- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #241449 üzenetére
Amiről te beszélsz az továbbra is tilos, hiába jön bárki is ilyenekkel. Szóval a lényegen nem igazán változtat.
Maga a konzol moddolás nem csak azért történhet, hogy illegális játékokat futtass. Csak mondjuk ezt a generációt, meg amúgy az Xbox vonalat is kevésbé érinti. Vagy mondhatjuk úgy is, hogy ezt a generációt (sem) érinti. Semennyire.
Szerk.:
Bár nem tudom miért beszélünk OFF -ban, mert ez szerintem teljes mértékben ON téma.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz HartgeH3-2.8 #239680 üzenetére
Azóta azért sokat fejlődött a játék
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
eL Geri
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #239680 üzenetére
És kapsz most vissza valamennyi pénzt legalább? Mert ehhez a csomagodhoz beígért DLC-ből nem lesz Xbox One-on semmi. És azt hiszem valamennyi pénzvisszafizetés jár érte. Ha még van erőd ezzel sz@rozni, akkor menj utána!
-
homerhamm
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #239537 üzenetére
szipuááááá
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #239397 üzenetére
Igen...például Alza -nál is most annyi a Series X önmagában, mint amennyiért korábban ment plusz 1 (tehát összesen 2) kontrollerrel. Pedig ők azért elég sokáig igyekeztek tartani a régi árat. Nyilván ameddig tudták a viharos körülmények mellett.
Szerk.:
Sőt, most nézem 201 ezer volt a Series X + 1 kontroller csomag.Egy darabig szerintem a Microsoft nem emeli az árát, de egy idő után, ha tovább erősödik a dollár úgyis be fog mozogni...és ezzel együtt a forint sem segíti a helyzetet.
[ Szerkesztve ]
-
lastmohican2
tag
válasz HartgeH3-2.8 #239348 üzenetére
Nem az üzemidőt mutatja meg, hanem hogy egy játékkal mennyit játszottál. A régebbi játékoknál sajnos előfordul, hogy nem számolja. Az oldal pedig a: https://www.trueachievements.com/
Itt ki tudod listázni melyik játékkal mennyit játszottál. Innen én átmásoltam a listát excelbe, s összeadtam vele. -
kerlac
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #239355 üzenetére
köszi a véleményt, jogos, 7 éves a masina, menjen még amíg bírja és ha beadja a kulcsot majd csak akkor nézek úja. Most úgy is PC-t kell vegyek, 3 fiam van és mindnek kell saját persze... mondjuk legalább lehet multizni AoEIV-et vagy bármi mást :-)
-
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #239288 üzenetére
Igazából már időszerű volt. Én megjelenéskor 6-8 hónapot tippeltem neki. Úgy tűnik bejött.
Nem rossz játék, de nem lett annyira nagy szám, hogy ne várjak vele. Így viszont simán beleteszek még jópár órát.
-
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #239283 üzenetére
Én nem szoktam kétes információk alapján híreket megosztani. Ezt meg felesleges ragozni, de ha olvasni szeretnél róla például itt is megtalálod.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #239283 üzenetére
Minek? A kép nem elég?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz HartgeH3-2.8 #232967 üzenetére
Ő még igen, a Motorsport már nem. És valszeg utána a többi Horizon sem.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
szimszonos
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #227736 üzenetére
+1 Igen szerettek volna elhallgattatni,ami 3 napra sikerült is nekik.Vigyázz a kritikákkal mert az csak nekik lehet.Ha esetleg még a beszólásokra regálni mersz akkor úgy járhatsz mint én,akit egymásután 2x jelentett valaki mondvacsinált okokkal.Na mindegy,ez legyen a legnagyobb öröme így karácsony előtt,meg a fa alatt egy lézerkard hogy máshol is fitogtathassa erejét,ne csak itt a topikban .Gondolom ezután megint megy panaszórára.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #227813 üzenetére
azóta beletoltam pár órát még, sajna nálam is előjöttek bizonyos városrészben szaggatások, több crash is volt mikor kivágott dashboardra...
evvan, majd lesz jobb, addig is továbbra is jó játéknak tartom ezekkel együtt, nem tud kizökkenteni, kárpótol a hangulat ls a világ.
-
laerdridam
lelkes újonc
Van a jateknak topikja,nem?miert nem
oda irod ezt?szerintem kicsit sok mar a CP-ből... -
aktív tag
ugyanezen a gépen ebből nekem semmi nem jött (még) elő nomáddal kezdtem szintén.
két hibával találkoztam összesen ~20 óra játék alatt, egyszer egy szekrénynek nem töltötte be a modelljét és a levegőben lógtak a sörösdobozok (reload után rendben volt), meg sokszor indokolatlanul felvillan egy pillanatra a quick hack ablak keret (ez mondjuk picit zavaró mert 5 percig keresem feleslegesen a loot-ot mire leesik hogy megint a bug).
de hogy játszhatatlan lenne abból én semmit nem vettem észre
-
l.skywalker
Topikgazda
Jött hozzá update tegnap. Azzal milyen?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Nem arra kapta a némítást. De ne is hozzuk fel a témát újra.
-
Throme
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #227456 üzenetére
Talán itt is linkelt videón bemutatják hogyan fut új és mostani (vagy nevezzem réginek? ) gépeken.
Az XO stabil 30 fps-t mutatott (itt van a maximum is), csak bizonyos szituban esett le 25-29-re.
Ami gáz, de nem 15.
A színész pénzért adta az arcát, de nem ő programozta le a játékot.
Én még nem láttam olyan játékbemutatót, ahol a készítők, megjelenés előtt leültek a kamerák elé és annyit mondtak, elb@sztuk .
Az biztos, hogy a marketing 5-ősre vizsgázott.Itt meg lett osztva a kiadói kinyilatkoztatás, vagy mentegetőzés. Abban, ha jól olvastam jövőre ígérnek igazán megoldást a problémára és kérik, hogy még ne adják fel a játékosok (refund).
Fasza lesz ez.... egyszer... -
RudY
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #227454 üzenetére
Ez a "megtorpanás vagy megállás" XSX-en is volt, de a patch óta nem tapasztaltam. Viszont úgy vettem észre, hogy az automatikus mentéshez van köze, de lehet, hogy tévúton járok. Mindenesetre az ilyen beállás után érdemes rögtön kilépni a mentésekhez és megnézni, hogy tényleg így van-e. Nem oldja meg a problémát, de hátha rájövünk az okára.
-
Throme
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #227454 üzenetére
Utóbbi években több platformon, több játék esetében hasonló felháborodásokat lehetett olvasni.
Én azt nem értem, hogy ennyi szívás (vagy nevezzük átverésnek?) után az emberek miért rendelik elő a játékokat, vagy miért veszik meg a megjelenés napján?!
Lehet régimódi vagyok, de nem is tudom hány review és gameplay, teszt után veszek csak meg valamit. -
persil
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #227332 üzenetére
A kodra rakeresve valoban ugy tunik, hogy a jatek tulajaval van a problema, de en spec semmi olyat nem olvastam mostanaban, hogy megszunne a home, mint olyan. Meg nem is ertenem, hogy miert szuntetnek meg.
Nem csak valami pillanatnyi elmezavar a rendszerben?
Gondolom mar volt, de ujrainditast, kilepes-belepest, ujra home-olast probaltatok?Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Wesder
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #223502 üzenetére
Accounthoz köti.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Wesder
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #222661 üzenetére
30 lesz One X-en.
-
Madoc
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #222596 üzenetére
Az megvan hogy a mostani gen-en kb minden játék 30-al megy?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
dunc
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #222596 üzenetére
-
Siffredi
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #221975 üzenetére
Én elég sokat, és sok játékkal játszom. Nekem is ki szokott néha fagyni a gép, és én is azt mondom, szoftver hiba, magával a játékkal lehet gond.
A legrosszabb eddig az Assassin's Creed The Ezio Collection volt, ott konkrétan 5-10 percenként ki tudott fagyni a játék. -
Madoc
veterán
Évente 2x 3x megcsinálja.Szoftver problem.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Wesder
félisten
Lassan 4 hónapja nincs gépem, így passzolom. Erre nem én leszek a megfelelő ember, aki vàlaszol.
-
Wesder
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #221970 üzenetére
Egy hétig hasznàltam, aztàn nem. Asszonynàl most àllítva van, semmi baja. Én meg vàrom az SS-t.
-
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #221769 üzenetére
Ez nekem is bejött, főleg a végén a 911-es!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
törölt tag
válasz HartgeH3-2.8 #221603 üzenetére
Attól mert lemezre került, szerintem nyomják a melót ezerrel, megjelenés napján meg majd tölti serényen a hibajavításokat. Nem akartak még többet csúszni.
-
Zoleee83
addikt
Jó de azért egy Ubisoftot ne hasonlítsunk egy CDPR-hez..
Az összes eddig megjelent Ubi játékban összesen volt annyi ötlet, mint ebben az 1 db Cyberpunk játékban.
Egyébként soha nincs kész egy sw, mindig lesznek bugok, engem sosem zavart, ha a történet megfelelő és leköt akkor nálam az rendben van.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Wesder
félisten
Arany lett, ezt màr nem toljàk sehova.
-
Edgar2621
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #220850 üzenetére
Ez a legjobb forgatókönyv, akkor ha lejárt a Gold-od vegyél újra goldot legalább 2 évet és akkor konvertáld át GPU-ra, majd november 10-én hozzáadódik az EA Play miatt még 4 hónap. Azért az elég valószínű hogy október végéig nem változik ez a felállás és lehet váltani goldot GPU-ra 1:1-ben.
Szerk.: látom a nagyúr megelőzött, de azért itt hagyom, hátha éppen ezt olvassa el majd valaki aki megvilágosodásra vágyik
[ Szerkesztve ]
XO: Gollami26
-
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #220850 üzenetére
Ha most októberben lejár, akkor ne hosszabítsd meg, hanem amikor lejárt akkor vegyél gold-ot és utána konvertáld GPU-ra... az EA Play meg később hozzá konvertálódik.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
AMD Power
titán
válasz HartgeH3-2.8 #220764 üzenetére
Jaja. Ezért veszek egy éves majd előtte lévő napon.
-
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #220764 üzenetére
Igen. Vehetsz akár többet is.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bep
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #215138 üzenetére
Akkor majd írd meg, mert a WRC6 30fps volt és egyszerűen nem tudtam nornalisan irányítani.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #215138 üzenetére
Nem biztos, lehet már 2 kalap.
-
Beniii06
addikt
-
Dzsuri89
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #214688 üzenetére
Javaslom próbáld ki és utána gúnyulódj.
Egyébként, mint írtam utálom a gagyi szar cuccokat, amíg nem próbáltam én se gondoltam volna, kb ugyan az, mint az Eneloop. Csak ez 4 darab 2000 Ft, az meg 5-6000 Ft. 😂 -
Beniii06
addikt
Én rálicitálok auchanos változattal, nekem az vált be.
"Got any other secret weapons?"
-
Edgar2621
őstag
Én nem éreztem azt hogy helyette ajánlotta volna, viszont azt mondhatom hogy ár-érték arányban a Ladda (talán) a legjobb, az Eneloop viszont abszolút értelemben a legjobb.
XO: Gollami26
-
StLui
veterán
Ugye ezt most viccenk szántad?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
AnonymusX
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #214615 üzenetére
Már egyesek tudni vélik, miért is csúszik a Cyberpunk: [link]
-
Crytek
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #214615 üzenetére
Kirakat utálat... TloUS 2 is húj de szar tuti buknak vele...ja kb a ps legjobb eladását hozza majd..
Next PC Upgrade: 2022
-
Madoc
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #214581 üzenetére
Az novemberbe jön szinte biztosra veszem.
Mármint a series x.
[ Szerkesztve ]
-
válasz HartgeH3-2.8 #214349 üzenetére
Azt tudod gondolom, hogy game közben, ha rádugod az USB-t, akkor akár elem nélkül is tudod használni a kontrollert? Egyébként a P&C kit a legeslegrosszabb ár érték arányú cucc. Keveset bír, gyorsan elhasználódik, de legalább jó drága...
A venom dokkoló is MS ajánlás. Hivatalos Ms shopból lehet rendelni.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
adalbert1
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #214337 üzenetére
Egy ilyen Play and Charge Kit-en én is gondolkozom, azt nézted már, hogy mennyivel bírja kevesebb ideig egy töltéssel, mint a 2 darab Eneloop-pal?
Most hirtelen csak ezt a linket találtam, ezek szerint 1400 mAh csak, szemben a 2 Eneloop-pal, ami olyan 4000 körül van, ha jól emlékszem.
Nekem most a gyári Duracell van még az új kontrollerben, amúgy én is Eneloopokat használok, csak kicsit unom már a folyamatos töltögetést/cserét. -
pzstm
titán
válasz HartgeH3-2.8 #214267 üzenetére
én is idejét sem tudom mikor láttam lemezes játékot. A Project Scorpio edition közelében sem volt már lemez Day 1 óta azt tudom
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz HartgeH3-2.8 #214267 üzenetére
Ha veszek másik boxot, lesz majd egy BR lejátszóm....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
adalbert1
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #214209 üzenetére
Ez azért elég gyökér húzás volt a példában szereplő vásárlótól. Az MS szerintem így is vissza tudja keresni, hogy melyik gépen melyik profillal claimeltek, szóval még annyira nem is okos dolog, mint amennyire annak hiszi az emberünk.
Én vasárnap, az első indítás során beclaimeltem a gamepass-t és a Cyberpunkot is, gond nélkül ment mind a kettő, a Cyberpunk azóta is látszik a játékok között kb. 100 megabyte mérettel.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #214202 üzenetére
Magyar emberekkel nem számolt az MS, hogy milyen leleményesek.
-
sanyi0627
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #214182 üzenetére
Egy hónap múlva majd a nepperek felteszik 200-ért...
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
Bep
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #214182 üzenetére
Ennek hinni nem mindig lehet ám. Volt hogy piros pötty volt, ha már KV mellett jártam benéztem és volt belőle nem 1db.
-
sanyi0627
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #214087 üzenetére
Ezért nem veszek cp bundle-t.
Más: series 1 elite is kompatibilis lesz a series x-el?
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
Micsurin
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #214081 üzenetére
"liMiTáLt" konzol, aztán félév múlva mikor megjelenik a nextgen HA: 2 ezrenként lesznek csökkenőben szépen sorban két oldalon keresztül a CP bundle X-ek.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
AMD Power
titán
válasz HartgeH3-2.8 #214051 üzenetére
Mint mar irtam. Ha meg valaki akar ilyet venni, irjon ram es megnezem mennyi van meg a halozatban, ebbol a verziobol.
-
daver88
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #213972 üzenetére
tegnap a győri médiában volt még nagyon sok ill. ha honlapot megnézed, akkor majdnem országos szinten megtalálható mindegyik boltjában...
-
S@c@
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #213972 üzenetére
Kulfoldon ki sem bontják. Úgy valóban ertek tarto,de az uj gennel kb a sima es a cp között 10e lesz a kulonbseg.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz HartgeH3-2.8 #213839 üzenetére
"Nemtom ki az a cshaje, de nézegetném az asztalomon."
Ezek szerint nem láttad a Cyberpunk legeslegelső trailerét.[link]
Live-Die-Respawn
-
Musaka
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #213839 üzenetére
MS Szokásos zavar a zűrben. De azért szer....
-
persil
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #213780 üzenetére
Ikhen, az elozmenyekkel egyutt volt csak ertelme.
Nyilvan van ezer+1 kulonbseg a ziksz javara, en viszont csak a graffal kapcsolatban irtam az elottem elhangzottakra.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
F_Peter
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #213778 üzenetére
"Hűtés, összeszerelési minőség ahogy működik, ahogy dolgozik. Egy élmény."
Ezek az X megjelenése óta így vannak, nem mostanra mutatták meg. -
persil
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #213778 üzenetére
Senki nem beszelt elmenyekrol, leirtam valamit tenyszeruen a grafikarol, amit sokan tevesen csupan a felbontassal azonositanak.
Te meg leirtal egy oldalnyi litaniat az elmenyrol, aminek semmi koze a szaraz grafikai dolgokhoz.
"Látvány, kontraszt, színek, élek, mélységek"
Most leirtad ezer szoval azt, hogy fhd helyett 4k-t latsz. Ami tovabbra is "csak" felbontas, nem pedig grafikai reszletesseg. Plusz az altalad leirtak fele a tv-n mulik.Toltes, performance, droppok, indulas, leallas...
Bunko leszek, de minek valaszolni, ha nem erted az eredeti hsz-t?Btw pontosan tudom milyen az x, meg azt is hogy milyen koztuk a kulonbseg. Nagyjabol a 10. box van nalam jelenleg.
Amugy sajnos 90%-ban a fejlesztokon mulik. Egy kazalnyi cim van, ami pont ugyanolyan otvarul fut x-en, mint s-en.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
echterion
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #213607 üzenetére
Ha feltétlen kell a logika bele: a mostani gépem garija márciusban jár le, ha ezt megveszem, azt meg eladom, akkor legrosszabb esetben is 30ezerbe került az extra két év gari, plusz az a játék hozzá. És ez limitált, később tuti jobb áron lehet majd elpasszolni, mint a mostani, akkor már lejárt garis gépem.
De az az igazság, hogy keresni fogok egy vevőt a játéknak, mert nem valószínű, hogy játszok vele valaha is, inkább odaadnám annak, akit a megjelenés napján (illetve előtte 5 nappal ugye) is érdekelne a játék. Én legfeljebb megvenném később, ha mégis kedvem szottyanna hozzá, amit azért kétlek (meglátom még, hogy mike tippje bejön-e és megtetszik-e az az Outer World). De ha nem megy el se fogom sztem bánni, 70k ajánlaom már van a gépre több is, legrosszabb esetben 30k-ba kerül a mutatvány, szerencsés helyzetben vagyok, mert ez esetben sem a családtól kell elvennem a pénzt.******
-
BT86
tag
válasz HartgeH3-2.8 #213607 üzenetére
Sima X-ről sem akkora hülyeség a váltás. Ha valaki amúgy is megvenné a játékot, egy kb 1-2,5 éves gépet úgy 15000 ft költségért cserélhet le egy jól kinéző, 2 évig garanciás új gépre, ami a limitált kiadás miatt várhatóan értékállóbb is lesz.
Meg ahogy korábban is írták, az ember nem feltétlenül az észérvek mentén költ a szórakozásra -
Kicsimix
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #213538 üzenetére
Most személyesen megyek már majd az újért..
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Medocsabi
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #213518 üzenetére
Bárcsak játék is lenne xboxra ...
-
twi452
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #213493 üzenetére
Dobd fel a Metro exodust. Pazarul néz ki és ott már lesz a main menuben is rendesen szélzaj. 😄
De a red dead 2 is megküldi rendesen a hűtést 🙂 -
AMD Power
titán
válasz HartgeH3-2.8 #213480 üzenetére
Ha ennyire ra vagytok fugve erre, dobjatok egy cikkszamot es hetfon reggel megnezem melyik mm-ben van es hany db!
-
Roland861010
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #213488 üzenetére
Ezt nem értem... Sokan azt hiszik kusb.van a gép 4k felbontás és egy gamer gép teljesítményét tudva....!?
Vagy ezt hogy kell elképzelni ?
Játszok a magas beállításos 4k 30/60 fps-es játékkal és 20C fokon fog üzemelni menni a gép!?[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #213488 üzenetére
Olyan amilyenek lennie kell, nagyon korrekt a hüttése. Lényeg legyen neki helye kifújni a meleget.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #213348 üzenetére
Jöhetett volna egy hónappal hamarabb ez a jóárasítás, akkor tuti ezt veszem.
-
Madoc
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #213436 üzenetére
Mi mindig írtuk de sose hitték.
-
elder troll
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #213426 üzenetére
A mentések fiókhoz vannak kötve, szóval nem kell pendrive-ot használni a másoláshoz.
A játékokat viszont érdemes külső tárolón keresztül átvinni, vagyis karácsony környékén a filléres gp miatt gyalázatosan lassú volt a letöltés. Külső ssd-n raktam rá unokatesómnak adott one s alldigital gépére pár játékot.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #213426 üzenetére
Felhőben tàrolja a mentéseket.
Kicsit úgy érzem ezt a CP2077-es One X mennyiséget nem jól lőtték be pikk pakk elviszik az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
Sinu
senior tag
-
Sinu
senior tag
-
Wesder
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #213367 üzenetére
Pont ezért tudja majd dràgàbban eladni. Mondjuk azzal sem fog bukni ha beszeràron adja tovàbb.
-
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #213350 üzenetére
az a baj, hogy nincs rá szükségem
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Madoc
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #212610 üzenetére
Így van, egyszer mindenki meghal, a világnak is vége lesz egyszer, semmi sem tart örökké stb... stb
-
Madoc
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #211361 üzenetére
Na akkor igy helyes, ezt nem tudtam jól.
-
AMD Power
titán
válasz HartgeH3-2.8 #210478 üzenetére
Nekem volt egy evig One S-m. Semmi baja nem volt. Es jatszani is tudtam rajta.
-
Micsurin
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #210482 üzenetére
12-20Mb-es nettel igenis nagyon számottevő lesz PONT karácsonykor, hogy milyen hamar lehet játszani a pl fa alól frissen kivett konzollal.
Szeretem a dobozokat kitenni a polcra... gyárthatsz nekem külső drivet. Tudod mi lesz erre a reakcióm? Nem tudom hány év boxozás után lefogok emelni a polcról egy PS-t ismét.
@wesder: Ne mond, hogy szerinted nem lenne rohadt menő egy valóban kocka szerű xbox. Csak kartondoboz skin matrica kellene rá utána. Meg némi ragasztószalag + decornak.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Wesder
félisten
Ha lesz Series S, nem úgy fog kinézni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #210480 üzenetére
Az országunk negyedét offolnád is az eladásokban. Pont egyik nap álltak belém, hogy nincs ám mindenhol occoért digi1000 és teljesen jogos a két pont érte.
Én is csak azért merném lazán elhagyni mert már belekényelmesedtem a net + ssd párosba a napokba, hogy a GTA V és 4 egyszerre ~30-35 perc alatt jöttek le...
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Gyanúsan All Digital lesz az az XS.
Balra lent bekapcs gomb, jobbra nem lehet állítva az olvasó mert egy lemez magasabb 1-2 centivel szerintem mint a conti.
Én ellennék vele.... ha jó az ára. Max leszokok a lemez/doboz gyűjtésről.
Viszont könyörgöm legyen szabályos kocka.....
OCD?[ Szerkesztve ]
-
sityuka89
tag
válasz HartgeH3-2.8 #210420 üzenetére
Köszönöm ez valami limitált szériás X lesz akkor? :)
-
sityuka89
tag
válasz HartgeH3-2.8 #210417 üzenetére
Gondolom :D de van 4k-s Tv-m :D
-
GoSleep
tag
válasz HartgeH3-2.8 #210360 üzenetére
Ennyire nincs ra igeny.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz HartgeH3-2.8 #209807 üzenetére
Hát ez a van/lesz az még minimum 7 hónap.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz HartgeH3-2.8 #209807 üzenetére
Azt még nem tudjuk mennyi lesz
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz HartgeH3-2.8 #209803 üzenetére
Nem hinném, hogy többe kerülne mint a korábbi kiadások. 170 körüli áron lesz, szerintem.
-
Beniii06
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #209734 üzenetére
Sok kommentet olvasva, akinek már van one X-e az nem fog mégegyet venni közvetlenül SX megjelenése előtt. Ez a bundle akkor lenne érdekes, ha tudnánk a pontos magyar árát/már a boltokban lenne, egyenlőre még azt sem tudni, hogy ki is adják vagy csak leleplezés, gyanítom X megjelenéskori árban fog érkezni min 140k-165k, annyit nem ér a festés+konti, ha most is lehet One X-et "leemelni a polcról" 100-105k-ért és akkor még ott az apró is garis gépekkel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz HartgeH3-2.8 #209734 üzenetére
Ez még nem hivatalos, csak fan-made.
-
Wesder
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #209239 üzenetére
Man of Medan, Saints Row IV Re-Elected
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz HartgeH3-2.8 #206682 üzenetére
A sztori folytatódik, de technikájában a 2 játékban sok eltérés lesz, szóval...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- VoIP telefonálás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Router gondok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek