Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
CharlieDrop #29140 üzenetére
Nekem szerencsére nincs vele bajom, 1,5 napot még mindig bír egy töltéssel és karc sincs rajta.
-
TomKiss
tag
10-es watch, engedélyezett alvásfigyelés, optimalizált töltés engedélyezve és bekapcsolt "töltési értesítés", mégsem jön értesítés az óra feltöltődéséről.
Ebben tudtok segíteni, mitől lehet, mi az ami még hiányzik az adott funkció működéséhez? -
leslieke
Jómunkásember
válasz
CharlieDrop #29137 üzenetére
Nekem még most is S0 SS van, 4.3.2-es rendszerrel.
-
kchris78
veterán
válasz
CharlieDrop #29135 üzenetére
Az én órámra azt már fel se lehet tenni
. (ez is egy vicc, mert SE, az ennek megfelelő hardverű Series-re meg igen..) Ez nem játszik sajnos.. Ezért nem fogok érte sok könnyet hullajtani és nem is tudom megpróbáljam-e egyáltalán majd eladni. De kihúzom vele még ameddig lehet.
-
kchris78
veterán
nem mertem le de ez itt nem allja meg a helyet. 2 ev alatt csokkent 16%ot az utobbi egy evben meg 3-at, az utobbi 3-4 honapban megy EGYET 😀. Kozben erzetre az eskso ket ev ugyanolyan az utolso egy ev alatt erzem hogy valami nagyon kezd gallyra menni az aksiban. Ertem en a nem linearissagot de itt valami nem tiszta foleg hogy pont az apple vallalasa elott allt meg a csokkenes irrealisan.
-
noorbertt
őstag
Van egy mezei bl fülesem (nem Apple) , IPhone 13 legújabb sw és AW s10.
Ha a füles aktív és az órán veszem fel a bejövő hívást akkor miért nem a fulesen megy a beszélgetés? Órára teszi ki a hangot. Van erre valami trükkös megoldás? Vagy bug?
fulesen van felvevő gomb, de órán kényelmesebb volt felvenni abban a pillanatban…
szerk: most is órán vettem fel és telon volt a hang füles és óra helyett
-
kchris78
veterán
válasz
noorbertt #29129 üzenetére
egy bizonyos számú évnek el kell telnie szerintem hogy beessen, amikor már teljesen értéktelen az óra és senki sem cseréli ki mert az aksi csere árát is fölösleges befinanszírozni egy sok éves óra cseréjébe aminek hamarosan megszűnik a támogatása... Amikor már teljesen egyértelmű hogy GTK lenne kifizetni..
-
noorbertt
őstag
válasz
noorbertt #29128 üzenetére
Itt is 81%-on az akksi. Kéri hogy törjön…
eleg gyanús
https://www.reddit.com/r/AppleWatch/s/5mm6Tz2Acx -
kchris78
veterán
Elmehet az Apple a p...-ba.. Az óra aksi számításával.. Szerintem már több mint egy éve 80-85% között mutat.. És most már kifejezetten nagyon kezdem érezni hogy tényleg szar az aksija. Egy nap alatt egy órás tréninggel 100-ról 16%-ra esik és standbyban is érezhetően jobban fogynak már a %-ok. Egyszerűen abszurd hogy az elmúlt hónapokban 82-ről 81-re esett. Nehogy már beessen 80 alá és "olcsóért" aksi árban kelljen adniuk egy újat!!!
-
Sasi001
senior tag
válasz
mzoltan321 #29121 üzenetére
A gyártói gari 1év. Apple mindig annyit vállal, a többit az eladó értékhatár függvényében. Na most ha megbízhatatlan az eladó akkor a gyártói garancia lejárta után valószínűleg nincs gari.
-
mzoltan321
csendes tag
Sziasztok,
vásárlás előtti kérdések:
érdemes új, kifutó 9-est elcsípni az új 10-és helyett -30 ezer forintért?
A 10-es pár no name, de árukeresőn szereplő shopban olcsóbb, itt van rizikó? A gyártói gari mit jelent a gyakorlatban?
köszi -
kchris78
veterán
válasz
icecave #29117 üzenetére
miert az ultra darabszama ekkora hogy emiatt zuhant? szerintem egyszeruen a watch nem igazan ujit semmit... csak atirjak rajta a cimket, gyorsabb procit kap stb.. de ahogy a telefonok hasznalati ideje sem 1-2ev, az orake is megno, addig hasznaljak az emberek amig csak lehet. foleg hogy az aksi csere megoldhatatlansaga es dragasaga (80% alatt megoldot de az is mar gazdasagilag irracionalis dontes) is erre osztonoz..
-
Semin
őstag
Kezd éleződni a verseny, ha az Apple meg akarja tartani a részesedét a tortából valamit újítani kell.
Az Apple okosóráitól elfordultak az emberek, és emiatt az egész piac nagyot zuhant -
noorbertt
őstag
Sziasztok
AW10 között milyen különbségek vannak? Méret különbség csak méret vagy van más is? Sosem volt ilyen eszkozom és elgondolkodtam hogy jó lenne…
Arban vannak eltérések ezért nem teljesen világos.+1: esim nagyon kell? Ad annyit hogy vegyek egy multi simet?
-
-
Zoona
aktív tag
Sziasztok!
egyik napról a másikra már nem az óra ébreszt engem rezgéssel hanggal, hanem megint a telefon. Mitől mehetett el?
illetve mi a teendő? Állitsam be ujra az ebresztést esetleg vagy szükséges lehet az óra alaphelyzetbe állítása?
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Van olyan beszerzési forrás, ahol a korábbi évek óráihoz kiadott szíjakat meg lehet vásárolni? A hivatalos oldalon már csak a S10-es órához kiadott szíjakat látom. Például [ezt a szíjat] meg lehet még valahol vásárolni? Illetve az illeszkedhet az s10 órámhoz?
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv:
István -
harry3
őstag
Tegnap kaptam a Care Centertől e-mailt, hogy a státusz Apple-be küldve. Tudja valaki, hogy ez mit jelent? Előtte bevizsgálás alatt volt.
-
DGery
aktív tag
-
xhege
veterán
Nem aktív.
Az a fura, hogy van amikor megjön, van amikor nem.
iMessage esetén rájöttem, hogy ha a Mac be van kapcsolva, akkor nem jelez az óra. Pedig, mind a Mac mind az iPhone olvasatlan üzenetként jelzi.
Aztán van amikor hiába nincs bekapcsolva a Mac akkor sem jön meg minden üzenet. Komolyan ilyet még nem láttam, pedig sokadik AW, nem az első. A Garminra minden üzenet azonnal megérkezik.
Nem tudom mi a különbség, ha mondjuk az iMessage esetén egyéni beállítást állatunk és nem iPhone tükrözést az értesítések beállításakor. -
Sziasztok!
Adott egy AW S9-es óra. Úszás monitorozásra is szoktam használni (tudom tudom Garmin... nekem ez az ésszerű kompromisszum).
Tudtok olyan appról, ami a Fitneszből át tudja venni az adatokat és össze tudok vele hasonlítani úszásokat
Általában egyforma hosszokat úszok. Olyan jó lenne, ha 1,2..n úszást egy grafikonon meg tudnék nézni, hogy a 100m mennyi idők voltak.
-
xhege
veterán
Most újra van nálam egy Apple Watch Ultra2 Garmin után. Azonban meglepődve tapasztalom, hogy az értesítések megérkezése hektikus. Van amikor megérkezik és van amikor nem. Nem az van, hogy egyik app-tól megjön, a másiktól nem, hanem az, hogy egyszer megjön az értesítés máskor nem. Más is találkozott már ezzel a hibával?
-
Smilleyvok
csendes tag
Sziasztok!
friss infó ma jött meg a készülék , egyenlőre arról hogy miben , milyen kiegészítőkkel nem tudok infozni , most a fontos dolgokat intezem aztán majd valamikor be ugrok érte , de az e-mailt csatolom így ki lehet már számítani mennyi idő is ez a procedúra -
chatran
őstag
válasz
Smilleyvok #29086 üzenetére
Köszi szépen az infókat!
Gratulálok a babához, sok boldogságot és egészséget kívánok neki. -
xhege
veterán
Használja valaki az Athlytic appot? Az új battery funkció érdekelne.
-
rithm
csendes tag
Sziasztok!
AW 9 (gyors)töltéshez milyen (hordozható) töltőt ajánlotok? Látok egy csomó, számomra ismeretlen kínai gyártmányt, 2,5 W kimenettel, de nem tudom mihez hasonlítani, mert az órához adott gyorstöltőn nincs semmiféle jelölés. Nem vezetéknélkülit szeretnék, hanem lehetőleg olyan hordozhatót, amit közvetlenül töltőbe kell dugni, vagy a telefon töltő kábelével tölthető.
Ugreen MFI töltőt is láttam, viszont annál egyértelműen nem jelzik az AW9 kompatibilitást.
Mire kell figyelni? Egyáltalán fontos az MFI az USB C csatlakozás / kábelek esetén?
Itthoni boltból venném, mellőzve a netes fizetést. -
Smilleyvok
csendes tag
Sziasztok
tegnap már be akartam nektek ezt küldeni , csak pont szülni voltunk aztán nem volt időm .
Ezt kaptam kérdéseimre , teljesen korrekt választ
amint jön a következő értesítés jelzek
szep napot nektek! -
harry3
őstag
Valaki rendel már szervizfutárt az iCentre-nél? Egy hete adtam le az adatot, de még nem hívtak a felvétel egyeztetésével kapcsolatban… Már más szerviznél lehet visszafele jönne az a kva óra.
-
joebacsi4
tag
Sziasztok!
Watch 3-ra is érvényes rossz akku esetén, hogy felajánlják az ujjat? -
esbii22
őstag
válasz
Smilleyvok #29073 üzenetére
Nekem lassan 4 lesz
-
kchris78
veterán
sima SE gondolom bőven lesz... bar nekem meg 82% es honapok mire egyet csökken..
-
Smilleyvok
csendes tag
válasz
INGJOKE #29068 üzenetére
Én is ezen gondolkoztam sokáig hogy lesz e 6os
icenter azt mondta kicsi rá az esély , CareCenter azt mondta valahol biztos akad még , de volt itt a fórumban egy fórumozó akinek még S4 SS-t tudtak pár hónapja adni , de már azt a kis időt ki bírom aztán ki derül úgy is jelzem felét
Másik Kollega az s7 el, icenter amikor hívtam info ért mondta hogy kevés az esélye arra hogy 6os még van illetve már a 7es is kifutott eléggé valószínű hogy az 8as lesz majd de ezt nem tudja megígérni, 65ot mondott aksi cserére azt már egy új 6os ért sokaltam volna -
Most megnéztem én is nekem is 78%-os az S6. Gondolkozom mi legyen vele. Csere újabbra, vagy “új aksi”. 🙂
-
bostone
addikt
A 3 év mennyire általános, mire kifut az akku aktív használat mellett?
Az aktív alatt nem a sportot értem, hanem mondjuk a naponta való töltést. -
kchris78
veterán
válasz
Smilleyvok #29056 üzenetére
ezek szerint S6 marad?
-
chatran
őstag
válasz
Smilleyvok #29056 üzenetére
Jó, hogy írtad, köszi! Ma ránéztem az S7-es órám akkujára és azt írja, hogy Szervizeltetés javasolt. Pár napja még 80%-on állt, akkor még nem írt ilyet. Most 78%.
Lefrissítem a legújabb OS-re és meglátom, ha továbbra is fennáll, akkor nekem is lesz egy utam a Care Center-hez. -
Smilleyvok
csendes tag
Meg is lett , mint a villám
-
Smilleyvok
csendes tag
válasz
chatran #29054 üzenetére
Sehogy , tavdiag meg kérdezte mit produkál , elmondtam jelzi már az akkumulátor menüben hogy szerviz szükséges , elmondtam 65% os a kapacitás gyorsan merül , kikapcsol egy adott % alatt es csak töltőn kapcsol be.
elkuldte e-mailben a hivatalos szervizeket es el mondta ott egy teljes bevizsgalas után valószínű akkumulátor csere árban egy új készüléket fogok kapni ami meg felel mindennek amivel gyárilag meg kell felelnie -
chatran
őstag
válasz
Smilleyvok #29051 üzenetére
A távdiagnosztika során, hogyan tudnak csatlakozni az órádhoz?
-
kchris78
veterán
válasz
Smilleyvok #29052 üzenetére
Hát kíváncsi leszek. Persze hogy pozitivan bírálták el, mennyibe került nekik az elfekvő régi készletekből amit egy idő mulva bedarálnak adni egyet
.
-
Smilleyvok
csendes tag
válasz
Darvascapone #29049 üzenetére
Azért jó pozitív dolgokat olvasni , ma adtam le Care Center azt mondták 1-1.5 hét.
számomra tökéletes a 6 os is nem kizárólag újabb gen esetén fogadom el, csak akkor az az új tényleg új legyen -
Kbali
nagyúr
válasz
Smilleyvok #29045 üzenetére
Sokszor leírtam már, hogy vegyétek fel ilyenkor a kapcsolatot a hazai Apple supporttal, csináljanak távdiagnosztikát és már annak eredményével tudsz menni szervizbe.
-
Darvascapone
csendes tag
válasz
Smilleyvok #29040 üzenetére
Szia, nekem a series 6-nal se kep se hang nem volt az oran 2,5 ev utan. Elvittem apple szervizbe kikuldtek azt mondtak alaplapi hiba igy nincs akkumulator arban csere szerviz javaslatara felvettem az apple tamogatassal a kapcsolatot es ok vegen pozitivan biraltak el a dolgot kaptam egy series6 uj orat az appletol. Az applenel meg vannak keszletek ugy tunik. A szerviz az iStuff volt, ok tanacsoltak fussak meg egy kort.
-
válasz
Smilleyvok #29046 üzenetére
Hozzájuk vidd! Nekem jó velük a tapasztalat.
-
Smilleyvok
csendes tag
illetve , Cordon Care Center vélemények? Google vélemények elég negatívak
Esetleg nektek tapasztalatbol vagy hallásból valami vélemény ?
szerintetek jó választás lenne ? ha nem akkor melyik szerviz lenne a legideálisabb -
Smilleyvok
csendes tag
válasz
tuzpenge #29043 üzenetére
Írja , de már erőszakosan lép fel ellenem is , 80% azt mondja ő pihen és se kép se hang csak töltő kelti fel ez pont ma történt, viszont a refurbished az annyit takar hogy felújított , na most akkor lehet vagy sem
45 pénz nem sok egy full gyári 6ért , de ha már ők tettek ilyen kijelentést hogy nem lehet javítani sem cserélni , akkor egy újabb modellre se mondanék nemet ha már ők így határoztak. -
Smilleyvok
csendes tag
válasz
kchris78 #29042 üzenetére
Igen , a hölgy azt mondta Magyarországon illetve a legközelebbi viszonteladó üzletekben ahonnan lehetne rendelni biztos nincs már , de kérdés hogy most az összes országot végig kérdezgetik es várok itt hónapokat vagy be tartják azt a 1 max 2hetet es ha addig nem sikerül meg oldani a leggyorsabban beszerezhető példányt adják nekem.
ugye felújítottat nem adhatnak mivel hogy ők mondták nem szervizelhető semmilyen körülmény között. -
válasz
Smilleyvok #29040 üzenetére
Lehet hülyeséget írok, de a 65%-os akksi nem számít hibásnak, normál degradáció.
Csak a hibásnak diagnosztizált akksi esetén adnak új órát. -
Smilleyvok
csendes tag
Sziasztok!
van egy 6-os szériás órám ami 65% kapacitású úgy gondolom meg érett egy ilyen aksi csere árban új órára, viszont eléggé kifutott termék már , van esély arra hogy a CareCenter talál még valahol gyári új órát amit adna nekem? Vagy ez már esélytelen és fiatalabb generációból fog adni valamit? -
Zoona
aktív tag
válasz
Mela Kehes #29038 üzenetére
Kipróbálok én is fóliát Aliról, de a tok is jó ötlet, az valamennyire védi a fóliát, kipróbálom majd köszi
-
Dobobazsi
csendes újonc
Üdv!
Iphoneon a parancsokban be van állítva egy automatizálás, hogy jelezzen ha x százalékra feltöltött a telefon, de az óra ilyenkor nem jelez. Van arra mód, hogy a watch is feldobja az üzenetet? -
esbii22
őstag
Én a Rock által forgalmazott fóliában még nem csalódtam. Régebben innen vettem hardverapróról, mostanában már aliról fele árban veszem. Hydrogel fóliából is van többféle, én ezt bátran ajánlom általános használatra.
Nyáron bányatóban én is úsztam vele pár alkalommal, az a fólia azért lett cserés mert az asztal sarkának nekiütöttem.
-
Zoona
aktív tag
válasz
esbii22 #29033 üzenetére
Nekem is Hydrogél volt rajta december elejétől. Az egyik szélén az íven már egy 2mm-es részen kezdett feljönni, de kézzel elsimitgattam. Aztán múlthéten elmentem uszodába, kipróbáltam az órát is, na ott jöhetett le a medencébe.
így amire kíváncsi lennék, hogy maga a Hydrogél ugymond levegőmentesen is lejönne az uszodában vagy csak amiatt lehetett, mert az egyik oldala már kezdett lejönni. Ma raktak fel nekem újat, majd jövőhéten kiderül, heti 1 úszás van.
Az üveg miatt lehet tényleg jobb egy ultra
de olyan nagy sportman nemvagyok
-
Zoona
aktív tag
Decemberben tettek az s10-re fóliát, januárban az oldala 1 kis helyen kezdett feljönni, újjal visszanyomtam nem volt baj.
Múlthéten úsztam az órába és a fólia le is jött egy az egyben, elképzelhető, hogy csak azért jött le mert már meg volt kezdve a fólia, vagy borítékolható, hogy az óráról lejön a fólia ha uszodában vagyok vele?
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Series 7 óra, mely kizárólagosan edzésekhez, illetve alvás elemzéshez szükséges számomra. Az aksi kezdi megadni magát, jelenleg 81%-os. Újabb watch nem feltétlen kellene nekem, bőven elég a teljesítménye ennek is. Kérdésem, hogy ha becsökken 80 százalék alá a gyári számlálóban, akkor egy hivatalos szervízben tudok kedvezményesen vásárolni egy új vagy felújított 7-est? -
Lee
csendes újonc
Igen iPaden vissza lehet nezni az egeszsegugyi adatokat.
-
harry3
őstag
Pixelhibás garanciáztatással mi a tapasztalat? Bár csak 1 darab van, de jó lenne nem nézni azt az egyet sem.
-
válasz
mzoltan321 #29023 üzenetére
Az akksi %-nak itt sincs sok jelentősége, amíg a gyártó által meghatározott határokon belül van. Nem valószínű egyébként, hogy ezen appok használata miatt jobban használódna, ez nálam is fut mind, 7 hónapos az óra és még mindig 100% az akksi (ilyen esetben lehet, hogy az enyém is esett már 3%-ot, de mondjuk lehet, hogy 104-ről indult - nincs két egyforma akksi, csak gyártási standardek).
-
esbii22
őstag
válasz
mzoltan321 #29023 üzenetére
Watch app, általános, handoff, ez legyen kikapcsolva.
-
mzoltan321
csendes tag
Köszi!
Arra gondoltam olyan nem gyári programok, mint AUTOSLEEP, HeartWatch, Heart Analyzer stb. lehetnek ludasak abban, hogy egy aksi hamerabb "használódik"? 5-6 hónap alatt -3%-t sokallok, főleg minimállis edzéssel...Másik: valahol ki lehet kapcsolni, hogy a telefonon indított YOUTUBE videót átlője az órára is (videó navigálási lehetőség stb.) Mindenféle menüben, tükrözésnél néztem de folyamatosan látom órán is az aktivitást, ha a telón megy valami média.
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Az óraval rögzített edzéselőzményeket csak telefonon lehet visszanézni? Van erre lehetőség esetleg Macbookon is? Ha igen, akkor hol? Icloudban nem találtam, és külön alkalmazás sincsen rá.
Előre is köszönöm.
István -
Rage47
veterán
Hogy tetszik az új Unity Rhythm Sport Loop?
-
niof
veterán
Amúgy a force restart sem oldotta meg, a linkelt Reddit postban is írták, hogy az nem válik be. Hétvégén szerintem csinálok egy FR-et, aztán meglátjuk. De ahogy olvasgattam, volt, akinél az sem vált be.
Remek lesz, ha a hiba megoldásáig ezzel fog állandóan zaklatni az óra... -
niof
veterán
Amikor épp nem reklamál, benyomom a tekerőt, kiválasztom a beállításokat, és ott a fiók alatt van egy ilyen felirat: "Az Apple-fiók beállításainak frissítése".
Ha ezt kiválasztom, a fenti feliraton kívül megjelenk egy halványabb, szürke felirat: "Néhány fiókszolgáltatáshoz ismét be kell jelentkeznie."
Alatta meg a folytatás gomb. Innen eljutunk oda, hogy adja meg a jelszavát, és kezdődik az indító posztomban lévő őrület.
Force restart még nem volt, megpróbálom, de kevés esélyt látok erre, hogy ez "elmúlik".Szerk.
Úgy tűnik, nem újkeletű a dolog, látva ezt a Reddit postot... -
niof
veterán
Sziasztok!
Feltettem az órámra (SE 2.gen) a 11.3-at tegnap este. Ma reggel óta azzal b@sztat az óra, hogy valami változtatást kell a fiókomban csinálni, és ahhoz be kell újra jelentkezni az Apple fiókomba. Azt már rögtön hagyjuk is, hogy ezen a rajzos beíró felületen képtelenség lenne bevinni a 30 karakteres generált jelszavamat, pláne úgy, hogy rögtön az első betűnél meg is bukik, mivel kisbetűvel kezdődik, de feszt nagyot akar írni. Aztán mikor rákattintok a jelszó mezőre, megjelenik a telefonon egy üzenet, hogy az órán kellene beírni, de feljön egy beírómező, meg a billentyűzet is. Aztán hiába írom, vagy illesztem be a jelszavamat, az órán csak megjelennek a kergetőző pöttyök, és nem történik semmi.
Ötlet? -
Kbali
nagyúr
válasz
mzoltan321 #29008 üzenetére
Mármint az akksi kapacitásra gondolsz? Ha igen, akkor az csak egy erősen tájékoztató adat (nálam a degradáció az óra szerint 3%-os bő 1 év alatt) - nálam nincs állandó alvásfigyelés, ill. éjszakára kikapcsolom, de napi több edzés is szokott lenni, rengeteg értesítéssel.
-
mzoltan321
csendes tag
Sziasztok,
mi a normális mértékű teljesítmény csökkenése egy új generációs (9-10 WATCH) órának?
Heti 2-3 edzés, alvás figyelés semmi extra fél év -3% OK?
(van extra program fent mondjuk - AutoSleep, HeartWatch)
Köszönöm -
fgergo3
csendes tag
válasz
Ron Swanson #28997 üzenetére
Szerintem mindegy, hogy hol adod le, bevizsgálás után a szerviz küldi is tovább az Apple valamelyik európai szervizébe és onnan küldenek egy újat. Nekem két alkalommal volt rá szükségem az évek során. Az egyiknél 2 munkanap volt, a másiknál egy bő hét.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lehetséges, hogy az Apple tudta kihozni a legtöbbet az olyan termékkategóriából, aminek kérdéses, hogy mekkora a vásárlóközönsége. Drágán mérik a precizitást.
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
- Apple Watch Ultra 2 Cellular, Véroxigén
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- AKCIÓ! Apple Watch Series 7 45mm Cellular rozsdamentes acél óra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Huawei P30 Pro 12hó jótállás+Áfás számla!
- 24GB (6x4GB) DDR3 Szerver ramok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest