Hirdetés
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Váratlan fékprobléma miatt hívták vissza az Amazon robottaxikat
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Europol: jönnek az önálló AI-bűnhálózatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
autotaxmo
őstag
Letezik az hogy a gyari usb c kabel ami jon a dobozban az csak toltesre van es nincs benne adat transfer lehetoseg?
-
Gaabor80
aktív tag
[kép] Valaki tudja hogy lehet októberi rendszer frissítés egy idén megjelent telefonon?
-
S@c@
őstag
válasz
PedroPascal #492 üzenetére
ha csak 10% akkor nekem nem éri meg. A 7.0 one ui után majd elválik, addig kivárok már
-
MrBazsi
senior tag
Egy kis tapasztalat így 5 nap után.
Szinte mindenben jobb mint az s23.
Üzemidő lenyegesen pedig ott se volt rossz főleg eleinte. Az s23 sem reccent meg fluid volt de ez még jobb. Térerő kiváló. Egyetlen számomra valamennyire negatívum hogy az értesítési hang itt is mono csak az alsó hangszóróból szól. Mint az s22-n.
Az s10 es az s23 sztereóban szólt, mondjuk itt legalabb nem halk, az s22 vállalhatlan volt ezmiatt nekem, de itt erőteljes az 1 alsó hangszóró is kiabál úgy mint a kettő az s23on. szépen és hangosan szól. Sokaknak ez nüansz, nekem fontos h baromi hangos legyen.
Príma kis telefon -
PedroPascal
őstag
válasz
viewdetails #488 üzenetére
Nekem 3 éve van ilyen Pitaka autós tartó. Mivel magesafe szabvány így minden ilyen tokkal jól működik. Van olyan tok amiben erősebb a mágnes és van amiben gyengébb. Próbáltam már sokat de egyik sem esett le magától sehol.
-
Sam8888
tag
válasz
viewdetails #485 üzenetére
Magsafe tokkal ujjgyűrűt használok.
-
kulu22
aktív tag
válasz
viewdetails #485 üzenetére
Csak tokot, töltéshez (állványom) hibátlan. A mágnese nem olyan erős mint a Rebel (Samsungra az nem létezik), de egész jól tart.
-
viewdetails
addikt
Valaki használ Magsafe cuccokat a telefonnal?
-
palesz53
senior tag
válasz
PedroPascal #481 üzenetére
Igen.
Tényleg nem tudom hogy sikerült ezt a frissítési káoszt összehozni a Samunak! Nagyon elbaxták.
És akkor nyáron jön a 16... Miért nem lehetett azt bevárni?!
Ilyenkor már az évekkel ezelőtti Galaxyk is megkapták a havi frissítést, most meg még az idei sem. -
nobiand
aktív tag
Sziasztok!
Az aksi hogy bírja?
Esetleg lehetne kérni egy két képet, amit ti készítettetek?
Köszönöm! -
PedroPascal
őstag
Google play rendszer frissítés nálatok is októberi még mindig az S25 szérián? Tab S9 és S23 tegnap frisített januáriról februárra. S25 is kapott már egy kisebb frissítést de még mindig októberi.
-
MrBazsi
senior tag
Hát így egy nap hasznàlat után 2 év s23 után azt kell mondjam ez a teló nagyon egyben van, pedig az s23 is jó volt.
Pedig féltem tőle h nem leszek elájulva, de azert van fejlődés.
Még fluidabb, jobb a kézben, üzemidő is jobbnak tűnik.
Nem is tudnék még negatívat mondani s23hoz képest.
Reméljúk sokáig ilyen jó lesszkameragyűrű nem érdekel h néz ki, pitaka ment rá.
-
MrBazsi
senior tag
Csc csere mehet a szokásos módon? Valaki csinálta már?
-
tms+
aktív tag
válasz
nincsnév007 #469 üzenetére
nálam nincs olyan, hogy erre ne legyen időm
-
MrBazsi
senior tag
válasz
nincsnév007 #467 üzenetére
Nem, ma munka után nem volt idö belakni, volt ezer más dolgom, de bekapcsoltam h nem e pixelhibás, aztán irány felrakatni a fólíát. Holnap mire a smartswitch áthúz mindent plussz csc csere meg mire mindent beállìtok lesszvagy laza 3 óra.
-
MrBazsi
senior tag
Megjött ma a teló, sima 25, menta.
s24 hez való spigen fólia tökéletes lett rá, pitaka tok is megérkezett, belakás holnap, de elsőre nagyon pörgős, kíváncsi leszek -
MrBazsi
senior tag
Sima s23ról jövök, az üzemidő ott sem volt rossz, bár az utóbbi 2-3 hónapban, érezhetően csökkent, de még úgy is jó volt.
Nem számítok nagy csodára, az ai dolog abszolút hidegen hagy.
Amit olvastam jobb klijelző, erőteljesebb jobb minőségű hangszórók, és nekem a menta szín az nagyon adja, bár úgyis pitakát teszek erre is mint az összes telómra. -
PedroPascal
őstag
Használ valaki ilyen fóliát? Érdekelne a vélemény róla.
-
Damage401
senior tag
válasz
PedroPascal #460 üzenetére
Legkisebb tag🤩
-
Damage401
senior tag
Csak WiFi volt ma, minden bekapcsolva. 120hz kijelző. Minden alkalmazás háttérben megy. Utoljára a S21 tudott hasonlót. Nagyon megvagyok elégedve a készülékekkel.
-
retroid
senior tag
Akkpr mit kell csinálnom hogybmukodjom a Google Messages RCS?
Mit toroljek honnan? -
Damage401
senior tag
válasz
PedroPascal #454 üzenetére
Amerikai már használják. Csak EUban van most korlátozás. Valószínűleg 18.4 -el jön ahogy az Apple Intelligencia is működni fog már.
-
csorbajeno
veterán
válasz
PedroPascal #454 üzenetére
Az Apple még nem használja az RCS szaványt, de elő lett írva nekik is, mint a Type-C, talán május körültől fogják használni.
-
PedroPascal
őstag
válasz
PedroPascal #453 üzenetére
Most néztem van akinél SMS van akinél RCS van ha írni akarok neki. Tehát nálam valóban megy. Azt vettem észre hogy az összes iPhoneos ismerősömnél sms van. Ott ez nem működik vagy nem kompatibilis ezzel?
-
tms+
aktív tag
válasz
PedroPascal #449 üzenetére
azon belül is csak S25 szériánál, de nem mindenkinél
-
tms+
aktív tag
válasz
PedroPascal #447 üzenetére
sokaknak nem ment, se a Telekom, se a Samsung, se a Google nem tudott segíteni ezen, egyszer csak elkezdett egyre több embernek működni tegnaptól, akiknek eddig nem ment, először a Samsung Üzenetekben, de van, akinek már a Google Messagesben is megy.
-
válasz
PedroPascal #444 üzenetére
akkor nem értem, nekem megy. lehet szolgáltató oldalán van tiltva?
"A telefon üzenetkezelőjébe belépve első alkalommal a kezelő felajánlja a szolgáltatáson belül a chat funkció használatát. Ehhez előbb el kell fogadnod a DT RCS szolgáltatáshoz kapcsolódó Felhasználási feltételeket."
-
válasz
PedroPascal #439 üzenetére
Samsung messages telepítve van? Másik sim van a telóban?
-
PedroPascal
őstag
Igazából annyira nem is érdekel. Amira én használom az "SMS" appot arra nekem jó. Nem is használtam szinte semmire. A telekomos multisim amit tabletben használok azt sikerült még úgy beállítatni hogy hívás ne menjen arra is (már nem lehet ezt kérni úgy tudom) az sms elvileg nem is megy a multisim eszközökre de a Google messages ezt net kapcsolattal szinkronizálja mivel azonos fiókkal vagyok a két eszközön. Pont sikerült elérni azt amit eleve fordítva adna a szolgáltató.
Nekem ez így jó.
Nem tudom az RCS mit adna nekem pluszban. Pl ha kapok futár cégektől értesítést hogy a csomag a boxban van és ahhoz tartozó adatok, link, kód az Viberen jön mindig. Ezt az RCS-vel akkor úgyan úgy a Google messagesben jönne? -
jereti
tag
válasz
PedroPascal #438 üzenetére
Nyugodtan add fel, nem nálad van a hiba. Viszont tegnap óta a Samsung Messages végre működik rcs-sel mindenkinél.
-
retroid
senior tag
válasz
PedroPascal #439 üzenetére
Max 1-2 nap
Utána valszeg kiirja h nem támogatott -
PedroPascal
őstag
válasz
PedroPascal #438 üzenetére
-
LallerHUN
tag
válasz
PedroPascal #436 üzenetére
Azt hogy miért nem megy különböző okai lehetnek... én a helyedben ezeken a pontokon mennék végig hátha segít: [link] google FAQ ebben a topicban
-
PedroPascal
őstag
-
retroid
senior tag
Én is meg tudom erősíteni, hogy az RCS a Samsung saját "Üzenetek" appjával megy.
A Google Messages továbbra se működik ha bukfencezve körözök a lakásba se sajnos -
ez az adott banki apptól függ
-
semetka
őstag
Azt hol kell beállítani ha bank appból utalok és jön az sms-kód akkor beírja magától az appba, ne kelljen kimásolnom és beillesztenem
-
|AP|
veterán
válasz
PedroPascal #416 üzenetére
sajnálom, még mindig nem tetszik
-
|AP|
veterán
sht, az húzós
Ráadásul nem is jött be, sajnálom. Pedig nekem korábban tényleg jó tapasztalataim voltak velük és én is akartam rendelni, de ez így horror.(esetleg ha páran csinálnánk egy csoportos rendelést úgy jobban kijönnénk - bár nem hiszem, hogy sok embernek mgjött hozzá a kedve
)
-
Sam8888
tag
Összesen a csomagra még 10000Ft-ot kellett fizetnem pluszban.
Triple Black ICONS
https://dbrand.com/shop/skins/galaxy-s25-skins -
Sam8888
tag
Megjött ez a dbrand hátlapfólia... Hát nem vagyok elájulva a minőségtől, eléggé pontatlan.
Cserébe legalább rohadt drága volt és itthon a UPS hozta ki, aki csak a vámkezelésért 5240-et kért (+ vám).
Namindegy, legalább nem karcolódik a hátlap. -
Tizedes1
aktív tag
válasz
kaciokos #409 üzenetére
Sziasztok.
Jövő héten kedden csatlakozom hozzátok.
Jelenleg s10+(512GB) használok, amihez egy strapabíró tokom van, immár 4. éve, s a pár leeséstől sikeresen megvédte a telefont.
(( az edge kialakítás miatt a gyári fólia helyett az elmúlt 2 évben nem volt rajta fólia, a Samsung store-ban sem tudták feltenni )
6-12.000 ft között költenék tokra, de, ha bestbuy és tuti és ajánlott stb, akkor mehet feljebb az ára, ahhoz sóher vagyok, hogy 25.000ft-ot adjak egy tokért.Van valami tippetek
-
kaciokos
őstag
Az ilyen összeméricskélésnek azért nincs értelme, mert totálisan különbözőek lehetnek a körülmények, pl. 1 SIM vagy 2, milyen típusú és térerősségű a mobil hálózat, milyen a WiFi jelerősség, milyen alkalmazások szinkronizálnak a háttérben, stb. Ezek mind jelentősen befolyásolják a készenléti fogyasztást.
-
autotaxmo
őstag
válasz
nincsnév007 #405 üzenetére
Pont ezek miatt mindig 0-rol lakom be az uj telokat, szoval nem hasznalok soha ilyen programokat koltozesre
-
autotaxmo
őstag
válasz
Julian86 #399 üzenetére
Hogy miert nem tudjak megoldani ezt a keszenleti idos dolgot, erthetetlen. Tobb iphone is van a csaladban, ott mikeppen tudtak megoldani azt hogy szinte semmit nem merul keszenletben, fura. Pedig nekem ejszaka meg nappal is energiatakarekos, sotet modban van, wifin logva, gps, mobilnet kilove. Az osszes alkalmazas alvoban stb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A piac legkompaktabb csúcs-közeli mobilja a Galaxy S25, de kell áldozatot hozni a méretért.
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- PlayStation 5
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- 2 napos Samsung Galaxy A56 - 8/256GB, 2 év hivatalos garancia, világosszürke
- Realme GT 7 Pro a legszebb színben, 3 èv Emag/ Gyári gari, 6500 akku, Snapdragon Elite proci!
- Oppo Reno5 Z 5G hibátlan, független, erős akksi, karcmentes
- iPhone 13 128GB Új állapot! Akku 100%!
- iPhone 12 Fekete 64GB - Akkumulátor: 79%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 2-in-1 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I CAM I W10 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest