Hirdetés
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
válasz aelod #165298 üzenetére
Rossz a hangulata is. Nem tudom otthon érezni magam egy ilyen teremben.
Alapvető igényeim lennének: Normálisan tudjak edzeni (tehát ne legyen tömeg, a személyi edzők feleslegesen ne üldögéljenek a gépeken), normális wc és zuhanyzási lehetőség.
Sajnos ez a három nem tud egyszerre teljesülni. Szerencsére már van AYCM kártyám. Sehova nem köt havi bérlet.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
t256
őstag
Chili Fitness 5-ben volt már valaki? Mennyire zsúfolt délután? Mennyire sznob?
Chili 2-ben voltam ma. Elég zsúfolt volt. 1 vendégre két személyi edző is jut. A gépek nagyon jók, ha éppen nem foglaltak.
Múlt héten voltam a Flex-ben. Na ott aztán tömeg van. Mondjuk annyira nem jó terem, ahogy azt a bérlet árak sugallják.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz SchumiBácsi #165287 üzenetére
persze de az csak a gyartas, meg az uzem fentartasa, a kereskedelmi halzot, ertekesites haszna, koltsegei(pl akar brand epites), meg a gyar is meg akar elni, meg afa mindenen, es jo esetben nincs vam. szoval azert sok minden benne van ebben.
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
sutyesz96
őstag
válasz kovacslevi98 #165289 üzenetére
Nemtom, de nyomjad a véjprót’ az jó!
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
kovacslevi98
csendes tag
Sziasztok, probalok feltolteni penzt bet365-re vagy tippmixpro-ra, de sikertelen.. Még sosem használtam a Revolut kartyamat, csak 1x vettem ki penzt Atm-bol vele.
Probaltam a virtualis kartyat, illetve a sima kartyat is, de semmi, pedig toltottem fel penzt a Revolut profilomra.
Ez a kartya sem jo szerencsejatekra vagy az online tranzakciot kell valahol beallitanom? -
LanyUs
senior tag
válasz SchumiBácsi #165287 üzenetére
Hasonló gépünk lehet a 90-es évekből Jelenleg nem látok olyat az Arnoldgold kínálatában, ami nekem van. Egy univerzális fekpad láb adapterrel [link] ( az enyémen van plusz tárogató funkció, amit jelenleg nem használok, mert a gumilabdán koncentráltan jobban bejön ) és egy plusz hátgép kiegészítő, szintén csatolható adapter [link] 100e körül volt akkoriban. Nem tudom mennyit érhetett akkor, mert szüleim vették. De nem is lényeg. A műanyag csigák, a kötelek még mindig bírják! Edzőtárssal gyepáltuk évtizedekig. Az egyik csomó félig kibújt már, de sosem engedett el Hihetetlen masszív szerkezet. További jó edzést!
-
őstag
válasz BÁ Nutrition #165280 üzenetére
Ez igaz, de amit mutattam 100% hazai, elvileg. Kizárt hogy ezt nyugaton legyártsák, ha a kevésbé bonyolult rudakat, mindenhol gyártják csak Európába nem. Mondom, van Egyiptomi és USA rúd/fogantyúm-súlyzóm is.
A szóban forgó gép, képek alapján ugyanaz a konstrukció mint volt, azaz ha azt akarod hogy 10évig ne legyen különösebb baja akkor minél hamarabb rá kell dolgozni, különben szét megy. Elsősorban a padot kell erősíteni, mert gyenge. Lehet bírná, de mi van ha nem. Na mind1 nem sajnálom én senkitől a pénzt, de az azért elvárható lenne hogy nem csak ezen hanem bármilyen másik gépen ha nem változik 10év alatt semmi, ergo semminemű újratervezés nincs, akkor ne úgy emelkedjen az ára mint a SpaceX az űrbe.
Mellékállásban csináltam én is magamnak egy nem vegytiszta erőkeretet, de van rajta húzódzkodó tolódzkodó, és fekvenyomó rész, meg egy olyan addon amin vádlizni is lehet. Talán 100K körüli az anyagigénye, ami azért nem biztos mert sok részt itthon kidobott lemezekből/anyagból meg arra alkalmas hulladékból csináltam meg és nem is mindent a terv szerint. De ha egy gyár zsinórban gyártja ugyanazt akkor ez biztos olcsóbb anyagköltség, mert tömegben gyárt ráadásul gyorsabb is mert nincs improvizálás, csak gyártani kell. Magyarra fordítva a dolgot ha én összeadva 2hétig csináltam, amibe benne van hulladékból kiszedett vasak feldolgozása, festés, meg az összes munkafolyamat, azt egy gyár zsinórüzemben célgépekkel sztem fél nap alatt legyártja. Ezek a gyártógépek persze lehetnek drágábbak, ebbe már nem látni bele.
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
t256
őstag
válasz Peetey91 #165282 üzenetére
+1
Én próbáltam, hihetetlenül jók. Olyan, mint amikor, mint a Scitec fénykorában. Jó az íze, krémes. Nem akarom elhinni, hogy nincs benne cukor.
Most kell venni, amíg ilyen jó az ára.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
T_Stark
őstag
Lassan kifogyok a fehérjéből (Buzz). Tud most valaki esetleg akcióban valami normális tejsavót?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz SchumiBácsi #165263 üzenetére
Azert nem annyira olcso ilyet osszerakni mint gondolod. Ha meg nem magyarorszagon vagy meginkabb kinaban gyartjak akkor siman 1 ember 1 napi bere elerheti a 80-100k-t.
Addig tunik olcsonak meg pikkpakk hajtogatasnak mig egyszer neki nem allsz csinalni aztan akkor rajossz h minden idobe tellik. Tervezes, anyagbeszerzes, darabolasok, furkalas, hegesztesek, festes, itt karpitozas, osszeszereles. Mi egy komolyabb keretet raktunk ossze de legalabb 7-8 nap elment ugy h ketten csinaltuk. Oke h elotte meg csinaltunk egyet sem de ha ha leredukalom 2 napra a teljes folyamatot akkor a 100k-s anyagkoltsegen felul legalabb hasonlo munkakoltseg is osszejon, plusz gepek kopasa, fogyoeszkozok, vallalkozasi adok es akkor meg ugyesek is voltak ha kerestek rajta. Normalisabb gepek nem veletlenul nem ennyibe kerulnek hanem 1-2 millio kornyeke[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
őstag
válasz Djuree #165274 üzenetére
Drótkötél legalább?
Ha nem, akkor talán ilyennel próbálkoznék. Végén ráhúzod és sztem fognia kellene ha nálam más helyen a 10bar nyomócsöveket megtartja
Ha valamire fel lesz kötve/akasztva akkor meg ízlésesen kötélszívvel kellene visszafordítani és sodronyszorítóval rögzíteni de ekkorát nem tudom hol lehetne venni.
-
Djuree
félisten
válasz aelod #165273 üzenetére
elég hosszú, valami darukötél volt, elvileg 18m, de mindkét végéből le kell vágnom legalább 1 métert mert ott nagyon rossz állapotú. a csomóra én is gondoltam, de az nem lesz egyszerű ilyen vastagságnál.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
hali!
vettem egy 40mm vastag kötelet kötelezni. de a végei szabadon vannak és ki fog bomlani. tudtok valamit mit lenne érdemes csinálni vele? zsugorcsövet rámelegiteni? vagy van valami más?LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Lavar
aktív tag
válasz aelod #165265 üzenetére
Hm, köszi, halat nem szeretem, csak a lazacot, de azt nagyon. Sajnos itthon megkérik az árát, bezzeg norvégoknál csirkeárban megy, majd legközelebb hozok csak élje túl az utat.
Valami kevert fehérjét gondoltam venni, hogy kiváltsam, mert van mikor én is nagyon unom már és akkor csak egy tejsavót iszom zsírszegény tejjel helyette. (Tudom, hogy nem ajánlott étkezést kiváltani vele, de jobb mint a semmi.)
[ Szerkesztve ]
-
-
Lavar
aktív tag
válasz aelod #165250 üzenetére
Mi a gond a túróval estére? (Fogyás esetén.)
Komolyan kérdezem, mert én régóta eszem, de lehet akkor nem jól teszem? Bár nem konkrét túrót, hanem light cottage cheeset, ami friss szemcsés sajt, de igazából túrószerű.
Ez a lidl-ben kapható 200gr-os, vacsira ezt szoktam enni kb. minden nap. (google kép)[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Madwe #165261 üzenetére
Az oké hogy valamennyi súlytárcsa meg rúd Amerikából jön, mert az Európai nem tudja lehajtogatni, a Kínai meg olyan amilyen. Sőt, van Egyiptomi egykezesem is, de a gép amit linkeltem gyakorlatilag kijön 2db 50×50×2mm szelvényből. Jó, kell hozzá még egy kevés 40×20 és 45×45 is
Persze nem sajnálom a pénzt a gyártótól, de akinek a fizetése nem a KSH statisztikát tükrözi annak eléggé húsba vágó hogy egy maximum 100ezer HUF anyagköltségű gépen többe kerül a gyártás mint az anyagköltség, és az is baj hogy ha nem erősíted meg kezdés előtt a padot akkor jó eséllyel szétesik egy év alatt. De akkor legyen ilyen drága, mert pl. a pillangó részéhez kell hajtogató gép és a szaki se ingyen rakja össze.
De hogy egy súlytartó állvány is már 50-100ezer között van, amihez csak derékszögben kell vágni plafon 10k névértékű anyagot és összehegeszteni, aztán ráfér kettő egykezes meg három valamilyen rúd, és 100kiló tárcsa, az már tényleg egy vicc.
-
bghistvan
senior tag
Üdv mindenkinek!
Szeretnék segítséget kérni egy számomra elég speciális problémával kapcsolatban.
190 magas és 110kg vagyok jelenleg, korábban heti 2 max 3 nap jártam le terembe karbantartani magam, plusz egy kis bicikli.... teljesen naturálban csináltam mindent, kicsi fehérje + alap vitaminok vegyes étrend mellett.
2 éve megsérültem egy balesetben, pontosabban a gerincem és lett 2 ágyéki gerinc sérvem, most már sokat javult az életminőségem a 2 évvel ezelőttihez képest, szó szerint gatya voltam.
Viszont nem terhelhetem a gerincem függőlegesen 10 max 15kg-nál jobban..... és így egy nagyon fontos izomcsoport edzésével van problémám,a vállaimmal.Tudnátok javasolni valamilyen gerinckímélő hatékony válledző gyakorlatot/kat/?
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz SchumiBácsi #165259 üzenetére
8 éve 200 volt a dollár, manapság meg 320... plusz infláció. Vagy nem értem a példád, csirkét se vegyünk, mert 8 éve 500 volt most meg 990?
-
őstag
Amiért jöttem/visszatértem:
Az Optimum Nutrition fehérje az minőségben hogy áll manapság? Létezik még ez az USA / EU eltérés, hogy az Amerikai a jobb? Úgy emlékszek régen így volt, ez most is így van? Érdemes ezzel foglalkozni, vagy hobbi szinten ez nem számít? Én hobbi szinten vagyok és maradok is sztem
Hamis termék miről ismerhető fel? Emlékszek valamire hogy a hamis termék doboza fényes/csillog, míg az eredetié matt, de erre nem esküdnék meg pontosan. Erről lehet tudni valamit? Köszi előre is!
-
őstag
válasz T_Stark #162125 üzenetére
Ha azóta még nem vetted meg ezeket akkor nem is tanácsolnám. Bár nekem is van csigás + sok funkciós, de az magába került 150ezerbe 8éve. Most gyakorlatilag ugyanaz mint látod 250ezer, a teljesen felszerelt meg félmillió lenne ami annak idején 280k volt...
A teljes felszereltség úgy értendő hogy annak idején extraként sokkal több dolog járt hozzá mint amit most adnak 375ezerért.
A minőségére ma már nem esküdnék meg bár akkor se volt nagy ász mert egy kis szerkezeti erősítés azért kellett neki, de például a huzalozás + csigák mind gyári rajta, és 1000óra simán van benne amit úgy kell értelmezni hogy akár 2000 edzésnapra vagy 10évig is elég ha minden második nap edzel folyamatosan és fele arányban használsz súlyzókat rudakat azaz nem csak a gépen edzel és 60kilónál nem teszel bele többet.
Egyedül a legfelső csiga ahol visszafordul a huzal az fog kimenni lassan mert ez megy a legtöbbet, a többi áttételezésből adódóan csak fele annyit fordul, vagy például az alsó csiga nem is mindig megy. A javításon még gondolkodok hogy lesz mert van egy csiga ami a pillangó karjait egyenlíti ki, és kb. 10et nem fordult amióta megvan a gép: vagy arra cserélem át a csapágyassá váló felső csigát vagy sztem veszek hozzá mert van náluk alkatrész gyanánt 2ezerért komplett csiga ami ebbe való. A huzalok olyan szinten vannak egybe hogy kb. sztem kimegy a világból, nem látom jelét elhasználódásnak, pedig ez a rész evezés, bicepsz, tricepsz, hát miatt rengeteget megy.
A lábgép az szar, hajlítani még elmegy de nyújtani sztem rossz. Van külön nyújtó-hajlító masina, ég és föld a különbség. Fekvenyomó rész viszont jó és stabil, de amióta keret van nem használom.
-
Madwe
nagyúr
válasz Ádám16 #165253 üzenetére
Nem tudom mennyit fogytál, s meddig volt rajtad felesleg, én sokat fogytam s sokáig volt rajtam: jelenleg 10-11% a testzsír százalékom, gyakorlatilag kidagadnak az ereim a karomon, sehol egy deka zsír rajtam, hasamon se sok egyébként, minimális. Mégsincs “kocka” hasam rendesen, mert a bőröm nem feszes - azért nem ilyen zsákos, mint sok videón/képen, de pl ha előre hajolok, iszonyat látszik rajta, h sok a bőrfelesleg. Emiatt pl úgy néz ki, mintha a hasamon több felesleg lenne, mint ami van. Lehet nálad is hasonló a helyzet ?
[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
-
Ádám16
addikt
válasz tibcsi0407 #165249 üzenetére
140 gr minimum, ezt hozom is.
aelod: 3 edzés/hét, ami 1,5 óra kb. Elején végén 20-20p gyorsséta, heti egy kardió éhgyomorral 1.5 óra gyorssétával, fél óra taposással. Ebből lehet át fogok állni heti kettőre.
Az edzés izomcsoportonként 3 gyakorlat, 4X8-10-12 ismétléssel. A fogyással egybekötve kezdtem el edzeni, tehát nem vagyok szétpattanva, nem voltam alapból igy izomember.Madwe: Seggről, lábról, úszógumiról, hasról, arcről jelentősen fogytam. "Elégedett" vagyok a lepucult zsírmennyiséggel mindenhol, kivétel a hasam. Ott van még egy kis laska, ami 1 hónapja nem akar megmozdulni lefelé, viszont fogyni fogyok.
-
Madwe
nagyúr
válasz Ádám16 #165248 üzenetére
Annyit még hozzátennék, h épp honnan fogysz, az genetika. Ha továbbra is fogysz zsírból, csak most épp nem a hasadról, az benne van! Általában ha vki túlsúlyos s nagy a pocakja is, mindenhonnan egyszerre fogy egy ideig, majd jellemzően végtagokról, fejről, fenékről s végül hasról s úszógumiról
-
Ádám16
addikt
13 kg fogyás (4 hónap) után valamennyi zsírréteg maradt még a hasamon, ami nehezen akar lemenni. Fogyok mindenhonnan, de onnan most kevésbé érzem.
130gr CH, 40-50gr zsír megy be egy nap kb. A zsír is "jó zsír", a szénhidrát javát is reggelivel, zabkásával viszem be. Szerintetek min érdemes változtatni, mit vigyek lentebb még?
Az étkezéseim:
1. zabkása, fagy.gyümölcs, fehérje
2. csirkés főétel, párolt zöldségköret, esetleg kevés f.burgonya
3. ugyenez, fehérjével
4. sovány túró, friss gyümölcs (alacsony ch tartalmú)Érdemes változtatnom valamin, vagy legyek türelemmel? Esetleg több hasedzés segíthetné a dolgot?
-
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #165245 üzenetére
Nem csak euban mikor beszéltem szász mátéval a chiliben azt mondta itthon is nagy szigor ellenőrzés van mivel olyan nagy a konkurencia hogy egymást jelentik fel.
Blade sport vs Scitec
Vagy pl mikor sportolók támogatták a sciteket Hosszú Katinka ott is beküldik ellenőrzésre a terméket se több sem kevesebb nem lehet a mennyiség mint a dobozon van, ha eltérés van több millió a büntetés.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
aelod
veterán
válasz medica #165244 üzenetére
Az EU-ban elég komoly ellenőrzésen megy át minden ilyen termék. Nem írhatnak rá olyan dolgokat amik nincsenek benne, vagy tehetne bele 2 ampulla propijonátot (ahogy a dilettáns átlag gondolja a gyúrós porokról általában) amit doboz alján találsz "gyűjtsd össze mind" reklám szlogennel feltúrbózva.
A tápkieg és a fehérje készítmények nem ördögtől valók. Csak tudni kell mit, mikor, mennyit, hogyan, milyet.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
medica
senior tag
A csúsztatás rosszabb a hazugságnál. Ebből élnek a tápkieg gyártó cégek. Valójában csak akkor tudnád meg mit adtak el a színes dobozban (amin vagy tudományosnak látszó süketelés vagy egy koxos gyökér képe van - ez már ritkább manapság) ha bevizsgáltatnád. A marhaproteinnek nevezett hidrolizált kollagén alapú fehérjepor nem marhahúsból hanem kötőszövetből van kivonva (egyes ízületvédőkhöz hasonlóan, bár azok se érnek sokat de mindegy). A savó egy melléktermék amit kidobnának vagy a disznókkal zabáltatnák fel, erre csapott rá jó érzékkel a tápkieg kereskedelem. Ha annyit tudna mint amennyit hazudnak róla akkor minden konditerembe járó svájcinéger fizikummal rendelkezne annyit adnak el belőle. Inkább költsd a pénzt megfelelő minőségű élelmiszerre. Vitamin maximum amire szükséged lehet pluszban.
[ Szerkesztve ]
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
aDtG
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek eloszlatni, vagy megerősíteni egy tényt.
Jelenleg a média és mindenki más a Whey proteint ajánlja mint elsődleges táplálékkiegészítő a fehérjék felhozatalából.
Elgondolkodtam azon, hogy marha fehérjére váltok, viszont sokszor látom az alábbi és ehhez hasonló hozzászólásokat, miszerint:
- ha az ízületeidnek szeretnél kedvezni, akkor igyál marha proteint, mert másra úgysem jó.Felmerült bennem a kérdés, hogy egy marha fehérje amatőr szinten mennyire lehet jó választás(nem szeretnék versenyezni, csak egy jó kinézetet összehozni, persze úgy hogy közben egészséges is vagyok).
Mi az oka annak, hogy a marha fehérjét sokan elutasítják? Kicsit tudnánk erről a témáról diskurálni?
köszönöm
-
Madwe
nagyúr
válasz Dinter #165238 üzenetére
Találd meg azt a kalóriamennyiséget, aminél nem változik a súlyod, a felett lesz 100-200 kalóriával, valahol. Ha van okosmérleged, valamennyit segíthet belőni, de a legjobb ha centized magad, az a biztos legalábbis én így tettem, de hátha van másnak jobb ötlete - egyébként a tiszta tömegelés / clean bulking címszó alatt keresgélj tippeket.
#165239 első körben inkább a fenntarthatósági/állattartási problémák terelnek valakit erre (dominion doku film pl érdekes. Vagy the game changers hamár ebben a topikban vagyok)
egyébként valóban mindenevő az ember, csakhogy felépítésében, gyomrában, fogsorában inkább növényevő tulajdonságokkal bír, anno hetente ha 1x levadászott egy állatot, ami sokkal soványabb volt, nem pedig mesterségesen felhízlalt valami, ami nem a természetes helyén van, napfényt se látott, nem a normál táplálékját fogyasztja s kis helyre van bezárva millió másik társával, gyógyszerekkel teletolva... de nem akarom itt ennyire off irányba vinni a topikot, csak gondoltam azért bedobom, h ha a fentebb linkelt pro testépítők elértek olyan fizikumot fehérjeporok s állati termékek nélkül, talán egy földi halandónak se kell nyakra vedelnie a fehérjeporokat mintha nem lenne holnap
[ Szerkesztve ]
-
LanyUs
senior tag
válasz Madwe #165202 üzenetére
Méregettem ezerrel és a lenti bevált akkoriban ( volt még kb. 10-15 variáció ). Kell valami hétköznapibb étrend ( az összerakott nem az ), mert egy életen át úgysem sanyargatja magát senki az íztelen, száraz csirkemellel. Fehérjét könnyű összevadászni 200g-ig. Azért az a kocka sajt ( bár már nem eszem ) annyira nem hulladék, mert van magyar termék, ami keményítő mentes.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz aelod #165235 üzenetére
[link] itt van felsorolva pár, a második pl a generation v podcast hosztja, születése óta vegán (tehát nem lehet azt mondani tipik kifogásnak, h persze, csirkemellel izmot növesztett majd áttért pl ) őt amúgy is ajánlom hallgatni… legtöbbjük még vegán fehérjeporokat se tol.
pl [link][ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz Madwe #165234 üzenetére
"Feldolgozott por..."
Ha itt a tejsavófehérjére is ment a célzás, akkor eü szempontból sokkal rizikósabb hosszú távon pl. 3-as kódú tojást enni, mint a feldolgozott por fogyasztását kiröhögni.Ja amúgy már 1-2 éve nem vittem be whey-t, csak vannak olyan élelmiszerek, amik miatt feleslegesen megy a pánik, aztán ami meg tényleg nem tesz jót a szervezetnek azt két pofára zabálják.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Angel2014
addikt
Maradónának lehet még visszatérés? Le tudja ezt dolgozni?
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
medica
senior tag
Szintén a tejporbiznisz áldozata lettél? Próbáld ki egyszer hogy pár napig nem eszel tejterméket - lehet meg fogsz lepődni. A plusz laktáz enzim bevitel enyhíti a tüneteket, tejpordíler oldalakon nyomatják a marketing dumát hogy inkább L-enzimmel savót mert az jobb (nekik nem neked), mint más fehérjeforrások (rendes kaja pl). Proteinhiányban szenvedő testépítőt ritkán látni amúgy. Laktózérzékeny kb a magyar lakosság fele (az nem kevés).
[ Szerkesztve ]
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
aDtG
tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben a tejsavó fehérjétől elkezdtem puffadni. Azon gondolkodom, hogy váltanék marha fehérjére. Mit gondoltok, vállalható lehet mondjuk egy Musclemeds Carnivor?
-
sutyesz96
őstag
Erről az oldalról rendeltetek már? - [link]
Nagyon jó áron vannak outlet cuccok, csak nem tudom merjek-e rendelni.No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Madwe
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
Szerintem érdemes. Omega 3-ról nem tudok nyilatkozni, de egy multivitamin sose árt szerintem. 2-3k-ért szoktam a One a Day-t venni, eddig negatív hatását nem igazán láttam. Bár én szedek még mellé kalcium-magnéziumot, D vitamint, illetve izületvédőt is.
“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”
-
sutyesz96
őstag
-
EXA
aktív tag
Multivitamint érdemes szedni vagy csak feleslegesen szórom rá a pénzt? Ez a kérdést az omega-3-al kapcsolatban szintén sosem tudom eldönteni.
-
Peetey91
senior tag
válasz Dinter #165217 üzenetére
Nehezebben oldódik, mint a tejfehérje, de így is ráver pár kört a növényi alapú termékekre.
Fogáserőre, fogáserő fejlesztésre keress rá, pl confidence and power honlapján, vagy angol oldalakon. Emelni kell, cipekedni, markolni. Az ilyen hülyeségeket, hogy csuklóbehúzás-feszítés stb. hanyagold.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz Dinter #165213 üzenetére
Szintén bajom van a tejfehérjével. Scitec Beef Muscle megy most, azzal semmi bajom. Illetve a sima marhafehérje is jó belőle. Egy próbát megérne
“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”
-
Dinter
addikt
válasz Peetey91 #165215 üzenetére
Szobatársam próbálta a Scitec-eset, de azt mondta, hogy nagyon csomós, ezért én utána nem is próbáltam, de akkor majd adok neki egy próbát. Weidernél viszont nem találtam ilyet.
Más: deadliftnél, húzodzkodásnál alkarom a szűk keresztmetszet. Külön is kéne gyakorlatot végezni rá, vagy majd megerősödik?
-
Dinter
addikt
válasz Madwe #165209 üzenetére
Köszi a részletes választ
>Ha fehérjeport teszel rá aminek szereted az ízesítését, már nyert ügyed van?
Itt kezdődik a baj, tejfehérjére érzékeny vagyok. Próbáltam már tojás-, borsó-, most szójafehérjét, mindegyiknek borzalmas az íze és oldódása a whey-hez képest.
> ezt így életen át tudod tartani s tudsz izmosodni, a nélkül h doétáznod kellene már bármikor is.
Tömegelésnél nem fog visszajönni zsír mindenképp?
Ugyanúgy rendesen edzek, csak érzem, hogy nem mindig tudok súlyt emelni előző héthez/alkalomhoz képest.
-
Madwe
nagyúr
válasz Dinter #165207 üzenetére
Ha fehérjeport teszel rá aminek szereted az ízesítését, már nyert ügyed van?
egyébként (miután nekem az 50g zsír elérése nehéz, de lemtről, s igyekszem jó profilú zsírokat enni) lenmaggal vagy mogyoróvajjal (100%os) szoktam feldobni, fahéjjal, kevés sóval... ha tömegelek (zab akkor gyakoribb) akkor viszont végtelen lehetőség van, gyümölcsök, Kókuszreszelék pl.
s eleve 3 féle képp készítem a zabot, van a gyors kell valami módszer, amikor kevés vízzel megy a mikróba, van a ráérősebb amikor lábasban rednesen megfőzöm s van a ráérős áztatott zab (pl 50g zab 2dl mentes mandulatej, chia mag, fehérjepor egy tárolóba összekeverve s megy a hűtőbe 1 napot ázni - másnap ha makróba belefér megy a tetejére áfonya/eper).vacsorára: tonhal saláta? Van aldiban pl saját tonhal egész olcsó, arra figyelj h natúr vízben tároltat vegyél. Salátára mehet só, bors, szójaszósz/tamarin, citrom, egyéb zöldfűszerek, nekem mindig bevált
#165205 én a helyedben lemennék a kívánt testzsír%-ra, már nem lehet messze a cél, pár % gondolom, s utána tisztán tömegelnék - így sose lenne rajtad felesleges zsír, amit te annak érzel. Persze így lehet kicsit lassabban lesz meg az adott izomtömeg, de ésszel csinálva nem sokkal, plusz ezt tudtot sokkal egészségesebben is tolni így - nomeg nem elfelejtve, h ha jól csinálod, s életmódod része lesz (s nem vagy versenyző pl, ami más kérdés) akkor ezt így életen át tudod tartani s tudsz izmosodni, a nélkül h doétáznod kellene már bármikor is.
a rendesen edzeni hsz-t nem tudom hova tenni, lévén rendesen kell edzeni diétán is[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
válasz LanyUs #165206 üzenetére
A zabot mivel eszitek? Én próbálkoztam vele, de nekem nagyon ízetlen volt, hiába próbáltam akármivel keverni.
Többieknek is: vacsorára mit tudnátok ajánlani? Eddig tojást és virslit ettem, utóbbit már nem mióta tudom mennyi zsír van benne, tojást viszont még mindig jobb híján. Bab jutott esetleg eszembe, de hátha van jobb ötletetek.
-
LanyUs
senior tag
Aldiban kapható ez a csirkemell sonka. 68%-a csirkemell és 100g-ben 4 g zsír van, ez nem egy zala felvágott Reggel éhgyomros után én is fehérje zab. Ezt a darálósat kipróbálom, mert a broki+natúr csirkemell vagy rizs+csirkemell kombótól már a hideg is kiráz Köszi a tippet Gyümölcsöt is kicsit szüneteltetem, zöldség marad. Meglátjuk meddig visz ez a löket. Most pár hónapig minden edzés után izomláz lesz
-
Dinter
addikt
Véleményt/tanácsot szeretnék tőletek kérni.
190cm vagyok, alapból vékony testalkatú. Edzés előtt 85-86kg voltam. Januárban kezdtem el újra, akkor elkezdtem tömegelni és felmentem 89 kilóra áprilisra. Akkor a végén elkezdtem diétázni, nyárra csak ne legyen már csupa zsír a hasam. Így most lementem 83.7kg-ra jelenleg. Viszont még mindig sokkal kisebb vagyok, mint szeretnék lenni, és ott van bennem, hogy így hiába edzek, addig úgyse leszek nagyobb, amíg nem kezdek el megint tömegelni.
Jelenleg így néz ki: [link]
Még mindig lenne eltüntetni való zsír, viszont nőni is szeretnék, de augusztusra ne legyek megint csupa zsír, eléggé ördögi kör.. Szerintetek mit kéne csinálnom?
-
EXA
aktív tag
válasz LanyUs #165198 üzenetére
Jó ég, nem is tudom mikor ettem utoljára ömlesztett sajtot, de már felvágottat sem ettem jó ideje, de ja aelod jól írja, nem eszel ilyeneket könnyen lehet 50g környékén maradni, nekem a napi kajám elég egyszerű most, 1. fehérje+zab, 2. pulykamell vagy csirkét leszoktam darálni, azt megszoktam sütni meg rászoktam ütni pár tojást, mellé meg durrantok általában teljes kiőrlésű tésztát, 3. fagyasztott erdei gyümölcs mix+zsírszegény túró+fehérje(erre a kombóra nagyon ráfüggtem ) ez bele turmixba. Ezzel simán lehet tartani 50g környékén.
Angel2014 Hát nem tudom, szerintem ha le akarok menni 13% körüli testzsírra, akkor kénytelen vagyok figyelni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest