Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zjunior
veterán
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #132397 üzenetére
Hát ha lehetne választani nekem is jobban tetszene egy Republic Commando vagy egy Jedi Academy
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
zzola
titán
válasz szupermacs #132397 üzenetére
Igen.
-
szupermacs
veterán
Annyira el van mindenki olvadva a BF játékoktól, hogy nem igaz.
Én vagyok az egyetlen, aki az Enemy Territory Quake Warst várja vissza a Storeba? -
l.skywalker
Topikgazda
válasz Def26 #132391 üzenetére
Az sem rossz Nekem egy ideig az Xboxos Avatarom volt bent, aztán valamiért eltűnt azóta meg valami gagyi logo amit én szerkesztettem 1x unalmamban.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
kill_switch
senior tag
Anime hónap xboxéknál [link]
Ha volt már, akkor bocs. -
Def26
félisten
válasz l.skywalker #132388 üzenetére
Már Ír szerverre megyek alapból, még a jobb pingem is bukni hagyom emiatt. Szerintem egyszerűen ennyivel nőtt a lakosságban az arány vagy nem tudom.
Persze csak poénkodok velük, ennyire azért nem zavar, vagyis hazudok, mindenki zavar aki lelő.
Nekem egy playstation logó van berakva.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz zzola #132389 üzenetére
Én lelkesen reportolom azokat az avatarokat amiken ilyen rajzolt pöcsök vannak. Nem tudom miért, de engem az zavar a legjobban... döbbenetesen igénytelen és gusztustalan.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Def26 #132384 üzenetére
nem lehet, hogy csak a szerver kiosztások miatt? Lehet, hogy BF4-ben még csak Európai most meg EMEA szerver van...
Egyébként van sokszor német vagy ír szerver, azokon nem jellemző ez.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ma indult Belgiumból Mo-ra a csomagom a Vertial Stand-del.. 25-én adták fel Long Beach-en. Egész jól halad.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Chumlee
senior tag
Szerintem meg egy jövőben játszódó ugri-bugris Battlefield várható ebben az évben!
-
sting2
addikt
Ha volt már akkor elnézést :
[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
-
3L1T3
addikt
válasz insidious_ #132377 üzenetére
Semmi, de beszélgetünk. Gondolom ezt nem kell megmagyarázni!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
3L1T3
addikt
válasz Silεncε #132371 üzenetére
BF1-el az alapvető problémám pont a korszak amit választottak, és a testreszabás hiánya amit a 3. és 4. részben nagyon kedveltem. Volt értelme, az adott fegyverrel még ölni +300 embert, hogy kioldjak valamit.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
AMD Power
titán
válasz bulikavagyok #132366 üzenetére
Koszonom! Mar zsakoltam is.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #95558144 #132372 üzenetére
Jó az néha. Amikor olyan napom van, akkor csak beülök a BF1-be - kicsit pörgök a mapon, irtom az ellent és fél óra után már jobban érzem magam
-
3L1T3
addikt
válasz Def26 #132368 üzenetére
Battlefield 5. részt akarok idén. Igazi modern hadviseléssel. Ami közelebb áll a 3. részhez mint a 4-hez.
Xbox One X-en atomstabil 60 FPS-el.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz l.skywalker #132358 üzenetére
Nekem nem fér a fejembe, hogy a ww1 után miért kell kiadni a ww2 -öt. Nagyon remélem, hogy ez csak valami kacsa.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
eL Geri
őstag
válasz bulikavagyok #132366 üzenetére
Király! A hátralévő 4 napnyi GOLD-omban terveztem is, hogy kipróbálom
-
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #95558144 #132364 üzenetére
Valakinek nem lehet tényszerű, bizonyítható, tárgyilagos véleménye csak saját megítélésű?
Csak ha már ennyire kibújt belőled, és ennyire ismersz mindent embert a világon.
De, ha ennyire fáj, akkor ha gondolod melléírom a végét is, hogy:
"beszólhatsz, de lesz@rom.."
Lapozzunk.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
M@no
tag
válasz l.skywalker #132361 üzenetére
Na igen... nekem ez volt az első multis játékom, és az első, amit megvettem rendesen és nem letöltöttem.
-
l.skywalker
Topikgazda
Én azokban az években Heroes3-at, Mount&Blade-t és Sacred Gold-ot játszottam feszt Azt sem tudtam mi az az online játék és ha valaki azt mondja, hogy most multizni fogok, azt mondom neki, hogy KIZÁRT
-
M@no
tag
válasz l.skywalker #132351 üzenetére
Én anno a sima BF2-ért voltam oda PC-n. Majd 5 évet toltam le vele néhány hónap kihagyással menet közben. Azóta a többi nem tudott annyira megfogni, annak megvolt a hangulata számomra. Beszippantott, de rendesen. Klánoztam is, meg jártam párat.
Tegnap pont este ilyen vissza emlékezést tartottam PrintScreenek alapján. -
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #132358 üzenetére
Is is... De én inkább a WWII amire igazán gondoltam.
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #132351 üzenetére
En orulok neki,hogy visszaternek az alap koncepciohoz.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
Topikgazda
-
mike1334
veterán
válasz oriic #132347 üzenetére
Nemár...megint WWII...mondjuk megértem a CoD sikere után, de akkor is..egy hangulatos vietnami kampánynak örültem volna. Persze tudom, hogy az csak a "dísz" és igazaból a multi számít, mert sokan a miatt veszik...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #132345 üzenetére
WWII lesz. Bad Company 3-at pletykáltak, de kiderült, hogy az csak a következő BF lehet.
Live-Die-Respawn
-
MrPeekaboo
senior tag
A Game Pass-os Bioshock után, ami nagyon tetszett, elkezdtem a 2. részét is, de közben lejárt az előfizetés, így másik játék után néztem. Még GWG-ben kaptuk valamikor a The Turing Test-et, amit kipróbálás végett a konzolon hagytam, hogy valamikor rápróbálok. Ennek most jött el az ideje. Kellemesen töltöttem el vele 10 órát és azt kell, hogy mondjam nagyon bejött! 1st person puzzler, ami a Portal, Pneuma játékokra hasonlít. Van háttértörténet és a zene is passzol a játék hangulatához. A fejtörők 1-2 kivételtől eltekintve nem voltak nehezek számomra. Végigjátszás után érdemes elolvasni a Gamasutra-n lévő cikket a játék elkészítésével kapcsolatban. (jelige: könnyű ezres ;-)
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
Zjunior
veterán
[link]
Xbox one x 118k nemetbol szamlaval akit erdekelWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz csibabu #132338 üzenetére
Hali. Van CS:GO Xbox One-ra: a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően az Xbox360-as verzió letölthető, de hogy játszik-e vele valaki azt nem tudom. [link]
[ Szerkesztve ]
-
csibabu
tag
Üdv! Erősen gondolkodok egy Xbox öné s vetelen, de nem vagyok otthon a konzol világban. Gta v lenne amivel szívesen játszanék azt láttam is hogy meg lehet vásárolni. Azonban Counter strike GO elérhető Xbox ra?
iPhone 14 Pro
-
newclass
tag
Ez a Dead Space baromi jó!!!
Kb 60 játékot töltöttem le már az Xboxra, de messze ez fogott meg eddig a legjobban pedig eleinte ki sem akartam kipróbálni, mert a horror játékok annyira nem vonzanak.
Pont kezdtem belefásulni, hogy engem annyira nem tud már lekötni különösebben egyik játék sem..... szóval jókor jött.
Igaz lassan 10 éves játék, aki esetleg nem próbálta még annak ajánlom!
S, még van 2 része....hmmmm -
-
Zjunior
veterán
válasz zzola #132314 üzenetére
Hasznaltan nem mind1 h 449£ veszem meg, vagy 300£!
Ki így sporol, ki úgy.
Amugy meg szamla nelkul is ms garancias 2 evig, szval ez hulyeseg...Ha kiég az eszköz egy villámtól, számla híján a biztosító sem térít...és ekkor már nem érte meg olcsóbban vásárolni.
Ez mirol szol:/...
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
zzola
titán
válasz insidious_ #132327 üzenetére
Nyilván!
Csikó koromban nekem is az ár volt a legfontosabb! Aztán később rájöttem, hogy az nem minden!
Pl. vehetne az ember apróról olcsón, újat, sőt van 140k-ért bontatlan is! De nincsen számla, sem adás-vételi. Nem tudod bebizonyítani, hogy honnan van. Ha kiég az eszköz egy villámtól, számla híján a biztosító sem térít...és ekkor már nem érte meg olcsóbban vásárolni.Én meg nem igazán támogatom a fekete gazdaságot, tőlem az összes megkeresett forint után adót vonnak le, én is ezt várom el...
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz insidious_ #132324 üzenetére
100x inkább amazonról, mint attól az egy bolttól, ahol 150k-ért adják, 0% ÁFA-s számlával, esetleg adás-vételivel használt termékként értékesítve...
Amúgy alzán is van jó ajánlat, 157k-ért adnak 3 havi goldot is mellé...
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Azt csiripelik a madarak, hogy a ps plus februári kínálatában Dark Souls 2 meg Far Cry 4 lesz...nem tudom mennyire fog bejönni a tipp, de ha igen, akkor most elét szegényes lesz a Gold kínálata hozzá képest
Ha már annyira versenyeznek, ebben is produkálhatnának valamit egy ilyen ajánlatért simán ellőnék egy 3 havi goldot...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
zzola
titán
amazon.de-n 449€ az X, hozzánk (HUN) 480€ (~150k). Pár ezrest lehet spórolni...
[ Szerkesztve ]
-
dejvid8
őstag
válasz sugarforce #132308 üzenetére
Rendben, az jó lesz. Majd privátban beszélünk.
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz sugarforce #132308 üzenetére
Az lehet gyorsabb lesz.
AMD Power: LyaLy de bizsus.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
AMD Power
titán
-
dejvid8
őstag
válasz hackeeeee #132304 üzenetére
Oké
Igen, gond nélkül működik a Mini displayport átalakítóval, csak a HDMI átalakítókkal sz*rakszik ,akár az Xbox -nál. Ezért nem értem, hogy másoknak meg működik, olvasom a fórumon hogy nekik jó.
Tehát nagy rejtély számomra ez. Ez a VGA kábel csere az utolsó próbálkozásom, aztán jön egy TV vagy egy Monitor.Ja, és hozzáteszem, most kb fél órája Fifázom, még nem jelentkezett a dolog. De szerintem hamarosan fog. Érdekes...
[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Zoleee83
addikt
Na végigtoltam 32 óra alatt a Sniper Elite 4-et, és a végén még egy gyémánt achievment-et is dobott! 💪
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest