- Jelszókezelők
- YouTube
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz szőröscica #183999 üzenetére
Nem célom elüldözni senkit innen csak már akkora mértéket öltött a hülyeség, hogy muszáj voltam szóvá tenni. Részemről zártam csak értelmes hsz-ekre válaszolok ha van kérdés vagy normális téma.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Pocee
senior tag
válasz aelod #183982 üzenetére
Remélem nem sülyedsz arra a szintre amit fentebb lázasan vitattál...
Nem azon vitatkozok hogy nem mossa ki a sókat ,borít ionháztartást.
Ha egyszer kiderül hogy mégsem egeszsegtelen,mit mondanál?És vagyok annyira idős,hogy a tojás is volt káros,a só is és a sertészsír is ,bezzeg az étolaj... aztán láss csodát,mégis kapni a boltban na mindegy.engedjuk el
[ Szerkesztve ]
Mr.Brightside
-
Biqci
aktív tag
válasz Lajmund #183990 üzenetére
Nem a kis odafigyeléssel van a gond, hanem ha már ezen pörög az ember. Volt olyan időszak az életemben, amikor annyira rajta voltam, hogy mindenki hülyének nézett. A nejem azt mondta, hogy robot vagyok, ahogy élek, mert pl 2 szem rizst képes voltam visszatenni, ha sokat mutatott a mérlegelt kajám. De szerencsére elmúlt, szeretek élni, nem parázok már az ilyeneken...
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
válasz Janaboy #183989 üzenetére
Én világ életemben khm... nehézsúlyú voltam. A diétát mindig megszenvedtem, így inkább hanyagolom. De az az érdekes, hogy beálltam egy testsúlyra és mindegy mennyit eszek, ezt tartom. Persze 1-2kg-os ugrálás van, de nem számottevő. Ezzel mostmár kibékültem
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Lajmund
őstag
válasz Biqci #183987 üzenetére
Nem lehet mindent kizárni de amit kis odafigyeléssel meg lehet tenni akkor miért? Én ettől függetlenül simán bevágok egy üveg eper lekvárt ha kapok anyámtol vagy családi ebédeken egy fél tálca sütit azért mindettől nem is szabad megvállni örökre de ettől lehet általánosságban normális rendszert vinni az hétköznapokba.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Biqci
aktív tag
Nem tudom, csak úgy hangosan gondolkozom. Szóval, ha ennyire odavagyunk a nagy egészségtudattól, hogy már csak tiszta (legyen akkor desztillált víz), vizet iszunk, mindenre figyelünk, megfelelő időpontban eszünk, alszunk, szóval mindenre figyelünk, akkor mi van a környezeti ártalmakkal? Hogy lehet figyelembe venni pl az elektromos szmogot, ami körülvesz, nem is beszélve a tényleges szmogról, ami hamarosan itt lesz. Vagy az egyéb környezeti ártalmak, amiről nem is tud az ember...Pia, cigi még szóba sem került.Szóval szerintem lehet egészségesen élni, de ez nem több mint egyszerű kísérlet, ami hátha bejön. Olyan könnyen vége lehet az életnek, akkor mi a frászért nem élvezzük, edzzünk, foglalkozzunk magunkkal, de ne essünk át a ló túloldalára...
Kis illusztráció... Van olyan ismerősöm, aki nem használ mikrót, mert az mennyire káros. Ellenben dohányzik... A másik nem használ semmiféle kemikáliát, csak bioszappant, valami t.köm tudja milyen fogkrémet, patakból a hegyekben hozza a vizet, de együtt él három macskával, azokkal alszik, csókolgatja őket, stb..."For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Janaboy
veterán
válasz Woodslave #183981 üzenetére
Amúgy kis olvasás után kiderül, hogy a desztillált víz nagyjából egyenlő a tisztított vízzel csak más az eljárás.
Bár azért érdemes hozzátenni, hogy a tisztítók tudomásom szerint nem tudják 100%-osan megszűrni a vizet, míg a desztillált víz az színtiszta h2o.De amúgy lehet inni a desztillált vizet, csak figyelni kell, hogy az összes szükséges ásvány pótolva legyen más forrásból.
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
-
aelod
veterán
válasz Pocee #183979 üzenetére
Az azért elég aggályos, hogy ezt el kell magyarázni de ezt már általános iskolában megtanítják amúgy...
Most elmondta a fórumtárs, hogy nem d.viz az. Akkor ne hívjuk annak. D.vizben semmi ásványi anyag nincs. Az ioncserét víz fogyasztása során kimossa az ásványi anyagokat a szervezetből.
Ioncserélt vízbe meg külön sót rakni sem tanácsos, mivel pont csökkenteni kéne az átlag embernek a nátrium bevitelét (túlzott nátrum bevitel étrenddel).
A meditáció okés, miért lenne b*zis? Teljesen ok. A többi meg egyéni vélemény. Elfogadtuk. Kész.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz aelod #183977 üzenetére
Mindenkinek más a cél. Neked a minél jobb forma. Nekem a minél jobb állóképesség és hosszú egészséges élet. Nem azért iszok deszt vizet mert ezzel egészitem ki az edzést meg stb hanem azért hogy a szervezetemnek vagyis magamnak jót tegyek. Ugyanez igaz a meditálásra. Nem az edzés könnyítése miatt meditálok... Hanem magam miatt mert jót tesz az elmének teljesen elcsenedesedni és lemenni oda ahonnan a gondolatok erednek és még tisztán megfigyelni őket mielőtt feljönnek a felszinre amikorra már befolyásolja sok emlék benyomás és nem a tiszta képed kapod. Ennek hozadéka hogy a benned bármi új vagy régi stressz forrás kioldodik ezáltal és nem lesznek benned se régi se új hátráltató ha úgy tetszik görcsök. Mint ha kimasziroznád a saját hátad hogy egy egyszerű példával éljek. Ez egy út a tudatosság felé ami mindenképp előnyös mindenkinek. Szóval nem az edzés miatt csinálom. Már másik kolléga is leirta hogy ez nem a nagy ipari deszt viz amit az autodba veszel. Meg amúgy onnantól hogy belekerül 1mg ásvány nálam jelen esetben so már nem desztviz hanem só oldat mert már nem nullás. De egyszerűség kedvéért deszviznek hívom. De megértem a tagadást meg a reakciókat ezekre a dolgokra hisz ilyen az emberi természet én is ilyen vagyok a mai napig sok mindennel meg a szóban forgó dolgokhoz is így álltam. Jött volna nekem valaki 10 évvel ezelőtt meditációval egyből rávágtam volna hogy hát mi van veled .uzi vagy? Száz szónak is egy a vége én nem a tökéletes alakra hajtok mert akkor uszás helyett kondiba mennék. Ez látszik is szerintem hogy nem kondis az alkatom. Tudom ez egy gyuros topik de amikor kerestem nem találtam ilyen saját súlyos kardios topikot. És mivel ez tünt a legétkézlábnak ezért vagyok én is itt. Az igaz amatőröknek elég b.u meg a pure de ha ugyanannyiért van jobb akkor miért vennéd a gyengébbet? Legalábbis számomra érthetetlen. Az más ha szponzorálnak nyilván akkor én is azt enném ha nem szar amit kapok de amíg a megdolgozott pénzemről van szó megprobálom a legjobbat kihozni. Bocsi hanem tudtam mindenkinek reagálni de dolgozok is közbe meg más topikok felhalmozodtak.
Pacsi minden gépállatnak
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
aelod
veterán
válasz Fred23 #183976 üzenetére
Legtöbben sem edzeni nem tudnak sem táplálkozni megfelelően. Ez látszik is a fizikumokon, aztán jön a hókusz pókusz a desztillált vizes baromságtól át a bevásárlást hazaviszem dologgal ami kiváltja a cipelést mint gyakorlatot, meg lógatjuk magunkat a villamosról meg buszról. Komolyan vicc az egész tényleg amit egyesek idetolnak.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
válasz stingy2 #183975 üzenetére
"Azt tapasztaltam, hogy a legfontosabb az edzés, edzéstervezés."
Így látom én is. Már csak abból kiindulva is, hogy a makrók állítgatása elhanyagolható mértékben számított nálam eddig; mikor javult a forma, azt inkább kötném jobb edzésmódszerhez, illetve a testzsírszázalékom csökkenéséhez. Vagyis ha az ember nem rontja el teljesen a kajálást, tehát simán csak tartózkodik a legszélsőségesebb dolgoktól, már van esélye a tartós fejlődésre egy jó edzésterv mellett.
Ha már valami, ami a kajáláshoz köthető, és szerintem számít, mert pozitív hozadéka van, az az átmeneti böjtölés. Erre se állítanám biztosan, hogy mindenkinek jó, de azt igen, hogy nekem egyértelműen hozott a konyhára. Többször összehasonlítottam már a hagyományos kajálással, és nálam mindig nyert az átmeneti böjtölés. Abból is legjobb az én testemnek az, ahol 6 órás az evős szakasz (és így 18 órás a böjtöléses). Szóval ezt én már életem végéig meg akarom tartani, mert többször is űberelte nálam a hagyományos kajálást ugyanolyan kalórián, ugyanolyan edzések és életmód mellett.
-
stingy2
senior tag
válasz Dreadloord #183971 üzenetére
Szerintem is túl lett tolva a bicikli. Én anno, mikor versenyeztem, volt, hogy este 10-kor végeztem a 2,5-3 órás edzéssel , reggel meg meló, és semmi meditáció, meg napi szundi.
Kiegészítőnek Masterpro 50 vagy 80, mert csak az volt. Kaja meg minegy, csak sok legyen -erőemelés ugye.
Vízből lement 3-4 liter/nap - nem az akkumulátorba valóból. Így is sikerült 2-3 évre a hazai élvonal közelébe verekedni magam. (egy országos 2. hely volt a legjobb helyezés, bár a legjobb teljesítménnyel másik évben nem lettem dobogós, mert Kupcsik Laci "felhízott" a 100 kilóba.)
Azt tapasztaltam, hogy a legfontosabb az edzés, edzéstervezés. Ha nincs személyre szabott edzésterv, akkor max. egy középszerű szintet lehet elérni (mondjuk hobbi szinten az is tökéletes). Utána a kiegyensúlyozott táplálkozás és a pihenés - értsd 7-9 óra jó minőségű alvás és a stressz "kezelés". A kortizol gyögyörűen képes pucolni az izomzatot, akármilyen a kaja v az edzés.
Táplálkozásnál hobbi szinten nem kell semmilyen kieget venni, csirkével és hallal is tökéletes strandfazon építhető.
Azért írtam, mert szvsz túldimenzionáljátok a kiegek szerepét. Már megint n+1 hsz. arról szól, hogy a natúr, vagy csokisbanánoskávésepres porral lehet felépíteni a tökéletes testet, de ha jól látom, edzésről csak perempe írogat, azt meg inkább hagyjuk .
(a deszt.víz meg tényleg a non plus ultra...)[ Szerkesztve ]
INTJ
-
veterán
Sziasztok!
Járt már valaki úgy köztetek, hogy hirtelen nem bírja a tojást?
Amúgy is imádom, keto miatt meg főleg sokat szoktam enni, de egyszerűen az elmúlt pár hétben nem bírom enni, hányingerem és gyomorégésem van tőle.
Hirtelen kialakult bennem egy tojásallergia vagy mi lehet ez
Talán 2-3 darabbal megbirkóznék, de sosem szoktam olyan keveset enni, 4-5-től pdig már biztosan jelentkezik a tünet.https://tinyurl.com/rasoapro
-
Dreadloord
senior tag
válasz Lajmund #183961 üzenetére
Lajmund ez a gond, hogy szerinted nem jó cuccokat eszünk, pedig de. Hobbi sporthoz a pg, biotech bőven tökéletes szint kiegészítők terén. Igen van a jó felett a kiváló szint is, de marginálisan ad többet. Illetve a sima kaja, pihenés és edzés számít igazán. A pihenéshez nem kell a napi 2 szundi és meditálás, a kajához a desztillált víz, és az egyéb okosságok.
Idejön egy kezdő, és ezekkel a badarságokkal találkozik.
Ha szeretnél jobb fizikumot, az alapokat tedd rendbe, és engedd el ezeket a mókolásokat, mert csak elveszed a fókuszt a fontos dolgoktól.
Egyébként meg tényleg nem rossz ez a fizikum, simán tudnál belőle jót is kihozni. -
perempe
veterán
válasz ztoldy #183966 üzenetére
Erre is rámenjek, ha az összetett gyakorlatok közt szerepel?
Kézi súlyzókkal mit csináljak otthon felsőtestre, ha szinte csak húzódzkodásokat, tolódzkodásokat és fekvőtámaszokat szoktam csinálni kondiparkban?
* Brahms: 4. szimfónia *
-
vaakuum
addikt
[link] Az első gépnek mi a pontos elnevezése? (ahol a könyököt támasztva köríves lehúzást kell csinálni?)
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Pocee
senior tag
válasz Dare2Live #183954 üzenetére
ezt elfogadom,amennyiben nem tudod bevinni más forrásból.
De nyilván aki desztvizet iszik táplálkozik is,szóval jó eséllyel megoldott a pótlás.
a természetben az állatok(saját megfigyelés) az esővizet részesítik előnyben szemben a csapvízzel.
És ne felejtsük el,hogy a tanítás szerint a só,tojás,sertészsír is volt már tömeggyilkos...
De mint mondtam ez mindenki saját döntése,én nem akarok meggyőzni senkit,csak leírtam,hogy én is desztvizet innék ha megtehetném.
Sokan vannak,akik kólán és mindenféle szaron élnek,szóval majd kiderül és mindenki viseli döntésének következményeit.ennyi.Mr.Brightside
-
Lajmund
őstag
válasz Dreadloord #183960 üzenetére
Bedurranos képet akartam amin le vagyok borotválva plusz élőben szerintem jobb az összkép de ez van így egy hét kihagyás és nassolás után. Tudom nem verseny alkat de legalább valami mégis a semminél több és inkább elküldöm most ezt ha már kiprovokáltad mert aztán csak elfelejtem. A kép nem a legelönyösebb de őszintén nem vagyok ez a fotozgatos és türelmem sincs sokat tökölni vele mire a tökéletes elkészül. 185/85 vagyok kb. Ja és én nem járok kondiba. És amúgy ha ennyi energiát tesztek az edzésbe hogy ha így néztek ki akkor miért nem jo cuccot esztek a pénzetekért?
-
Dreadloord
senior tag
válasz Rivaul #183958 üzenetére
Ez a gyúrós topik, nem a kiskegyed egészséges fűszerek és fényevés fórum...
Ráadásul amiket ír, a nagyrészük az átlagembernek felesleges, haszontalan és kivitelezhetetlen is.A fizikum meg azért érdekes, mert itt bizonygatta, hogy a biotech, meg puregold alsópolcos szutyok, az Ő kedvenc márkája a tuti, szerintem meg hobby szinten semmi különbség hatásban köztük.
Nekem ő tipik okoskodó elméleti megmondóember, valószínűleg 0 közeli eredménnyel e topik szempontjából.
Amiket ír, azokkal semmi gond, egy kiskegyed káposztalédiéta desztillált vízben főzve tapasztalatok szerű fórum topikban...
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz Lajmund #183952 üzenetére
Arról remélem tudsz, hogy egy edzett szervezet jól működő anyagcserével kevesebb fehérjét jobban hasznosít mint egy másik.
Ezek napok voltak amiket írtam vízivásra. De nyilván egy versenydiéta szélsőséges és nem az egészségről szól.
Az elismerést pedig köszi!
-
Rivaul
addikt
válasz Dreadloord #183956 üzenetére
Mondjuk azért mert valaki nincs kigyúrva, még lehet egészséges és figyelhet magára.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Janaboy
veterán
válasz Dreadloord #183956 üzenetére
De azért megy így él, miért kellene fizikumban Aelodhoz hasonlítania?
Nem írta sehol hogy testépítő lenne.Az hogy az a sok izé, amit eszik iszik jó-e, az úgyse igazán derül ki rövid idő alatt, a másik hogy ami neki jó, másnak nem biztos
Janaboy
-
Dreadloord
senior tag
válasz Lajmund #183952 üzenetére
Lajmund megszakért itt mindent is, napi 2 meditáció, 93%-os tiszta fehérje, desztillált víz, stb., fizikumra meg nagy tételben fogadnék, hogy Aelod közelében nincs...
Szerintem amiket leírtál, azok 90%-ban teljesen felesleges, lényegtelen dolgok a jó fizikumhoz, amiről ez a topik szól, csak elveszed a fontos adolgok elől a saját energiád...
De cáfolj meg mindket, tolj be egy fotót az aktuális fizikumról😃 Aelod és én is tettünk be nem rég képeket, sima pg fehérjével, meditáció, meg a többi hablaty nélkül, hagy lássuk mennyit érnek ezek
-
Qtya123
őstag
válasz Lajmund #183953 üzenetére
Én az élőben odajön hozzád és traktál a hülyeségeivel emberekre gondolok.
Nyilván egy fórumon leírhatja bárki a véleményét kérdés nélkül. A stílus már más kérdés, de ezt már fentebb beláttad.Én amúgy nem értem miért lepődsz meg azon, hogy gyúrós berkekben feltétlen nem alfája és omegája mindennek a mindenmentes, desztvizes, házi vágású húsos, adalékmentes fehérjés dolog.
A testépítéssel nem feltétlen jár együtt a tökéletes és létező legjobb minőségű és beszerzési forrású termékekre való igény. Hobbi szinten sem. Eleve hány hobbigyúrós szed/szúr mindenféle sz@rt. Hiába izmos, hiába fontos számára az edzés, szerinted ha magába tömi ezeket, akkor az érdkli épp, hogy a fehérjében mennyi édesítőszer van, vagy, hogy a víz mit tartalmaz?Meg azért akár testépítés, akár nem, lássuk be:
Nem ott mennek el a dolgok az embereknél, hogy nem a desztvizet isszák a házi tojással, meg a világ legjobban beépülő fehérjéjével, meg a ginko bilobával, gyömbérporral, meg a mindenfélével.
Bőven haladás lenne, ha nem a sz@rt ennék a f0ssal meg a mindenféle üdítővel. Elég csak ránézni sokszor a boltban a szalagra, hogy sokan miket vesznek. Nem a gyömbérpor hiányzik onnan, hanem úgy valami olyasmi, aminek alap élelmiszer/zöldség/gyümölcs formája van. Mert ott van helyette a péksüti, a mindenféle f0s felvágott, a mirelit halrudacska, meg az üccsi/csoki.Nem azért hullanak az emberek 55-65 éves korukban itthon, mert nem vesznek e azokban a részletekben, hogy hány gramm só menjen a desztillált vízbe és hogy nem eszik a gyömbérport, hanem mert a fentieket zabálják és nullát mozognak.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz Pocee #183949 üzenetére
hosszú távú desztvíz ivás nem javasolt mert ásványi anyag hiány alakulhat ki tőle.
A magyar vízhálózat nagyon rossz állapotban van talán a leggyakoribb gond a a magas olomtartalom [link] de ezen felűl is vannak gondok.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Lajmund
őstag
válasz Qtya123 #183951 üzenetére
Szerintem ez a messiás kicsit erös de vettem a céluzást hogy lehet nem abba a formában tálaltam amibe kellett volna alap esetben. De viszont a te rossz példáddal ellentétben ami azért tényleg agyf@sz ez a belsö szerves levegö dolog én szerintem jo dolgokat tanácsoltam vagy irtam ami tényszerüen jobb és nem kitalácio. Ha veszed a fáradságot és végig olvasod a fejleményeket akkor lehet rájössz nem is akkora baromságok. És amugy onnan indult a dolog hogy nem tudtam megérteni hogy sokéve gyuro emberek ezeket veszik amiket én pár honap alatt kukáztam ugy hogy nem vagyok versenyzö. Számomra érthetetlen hogy aki komolyabban nyomja mint én az ezeket eszi. De mindenkinek szive joga mit tol és mennyit. Ez egy forum és én meg leirtam a véleményem mert anno ezért csinálták ezt a platformot hogy minden témába meg lehessen vitatni a dolgokat. Szóval nem az utcán mentem oda hozzá vagy a terembe hanem egy erre szakosodott topikba irtam le a véleményem ami ezért is van.
-
Lajmund
őstag
válasz aelod #183950 üzenetére
Ne csak azt a 7%-ot nézd hanem hogy a minél jobb eljárással készült izolátum jobban is hasznosul. Viznél nem mindegy hogy egy nap alatt ittad e meg azt a mennyiséget vagy pl pár ora alatt. Az utobbi a gáz. Habár akárhogy nézem a 10-12 liter azért brutál tuti valamilyen hatással volt rád. Mondjuk egy 2 orás fizikai mentális stressz teszt jól megmutatná a különbséget a napi 2 vs 10 liter viz között De tudom ilyenkor már nem terhelitek magatokat mert nem az a cél. Habár ez a diéta a végén verseny elött eléggé erös stressz teszt alapbol Szóval minden elismerésem annak aki végig csinálja ugy hogy mellette rendesen él is és ember is marad.
-
Qtya123
őstag
válasz Woodslave #183940 üzenetére
"Mondjuk mindig van egy aktuális messiás én már megszoktam "
A messiásokba mindenki belefut.
1. Ismeretőjegy: tanácsot ad akkor is, ha nem kértél és egyáltalán nem is ismer téged (ismerőstől/baráttól nem nagy ügy, ha NÉHA jön 1-1 kéretlen tanács, de ismeretlenül...?)
2. Ismertetőjegy: kurva magas az a ló általában.Én akkor utáltam meg és hagyott nyomot bennem az ilyen, amikor egy random barom elkezdett nekem okoskodni (természetesen úgy, hogy egyáltalán nem hozzá beszéltem), hogy én milyen rosszul tettem azt, hogy hagytam magam megműttetni egy problémával mert ezt figyeld: "ahogy felnyitották a hasadat, úgy oxigénnel érintkeztek a belső szervek szövetei és az nagyon káros"
Az egy kicsit sem hagyta kizökkenteni a testtudatos f@szt a logikájából, hogy anélkül, hogy megműtöttek volna, meghaltam volna.
De azért tettem volna nem kevés pénzt arra, hogy nagy a pofa, de ha a helyembe kerülne, akkor rohanna ő is műtétre, nehogy megdögöljön. Ha meg esetleg annyira makacs és minden realitást nélkülöző barom, akkor max tényleg nem megy el, max elkaparják... Egyel több hülye az éhen halt fényevők és társaik csoportjában a túlvilágon.Szóval azóta még a mérsékelt hittérítőkre is ugrok. Amúgy mint oly sok másban ebben is valahol a középút a lényeg. A hittérítésekben néha vannak szerintem értelmes és jó dolgok is, csak ugye általában át szoktak esni a mértékkel és a stílussal a ló túloldalára.
Ha olyanom van és ez a nem kérdezte senki, de veri a mellét a mindenben egészségtudatos és Szent Grált megtaláló és a többiek közé leereszkedő ember rázendít, akkor azért be szoktam kérdezni, hogy ésaztán a vized miért műanyagban van? Nem félsz a mikroműanyagoktól? Hát milyen károsan élsz te?[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz Lajmund #183937 üzenetére
Az a kis difi nem számít hidd el. Továbbra sem értem mi a baj a marketinggel? Nyilván egy cég reklámozni fogja a termékét. 20 év alatt hidd el, hogy szerencsém mindenféle gyártót kipróbálni és teljesen meg vagyok elégedve a PG-al. Nyilván egy Pescience vagy appliednutrition sokkal jobb viszont drágább is.
Vízmérgezés: múlt héten null chval vízhajtásnál verseny előtti napokban 6-8-10-12 litert ittam. Megmérgezett? Nem. Szóval nyugi.[ Szerkesztve ]
-
Pocee
senior tag
Amit én a vízzel kapcsolatban letettem magamban és ez vegyésztechnikus és orvos családtagtól jött,hogy értelmetlen és lehúzás a drága sok ásványianyag tartalmú ásványvizet venni,mert szervetlen dolgokat tartalmaz...egy víz legyen minél tisztább a szó legszorosabb értelmében mert az egyik legfontosabb funkciója,hogy hígítsa a vért ami így könnyebben szállít és a legkevésbé dolgoztatja a vesét.
Ehhez a legjobb alternatíva tényleg a desztvíz,de nem a benzinkutas,mert az teljesen ipari,nem emberi szervezetbe valók,de én sem ezt iszom, vagy teljesen tisztított (nem visszasózott) ozmo víz vagy ha nem vagyok a közelében Mizse ávíz.Ha lenne desztvíz gépem, valszeg azt innám.
De ez egy olyan dolog,hogy mindenki azt iszik amit akar,én erről nem akartam senkit meggyőzni,én így döntöttem és majd elválik,hogy jól döntöttem e.Mr.Brightside
-
Rivaul
addikt
válasz Lajmund #183946 üzenetére
Én is ezen nőttem fel. Aztán a lányaimmal is megnézettem. Most a fiúkkal mert már ők is akkorák. Eddig még nem kellett az Alpakka, de ami késik az lehet nem múlik
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Lajmund
őstag
-
Lajmund
őstag
válasz Woodslave #183940 üzenetére
Irásban más mivel itt csak ez van máshogy jön le én nem gondoltam annyira ezt magas lorol de van benne valami elragadtattam magam lehet egy kicsit. Rég hagytam ki egy hetet és tulságosan sok az energiám és ezt még mindig tanulom hogy ne toljam tul ilyenkor. Ha néztétek régen a dragonballt na most igy érzem magam pár napja mint amikor songoku szintet lép
Rivaul:
Lehet ugy tünik hogy ráfeszülök közbe csak beépitettem ezeket évröl évre és nekem ez a természetes.
Dragonballon nöttem fel nem lehetek elég jó
Alpaka hus ezen jót nevettem. Ez általános reakcio ha olyanokkal beszélek erröl akik nem ismernek.
Ja amugy izmos vagyok. Majd valamikor csinálok képeket valahogy vagy valakit megkérek de nem vagyok az a fotozkodos tipus de ugy érzem ezek után megérdemel egy pár képet a forum meg talán hirtelesebb is leszek kicsit.
Basaharc:
Sajnos ezt nem irhatom le de annyit elárulhatok hogy ilyen nyugi szempontbol az eddigi legjobb helyem. Igaz a lové lehetne több azért amit csinélok de nem panaszkodom azért Amugy ezért se szolnak meg mert nem nagyon van olyan ember aki engem tudna potolni anélkül hogy én tanitom minimum egy évig.[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
-
Rivaul
addikt
válasz Lajmund #183936 üzenetére
Annyi bizonyos hogy eléggé ráfeszülsz a mindennapokra. Meditálás, szundi, termelői hegyi alpakka hús... Ideális életed lehet, csak kicsit mániákus. Viszont a legfontosabb kérdés itt. Izmos is vagy?
-
Woodslave
félisten
válasz Lajmund #183936 üzenetére
Jól hangzik.
Ja amúgy megértjük csak a mindenki hülye hozzáállás magas lóról nem szimpatikus. Legalábbis nekem de szólásszabadság van mindenki úgy ír ahogy akar.
Mondjuk mindig van egy aktuális messiás én már megszoktam
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Lajmund
őstag
válasz basaharc502 #183938 üzenetére
Érzem igen hogy reagál a szerveztem. Te nem? De midneki azt csinál amit akar de tényleg nyomassátok azt amit eddig ha az jó nektek. Tisztában vagyok mik a határok a viz témában hidd el de szerntem te nem
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz aelod #183934 üzenetére
[link] pure gold izolátum 85% fehérje amit én veszek 92% egy árban van de amugy ha utána olvasol nagyon sok ez a 7 gramm különbség egy elvileg ugyanolyan izolátum cucc között. Nem tünik soknak csak éppen jol mutatja a minöségbeli különbséget meg hogy más az eljárás.
Elmondják tényleg egy videoban? Várj ezek azok akiknak a termékük szarrá van midnenhol reklámozva és brutál pénzt tolnak marketingbe?
Deszt viz király ha vicces is.
Stilusrol igazad van sajnos a fülemen folyt ki már a teszto tegnap egy hete nem edzek mert szabin voltam és direkt kineveztem egy hét pihenést meg a tegnapra várt csajszi ma jön szóval ha máshol nem is gondolom itt ezt megértitek.[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz Woodslave #183929 üzenetére
Hétköznapokon.
Felkelés után ginzeng [link] 0.5g 3 dl desztilált viz (Erre késöbb kitérek)
Meloba munka elött meditálok 20-25 percet. Szerencsére megtehetem senki nem szol érte a munkámra nincs rossz hatással söt..
Reggeli: Kb 20-25 g fehérje izolátum, 5 g marha kollagén,lenmagpehely,zabpehely,dio,tökmagliszt,chia mag,mazsola,buzacsira pehely,1-2g inulin egy evökanál méz kb 2dl deszt viz amitöl összeáll a cucc. Ezt felkelés után kb 2.5 orával eszem meg ha olyan nap van a reggeli plank vagy fekvö után mikor hogy adja ki. Nem brutál adag inkább pont jó nem nyom el.
10 orakkor egy alma
Ebéd általában termelöktöl vett hus olyan 15-30 dkg ami a szin hus csont meg minden nélkül. A best a csirke comb vagy mell. De nyulat is sürün veszek meg kecskét. Marhát is szoktam azt is nagyon szeretem meg a vaddiszno hust meg a szarvast is. Halat ritkán eszek többet kéne de azért havonta egyszer kétszer valamikor sikerül.
Ebéd után fél ora alvás.Mielött eljövök melobol 20 perc meditáciot lenyomok igy frissen stressz mentesen jövök ki és kipihenten megyek edzeni.
Irhatnék egy regényt de csak a jelenlegi menüt irom. Csirke felsö comb persze nem nagyáruházas hulladék 3 hetes csirkéböl hanem fél évesböl ami csak az elsö 1 honapban kapott indito tápot. Csirke zuza mellé sok padlizsán cukkini egy zacsko friss spenot ilyen pörkölt szerü Lajmundféle katyvasz amit köles süritett be de nem masszivra hanem ilyen kanálrol lasan lecsorgosra. Rá 2 db nyers fürjtojás elkeverve. Mellé nyers répa,cékla zsenge kapor petrezselyem.
Vacsora hétkötnapokon 4-5 házi tojás sok zöldség házi sajtok kecske tehén mikor mihez van kedvem savanyu káposzta ha szezon van. Foghagyma lilahagyma is alap vacsorára. Mindig vacsora elött csajozok utána már csak pihi igy nem gáz a hagyma. Utána általában csinálok popcornt teavajasat sima olcso lidlis géppel ami levegövel pattogtatja ki és ennek a höje melegiti fel folyékonyra a vajat. Desszertnek most a héten sült tök mézzel és dioval leszorva plusz 2 közepes magában körte a menü.
Hétvégén szombaton délig nem eszek és a vacsora is az ami ebédre.
Vasárnap 24 orás böjt szoval csak este eszek napközben csak deszt vizet iszok vagy csalán teát. Jót tesz a beleknek a böjt. Hétköznapokon is megvan a 12 ora mindig a vacsora és a reggeli közt.Hétköznapi italom: Kb 1 liter deszt viz kis kurkuma gyömbér por fél gramm c vitamin egy szem gimko biloba. Ezt ugy meloba eliszogatom és elég is valamikor még haza is hozok belöle.
Vitaminokat minimálra vettem lehet ez is felesleges de megtartottam. Ebéd után eszem meg öket egyszerre. Szerves szelén,szerves cink,b komplex és omega 3.
[link]
Ezeket itt veszem az esti itokához is ami a következö. 2:1 arányba bekevert kálcium és magnézium citarát kb olyan 400 mg mellé 5 g hal kollagén és egy kis glicin hogy édesebb legyen. Fontos hogy ne kálcium oxidos vitamint vegyetek de igaz ez a magnéziumra is mert az oxid minimális részben hasznosul ami a kisebb baj a nagyobb hogy ha sokat viszel be és ha hajlamos vagy rá lehet veseköved töle. A citrát nem rakodik le benned és jobban is hasznosul. Ár értékben szerintem az egyik legjobb de aki nagyon rámegy a témára az veheti a biszglicinátot is de szerintem a citrát már böven jó föleg ha kollagénnal meg glicinnel iszod. Tudom a hal kollagén 30%-a is glicin azért adok mellé nagy baj nem lehet
Fehérjét és kollagént itt veszem [link]Én nem tömegelek csak sima izmos szálkás fittség megtartása a cél. Most vagyok 185 85 ezt akarom megtartani kb. Sok ideig 100 voltam kb 80 éves koromtol 30-ig. Most 35 vagyok. De ahogy egyre több lett a kardio pl bico uszás ez ment le meg nem zabálok már ugy mint régen hogy éjfélkor nagy pizza stb. Erre jobban odafigyelek de ami jolesik megeszem nem sanyargatom magam. A 24 orás böjt se gáz mint ahogy elsöre hangzik hamar meglehet szokni és mivel nekem ez csak abbol áll hogy egy vasárnapi ebéd kimarad szoval élhetö. A vasárnap esti vacsora meg nagyon fenomenális izorgia éhesen és szinte érzem hogy épül be a jó anyag. Aki böjtölt már tudja miröl beszélek.
Janaboy és basaharc:
Sok mindent probáltam az évek alatt és sok emberrel beszéltem olvastam stb stb. Érzem a különbséget a jó fehérje és a rossz között izre meg ahogy beépül ahogy a gyomrom viselkedik stb. Mindenki érzi ha minöségi kaját eszik egyszerüen másképp reagál a szervezet. Nincs rola dokumentált bizonyitékom mint ahogy papiron levezetni se tudnám hogy a lexus vagy bmv sor 6 vagy egy sor 4 honda miért jobb mint a sor 4 lada motor de tudom hallom érzem meg annyi infom azért van hogy miért melyik a jobb. Janaboy Hát pont ez a lényeg hogy nem annyira olcso cserébe szar legalább
Basaharc ha Király kap is tölük fehérjét akkor a legfullosabbat kb hydrot eszik vagy ha nem saját terméket tuti tudnak jó anyagot a sztárjuknak intézni..Rivaul: Desztilált viz! Probálom rövidre fogni de azért nagyjábol leirni hogy átmenjen minden kételkedönek amilyen én is voltam.
Régen akartam már tisztitott vizet inni egyszer elmerültem felületesen a témában és arra jutottam legjobb a deszt viz de mivel gyorsan belefutottam a belehalsz irásokba eléggé elbizonytalanodtam a rengeteg pozitiv cikk ellnére is. Szóval évekre 5-10 letettem a dologrol és annyibol állt a dolog hogy legalább kitettem állni a vizet hogy a klor elpárologjon belöle. Igen de minden szar benne marad hiába forralod is.
Májusban egyik munkatársammal szoba jött a téma neki egy kisebb terme van itt nálunk vagyis a fiának de ö külföldön is nyitott termet és az itthonit az 55 éves fater aki a munkatársam viszi. Nem gyuros arc inkább ez a szálkás 15 évet letagadhatna tipus kb 175/70 testalkatu. Nagyon fasza csatár amugy sokat dolgozott kint egy okos értelmes ember nem egy hokimoki. Mondta nekem hogy a nagy egészséges téma közepén hogy ö deszt vizet iszik egy pár éve. Én rögtön na neee. Nekem se kellett több heteket dumáltunk erröl is munka mellett amikor mindkettönknek volt ideje kb ha lehetett volna az egész napot elpofáztuk volna. Közbe az elején kiderült hogy az ö közvetlen mukatársa aki 47 éves faszi aki régen kb 15 évig gyurt ö is issza. Teljesen kész voltam a dolgotol. Ment rengeteg kérdés hogy akkor nincs gyomor vérzés vagy mi a .asz van mi ez a sok szar horror sztori neten?
Röviden de tényleg Bocsi de ezt nem lehet 2 mondatban leirni mert akkor nem megy át.
Vizmérgezést sima csapviztöl is kaphatsz ha megiszol rövid idön belül pl 11 litert és a gyomrod már teljesen üres lesz és felhigul a véred. Lehet deszt vizböl elég ehez a 10.5 liter is mivel lágyabb nincs benne semmi ion alapbol. Na én amikor desztilálok 4 litert kb ezzel a géppel [link] (nem pont innen vettem de a gép ugyanaz kilehet fogni 35 körül is) fontos hogy eu raktárbol vegyétek.
Na szoval amikor lejön a 4 liter tiszta viz rakok hozzá egy pici csipet sot hogy felvegye a nátrium ionokat. Igazábol nincs rá szükség ez inkább placebo hogy jobban érezzem magam de volt hogy kimaradt többször semmi bajom nem lett. A desz viz 0 keménységü nálunk a csapviz 200. Én olyan 20-ra keményitem fel soval az ozmozisos vizszürök olyan 5-10 köztit csinálnak amikor ujjak. Egyik munkatársam és felesége és a 3 kicsi gyerekük ilyet isznak az elsö gyerek születése ota. Még élnek szép család amugy!
A csapvizbe sok nehéz fém van a régi hálozatok miatt. Nagyon gáz dolgok ezek ez egy külön regény is lehetne. ezek folyamatzosan rakodnak le agyba prosztatába nyirok rendszerbe stb és hosszu évek után véltanak ki valami csunyaságot amit persze nem erre vezetnek vissza. Tévhit hogy abbol épül fel benned a kálcium a csontokba stb ha azon mulna kb nem élnénk kajával viszed be azokat a szerves dolgokat amik felépitenek. A szervetlen kálcium karbonátbol lof@sz nem épül be. Nem mossa ki belöled a tiszta viz a csontokbol a kálciumot. Én május ota iszom és kb fittebb vagyok és könnyedebb energikusabb. A desztilálás deutérum mentesit is sokkal jobb a sejteknek meg a szervezetnek mint a minden szarral telitett kemény viz. Az egész szervezetnek áldás. Arrol nem is beszélve hogy amikor lenyeled már a nyáladbol meg a gyomrod minimális tartalmátol is felkeményedik annyira hogy semmit bajt nem okoz max ha tényleg iszod folymatosan és 10 liternél már cinkes de akkor már a sima csapviz is kimos annyi sot meg káliumot hogy elájulsz.
Külföldön sokan isszák itthon is egyre többen föleg miota neten egyre több megyében panaszkodnak hogy egyre szarabb a csapviz. Én fél éve és nincsen smemi bajom söt szerintem még fittebb is vagyok de alapbol is szoval .asz se tudja mindenesetre rosszabbul nem vagyok töle.Még rengeteg dolgot irhatnék a desztvizröl vitaminokrol életmodrol de valahol meg kell huzni a határt és mivel nem vagyok prof se annyira a témában nem is akarok jobban kitérni mindenre ezek csak az én észrevételeim meg dolgaim amit probálok évröl évre beipiteni a napi rutinba az egészségesebb élet reményében ami még vállalhato.
Pacsi mindenkinek!
-
aelod
veterán
+ desztillált vizet inni? Ez most komoly?
-
aelod
veterán
válasz Lajmund #183902 üzenetére
Nem tudom honnan ez a hangnem de azért kicsit vegyél vissza szerintem. Neked nem mindegy ki mit iszik eszik használ? Lehülyézel mindenkit aki nem az általad dicsőített márkát válassza? Mert te tudod a tutit mindenki más ostoba? Ne haragudj de az érvelésed semennyire nem állja meg a helyét es bicskanyitogató a stílusod. Pure Goldnál is ha láttad volna a videót elmondják az alapanyagot és a gyártási folyamatokat. Az általad linkelt egy kilós koncentrátum pont, hogy drágább mint a PG nem mellesleg ott bele lehet futni f©sza akciókba is. Mielőtt meg azt mondod, hogy nem használtam a linkelt fehérjét használtam. Ár érték arányban nem rossz, plusz aki nem bírja az édesítőszereket annak jó lehet de ne hülyézz már le senkit aki nem így dönt.
-
Janaboy
veterán
válasz Rivaul #183932 üzenetére
Nekem a tisztított vízzel is vannak fenntartásaim.. Olvasgattam utána, nyilván mindenki mond mindenfélét de egy biztos volt, hogy legyen benne nátrium, mert anélkül nem tudja a szervezet megfelelően raktározni vagy ilyesmi.
Arra pedig nem lehet alapozni hogy étellel beviszel-e elég nátriumot.
És igen, tudom vannak visszasózó cuccok is.Janaboy
-
Rivaul
addikt
válasz Lajmund #183925 üzenetére
A tisztított és a desztillált két különböző víz. Én még úgy nőttem fel hogy desztillált a kocsiba megy meg a bojlerből csepeg kondenzként. Ne idd gyerek mert kihullik a fogad, mondta anyám. Virágra is felesleges. Utána olvasgattam és van ahol írják hogy van némi értelme. De nem igazán győzött meg hogy azt kellene innom a motorom akkuba töltése helyett. A tisztított az megint más, az mindenhol ajánlott. Persze ma már ki tudja ugyebár.
-
basaharc502
aktív tag
válasz Janaboy #183930 üzenetére
Ezért is kérdeztem pontosan milyen gagyi alapanyagról beszél? Tényleg kíváncsi volnék...mert ha ő ennyire tudja, akkor kb. visszamegy a tehéntejig és részletesen levezeti, hogy a gagyi gyártók mit, honnan, hogyan b@sznak el és lesz gagyi az ő termékük, ellenben a tejpor.hu-s fehérjével, amit szintén levezet. Mert jelen állás szerint pont ő a legfelületesebb ezzel a minden gyártó sz@r és, aki veszi az is egy sz@r mentalitással.
Félreértés ne essék, biztos, hogy a tejpor.hu-s fehérje minőségi és az ára is nagyon baráti. El is raktam magamnak, fogok is rendelni.A mi szintünkön azon lehet vitatkozni, hogy minek mennyi az ára, mi éri meg és mi nem, milyen az íze, milyen az összetétele...de azon, hogy a gyártók milyen alapanyagot használnak, milyen gyártási mechanizmuson megy az át a termék nem hiszem, hogy van értelme, mert konkrétan zéró rálátásunk van erre, és gyanítom Lajmund kollégának sincs több.
Azt sem merném kijelenteni, hogy Király Laci a PureGoldnál vagy a Team Scitec tagjai vagy a Gymbeam-es arcok nem a saját márkás cuccaikat használják. Ez nem úgy működik, hogy szponzorál a Nike, de én azért otthon Adidasba járok. Egyébként meg hülyék lennének nem kihasználni, hogy havi több százezret rak mögéjük csak tápkiegbe a szponzor.
Sokan elmondták már, hogy túl van misztifikálva a tápkieg, közelről sem ad annyit, mint amennyi karaktert elkoptatunk itt a témában...
-
Janaboy
veterán
válasz Lajmund #183925 üzenetére
Jó ezt értem és lehet igazad is van, de most olyan dolgot állítasz be tényként, amit te magad feltételezel és/vagy másoktól hallottál.
Nem akarom egyiket se védeni, mert nem fűződik hozzá érdekem, de ettől még nem gondolnám, hogy a legolcsóbb alapanyaggal dolgoznak..
Azért a Pure Gold és a Biotech se annyira olcsó.Janaboy
-
Woodslave
félisten
válasz S e t h #183927 üzenetére
Mondjuk ez nagyon xar lehet. Persze a világ legjobb 35 classic testépítője a világ legrangosabb versenye de gondolom nem a 15-ik (tökmindegy most) helyért ment és az még hagyján hogy első versenyén ez még tök jó helyezés is lehetne de nyilván tudja ô is hogy soha nem fogja megnyerni de még lehet döntőbe se jut akkor se ha a fején pörög.
én soha nem versenyeztem semmiben valszeg nem jól látom.
Olyan lett ez a mr o nekem mint a forma 1. Azt se tudom már kik ezek.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
S e t h
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #183918 üzenetére
Ez vagy szenvedély, vagy ha csak dolog, akkor egy idő után kiég az ember.
Nála ez különösen fontos kérdés, mivel volt már hosszú időszakot felölelő padlózása és nem véletlen bizonygatja a videóban, hogy minden oké, megvan még az " eye of the tiger".
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Lajmund
őstag
válasz basaharc502 #183922 üzenetére
Többet olvastam a témában nem vagyok ilyen felületes mint itt sokan. Látszik magadból indulsz ki.. Vedd a szart nyugodtan és gondolj amit akarsz. Nem a gyártom. Csak egy jó megoldás a hulladék helyett. A koncentrátumok és izolátoumok meg hydrok közt is van különbség mint ahogy nem csak benzines meg dizel autok vannak hanem ezen belül rengeteg minőségi különbség van csak hogy egy jól érthető egyszerü példával jöjjek.
Rivaul:
Tisztitott csapviz meg alap nem csak turmixhoz hanem mindenhez. Ez nem hokuszpokusz hanem tény hogy jobb.Janaboy:
Probáltam mindkettőt. Végigjártam ezt a szamárlétrát az első hónapokban és sok emberrel beszéltem élőben meg hivásban is. Ezek a nagy cégek a legsilányabb szart veszik és eladják drágán a profit érdekében. Gondolom nem árulok el nagy titkot. Nem lenne gond az árral ha jó minőségű lenne a cucc. De nem az. Már az alapanyag is gagyi.Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Dare2Live
félisten
Hogy vmi jót mondjak nekem kifejezetten bejött a Lajmund féle izolátum. Sokkal jobban mint a myproteines ami "büdös". Biotechnél nem találtam izolátumot így ahoz nem tudom hasonlítani. Sajnos myproteinesből 2.5kgsat vettem azt még iszom egy ideig...
Amire én használom, hogy nekem a bioteches... dolgok túl vannak ízesítve/"cukorpotlózva" és bejött az, hogy felütöm kb 50%ban a linkelt izolátummal. De ez persze izlés kérdése.
btw igen az izolátom jóval drágább. De inkább próbálok értelmesen táplálkozni a fehérjeital csak egy kényelmi plusz amikor kell. Így meg baromi lassan fogy...
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Rivaul
addikt
válasz basaharc502 #183922 üzenetére
Nem akarok nagyon belefolyni. A desztillált vizes turmixnál el is veszettem a fonalat. Viszont a tejporos fehérje messze az eddigi legjobb amit fogyasztottam. Íztelen laktózmentes. Semmi nem kell hozzá, nem puffaszt, fosat, telít vagy csömörlesz meg tőle. Egy ok miatt jelenleg nem azt veszem. Mert szép kártyát kapok és azon tudok mást venni, amivel az asszony nem foglalkozik hogy pénzt költök. Még annak ellenére is hogy most ugyan azt lehet vele venni a boltban... Női logika, de hagyjuk. Viszont aki nem próbálta, tényleg érdemes. Ár/értékben a Pure Compactnál biztosan jobb.
[ Szerkesztve ]
-
basaharc502
aktív tag
válasz Janaboy #183921 üzenetére
Sehol, csak gondolom elnavigált a terméket gyártó tejpor.hu oldalra, ott pedig elolvasta az egyébként teljesen korrekt leírást a gyártásról és a fehérjék szerepéről stb.
A valóban igényesen megírt cikk pedig megyőzte, hogy ez a szent grál, ami a mr. olimpia színpadáig repítheti. A többi gyártó pedig automatiksan f0s, mi más is lehetne.
Abban egyetértek, hogy olcsóbb, mint a többi. A minőségről nem tudok nyilatkozni, hiszen még nem próbáltam - de ha próbáltam is volna mit mondhatnék az ízen, oldódáson, állagon kívül?! Egyikőnk sem tudja, hogy valóban mennyi is hasznosul bármelyik gyártó termékéből, miután megittuk. Peace. -
basaharc502
aktív tag
válasz Lajmund #183910 üzenetére
A koncentrátumok már csak ilyenek, a fehérjetartalmuk és a hasznosulásuk sem akkora, mint egy izolátumnak. A te gyártódnak is ott van a 80%-os koncentárutma 105-ös indexel. Valóban olcsón, 6500-ért 1 kg. [link]
Csak arra akarok rávilágítani, hogy az áron kívül pl. a biotech-es és a linkelt egekig magasztalt gyártód koncentrátuma között sok különbség nincs, de te mégis hulladék alsópolcosnak titulálod a biotech-et. -
Lajmund
őstag
válasz Viktor77 #183916 üzenetére
Szerintem nem a 12 ezer forintos 80%os szarjukat issza ez biztos. Ja az a biofos. De a lényegen nem változtat. Én is felvenném a polojukat ha támogatnának...
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz S e t h #183908 üzenetére
meg nem neztem meg, de amugy alapbol nem ez lenne a "dolga"?
persze nyilvan semmi nem kotelezo, de neki adottsaga megvan hozza, viszont valszeg sokkal tobbet is kene versenyezni ahhoz h megismerjek. ha jol emlekszem iden 2 versenye volt, beleertve az mro-t. meg ket eve kvalifikalt, szal 3 szezon alatt 3 verseny keves lesz ujonckent, foleg ha hypeolva sincsyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
-
Lajmund
őstag
válasz Graphics #183913 üzenetére
Nekem alap hogy a legjobbat vegyem magamnak a pénzemért és lehet jobban zavar mint kéne hogy ha mások felületesen választanak egy olyan dolgot ami az életük szerves része szó szerint. Bocsánat ha valakit megsértettem de ne igyátok ezeket a szarokat drágán. Olvassatok már után ha már az edzésbe ennyi energiát fektettek. Biotech meg a pure a híresen leggagyibb cuccok csodálkozok hogy egy fórumon ami a gyurással foglalkozik meg ezt isszátok. Egyszerűen felfoghatatlan.
-
didros
senior tag
Hol lehet jó minőségű "gyúrós" témájú pólókat, kapucnis pulóvereket vásárolni? A fiamnak szeretnék ajándékba venni párat. Melyik üzleteket ajánljátok? Köszönöm!
-
-
Lajmund
őstag
válasz Graphics #183911 üzenetére
Elötted irtam. De amugy kiegészitve hogy szokszor nem is izesitem nincs rossz ize alapbol.. Nem gyerekek vagyunk hogy mindenféle mesevilág izek miatt vegyem igyam. Ez natur is jol esik edzés után föleg hogy tudod meg érzed hogy mennyire jól hasznositja a szervezeted. Natur tejet is jó inni nem kell tejbegrizes csokis epres csillámponi lof@sz iz bele.. Persze értem én jó a nyimnyam de azért nem fogok szart venni drágán. Bárhogy beizesitheted magadnak ha feltétlen szempont a cukrászda izvilág. Lehet venni igazi gyömölcsös koncentrátumokat vagy vaniliát,kakaot,tejszint,fahéjat vagy bármit amit akarsz.
-
Lajmund
őstag
válasz basaharc502 #183909 üzenetére
Nem az izesités hanem az alap amiböl csinálják gagyi alapanyag és drágán eladják csillivilli csomagolsába . Amit az általam linkelt fehérje [link] megadja 11-ért azt csillivillibe 15-25-ért veszed meg kb. És nem mindegy mit iszol és hogy hasznosul nagyon nem mindegy.
Én holland kakao port szorok bele desztilált vizzet öntök rá plusz méz és fürj tojás. Alap a tisztiott viz de ebbe nem megyek bele.
Most nézem amit linkeltél az sima tejsavo fehérje 12 egy kilo 80% fehérje tartalommal aminek jo ezetben 100-105 a hasznosulása amit én linkeltem elsö osztáju izolátum 92%os fehérje tartalommal aminek 155-165 a hasznosulási indexe és ez csak 11 ezer ft. Na erröl beszélek de te szó nélkül belinkelted hogy háá mindegy.. Egyétek ezt a hulladék also polcos szart drágán Bocs de annyira ordit most is a különbség hogy nem birok szebben fogalmazni..[ Szerkesztve ]
-
basaharc502
aktív tag
Az általd sz@rnak titulált gyártóknak is van ízesítetlen fehérje koncentrátuma/izolátuma...és túl sok mindenben nem tér el az általad linkelttől. Meg merem kockáztatni, hogy a mi szintünkön, sőt verenyzői szinten is tökéletesen mindegy, hogy a te általd linkelt vagy pl. a biotech ezen ízesítetlen fehérjéjét isszuk: [link] , miközben a napi fehérjebevitel jelentős részét amúgy is a sokkal fontosabb kajából nyeri a kis szervezetünk.
Az ízesített fehérje a mumus nálad?
Magadnak hogy ízesíted, úgy, hogy megmaradjon a hőn áhított "minden sz@r nélküliség"?
-
S e t h
nagyúr
Remélem valóban így is gondolja és halad tovább az úton.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
perempe
veterán
Jól lehúzna Gödrös. A könyvét be tudnám szerezni gond nélkül, de nem hinném, hogy jobb az Overcoming Gravity-nál. A csoda köredzése mi lehet vajon?
Meg van az Easy Strength (Dan John), a szerző miatt gondolkodom, hogy meg kéne tanulnom a súlyemelés alapjait. Két napja elmondta, mi a rutinja mostanában, később kirakta egy 5 perces videóba is. Jól lehúzta a húzódzkodást, szerinte gyilkos.
Beszereztem a Knee Ability Zero-t, Ben Patrick-nak is van csatornája.* Brahms: 4. szimfónia *
-
Viktor77
titán
-
Lajmund
őstag
válasz bigmasterg #183903 üzenetére
Ez kész de jót nevettem. Istenem hogy lehet ilyeneket irni.( az eredetire gondolok) Láttam máshol is megnyilvánulni itt a forumba értelmes az ember szóval tuti trollkodik de mellette szeretne is fejlödni. Szóval nem hülye csak saját maga parodiáját játsza el. Legalábbis nagyon remélem.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz perempe #183901 üzenetére
,csak
kicsit erősebb, tornászosabb legyek, 1-2 hónapon belül elérem, amit akarok, utána csak tartom a szintet, rEz nem így működik, ez ugyanaz mint amikor valaki azt mondja: "nem akarok túl izmos lenni"
Ez így baromság, a "túl izmossághoz" ha már így nevezzük, több évtizedes kihagyások nélküli kemény edzésmunka, szigorú táplálkozás és KOX kell. Meg lehet nézni a "natural" testépítőket, hát valljuk be egyik sem "túl nagy" KOX nélkül nem leszel soha akkora mint Cuttler vagy Coleman volt fénykorában. -
Lajmund
őstag
válasz IntelKiller7 #183899 üzenetére
Nem tudom miota gyursz de most jön ki bocsi.
Itt mindeki ilyen hulladék helyekröl rendeli a hulladék fehérjét drágán? Komolyan pure gold izesitett szar? Biotech? Ezek olyan szarok mint állat. Komolyan régi gyuros arcok ezeket a szemeteket eszitek? Meg vitaminbol is veszitek a szemest? Hogy on is legyek és nem reklám hanem azért mert jók! Fel lehet hivni öket utána lehet kérdezni honnan van!
Fehérje tipp! [link]
Felesleges sok szar nem kell amit irnak a diszpinyt látvány szarokba. Ha kell valami mellé vedd meg itt pl de sok alternativa van.
[link]
Ugyanitt lehet venni magnézium citarátot meg kálcium citarátot bekevered 2:1-be és bum olcson jo midnen szar nélkül. De ihatod glicinnel vagy hal kollagénnel inulinnal amivel akarod. Bekevered magadnak adalékmentes meg tömegnövelö szerek nélkül vane gy jó cuccod de ez csak egy része és nem akarok egy regényt irni mert nincs hozzá kedvem de ez már régota bennem volt hogy tényleg ezeket a fosokat isszátok teli felesleges szarral? Bárhogy beizestied magadnak. Ha lusta vagy napi szinten bekeverni ami kell bele akkor összekevered egy nagyobb régi fehérjés kupába vagy bármi amit hetente megrázol vagy minden használat után amikor kivetted a cuccot másnapra leülepszik a por. Ne vegyétek már drágán a hulladékotPerempe szerintem meg tuti troll vagy vagy ha nem nagy a baj de tényleg nem tudom hogy mit irjak ami nem tul sértö inkább itt befejezem.
Ha pesti vagy menj el ehez a sráchoz ha tornászoskodni akarsz. [link][ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
válasz Cs1csó #183893 üzenetére
Lábra nem edzek komolyan, kondiparkba hetente háromszor járok. Bő órája jöttem meg: húzódzkodás - tolódzkodás - fekvőtámasz sorozatok, most próbáltam 20-as sorozatokat fekvőtámaszból. A húzódzkodás miatt kell nekem még több pihenő szerintem.
Egy srác, akit többször láttam már, tanította egyik barátját(?) kézen állni, szalaggal oktatta a mellső függőmérleget, mutatta, mit kell először megcsinálni, hogy menjen. Szerinte a lábemelésekre kell ráállnom.Nekem nincsenek komolyabb céljaim, csak kicsit erősebb, tornászosabb legyek, 1-2 hónapon belül elérem, amit akarok, utána csak tartom a szintet, ráállok az állóképességre. Ha komolyan csinálnám, akkor menne pl. a kereszttartás gyűrűn 40 felett?
[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest