- Jelszókezelők
- YouTube
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biqci
aktív tag
válasz Fred23 #185597 üzenetére
Ja értem, így rendben
Nem köszi, képet nem hiszem, hogy berakok, eddig sem érdekelt sem a BMI, sem a bicepsz átmérő, max a tükör...
... és a megdöbbenéssel vegyülő áhítat az arcokon, ha lemegyek a terembe..."For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Fred23
nagyúr
válasz Biqci #185590 üzenetére
168/87 esetén egy átlagos ember zsírmentes tömege 56 kiló (és már el van hízva); ha tudod a testzsírszázalékod -teszel be képet, a topik megbecsüli -, elég gyorsan össze tudod vele hasonlítani a zsírmentes tömeged. Teszem azt, ha a testzsírszázalékod 20%, akkor 87 kiló esetén 69,6 kiló a zsírmentes testsúlyod, és így 13,6 kiló extra izom van Rajtad. De ha 25% a testzsírod, akkor a zsírmentes tömeged csak 65,25 kiló, és "csak" 9,25 kiló extra izom tapad a csontjaidon. 30% testzsírral pedig már csak 4,9 kiló extra izmot birtokolsz.
Cs1csó: Igen, a tükör mondja a legtöbbet, de azért én szeretek időnként számolgatni is. A magas meg Dreadloord-ra vonatkozott, emlékeim szerint magas, de majd rákeresek.
Most jöttem meg egy gyors kocogásból...
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Fred23 #185582 üzenetére
aelod minden csak nem magas
A legfontosabb a tükör nem kell számolgatni sőt műszerrel testzsírt stb. értéket nézni. Esetleg egy objektív személy aki ért valamit az izomzathoz és esetleg ugyanolyan körülmények között rendszeres időközönként fénykép készítése pl. negyed évente
[ Szerkesztve ]
-
tchriss
tag
Sziasztok!
Újra itt, segítsetek nekem ezt rendbe rakni mert az egyik barátommal vitatkoztam és nem értem amit Ő mond Ő meg nem érti amit én mondok neki
A téma: mondom neki diétázok és mellette a sorozatbani ismétléseim 8-12 között mozognak és olyan súllyal amit még pont megtudok csinálni hogy semmiképp se az izomból fogyjak és mellette nyomom a diétát kajából -500kalória, + az edzés idő meg az egész napi NEAT. Heti kb 0.5-1 között megy le így. Makrók teljesen rendben.
Erre azt mondja nekem, hogy miért nem szálkásítok? De nem értem úgy gondolom illetve magamon is látom, hogy mikor elkezd fogyni rólam a zsír diéta alatt jönnek elő a tónusok, akkor miért kéne szálkásítanom?
Mi értelme diéta mellett ennek a 20 ismétléses sorozatoknak mert szerinte ez a szálkásítás? Mitől lenne ez jobb mint amit én csinálok?
A szálkásítás nem arról szól, hogy előjönnek a tónusok? Ha meg nincs izom tónus ami előjönne mivel vagyok előrébb?
Vagy a testépítésben a szálkásítás = diéta? -
-
Fred23
nagyúr
válasz aelod #185586 üzenetére
Az jó érzés lehet. Esetemben viszont inkább az van, hogy "ne fogyj már tovább!", és pulcsiban abszolút nem látszik, hogy edzenék, és pólóban is csak egy kicsivel nézek ki izmosabbnak az átlagnál. Akkor fordul majd kicsit a kocka, ha felhagyok a kalóriadeficittel, és ráállok egy nagyon lassú tömegelésre. Aztán az is lehet, hogy a sok futkosás miatt szálkás ugyan leszek, de nem lesz rajtam több izom, amíg a maratonra is készülök. Nem tudom, lehet -e lassan izmosodni úgy heti 50 km futás mellett. Majd elválik.
Dreadloord: Az igen. Bár magasabbak előnyben, több izom "fér fel".
-
Fred23
nagyúr
válasz aelod #185583 üzenetére
Csak a felét mondja meg, utána kell még számolnod. Ha a legutóbb betett 77 kilós képed alapján nézzük, egy átlagos 174 centis ember ilyen súllyal 54,8 kg LBM-et birtokol 29% testzsírral, de ha Neked sac/kábé 15% a testzsírod, akkor 65,45 kg az LBM-ed, vagyis az átlagjóskához képest 10,65 kilóval több izmod van.
-
Fred23
nagyúr
válasz Fred23 #185581 üzenetére
Leginkább azért érdekes, mert így láthatja a hobbigyúrós, hogy az ugyanolyan súlyú és magasságú átlagpolgárhoz képest mennyi rajta az extra izom. Ehhez csak tudni kell a testzsírszázalékunkat.
Ha nem a Hume formula lenne a legjobb, én nem is mutathatnék fel szinte semmit. De azzal számolva viszont már úgy tűnik, hogy más ugyanolyan magasságú és súlyú átlagemberhez képest van rajtam +6,3 kg izom.Magasabb régóta gyúrós embereknél lehet igazán érdekes ezt megnézni, vagy olyanoknál, mint aelod, aki régóta komolyan tolja az ipart, és tényleg el is ért már valami értékelhetőt. Kíváncsi lennék, van -e olyan a topikban, akinek megvan a +15 kiló.
ITT lehet számolgatni.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
Különféle LBM-et megbecsülő formulák összevetése a szintén nem 100%-osan pontos CT-vel:
Ezek alapján a Hume formula tűnik a legjobbnak.
Forrás. -
scdlsc
senior tag
válasz Borisz76 #185577 üzenetére
Ez ilyen áron akkor sem nagy veszteség, ha nem válik be. A lábemelésen kívül tud rajta húzódzkodni és tolódzkodni is. Bár írtad, hogy nem vagytok megszállott testépítők, szeritnem jót tenne neki, ha legalább egy picit elkezdeni edzeni. Főleg mivel növésben van. Meghálálja a szervezete. Az edzés nem csak az izmok növelése miatt fontos, hanem a szervezet ellenállóképességét is növeli. Megbetegedés esetén is előny és egy esetleges sérülés után a regeneráció is gyorsabb.
Ez a gerincropogtatás dolog nem tudom, hogy mennyire jó. Gyors kereséssel találtam egy ilyet.
Ergo nem a sok ropogtatás okoz ízületi instabilitást – hanem az ízületi instabilitás okoz roppantáskényszert.
Összefoglalva:
- a roppantás ( manipuláció ) nem oldja meg az alapproblémát
- de nem is túl veszélyes. ( kivéve ha nem saját magadnak, hanem pl. képzetlen csontkovács csinája, mert ott a mozdulatok egyéb szövetekre nézve jelenthetnek veszélyforrást – pl. arteria vertebralis sérüléséből adódó stroke a nyak kitekerésekor, vagy a porckorong annulus rostok szakadása a derék csavarásakor…)forrás:
https://benegerincakademia.hu/ropogo-izuletek-csontkovacs/ -
AsakuraDave
őstag
A [Healthy World] brandet ismeri valaki, mennyire minőségiek a vitaminok, ásványok?
Náluk találtam jónak tűnő Magnézium-glicinátot.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Borisz76
veterán
Sziasztok !
A fiam szokása, hogy nekem háttal áll meg, széttárja a karjait ...én átölelem és megemelem. Ekkor nyúlik és néha ropog is a gerincoszlopa. " Kirecsegtetem ".
A gond az, hogy az anyjának is eljátsza ...de a párom már nem bírja és most , hogy már fél fejjel magasabb nálam és súlyban is utolér.....én sem bírom a 17 éves kamasz fiamat....így emelgetni.
Ezért gondoltam valami falra szerelhető nyújtózkodásra is alkalmas kondigépen. Egy kisszobában lenne a téglafalra rögzítve....a helykihasználás miatt ! Tehát álló gép szóba sem jött....a párommal való beszélgetés közben. Ezt néztük ki első körben.
Ez jó lehet ? A célnak vajon megfelel....vagy van jobb gép is hasonló árban esetleg olcsóbban ?Tippeket, ötleteket , ajánlásokat előre is köszönöm !
Megj. :
Sem én sem a fiam nem vagyunk megszállott testépítők....sőt
A legtöbbet a párom tornázik de azt sem súlyokkal.
Ez a kartámaszos , kapaszkodós megoldású gép azért lenne jó mert a pocija alsó részét - lábemeléssel - tudná tornáztatni.
A gépet is ő találta a neten.
Nálam a sport kimerül a kerékpározásban....az is csak nyáron.
Amúgy arra is gondoltam, hogy egy vascsövet valamilyen úton-módon felrögzítek a falra....aztán ráér azon lógni a gyerek[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Biqci
aktív tag
válasz TomDeNemm #185567 üzenetére
Woah mester...
Sorry, de de valamit félreértesz, senki nem akar veszekedni. Mondhatnám, hogy már gyerekkoromban birkóztam, utána kick-boxoltam, de végül a vasakban találtam meg az igazit lassan 35 éve. De minek, hiszen nekem nincsenek érmeim, mert sosem azért csináltam, hogy tudjak villantani. Egyszerűen arra mutattam rá, hogy a küzdősportokhoz nem kell hegyomlásnak lenni. Az izmosodás hozzátartozik természetesen, de egy átlagos izomzat birtokában is, amit az átlag ember észre sem vesz, mert az izmos a szemében ettől +15kg-nál kezdődik, is lehet olyan ütőerővel, technikával rendelkezni, ami messze átlagon felüli..."For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Janaboy
veterán
Úgy látom itt sose telik el egy nap (csak akkor ha nincs hozzászólás ) hogy ne legyen egyik okosabb a másiknál (és ne essetek egymásnak) és belássátok, hogy több nézőpont létezik a dolgokra
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
TomDeNemm
csendes tag
válasz Oppenheimer #185569 üzenetére
hagyj már békén ember, zártam a témát
-
Oppenheimer
nagyúr
-
Rivaul
addikt
válasz Hangfalképű #185560 üzenetére
Az újat gyakoroltam. Amikor a tükröt előtt elmondod 3x hogy "Yeee, buddy" és megjelenik Ronnie, de az nem ment.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
aelod
veterán
válasz perempe #185559 üzenetére
Ha ismernéd a mellizom anatómiáját és funkcióját akkor tudnád és a videó feltöltője is, hogy ez a gyakorlat semmilyen módon nem dolgozza meg a mellizmot.
Ez annyira gyerekes gondolkodás amikor az almát a körtével akarjuk összehasonlítani.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Biqci
aktív tag
válasz TomDeNemm #185557 üzenetére
Ahol edzek, nem csak a testépítéssel foglalkozik, hanem komoly küzdősport centrum is. Több bajnokot nevelt ki MMA-ban és box-ban. Ha meglátnád ezeket a srácokat, némelyiket ropi névvel illethetnéd. De... Ezek olyan kemények, főleg a csecsenek, mert egy egész bázisuk van itt, hogy ezt nem lehet leírni. Tehát az izomtömeg és a keménység között nincs feltétlenül egyenes arányosság...
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Hangfalképű
tag
válasz Rivaul #185544 üzenetére
Kösz hawer, tudtam számíthatok rád, Bloody Mary is ilyen rutinosan megy a tükör előtt?
Tomdenemm témához csak annyit, hogy szerintem is sokkal többen gyúrnak, mint tizenéve és ez köszönhető annak is, hogy korábban a legtöbben azért gyúrtak, hogy a tükörben maguknak tetszenek, manapság meg az insta és a tiktok fénykorában mindenki másnak akar tetszeni és amúgy is dívik az egészségtelen magamutogatás.
-
perempe
veterán
most jöttem meg a piacról, próbálgattam a Hannibal for King-féle szűk, fordított fogású húzódzkodást, amit mellre javasol. 2x2 set, hazafele egy gyerek mindkettőről csinált videót, a Bornemissza Technikum tanulója lehet, mert nem szállt le velem a Hadnagy utcánál. legalább ki tudtam törölni, nem ellenkezett.
van-e értelme a témával foglalkozni? lehet-e így edzeni mellre szerintetek?
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Rivaul
addikt
válasz TomDeNemm #185553 üzenetére
Csurig van a Facebook, Insta, Tv és úgy minden. Olyan világát éli a testépítés mint talán soha. Annyi hogy már nem arról szól mint az elmúlt 2-3 nagy korszakban. Most inkább divat mint sem életforma.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
TomDeNemm
csendes tag
válasz aelod #185552 üzenetére
jártam a db-i Cutlerbe, de nem is vitatom, hogy sokan járnak terembe. de az "izmosság" abban a kontextusban, mint régebben, pl. 10 évvel ezelőtt az már nem divat. Béla is teljesen más szerepben mozog, ha megnézed. jó ez részben más dolgokból is áll, van helyette más ,aki most fiatal és edz, de szerintem nincs akkora társadalmi hype a növeljünk az izmainkon körül ,mint régebben
-
aelod
veterán
válasz TomDeNemm #185550 üzenetére
Kiment? Nagyon tévedsz. Nézd már meg mennyi terem nyílt itthon, és hányan kezdtek el edzeni azóta, hogy Béláék megcsinálták a Cutler hálózatot...
A topik nem ezen bukik ki hanem azon, hogy mindig jön valaki aki 1) csoda genetika 2) hülyeségeket beszél 3) hülyeségeket csinál
[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
válasz scdlsc #185548 üzenetére
Hát, most hogy már az ajtón kopogtat a 40 éves kor és a 48-50 évesek már nem elképzelhetetlen távolságra vannak tőlem néha én is elgondolkoztam.
Nem egyszer gondoltam arra, hogy bakker, ha én így fogok kinézni 50 évesen, akkor elsírom magam.És most nem feltétlen az izmosságra/fittségre/kövérségre gondolok. Hanem elég az arcra. Tiszta ránc, ősz, szétcseszett fejek. A 10 évvel ezelőtti pofámhoz képest olyan nagy változás nincs, remélem újabb 10 év alatt nem fog akkorát gyorsulni, hogy egy öregember néz vissza rám a tükörből.
Bár a szakállamon már van 2 darab ősz szál, szóval.... Elkezdődött.Vannak egyébként olyan ismerősök, akik úgymond viselkedésben is elkezdtek "beöregedni" és azzal együtt arányosan a kinézet is ment a lejtőn.
[ Szerkesztve ]
-
TomDeNemm
csendes tag
válasz Fred23 #185549 üzenetére
ez igaz, de szerintem az egész topik néha ott bukik, hogy alapvetően szerintem a gyúrás "kiment a divatból". vagy is, ha megnézed kb. 2007-2014-ig ment nagyot a Tóth Dani, Vörös Zoli vonal. stb. a mozgás öröme, egészséges életmód, kimozdulás a "home office"-ból lett az átlag célja. csak akkor jön a következő dolog, hogy a társadalom morálisan mennyire romlik és össze vesznek az emberek, ahhoz meg nem árt pár kg, hogy lecsapj valakit
-
-
Rivaul
addikt
Tudom hogy megbánom. De mi van Perempével?
-
m3ss
veterán
válasz Qtya123 #185538 üzenetére
igy mar nem irrealis akkor amiket irtam? orulok. arra gondoltatok, hogy kimutottem az izmaimat es lemertem hogy mennyi a szin izom? vagy magyarazd mar el kerlek hogy ti hogy ertelmeztetek ezt elsore..de valojaban ne is, mert en nem farasztom itt magam tobbet
wood meg egy ket kommentelo kivetelevel sajnos pont olyan a hozzaallas itt, mint minden gyuros kozossegben. megyek es novesztem az izomnak kinezo vizet magamnak csondben inkabbhttps://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
aelod
veterán
válasz scdlsc #185534 üzenetére
ha sok Builder-t olvasol és nézel, komoly mennyiségű tudást szippanthatsz magadba
Ezen azért mosolyogtam kicsit.
m3ss
Úgy képzeld el ahogy írom. Mindig is vékony és nyeszlett voltam. Egy év edzés után már csak nyeszlett
[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
válasz persil #185536 üzenetére
ok. en akarhol olvastam ilyesmi temaban, mindenki mindig azzal foglalkozott csak, hogy x tomeg, y testzsir %. ha felszedek 5 kilot, es ranezesre nem vagyok zsirosabb, akkor engem nem nagyon erdekel, hogy abbol mennyi viz es mennyi nem. vagy milyen tenyezon valtoztat, ha ezt tudom? mashogy eszel, iszol edzel esetleg? nyilvan nem sulycsoportot akarok megutni, szoval vizhajtas ilyenek nem erdekesek.
en vizzel olyan szinten foglalkoztam csak, hogy barmikor kreatinoztam amikor abbahagytam mindig lement 1-2 kg viz is.
de akkor ertelmezzetek ugy, hogy ennyi vizet es izmot szedtem fel. meg ki tudja mennyi zsirt[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
m3ss
veterán
válasz aelod #185532 üzenetére
azt mondtad nem zsirosodtal. marad a viz. azt te mered kulon? vagy ezt hogy kepzeljem el? en azt hittem, hogy az izomnak ketharmada viz. en ezt ugy szamolom, hogy vagy zsirt szedek fel, vagy izmot. vizzel hogy kell kalkulalni? siman lehet, hogy ennyire vagyok kepben, igy ertelmezzetek amiket irtam
[ Szerkesztve ]
-
scdlsc
senior tag
Mennyi izmot tudsz magadra pakolni egy év alatt?
Szupergenetikával 3-5 kilót. Átlagosabb genetikával ennek a felét, 1,5-2.5 kilót. Ha nő vagy, ezeknek a felét. Ha már a B-oldal pörög/alacsony vagy/kimondottan rossz a genetikád, akkor a skálák minimumjait kell nézned.
forrás:
https://shopbuilder.hu/mennyi-izmot-tudsz-magadra-pakolni-egy-ev-alatt-a20321
2021-01-04 -
persil
nagyúr
Ilyenkor foleg viz jon fel. 2-3 kg tiszta izom egy ev alatt akkor jon (talan!)fel,
- ha most kezdted es huszkilos tizenevesen van hova fejlodni, valamint nagyon odafigyelsz az etkezesre(nem, a csirket es rizst zabalok oszt csa', az nem az) De igy is valoszinutlen.
- szedsz valamit 🤷 Nincs tapasztalatom, de lattam mar erdekes fejlodeseket, szoval ezt mondjuk el tudnam hinni.
- beletartozol az emberiseg matematikailag kimutathatlalnul kis szazalekaba es valami emberfeletti genetikaval rendelkezel. De akkor nem itt irogat az ember, hanem epp keszul a kovetkezo nemzetkozi versenyere - es szed valamit[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
m3ss
veterán
válasz aelod #185529 üzenetére
Amikor elkezdtem egy év alatt kb 12 kilóval lettem nehezebb és nem zsírosodtam így elképzelhető, hogy ebből 2 kiló tiszta izom volt.
ha 12 kiloval lettel nehezebb es nem zsirosodtal de ebbol 2 kilo volt a tiszta izom, akkor mi volt a maradek 10 kg? nottel magassagra meg vagy mi? erre nem emlekszem amugy, hogy en mikor ertem el a 180 cm-t. sztem amikor elkezdtem edzeni mar nem lettem magasabb, de minimalisan nem kizart.Newby gainz
errol beszelek. sztem az izommemoria is hasonlo. egy szoval nem mondtam, hogy mostani tomegemrol konnyen fel tudok szedni majd kilokat. sot sztem felsotestre nem is fog sok menni mar. alulra biztosan, mert seggem, labam, alsohatam toredeke regi izomzatomnak.de legalabb motivaltok. most 3 sorozat utan abba kellett hagynom
csinaltam bolgar guggolast 1-1 sorozat mind2 labra, aztan ez a csokkentett mozgastartomanyu lockout nelkuli guggolas mike-tol kezisulyzoval, lent 2 sec pause. ebbol 16-ot. utana 10 masodperc pihenes utan meg 5. es game over
csinaltam volna meg merev labas felhuzast, de bemelegito sullyal se tudtam rendes technikaval lehajolni se. tancolnak a combjaim, pedig ez a merev labas azert nem egy quad gyakorlat vartam 15 percet, akkor se
majd hat napon bepotolom.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
aelod
veterán
-
TomDeNemm
csendes tag
Valójában én is értem el ilyet, gyerekkori anorexiából pár hónap alatt + 10 + 20 kilók. Felnőttként is, mint mondod, hogy kreatint szedsz pár hónap alatt lehetséges fel jön pár kiló. De ez nagy részt annak köszönhető, hogy az eddigi életmódhoz képest az ember elkezd 2x annyit enni, inni, edzeni. De ezt tartani nem lehet évekig.
-
m3ss
veterán
lehet gyorsan is jon fel az izom. nem tudom. valszeg annyira rossz genetikam sincs ilyen teren. kecskemeti toldi kondi 2. helyezett voltam gyerekkoromban. mondjuk ez inkabb csak a genetika miatt szamit, semmit se edzettem akkor, csak judon kotelmaszas erosites ilyenek...
rovidtavfutas, kislabdadobas ilyenekben varosi szinten is realtive jo voltam. volt egy vodor ermem
amikor elkezdtem edzeni 17 evesen annyit nottem kb 1 ev alatt, hogy a sokat latott 70 eves elsimert edzo/tesitanar 100% biztos volt benne, hogy steroidozok, erre vaok a legbuszkebb talan. judoztam es emlekszem, hogy 67 kg voltam, onnan lettem 80 kg saccra 1 ev alatt. utana onnan kb. meg 1 ev volt a 82-83 kg. szoval o sem hitt nekem
viszont nem vagyok 10%, meg ilyenek...ahogy nezem videokbol masok mereseit, lehet 13% korul vagyok. de valojaban pont leszarom mennyi. kockas a hasam hasedzes nelkul is[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
válasz m3tr0 #185515 üzenetére
azert mert rendszersen edzel. 82 kilosan nekem is vert kellett hugyoznom minden dekaert. veszits el 5-10 kilo izmot es csodalkozol, hogy 2 honap alatt mennyi visszajon. sztem.
en 67 kg-ra megyek le kb ha nem edzek es beleszarok mindenbe.[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
válasz aelod #185514 üzenetére
miert izommemoriabol nem lehetseges szted? amugy az lehet, hogy november kozepe ota, meg az is lehet, hogy ebbol a 4-5bol van 0.5-1 kilo zsir is, meg most kreatin is bejatszik ugye.
elmult 20 evben nekem szokszor volt ilyen, hogy belesz*rtam nem edzettem aztan kb. 1 honap, 4 edzes alatt visszajottek kilok.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
TomDeNemm
csendes tag
Tegnap nyomtam egy itthoni edzést, súlyzós, teljes testes ,de főként fekvőtámaszból és guggolásból, kettlebell jellegű gyakorlatból ált + plank ilyesmik. Ma meg kimentem parkba, remélve, hogy "izmos leszek", és hát sikerült is le edzenem, de a tegnapi itthoni edzésben még jobban elfáradtam, mint a parkban a levegőn. Jó lett volna 1 napot kihagyni, vagy ma edzeni először a héten, de így most meg a túledzést határolom, a nehezebb gyakszikat alig tudtam megcsinálni, rendesen haza vágta az erő szintem.
-
scdlsc
senior tag
"december eleje ota 4-5 kilo izmot"
https://www.youtube.com/watch?v=aAdKwWOaazc
-
m3ss
veterán
tultoljatok a tomegelest, vagy a social media nezegetest az nem lehet? sztem alacsony testzsirral nem kell oriasi izomtomeg, hogy jol nezzen ki vki. lehet hogy en se vagyok izmos, de legalabb most elegedett vagyok most ez a kb. 75 kg nekem full jo a 180 cm-hez. felszedtem december eleje ota 4-5 kilo izmot, meg feljon par es ennyi. ha nem jonne, akkor se lenne baj.
-
OPiiPO
veterán
válasz Cs1csó #185509 üzenetére
nekem volt egyszer ilyenem, de már elmúlt
#185511: itt senki sem izmos
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #185505 üzenetére
Ez lesz a következő lépcső. 1 gyaki 1 ismétlés
Igy tuti nem áramlik be kalcium ion az izomcsakrán keresztül a mitokondriumba. Mondjuk igy a long lenghten partialos sarcomere genezist bukod de mindegy nem számít
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
aelod
veterán
válasz Viiktor1989 #185504 üzenetére
Hol láttad, hogy egy ismétléseket végzek?
-
m3ss
veterán
válasz Fred23 #185502 üzenetére
a kezemet akarod nezegetni vagy a sulyzot? mert utobbira jobb a honlap.
legalabb vki aerobozik velem tegnap en is toltam egy zone2 45percet. holnap allin megyek labra ott vissza kell hogy hozzak par kilo izmot nagyon gyorsan/konnyen. csak sajnos a gyakorlatok szama elegge limitalt igy labra kezivel. de johetnek otletek
gondolkoztam, hogy vehetnek egy dobozt es ilyen step up gyakorlatokat kezivel lehetne csinalni. sose probaltam, nem tudom mennyivel masabb, mint a bolgar guggolas. mondjuk most latom, hogy utobbit is lehet tobbfelekeppen csinalni. ha nem vezettek felre yt-on...en eleg egyenes torzzsel csinalom. elvileg lehet dontott torzzsel is, ugy kevesbe megy quadra. ha huzok fel mellette, lehet jobb is egyenes torzzsel[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
na megjottek a kezisulyzoim. jo nagyok, mondjuk ezt rendeles elott is nezegettem, meregettem. de a 25 kilos verzio sem kisebb. amitol feltem, hogy fej folul nyomashoz is tul szeles lesz, de szerencsere ahhoz nem. viszont az incline bicepsz hajlitashoz mar lehet tul szeles lesz, lehet csak kalapacs fogasban fer el..vagy nagyobb szeles hatizmot kell noveszteni
mechanikaja jonak tunik, bar meg ugye egy kezemen meg tudom szamolni hanyszor tekergettem...ez amugy is honapok, evek mulva fog kiderulni hogy jo vetel volt-e.
dobalni nem kell az biztos, ra is van irva. azert remelem felhuzasnal egy talaj erintest meg birni fog. 2 kilogrammonkent lehet vegig allitani, talan csak 1-2 helyen van 3 kilos ugrashttps://www.instagram.com/jozsef.beko/
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- Amazon Kindle
- Jelszókezelők
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest