Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz szőröscica #130791 üzenetére
Én is sokat agyaltam, de egyszerűen nem tudok hová tenni 40"-nál nagyobb TV-t.
Véleményem szubjektív...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Def26 #130792 üzenetére
Na azért valahol ez nem ugyanaz, hogy mentsem magam, mert én nem akartam refundot, hanem szerettem volna az akcióban megjelölt részt is megkapni. Az akár ingyen volt, akár nem.
Nem mellesleg pedig, csak azért vettem, mert akciós volt (épp ez az akció lényege, hogy olyan vásárlókat is megtaláljon akik egyébként nem is akarnak vásárolni) - és így megspórolva az áprilisban esedékes éves előfizetés vásárlását.
Ha azt írták volna az akcióban, hogy azok között akik vesznek a termékből kisorsolnak még ingyenes másik három hónapot, akkor otthagyom, hogy: ez már messziről látszott, hogy megvan égve.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #130788 üzenetére
Na igen, azért a tizedesjegyeket nehéz lenne überelni
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
mike1334
veterán
válasz szőröscica #130791 üzenetére
Én felvetettem az Asszonynál, hogy micsoda véletlen, hogy a fizum pont annyival emelkedett, mint amennyibe a Nintendo Switch kerül...azt mondta, hogy egy új mosógép is annyi lenne. Így úgy döntöttem, hogy nem veszek Switchet (igaz mosógépet se, muhaha).
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Def26
félisten
válasz l.skywalker #130759 üzenetére
Ez a történet jutott róla eszembe.
Egyszer egy főnököm rendelt a donpepe -ből pizzát, megjött de nem ízlett neki (picit égett), megreklamálta, hogy milyen szar ez és kért másikat. A futár kijött és hozott egy ugyanolyan pizzát, kérte, hogy az elsőt elvinné. Főnök válasza az volt, hogy "jah, azt már megettük". A futár csak annyit mondott, hogy ez tipikusan MAGYAR dolog volt.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
hackeeeee
Jómunkásember
Spontán találgatás megy, nincs itt semmi hype, szerintem.
Véleményem szubjektív...
-
3L1T3
addikt
Remelem az megvan hogy konkretan semekkora hype nincs. Jo olvasni ebben a Topikban a negativ baromságokat! Igy jobb Xbox tulajdonosnak lenni.
Bezzeg amikor valaki bemeri rakni hogy valamelyik jatek jobban fut X-en mint PRO-n akkor azt be támadjátok... van baj!
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #130779 üzenetére
Ha ezek után bejelentenek valami hasonló jelentőségű, radikális, és soha máshol még nem látott újdonságot, mint az acsívmentek most már három, vagy akár négy (!!!!4!!4!!NÉGY!!) tizedesjegy pontossággal követése, akkor szabad halkan kuncogni? Csak mert az ominózus bejelentés előtt is kb ekkora hype volt...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
WinZol
aktív tag
EA Access megvásárolható mobil appon is?
Ha igen, hol, mert nem találom.Köszi
-
mike1334
veterán
válasz AMD Power #130785 üzenetére
Én meg majd hordozhatót veszek sztem következőnek. Addigra ha minden jól megy lesz gyerek, ne szokjon rá fiatalon (ha hordozható, akkor nem látja majd ha játszok este az ágyban, így nem is fogja kérni )
-
LedyGyuszi
addikt
válasz sugarforce #130783 üzenetére
köszi
jó helyen keresgéltem, csak "a félig magyar félig angol" op rendszerem kicsit megtréfált...XONE: LedyGyusziHU
-
sugarforce
addikt
válasz LedyGyuszi #130782 üzenetére
Radugod windowsra es lemezkezeloben torlod a kotetet, majd letrehozod ujra, vagy ujraformazod.
-
LedyGyuszi
addikt
Sziasztok!
Tudna vki segíteni, hogy külső winyót hogyan tudom visszaformázni xbox használatot követően?
thx előre is
XONE: LedyGyusziHU
-
sugarforce
addikt
válasz l.skywalker #130779 üzenetére
Legalabb a kinect kinyirasat bele lehetne magyarazni ebbe. Persze nem, de jo sok szodaval.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz ollie #130762 üzenetére
Nem, nem. Ez az oldal csak maga a technológia jelenlegi formájában. Ez lenne vagy lehet portolva Xbox-ra is.
Habár ugye most folyamatban van valami nagy bejelentés hardver fronton is Xboxéknál:
- ez lehet az Elite 2
- ez lehet az MR/VR vonal
- ez lehet a billentyűzet+egér támogatásvagy ezer olyan dolog, ami eddig pletyka szintjén keringett de sohasem jutott el valóságig pl. [link]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz szimszonos #130774 üzenetére
Nem. A külön vásároltat sem lehet regelni.
Ha bármi gond van vele, akkor az ügyfélszolgálaton keresztül lehet intézni. Ami fontos, a controller 1 év garis.
Véleményem szubjektív...
-
sugarforce
addikt
Tudtommal nem.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #130760 üzenetére
Ja, habár amilyen áron volt, jobban örültem volna még egy ráadás negyedévnek. És akkor az éves Goldom lett volna összesen 7500 forint, ami rekord az eddigiek alapján - mert vettem korábban az UK ajánlatból is egy fél éveset.
-
Madoc
veterán
Nem tudod külön, a gép regisztrációja elég hozzá. De a vele adott tartozékokra is csak 1 év a garancia!
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
szimszonos
őstag
Az géphez kapott vagy vásárolt controllert utólag be lehet regisztráni a Microsoft oldalon?Garancia miatt kérdem,mert a gépet sikerült,de a kontrollert sajnos nem.Nem engedte bepötyögni a sorozatszámát mert betű is van benne,azt meg nem fogadta el,csak számot.
Ezen az oldalon próbáltam,a gépet is itt sikerült beregisztrálnom: https://support.microsoft.com/en-us/devices[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az 1440p-s support-ról van valahol bármiféle pletyka, hogy mikorra várható?
Véleményem szubjektív...
-
42861
senior tag
Sziasztok. One X-en miért nem elérhető a OneDrive app (Currently not available)? FAT One-on simán ment..
-
Silεncε
őstag
válasz l.skywalker #130757 üzenetére
Én egyébként azon gondolkodtam múltkor, hogy a Mixed Reality-t simán meg tudnák oldani a sima One-on is, mivel jóval kisebb a gépigénye, mint a VR-nak.
-
r.levente75
addikt
Én így jártam a konzolvilágnál két napja. Két kód helyett egy jött. De ők megoldották és kiküldték a másikat is. Jó kis hely, persze nem reklám akart lenni.
-
válasz l.skywalker #130757 üzenetére
Ezek szerint csak PC-vel fog működni?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szóval kaptál 3 hónap ingyen goldot. A makker. Grat hozzá.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
Kellemes esetem az Amazonnal.
Volt egy amazonos ajánlat, miszerint ha veszel 3 hónap Xbox Live Gold tagságot most féláron (~3700 Ft), akkor másik hármat ingyen adnak hozzá. Mivel egész nap a gép előtt ülök szinte ahogy megjelent a cikk, rögtön cuppantam is rá, 5 perc alatt megvolt a vásárlás. Rögtön kopogtattam az Amazon help-en, hogy akkor kellene a ráadás ingyen 3 hónap - mire az ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy technikai gond van 48 órán belül megkapom. Mondanom sem kell nem kaptam meg.
Amazon Help:
1. Első amazonos ügyintéző: mégsem vagyok rá jogosult, reklamáljak az Xbox-nál
2. Xbox: biztos ami biztos megkérdeztem, mondták, hogy ez nem az ő ajánlatuk volt - kontaktáljam csak az Amazont
3. Második amazonos ügyintéző: jóval kedvesebb volt, mint az első - elmondta, hogy volt egy elég komoly technikai problémájuk, sajnos nem tudják mindenki számára megadni a további 3 hónapot ingyen, de nekem kárpótlás gyanánt visszaadják a vásárlásom árát - függetlenül attól, hogy már felhasználtam a kódot.A tanulság, hogy sohase hagyjátok magatokat!
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz MasterMark #130687 üzenetére
Mixed Reality [link]
Ugyan kevesebb játéknál lehet jelen, de egész más élmény is mint a teljes virtualitás.
-
Thusor
őstag
válasz mike1334 #130751 üzenetére
Ha 5-6 évig belassulnak a fejlesztésével akkor tényleg lehet. De szerintem 2-3 évig még lesz sima One támogatás, S-re legalábbis mindenképpen.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
mike1334
veterán
válasz oriic #130745 üzenetére
Ebben én is...sőt tovább megyek, már most kiegyeznék a 720p és stabil 30 FPS-sel a legtöbb játék esetén, még akkor is, ha kevesebb az árnyék, fény, textúra részletesség, stb. (tehát kvázi, ha magamnak mókolhatnék valamilyen szinten a grafikai beállításokban, mint a pc-n).
-
Thusor
őstag
válasz mike1334 #130743 üzenetére
Nem hinném. Szerintem a szokott módon elfut majd a One-on 720p felbontáson. Ha csak One X-en futna normálisan akkor óriási botrány lenne, hiszen végig nem ezt kommunikálták le. Nagyon sokaknak van meg One fat és S verzió, többeknek mint X.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
lanszelot
addikt
Hello,
Uj vagyok, es vettem live gold ot. Most az Army of Two van ingyen 360 as jatekbol, de hogy tudom megszerezni? Ha ranyomok, akkor azt irja ki hogy adjak meg fizetesi modot /egyaltalan nem akarokfizatesi modot megadni, meg akkor se ha nem von le semmit. Xbox one jatekoknal nincs semmi gond, csak 360 as jatekoknal. Anelkul hogy tudom megszerezni a 360 as jatekokat? -
oriic
HÁZIGAZDA
-
gduck
addikt
Ha jól rémlik az "Installed language packs" régebben nem volt itt látható. Lehet lesz több választható nyelv is, pl. magyar?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz parandroid #130735 üzenetére
Ilyenekre szokott vigyázni.. De ha nem gáz..
Véleményem szubjektív...
-
mike1334
veterán
Ugye Skyrimből Xbox One-ra csak a Special Edition jelent meg, "sima" nem?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz sugarforce #130728 üzenetére
Wehehe.
Nálunk, ugye a TV felett nem volt gond, mert oda nem nagyon jár, mert nem fér be, viszont itt a monitor mellett ha akar rá tud posztolni (5-5,5Kg. )
Csak annyit láttam, hogy rajta volt a lábnyom. De akkor nem aggódok rajta, abban a tudatban, hogy volt aki mondta, hogy nyugodtan rá lehet tenni akár a tv-t is a gépre.
Max tényleg majd annyi lesz, ha tudok szerzek egy stand-et hozzá.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Lehiñito
senior tag
válasz szimszonos #130715 üzenetére
Szia.
Ha még nem oldódott meg az AC Unity kód vásárlása, akkor írj egy pm-et. Van egy kódom, szivesen odaadom térítésmentesen, mert engem nem érdekel a játék. -
hackeeeee
Jómunkásember
One X-hez lehet valahonnan szerezni vertical stand-et külön? Na és, mennyire egészséges ezt használni? Itt a monitor kellett lehet jobb lenne állítva, vagy a fene tudja.
Korábban említette itt valaki, hogy elég masszív a gép teteje, nyugodtan lehet rá tv-t, monitort rakni.. Akkor ilyen szinten bírja a macskákat is? Csak hazaértem, és láttam rajta a mancsnyomot, szal sanszos, hogy piknikezett rajta, egy kicsit.
Véleményem szubjektív...
-
DaveHutt
őstag
válasz frankdelgado #130720 üzenetére
Meg úgy veszem észre, hogy a kötözködésé is ma este.
-
frankdelgado
őstag
válasz dave182 #130696 üzenetére
Ha wgy kicsit tudsz még ràdobni:
hyperx cloudx 33k
Hyperx cloud alpha 35k
Ezeken van hangerőszabàlyozó, én ezeket venném. Van még a turtle beach stealth 600vezetéknélküli. (26k), valaki már vett itt ilyet, csak az volt a gondja h nyomta a fülét. Van még egy csomó variàns olcsóbvakbol is -
Silεncε
őstag
Na ma kicsit nagyon felidegelt az egész Xbox-Xbox Live hóbelebanc. Szerettünk volna haverral FH3-azni (én boxon, ő pc-n), élből az FH3 multi neki nem hajlandó elindulni (az Xbox app szerint minden oké, az FH3 viszont nem tud csatlakozni a Live configuration szerverekhez) emelett ha partyzni próbáltunk, semmi mást nem hallottam, mint zugast. Nem tudom mennyi lehet Live hiba és mennyire a gépe, de ez valahogy nagyon nem úgy működik, mint ahogy reklámozzák...
-
Czimby
addikt
Átcsöngetsz megérted szépen.
Ha nem segít ismét megteszek.
Ha harmadjára kell menni vigyél egy 1000v szigetelt csavarhúzót és a kismegszakitójánk a pöckéhez támasz be és üss rá egy nagyot.
(gondolom a villanyórák a lépcsőházban vannak)
Egy darabig csend lesz az tuti.Kollégám ajánlásával! 😂
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
szimszonos
őstag
válasz r.levente75 #130712 üzenetére
Csak egyik sincs meg nem is volt annyiért szerintem.Nem is voltak belépve egy hét óta,a 300 ft-os meg lassan 2 hete.
[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
válasz szimszonos #130713 üzenetére
A 300 forintos sem él? Nincs jegelve.
-
szimszonos
őstag
válasz r.levente75 #130712 üzenetére
Az már régi hirdetés meg gondolom nem egy ft volt ha nem alku tárgya.De van fennt látom több helyen de vannak olyanok akiknél PayPallal lehet fizetni ami vicc,mert akkor inkább az általatok javasolt oldalon vennék nem ezeknél a többszöröaéért ugyanúgy PayPal fizetéssel.
-
r.levente75
addikt
-
szőröscica
addikt
válasz szimszonos #130707 üzenetére
Két opciód van fizetésnél. Választhatsz, hogy a Paypal váltsa át és a bankod felé egyből forintban terhelje be az összeget, vagy pedig külföldi devizában. Utóbbi esetben általában jobban jársz, a bank kedvezőbb árfolyamon szokta váltani, bár ez jelen esetben az összeg aprósága miatt nem oszt, nem szoroz.
Viszont a kártyád hozzáadásakor a Paypal végez egy ellenőrzést, és megterhel néhány száz forinttal, amit majd jóváírnak a számládon. Ennek a terhelésnek van egy kódja, amit meg kell adnod a paypal felületén, hogy megerősítsd, valóban tied a kártya. Pár nap átfutási idő lehet, míg látni fogod a netbankodon a kódot, legalábbis az Ersténél így volt.
-
DaveHutt
őstag
-
szimszonos
őstag
válasz szőröscica #130705 üzenetére
Forinttal is lehet fizetni a kártyámról,átváltja automatikusan?
-
3L1T3
addikt
válasz szőröscica #130705 üzenetére
Lehet ma én vagyok érzékenyebb, de eléggé durva szavakat használsz fórumozó társaid felé. . .
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
szőröscica
addikt
válasz szimszonos #130704 üzenetére
A paypal a legmegbízhatóbb szolgáltató, nyugodtan megadhatod az adataid nekik. Semmilyen járulékos költség nincs, 70 centért meg tudod venni a cdkeysen. Én 12 éve használok Paypalt.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
-
Keksz
senior tag
válasz szimszonos #130697 üzenetére
paypal megbízható
-
AMD Power
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest