-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
válasz ztoldy #183966 üzenetére
Erre is rámenjek, ha az összetett gyakorlatok közt szerepel?
Kézi súlyzókkal mit csináljak otthon felsőtestre, ha szinte csak húzódzkodásokat, tolódzkodásokat és fekvőtámaszokat szoktam csinálni kondiparkban?
* Brahms: 4. szimfónia *
-
neophyte79
tag
válasz ztoldy #182746 üzenetére
Puregold (Gold verzió) és BodySelect, mind a kettő sós karamell, csak az azonosság kedvéért.
A fehérje elhanyagolható, a ch magasabb a PG esetében a zsír alacsonyabb és ott az emésztőenzim. Ezek nüansznyi különbségek, ellenben a BS jóval drágább és nem kapsz 490 Ft-ért (bagatell összeg) némi vitamint. A BS akciósan és kuponnal sem éri el ezt az árat.Kreatin/glutamin stb most egy árban van, ha ezt nézzük és igény van erre.
Összességében havi mennyiségben dönt az, hogy mennyire kifizetődő a különbség.
Szerkesztve: a kép izolátumot mutat, de a termék koncentrátum, rosszul szerepel. Ráadásul lehalt a BS oldala, nem is tölt már be.[ Szerkesztve ]
-
-
Dreadloord
senior tag
válasz ztoldy #181428 üzenetére
5 éve van/volt konstans 6% testzsíron, iszonyat mennyiségű szteroid kell ennek fenntartásához, sajnos itt minden nap benne van a pakliban, h megáll a szív/agy.
Régen egy profinak volt évente 3 versenye, amúgy offszezon, a mai insta celebek meg éveken át vannak kicentizve folyamatosan pihenő nélkül
-
Dare2Live
félisten
válasz ztoldy #181313 üzenetére
Jellemzően mindennél (is) érdemes risk/rewardot mérlegelni. pl lakosság 99% (ha nincs magas vérnyomása...) nyugodtan tolhatja a napi 1-2kvt nincs érdemi risk. Reward viszont van.
Kávéhoz képest pl az alkoholnak, opiátoknak... nincs érdemi élettani rewardja de baromi magas a riskje.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
_NCT
addikt
válasz ztoldy #180023 üzenetére
Kazein, tehát tejfehérje, azért írtam a tejet és nem laktózt ( az lett volna a jobb, ahhoz kapni enzimet is, hogy ne okozzon gondot).
A vicces, hogy eddig azért nem foglalkoztam vele, mert nem mindig okoz gondot, teljesen random puffaszt, a whey tejjel sem mindig. Nyilvána tejes dolgok elhagyása minden tejtermékre igaz, nem csak a tejre (pl camembert sajtot is imádom) A reggeli kávét is tejesen iszom (1-1.5dl), az sosem puffaszt. De nyilván nem csak a tej miatt csináltattam a vizsgálatot, hanem összességében érdekelt, mire érdemes figyelnem, nem 50 évesen kell elmenni, amikor már minden bajod van és próbálod visszahozni a nagyon szar állapotot közepesen szarra (főleg ahogy kinéz hosszútávon az egészségügy).
[ Szerkesztve ]
-
-
Flash Gordon
senior tag
válasz ztoldy #179041 üzenetére
Ja, most láttam én is, de valszeg annyi maradt meg nálam hogy a nőknek edzés előtt hatékonyabb kajálni a pasiknak meg utána, és hát annyira nem tévedtem
A maghéjaknál, korpáknál, stb.csak annyi a különbség, hogy szennyezetteb tud lenni mindenféle vegyszerrel, nehézfémekkel, stb. a nem bio, a fentebb linkelteknél olcsóbban kapható nem bio paleo utifűmaghéjjal meg az a gond hogy csak annyi van ráírva hogy indiából származik, aztán az embernek mindenféle kevésbé higiénikus dolog jut eszébe emiatt...[ Szerkesztve ]
"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
Speeedfire
félisten
válasz ztoldy #178944 üzenetére
Én pl csak amiatt iszom, mert jobban emésztem. Felőlem lehetne szója is, hobbi sportolóként nem igazán érdekel
Nekem nagyon ízlik, én még dobok hozzá holland kakakót a zabpehelyhez pluszban.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Woodslave
félisten
válasz ztoldy #178631 üzenetére
az ő könyve volt az egyedüli amit megvettem idáig "eredetiben". Túl sokat nem segített mondjuk.
Személy szerint nem szeretem az aránylag minimalista edzést amit csinál (legalábbis gyakorlatokban) bár lehet az lenne optimális. Igaz mostanában a brutál xarul kinéző seal row, deadlift meg fogáserősítő gyakikat látom tőle, meg közel sincs olyan formában mint anno.
De olyan vagyok mint aki iszik, én inkább a kocsmába járást szeretem mint az ivást, azaz nekem kell az hogy heti 4-5x menjek terembe
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Szilágyi84
senior tag
válasz ztoldy #178413 üzenetére
Igen én is a 7 kg kiszerelésben gondolkodom 30-ért jobban megéri mint a 4 kg HM 20-22-ért . Na de vajon milyen minőségű lehet , rosszabb azért csak nem remélhetőleg, nem ismerem a többi nagy márkákat , eddig elvoltam a Biotech kínálatával normál natur hobbi szinten,de mostmár eléggé megemelkedtek az árak mint bármi más és így még nagyobb kiszerelésben gazdaságosabb és azért remélem jó minőségi is nem csak névvel márkázott valami.
-
sasa311
veterán
-
Speeedfire
félisten
válasz ztoldy #178243 üzenetére
Nekem a fehér csoki és a sos karamell is ízlik az iso-ból eddig.
Ja, de nem találtam a caveman-hez külföldi weblapot se. Gondolom ez akkor valami magyar gyártmány lehet. Viszont akkor is jó lenne tudni, hogy mi van benne
Woodslave: Magán volt, több mást is nézettem. Igaz külön nem kértem ezeket az adatokat.
Hát az biztos, hogy nem olyan vagyok már mint egy 20 éves bika
Amiket tudok azokra fókuszálok pedig, jó növényi zsírok, magas ch, erőedzés, alvás, cink stb.
Bár tény, hogy a tzs sincs 15% alatt sajnos.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Speeedfire
félisten
válasz ztoldy #178222 üzenetére
Vettem több mintát is, nem csak 1-et. Majd kiderült hogy melyikre hogy reagálok. De a fenti ősemberrel is lehet teszek egy próbát. De próbáltam volna megnézni, hogy mi van benne, és gyanúsan semmi infót nem találtam róla.
Engem az sem érdekel, hogy ha nincs íze. Csak szar íze ne legyen.
_NCT: Átérzem, közel 40 vagyok 10-es szabad tesztóval. Bár újabban nem mérettem már. Az alap labor nekem mindig jó volt, némi vashiány szokott csak lenni.[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
diegho
nagyúr
válasz ztoldy #169029 üzenetére
Én vagy energia italt, vagy kávét, vagy Puregold-os NRG Burn-t használtam. Bár utóbbi 2 hétben nem sokat edzettem, heti 2 alkalmak voltak, mai is kimaradt Sputnik 2. adag utáni láz miatt. Jövő héten szintén maximum 3 fog beleférni, de igazából nálam nem a gyúrás a cél, hanem a fogyás utáni formázás, oda elég a heti 3 is egyelőre.
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz ztoldy #73032 üzenetére
Jó hát persze... mindenből lehet sok.
Csak tudod itt átlagemberekről van szó akik még az ajánlott minimális szintet se viszik be... érted.
Azt ezeknek mondják ne egyetek sok fehérjét...Ők meg akkor leszűrik hogy mehet tovább a fehér kenyér + parizer kombó meg a krumplis tészta.
Mert ha csirkét eszek zöldséggel meg amit ezek a fitnesz celebek csinálnak a tévében a fehérjedús diétájukkal az káros mert elhízunk meg a gyerek kövér lesz... érted?%%[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Woodslave
félisten
válasz ztoldy #72627 üzenetére
nem. valami zselés cukorka (olyan mint nálunk húsvétkor az a tojás)
Cassy: nem volt édes. Nem cukor igazából, hanem valami ízetlen ch. Több mint egy literben oldottam fel, semmi íze nem volt gyakorlatilag. Bár sokan gondolták, hogy ez a hülye tejet iszik edzést közben
[ Szerkesztve ]
-
Cassidey
senior tag
válasz ztoldy #72590 üzenetére
Úgy lesz.
mayday háh, ez tényleg nem néz ki jól. Egyébként ok persze, de a padon térdelve azért kicsit vicces/kínos, gondolom nem véletlen, hogy egy rakás fitnesspicsa videó ezzel van tele. Van ott mell, segg, ami kell. A törzsgárdával semmi gond nincs egyébként, de a kissrácoknak ez baromi érdekes gyakorlat, és ma eldöntöttem, hogy ez volt az utolsó show részemről.
-
madle
őstag
válasz ztoldy #72524 üzenetére
Azt vettem észre én is magamon, hogy ha bőven tartanám azt a sima 2g fehérjét és mondjuk normális szénhidrátokból megpakolnék naponta egy 450g-ot lehet jobb eredményeket érnék el, most ki is fogom próbálni, hogy kicsit megemelem a CH-t. Főleg rizsből és kölesből, aztán meglátjuk.
-
madle
őstag
válasz ztoldy #72518 üzenetére
Lehet az lesz, mert elég nagy plusz költség külön a kazein.
Ijk: : Jó lenne de mondom, jó esetben vagyok 85 napközben mérve, én is úgy gondoltam, hogy a 86-88 közötti tömeg még elérhető natúron számomra, tovább amúgy sem akarnék menni, szóval a genetikai korlátaimat felfogtam és elfogadom. Majd ha lesz alkalmam csinálok friss képet.
-
Woodslave
félisten
válasz ztoldy #72294 üzenetére
a címben. Vagy úgy érted hogy csak szója van nem szója izolátum, azaz a szója izolátum már jó.
Mindegy. Már megint a régi hibámba estem.
Maradjunk annyiban, hogy a szójáról jót még soha nem olvastam, életemben egy dobozzal fogyasztottam el, soha nem vennék. Ettől függetlenül (fentieken túl) az anabolikus hatásáról, vagy az izomtömegre gyakorolt rövid/hosszú távú hatásáról, ha a tejsavót szójára cseréled valóban nincs tapasztalatokon alapuló ismeretem. Neked?
/azon kívül hogy tök mindegy persze
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
válasz ztoldy #72224 üzenetére
Én már elszoktam az édes dolgoktól és nem is igazán kívánom, szeretem már azokat. Ezerszer jobban megeszik egy jó marhasteak-et, sütőben sült burgonyát, grill zöldségeket, sült lazacot, pizzát, igazi jó hamburgert, halpaprikást, egy jó pörköltet savanyúsággal, mint bármi édeset.
Már csak azért is, mert a sok cukor már annyira elferdítette az emberek ízlését, hogy bármilyen süti csak egy nagy cukordarab szinte számomra annyira édes.A choc smooth is elég rossz igen, olyan mint egy nagyon rossz minőségű mikuláscsoki.
És ezek nem egyedüli vélemények.De félreértés ne essék nem az íz a lényeg, csak megjegyeztem hogy ugyan ízre nem világbajnok de minden másban igen a mypro.
-
Woodslave
félisten
válasz ztoldy #72227 üzenetére
én nagyon az ízesítetlen ellen voltam, "legyen jutalom" blabla, aztán amióta vettem egyet teljesen rendben vagyok vele. Mondjuk én csak edzés előtt meg után iszom, tehát nem zabos reggeli része, de nagy tételben már nem vennék ízesítővel telenyomottat.
Karácsonyra kaptam egy meggyes biotechet az pl finom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Építő/felújító topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest