Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz T.Peter #76765 üzenetére
Hidegben való biciklizés:
- térdmelegítő ajánlott, főleg ha csapadék is van és a nadrág hajlamos átázni ... akár motoros boltban is lehet kapni, de figyelni kell hogy a motoros nem teker, tehát mindenképp olyat vegyél ami mozgás közben is kényelmesen a helyén marad, guglizz, criticalmass.hu vélemények, stb.;
- mikor elkezdesz tekerni, minimális ellenállással tekerj, azaz kis fokozatban pörgesd a pedálokat egy darabig, majd szép fokozatosan válts fel fokozatokat. Szóval ne egyből az utazótempódban nyomjad neki. A versenyautók is brutál tempót mennek a versenygumikkal, de kell nekik 1-2 felvezető kör, hidegben még több hogy elérjék az üzemi hőmérsékletüket, amivel optimális lesz a tapadás és kopás.[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz celeron #76788 üzenetére
Nekem voltak anno pánikrohamaim, a huzamosabb ideig rettentően kevés alvás a koffeinnel kombinálva hozta ki.
Mit csináltál konkrétan vizsgaidőszak alatt, amitől besokalltál? Értem ez alatt, hogy mennyit aludtál a vizsgaidőszakban / nap, és mennyire hagytad abba az edzést, mennyi koffeint toltál be, stb.
Pánikroham ellen a legtutibb dolog egyébként, ha magadhoz nyúlsz. Persze ez akkor nem jut eszedbe, mert nem abban az elmeállapotban vagy olyankor. De tudatosítsd magadban. Gondolj a szexre! Keríts nőket és kefélj, és aludj sokat.
Ha rád tör egy roham, a legfontosabb dolog, hogy nem arra kell figyelni amit érzel, hanem a légzésedre kell figyelni és irányítani: mélyen beszívod, hasi légzés lassan be, lassan ki. Ha a légzést tudod irányítani szépen, nem lesz gond. Válladra koncentrálsz, leengeded mind2 oldalon. Próbáld kényelembe helyezni magad, ne feszítsen egyik izmod sem, ernyedj el. Ezt persze lehet könnyen mondom amikor egy tömött buszon állsz éppen, de akkor ott is próbáld megtalálni a legkényelmesebb pózt. Légzésre koncentrálj, ha azt hagyod elpörögni, akkor gond lesz. Nem baj ha kicsit légszomjad van, ne kezdd el kapkodni a levegőt, elmúlik hamar, ha fegyelmezed magad.Nem célom távolról diagnosztizálni (és közelről sem mert nem vagyok orvos ), de a leírásod alapján itt az történt, hogy megijedtél a tested reakcióitól, azt hitted hogy komoly szervi bajod van és életveszélyben vagy. Pedig magad is össze tudod kötni a vizsgaidőszakod a tünetek megjelenésével, magad is azt írod hogy besokalltál.
Az meg, hogy 200-ra is felmegy a pulzusod futás közben ... na jó, és mennyi időt hagytál ki vizsgaidőszakban?
-
Dicker
őstag
Pszichiáter az jó, csak nagy melle legyen. 6 ezer 15 perc, minden extrával 10 ezer. Céges rendezvényeken is fellépnek mindig.
-
celeron
senior tag
Üdv mindenkinek!
Szerencse hoyg rátaláltam erre a topic-ra, talán itt választ kapok a kérdéseimre.
Hónapok óta tart nálam az alant leírt állapot, kerestem kulcsszavakat a topicban, de nem találtam ilyen hsz-eket.
Egyetemista vagyok, néhány hónapja még aktívan edző (heti 4 súlyzós, 2-3 futó), kajára odafigyelő ember. Pár hónapja vizsgaidőszak alatt annyira besokalltam, hogy sokszor pánikszerű tüneteim voltak, kivert a víz, heves szívdobogás, főleg lefekvéskor, már már elviselhetetlen mértékű fáradtság, néha alvászavar. Azóta rohamosan elkezdtem gyengülni, semmire nincs erőm, életkedvem is kevés, sokszor abszolut érdektelenség, indokolatlan rosszkedv. Van hogy két napig szorulásom van, majd két napig megy a hasam. A fejem sosem fájt, most meg főleg a nap végére nyomó fájdalom a homlok/halánték környékén. Ez nem minden nap van, hétvégéken például egyáltalán nem, vagy kevésbé. A hét közepére felerősödik. Lényeg a lényeg hogy az edzésben nagyon visszaestem. Pihentem Februárban két-három hetet, majd elkezdtem edzeni nagyon óvatosan, kis súlyokkal kevesebb gyakorlattal (Guggolás, felhúzás sztornó). Mellette egy-két kocogás de tényleg baromi lassan, és ígyis a pulzusom felmegy kcogáskor 170-re, ha futok rendesen akár 200-ra is, ami még talán sosem volt. Állóképességem nulla, elkezdek edzeni és egyszrüen összeesek, annyira elfáradok, másnap pedig alig tudok felkelni. Ha pedig keményebben edzek, nem tudok elaludni, csak forgolódom, és sokszor fülzúgással fekszem. Egy olyan embernek aki szeret sportolni, sőt része a sport az életének mondanom sem kell mekkora érvágás. Ezek már egyértelműen súlyos tünetek.Voltam már jópár orvosnál, volt koponya röntgen, hasi rtg, mellkasi rtg, szívultrahang, terheléses ekg, vérkép, cukormérés minden érték jó.
Mondanom sem kell hogy nem lettem nyugodtabb, főleg hogy ezek a tünetek nemhogy nem múlnak hanem még erősödnek. Múlt héten pénteken már a munkahelyemről hamar haza kellett mennem mert nem bírtam ülni sem.
Kérdésem, hogy volt-e már valaki közületek hasonló helyzetben, valószínűsítem hogy valami idegi kimerültség lehet, de tudtok-e erre valami javaslatot tenni hogy javuljon. Mostmár eljutottam arra a pontra hogy kezdek megbarátkozni a gondolattal hoyg nem lehet mozogni, pihenni kell, de hátha kapok tőletek valami okos választ hogy mit tegyek, vagy kihez forduljak. Arra már rájöttem hogy az orvosok nem azért vannak hogy egy külsőleg egészséges emberrel foglalkozzanak, aki valójában szenved, mert ha nem vérzek akkor rám sem néznek kb, és leszarják a problémáimat.
Két dolog ami az internetes olvasgatás után felmerülhet esetleges problémaként: mellékvese fáradtság, illetve idegi kimerültség.
Az előbbiről azt írják sok helyen hogy nem is létezik ilyen medikai kondíció, a másik sem túl megfogható számomra.
Köszönöm a segítségeteket!
-
-
Dexar007
veterán
Közeleg a nyar,lassan villantani kene valamit.
Te kik vagytok?Give me your cum,bull!
-
Dani82
senior tag
jár valaki boxolni? Jó az?
-
userxy
őstag
válasz Woodslave #76773 üzenetére
Én a gyerek helyébe azt mondtam volna, hogy drága édesapám akkora hátad van , hogy nem fér bele a lencsébe
vagy ha már ért a szemtelenséghez akkor azt, hogy ezt apukám kár fotózni mert csak rossz emlék lesz neked később
Am nincs a képre írva, hogy hány éves fotózta Szóval semmi sértődés nem bántás akart lenni
-
Woodslave
félisten
a gyerek hasonlóan tehetséges fotós mint az apja [link]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
userxy
őstag
válasz T.Peter #76768 üzenetére
jááá igazad van ne matekozzak kockulás közben mert nem megy. na akkor problem solved.
ha meg nem válik be még mindig adott a lehetőség kipróbálni a drágábbat
Csak zárjelben jegyzem meg szerintem a kollagénnek köszönhetően hat jobban a drágább
De a pénztárca az első. Ha nincs keret akkor nincs. De én csak ajánlani tudom a drágábbat.
[ Szerkesztve ]
-
T.Peter
őstag
-
userxy
őstag
válasz T.Peter #76761 üzenetére
Én első körben azt ajánlom, hogy emelj napi 4 re és akkor ua. a hatóanyag tartalma lesz mint ennek
Kivéve a kollagén tartalmat. De ha már megvan szedd be mind.
Papírforma szerint napi 4 szemmel árban és hatásban is ugyanott kellene lenni a kettőnek elméletben. De mivel az általad szedettet még nem próbáltam nem tudom.
Ha meg a tabis 4 szemtől sem, hogy javulna akkor meg térj át a linkelt cuccra.
[ Szerkesztve ]
-
T.Peter
őstag
Sziasztok.
Ilyen ízületvédőt szedek most már 2 hónapja (2 tabletta/nap) és érdekelne, hogy kell-e ennél erősebb, ha a térdem recsegése csak lassan múlik tőle. Eddig se fájt, de zavaró a recsegés. Guggolástól meg biciklizéstől jöhetett elő. Január óta nem edzek (júniusig még nem is fogok) és biciklivel eddig is csak a munkahelyig mentem.
Érdemes-e a csoda NEM scitec cuccokat kipróbálni vagy ne várjak mástól se nagyobb hatékonyságot? Esetleg ez, ami most van, jó, csak emeljek a dózison? -
Zola007
veterán
Ilyen nálunk nincs, mert dobálni tilos
Én mondjuk örülök, hogy nem vagyunk dobálós terem, erősen szűri a barmokat.Még falnak támasztani is tilos a tárcsát, de végül is igazuk van, ott van mindegyik gépen a súlytartó rúd és külön is vagy 10db súlyállvány.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
nálunk egész normálisak, aki meg nem, az max feldobja a napomat.
Én szeretek edzés közben röhögniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
freaghill
őstag
válasz bigmasterg #76755 üzenetére
-
bigmasterg
addikt
-
Zoo123
senior tag
válasz Zola007 #76715 üzenetére
"Magyar táplálékkiegészítő "gyártónál" (inkább csomagoló és forgalmazó) dolgozik egyik barátom,"
Jaj csak nem Dunakeszin van a cég? Mert ott megesik hogy belekerül egérszar, molylepkepete, mitoménmégmi a fehérjébe, aztán ki tudja: lehet hogy attól leszünk nagyok és erősek nem?
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
Casanova*
veterán
válasz troller #76749 üzenetére
én nem bízok senkiben. ez az,hogy csak hamis cuccot lehet szerezni,de nem is baj. nem is akarok koxolni. jó vagyok én így.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
-
Casanova*
veterán
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
sutyesz96
őstag
válasz FIREBLADE78 #76731 üzenetére
Nekem 03. 30.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
kona005
senior tag
csak a májprotkó, meg a gorilla hormon
Amúgy SZVSZ ha tényleg rendben van a kajád, edzésed meg pihenés stb. ami kell, full mindegy hogy Myproteint vagy 100%WP-t iszol annyival nem jobb egyik sem hogy az megállapítható legyen hogy ő bizony ezt meg azt ivott...
[ Szerkesztve ]
-
szuszinho
őstag
Párommal együtt gyógyszergyárban dolgozunk, szerintem felesleges az élelmiszeriparral hasonlítani...
-
Fandango
veterán
A sokat emlegetett Myprotein fehérjén kívül, a cég többi terméke is az ajánlott kategória? Hamár a Scitecet annyira szapuljátok.
-
nagyúr
-
barisj
aktív tag
Sziasztok! Hétfőn adunk le Myprotein rendelést, akinek kellene valami írjon!
[ Szerkesztve ]
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
Woodslave
félisten
válasz FIREBLADE78 #76731 üzenetére
na vissza a koxhoz
SARM-ing Up Your Gains - Steroid-Like Lean Mass Gains W/Out Shut-Down and Other "Roid-Like" Side Effects lehet bevágom ez a doboz tamoxifent ami még van itthon
-
Woodslave
félisten
válasz FollowTheORI #76727 üzenetére
Ez a szerencséd..
[ Szerkesztve ]
-
-
mayday00
őstag
Kész aranybánya az emberi ürülék [link] Szarból, h lehet aranyat csinálni
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
nagyúr
válasz Zola007 #76704 üzenetére
Meg nincs annyi háború amiben halnak a népek, meg megtartjuk a selejtet is elfekvőben akár születésétől fogva.
Azért is. Van amit én már nem neveznék életnek még ha hosszú/hosszabb is.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
margithid
veterán
válasz Zola007 #76721 üzenetére
Egy félig német félig magyar ismerősöm mondta erre azt, hogy a disznóknak jó a moslék is.
És ezen nem megsértődni kell, hanem elgondolkodni rajta. Ezt mi csináljuk, mi engedjük, a multi csak alkalmazkodik hozzánk.
Németország, Anglia egy másik bolygó hozzánk képest. Egy patrióta angol vagy német cég mindig a saját közösségének akar jobbat, ide meg hozza a selejtet. Ez van. Profitot akarnak, minél többet, minél kisebb ráfordítással.
De mondom, ne őket hibáztassuk, hanem azokat akik adókedvezményt adnak nekik és elnézik azt, hogy 70k nettót fizetnek 3 műszakban egy pénztárosnak.
De ebbe talán ne is menjünk bele, messzire vezetne.Amúgy ha jól tudom most kapott Auchan 1 milliárdos büntit? (nem tudom jól hallottam-e az összeget)
-
userxy
őstag
válasz margithid #76720 üzenetére
Nem a nagyüzemi módszerekről, hanem az emberi nem törődésről szól.
Itthon levágom a disznót minden minőségbiztosítás és sterilitás nélkül úgy, hogy abba semmi rossz nem kerül, a garázsba..
Azért mert én úgy akarom, hogy jó legyen. Na ez az akarás hiányzik a nagyüzemekből, azért mert profit orientált. Az alkalmazottakat meg kihasználják aprópénzért és csodálkozik az ember, hogy nincs kedvük dolgozni és beleszarnak az egészbe jóvan az úgy hozzáállással. A minőségbiztosítás meg ezt az élelmiszereknél megengedi. Gyógyszernél nem.
-
Zola007
veterán
válasz margithid #76720 üzenetére
ne a tisztaságon spóroljon, hanem a csomagolóanyagon, reklámon, fölösleggyártáson (mert bizony jelentős százaléka megy az élelmiszereknek megsemmisítésre vagy disznókajának), illetve gyártás-optimalizáljon.
Miért van az hogy pl. Németországban, Angliában tudnak itthoni árakon minőségi portékát gyártani, jóval magasabb gyártósori dolgozói bérek mellett?
felvágott és Spar darált hús meg nem a legjobb példa, de majd ezt leírják a többiek[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
margithid
veterán
válasz userxy #76719 üzenetére
El kell fogadni, hogy nagyüzemi módszereknél ott spórolnak ahol csak lehet.
Engem is zavarnak ezek a dolgok, de változtatni nem tudok rajtuk.
Valahol viszont örülnünk is kéne, hogy ez van, egész télen 200 Forint/kg áron vettem a narancsot. Felvágottakat már 150-200 Ft-ért lehet kapni normális jó ízűeket. Darált hús tegnap le volt akciózva sparban fél kiló volt 300 Ft asszem.
Régen hol volt ilyen? Emlékszem kisgyerek koromban a 80-as évek végén várni kellett csomót a banánra, mert nem volt sehol sem.Myproteinnél akcióban mennyi szokott lenni az izesített 5 kg-os whey?
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
Scitec Nutrition® ezért is drágáb, mrt ott mags minöségbiztositás fojik444!!!!!!!!!!4!!!
A képenn látszk, hógy a proteinek távol tartsák a bacillusokat az űzletben, csilógvilóg csudaszép
http://fp-data.scitec.hu/images/gallery/koki/shop-06.jpg link -
Zola007
veterán
válasz Woodslave #76712 üzenetére
myproteinkokszot
gyógyszeripari aszkorbinsavat
normális multivitamint
kalcium és magnéziumkarbonáton meg nincs sok minden elcsesznivalóhszedből úgy jött le, hogy fikázod, ha mégsem, akkor nem szóltam
(#76714) userxy: szintén sok ismerősöm dolgozik a Teva, Richter, Sanofinak közvetlenül vagy külső laborként, de semmi problémásat nem említettek. Ellenben élelmiszeripar dolgozók bőséggel. Magyar táplálékkiegészítő "gyártónál" (inkább csomagoló és forgalmazó) dolgozik egyik barátom, kedvezménnyel tudnék vásárolni, mégse az ő termékeiket eszem. Vajon miért?
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
válasz Zola007 #76711 üzenetére
Ha csak ötöd olyan minőségbiztosítás lenne az élelmiszer és táplálékkiegészítő ipar mögött mint a gyógyszer ipar mögött akkor a boltok felére összemennének
Amit leművelnek élelmiszeriparba nevetséges
Az ellen senki nem emeli fel a hangját...
Mióta dolgoztam az egyik gógyszergyárba azóta nyugodtan eszem a termékeiket mert tudom hogy készül.
És mióta tesóm dolgozott az egyik tejgyárba azóta leszoktam a termékeikről
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz Zola007 #76711 üzenetére
De addig jó amíg kreatint veszünk és nem gyógyszert.
Nem kell ezen annyit rugózni. Amíg egészséges az ember addig könnyen habzik a szája a gyógyszeripar ellen, aztán amikor majd jön valami betegség amitől még a klotyóra is alig tud kimenni, akkor hirtelen kelleni fognak azok a gyógyszerek.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #76710 üzenetére
A tápkieg iparban nagyságrendileg több az átb.szás és kevesebb a minősítés/hatásvizsgálat mint a gyógyszeriparban, mégis mindegyikőtök veszi az ilyen olyan fo$ kreatint, bedurrantókat, Rockedet ésatöbbit.
Először ezen kellene elgondolkodni, mielőtt valaki fikázza a gyógyszeripart. Én se védem mint iparág, de jobban megbízom a termékeiben.
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #76707 üzenetére
Gyógyszert szabad akaratból veszel vagy nem veszel, tehát maximum kartellnek nevezném
Gyógyszermaffiának majd akkor, hogy ha muszáj lesz szedni vagy zsarolják a kórházi nővéreket, hogy ne ezt add a betegnek, hanem amazt.
A orvoslátogató által a gyógyszert felíró doki asztalán "felejtett" bontatlan dobozos Ipad Mini még nem számít zsarolásnak.(#76708) mayday00: nem, de ha minden nap csinálsz vele 100 felemelést, military presst és koncentrált bicepszet, akkor igen. Ha pedig már izmos vagy, akkor ezt javaslom a továbbiakra: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz kk831228 #76690 üzenetére
kk831228: azért nem lehet eladni, mert alapanyagnak minősül.
És nem azért mert a gyógyszermaffia kitiltotta, hanem az OGYI megadtaa gyógyászati felhasználás egyszeri adagját (hatályos FoNo gyógyszerkönyv), ami felettit a gyógyszertárak nem adhatnak ki (hivatalosan)
Ettől még gyógyszertáron kívül (akár Rossman, DM -100g-os doboz 1000ft) simán megveheted.pl. szőlőcukrot ki sem adhatnak, mert nincs terápiás hatása. Attól még borászati alapanyagként megveheted 25 kilós zsákban, ha kell [link]
-
Zola007
veterán
antibiotikumok
fertőtlenítés
műtéti eljárások
orvosdiagnosztikai eszközök fejlődéseezek miatt nőtt az átlagéletkor, nem csak a gyógyszerek miatt
Bhatnánk a gyógyszereket, ha nem tudnánk mi bajunk van és mit is kéne szedni
Háziorvosok sz.rnak mindenre magasról, én munkáját tisztességesen végző háziorvost még nem láttam.
Eleve nem szabadna egy embernek 4-5 féle gyógyszernél többet szedni, mert csak a mellékhatás mellékhatását kezelik a felével.
Múltkor beszéltem egy nénivel mert láttam, hogy sokat vált ki, 14 féle gyógyszert szed. Kérdezte, melyik gyógyszert kellene lecserélni. Javasoltam neki, hogy inkább a házi- és szakorvosait cserélje le.Vitaminokkal kapcsolatban a "szükséges, de elégséges" pártján állok.
Átlagos (RDA 50-300%) mennyiségben lehet hogy nem hasznos, de az szinte biztos, hogy nem káros.Ha van pénz, szedd az említett mennyiség keretein belül, gyógyszerészeti minőségűt, minél kevesebb hordozót és segédanyagot tartalmazó formában, étkezés mellé, bő folyadékkal. Nem kell túlbonyolítani, nem ez fog 20 évvel tovább vagy kevésbé életben tartani.
-
Drizzt
nagyúr
Gondoltam beleugatok már én is: [link]. Azért néha lecsúszik 1-2 multivitamin kapszula, de az se az RDA 42588970%-a típusból.
I am having fun staying poor.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest