Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- ASUS routerek
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
-
Látod már, hogy a hosszú évek alatt miért alakult az ki, hogy szezonokban gondolkozok? Nyáron kell jól kinézni, télen meg elengedheted kicsit a gyeplőt. Elvégre a jó kinézet csak akkor számít, ha látszik is!
Nyáron simán vedd fel az izomtrikót, meg a rövidujjú inget, ami majd szétpattan a karodon, járj strandra, természetesen fecskében, mert az a combot is kihangsúlyozza...
Sokszor hallani persze, hogy a nőknek nem is tetszik az a nagy izom, meg izomtrikóban csak a barom 20-as IQ-val rendelkező ősemberek járnak. De a nagy f@szt. A nőknek nem az izmoktól van fóbiájuk, hanem az azzal nagyon sokszor társuló primitívségtől. Ha te kidobod, amid van, de mellé egy értelmes, intelligens srác vagy, akkor meg fognak veszni érted, nyáron le sem tudod vakarni őket.
Én ezért is nem kínlódok vele télen. Szinte semmi előnyt nem jelent ilyenkor. Ha elmegyek egy szórakozóhelyre hosszúujjúban, ahol beszélgetésre se nagyon van lehetőség, akkor lőttek az esélyeimnek, főleg ha hozzátesszük, hogy elég alacsony is vagyok.
Nyáron bezzeg, kis túlzással, elég rámutatni egy csajra, aztán vihetem is.Ezért mondtam, amikor kb. egy hónapja bedobtad azt a jó formát, hogy ki fog-e ez tartani a szezonig?
Mert jönnek az ilyen tapasztalatok, hogy szopsz egy csomót, de nem tudod kamatoztatni, aztán belefárad az ember, hogy eredmény nélkül öncélúan nézzen ki minél jobban.
De most már baszki, ne szórakozzál! Minimum tartsd ezt a formát, vagy élesítsd még ha tudod. Nyáron meg ne azon legyél, hogy 100%-ra tarts mindent, hanem minél többször használd ki az alkalmat, ha használhatod a testi előnyeid. Strand, trikós buli, akármi.(Sokan esnek abba a hibába, hogy már annyira maguknak csinálják a formát, hogy el se jutnak sehova, csak nehogy a diétába egy pici hiba is csússzon, vagy egy edzés kimaradjon. Pedig nem romlik oylan könnyen el a forma, az ilyen hozzáállással meg kihagyják az előnyeit...)
-
Cassidey
senior tag
Ahogy a fiúk írták, ha előnyt akarsz, tedd ki amid van.. Nekem is nagyon szűket kellene vennem, egyébként utcai ruhában ugyanúgy nézek ki, mint a többi hasonló alkatú csaj, de a strandon már jobb a helyzet. A fiatal nők nagy részénél ott van a löttyedt segg, narancsbőr, meg úszógumi.
-
kexksz
addikt
"Ma egy kicsit eltűnődtem azon vajon meddig motiválja a gyúrás azokat akik jelentős részt azért csinálják hogy a nőknél versenyelőnyben legyenek."
Legtöbb esetben 2-3 hónapig, legjobb esetben meg egy Ryan Gosling fizikumig. (Mert a legtöbb nőnek kb. ez az, ami a legjobban bejön.) De amúgy egy átlagos fizikumnál az öltözködésbe fektetett idő/pénz jobban megtérül, ha valaki csak ezért csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
-
ampulla
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #74192 üzenetére
Echte ugyanez De le se szarom, mert mindig csak én írtam neki, és már előtte se válaszolt egyszer. Szóval nem fogom zaklatni, meg összetörni magam egy tuskóért, mert engem megtanítottak rá, ha valaki írt annak visszaírjak, mégha azt is, hogy nem fogok írni, mert nem tetszem neki vagy faszom tudja milyen nyűg miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Nekem egyelőre nincsenek ilyen problémáim, mert középszarul se nézek ki , de 3 dolgot hozzáfűznék:
1, attól függ milyen a környezet ahol mozogsz, a többiek mennyire sz.r fizikummal vannak megáldva -> a'la contrast
2, vegyél szűkített fazonú ingeket, pólókat (nem izom póló, csak derékban) vagy fenéknél feszülősebb farit.
A legújabb farmerom az első mosásnál kissé összement, paszentosabban állt mint terveztem, mondta is egy lány, hogy jó a s3gg3m. Pedig nem is
3, ahogyan madle írta, nem mindig a jó fizikum a nyerő az értelmesebbeknél. Van olyan nő ismerősöm aki még az én fizikumomat is "túl soknak" titulálta, pedig a közeledben nem vagyok.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
ampulla
aktív tag
válasz DrDobos #74181 üzenetére
Szerintem dobd ki azt a szar appot, semmire se jók ezek. Mert mi értelme lenne hogy megcsinálsz most 3x50 felülést? Semmi. A has izmai se mások mint a tested többi izomcsoportja, így ugyanúgy kell rájuk edzeni. Attól fognak nőni a kockák, ergo attól fognak jobban látszani,( persze ha közben a testzsírszázalékod nem nő) ha folyamatosan növeled a terhelést és súlyokkal dolgozól, szabályosan, figyelve a csúcsösszehúzódásra. Úgyan úgy 8-10-12, max 15 ismétlést kell csinánli, a többi már csak az állóképességedet fogja növelni.
[ Szerkesztve ]
-
ampulla
aktív tag
Sajnos az esetek 100%-ban a nők kiszámíthatatlanok, ha egyik nap jót dumáltatok másnap már vissza se ír...(fasz tudja mi lelte) Egy ember úgy lesz összhangban, ha szellemileg is fizikailag is karban tartja magát, az értelmesebb nőknek se fog bejönni, aki csak a külsőségekre ad. Én azt mondom folytast és ha kínálkozik egy csajnál esély azt mindenképp használd ki. Mert mennyivel leszel kevesebb ha nemet mond? Semennyivel, sőt...
[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
Van egy elég jó kis akció, én vettem egy pakkot. 800g-os fehérje, ráadásul Gaspari Izolátum és kapsz mellé egy Superdrive-ot. ITT
-
madle
őstag
Szerintem az értelmesebb nőknél nem előny ha 50-es száraz karod van. Ugye mindenki tudja, a csajozási tippek első leckéje: Ne legyél ronda! Utána minden megy.
Én nem vagyok nagy darab, de gyerek korom óta bunyózom, amitől nagyon sokat kaptam. Tartást, magabiztosságot, fegyelmet, mindent és így sem tudok csajozni pedig az elős lecke is megvan úgy gondolom! -
Ijk
nagyúr
Ma egy kicsit eltűnődtem azon vajon meddig motiválja a gyúrás azokat akik jelentős részt azért csinálják hogy a nőknél versenyelőnyben legyenek.
Hétvégén ismerősökkel voltunk éjszakázni, volt egy csinosabb csaj. Mivel egész formás alakja volt megkérdeztem mit sportol. Semmit, a titok hogy 20 éves, jó a genetikája, és valószínűleg nem eszik össze minden szart. Volt egy másik lány is akivel dumáltam, Pesten dolgozik. Kérdeztem mi a fenéért jön le hétvégén vidékre, amikor ott sokkal nagyobb az élet. A válasz, pasizni. Itt válogathat, míg Pesten sokkal nagyobb a verseny a szingli nők miatt. Ő kb. 5-ös lehet a 10-es skálán, és azt mondja itthon mindig talál valakit.
Aztán elmentünk egy szórakozóhelyre, és ismét megállapítottam hogy ing+nadrág mindenkin és semennyire nem tűnik ki hogy baszom a fél életem ezzel a hobbival. Ami talán kiemel hogy magabiztosabb a tartásom és a testbeszédem amit tökéletesen ellensúlyoz a zombi fejem miután két pohár bortól vérben forognak a szemeim és olyan karikásak mint egy szívbetegnek.
Most nyilván nem picsogásként mondom ezt. Nem a nők miatt csinálom, de azért remélnék egy kis versenyelőnyt ha már ennyi időt elbaszok az egésszel. Ha csak ez motiválna már rég hagytam volna a picsába az egészet. De most is fél órát töltöttem a sütés-főzéssel vacsora + holnapi ebéd, 2 kiló zöldség hámozása és olyan rutin program már ez nekem mint hogy megmosom a fogam lefekvés előtt. Ha nem lenne ilyen rutinszerű, már hagynám a francba a viszonylag szálkás testépítő fizikumot és csak edzegetnék valami középszar kajálással./人◕ ‿‿ ◕人\
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Tomics #74183 üzenetére
atmozgatasrol beszelunk szal nem kell rendes edzesnek lennie, eleg ha hozzaszoknak az izmok h csinalnak megint valamit. jobb lenne tobb nap hetente ill 4 het eleg is lenne atmozgatni boven
vagy azt csinalod hogy mindenre csinalasz 1 gyakorlatot minden nap 4 szeriaval vagy 2 gyakorlatot 2 szeriaval legalabb 20as ismetlesekkel.
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Tomics
addikt
Na mivel újra edzek (3 év tétlenség és önpusztítás után) és kínszenvedés az edzés ezért kérnék tőletek nagy szakiktól tanácsot mit edzek egy nap, hogy heti 2 edzéssel minden izomcsoportot nagyjából átmozgassak hogy visszaszokjak az edéshez...eddigi mell-kar-láb és váll-hát-has kombó ment minden edzés után kis kardióval annyira nem vált be. A hátam nem érzem, a karjaim iszonyag gyengék (mellezésnél, vállazásnál előbb fárad el), lábazásnál a hányás kerülget a combomba olyan szinten nincs erő hogy 2 sorozat rúddal guggolás után sajog a combom mint a 'rvaannya
Segítsetek!
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
DrDobos
őstag
válasz FIREBLADE78 #74180 üzenetére
Nekem is így, meg az alatta lévő is formálódik, de kitapintani kitudom majdnem mindet Az a baj, hogy vékony vagyok, és még fogyni..hát szerintem mindenhonnan fogok, csak hasról nem, úgyhogy erőltetem ezt a lábemelést. Ez a felkapott Caynax app..hát ettől én nem hiszem hogy sokra haladtam..
Samsung Galaxy A55 5G
-
Eagl3
veterán
válasz FIREBLADE78 #74168 üzenetére
Azért az sem mindegy, hogy mekkorák azok a kockák...
-
DrDobos
őstag
-
FIREBLADE78
addikt
válasz DrDobos #74171 üzenetére
Nem tudom,nem vok látnok,genetikától függ. Vannak emberek, pl maddle,aki 70%-san betartja a kosztot és jól néz ki illetve van aki vértizzad. Ha megeszel nasi helyett fél kg sültkrumplit akkor nem hinném,hogy kockahas látszódna. Mint mondták diéte,sovány húsok,normális ch,ennyi.
Kezd elhagyni a szemét kaját és látod magadon,de 2 hét alatt nem lesz csodaMacbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
syl5
őstag
-
DrDobos
őstag
válasz FIREBLADE78 #74170 üzenetére
És ha odafigyelek a táplálkozásra, akarom mondani kevesebb nasi, ilyenek, akkor a sima hasra edzésnek is le kell vinnie a zsírt, nem?
Samsung Galaxy A55 5G
-
FIREBLADE78
addikt
válasz DrDobos #74169 üzenetére
Igazából,ha heti 1x vagy 2x edzel keményen hasra annak elégnek kell lennie. De ez is egyénenként változik. Persze zaba mindenekelőtt. Ch és ch között is van különbség,összetett ch-tól nem leszel disznó (rizs,hüvelyesek stb) Másik lehetőség a kox,az lepucolja a zsírt
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
DrDobos
őstag
válasz FIREBLADE78 #74168 üzenetére
Aha, hmm, szeretek enni Ez a diéta azt jelenti, hogy a nagy szénhidráttartalmú ételeket mellőzzem? És akkor az edzés nem is olyan fontos?
Samsung Galaxy A55 5G
-
FIREBLADE78
addikt
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Hasra szeretnék edzeni, természetesen míg a kockák nincsennek meg, nem állok meg, a kitartással és a motivációval nem lesznek gondok. Erről a Play Áruházból letölthető Caynax A6W-ről mi a véleményetek? Egyszerűen nem tud megdolgoztatni úgy, hogy másnap érezzem, igaz, mér csak a 15. napnál tartok. Úgy érzem, hogy inkább a has alján kellene többet dolgozni, mert a rengeteg iskolai felülés a felsőket már eléggé edzésbe hozta, ott már kocka is van, ha nem olyan nagyon is. Mit ajánlotok? Valami edzéstervre gondoltam.Előre is köszönöm!
Üdv.Samsung Galaxy A55 5G
-
Casanova*
veterán
válasz FollowTheORI #74161 üzenetére
a csávó pikk-pakk kipattintotta magát. rengeteg fehérjét vagy proteint szedett.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
FIREBLADE78
addikt
Jóféle tésztás receptet valaki? Lasagne macerás
-
madle
őstag
válasz ampulla #74160 üzenetére
FIREBLADE: Ismerem az érzést nyugi, én is ezzel szenvedek!
Nem fogyás a cél, hanem egy laza ütemű súly felvétel. Nem akarok hirtelen sokat felszedni, nekem a célom a stabil 86-88kg. Most vagyok 83-84. Csak amit említettem, kemény fizikai munka. Sokat járok egy nap még mellé. Bár akkor nincs mese, ki kell számolnom pontosan a kalóriaszükségletem.
Bocsi azt kihagytam, azért zöldséget fogyasztok, köret mellé, vagy maga a köret is sokszor zöldség( bab, borsó, répa, zeller káposzta) sokszor fogyasztok gyümölcsöt, ez főleg alma, narancs, banán. De nincs rendszeresség, össze vissza. Nem is akarok kimérten kajálni, csak egy irányt szeretnék amit nagyjából tudok követni.
Edzés után a CH bevitelem általában barna magvas kenyér. 25g protein + külön 8g aminosav, illetve kajából túró, tojás vagy tonhal... mikor mi... -
nagyúr
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
ampulla
aktív tag
Mármint nem tudsz enni reggel 6-tól délig. Én barna rizst szoktam enni, mivel alacsony a glikémiás indexe, csak sokáig kell főzni az a hátránya. Tejberizst én kihagynám, tejet igyanak a kiscicák. A zöldségeket hiányolom inkább az étrendedből, egy darabot nem említész. Én naponta megeszek kb.: 500-600g zöldséget. Edzés után pedig kell a CH, oda pedig azt nem soroltad. Edzés után rögtön gyorsan felszívodó szénhidrátot ajánlott fogyasztani, hogy hamar visszatöltődjenek a glikogén raktárak, majd pedig jöhet a szokásos. Nem próbál több zöldséget enni és kicsivel kevesebb CH-t ha fogyni szeretnél.
Gyorsan bekapható kaja: csirkenyér. Keress rá a gaszró rovatban body.builder-en.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
-
veterán
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
madle
őstag
válasz Silverr #74156 üzenetére
van benn egy kis bunny esszencia.. a nikoflex amugy brutális, szerintem az sok..
Tudnátok segíteni kicsit rendszerezettebbé tenni az étrendemet? Igazából most kicsit elbizonytalanodtam. Soha nem figyeltem oda totálisan precízen a kajára, mint itt sokan. Mindig volt egy formám és ahogy tudtam szárazom kajálgattam, ennyi. De most szeretnék ráfeküdni, főleg a szénhidrát részére. Hogy ne tré CH-t vigyek be, hanem minél minőségibbet. A fehérjét mostanában azt olvastam felesleges 2.0-2.5 g/tskg feletti értékre vinni nem élsportolói szinten..
Igazából a napom mindig 6 órakor kezdődik és este 6-kor jutok le edzeni. Az a baj, van, hogy nem tudok edzeni 6-tól délig, de ha tudtok valami módszert vagy kisebb kaját, amit 5-10 perc alatt be lehet tolni(nem úgy mint egy főétkezést) akkor mindenképp beiktatnám. Azt meg kell, hogy említsem, kemény fizikai munkát végzek, tehát úgy gondolom, szükséges 3500cal/nap minimum. 183cm/84kg vagyok most, testzsírom nem sok, de le fogom mérni. mindenképp.
Amit minden nap eszek:
Reggel zabpehely 100-150g + 25g ON Whey Gold
Délben főtt kaja, ami általában száraz hús+köret, ez van hogy krumpli, van hogy rizs. Igyekszem rizsre szűkíteni.
Délután megint csak 4-5 körül tudok enni, mert nincs időm, de itt is fenn áll, ha van valami gyorsan fogyasztható, akkor beiktatom.
Edzés előtt szokott menni, tejberizs, banán, AMINOMAX 8g
Edzés után, ezeket szoktam enni(mikor mit) tojás, tonhal, túró, ON Whey Gold 25g, AMINOMAX 8g. Ha kenyeret fogysztok napközben az mindig barna magvas kenyér, teljes kiörlésű. Igazából sok szir szart nem eszek, de mégis azt érzem stagnálok jó ideje. + 2 kávé, reggel-délbenA fejlődést gátolhatja a kevés minőségi CH bevitel esetleg az én esetemben? Annyira nem vagyok ebbe belemerülve, azért sem tudtam összetenni magamnak soha ezeket a dolgokat.
-
Silverr
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #74155 üzenetére
Bunny keverte, próbáld ki
-
Zola007
veterán
válasz FIREBLADE78 #74150 üzenetére
dr. Kelen sport start, nicoflex
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
szuszinho
őstag
válasz FIREBLADE78 #74150 üzenetére
Nicoflex
-
FIREBLADE78
addikt
Bemelegítő kenőcsből mely ajánlott?
-
barisj
aktív tag
Sziasztok! Myprotein rendelest adunk le ma. Akinek kellene valami az irjon.
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
Dazsar
aktív tag
válasz wertigo1984 #74143 üzenetére
nekem a Zsírból-Izom tűnt fel....
"Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"
-
Dazsar
aktív tag
[link]
Pfffff -. -"Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"
-
bogil99
aktív tag
válasz FollowTheORI #74088 üzenetére
Próbálgatom, próbálgatom.
Most kezdek egész jól állni, csak sajnos be kellett iktatnom tejterméket is, amit speciális étrendem miatt eddig mellőztem, és most sem szívesen.N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
Xantor
tag
Debrecenben hol tudok elkészített csirke, rizs kombót jó áron venni?
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
Casanova*
veterán
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
hétalvó
addikt
válasz dragonfx #74114 üzenetére
nem tudom milyen képeket, lusta vagyok
az áfonyás az jó, minden nap eszek.ma kicsit elborult az agyam noxplode,mellé betalani,cirtulli,tyrosin,taurin,tribux.
egyből csúcs is lett a vége és semmi fáradság. jah és éppen visszaállítokha syntha6-hoz kell kedvet kapni, tudom milyen jó, használtam egy ideig, de mivel nekem diéta kell inkább így kerülöm, egyebként nagyon szerettem. majd ha kicsit tömegelek akkor talán visszatérek rá.
kaja,kaja,kaja ez a lényeg
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
zsolt1225
aktív tag
Nekem sem szokott izomláz lenni, csak ha 1-2 hetet kihagyok. Heti 5-öt járok, azzal biztatom magam, hogy rendszeresen járok és amiatt nincs.
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #74125 üzenetére
bezzeg fórumozni meg Rocked séfeskedni jut idő 1 órát naponta
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #74123 üzenetére
én inkább arra tippelnék, hogy b2szol rendesen bemelegíteni
Sokan - most nem feltétlenül te- azt hiszik, hogy "hú de qrvajót edzettem, mert másnap szakadok szét az izomláztól".
Holott csak arról van szó, hogy hideg izomzatra edzett egy húzósat, amit egy alapos bemelegítés után meg se érzett volna.Nekem 20 perc csak a bemelegítés, de 150-200 (gimnasztikai és könnyű súlyos) ismétlés alá nem érdemes adni. Ha rendes bemelegítés után is lenyomod a szokásos edzésed és másnap szintén van izomláz, akkor jól csinálod, gratula. Ha nincs, akkor bemelegítésre több időt kell fordítani, főleg, hogy neked sincs már rajta a tojáshéj a s.ggeden
-
Woodslave
félisten
válasz FollowTheORI #74121 üzenetére
nem járok, de nem érzem úgy hogy le lennék merevedve Otthon szoktam hengerezni
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
szuszinho
őstag
válasz FollowTheORI #74121 üzenetére
Nem csak kellene...
-
nagyúr
-
Woodslave
félisten
válasz Zola007 #74118 üzenetére
ja nem tudom. Lehet a kor miatt van. Öreg vagyok.
mondjuk tegnap felpörgetett ez a xar Rocked meg a kv előtte, alig bírtam elaludni... De még a bicepszemben is izomláz van szerdáról ami nálam se annyira jellemző.. Comb evidens, mellben alap, tricepszben szintén, mostanában a hátamban is. Csuklya szintén nem annyira jellemző de most az is.. Vádlit meg még vasárnapról érzem kicsit.. Talán a váll ami most mégse annyira, de az is szokott... Persze tök mindegy
-
Woodslave
félisten
válasz FollowTheORI #74116 üzenetére
nem-nem. Ez azt jelenti, hogy mindig többet csinálok
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #74115 üzenetére
nekem meg nem szokott izomlázam lenni csak nagy ritkán. Ezek szerint én izmos vagyok
Amúgy nemMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
szuszinho
őstag
Ezt a kalóriabázist használja valaki? Beírtam pár dolgot, és szerintem nem igazán valósak az ételek értékei. Mennyire lehet adni az ottani adatokra?
-
nagyúr
-
Woodslave
félisten
tudom hogy nem számít az izomláz, és nem mutatja az izomfejlődést mert ha úgy lenne már Mr. Olympián indulhatnék, de ezt szeretem amikor gyakorlatilag mindenhol izomlázam van
-
Cassidey
senior tag
válasz #16514048 #74111 üzenetére
Szerintem ez a topic jobb lenne neked.
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani nekem valamilyen otthon végezhető edzéstervet? 176 cm és 70 kg vagyok, még +5 kg és egy kis szálkásítás a cél, nem szándékozok testépítő lenni.
Jelenleg főleg fekvőtámaszokat, felüléseket, guggolásokat szoktam csinálni, pár egyéb gyakorlattal megfűszerezve 5kg-os kézisúlyzókkal. Az a baj, hogy nem igazán vagyok otthon a témában, mennyi és milyen gyakorlatokat kéne csinálnom a kívánt cél eléréséhez, ami a lehető legtöbb izmot edzi? Hány nap pihenőt szükséges tartani edzések között?
Tudom, hogy edzőterembe járás ideálisabb lenne, de arra most nincs se időm se pénzem, illetve nem is tervezem komolyabb szinten űzni a gyúrást. Előre is köszönöm a segítséget!
-
Eagl3
veterán
-
hétalvó
addikt
benézek ide, mert már csak ez motivál
ha már mentál fókusz sima tyrosine is csodákra képes.
de ha valaki jól akar pörögni és durranni bsn noxplode szerintem és semmi hot blood vagy napalm féle kotyvalék.
a syntha6-al tessék vigyázni tele van szénhidráttal...
aki biztosra akar menni a durranással itt egy profi recept, legyen az adag ami rá van írva a scitec dobozaira:
citrullin malat,beta alanin,tyrosin,taurin,cvitamin. esetleg kreatin is. ez mint látszik benne van a hot blood-ban is csak nem ilyen adagokban a koffein direkt hiányzik és a többi stimuláns is.jah és tessék enni rendesen!
[ Szerkesztve ]
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
Cassidey
senior tag
válasz zsolt1225 #74106 üzenetére
Változó, hétfő még nem valószínű, mert ma lebetegedett a gyerek, de péntek vagy hétvége vmikor valszeg jó lesz. Privizzünk majd. Legfeljebb duplát kapsz, az már csak használ valamit?!
Most nézem ezt a Mental Focust, kicsit furcsállom, hogy L-Karnitin van benne, és az sem sok (375mg), én ha karnitinhez nyúlok, az 3000mg egy adag. Koffein is csak 50mg van benne, a c4-ben 160, és az elég általános ezeknél az edzés előttiknél nem? Nem lep meg, hogy ezt nem érezted.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt1225
aktív tag
válasz wertigo1984 #74101 üzenetére
Na igen, de ez is 17k majdnem, annyit meg nem akarok kiadni érte, akkor inkább felspanolom magam valamivel.
(#74102) dragonfx: Ha a fire works-re gondolsz azt is próbáltam már és nekem nem dobott semmit.
(#74105) Cassidey: Jövőhét hétfőn és pénteken nem dolgozom, tudok menni délelőtt; te mikor szoktál járni? Mental focusra a sciteces eladó srác esküdött, hogy sokan viszik és jó, de valszeg én is elrakom olyanra amikor kell az éberség vagy nagyon fáradt vagyok. Ha gondolod odaadom a maradék rockedet, hátha neked használ valamit, mert nekem semmire nem jó.
-
Woodslave
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
- DIVA Kerámia hajkefe új 6hó jótállással!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest