Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Amazon Prime Video
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz Allien #139898 üzenetére
Igen. Akkor ha egyszer megvetted es lesz ujra goldod barmikor ujra letoltheted a One-os jatekokat, 360-asokat gold nelkul is.
Marmint azokat kapod meg amiket most gold tagsaggal ingyen kijelolsz letoltesre ezaltal hozzarendelodik az accodhoz
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Allien
veterán
válasz bulikavagyok #139895 üzenetére
Franc, ezek se elérhetőek pc-re. A pc-s gold tagság sajna korlátos eléggé. Kérdés, hogy az ingyen játékokat utólag is megkapom, ha majd egyszer vennék xbox konzolt, de közben szüneteltetem a tagságot.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
i@lex
őstag
válasz akooos #139887 üzenetére
Ott én pont a pumával és a medvével öltem mindent, egyszer nem húztam meg a ravaszt.
Misszió végén felvettem és mentem is grizlire vadászni.Hála az égnek clean killnek adja azt is, ha az állataidat küldöd a célra. :-)
A gyémánt kinézetű perket mindenképp érdemes feloldani, hogy dupla skint adjon egy állat. Én nyúlra vadásztam tegnap 1 órát, mire is másra húsvétkor...
[ Szerkesztve ]
-
csucsu52
aktív tag
Tölthetők a goldos játékok! (Cars 2, The Witness)
-
akooos
veterán
válasz bulikavagyok #139886 üzenetére
Én tegnap ott tettem le a FarCryt amikor két rohadt sértetlen borzbőr kell az állatorvosnak. Összesen 5 borzot láttam a játékban, abból 4-et felrobbantottam az ez előtti mission végén.... ahogy felrobbantak megjelent az objective, hogy 2 undamaged... nincs az egész világon borz....
-
nagyúr
válasz sting2 #139878 üzenetére
Szerintem igen! De nyilván nem tetszhet mindenkinek.
Def26: Game HUB boxon vagy bármelyik Xbox alkalmazásban, de amúgy 19 óra 17 percet játszottál. Plusz itt is meg tudod nézni! -ez szerintem a nettó játékidőt mutatja.
Én még nem találkoztam belassulással, és buggal is csak alig. Tényleg remekül van optimalizálva.i@lex: +1. Én is hasonlóképp érzek 20 óra játék után. Nagyon hosszú idő után valószínűleg ez lesz az első játék aminek végigjátszom a kampányát. Tavaly félbemaradt az Origins, a Wolfeinstein 2, a CoD WW2, a Ghost Recon és a BF2 is, de ezt valahogy nem bírom letenni.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
vonSux
őstag
válasz i@lex #139882 üzenetére
Nálam a grafika oké kategória, tisztességesen elkészítette az ubi, tényleg fut 4k-ban is, de messze nem áll leejtős (pl vannak azért textúra betöltés bugok rendesen, de nem zavaró). A játékmenetet az ismeri, aki valaha játszott már Far Cry játékkal. Viszont a karakterek, a küldetések (Testy Festy ) a játék idióta humora, mind olyan dolog, amiért nagyon bejön ez a rész. Tuti nem kezdtem volna bele közvetlenül egy másik open world játék után, de így nagyon jól esik.
[ Szerkesztve ]
-
i@lex
őstag
Na, FC5 kivégezve, 52 óránál állt meg a stopper.
Zseniális gonosz karakterek, helyenként vicces mellékküldetések, brutálisan jó jármű irányíthatóság.A térkép hatalmas, a grafika irdatlan gyönyörű, él a környezet.
A fejlődés rendszer szerintem sokkal jobb, nem kell a fél erdőt kiirtani egy fegyvertokért végre.
Elsőnek a Good endinget választottam, délután kezdem újra a játékot, tetszett annyira, hogy a bad endinget ne csak YouTube-on nézzem meg. :-)Egyetlen negatívum a pvp, teljesen játszhatatlan, felesleges volt belerakni.
-
AMD Power
titán
válasz gurubefree #139876 üzenetére
Ezt en is varom!
-
Def26
félisten
válasz bulikavagyok #139874 üzenetére
Az elején nagyon hosszú a betöltési idő, de játék közben tényleg szinte semmi. Nekem volt olyan hogy egyszer belassult egy erdőben amikor befutottunk harcolni de nem vett el semmit a játékélményből. Nagyon jól megcsinálta az unisoft, a kégi csatákon kívül tetszik a játék, megérte megvenni.
Azt nem írja valahol, hogy mennyi órát toltam eddig?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
sting2
addikt
válasz bulikavagyok #139877 üzenetére
Ekkora "ütés" a FC5 - XOX-en?
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
nagyúr
válasz pzstm #139875 üzenetére
Az itteni "szakértőkről" már nem is beszélve akik azt mondták, h ez a hardver legfeljebb csak pár exkluzívnál fogja tudni a 4K-t.
Hja, város a Division patch is. Plusz látva az Ubi friss játékait egy kicsit elkezdtem várni a Crew 2-őt is. Bár a FH4 mellett valószínűleg nem igazán fog labdába rúgni, de azért kíváncsi vagyok rá.Más: A Jurassic World Evolution mikor került be a Stora-ba? Úgy tűnik ennyiért hazai vásárlás lesz.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
gurubefree
senior tag
Az uj Metro-ra varok nagyon [Metro Exodus ]
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #139874 üzenetére
En meg tovabbra is varom az otherworldos fiuk “szakertoi” jelentkezeset a temaban
Megneztem en is, durva teljesitmeny, varom a division patchet Aprilis 12-en
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
válasz ImpersonatoR #139869 üzenetére
Tehát natív 4K. Brutális mondjuk ahogy kinéz, plusz az optimalizációba sem nagyon lehet belekötni X-en. És szerencsére nem csak a grafikája miatt ennyire szerethető ez a játék játék. Legalábbis nekem.
Egyre durvábban tolja amúgy a Ubisoft: pár hónapja az Origins, most meg itt van ez... Le a kalappal előttük!
Nekem úgy tűnik, h a Unity-vel elérték a mélypontot, és nagyon sokat tanultak abból a "hibájukból".Szerk.: Plusz amit a videóban ők is kiemelnek és nekem is feltűnt, h extra rövidek a töltési idők.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
aktív tag
Sziasztok! Ha veszek egy használt gépet amihez nincs meg a garancia papír/számla viszont be van regisztrálva és még van rá serial szám alapján 3 hónap akkor ezt tudom érvényesíteni?
-
gurubefree
senior tag
válasz interstate76 #139870 üzenetére
Semmi gond amig az ember ervekkel tamasztja ala velemenyet . Mint emlitettem bizonyos arkategoriaban ! Fontos dolgot nem emlitettem ... Android TV-k eseten !
-
interstate76
addikt
válasz gurubefree #139867 üzenetére
No offense, de egy megjelenítő esetén szerintem semmi esetre sem lehet döntő szempont a smart funkciók megléte/hiánya, maximum egy kis adalék lehet a képminőség mellett.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
bandi0000
nagyúr
na az évszázad leghülyébb kérdése
4K tv n azok a játékok amik 4K support, szép graf, vagy High frema rate opciokkal rendelkeznek, azok ott is választhatók? és ha igen akkor 1080P jelet adna 4K tv re high fps el? Az látszódna azon kívül hogy ugye nem 4K jelet kap?
Xbox One: bandymnc
-
dave182
senior tag
Az hogy lehet hogy árban kb jobban járok egy tv-vel mint monitorral?
-
Gijon
senior tag
Visszafelé kompatibilis a Call of Duty 4: Modern Warfare, lehet tölteni. Bocs, ha már volt.
-
törölt tag
válasz l.skywalker #139861 üzenetére
nem, de mindegy is, mert akciósan 1500volt 3 havi.
Most az idegesít , hogy semmilyen felvételemet nem találom sehol. Mindenhol azt írja: "most ezt nem tudjuk megmutatni" vagy valami ilyesmi..
És hiába van goldom, megint azt csinálja mint régebben, hogy állandóan kiírja GTA online közben hogy vegyek goldot. Ma nagyon szar nálam az egész xbox rendszer, semmit nem találok, nem jól működik , nem veszi be a kódot nagyon csodálatos..
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #81556480 #139860 üzenetére
Itt sem látod megjelenni? https://account.microsoft.com/billing/orders
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
törölt tag
válasz l.skywalker #139859 üzenetére
Ott is azt írja hogy már beváltották.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #81556480 #139855 üzenetére
Tényleg csak azt tudom mondani, hogy az Xbox Mobilalkalmazásában váltsd be! Cse PC böngészőben, se Xboxon nem megy olyan gördülékenyen.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
mike1334
veterán
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Xanax88
tag
-
Xanax88
tag
Halihó!
Gondolkozom egy füles-fejes vásárlásán, nem kell csúcs, de még középkategória sem, egy gyári S7 fülest cserélnék le... szerintem annál bármi jobb lehet
Lényeg, hogy ne legyen használhatatlan és ne törjem össze 2 nap alatt
Egyenlőre a Logitech G231 a befutó, viszont azt írja a leírásában, hogy szükséges lehet az átalakító Xbox one hoz.
Na most mi az, hogy 'lehet'?
Nem mindegy, hogy kiadok érte +8k-t vagy nem
Valakinek van esetleg tapasztalata vele?
Esetleg tutira kompatibilis, jobb fajta budget fejest tudtok ajánlani?
15k fölé nem igen mennék, személy szerint ezt is sokallom amennyit használnám...A gyári boxos stereo, idétlenkinézetű fejesről van vélemény? Nem sokkal több de megéri a 16-17 ezres árát?
Előre is köszi.
Krisz
-
Bogyi007
veterán
válasz #81556480 #139850 üzenetére
Xbox alkalmazás megnyitása telón s ott beállítod a régiót pl USA vagy Uk régióra vagy arra ahonnan vetted a kódot.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
Bogyi007
veterán
válasz gurubefree #139848 üzenetére
A tiedhez szerintem nem lesz jó. Más kávéház a két készülék...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
válasz Cobra652 #139841 üzenetére
Nálam a Samsung UE50MU6122-es tévén ha box Standard + Tv Deep/low back vagy automatikus állásban van akkor is = jó kép, de a Ps4 Slim esetében is így van.
Mivel ez a tévé 8 bites FRC nélkül így nálam az Allow YCC 4:2:2-nél legyen pipa?
És mi a jobb állandóan legyen bekapcsolva a tévén a Hdmi porton a HDR mód vagy csak akkor ha olyan játékkal akarok játszani az Xbox One S konzolon (és a Ps4-en) is ami azt kimondottan támogatja is azt?
A játék módra is érvényes ez a kérdés - mondjuk azt flipper és online multi esetén mindig bekapcsolom.(#139843) gurubefree - egyben válaszoltam is neked, az aláírásomban található link egy nagyobb beállításcsomagot takar akár a te tévédnek is...
[ Szerkesztve ]
-
gurubefree
senior tag
válasz Bogyi007 #139839 üzenetére
Eppen ezert ajanlanam a 40”-43” HDR 4K TV-t monitor helyett! Nekem egy Samsung 40” HDR 4K TV van amivel tokeletesen meg vagyok elegedve. Lentebb talalsz kepet rola, hogy oldottam meg azt , hogy hely is legyen . £300 fizettem ( uj). Jobb minoseg mint a hasonlo aru 4k-s monitorok a wifi es a kulonbozo alkalmazasokrol nem is beszelve !
[ Szerkesztve ]
-
zotyi8
tag
System-Console info-Reset console.
Ettől gyári alap lesz profilok nélkül?
-
Bogyi007
veterán
válasz Cobra652 #139823 üzenetére
Azért mert valakinek arra van pénze még nem kell fikázni ez miatt, bocs hogy nem mindenki akar/tud kiadni 400-500e és fölötti összegeket tévére...
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz gurubefree #139525 üzenetére
Köszönöm uram jelentkezem!
(Elő) Húsvétozni vagyok vendégségben , de este írok
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
gurubefree
senior tag
-
dave182
senior tag
Sziasztok, Xbox OneX-hez milyen monitort ajánlanátok max 100k-ig? Köszönöm
-
törölt tag
Re Revelations 2 a game pass része lett. Most komolyan csak az első epizód ingyenes vagy én nem töltöttem le valamit?
-
okibots
aktív tag
Dzsuri89 és cashback !
Amennyiben magyar régión van a boxotok, akkor tartalmazni fogja.[ Szerkesztve ]
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
cashback
őstag
Sziasztok.
Witcher 3 GOTY -t szeretném megvenni.
Most akciós live-val. Viszont ez is tartalmazza a magyar nyelvet vagy csak a lemezes verzió?Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
zsolti72837
addikt
válasz sugarforce #139814 üzenetére
Ohh értem. Köszönöm!
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
l.skywalker
Topikgazda
Végül a For Honor győzött nálam a tavaszi leárazásból. Deluxe Edt.
-
Bogyi007
veterán
-
sugarforce
addikt
válasz zsolti72837 #139810 üzenetére
Hat attol fugg mire mesz ra. Rengeteg kis gyujtigetjeto cucc van benne, ha csak vegigrohansz, 6-7 ora siman benne van, ha gyujtigeted a time fracture-t meg a nyomokat, akkor 2-3szor ennyi is lehet.
-
Csapoati
nagyúr
válasz zsolti72837 #139810 üzenetére
Durván két éve jelent meg, szóval kb 17500.
Amúgy howlongtobeat.com
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
zsolti72837
addikt
Quantum Break hány órás játék nagyjából?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Csapoati
nagyúr
válasz zsolti72837 #139800 üzenetére
Megéri bőven. Ráadásul ugye lemezes, ha megunod, 5-6k-ért szerintem fél év múlva is el lehet majd adni.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
NoMagix
addikt
FH7-ben is van átjárás FM6 és FH3-hoz matricákhoz és festésekhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest