-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Sokkal halkabb a One, nem is nagyon lehet hallani, ha be van kapcsolva. Nekem fat X360-am van, az eléggé baromira hangos azért alapjáraton is.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Mister_X
nagyúr
Egyszer éjszaka játszottam egy keveset, majd amikor levettem a fülest, egy végletekig halk, de az éjszakai csömdben mégis hallható "zajra" (búgásnak erős lenne nevezni) lettem figyelmes. Jé, ez lenne a One hangja? Odahajolok a géphez, a zaj nem erősödött. Pislogtam kettőt, hogy akkor ez a zaj most mi, de utána eszembe jutott, hogy a tápban van venti. Lehajoltam és a táp hangja volt.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Bogyi007
veterán
Az aláírásod most jobban passzolna a Note 7-hez.
Egyébként várunk a csapatba.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
redXIII
senior tag
Madridista83-al vedd fel a kapcsolatot, vagy Pzstm-el. De a legjobb úgy lessz ha találsz egy magad mellé egy ugyanilyen kezdő csapatot, Aztán együtt szenvedtek. Az 100x jobb mint ha bevisznek tölteléknek raidbe csak maradj itt ne mozdulj stb, mint mikot együtt próbálkoztok mit hogy kell. Jó a pro-k segitsége, de amiért jó volt/lessz ez a játék a csapatmunka. És csak kezdökkel fog összejönni.
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
KD6-3.7
őstag
"Xbox Live Gold members get early access to the weeklong Black Friday deals on Nov. 18, and everyone has access from Nov. 22-28. Plus, check back for even more great deals that will run over the Black Friday weekend, from Nov. 25-28"
"Nov. 24 – 28: Get any new Xbox One S starting at $249 – its lowest price ever. This includes savings on all Xbox One S bundles available this holiday season."
Amúgy [link]
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Content az van már benne most ennyi idő után.
__
Live-Die-Respawn
-
hackeeeee
Jómunkásember
Elnézve a Youtube videókat, és az itteni véleményeket, mondhatni globális gond a slim-nél.. Hasonlóan mint az első generációs fat gépeknél.
Meglátjuk milyen lesz a cseregép. Várhatóan holnap érkezik, este fogom tudni megnézni legkorábban.
@szandra1988: Elvileg nem mind ilyen, mondhatni random. Lehet, hogy az újabb "revíziós" gépek már nem ilyenek, csak az, mondjuk úgy első széria.
XFishboneHUN: Dobtam meghívó igényt.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
NyMRooD
őstag
Ők lehet nem adták el, de ők egy piactér, szóval aki felrakta oda az értékesíthette máshol is (mondjuk cdkeys-en, azt hiszem az is egy piactér), ez a szürke bolt kockázata. Egyébként sikerült visszaszerezni az árát vagy másik kulcsot kérni?
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest