- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz Graphics #183911 üzenetére
Elötted irtam. De amugy kiegészitve hogy szokszor nem is izesitem nincs rossz ize alapbol.. Nem gyerekek vagyunk hogy mindenféle mesevilág izek miatt vegyem igyam. Ez natur is jol esik edzés után föleg hogy tudod meg érzed hogy mennyire jól hasznositja a szervezeted. Natur tejet is jó inni nem kell tejbegrizes csokis epres csillámponi lof@sz iz bele.. Persze értem én jó a nyimnyam de azért nem fogok szart venni drágán. Bárhogy beizesitheted magadnak ha feltétlen szempont a cukrászda izvilág. Lehet venni igazi gyömölcsös koncentrátumokat vagy vaniliát,kakaot,tejszint,fahéjat vagy bármit amit akarsz.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest