is zseniális Imádnám ha lenne itthon is majdSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
basaharc502
aktív tag
Engem is zavar, de most érted...egy ilyennel mit kezdjek egy bevásárlóközpontban...álljak le vele arcoskodni, oktassam ki, magyarazzam el neki, hogy miért nem káros stb....Én soha nem szoktam foglalkozni más emberek ilyen-olyan dolgaival...sokan irigyelnek, hogy milyen nyugodt vagyok... persze, mert nagy ívben lesz@rom az emberek 99,99%-át...ha szebben akarom megfogalmazni, akkor tiszteletben tartom mindenki magánügyeit/életét stb. Alap elvárás, hogy velem szemben is így tegyenek...aki erre képtelen, az bekerül a 99,99%-ba.
-
ToBeY
nagyúr
válasz basaharc502 #62874 üzenetére
Jaj,de várom azt a szitut,hogy ha vásárolok 10+ edrinket a boltban,és valaki beszólgat nekem (40+ viszonylag sportos testalkattal),hogy nem egészséges
-
Cranium
tag
válasz basaharc502 #62874 üzenetére
Nekem szerencsere nem magyaraztak mikor ezeket vettem Amugy is mondtam volna, hogy valamibe meg kell halni
[ Szerkesztve ]
-
basaharc502
aktív tag
válasz Alusky #62871 üzenetére
Ez a téma elég sokszor ki lett már vesézve... De mindig meg kell állapítanom, hogy egyszerűen arról van szó, hogy a kávé olyan régóta velünk van, hogy az emberek megszokták a fogyasztását, az edrink pedig kb. 15 éve kezdte el komolyabban bontogatni a szárnyait és mára jutott oda, hogy népszerű fogyasztási cikk lett, persze a fiatalabb generáció körében, ami szokás szerint az idősebb, sokszor amúgy cigi és kávé (pia) függő idősebbeknek nem tetszik.
Munkahelyen nálunk is megvannak a napi 6-8 kávés emberek, akik észre sem veszik, hogy 500-600 mg koffeint betolnak, napszaktól függetlenül. Van olyan, aki szabadnapján is ha erre van dolga akkor beugrik kávézni, nem azért, hogy az otthoniból ne fogyjon, csak annyira az élete része.
Én pedig azon kaptam magam, hogy a boltba már szétnézek a kasszánál ha veszek valamilyen edrinket, mert lassan oda jutunk, hogy gáz ha van a kosaradban pár db ilyen itóka. Ez azóta van, amióta egy ismerősöm kb. másik 30 ember előtt elkezdett a kasszánál hangosan ekézni 2 cukormentes edrink miatt, hogy azt hitte én milyen egészségesen élek, sportolok közbe meg ezeket a szarokat iszom. Amellett, hogy lecsaptam volna legszívesebben, k*rva kellemetlen szitu volt. -
Alusky
aktív tag
válasz Cranium #62869 üzenetére
Tegnap jött velem szembe egy Reels videó ami gondolom Tiktokról lett mentve és újrafeltöltve, RB megfagyasztva késsel felvágva a doboz és pohárba téve a henger alakú jeget majd köré öntve másik fajta RB más színnel. Pofásan néz ki bár a fagyott RB része mivel a szénsav kimegy belőle így elég húgy lehet mikor olvadni kezd, alatta a kommentek fele arról szólt, hogy így szívroham, meg úgy szívroham.
Néhány alá odaírtam, hogy ő amúgy hány kávét iszik meg naponta, mert ezeket pont olyan barmok szokták kommentelni akik reggel egy duplát nyomnak a gépen, aztán még délelőtt munkahelyen iszik egyet, meg hazaérve is megnyom megint egy duplát a saját gépén... Csomó ember észre sem veszi, hogy 4-6 kávékat tol egy nap. Meg akárhányszor ismerősökhöz megy első dolog vendégszeretetből kávét kínálni, azt meg nem merik visszautasítani, mert bunkóságnak hiszik. Csomó ember úgy bever 4-500 mg koffeint naponta, mint annak a rendje, de ha kezedben van egy doboz energiaital te leszel a sátán. Persze tagadhatatlan, hogy 4 kávé meg 4 edrink közül az edrink lesz a károsabb hosszútávon, de ez a "méreg" meg "szívroham" beszólogatás már rohadtul fel tud húzni. Mondja ezt a kávé, cigi, alkohol, cukor, zsírfüggő és elhízott magyar társadalom.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
Cranium
tag
Nekem az a halálom, mikor olyan emberek kérdezik hogy miért iszok energiaitalt, mert egészségtelen, mikor szívják a retkes cigit, meg a fingszagú ájkoszt. Nyilván meg sem említem, hogy testük is puhos
-
ToBeY
nagyúr
válasz Alusky #62867 üzenetére
Sajnos a cukor elég sok sz@rt tud csinálni ha nem figyel rá oda az ember.
Sokszor olyan dolgok is tele vannak b*sz* vele amire nem gondol az ember...
Igazából nekem is mind1 ki mint csinál mert nem dedóban vagyunk,de nem árt rá odafigyelni mert elég sok szart tud csinálni -
Alusky
aktív tag
Sok lett a beteg ember, de nem az üdítő cukormentessé tétele menti meg őket, ahogy a chipsadó sócsökkentése sem a vérnyomástól, de jól néz ki papíron.
Nekem mindegy, keresek másik terméket és megveszem azt, de akinek kifejezetten kéne valami és már nem elérhető máshogy azt eléggé bosszantja.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
ToBeY
nagyúr
válasz Alusky #62864 üzenetére
Az utóbbi 25-30évben annyi kövér és kettes típusú cukorbeteg lett,hogy szerintem pont jó ha ebbe az irányba terelik a népet!Mivel ahogy látszik,önmaguktól erre nem képesek.
Én magam is találkoztam olyannal akinek a "napi adagja" 2-3monster+valamilyen 2L üdítő lehetőleg kóla.ÉS itt nem a rengeteg koffein a legnagyobb baj(bár 14-16éves embernek nem kéne 400-500mg koffeint betolni) egy nap,hanem az a mérhetetlenül sok cukor.
És akkor még az egyéb gyorsétteremi sza@rok-ról nem is beszéltünk amit megesznek egy nap. -
Alusky
aktív tag
válasz pockos13 #62854 üzenetére
Mert ez most a trend, a Pepsinek talán nincs is már 10g/100ml üdítője, csak zero és csökkentett cukortartalmú. A Coca nem meri meglépni mindenhol, de ahol csak lehet tolja. Nem újdonság, már ezer éve megy a cukor üldözése. Valamit mindig üldözni kell és ellenségnek kikiáltani nemcsak politikában, bárhol, mert ez megadja a fejlődés és fejlettség érzését az embernek és ez kell nekik. Lásd BPA free termékek meg napestig lehetne sorolni mi az amivel előrébb alig vagyunk, de érzetre nagyon modern, marketingelhető és "jó" irányt produkálunk magunk elé. Amúgy is most a kisebbségek felkarolása a divat, kövér ember meg sok van, ergo cukormentesség.
-
zoltán 1980
újonc
Üdv. Az év elején Szolnokon dolgoztam.És egy ottani boltban kaptam 2024-es Monster Energy girls falinaptárat.Keresgéltem hogy lessz-e 2025-ös.De, a neten nem találtam semmit.Van még valaki akinek van ilyen falinaptára?
-
őstag
Ilyet lehet itthon kapni? Tegnap vettem Romániában, rohadt jó kávé, nem az a tejes lötty.
-
koshmar
addikt
Na akkor jelentkezzen itt az, akinek ízlett az új Red Bull! Most 400 a Pennyben, tegnap vettem egyet, csak hogy csalódjak, és bizony pozitivan!
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
X@b3e
addikt
válasz Bkv Videos #62852 üzenetére
Jöhet! Szeretjük! És még Ultra is
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
Bkv Videos
csendes tag
https://trademagazin.hu/hu/monster-ultra-strawberry-dreams/
-
addikt
Hell-nél valaki beüthette a fejét, mert kijött a szőlős, amit elfelejtettek tutti-fruttival elbaszni...
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
pockos13
aktív tag
Ivott már valaki Kong Winter Editiont? Érdekes ízvilág, szőlő, fahéj, karamell. Holnap pukkantom.
-
Bkv Videos
csendes tag
Sziasztok! A Fogarasi úti Guru marketben (cím :Budapest, Fogarasi út 15, 1148) van két fajta kávés Monster a kasszánál, 2-2 darab. 2399-ért. Ha valakit érdekelne esetleg. Ha jól láttam USA - ból valóak, de nem nagyon néztem, mert nem kvzom.
-
ToBeY
nagyúr
válasz grizlisandor #62843 üzenetére
De akartam majdnem mindennap benéztem a két kisboltba és két dohányboltba is+ha nagy közértbe jártam akkor is megnéztem, és nem volt.
Ignorálják Óbudát -Szemetek -
ToBeY
nagyúr
Végre nekem is sikerült beszerezni az új pezsgős HELL-t
Ennyit arról,hogy BP milyen hamar hozzá lehet jutni az újdonságokhoz -
Alusky
aktív tag
válasz grizlisandor #62838 üzenetére
Régóta amerikai (vagy kanada, ausztrália) fórumokon tengetem az életem a magyarok hanyatlása miatt (mind mennyiségben, mind minőségben), ott már ezer éve tiltás jár érte, ha a halálát kívánod a másiknak. Nem Face, meg Reddit meg ilyenek, hanem PH-hoz hasonló fórumok ezerféle témával. Nem puszilgatnak, mint itt a PH-n, hanem szó nélkül kidobnak végleg.
Én azt díjaznám végre, ha a trollkodást és flamekeltést büntetnék egy évre. Sokkal egyszerűbb egy "dögölj meg"-et vagy "k. any.d"-at elviselni, mint amikor a másik pszichopata módon kifurkálja a lelki világod vagy életed vagy gondolkodásod és azzal támad be vagy szekál akár topikokon keresztül követve, miközben még szabályzatot is betart, tehát nem kitiltható. Milliószor rosszabb ez. Van ilyen bőven párba már belefutottam, még itt a PH-n is, k.. idegesítőek. Nyilván az ilyen embereknek gondjaik vannak, akármilyen magas beosztású a munkahelyén vagy jó életkörülmények között él magas fizetéssel vagy van magas tapasztalata valamiben és írt sokat az adott fórumra, attól még gatya maga az ember ha olyanokat csinál, ezt vetítik ki a másikra.
A Hell AI meg finom. Inkább az, mint az original.
[ Szerkesztve ]
-
nagysandor79
aktív tag
11 hónap edrink nélkül. lehet ha letelik az 1 év újra visszatérek. porosodik itthon egy monster és 1db kávés nyáron kaptam. de most remeg a kezem hogy jó lenne megkóstolni a nyári és téli ízeket .
-
grizlisandor
veterán
Akciós volt az AI Hell, elolvasom bogyós gyümölcsök, mondom ez jól hangzik, itthon kibontom, csalogató illat, hagyományos tuti frutti íz. Leesett azonnal.
-
Alusky
aktív tag
Összekapartam a kardánboxban az aprókat, 50 Ft híján kijött volna két új Hell belőle, de a retkes visszaváltási díj miatt bukó lett ez a terv, úgyhogy csak egyet vettem a többi pénz meg ment vissza a kocsiba. Rohadna meg a vizében aki kitalálta ezt az egészet. Simán ihattam volna a két Hellt, ha nincs ez a marhaság.
-
ToBeY
nagyúr
Hát ez a zöld lemon-lime annyira nem adja nekem.Mondjuk lehet, hogy nem most kellett volna megkóstozni hanem nyáron a 40 fokban..
-
SlayR0113
tag
-
kiscapa
csendes tag
Nem lett rossz az ünnepi szőlős hell, tényleg traubi jellegű, nekem kicsit vizes ízű, lehetne intenzívebb, de egynek okés.
-
Alusky
aktív tag
válasz grizlisandor #62829 üzenetére
Érdekes, hogy valaki kitalálta legyen a red grape a strong és mindenki abból csinálja. Vagy a Hell tölt mindenkinek.
-
grizlisandor
veterán
-
Alusky
aktív tag
Jó ez a sparkler. Kíváncsi vagyok lesz-e új íz ez alá a név alá vagy dobják majd egy ízzel az egész nevet. Mivel ünnepi kiadás, ünnep meg csak november, december van egymás után több is, gondolom nem lesz más íz hozzá, hanem elfelejtődik a tél végére.
-
ToBeY
nagyúr
Az auchanban is 500ft az összes Prime, kivéve az új glowberry az több 800huf
Nagyjából az 500huf a reális ára talán.[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #62819 üzenetére
Másodikra is finom, végre csináltak valami egyedit.
-
-
rsanyi20
tag
Németországban hol, melyik üzletekben lehet Hell-t kapni? Voltam pár nagyobb üzletben már, de sehol se látok, viszont úgy emlékszem lehet itt is kapni hivatalosan. Egy ideje itt vagyok, jó ez a sok Rockstar, Monster meg Redbull de azért na, egy classic Hell lecsúszna néha
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
james001
veterán
válasz rxmiss #62818 üzenetére
Igen,de ez szerintem jobb mint a Rehab,ennek sokkal édesebb barackosabb íze van,tea ízt nagyon nem is érezni rajta. Pont a hsz után meg is ittam,gyorsan el is tűnt És igen ez az egyik legszebb doboz dizájnjuk,a többi régebbi dragon tea dobozok még mindig ott díszelegnek a polcon
https://psnprofiles.com/kazama001
-
grizlisandor
veterán
Hell Sparkler
Első kóstolásra finom, érdekes ez a pezsgős feeling.
Meg máshogy pezseg. -
-
SlayR0113
tag
Ez a Hell Sparkler meglepően rendben van
-
Alusky
aktív tag
Néhány emberen kívül aki már előre tudja és kezdi keresni, a vevők 99%-a nem tudja, nekik ez új. Aki meg a Lidl/Aldi pároson éli az életét, nagyon sokan, azoknak meg egy hónap múlva lesz a polcokon. Rájuk van időzítve a reklám.
Az itteni kisboltban is tuti van már, ahogy a múltkor a mézeskalács is előbb kapható volt. Csak nekem már nincs életkedvem a városba bemenni egy ilyenért, megvárom az Aldiban inkább.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
james001
veterán
A Tej- Pékáruból lehet rendelni is valahogy vagy csak személyesen a boltban lehet átvenni cuccokat?
https://psnprofiles.com/kazama001
-
FoLey-v
addikt
Olyan mint régen a traubisoda az íze
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
koshmar
addikt
válasz grizlisandor #62804 üzenetére
Hell már megint másik idozonaban van..
-
koshmar
addikt
válasz grizlisandor #62801 üzenetére
Ezt látatlanban is le merem írni: igen!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest