Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #130665 üzenetére
Azért nem érted, mert nem laktál ilyen retardált/értelmi fogyatékos hülye gyerek/felnőtt szomszédságában, aki éjjel a "szupi" hangszórójával és a mélynyomójával a maxon nézi az új Transformers filmet, vagy éppen játszik 5.1-be, mert az milyen menő és hátulról jön a hang. Az ilyet nem lehet szépen megkérni, mert nem érti.
-
dave182
senior tag
Sziasztok, Ki milyen headsetet ajánlana One X-hez max 30K-ig?
-
Medocsabi
addikt
válasz mike1334 #130664 üzenetére
Viszont ha így lesz,akkor az csak jó,mert így nem lesz gond a teljes visszafele-kompatibilitás. De azért is kétlem ezt,mert ebből a vasból ennél nagyobb teljesítményt nem nagyon lehet kisajtolni szerintem. Márpedig a konzolok is kezdenek "pc"-sedni,azaz minél erősebb legyen a hardver az optimalizálás helyett.
-
zzola
titán
válasz szimszonos #130691 üzenetére
Bocs, de 1 euróért csak futja...[link]
-
AMD Power
titán
válasz szimszonos #130691 üzenetére
-
szimszonos
őstag
Sziasztok!Nem rég lettem Xbox One tulajdonos,ps3-ról váltottam.Egyenlőre csak a géphez kapott 1 hónap gamepass kódot váltottam be,igaz sok játék van benne de nincs benne egy Assassin Creed játék sem.Én meg a fiam nagyon szerettük ezt a szériát ps3-on is,és ezért nagyon örülnék ha valaki tudna egy kódot küldeni privátban nekem.Nagy lenne az öröm a csládban az biztos.Láttam hogy itt az oldalon is osztogattak többen Unity kódot,megnéztünk egy-két videót róla tetszene is a játék,de mindig lemaradtam róla,vagy már beváltották.Segítségeteket előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz #78687232 #130688 üzenetére
Ez olyannak jo pl mint en. Aki ezekkel a jatekokkal nem jatszott. Mint pl en. Nekem az osszes jatek ujdonsag volt ami benne van. 2 honap alatt jo sok jatekkal jatszottam belole. Jo parat vegig is toltam. Van meg egy havi Game Pass kodom, de utana szerintem mar nem lesz. Felteve ha nem lesz akciosan.
-
MasterMark
titán
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz Krisz79 #130676 üzenetére
Game Pass tagsággal több mint 100 játékkal járszhatsz ingyen, amíg le nem jár a tagság. A legjobb dolog. Ha bekapcsolva hagyod az automatikus megújítást, akkor rádob még egy hónapot ajándékba.
A goldból pedig először a 14 napos (nehogy lejárjon), utána meg mehet az éves.[ Szerkesztve ]
-
Chumlee
senior tag
A PUBG már tényleg játszhatóbb mint amikor megjelent ?
-
AMD Power
titán
Nalunk is vannak ilyenek a hazban! Amugy szellemes lett tenyleg.
-
r.levente75
addikt
Na sikerült végre beváltanom az összes gold kódomat. 16 hónapot kaptam 12k-ért. 2019 szeptemberig nincs rá gond. Van boldogság
Berendeltem még egy headset adaptert is. Talán ezzel kímélem majd jobban a kontit.
[ Szerkesztve ]
-
Sugi2009
tag
Sziasztok! Füles dilemmában vagyok.
Konkrétan ezzel szemezek:
[link]
A priorításom szerinti sorrend és vezeték nélkül szeretném:
1.mobilon filmnézés és youtube(Bluetooth)
2.XBox One X-en PUBG-hez
3.Philips Androidos OkosTV-mhez (amiben van bluetooth)
4.PC
És ez lett a kiszemelt.
Pro és contrát várnék vagy alternatívát... -
Krisz79
őstag
Megvásároltam 1 xbox one s-t.
A kérdésem, hogy kaptam hozzá 1 db 14 napos Live Goldot és kaptam hozzá 1db 12 hónapos Live Gold kártyát is.
Érdemes először elhasználni a 14 napot és utána az 1 éves kártyát?
Illetve van még 1db 1 hónapos Game Pass kártya is, az mire szolgál?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
sugarforce
addikt
Persze mukodne az is, ha epp ajtot nyit az illeto. Nalunk pl soha nem nyit ajtot a szomszed, csak a rendoroknek
-
dobobazsy
őstag
válasz turikoczka #130669 üzenetére
innen is csak annak lesz kódja akinek sok ideje van próbálkoztam én ma az itt megosztott kódokkal, de mint be volt már váltva
-
Macika_MC
tag
válasz Madoc #130573 üzenetére
Igen akkor én is úgy tudtam,de amikor mentem a Xbox One X-ért akkor vettem észre hogy van mindkettő üzlet.
Tudod nem vagyok egy pláza cicaOlvastam,hogy 1,7milliárd év múlva a Nap miatt el kell költöznünk a Bolygóról.....Örülök, hogy időben szóltak, mert nem szeretek kapkodni
-
nagyúr
-
Kyrgios
csendes tag
Sajnos lemaradtam a sea of thieves beta kódokról , szivesen kipróbálnám esetleg ha valakinek lenne egy feles kód és elküldeni pü-be akkor azt nagyon megköszönném.
-
mike1334
veterán
válasz Medocsabi #130666 üzenetére
Ezt mondjuk soha nem értettem. Én pl nem bírom a horror játékokat, mégse zavar, hogy ott vannak. Nem veszem meg, ennyi. Ha nem lenne horror játék vagy jrpg (amiből xboxon pl alig van amúgy is..), akkor, aki erre vágyik nem venne xboxot. Kevesebb vevő, kevesebb bevétel. Kevesebb bevétel kevesebb pénz egyéb tartalomra, plusz ki venné a fáradtságot, hogy olyan platformra fejlesszen, amit nem vesznek sokan? A végén azok a játékok se jelennének meg lehet, amik meg Neked tetszenek.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Medocsabi
addikt
válasz Silεncε #130650 üzenetére
A jelenlegi játékos piac erre tart igényt. Én is inkább MR irányába vinném a dolgot,de nem rajtam múlik. Sőt,ha rajtam múlna az összes ilyen animés beteg buzinagykardos meg hasonló japán dolgokat sem engedném konzolra(vagy legalábbis meghagynám a japóknak),mert szerintem hányinger, de nem én döntök,meg ugye erre van igény.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz AMD Power #130656 üzenetére
Soha nem értettem ezt a passzív-agresszív levelezgetést. Ha valakivel baja van, keresse meg, mondja el neki személyesen.
(Ez most úgy általában jutott eszembe a jelenségről, a konkrét levél viszonylag szellemes egyébként. )
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Czimby
addikt
válasz FollowTheORI #130654 üzenetére
Ez nem volt next gen neharagudj, félgeneráció csak.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Tomix24 #130649 üzenetére
Szerintem akkor már inkább MR... van azért különbség a teljes és a részleges virtualizáció között. Az MR-t mondjuk jóval kevesebb dologra lehet használni.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sting2
addikt
-
nagyúr
-
nagyúr
-
Czimby
addikt
Mikorra várható a next gen konzol erről tudni valamit?
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Silεncε
őstag
-
Tomix24
addikt
Lesz bejelentés saját VR sisakra, XBOX mellé... Ezt valahol olvastam. MEg átalakúl a Gamerscore. Az is kap pontokat aki csak pár játékkal játszik, de azokkal 100+ órákat.
Meg Fable új része.. Az új Elite kontroller.. Ezek tuti lesznek. -
twi452
senior tag
válasz szimszonos #130627 üzenetére
A +1 hónapot ajándékba kaptad amiért "bekapcsoltad" a havi előfizetést.
Nálam is ugyanez volt amikor megvettem a box-ot és aktiváltam a game pass-t.
Ha kikapcsolod nem fog terhelni, az ajándék megmarad[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
A 230 FT egy próba terhelés, hogy működik-e a bankkártyád Microsoft felé. Visszautalják majd.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Medocsabi
addikt
válasz szupermacs #130624 üzenetére
Nem. azért is fura,mert tényleg nem töröltem semmit.egyszerűen csak nem nyúltam hozzá.Igazából nem annyira gáz,mert nagyjából eddig is rocket louncher+super shotgun-nal nyomtam csak na
-
Czimby
addikt
Ha kikapcsoltad nem vesz le.
-
szimszonos
őstag
Sziasztok!Most lettem Xbox One tulajdonos,a géphez kaptam 1 hónap Gamepass előfizetést is kód formájában.Be is ütöttem a kódot ahogy a gépen írta megadtam a pontos címet meg bankkártyaszámot is kért addig nem engedte hogy továbblépjek.Miután végeztem beléptem laptopon a Microsoft oldalon a profilomba,és azt vettem észre hogy a gamepass előfizetés 2 hónap,azaz március 19-ig él.A bankszámlámon pedig 230ft-ot zároltak,ami nem izgat de az igen hogy 1 hónap múlva a Microsoft megpróbál majd levenni 2500 ft-ot vagy így 2 hónapig ingyen használhatom?Nem akarom meghosszabítani ezért természetesen az automatikus meghosszabítást kikapcsoltam az oldalon.Ettől még 1 hónap lejárat múlva vehet le a Microsoft 2500 ft-ot a 2.hónapra?Vagy így 2 hónapig használhatom ingyen?1 hónap végén lemondjam a gamepasst vagy hagyhatom így és 2 hónapig játszhatok.Attól félek 1 hónap múlva levesz 2500ft-ot.Járt valaki már így az 1 hónapos kóddal?Mi a teendő?Segítségetek előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
Az mitől van,hogy jópár hónao után gondoltam Doomozok kicsit,de lenullázódott a multiban az összes eddig elért statim? Ez normális? Mégcsak le sem volt törölve a játék a gépről.
-
MODERÁTOR
Utolsót vittem! Köszönet!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
3L1T3
addikt
Sea of Thieves Closed Béta hozzáférés 01.24 - 01.29 (aki vitte valamelyik kódot, írjon azért egy köszönetet) VOL.3 Több kódom nincs.
2XWC7-JQ2Y2-QR7XP-QFCCC-VV44Z
YVTCK-FPP3T-JJKJH-2FVTC-3Y6VZ
HDCK2-C4KGV-7HJ3M-P4X7M-Q37JZ
K4W4H-KGMKH-Y66VH-22QJQ-KDMJZ
HTPHT-7W93J-W66XF-9KR32-JFYRZ
RVYDT-XKXHV-CVXVV-4VDCG-HT3JZ
XQRYD-3F9HH-4GYW2-4Q3WP-VFJ7Z
FFYCH-V3T42-WVJYM-2KVPQ-Q3M6Z
R4RV2-Q6667-WWVV4-JT7MH-6F69Z
YGJXJ-3WRFD-X2DHH-QP7VG-2FGKZ[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
WinZol
aktív tag
válasz l.skywalker #130610 üzenetére
Viszont az MS is megeszi a paypal-t.
Legalább is az USA esetén működött.Ha költözés után lesz egy paypal fiókom szintén az
Argentin cimemmel, akkor az MS-nem már OK.A paypal pedig emlékeim szerint nem sír, hogy magyar a
bankkártya.
(Csak az a baj, hogy egy bankártya, csak egy paypal fiókon lehet.Ha valahol hibás a gondolatmenet akkor szóljatok.
-
mikesa
tag
Találtam 9k-ért 12 honapos live-ot. Viszont azt itjak, hogy csak brazil régióval használható. Meg tudom oldani, hogy használhassam?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
dvtkfan
senior tag
válasz Silεncε #130606 üzenetére
Inkább az a durva mekkora pénzek mozognak...
Pl itt a 22 millió felhasználó...ami a homolas miatt legyen összesen csak 15millió...na ezt a 15milliót szorozzuk csak be 15k-val...még ha levonjuk a munkadíjat meg minden egyéb mást, akkor is milliárdokról beszélünk...Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
WinZol
aktív tag
Üdv!
Ha "elköltözöm" Agentinába, akkor ott a storeban simán vásárolhatok?
Nem Gift cardra gondolok!
WinZol
-
dvtkfan
senior tag
válasz MasterMark #130605 üzenetére
Köszönöm!...
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
MasterMark
titán
Halo-s Forza 7 kód: JG6Q2-FFW6T-M2V72-CWXY9-FM2PZ
Switch Tax
-
adrian94
őstag
Forza 7 Halo Racing Suit, ha valakinek kell esetleg MMTPK-XRPQG-TMJ7H-3PFDG-34RKZ
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest