Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- ASUS routerek
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogil99
aktív tag
válasz mayday00 #74798 üzenetére
Sütőpor adalékok. -ha szereted az alumíniumot.
Szerk: A Zabpehely is tartalmaz a gluténhoz hasonló vegyületet. (forrás: Rob Wolf: Paleolit táplálkozás) -csak annak írom, aki nem ehet gluténes cuccokat.
[ Szerkesztve ]
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
margithid
veterán
Diétát mindenki hagyja a francba, pár év és megoldódik!
[link]
Vettem scietec rocky-road fehérjét, valami eszméletlen jó cucc, már ma megittam 3at, mert olyan jól esik[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
Ennyi: [link]
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #74987 üzenetére
Azt nem tudom, de egy ilyet megtartanék a hétköznapokra :
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Cassidey
senior tag
A derekamon lévő zsír a motiváció. Máshol jó feszes vagyok, a lábamon is végig, kivéve a fenekem alatt egy kis területen, az nyilván lemehetne még, de az hátam alsó része meg a hasam szar. Most halad szépen a dolog ahogy elnézem, még kitartok, szerintem pár hét még.. aztán jöhet a reverse.
-
Zola007
veterán
válasz szuszinho #74984 üzenetére
Ha jó női vádlit akarsz látni, akkor Kelly Dobbins és Tanya Merryman-t kell nézegetni
Szerintem szexi ha egy nőnek jó vádlija van.
Exem táncolt és talajtornázott gimiben.
Jó vádlija van, s kimondottam praktikus is volt, mert nem nyomta a lábszára a vállamat[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
glutamin
őstag
válasz -Mike- #74975 üzenetére
Figyelembe véve, hogy ez a csaj pár éve kezdett bele ebbe az egészbe, annyira nem rossz. Mondjuk nyilván ízlés kérdése, hogy kinek mennyire jön ez be. Meg hogy ki mit is akar ezzel az egésszel elérni.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Na mi a farok van, mindenki vádlifetisiszta lett? Legutolsó dolog lenne egy nőn, amit megnéznék...
Vasárnap kezdem az idei szezont, majd csinálok képet, hogy honnan indulok. Szép kis disznó vagyok most
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz -Mike- #74975 üzenetére
Hát erről minden eszembe jut, csak az nem hogy szép
Kompenzációképpen a retinátokat ért sérelemért:
-
Ijk
nagyúr
válasz Cassidey #74973 üzenetére
Nem igazán értem a motivációd szálkásításra, pont jó ahogy most vagy szerintem. Nyilván mindig menni kell előre, én inkább súlyokat vagy edzést tekintve tűznék ki célokat. Mindig lehet csiszolódni, de nem tartom esztétikusnak a szálka lányokat. Persze nyilván nem az én ízlésemhez kell mérni magad.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Cassidey
senior tag
Ja, szerintem is kicsit kevés, gondolom nem véletlenül nem prok, de csinik azért. Csak ilyenkor kapok észbe, hogy hova a fenébe diétázok, ha a Virág több év edzés meg fitnesszmodellkedés után ilyen pici vékony befogyva. Belőlem mi marad vajon a végére, csontváz? Idén ősztől normális tömegelés lesz, hogy haladjak is valahova.
-
freaghill
őstag
válasz littlelion21 #74966 üzenetére
Jaja kár, hogy jár ide, illetve ír.
-
Cassidey
senior tag
válasz HussarF #74961 üzenetére
Az akkori alakomról csak ilyen van.:/
Más, kezdődik az Arnold, és hamarosan versenyeznek a bikinis csajok (senki nem pro a magyarok közül azt hiszem, de ha mégis.. ez van). A pro kategóriák később lesznek picit.
Kint van Kiss Virág aki csinike, Wood kedvence , meg Tüske Ágnes aki figure-ben indul, de számomra WTF ez a forma, főleg a fenék.A pasik nem érdekelnek, de azt várom mi lesz a bikiniben.
Köszi Bá, Noémi. Jó formában van nagyon! Eredetileg beírtam, hogy Virágon szerintem elég kevés az izom a mai bikini elvárásokhoz már, a pro-k sokkal izmosabbak szerintem, de visszatöröltem mert nem akartam negatív lenni. De azért Noémi mellé téve nagyon látványos a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
válasz BÁ Nutrition #74962 üzenetére
"Megvettem a fegyencedzés könyvet, mert ki akarom gyúrni magam a balaton sound-ra. Sok tejet iszom, mert a TV-ben azt mondták, hogy az egészséges. Csináltam egy fekvenyomópadot az egyik régi komódunkból. Fegyencedzés mellett ezen mennyit nyomjak mennyivel? Rúd és súlyok nincsenek hozzá, így arra gondoltam, hogy csinálok magamnak azt is. Zöld-sárga szigszalaggal összeraktam két seprűnyelet, az egyiknek a végére raktam egy régi CRT monitort, a másik végén pedig van egy tintasugaras nyomtató és egy 6-os zsugor ásványvíz. Ez így megfelel szerintetek? Ezzel lesz olyan mellizmom nyárra, mint Bojkának? Csak mert nem akarom, hogy a strandon kinézzenek, mert nem vagyok rendesen kigyúrva. Egyébként ti mit gondoltok, mennyi vizet kell inni? Én naponta 2 litert szoktam inni, de a múltkor éjszaka ki kellett mennem pisilni. Nagyon rossz volt, mert így megszakad a növekedési fázisom, pedig direkt ülve pisiltem, hogy legalább a lábizmaim ne terhelődjenek az állásban, mert különben nem fognak megnőni. Szóval arra gondoltam, hogy a vizet lecsökkentem napi 1 literre, amúgy sem akarom, hogy vizes izmaim nőjenek, mert az nem jön be a csajoknak, meg akkor nem tűnök keménynek a diszkóban. Múltkor is voltam diszkóban, mint testőr, aztán majdnem fejenrúgtam egy gyereket, mert meglökött a pultnál, amikor éppen csajozás közben voltam és a csaj már majdnem megfogta a bicepszemet. Egyébként én nem lábazom, nekem nem kell. Hetente kétszer elmegyek focizni és az nekem elég, nem akarom annyira túlságosan kigyúrni magam, mint Krisztánó Ronyáldó. Mit gondoltok róla, ő elég izmos? Haverom szerint nem, neki Zyzz a példaképe, azt mondja, hogy neki volt a legjobb genetikája az egész földön, mert naturálként annyira kigyúrta magát, mint egy testépítő. Fehérjéből mit tudtok ajánlani? Szükségem lenne valami jóra, de nem ilyen holmi szir-szar márkákat mondjatok, olyat én nem veszek. Nekem csak minőségi kell, a legjobból, olyanokra gondolok, mint mondjuk az Aminostar. Haverom szerint az a legjobb. Ja és nekem aztán jó fehérjét ajánljatok, lehetőleg olyat, amiben nincsen protein, mert azt hallottam, hogy az káros. Nem akarom, hogy bajom legyen. Én nem akarom teletömni magam ilyen szarokkal, nem akarom, hogy felpuhuljon a bicepszem felső rétege. Na császtok.
Vittorio" -
freaghill
őstag
Ja, jobb vádlit szeretnétek?
Itt a megoldás:[link] -
nagyúr
-
madle
őstag
Bassza meg,
utóbbi hetekben nagyon durván jól ment az edzés, tegnap meg összeszedtem valami fosós bizbaszt... mai napomat eddig haza is vágta, bár enni tudtam, reggel óta megvan minden mai kaja bennem. Pálinkát is ittam kétszer gyógyszerként
Edzést ma már nem erőltetem, pedig tervben lett volna, de inkább pihenek. Ilyenkor ti mit szoktatok enni, inni? Azért a tápanyagokat nem akarom elhagyni...
-
Radnix
senior tag
Mai motiváció.jpg
Én nem férek a gatyámba, majdnem minden nap lemegyek edzeni mostanában
(#74946) Cassidey: javítsd a linkeket
[ Szerkesztve ]
-
Cassidey
senior tag
Olyan szempontból igaza van Ijknek, hogy sokan csak kifogásként használják a genetikát. De vannak korlátaink.. például nekem soha nem lesz szuper vékony a derekam, meg szerintem vastagok az ízületeim, nem lesz belőlem fitnesszmodell sem. De magamhoz (és az átlaghoz) képest baromi jó formát tudok azért csinálni, meg mindenki más is.
Csak az nem mindegy mennyit kell beletenni érte. Például én a méreteimhez képest viszonylag sokat ehetek diétában is, ch-t sem kell annyira levennem, hogy megszenvedjek vele. Viszonylag arányos vagyok, és a zsír is viszonylag arányosan jön fel.
De a barátnőmmel egymagasak vagyunk, egyszerre kezdtünk edzeni, mindkettőnknek nulla sportmúltja van (sőt, nem is, ő legalább spinningre eljárt), és 3kg különbség volt kettőnk között. (Ez azóta is így van egyébként.) Az ő formája ez volt, az enyém pedig ez. 3 kg! Megkérdeztem anno az edzőm, hogy ez hogy a francba van, tudom, hogy az izom nehezebb, de én sem sportoltam, aktív sem voltam. Nem tudott mit mondani, csak hogy genetika. És az alakulása is sokkal nehezebb, vért izzadt szigorú étrenddel, kardióval minimális eredménnyel. Ez szívás azért..Most már különböznek a képek.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz FollowTheORI #74940 üzenetére
A genetikát leginkább hisztis kifogásként kezelem. Túl kell lépni a saját hiúságon abban a tekintetben hogy másnak jobb a vádlija, miközben nem edzi tudatosan, hanem másként kapja meg a terhelést vagy mások a tapadásai.
Én még nem nagyon láttam olyan szar genetikát amiből ne lehetne viszonylag fasza formát kihozni. A többi meg hiúság vagy versenyszint.
Nekem is partvisnyél vádlim volt, évekig hiába edzettem, nőtt de közel sem a megfelelő szintre. Rengeteget dolgoztam vele, koncentráltan próbáltam a gyakrolatokat hogy ráérezzek, változtattam a súlyokon, az ismétlésszámon, a gyakorlatokon.
Tudom hogy a legtöbb gyúrós szarik a vádlizásra, esetleg valamelyik edzés végén bedob 1-2 gyakorlatot amikor pipiskedik egy kicsit aztán le van tudva. Múltkor egy srác hisztizett nekem hogy neki szar a vádlija, ilyen a genetikája, nincs remény. Amikor vádlizott odamentem segíteni, az első sorozat után abba akarta hagyni hogy ez fáj neki./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ribi
nagyúr
válasz Fandango #74941 üzenetére
Jónak tűnik, de fontos, hogy az első 1-2 hónap kb. az izületek és porcok hozzászoktatásáról szól. Sajnos saját tapasztalat alapján tudom, hogy amikor második héten már olyan súlyokkal nyomtam, hogy a végén csak épphogy mentek ki a dolgok, na akkor 1 hónapra rá a térdem vagy vállam szétment. Aztán megint több hónap szünet. Legnehezebb az egészben betartani a tervet és nem tolni "na most jól szétcsapom magam" edzéseket. Plusz bemelegítés. Kötelező.
-
nagyúr
Ebben is tuti van valami. Ott ahol sok mozgás van vádliból is és rendszeres túlterhelés.
Pl tánc, teniszezés, box (ha valaki szökdécselős + ugrókötéllel edz állóképességre) nagyon is megfigyelhető a túlfejlett vádli... szóval lehet köze ennek is hozzá.
Szóval akinek nem fejlődik eléggé akkor érdemes ilyen szinten terhelni, akár minden nap, vagy másnap letolni valami vádligyakorlatot. Vagy hosszan tartó vagy nagy súllyal rövid. Célszerű lehet váltogatni/kombinálni.De mondjuk a genetika ezekben a sportokban is okoz eltérést, mind forma mind méretben.
Főleg ha valaki magas nyúlánk vs alacsony tömör.Mondjuk azt hogy a magassarkúban gyakori járás (pipiskedés), mit és mennyire befolyásol nem tudom.
De ha valaki sokat és sokszor járkál így, lehet...[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Fandango
veterán
Egy ideje kovetem a topikot, es ez kello motivacito adott, hogy ujra lemenjek a terembe. Kozel 7 ev mozgas szegeny eletmod utan, ideje is volt. Az edzes jo volt, jol esett, tudomet azert nem koptem ki, de ereztem azt a 7 ev kihagyast. 2m magassagomhoz 90kg suly tarsul, sose voltam egy nagydarab, elhizott, pedig eszek rendesen (mar ahhoz kepest, ahogy kinezek, teljesen atlagos vekony testalkat). Ezt az edzestervet neztem ki, es tervezem veghez vinni, errol mi a velemenyetek?
-
nagyúr
Én hiszek a genetikában, hisz edzés nélkül is óriási különbségek vannak benne. Amit akármennyire edzel nem tudsz kompenzálni. (Alak, forma és alapméret szempontjából sem.)
Van akinek pipaszár lába van és csak egy "csomó" lesz a vádlija a "térde alatt", és max ez a csomó lehet nagyobb. Neki sosem lesz fasza arányos vádlija. Van akinek meg tök arányos eloszlik végig a lábszárán. Van akinek hárafelé jobb van akinek befelé. És ezen irányokban is nő jobban.
Ez kb olyan mint a bicepsz meg a mellizom. Lehet növelni, kinek mekkora munkával, de hogy mekkora és hogy fog kinézni az genetika kérdés is elég nagyrészben. (Vagy épp a hasizom.)De azzal egyetérek hogy növelni (adottságtól függően) valameddig lehet, akinek nehezen megy annak vért pisilve van akinek meg elég ha felmegy minden nap a 10 emeletre gyalog.
De lehet...
A többi részét meg amit a "természet adott" el kell tudni fogadni.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
Cassidey
senior tag
Nekem az abszolút nem jött be, nem pörget úgy mint az elődje. Gondolom kivették belőle a jó cuccot. A Cellucor super HD-t érzem, nem is pörget túl, csak az a pont tökéletes nekem, de szerintem azzal se égetem jobban a zsírt. Igazából szerintem attól függ mennyire érzed a pörgetést, hogy mennyire vagy érzékeny a stimulánsokra.. Koffein, zöld tea kivonat esetleg tyrosine van ezekben és kész. Ja, és szupermátrix.
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
válasz God Vazzeg #74932 üzenetére
Köszi, épp azt nézegettem.
-
Zola007
veterán
válasz Cassidey #74923 üzenetére
Hátulról készült képet várjuk, nem muszáj
úgy megvágni, hogy csak a vádlit mutassa(értsd: TILOS ) Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Eagl3
veterán
Hasznáétatok már termogenikus zsírégetőt, mik a tapasztalatok? Most fogyott el a Super Fat Burner-em, gondoltam kipróbálok egy termót, nem tudom mennyire emeli a pulzust...
-
pityaa23
senior tag
válasz Koppanyvezer #74928 üzenetére
Formásabb nem lett a vádlid, de legalább egy kis pénzt kerestél?
[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
válasz Cassidey #74923 üzenetére
Ez az a vádli amire azt mondom, hogy jól néz ki. Olyat még nem láttam, hogy valakinek nagy a vádlija.
Én pl. a magassarkúban felhúzódó vádlitól arcrángást kapok annyira csúnya tud lenni.[ Szerkesztve ]
-
Cassidey
senior tag
Ott a nyújtott lábam, de nem volt az úgy odanyomva. De nem érdekes már ez, mindegy, mert ha nem is nagy én annak látom és úgysem lehet vele kezdeni semmit. Majd csinálok egyet hátulról ha eszembe jut valamikor.
Egyébként legalább azt kiderítettük, hogy a magassarkú lesz a titok nyitja, szóval ne szarakodjatok, csak hordjatok azt pár hétig.
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
válasz Woodslave #74919 üzenetére
Kaja betartva, stimulánsok egekben, kardió felvezetve. Lehet hogy az eredmény nem engem igazol ami a diétát illeti ( ) de nagyon odateszem magam, és élvezem, mert - mivel a tömegelést eltúlzom - nagyon látványos eredményt tud hozni. Legutóbb pl 6,8kg ment le 2 hét alatt, és élveztem (A diétát of course )
-
Vagy lesz, vagy nem. Én volt, hogy hónapokig minden nap edzettem, volt, hogy heti 2x-3x keményebben, volt, hogy heti 1x, meg volt, hogy soha. Nem igazán volt különbség bármit is csináltam vele, így jelenleg inkább a semmi felé tendálok. Másra is tudom fordítani azt az időt, amit eredmény nélküli vádlizással töltenék
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #74917 üzenetére
a tömegelés részt az láttuk/látjuk. a diétánál neked mit jelent a maximális?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Cassidey
senior tag
A jövő segge.
Egyébként nyilván mindenkinek van erőssége, úgy hallottam vádlit nehéz "csinálni". Nem néptáncoltam meg ilyenek, kb a tesiórát is ellógtam, de még skinnyfat koromban is nagyobb volt a vádlim a "szokásosnál". Mióta edzek még nagyobb lett, magassarkúban ugyanúgy kiáll mint Oláh Vivinek azon a képen amit valaki betett lejjebb. NYILVÁN nem akkora meg blabla, mert ő profi testépítő, de ott a kiálló izomdarab. De hát ez nem olyan menő azért, nem tudnék olyan testrészt mondani amire nem cserélném el a vádlim "genetikai előnyét".
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
most nem erről volt szó, hanem hogy Cassynek úgy van ilyen vádlija, hogy nem edz rá. Persze ez nem zárja ki, hogy nem néptáncolt 15 évet vagy versenyszerűen bringázott, atletizált stb..
Abban én sem hiszek hogy ne lehetne növelni, páne, hogy az átlagos ember lófax edzésmennyiséget nem végez rá bármihez képest. Én még ma is alig bírok járni a szombati vádlizás miatt (biztos nem melegítettem be rendesen) Az más kérdés, hogy ettől függetlenül nem gondolom hogy nekem megérné az extra időbefektetést. Annak ellenére hogy egyik legimpresszívebb izomcsoport ha jól ki van dolgozva (ezért most guggolás helyett is vádlizok )
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Radnix
senior tag
válasz FIREBLADE78 #74903 üzenetére
A kutyavigye el a befőttedet jóember hát ide hallom a fitymacsattogást!
-
Cassidey
senior tag
válasz FIREBLADE78 #74903 üzenetére
-
Cassidey
senior tag
válasz Radnix #74899 üzenetére
Na tessék, már a bokám is vastag (pedig arra se gyúrok.)
Vele példálózott párszor Layne Norton nem? Azt mondta nagyon durva az anyagcseréje.
De viszonyítás kérdése, ha azt nézed, hogy pl én diétában sem szeretek annyira 200g alá menni, és kevés rajtam az izom, bikinimodellek esznek 300g-okat (rajtuk már több), akkor ahhoz képest normálisnak is tűnik a 600 nála. Miért ne ehetne dupla annyit mint egy jó anyagcseréjú bikinicsaj.Őt kb. úgy simogatnám meg, mint valami fura hüllőt, és végig félnék, hogy elpattan egy ér rajta vagy nem is tudom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest