Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsakadam
tag
Sziasztok! Friss One S tulaj vagyok, ismerkedem a játékokkal. Felmerült bennem, hogy érdemes lenne beszerezni egy kormányt... Melyiket ajánlanátok : Thrustmaster TMX Pro 61-ért vagy Logitech G920 85-ért?
-
sting2
addikt
válasz #95558144 #131494 üzenetére
Mostanra egy Sony XE90, bőven jó alternatíva és még csak nem is Oled.
Azzal tényleg várni kell 2019-ig, mert azt most nagyon nyomják/fejlesztik, az Edge és Fald Led meg most kezdi elérni tudása csúcsát.
Alapvetően nincs olyan, hogy " jövőbiztos".
A gyártók tesznek arról, hogy 4 -5 évente cserélj, ha másért nem a konzol generáció váltásnál nem árt egy új megjelenítő.[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
sting2
addikt
válasz Silεncε #131489 üzenetére
Ismerős.
Anno, 2 Pana és 1 Samu Plazma után vettem egy 60" Sharp FHD tévét, mit mondjak- megváltás volt a tényleg fehér, a plasztikusabb, mélységet adó kép, a színek, a homogén egyenletesen vibrálás mentes látvány, a mozgásmegjelenítés gyengesége mellett..
[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
nagyúr
válasz kenny123 #131470 üzenetére
Samsung 7000 széria és felette... vagy Sony XE85 és felette.
Ezekkel tudod a "közel maximumot" kihozni... a többi pénztárca kérdése... alapvetően a méret legyen a prioritás innentől... szóval ne nagyobb típusszámot nézz, ha több pénzed lenne, hanem nagyobb méretet esetleg.
Amúgy érdemes álltalában megnézni esetleg eggyel nagyobb mértetet, ha van, mert néha alig van különbség árban, vagy olcsóbb is lehet akár relative nagyobb akcióval a nagyobb... pl 49/50-es helyett 55 tévé stb.
Ha nincs pénzed ezekre, hát akkor egyrészt felejtsd el az igán legjobb minőséget HDR meg extrák szempontjából... ott is lehet persze jó tévéket kapni, de azok már inkább csak sima 4K tévék lesznek.
Ott javaslom megnézni inkább őket boltban, picit próbálgatni és elhozni ami a legszimpibb.
Ott is a Samsung és a Sony modelljei az ajánlottak elsősorban persze.Ha meg esetleg picit jobban el vagy engedve anyagilag akkor LG OLED B7/C7 széria... 55 col körül már elhozható 400-500 forint között akciókban.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
AMD Power
titán
Baromi jo jatek ez a Metro Last Light Redux... A grafika is nagyon szep. Lejart a Game Pass de csak ez meg A Grid 2 miatt megvettem a havit.
[ Szerkesztve ]
-
hati
addikt
válasz l.skywalker #131476 üzenetére
Ha a 2. fiók nem home, akkor az elsődleges csak akkor tudja használni a GP-t, ha a 2. be van jelentkezve. Ha 2. fiók home, akkor nem kell bejelentkezve lennie ahhoz, hogy másik fiók is GP képes legyen.
-
l.skywalker
Topikgazda
Én is így értettem természetesen. Hogy a gyerek accountjára beváltja a GP-t, majd ugyanazzal letölti a játékot és a saját fiókjában is tudja játszani.
Itt ebben a folyamatban senki nem beszélt arról, hogy nem váltja be senki a GP-t vagy nincs GP.
A kérdés a következő volt:
Elég beváltani a másodlagos fiókban a GP-t és használni a fő fiókból is vagy a másodlagos fiókot home-ra kell rakni, hogy használhassa?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hati
addikt
válasz l.skywalker #131467 üzenetére
Az nem fog menni. Hiába van letöltve a játék, ha lejárt/nincs érvényes gp, akkor nem tudod elindítani. Kell egy olyan account a box-on, aminek van élő gp előfizetése. Ez lehet akár gyerek account is. Nálam éppen így van.
Viszont most már annyi értékes infót adtam a fórumnak, hogy kéretik vagy szenté avatni vagy vmi kódot egy játékhoz.
-
Dzsuri89
őstag
válasz kenny123 #131470 üzenetére
Sony XE7005-t vettem decemberben 55-s méretben, nagyon brutál a képe, én One X-szel csapatom.
Ha a smart funkciók nagyon fontosak, akkor a 8-as szériát javaslom, mert Androidos. Nekem csak Xbox-ra meg filmezésre kell, arra tökéletes a hetes széria is.
[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Tudom nem tv topik, de hátha tudtok segíteni.
Áfamentes napok vannak itt kinn, és lehet újítani kellene a tv-t.
HDR-el és 4k-val kapcsolatban milyen specifikációkat kell nézzek, ha a lehető legjobb minőséget szeretném elohozni az xbox-bol?Rovidebben: [link]
Innen melyik tv lenne a legmegfelelőbb választás, 46-50" körül, esetleg melyikkel van tapasztalat? Köszönöm, és bocsi a félig offért.yo
-
l.skywalker
Topikgazda
Úgy értem, hogy nem feltétlenül kell a másik acc-ot home-ra rakni, ha elég lehet az is, hogy letölti a játékot azzal amelyiken még nem volt felhasználva GP és a saját accountjával, ami akár home akár nem használja.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hati
addikt
válasz l.skywalker #131461 üzenetére
Azt nem tudom, de miért nem home az az account?
-
RudY
addikt
válasz nrbi001 #131460 üzenetére
Erre gondolsz?
Fortnite Battle Royale
Nincs story mód, letöltöd ingyen vagy vehetsz extrás csomagokat. -
l.skywalker
Topikgazda
Illetve az még kérdés, hogy úgy megy-e a dolog, hogy a nem home account beváltja a GP-t és letölti a GP játékot, akkor a többi acc el tudja-e indítani...
-
senior tag
Sziasztok, fornite story mód? tehát alapjátékot hol tudok olcsón vásárolni?
-
vzsryl
nagyúr
válasz hackeeeee #131416 üzenetére
Így van. Tegnapig kellett volna lemondanom, de ugye nem sikerült, ma meg már igen, de láttam is hogy levonta már a 2500Ft-ot. Ez elég egyértelmű, hogy tegnap miért nem engedett be a microsoft abba az egy funkcióba, minden másba meg igen...
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
őstag
válasz l.skywalker #131450 üzenetére
Ugyanazon gépen lévő gyerek accountjára is lehet? Vele hogy home-oljak, hogy mindenki elérhesse a gamepass-t ezen a gépen?
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #131450 üzenetére
Lehet, hogy lesz egy fórumtárs akivel hómolok.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #131449 üzenetére
Ha nincs Home társad akkor csinálsz egy másik fiókot a gépre, beváltod az újon és home-olsz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Monster Hunter World pontok:
Famitsu - 39/40
Brit IGN - 9.5
GameSpot - 8
GameInformer - 9.5
Eurogamer - Essential
The Sixth Axis - 10/10
Destructoid - 9/10
The Telegraph - 5/5
US Gamer - 5/5
Gaming Nexus - 9.5
PlayStation Lifestyle - 9.5
PlayStation Universe - 9/10Live-Die-Respawn
-
RudY
addikt
válasz szupermacs #131444 üzenetére
Ha van már aktív fiókod, akkor az új előfizetőknek szóló kedvezményest természetesen nem.
-
AMD Power
titán
válasz szupermacs #131444 üzenetére
Nem!
-
MODERÁTOR
GwG-ről semmi hír?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
ronaldo
őstag
válasz Chumlee #131408 üzenetére
Hehe, jó hogy ez a téma feljött, engem régóta bosszant.
Szerintem is arról van szó, hogy nyugalmi állapotban van a kontroller, ha nem nyomsz gombot egy idő után kikapcsol.
Erre lehetne egy jó megoldás, ha pl. plex/vlc lejátszók tudnának kommunikálni a kontrollerrel, hogy ne kapcsoljon ki ha arról megy a hang. Vagy rendszerszintű beállítás is lehetne, hogy ha a kontrollerre van fejhallgató csatlakoztatva és még tartalom is megy éppen, akkor ne lőjje ki a kontrollert.
Illetve van a másik lehetőség, hogy időnként megnyomok egy gombot, persze ez nem valami kényelmes.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz insidious_ #131437 üzenetére
Én itthon nem találtam senkinél. 1 cégnél találtam a lyukacsos aljú változatból, de az is 1-2 hetes szállítási idővel bírt.
twi452: Viszont az sem érződik, hogy szív, az is biztos, vagy nem tudom, hogy csinálja. Amikor tényleg dolgozott, odatettem a kezem az oldalához, és inkább kifelé áramló levegő érződött, mint a szívó hatás.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
AMD Power
titán
válasz r.levente75 #131431 üzenetére
Mar ket ilyen kodom is van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #131418 üzenetére
Szállítási díjjal együtt 23.x dollárt fizettem ~6.000 Ft-ot.
Véleményem szubjektív...
-
AMD Power
titán
Ez mitől lehet? Van 2db Game Pass kodom. Egy ami egy géphez járt + egy vásárolt. De egyiket sem tudom felhasználni! Ezt irja ki!
Kizárólag új ügyfeleknek
Az ingyenes próbaverziót csak új vásárlók igényelhetik.
Kizárólag új ügyfeleknek Az ingyenes próbaverziót csak új vásárlók igényelhetik.
2KOzAjGStQ5QPedIRriNXF.10
2018/01/25 - 08:07:37 UTC -
l.skywalker
Topikgazda
válasz hackeeeee #131415 üzenetére
USA-ból pedig 25$-ig nincs vám és áfa. De szállítási díjjal együtt kell számolni
25-170$ között sincs még vám, csak az 27%-os ÁFA.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz twi452 #131411 üzenetére
Abból rendeltem, amit linkeltem a múltkor.
UK-ből 10 font lett volna, és lehet kicsit hamarabb ideér.. Bár az sem kizárt, hogy ez is ideér a jövőhét folyamán. Mindegy, elbaszarintottam. : )
Update, mégsem, most megnéztem, co.uk-ről is február elejét ír, mint .com-ról. Lehet onnan rendelve is usa-ból jönne.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Megrendeltem a Vertical Stand-et amazon-ról.. Kicsit elfelejtettem, hogy van UK-es amazon is, így megrendeltem .com-ról, és usából jön... Szép volt.
Véleményem szubjektív...
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Szeretném lemondani az Gold előfizetésem, de órák óta csak egy üres, fehér semmit tölt be az előfizetések oldal. Ez mitől lehet?
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Másnak is kikapcsol a kontrollere 15 perc után miközben film megy az Xboxon? Plex appon keresztül nézek filmet az Xboxon, miközben a hangot a kontrolleren keresztül hallgatom fülessel. Október környékén simán végignéztem így 1+ órákat és úgy emlékszem nem kapcsolt le a kontroller amíg azon keresztül ment ki a hang. Ez most valami bug, vagy a kontroller hibás?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest