Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- ASUS routerek
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Mikor rossz kedvem csak feljovok ide, és egyből jó kedvem lesz.
Állapot jelentés, már - 14kg mínuszban vagyok.
Sok hús nincs. De majd eszek tésztát, meg proteint. 😂
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
sutyesz96
őstag
Akik múltkor mellékeltek corona vírus tesztet, azok hol csináltatták? Mert közben meg pont azt hallani hogy még azokat se vizsgálják, akinek nagy szüksége lenne rá..
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Angel2014
addikt
-
Angel2014
addikt
Én a helyedben csöndbe maradnék ,nem hogy egy ilyen képet kitegyek a közösség médiába! Egy női strasszköves tangabugyiba ami félig le is van csúszva.
Egy szabolcsi romagyereken több izom van edzés nélkül mint rajtad!
Még hogy Budii bullder a kép sarkában
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
válasz tibcsi0407 #163887 üzenetére
le a töködet.. én nem vettem ezt észre.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
Az idei nyár most el fogja árulni ki is van valós izomzat.
Nagyon sok kúrát kezdő vagy már elkezdő lázad a bezárások miatt.
-
benfolds
őstag
-
válasz tibcsi0407 #163879 üzenetére
Reaktortartály falán nem tapad meg napokra, nem kell aggódni.
(#163880) rwin5
mondjuk én is voltam a héten 4x edzeni, szóval nem jártatom a szám
Én is. Mondjuk nem is mentem máshova, hogy terjesszem, max boltba. Bár a hősies áldozatvállalásomat némileg csökkenti, hogy egyébként sem szoktam máshova menni hétköznaponként[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
válasz tibcsi0407 #163879 üzenetére
én is hazajöttem a hétvégére vidékre, itt nagyobb élet van, mint mikor nincs karantén, röhögtem is, hogy mi a fax van
esküszöm Budapesten tartják be még a legjobban, az eredeti állapotokhoz képest, Szeged meg vásárhely egyenlő a viccel komolyságot nézve, mondjuk én is voltam a héten 4x edzeni, szóval nem jártatom a szám
-
Én most megyek vállazni egyet a terembe
-
-
vidor1
csendes tag
Karanténba muszáj edzeni! Mellesleg az Lkarnitin lassan szezonális téma de karanténra nem ajánlott mert sokat kell hozzá mozogni inkább a krómot javallanám!
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
Chili edzője így edz otthon. [link]
-
-
Hansomester
tag
válasz kicsiogre #163866 üzenetére
Activlab jó gyártó.
Az összetétele kicsit hajaz az animal rage-re, de azért az más kategória.
Nyugodtan tehetsz vele egy próbát.
Amúgy Előd most kapott ebből egyet próbára
írj neki hogy tolja be gitározás előtt"Sesshoumaru Nagyúr, biztos, hogy okos ötlet volt életben hagyni ezt a nőt? -Yaken, legközelebb nyisd ki a szemed, akkor láthatod, ez a nő már halott!"
-
kicsiogre
tag
Hello ez az edzés előtti milyen ? Nincs bent koffein ami nekem jó mert amúgy is sok kávét iszom amennyi szokott ezekben lenni csak rosszul lennék. https://gymbeam.hu/crea-shot-2-0-activlab.html
-
MATEO6600
őstag
válasz gyuri860213 #163864 üzenetére
A pistol squat bizony nagyon trükkös gyakorlat, könnyűnek tűnik.
És igen, kurvajól fejleszti az egyensúlyt meg a mobilitást! Nekem most pl izomlázam is van lábtájékon az itthoni edzéstől.
Más mint a hagyományos edzőtermi terheléstől, de épp ez a jó benne -
gyuri860213
tag
válasz MATEO6600 #163861 üzenetére
Én most lábaztam, 2 db 10kg súlyzó a felszerelés azt gondoltam nem lesz kihívás de sikerült megxopatni magam. guggolásból felugrás súllyal 4-5 széria, aztán egylábas guggolás, vagy másnéven pisolt squat, igaz itt kapaszkodnom kellett mert az egyensúlyom nem az igazi és talán a mobilitással is vannak problémák. A végén 2x50 ismétlés sétáló kitörés az udvaron. Nem mondom hogy felért egy rendes lábnappal de egynek megteszi. Az egylábas guggi nagyon szemét egy gyakorlat
-
rwin5
őstag
válasz inferno88 #163859 üzenetére
csak a videóanyagot néztem tekerve, de egy szarabb napon járvány nélkül egy sürgősségi is kinéz így itthon ezek egyébként semmire se jók, az életedet nem viszik előrébb, max letargiába esel tőle. Itthon teljesen jól kezelik
(még)a helyzetet, ne az érdekeljen mi van Olaszban, a sok aidses afrikai miatt se voltak álmatlan éjszakái gondolom a legtöbb embernek, akkor egyelőre emiatt se legyen -
MATEO6600
őstag
válasz proci985 #163856 üzenetére
"tehat igazabol annyira nem ertem, hogy miert kell szekekkel meg vasrudakkal szorakozni felhuzni, ha pl ott a burpee, a plank es a fekvenyomas variansok"
Az általad említett gyakorlatok közül melyikkel is dolgoztatod meg a (széles) hátizmod? Igen.
Egyébként ügyesen kiragadtál egy gyakorlatot a 36-ból amihez kell egy vasrúd. Nekem sincs, azt a részét skippelem, csinálok mást helyette.
Érdemes beszerezni egy egyszerű gumikötelet decathlonból és azzal a hát is el van intézve. Habár én inkább lemegyek majd egy street workout parkba húzódzkodni ha erre vetem magam. -
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz aelod #163854 üzenetére
HIITnel pont az a lenyeg, hogy egesz testes edzest lehet csinalni kizarolag sajat testsullyal. egy jogaszonyeg mondjuk nem art feluleshez, de kb annyi. tekerj bele ebbe. kulon elony, hogy altalaban ha ertelmesebb videot nez az ember akkor mondjak a szinteket is, pl fekvenyomas, fekvenyomas terden vagy fekvenyomas vallerintessel. en egyebkent nem ezt csinalom, de amit csinalok az a sajat edzotermemnel az online edzesek resze. hasonlo, bar kicsit undoritobb, pl jumping jacks helyett jumping start is felajanl.
tehat igazabol annyira nem ertem, hogy miert kell szekekkel meg vasrudakkal szorakozni felhuzni, ha pl ott a burpee, a plank es a fekvenyomas variansok. ha meg valakinek nagyon kell, vannak varialhato sulyu sulyzok amikhez lehet plusz sulyt venni, nekem is itthon kb 3 es 20kg kozott lehet oket allitani. 20kg meg jellemzoen azert eleg, aztan ilyenkor vissza lehet nezni a 20-30 evvel ezelotti gyakorlatokat, hogy akkoriban ki mivel ment dumbbellekkel.
nekem mondjuk van itthon sulyzo, steppad, gumiszalag meg jogaszonyeg, azzal is eleg sokra lehet menni. nem tokeletes es rajtam mar igy harom het home office is kezd latszani, de a semminel sokkal tobb. aztan remelem itt eszakon is lassan legalabb 10 fok lesz, napi 5KM futas fel ora hittel, negyed ora sulyzos edzessel es negyed ora streccsel mar kb a szokasos adagom lesz.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
@tco@
aktív tag
válasz aelod #163854 üzenetére
Hát a fegyveres dologról lekésett aki most nézelődik. Egyik haverom úgy érvelt hogy nem lesznek betörések, hisz nem szabad kimenni. Jah mondom, még jó hogy a betörők tisztelik a törvényeket
Karantréning...tököm eldobom mik vannak
Nem kell 2 zsugor vízzel vízzel meg söprűvel bohóckodni, egy paddal és gumiszalaggal is tehetsz valamit, ha nem akarod teljesen abbahagyni az edzést. Ja, nem 300kg, meg nem ugyanaz az egész, de a semminél több.Pánikolós témához: itt is vannak akik a végletekben gondolkoznak (0 készlet/1 évre való kaja), de ahogy másik topikban is írtam, ha vesz valaki otthonra 20-30 konzervet/fő+magokat stb, abból semmi baj nem lesz. 2 hétig elvan, bármi is lesz, akár áram nélkül is ehető, és ha lejár akkor kipörgeted, veszel újakat. Ez mondjuk alap lenne ugye, csak mivel már a fél ország lakásban nyomja, nincs az a régi spejzolós kultúra.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz Radnix #163849 üzenetére
Lehet hogy fegyvert kellene vásárolni, ha megindulnak az éhes munkanélküli hordák rabolni.
Lekéstél róla.
Speciel egyik sem érdekel. Nem fogok otthon bohóckodni 2 zsugor vízzel meg söprű nyélre aggatott hátizsákokkal....
Amúgy az online edzők is gyorsan reagáltak. Karantén trénin csomagok lepik el az instát/fészt. Karantréning[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
MATEO6600
őstag
Fasza kis videó az otthon edzőknek [link]
-
Radnix
senior tag
Én berendeltem 5 kiló myprotkót, meg 1 kg kreatint, bár félek hogy a termek hamarosan mind bezárnak. Mondjuk a fehérje így is jó ha van, ha esetleg nem lehet kimozdulni majd, és a nemzetközi áruforgalom leállna.
Lehet hogy fegyvert kellene vásárolni, ha megindulnak az éhes munkanélküli hordák rabolni. -
törölt tag
válasz aelod #163843 üzenetére
Kitartást a feleségednek/barátnődnek. Jelenleg én se “merek” elmenni egy barberbe. Pedig nem szeretném ha csődbe mennének.
Nézd, ha valakinek jó a belföldi nyaralás az teljesen rendben van, reméljük el is fogtok tudni menni. Én magam szeretek inkább külföldre menni, kiszakadni a napi átlagosból, nincs kedvem hallgatni a szokásos jómagyar témákat a strandokon.
”Mentális megnyugtatás” teljes mértékben igaz. Ha nem veszem tudomásul nem lehet baj. A T-Rex jelmez se rossz ötlet
Nincs facebookom, de folyamatosan közvetíti az Anyós miket írnak ott, meg az asszony is mutogatja. Idegrohamot kapnék ha ez menne a telefonomon, nem tudom ők hogy bírják ezt a sok f@szságot. -
aelod
veterán
válasz #15490560 #163842 üzenetére
Jogos amit írsz. Sajnálom. Igen most pár intézkedéssel elodázzák a törlesztőket és a KATA-s vállalkozó rétegnek az adóterheit. Asszony most váltotta ki egy hónapja, műkörmözik. Gondolhatod. Ő még nyitva tart. Neki sem engedik el a havi 50-et, ha nagyon nagy baj lesz max szünetelteti.
Nyaralni majd ha lemegy addigra talán ez a vírus, ti se nagyon mentek ilyen árfolyamok mellett max a Muscle Beachre.
Nyaralni? LoL évek óta nem voltam. Max belföld, és igen muszkli bícs.
Tanult emberről van szó, de néha meglepődök, hogy egyesek vajon hogyan végeztek el egyetemeket
Figyelj ez mentális megnyugtatás. Fals biztonságérzetet ad. Akkor nem lehet baj ha csináltam otthon maszkot meg felveszem a Mr. Proper jelmezt. Az nem számít, hogy a kesztyűben veszi ki a cigit, bontja ki és gyújt rá (ez melóban van), vagy a villamoson ül a maszkban kesztyűben eszébe jut, hogy éhes és letolja a maszkot és tömi a fejét (ezt meg tegnap láttam).
hogy a Facebook kamu, eltorzított “hírekből” az átlag birka milyen következtetéseket tud levonni.
Pár éves cikket osztottak meg tömegével nemrég a face profilok képeinek személyiségi védelméről. Miről beszélünk?...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz aelod #163841 üzenetére
Pl engem. Nekem a megélhetésem múlik a külföldi üzleteimen és már most buktam csak az árfolyam miatt majd 10%-ot. Arról ne is beszéljünk hogy 280 volt az átlag árfolyam az első években. De nem panaszkodom, mert én választottam, benne volt a pakliban hogy nem megy majd mindig a business. Csak engem nem ment meg senki mint a taxisokat, éttermeseket, bár szerintem ők is egy vállalkozást futtattak, amivel kockázat jár, el kéne fogadni ha bukta van, nem kiemelni szakmákat és megmenteni őket. Pl a katás fodrászoknak mikor engedik el a havi 50-et? De ez messzire vezet, hagyjuk is.
Nyaralni majd ha lemegy addigra talán ez a vírus, ti se nagyon mentek ilyen árfolyamok mellett max a Muscle Beachre.
Elképesztő amúgy (ezt nem rád értem Előd) hogy a Facebook kamu, eltorzított “hírekből” az átlag birka milyen következtetéseket tud levonni. Apósom külföldön dolgozik, “ottragadt” (de amúgy is áprilisban jött volna csak haza) és elhitte azt hogy a házilag készített maszk megvédi mindentől. Boltba jár, dolgozni, nem törődik semmivel. Amikor mondtuk neki, hogy fater azért maradj inkább a szálláson, nagy mellénnyel mondta, hogy neki van maszkja, több is! Ő nem kaphatja el. (Tanult emberről van szó, de néha meglepődök, hogy egyesek vajon hogyan végeztek el egyetemeket) -
aelod
veterán
válasz rwin5 #163834 üzenetére
És mégis ki a sz*rt érdekel mennyi az euro?
Digóknál meg ment a dzembori (most meg elkezdtek kijárkálni mondvacsinált okokkal), emelkedett a tesztek szám tehát emelkedett a regisztrált fertőzöttek száma is. Tegnap néztem az operatív törzs élőjét és említették, hogy valaki hatósági karantén alatt kérte a sorban a dokinál, hogy had mehessen előre mert hatósági karanténben van. Agyfasz.
[ Szerkesztve ]
-
do3om
addikt
válasz rwin5 #163834 üzenetére
Meg még az elején volt pár okos aki szerint a sima influenza veszélyesebb, olyat is olvastam, hogy úgy is csak azok halnak bele akik az influenzába is meghalna.... Valaki beleolvas aztán csodálkoztok az agyatlan kifejezésen ami a kondis társadalmat illeti meg.
Pedig a gyúrós köménymagnak (cuccal tele) szerintem van most félelem.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
rwin5
őstag
válasz benfolds #163837 üzenetére
akkor is hordanak maszkot, mikor a denevért zabálják? hagyjuk már ezt a fegyelmezetlenséget, valós adatot meg sehonnan nem fogsz most megtudni szerintem, fölösleges olvasgatni a portálokat, haladni kell az árral és követni a kormány által kiadott intézkedéseket
amúgy várható volt, hogy lesz valami előbb-utóbb, bár örültem volna, ha nem élem meg, de az emberek higiéniája egyenlő a nullával. ami intézkedések most vannak, annak kb. alapnak kéne lennie
az emberek többsége nem mos fogat, csak max napi 1x, nem fürdik napi rendszerességgel, kezét nem mossa meg budi előtt/után, 1 hetes ruhában rohad nyáron a tömegközlekedésen, beleköhög a másik arcába stb., prevenciónk a béka segge alatt van/volt, én nem csodálkozom a helyzeten. Arra vagyok kíváncsi amit fent is írtak, hogy gazdaságilag mi lesz, lesz-e melónk, mekkora infláció várható, valamint, hogy ki fogja eltartani ezt a sok segélyen élő embert, az a maradék pár millió dolgozó ember további adóemeléssel, esetleg az ország nyakába vesz még pár csilliárd hitelt és majd abból eteti a népet
szerk: a maszkot pedig a szmog miatt hordták már korábban is, nem a vírusok miatt
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
válasz medica #163832 üzenetére
itt van egy jó cikk arról, hogy hogy jönnek ki a számok. a lényeg, hogy annak, hogy megbénítják az egész európai gazdaságot (ami max néhány hétig tartható), csak akkor lenne értelme, ha tényleg full kijárási tilalom lenne kb. két-három hétig, mint vuhanban.
bírom, hogy bőszen keresik az okokat, hogy miért ilyen rosszak a számok az olaszoknál, de az csak ritkán merül fel, hogy az egyik lehetséges ok, hogy az európai, főleg a dél-európai ember, nem annyira fegyelmezett, mint a kínai. pl. ott akkor is maszkot hordanak, ha nincs világjárvány. -
Speeedfire
félisten
válasz Apollo17hu #163835 üzenetére
A múltkor láttam üvegből készültet, amiben van önkeverő motor is.
Valami ilyesmi volt.
[link]Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Korábban műanyag shakereket használtam, de ezekkel az a gond, hogy egy idő után az anyag elkezdi megadni magát, és bizonyos vegyületek ki is oldódhatnak, ezért átálltam a drágább, fémből készültekre. Meglepetésre ma azt tapasztaltam, hogy a fedél műanyag része egyszerűen kettévált (pedig csak néhány hónapja használtam napi két alkalommal):
Ezzel lehet valami kezdeni, vagy kuka?
Van esetleg olyan fém shaker, amit jó szívvel tudnátok ajánlani? -
Speeedfire
félisten
válasz medica #163832 üzenetére
A gazdasági rombolást nehezebb lesz kiheverni mint a vírust.
+1 tegnap 359 volt az euró. Ma nap végén 357. De kitudja, hogy meddig fog még emelkedni...Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
medica
senior tag
válasz benfolds #163831 üzenetére
és ha jön a második hullám, mutálódik, stb. A who szerint juniusra vége lehet ha mindenki betart mindent (ez hogy jött ki?). Gyógymód kellene, nem lehet az egész világot karanténba zárni. A gazdasági rombolást nehezebb lesz kiheverni mint a vírust.
[ Szerkesztve ]
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
benfolds
őstag
válasz medica #163830 üzenetére
(mondjuk azóta már 3400 halottnál járnak az olaszok)
az olasz 30-39-es korosztály 0,25-ös halálozási rátája is két és félszer több, mint a szezonális influenza teljes népességben mért 0,1%-a...
amerika, 20-44-es korosztály: 14-20% kórház, 5-10% intenzív.
nem hangzik túl jól.[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
azért ne higgyük azt, hogy a fiatal, sportos életmódot folytatókra nem veszélyes ez a kurva vírus.
-
medica
senior tag
-
Speeedfire
félisten
válasz tibcsi0407 #163813 üzenetére
Kb 6e Ft volt. Annyit bőven megért.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
aelod
veterán
válasz gyuri860213 #163822 üzenetére
Lehet most göngyölítik fel a szálakat.
-
aelod
veterán
-
aelod
veterán
válasz tibcsi0407 #163816 üzenetére
LoL. Télleg. Hát most foglaltak le B.Kornélnál sokat, pm-ben lehet nála érdeklődni Ja nem.
-
aelod
veterán
válasz tibcsi0407 #163813 üzenetére
Pont ezt akartam írni. Nemhogy olcsón, egyáltalán nincs. Minden személyes edző most feltankolt az otthoni eszközökből.
Pesten amúgy nincs fórumos akinek lenne súlyzó készlete esetleg?
Jó az, nem most kell készülni a szuperesbádira. Ha télen szarul néztél ki ezt most szépen lehet konzerválni
Elvileg normalizálódik. Érdekes, hogy a digók nem spájzolnak. Én tarját vettem. Van még 3 kiló mell is a fagyóban. Este mindig megy egy házi áldás is. Biztos ami ziher
[ Szerkesztve ]
-
Csirkemell országban sincs sehol. Haverom Coop-nál dolgozik központi beszerzésért felelős. Mondta, hogy a boltoktól érkező rendelések karácsony körül 15-20 tonna/nap a csirkemellfilére. Ehhez képest a tegnapi rendelés 60 tonna volt. Mutatott egy excel táblát, mondta, hogy ha a készlet szint 96%-on van, az már szarnak minősül. A csirkemellnél ilyen 20-40%-ok voltak most.
Reggel én is mentem a henteshez, fél 8kor már nagy volt sor. Ismernek ott, mikor lépek be az ajtón a srác már veszi elő a csirkemellet. Most ahogy beléptem, már integetett, hgoy nincs csirkemell, nem is lesz (kedden és csütörtökön szokott érkezni, azért mentem ma reggel). Úgyhogy vettem pulyka medaliont, jó lesz az is. És olcsóbb is volt, mnit a csirkemell filé békebeli ára[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
-
flash-
veterán
Sziasztok!
Glutaminnak hány év a lejárati ideje?
Van itt egy csomag nyitva, kb 3 éves... (protein buzz) -
medica
senior tag
Két napja semmi hús nincs (csak lófasz) itt győrben.
[ Szerkesztve ]
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
nepszter1
addikt
Valaki készített már házilag trxet? Illetve hogy milyen alap anyagok kellenek?
-
benfolds
őstag
tibcsi, nem kell aggódni, otthon is mehet ám a futópadozás.
[link] -
Angel2014
addikt
Így van .
De ha nem fontos nem is megyek sehová.
-
válasz Angel2014 #163800 üzenetére
Nem csak az öregekre veszélyes, hanem alapvetően a legyengült immunrendszerű emberekre. És nyilván az öregek között van sokkal több ilyen. De simán lehet, hogy te is kimondottan veszélyeztetett vagy, ha azt vesszük mennyi egészségügyi problémád volt az utóbbi időben...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest