- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WinZol
aktív tag
válasz MrPeekaboo #130250 üzenetére
X360-as játékok esetén gyerek account-nál nem engedélyezett web-ről a vásárlás, viszont X360-ról működik. Ezt a korlátozást úgy tudom nem lehet szabályozni.
Csak X360-ason vagy Xbox One S-en is megy a vásárlás 360-as játékról van még indig szó.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
-
pzstm
titán
válasz hackeeeee #130294 üzenetére
volt már másik kontroller is ami nagyon iylesmi lett....igaz az tán vezetékes csak...vicceskedtek is, hogy kellett egy normális méretű és fogású kontroller, szóval lemásolták közepesen az Xboxosat
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
RudY
addikt
válasz V-I-D-A #130282 üzenetére
Elméletileg (de gyakorlatilag is) a Game Pass ugyanúgy hozzáadódik, simán lehet előre is vásárolni, ha jó áron tudsz éppen beszerezni a későbbiekben. Viszont első alkalommal én is inkább megvártam, míg letelik a 2 hét, az a biztos és akkor aktiválod majd a 30 napost.
[ Szerkesztve ]
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz pzstm #130285 üzenetére
Közben már töltődik lefele. Hja Classic Box-os FPS. Jó cucc, imádtam akkoriban.
(#130286) pzstm
Jóvan egyre több forrás erősíti meg, jó lesz ez. Kíváncsi vagyok Forza után hogy boldogul a csapat az új tereppel. (ok tudom vettek fel 200 munkatársat, de nyilván mások is dolgoznak rajta majd. )
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
V-I-D-A
aktív tag
Ma meghozta a futár a Telekomtól December 12.-én rendelt Hot Wheels-es Xbox One S-t. (nem kapkodták el). Kaptam hozzá egy hónap ingyen Game Pass-t is kód formájában. Ezt be lehet aktiválni a két hét próba game pass lejárta után is, vagy egyik üti a másikat?
-
MrPeekaboo
senior tag
Elvileg a januári Game Pass-be bekerült az Xbox Original-os Fuzion Frenzy, amit ki szerettem volna próbálni, viszont magyar store-ban rákeresve nem ad eredményt és mintha XO-on sem láttam volna a GP-os játékok között. Nálunk ezek szerint nem elérhető, csak USA-ban?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Aki gepnel van pls nezzen ra, allitolag Access-be kerult a Black. (Redditen irjak paran)
Live-Die-Respawn
-
negyven2
veterán
válasz bilon73 #130276 üzenetére
Már nem lehet megvenni a Store-bol. De elvileg ha megvan digitálisan akkor letudod tölteni. Azért elvileg mert nekem is megvan, nem jelent meg a játékok között. Sőt. Ott van 360-as letöltési listámban, de mikor ott le szeretném szedni akkor kiírja, hogy már nem érhető el.
A lemezes viszont működik.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Zoleee83
addikt
-
Def26
félisten
Köszi, láttam csak úgy repkedtek itt az ilyen olyan gold akciók, hogy azt hittem valami másik az.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
dejvid8
őstag
válasz l.skywalker #130272 üzenetére
Igazad van, de azért a konzolvilágosról is volt szó, és sokan vették ezt is. Mivel az angolról lecsúsztam, ez a konzolvilágos 7 hónap sem olyan rossz ajánlat 6k-ért.
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Drever
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt már olyat, hogy a controller tönkre tudja tenni az alacsony impedanciájú fülest ?
Egy JBL T110-es fülessel használtam tegnap a boxotot és játék közben egyszer csak a jobb oldali hangszóró elcsendesült, majd rá 3 percre a másik oldal is beadta a kulcsot. A kontroller továbbra is csatlakoztatottnak érzékelte. A ki-be dugdosás sem segített, de más fülessel tökéletes. Általában egy 32ohmos Sony fejessel használom a géped az már több 10 órát ment ezzel a controllerrel és semmi hibát nem tapasztaltam.
valakinek valami ötlet ?SE K300i>Alcatel OT-S853>SE V630i>Samsung SGH-I550>Nokia 5800 Navigation Edition>Samsung Wave2>Samsung Wave>Google Nexus S>Samsung Galaxy SII>LG PRADA 3.0>Samsung Galaxy S3 LTE>Galaxy S4>Sony Xperia Z Ultra
-
dejvid8
őstag
Újra elérhető a 3+3 Gold!
Én is azonnal vettem egyet, siessetek!Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
csabamigo
aktív tag
válasz l.skywalker #130256 üzenetére
Szia
Küldtem privátot régebben,nem reagáltál ,mindegy
A lista miatt érdeklődnék,betennél
Előre is kösziAz Élet a Legjobb Méreg!
-
pzstm
titán
Do Not Disturb alpha insidereknek aktiválva
-
l.skywalker
Topikgazda
Hát igen, az egy jó kis oldal
Itt van javítva: [link]
(#130254) ollie: igen én is PC-s vonalon ismerkedtem meg több játékkal. Főleg gog.com
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
M@no
tag
válasz l.skywalker #130253 üzenetére
Megakartam nézni a Pillarst, de "about:blank" -ra küld.
-
Tudják, hogy mi a jó.
(#130253) l.skywalker: a Pillars of Eternityt tudom ajánlani, szuper szerepjáték, Baldur's Gate stílusban (bár nem boxon, hanem PC-n játszom vele).
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
l.skywalker
Topikgazda
Itt vannak külön szedve a tegnapi Spotlight sale címei, Művészi Kalandjátékok Vására címen:
vannak köztük nagyon jó alkotások, persze alkattól függ ki mit preferál.
Személyes ajánlásom:What Remains of Edit Finch
INSIDE
Pillars of Eternity: Complete Edition
Another World - 20th Anniversary Edition (318.- forintot bőven megér)
BADLAND: Game of the Year Edition
Firewatch
LIMBO
The Long Dark (Play Anywhere)És amik még érdekesek lehetnek:
AER - Memories of Old
Broken Sword 5 - the Serpent’s Curse (nagyon szépen megrajzolt játék, nekem csak 1 bajom van vele: hogy a point'n click játékok Boxon iszonyat merevek nekem..., de a az egész BS sorozat nagyon szép)
RiMe
SUPERHOTÉs ezeknek van próbaverziója, érdemes kipróbálni annak aki szereti az ilyen játékokat:
INSIDE
The Long Dark
Azkend 2
The Final Station
Azkend 2: The World Beneath
LIMBONem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
ferkoczy
tag
válasz WinZol #130239 üzenetére
ha gyermek fiókod van, akkor csak 360-as boxról használható a marketplace, vagyis a goldos 360as címek nem "aktiválhatóak" sem one-on, sem browserből :-/
ahh, már írták, egyszer nem olvasom végig válasz előtt az összes hozzászólást, és rögtön duplázok ;-) bocs...
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz oriic #130241 üzenetére
Az a baj hogy az Onyx-ban nincs lightbar és jack csatlakozó.
Lespórolták a jack-et , nálam így teljesen értelmét veszti az egész, pedig ha ez stimmelne tuti PS4 vétel lenne, csak a kontroller tart vissza kb.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #130246 üzenetére
Egyetlen egy szürkén szedett mondat miatt olvastam csak el, amúgy nem is szoktam:
De amúgy is vicces, hogy van szerkesztve a levelen belül:
Ez nem MÁV, hanem régészet...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Szegény Diablo3 volt még 360-on legtöbbször a dolog kárvallotja. Nagy becsben tartva megvettem valami nagy akcióban 6k-ért és vártam a pillanatot, hogy elkezdhessem. Totál be voltam zsongva.
Amikor elaludt a négy gyerek, akkor szépen beültem a TV elé elkezdtem játszani. Utána 10 percenként arra ébredtem, hogy a Crusader maximális eltökéltséggel fut a falnak, majd eltolja a katedrálist.
Ahogy meglett a One, lett mellé monitor is és kész.
(#130232) hackeeeee: érdekes, hogy nekem már a FullHD-s monitor is előrelépés volt a nem túl jó FullHD-s tévéhez képest. Ha lesz X-em, akkor lehet, hogy nem 4K-s HDR képes monitort fogok keresni, mert a család a nappaliba addigra úgy is intéz egy 4K-s HDR képest TV-t. Sokkal inkább egy FreeSync-es monitort. Szerintem már az is masszív lenne...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
M@no
tag
-
WinZol
aktív tag
-
RudY
addikt
On January 23, we will release the first expansion for Assassin’s Creed Origins. In The Hidden Ones, Bayek and his newly formed Assassins clash with Roman forces in a brand-new region, the Sinaï.
Assassin’s Creed® Origins – The Hidden Ones Add-On Content Dev Q&A
Nem, most sincs orosz fordítás -
pzstm
titán
There was an issue with Army of Two not showing as free with GwG in Europe - this should be fixed now on your Xbox, and http://Xbox.com is being updated in the next few hours. If you couldn't get it earlier, try again now. Thanks!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
M@no
tag
válasz l.skywalker #130225 üzenetére
Én csak tv-n tolom és fotelből. De eddig még egyszer se akartam elaludni azt hiszem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #130228 üzenetére
jah értem.
Csak legyen 1440p support, onnantól facca lesz ez. Az sem kizárt, hogy maradok monitoron.. Nem tudom még.. Még nem is kell PC RGB-re tenni.
Ha már itt tartunk, játékok alatt van trueHD hangsáv?
Véleményem szubjektív...
-
M@no
tag
válasz pzstm #130211 üzenetére
Köszi, hogy intézted. Nálam is szépen lejött. Jól kis is próbáltam és fantasztikus élmény, hogy az 5.1-en mennyire jól szól. Majdnem kapkodtam a fejem, hogy tényleg a bal vállam felett csapódott be a golyó valami fémbe, stb.
ACII-ben pedig ma megint rájöttem 1-2 dologra, amit eddig nem láttam.
Ja és frankón kifagyott a francba ma is. -
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #130227 üzenetére
Ez kb december elejei.. Vótmáá
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
adalbert1
veterán
válasz Fernet #130191 üzenetére
Ja, én is így jártam, az volt kiírva, hogy még 20 napig tart az akció, mondom majd veszek valamelyik nap - erre most már eredeti áron van - ez így nem volt túl elegáns tőlük , ha tudom, hogy eleve 1-2 napig tart az akció, akkor nyilván az elején bevásárlok belőle.
Mivel mostanában keveset multizok, így annyira nem sajnálom, így kereken 30 fonttal kevesebbet keres rajtam az MS, mint kereshetett volna (a nepperek meg nullával, tőlük alapból nem vásárolnék).l.skywalker: én is monitoron játszok, egyszerűbb volt a konzolokat átköltöztetni az íróasztalhoz, így, hogy ritkán férek hozzá a tévéhez - viszont a 32" HDR képes 4K monitorok iszonyatos áron vannak (pl. egy nagyon jó DELL modell), kis túlzással 55" 4K OLED TV-t lehet venni az árukon - ennyit meg nem ér egy 23"-mal kisebb monitor, így egyelőre nálam marad a monitoron való játék.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
MediaMarkt XoX teszt: [link]
Biztos a MÁV-val csinálták együtt, azért késett ennyit.
Amúgy korrekt írás, értelem szerűen a vásárlást segíti elő.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #130225 üzenetére
Jaa a fizika, ééééééééértem.
Jó hát ez sem túl praktikus, mert bemeneteket kell váltani a gép és a box között.
Véleményem szubjektív...
-
-
Def26
félisten
válasz l.skywalker #130219 üzenetére
Én se. Muszáj valami támaszték a csuklómnak.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #130219 üzenetére
Örülnék, ha menne natívban az 1440p, de sajnos nem.
ha lesz másik TV, valszeg vissza fog kerülni, de így most van házimozi, 5.1 DTS, mivel ugye az gép. és nem a TV közelében van..
Most csodálkoztam el, hogy milyen kicsi a XoX, simán elfér itt a monitor mellett az asztalon..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #130217 üzenetére
1080Ti-vel szépen dolgozott. Itt most kb. vakarózik, de tesztre pont ideális.
Véleményem szubjektív...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Def26 #130197 üzenetére
Két opciót hallottam eddig:
- Vietnám
- WW2Sajnos ez utóbbit utoljára talán 2010-ben adtak ki (BF1943) az előtt pedig csak az originál 1942-t. Vietnámi viszont volt a BF-BC2-vel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Noh, jelentem, hogy 1440p-s monitoron simán élhető a One X. Az S képe eléggé életlen volt még annó, amikor próbáltam viszont az X full úgy néz ki, mintha natívban menne. Persze, biztos, hogy nem úgy megy.
Kíváncsian várom, hogy milyen lesz a patch 1440p-re, bár, remélhetőleg addigra megoldódik a tv mizériám.. Addig maradok monitorn..
Véleményem szubjektív...
-
tyba7
tag
Army of Two tölthető.
[ Szerkesztve ]
-
kill_switch
senior tag
20 hónap 15ért az deal volt... Most 2019.Októberig jóság van, de még gondolkoztam, hogy kéne '
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Durrogtass
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest