Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Corleone33 #89203 üzenetére
Megnéztük a barátaimmal tegnap. Az igazat megvallva, én nagyobb járgányra számítottam, főleg, hogy mellétették a teljesen új elektromos G-osztályt. Viszont vannak nagyon klassz részletek rajta, pl: a műszeregység (dashboard). De, nekem ez továbbra is csak egy szobor, sokkal nagyobbat ütne, ha Technic alkatrészekből lenne megépítve, mint annak idején a WestEnd(
)-ben kiállított Chiron.
-
Djuree
félisten
válasz
ha jól össze van rakva akkor nem esik szét.
gondolj bele, egy pl. 4x2-es kockára ráállnék, sztem megbírna, pedig 100kg vagyok.
nagyon erős a szerkezete miatt. -
Crus
őstag
Hát gyerekek lottót felesleges vennem... a Tantive meg az új HZD készletet mikor Allegróról rendeltem, hogy meglegyen a kuponos limit 1 db. 27-es sorozat minifiget is betettem. Gondoltam lesz benne lila hajú kislány, túléljük, úgyis ki van válogatva már lassan a gyárban...
Nem találjátok ki, hogy első és utolsó 27-es sorozatú vásárlásomból gyerkőc mit nyitott ki.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
ne gondold. Baromi masszív a lego kocka, van aki életnagyságú házat is épített belőle
-
Crus
őstag
válasz
HUN_Sector #89193 üzenetére
Így már azért érhető... ha 2 napra eltűnik és indok sincs, felejtős teljesen.
-
nyul105
senior tag
válasz
Neurotoxin #89201 üzenetére
Hali,
a fb-on nem láttam bejegyzést erről a "lefotozód és feltöltöd, nyerhetsz".
Erről tudsz küldeni egy linket? -
Corleone33
senior tag
válasz
Neurotoxin #89201 üzenetére
Párommal pont ezt néztük a héten, élőben nagyon menő kis járgány👌
Bár attól tartok, hogy atomjaira esne szét ha beleülne valaki
-
Neurotoxin
őstag
Nem saját kép, de szembejött a reklámja a FB-on. Az Alleeban van kiállítva gyermeknap alkalmából (állítólag a kezelőt nyomkodva világít, dudál, brummog
), + 25.-ig lefotózva és feltöltve a megfelelő helyre, a kis G-osztályos SC duplaszettet és 42177-et lehet nyerni.. Valami olyasmi rémlik, hogy június 5-ig lesz kiállítva(?). Mi este megcsodáljuk (annak ellenére, hogy nem szeretem ezt a fajta szobor építést), úgyis megyünk megnézni a moziban a M:I-t.
-
maross
nagyúr
Auchanban ismet raktaron (online) egy csomo bizalomkartyas ajanlat.
-
yahagyma
tag
A lakásfelújítás úgy készült, hogy minimális legyen a por a lakásban, szellőztetőrendszer, ruhaszárítógép, ablakon nagyon ritka a szellőztetés, portalanítás nem nehéz kb nem is volt 4 éve. Korábban és most is van üveges szekrényben tárolva Lego, de nekem a Lego alapvetően úgy jó, ha könnyen hozzáférek, ami üveges szekrényben van az azért mert fehér színű, vagy mert nem is akarom bolygatni vagy mert drága vagy mert így tetszik. Nálam a nyitott polc volt a cél, fehér fal fehér polc fehér asztal, így színben is kiemelkedik és könnyen hozzáférek.
Asszony nincs, igazi mancave lett a nappali pár év alatt -
Djuree
félisten
válasz
HUN_Sector #89191 üzenetére
sosem tartogatom senkinek, aki hamarabb utal azé. nem kell ehhez diploma, ha kell neki úgyis megoldja az utalást, már lassan a cipőfűzőnkkel is lehet utalást indítani...
-
HUN_Sector
őstag
Sajnos órát percet nem jelez ki a képmentés, de a napi egy, max 2 mondattal nem tudok mit kezdeni. Általában ez ilyen hajnalban ír, meg késő este jellegű időhúzó kommentelés. Amik végén a legtöbbször az van, hogy meggondolja magát a potenciális kérő, azok meg akik meg akarták venni, beszerzik máshol. 21-én jeleztem neki hogy lépjünk már előre, mert mások is őrá várnak. 22-én egész nap semmi. 23-án délután untam meg. Írt megint egy mondatot, na ekkor hátráltam ki. Utána egyből fontos lett neki.
Ha nekem kell valami, akkor nem írok az eladónak, hogy kell, majd élem az életem máshol. Hanem megmondom hogy szeretném átvenni, kérek egy összeget, számlaszámot. Megjegyezném, adva volt a lehetőség neki hogy foxpost igénylést indítson, az úgyis több napi átfutással teljesül. De az, hogy játsszuk itt a tőmondatost, ez nem pálya.
Na de mondom, biztos velem van a baj, vagy antiszoc vagyok.
-
Crus
őstag
válasz
HUN_Sector #89191 üzenetére
No offense, de 20-án kezdődött a beszélgetésetek, 21-én már kihátrálnál... persze, ha tegnap és ma sem reagált, akkor tökre jogos, akkor Duplo a fülébe.
-
HUN_Sector
őstag
Biztos velem van a baj, hogy bűntudatom van. De mit kezdjek egy ilyen vásárlóval? Egyszer azért nem ragál mert nyaral, aztán azért nem reagál mert dolgozik. Közben egy csomóan meg akarják venni a termékem, de ne adjam el, tartsam neki, majd pár nap múlva jelentkezik... (ilyen 14-20 órás időközökkel válaszol, vagy épp egy napon át semmi)
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
flashpointer #89183 üzenetére
én azért egy raptort el tudnék viselni, pláne hogy ezek nem tucat dolgok, gyanítom, hogy ők is vmi bezárt legolandből vették meg őket
-
LÁZ
Topikgazda
-
maross
nagyúr
válasz
HUN_Sector #89175 üzenetére
pokemon aztan vegkepp tele van hamisitvannyal, de akkor inkabb alirol rendelem feleannyiert, itt csak tovabbadjak busas haszonnal
-
Crus
őstag
válasz
HUN_Sector #89178 üzenetére
Abból talán 1-1.5 hete láttam 40k-ért bontatlant... shop rémlik, de lehet market volt.
-
HUN_Sector
őstag
Az ornithropter ára sem rossz (47k)
-
nyul105
senior tag
sziasztok, auchanban futnak nem rossz akciók. Online készlet gyatra de üzletben lehet még valami...
de 21ezres city daru nincs sajnos sehol pl pedig azt venném
-
RapaNui1
aktív tag
Csak aztán nehogy arra fusson ki ez az egész, mint az europai autógyártók esetében is, hogy ment a szekér, ültek a babérjaikon, közben a konkurencia elment mellettük, most meg megy a kapkodás, hogy a fenébe is lemaradtunk. Ezt érzem egyébként a Lego esetében is hogy megy a szekér épülnek a gyárak, egekben a profit, de közben kezdenek mégis lemaradni, csak kesőbbnmehogy kapkodni kelljen. Nem gyors folyamat ez es reméljük, hogy a Lego időben észbekap majd, de jelenleg én ezt látom.
-
czanga
őstag
válasz
czanga #89101 üzenetére
Válaszolt ma a Blue Ocean.
Sablon szövegben a lényeg:"Tájékoztatjuk a csomagoló céget az Ön által jelentett esetről, és szeretnénk kárpótlásul egy új LEGO ajándéktárgyat küldeni."
Mondjuk annak örültem volna, ha ugyanezt a paperbag-et küldik ki, hiszen ezzel van gond. Ez így fura de kíváncsi leszel mit küldenek.
-
sb
veterán
válasz
kbalage2 #89162 üzenetére
Igen, az arányok eltolódtak és nem a jó irányba. Én is panaszkodtam már ezért, hogy kevés a funkció és sok a dizájn. Lehetne több munkagép, stb...
Most az utolsó kommentben kicsit megengedőbb voltam a kelleténél.
Igazából elvi síkon gondolkodtam, hogy ha jön új modell ami funkcionális, de közben viszonylag jól is néz ki, azzal nem vagyunk hátrébb mint 20 éve a csontváz modellekkel.
Pl. ilyen egy Volvo dömper, vagy pár közepes modell mostanában, pl. a helikopter...
Az más kérdés, hogy ilyenek viszont egyre kisebb számban jönnek, valóban. -
Throme
veterán
válasz
Dareiosss #89102 üzenetére
Ez valószínűleg itthon probléma. A gyártó évről évre növeli a bevételeket és emeli az árakat.
Jól fut a szekér.
Persze volt idő, ha kellet egy gwp, akkor éjfélig fenn kellett maradni, hogy legyen esély egy szettet megcsípni..
Első 20 percben elérhetetlen volt a weboldal, utána még 20 percet kb kitartott a készlet. Ennek vége.Aki csak építeni akar, az megtalálja magának a lehetőségeket. Csak szét kell nézni máshol is.
Aki bizniszelni, annak szívás, az biztos -
Crus
őstag
válasz
balint82 #89161 üzenetére
Ezt hol látod amúgy?
Egyébként annyi értelme lehet, hogy:
1. Lehet, hogy van cége és akkor még az akkori akciós árból is járt ám neki kedvezmény, már bronz fokozatnál is.
2. Sokaknál maradt még ilyen-olyan kupon, lehet ellőtte ezekre.
3. Az is lehet, hogy rájött, hogy nem akkora buli ez, kéne neki a lé és inkább kiszáll belőle. -
kbalage2
aktív tag
Azért az egy elég jól nyomon követhető tendencia, hogy a külsőségek felé tolódott el a mérleg a linceszelt szettek túlsúlyba kerülésével Technic fronton. Új alkatrészekből is panelek jelennek meg elsősorban, nem funkcionális dolgok. Rengeteg az autó alap funkcióval, elvétve akad egy-egy üdítő kivétel. Mondom én ezt úgy, hogy szeretem az autókat, de ez a dömping már kezd eléggé ötlettelenné válni.
Ha összehasonlítjuk pl a 42077 ralli autót a mostaniakkal, ott 1000 darabból kaptunk egy jól játszható szettet plusz funkciókkal meg egy jópofa B modellt, ma meg 800 db körül jönnek futószalagon a kis-közepes licenszelt járgányok, és már annak is örülni kell ha difi van benne. Közben meg vonogatjuk a vállunkhat hogy hát igen, rajta van a Corvette jel, de hát ebben a méretben érthető hogy nem igazán hasonlít. Akkor meg minek kell erőltetni?
Pedig ha kicsit elengednék ezt a licensz-mániát, akkor is rengeteg jópofa innovatív járművet is össze lehetne hozni (ha már ragaszkodunk ehhez a kategóriához), lásd pl a 42069 lánctalpas.
-
sb
veterán
válasz
Throme #89159 üzenetére
Na ott játszik nálam is a nosztalgia-faktor, így 1-1 régi szett felé elfogult vagyok. De nekem ettől a mostani nem rosszabb. Egyértelműen jobbnak tartom a mai felhozatalt, akár funkcionálisan is, mert vannak olyan gépek amik már szinte az érthetőség határát súrolják komplexitásra, akár dizájnra: a beépítés sem áll nekik rosszul.
Inkább úgy fogalmaznék, hogy nekem ezek plusszok, lyukakkal együtt is a régiekhez képest. Többnyire nem fanyalognék ezek miatt. (Persze van 1-2 kifejezetten dizájn szett amin modellen belül furcsa ellentmondás van az egyik részletesen kidolgozott rész meg a másik lyukas rész között. Na ott azért lehet fanyalogni... de általánosan szerintem jók a szettek. Ha kell valamiért szájat húzni akkor inkább a még több funkció hiányára szavaznék.
)
-
Throme
veterán
A ford furcsa mód nagyon jó áron volt elérhető.
Igaz, hogy nem 1:10, hanem 1:12 körül van a méretarány, de jobban is illik hozzá.
Nekem az rsr van meg és arra is igaz az aránytalanság, a "rally" magasság.Batmobilnál már nincs meg ez a megemelt kasztni (rally hatás) mert kihagyták belőle a rugót.
#89156 sb
Sokan magasztalják a régi technicet, amit meg lehet érteni, mert a funkciók voltak kihangsúlyozva, nekem mégis a mostaniak jobbak, mert egy autónak jobban autó formája van.Az rsr még viszonylag jó áron volt és utána, pont ezzel a ferrárival kezdődött az őrület.
Az icon is kezd "technikesedni". Creator expert-ek még nem kaptak működő kormányzást, vagy olyan mechanikát, mint a mustang.
-
NoOne1976
őstag
Tudom, hülye kérdés, de hátha kapok választ:
Korábban a Legos dobozokat egymásba rakva, nagy karton dobozokba rakva tároltam. Miután elfogyott a hely, egy részét elkezdtem mindkét végén kinyitni és az élénél fogva lelapítani.
Az új dobozokat, amiken gyárilag van behajtási nyomvonal, hogyan kell szakszerűen összehajtani? A teteje oké, mert mert az adja magát. De az alja nem. -
-
sb
veterán
válasz
Throme #89152 üzenetére
Szerintem is jó cucc. Itt azt kapod amit kell szvsz, Technic, lesz rajta lyuk - ha a régi szettekhez nézzük akkor ezerszer zártabb és tiszta designos. Technic létére is, pedig nem elvárás, mint az Iconsnál... Amit meg kell: múúködjön, azt is tudja: megy, rugózik, funkciók, stb. Inkább rugózzon mint a kerékívre gyúrjanak. Még úgy is, hogy az én szemem is bántja.
Ráadásul mindez tök olcsó (volt anno, az RSR is).A merevítéshez meg adja magát a HUB+motorok.
Végül nem lett RSR-ünk de anno ilyen szemmel is néztem, hogy kifejezetten jó rá (ez is), nem böszme mint az 1:8 és nem is kicsi ahol már gond a hely.
-
nyul105
senior tag
sziasztok!
Bocs, ha off de talán érdekes egy ONhoz.aki esetleg rendelt fortnite buszt, milyen a kialakítása a doboznak?
2 oldalt 2 celluxxal lezárt, vagy mind a 4 oldalon 2 cellux?Nekem 4x2, mint egy cipősdoboz, ahogy itt a videon is:
https://youtu.be/Cb9DPmBLxOw?t=18néztem épitsdfelZoli videoját, neki 2x2 celluxos volt:
https://youtu.be/wazcKN87ckQ?t=72Ez ilyen EU vs USA? vagy régi vs új doboz? 99% hogy usa doboz miatt, de azért furcsa.
Köszi, ha megnézitek. Elsőre attól féltem, hogy kilopták a figeket és visszaküldték, még nem mertem kibontani sem.
-
umek
tag
válasz
Throme #89152 üzenetére
Most, hogy így írod, és megnézve, értem, hogy miért mondják ezt a belül üres dolgot, de számomra (és a gyerek számára) ez nem volt zavaró.
A rally-s beütés is jogos, gyerek is mondta ezt, hogy kicsit olyan hatása van.
Amúgy igen, sajnos a posche és a peugeot nincs meg, ezek a gyerkőc nagyobb autói, így az arányok szemléltetéséhez dobtam be a közös képeket (a Fordot sokan behúzták anno egy nagyobb akcióban emlékeim szerint). -
Throme
veterán
Kapott hideget ez a szett anno.
Kifogásolták, hogy belül nagyon üres, szinte nincs alja. Mondjuk ez igaz szerintem az előd porsche rsr-re is valamennyire. Emiatt nyeklik-nyaklik
A másik kifogás a sok matricát érte, de hát ez egy versenyautó, amin jellemző a sok felirat, logo, embléma...stb.
Aztán egy általános kritika a technic verdákra, hogy a nagyobb rugóút miatt az autó kicsit rallis beütést kap.
Itt a ferrar-inál egy pici toldással igyekeztek ezen javítani.Méretarány miatt inkább az említett porsche rsr-hez, vagy a peugeot-hoz lehet hasonlítani. Értem én, ha a másik kettő volt most kéznél, akkor velük került egy képre.
Szerintem is jól néz ki amúgy és ha valakinek élvezetes volt az építés, meg bejön a szett, akkor el kell engedni a kritikákat.
-
umek
tag
Írtátok, hogy kevés mostanában a képes beszámoló. Nagyjából másfél éve sikerült egész jó áron megszerezni a 42125 - LEGO Technic Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” készletet, amit a fiamnak szántam, eddig bújtattam, de most jött el az alkalom, hogy meg is kapja.
Volt nagy öröm.
Íme néhány kép a folyamatról, illetve a végén mellé tettük a 42127-es Batmobile-t és a 42154-es Ford GT-t csak viszonyításképp.
Az építés nagy élmény volt neki, el is húzta, napokon át építette kisebb etapokban. A több mint 50 matrica felrakása azért húzós, de megérte, mert igazán jól néz ki a kész autó. [Előtte megnéztük, hogy milyen lenne matrica nélkül, de egyértelmű volt, hogy matricákkal szeretné.]
-
válasz
Neurotoxin #89147 üzenetére
Azaz, köszi a pontosítást, én már nem emlékeztem ennyire a dologra, csak a fornite, mint bestbuy maradt meg (:
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
maross #89145 üzenetére
Isten éltessen. Szép lett egyébként.
Egyre inkább hajlok a gőzhajó felé mert ha ennek az eladásával ki tudnám hozni 86 környékére az árát és utána összerakva elvinnék 70-ért akkor már örülnék, de mégmindoig sajnálom rá kiadni a pénzt, ráadásul az építési kedv is nagyon alábbhagyott.
-
Corleone33
senior tag
Júniusi GWP-ről nincs esetlegesen kiszivárgott infó?
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Tyler Durden #89100 üzenetére
Csak a pontosság kedvéért: A Kalmárok című podcastba hívták meg az Amerikából hazatelepült Lego gyűjtő csókát, akitől megkérdezték többek között, hogy szerinte mi mehet nagyot később és úgy enblock a Fortnite-os készleteket ajánlotta..”A műanyag arany” a felvétel címe, itt a [link] , aki még nem látta, érdemes megnézni.
@ripla:
-
RapaNui1
aktív tag
Na már elindult jófogáson az egymásnak aláverünk az űrhajós figurával 15 ezer, 14 ezer, 13 ezer 990 forint, aztán majd megy lejjebb kb 10 ezerig amíg lassan el nem fogynak.
-
RapaNui1
aktív tag
Én a Folyami gőzhajón agyalogtam, de nem tudtam meggyőzni magam. A páromnak idővel még megveszem majd a japán juhart meg a cseresznyevirágokat és a bambuszt ezek azért árban sem akkora kiadások hogy ne lehetne finanszírozni, amúgy is kell néha valami ajándék, a gyerkőcnek meg az F1 SC sorozat darabjait. A10-ből kettő már megvan, lesz még idén black friday és karácsony aztán ennyi. Magamnak szinte már semmi.
-
apholyon
aktív tag
Nekem este hibára futott, ugyanúgy, ahogy 2 napja folyamatosan a 3in1 Creator kiscica is... Azt jelzi, hogy van raktáron, de az alkalmazás a véglegesítésnél kiír valami olyasmit, hogy már nem elérhető... Természetesen még mindig zöld... PC-ről pedig nem alkalmazza a kedvezményt...
Egyik sem nagy érvágás, de eléggé zavaró, főleg, hogy mostanában nálam az Alza a TOP, rengeteg dolgot vásároltunk onnan az elmúlt fél évben, féláron, vagy olcsóbban... Mármint mindent is, 2 porszívó, vízszűrő kancsó + szűrő, kábelek, Lego is 1-2 darab, stb, stb...
-
HUN_Sector
őstag
Alza hiba a rendszerben
rendelsz egy terméket utánvétellel és mellé teszed a havi alza plusz tagságot a kosárba, nem kell fizetni, ingyenes a szállítás és aktiválódik az alza plusz
megrendeled a kívánt terméket, jön alzaplus áron, ingyen. Átveszed utóbbit, előbbit meg törlödnem etikus, de lehetséges
-
beamen
tag
Ez is HL ár, ha jól látom, főleg az űrhajós GWP-vel.
[Karácsonyi Lidérnyomás] -
LÁZ
Topikgazda
megbeszéltük
-
Crus
őstag
válasz
Dilikutya #89131 üzenetére
Vidéken élünk, család ház (nem, nem járunk Babettával), de úgy nincs helyünk ilyen őrületekre (10 db. Lego bármiből!), hogy csak és kizárólag 1 db.-ot veszünk erősen építési céllal... persze hozhatja úgy az élet (és mostanság rezeg a léc, bejárós autó helyett nagyon nagyon kéne valami), hogy ebből el kell adni, de az, hogy ilyen bolti mennyiséget vásárolni, arra éveket ráülni, az agyrém.
De az is tény, ha nem lenne az embernek élete, akkor lehetne ezeket toronyba állítani a nappali közepén.
-
Dilikutya
félisten
-
Xboxone40
csendes tag
Kerestem neked egy 2025 adatot...."Az valószínűleg mindenki számára egyértelmű, hogy a Fortnite még jelenleg is dübörög, és a benne megtalálható végtelen lehetőségnek hála, stabilabb játékosbázissal rendelkezik mint valaha. A Fortnite.gg weboldal segítségével könnyedén utánajárhatunk a játékhoz kapcsolódó adatoknak, így most is ezt az oldalt hívtam segítségül. Kiderült, hogy a cikk írásának a pillanatában 859 306 online játékos van, de az elmúlt 24 órában ez 2 281 850-nél tetőzött, amivel világ egyik legtöbbek által játszott, ha nem a legjátszottabb címe jelenleg is."
+ nem minden platform és ez egy nap a regisztrált játékosok száma közel 1 milliárdra tehető ez év végére ami lehet picit tulzó de ők ehhez jobban értenek....
-
Xboxone40
csendes tag
Végezetül ez sokat elmond Lego áron nem -45%-on
Partout-érték:210,00€Élettartam-előrejelzési érték:140,00€0-2. év. Értékfejlesztés:29%téglánként:0,10€grammonként:0,07€Tárolási érték m³-enként:8.042,95€Persze nem nagy biznisz 2-3db-ot venni, de 100db már azért nem annyira kevés de akár pár 10db is egy millió ami valakinek nem sok de a banki kamathoz mérten jelentős....
-
Xboxone40
csendes tag
válasz
Dilikutya #89125 üzenetére
Értelek, és senkit nem győzködök de ha tudsz egy 23k készletet ami szerinted jobb befektetés megoszthatnád velem. Egy kartonba 4db fér foglal helyet de a néhány ezresen vitatkoznék de mint irtam mindenki maga dönt. A népszerűségről annyit, hogy egy Dreems készlet pl a homokember ami -40%-on vonult ki valószinű soha nem dupláz de a busz az a 23k-t nem, hogy duplázza idővel de talán 2.5x ár sem lehetetlen
. Az a jó ebben, hogy mindenki máshogy gondolja de ez bombabiztos, ingyenes játék, nem mindenki kocka a több 100 millióból és 2027-be mondjuk 50k-ért megnézem mit lehet majd venni...
Hozzáteszem soha nem játszottam vele, de rengeteg ismerősöm igen, és karácsony előtt 60k-ért úgy vitték mintha ingyen lenne mert készlethiány volt, és évente több 10 millió új játékos érkezik aki rajong annyira, hogy a legikonikusabb készletre igényt formáljon szerintem
Persze ha valakinek nincs pár éve kivárni elhiszem és megértem. Ha szerinted nem a népszerűség számít befektetésnél kiváncsi lennék mi, ha megosztanád azt is megköszönném....Emlékszem pár készletre amiről le kellett fujnom a port mert kazlakban állt a Tescoba, most egy készlet kerül 8x áron és nincs..... Akkor annyi volt, hogy szinte ingyen sem kellett de eltelt 4-5 év......
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
Xboxone40 #89124 üzenetére
Szerintem azért nincs akkora átfedés a célcsoportok között. A fortnájtosok jó része full kocka, lehet offline létezni se tud, én meg bottal se piszkálnám a játékot.
Meg néhány ezresért a helyet se foglalom fölöslegesen, nem látom a nagy bizniszt dupla áron se, max ha sok van belőle. Az meg sok helyet is foglal. Amúgy meg a népszerűség nem feltétlenül jár együtt az értékkel. -
Xboxone40
csendes tag
válasz
Tyler Durden #89120 üzenetére
Megrendelem neked
Irj rám privátba. Nincs utánvételi dij, megadod hová kérjem én elküldöm a kodot és átveszed 0ft-ért.(nincs semmi költség ingyenes a csomagautomata + uv dij sincs) Ha valakit érdekel szívesen segítek.
-
-
Xboxone40
csendes tag
válasz
Tyler Durden #89117 üzenetére
Szerintem ne habozz most vedd meg. Annyit az alkatrészek is megérnek és a figurák tök jók.Ennél ikonikusabb készlet nem lesz a témába. Ez egy fix készlet.
-
Xboxone40
csendes tag
válasz
balint82 #89116 üzenetére
Majd elkelnek
Nekem volt egy tucat de már múlt idő. Persze össze is van rakva
. Egy Lego készlet azért nem egy év alatt ugrik meg, ill ritka. Kell neki az a pár év, hogy beérjen. Persze választani is tudni kell, de ez egy elég híres játék és valószinű volt, hogy menni fog. Pár év és sokkal drágább lesz, hisz egy év semmi. A busz ugyan azt az utat járja majd be. Ha most vesz valaki 10db-ot 232.000ft-ért vagy beteszi a bankba és mondjuk megnézzük 2028-ba nem kérdés melyik fog többet hozni... Persze mindenki magánügye miben hisz, bízik. Temetik a Legot de ez pont a "neppereknek" jó ami most megy. Egyre drágább és ez jót tesz a jegelt készleteknek amit tényleg jó áron vesz az ember....
-
-
Xboxone40
csendes tag
válasz
A Tallneck-re is azt mondták mikor kuponnal 20k volt, hogy ez majd senkinek nem kell, és már 45k-48k-ért is vitték mint a cukrot.... Igen gyorsan felment az ára és ez a busz ugye minden évadba szerepel.
[link] Soha nem a mostani helyzetet kell nézni, eltelt egy év és duplázott simán... Ez a busz is biztosan fog 2027 környékén...Persze nem mindegy mennyiért veszi az ember. Volt itt egy fórumtárs aki 46k-ért csapott le rá....
Ki kell várni és a megfelelő pillanatba vásárolni
-
apholyon
aktív tag
válasz
ADAM1337 #89112 üzenetére
Én csak a figurák miatt gondolkodtam el rajta, kislányomnak biztosan bejönne a legtöbb (cica, banán, stb.). A buszt maximum valami poszt-apokaliptikus átalakítással tudnám elképzelni... A Fortnite magában nem jelent semmit nekem, sosem próbáltam, nem is érdekel... De tényleg elég jó áron van ennyiért... Estig átgondolom...
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
HUN_Sector #89110 üzenetére
Sajnos ez igaz én is ezt látom és sajnos már úgy sem érdemes megvenni szinte semmit, hogy, összerakom és eladom bukóval. Túl nagy a bukó.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Tyler Durden #89107 üzenetére
Nekem is a plusz figek miatt is tetszett meg, a busz nem rossz, meg viszonylag nyitott könnyed szétszedhető ha kiállítanád ajtóba is rakhatsz figurát stb.
A ballon kidolgozása lehetne picivel jobb akár anyaggal megoldani, de ennyiért mármint a 23k-ért marha jó vétel. -
sb
veterán
Csak vicc volt a kupon. Jelezve, hogy lassan annyit ér az árakat látva, hogy még ebből (meg a feléből) is engedményt kérünk.
A téma nálunk sincs meg, egy percet se futott még a játék. Viszont a buszt nem hagynám ki, nekem bejön normál célra, a figurák meg különlegesek, az a gyerekeknek mindig jó. -
HUN_Sector
őstag
válasz
Minden kizárólag első hullámban jó befektetés. Rovid eladással, nem ráülve, mint Smaug. Második hullámban már ráállnak a kevésbé előrelátó viszonteladók is és a megnövekedett gyártási mennyiség miatt is túlkínálat lesz. A gyűjthető kártyáknál ugyanez a szitu (magic, pokemon)
-
sb
veterán
válasz
balint82 #89097 üzenetére
Az már sztem 10-15 éve nem néz ki jól. De eddig elütötték a dolgok inflációval. Most jön a második kör, a "mesterrel" megturbózva. Kíváncsi leszek mi tud belőle kisülni.
@Tyler Durden
Miért ne lenne jó befektetés? 20-ért megveszed, kifutás után csak elmegy 30-ért.
szerk: Én is írtam amúgy, hogy megvettem S@H-ról, én úgy számoltam kb. 25k körül lehet majd, ennyit ért kb nekem, annyira is jött ki ajándékokat eladva. (Nálam is kb. ez az átlagszint amiért nagyrészt még értelmezhetőnek tartom az árakat. 30, lassan már inkább 35-40% engedmény esne jól.)@Crus
23.4k? Ott nincs még rá egy 4k-s kupon esetleg?
70+ árakra is emlékszem karácsony előttről...Kíváncsi vagyok az Auchan pontgyűjtésből megmaradt nagyobb készlete mikor kapnak extra kedvezményt.
-
-
maross
nagyúr
válasz
Az még siman benne van, csak az nem volt, hogy ennyire leakciozzak
. Nem ertem legoeknal mi miert tortenik, par keszlet meg ugy tartja az arat, hogy egy ezrest alig engednek belole (rovarok, ninjago piacter), pedig kizart hogy vinnék mint a cukrot.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Én anno megvettem még 35 körül, bár nekem bejön a design egyedi.
Pedig magát a játékot rühellem nem gyengén, de ez a szett egész jó volt, építésre is. -
Crus
őstag
válasz
Ha kifut, nyilván többet fog érni, de máig nehezen értem azt, aki ezért ilyen 50-60k körül perkált. Nekem a gyerekem is megérti már rég annak a fogalmát, hogy van ami drága és érdemes várni, míg olcsóbb lesz, pedig még 7 sincs...
-
Dareiosss
senior tag
válasz
Amióta horror áron van a lego, már régen nem jó befektetés. Max az inflációt tartja vagy azt sem. Persze egy két szerencsés készlettől eltekintve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest