Hirdetés
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz nepszter1 #182082 üzenetére
Reszeld meg, krémezd. De inkább előzd meg. Pl szivacs.
Régebben mindig szivaccsal edzettem. Kesztyű nem volt jó, mert ugyanúgy megtört az ujjtöveimnél. Azt mondták: ááá hagyd azt had erősödjön a tenyered. Nahát ennek annyi lett az eredménye hogy tiszta bütykös lett a kezem és emiatt nem ment jól pl a húzódzkodás. Kb leszedtem az elsőre leírt módszerrel, azóta újra szivacsozok és nincs vele gond.[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
-
-
BoscoD55
tag
válasz nepszter1 #176015 üzenetére
A myprotein/gymbeam monohidratok ugyanugy 4000 forint korul mozognak, marmint 500g. De azoknak valami hihetetlenul pocsek ize van, es nekem az edzes utani feherje a nap fenypontja, szoval ugyelek arra, hogy jo ize legyen, igy az Universal monohidratja 800-1000 forinttal dragabb atlagban, azt szoktam venni.
-
atee_13
őstag
válasz nepszter1 #171467 üzenetére
"Látjuk, hogy régebbi vásárlóként kóstoltad az egyik fehérjénket.
Azóta sokat fejlődtünk és kijöttünk 8 új prémium laktózmentes ízzel, amelyet szeretnénk ha megkóstolnál és véleményeznél. Az elmúlt másfél évben rengeteg kitelepülésen vettünk részt, ahol mindenkinek nagyon ízlettek az új fehérjéink, aminek nagyon örülünk! A korábbi fehérjevásárlásod miatt szeretnénk megajándékozni egy 50%-os kuponkóddal és ingyenes házhozszállítással, amelynek segítségével kevesebb, mint 1000 forintért tudod kipróbálni mind a 8 megújult, tesztelt ízünket. Csupán rakd be a kívánt packot a kosaradba ide kattintva, majd használd a " FEHERJE50 " kódot a pénztárnál.
A kóstoló csomagban található, 8db egy adagos laktózmentes Protein Time ízválasztéka:
*Csokoládé *Mangó Smoothie
*Sós karamell *Fehér Csokoládé-Eper
*Banános-Yoghurt *Nugát praliné
*Kókusz krém * Vanília
"
Marathontime lesz nem pure gold -
Madwe
nagyúr
válasz nepszter1 #167047 üzenetére
Szerencsére semmi gond nálam mint most kiderült, 2 hét gyógytorna+izomlazító, gyulladáscsökkentő bogyó... egyik gerincet tartó izmom megmakkant s nyomja az ideget. Ezentúl derékszíj nélkül nem guggolok soha, az biztos (pedig kis súllyal dolgoztam, csak szarul mozogtam felfele kicsit, ez a gerincet tartó kis izom vette át a terhelést s nem igazán tetszett neki, amot kapott )
[ Szerkesztve ]
-
medica
senior tag
-
@tco@
aktív tag
válasz nepszter1 #159540 üzenetére
@nepszter1: Én biztos nem tenném, minek? Spórolni 5 percet az evéssel, vagy az emésztéssel? Számomra értelmetlennek tűnik.
@Jinxb1rd: Szinte biztosan túledzés (esetleg dehidráltsággal kombinálva), ha fáj a fejed pl vagy szuperébernek érzed magad fekvéskor, akkor szerintem tutira ez lesz. Esetleg új tápkieg, pörgető stb.
@acsati: Sanszos, hogy az otthoni kondigépek 90%-ának sorsára jut, ruhaszárító lesz belőle (nézz meg néhány ingatlanos hirdetést vagy apróhirdetést, rengeteg újszerű szobabringa van pl). Jobban jársz ha lemész a kondiba, vagy keresel más sportot. Attól sose félj hogy túlgyúrod magad, ez nem így megy
@HussarF: Nyirokcsómónál? Mert ha nem, akkor görcsre tippelek, esetleg próbálj óvatosan nyújtani meg ilyesmi, masszőr szintén segíthet.
-
aelod
veterán
válasz nepszter1 #159540 üzenetére
Mennyiség függő. Azért a gyomrot szerintem terheli, mivel az emésztés folyamata már a rágás során elindul (amit ugye kiiktatsz a turmixolással). Emésztő enzimek nagyobb mennyiségnél javallottak.
Tegyél egy próbát. Húnóz alapon.[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
bigmasterg
addikt
válasz nepszter1 #157525 üzenetére
Az csak rajtad múlik.
Nem muszáj csaló napot tartani, meg diétázni sem.De van aki szerint inkább érdemes csaló étkezést beiktatni csaló nap helyett.
IFFYM-ben pl ehetsz bármit, csak a mennyiség nem mindegy (a makrók stimmeljenek).
Amúgy meg attól is függ, hogy milyen diétán vagy.
Ketogénban pl nincs csalónap (vagy 1-2 havonta), mert kiesel ketózisból.[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz nepszter1 #157023 üzenetére
Gyakorlatokat nem tudok, de az alvóhellyel mi a helyzet?
Matrac milyen, illetve milyen pozícióban alszol? Hason feküdni nem jó, oldalfekvés ajánlott, így kevésbé (vagy nem) kerül rossz pozícióba a gerinced.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Zola007
veterán
válasz nepszter1 #156701 üzenetére
Nem tudom, de jól teszik
_______Egyébként más légzéstechnikát igényel és az orrlégzés fejlesztésére használják hosszútávos futó és kerékpárversenyzők is.
_______
Másrészt meg a crossfit egy jó öszvér sportág, csak a célközönség egy része divatból csinálja, nem azért mert az jó neki.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
válasz nepszter1 #156600 üzenetére
Simple workout log.
Itt egy rövid útmutató hozzá, de elég könnyen adja magát enélkül is.
(#156596) mike1334
A háromból? Mind a három képen uaz a lány van[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz nepszter1 #156419 üzenetére
pl. ők: http://www.viszlaysport.hu/ / a sportbolt mellett van kb 50 méterrel a kis biotech boltjuk..
-
Zola007
veterán
válasz nepszter1 #153934 üzenetére
még legalább 1 évig
kristályos cuccok nem nagyon romlanak, víztartalom szinte nulla
ameddig a színe, állaga ok, addig nem lesz tőle bajod.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mike1334
veterán
válasz nepszter1 #153938 üzenetére
Best before. "Best before" dates appear on a wide range of frozen, dried, tinned and other foods. "Best before" dates are about quality, not safety. When the date is passed, it doesn't mean that the food will be harmful, but it might begin to lose its flavour and texture.
Ez kajára van, de a táplálékkiegészítőknél is kb ez van szerintem. Csökken a hatékonysága vagy akár meg is szűnik. Ha elszíneződött vagy fura szaga van, én már nem enném meg. Mondjuk ez én vagyok, nem tanács volt, nem vagyok sem orvos, sem gyógyszerész, felelősseget se vállalok a leírtakért, rád van bízva, hogy mennyire vagy bátor
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
marked one94
őstag
válasz nepszter1 #147653 üzenetére
Irok én neked.
Evezes ruddal, evezes kezi sulyzoval, evezes geppel, felhuzas, t rudas evezes.Masik heten: evezes kezi sulyzoval, felhuzas, evezes geppel, t rudas evezes, evezes ruddal.
Kovi het: felhuzas, evezes ruddal, t rudas evezes, evezes kezivel, gepes evezes.
4. Het: t rudas evezes, gepi evezes, felhuzas, evezes ruddal, evezes kezivel.
Ez egy honapra eleg lesz
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz nepszter1 #135351 üzenetére
ez inkabb ilyen inhuvely gyanus. pihentetni kell tobb hetet (3-4) aztán lassan minimal sullyal gyogyterapia szinten terhelni, ugy gyorsabban javul mintha csak pihen.de elobb mindenképp pihentetnem
nyilvan komoly diagnózist csak a doki tud mondani, de altalaban ilyesmi a gond ill a megoldas
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
őstag
-
Woodslave
félisten
válasz nepszter1 #111653 üzenetére
Előző cikkemben említettem, hogy sajnos az állati fehérjék mindegyike nagyon magas metionin tartalmú (tojás, húsok, halak, sajtok, stb.) és ez függ össze az igf-1 megnövekedésével, a vörös húsok különösen kerülendők (ezért is tiltott ezek fogyasztása rák esetén), az állati fehérjék közül csak a tejsavófehérje kivétel. Jó tudni, hogy a tejsavó fehérjén kívül bizonyos növényi fehérjék nagyon kedvezőek ebből a szempontból: hüvelyesek mindegyike (borsó, bab, csicseriborsó, lencse), kendermag, rizs, stb.
Abszolút fehérjeminimum (vagy más néven nitrogén egyensúly) fogalmáról röviden: egy átlagos ember a nitrogén bomlása miatt napi 15-20 gramm fehérjétől „szabadul meg”. Gondold végig, hogy egyetlen testépítő sem épít be egy csirkecombnyi izmot önmagába naponta, ez mérettől függően körülbelül 40g fehérjebevitelt jelent. A szervezet fehérjeraktározó képessége korlátozott, ezért a szükséglet fölötti bevitt fehérje lebomlik, cukrokká vagy zsírsavakká alakul. A májban a dezaminálás révén keletkezett ammóniából karbamid keletkezik, amelyet majd a vizelettel a vesék választanak ki. Így e szervek túlzott "munkára" kényszerülnek. Ezt mindenképpen érdemes megfontolni a fehérjék mennyiségének beállításakor, mert ugyanazt az energiát zsírsavakból és biztonságos szénhidrátokból is bevihetnéd és nem okoznál a májnak plusz felesleges munkát. Aki védeni szeretné a máját és a veséjét, az mindenképpen fontolja ezt meg.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
ooooobi
senior tag
válasz nepszter1 #107382 üzenetére
LEhet be kéne regisztrálnom a magyar oldalra is. Németen 21euro most akciosan. Alapbol is 43. Most mindent nézzek meg hol adják olcsóbban? Pár euró különbség nem lenne gáz, de itt már több mint kétszeres. Szerintem itt valamit elrontottak az oldalon a 250grammos 2620 forint, ilyet azért nem nagyon szoktak csinálni
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
gaborn1
tag
-
Zola007
veterán
-
Apollyon
Korrektor
-
syl5
őstag
válasz nepszter1 #99196 üzenetére
Pár hete jártam a Frangepán utcai outlet-ben, elég nagy raktár, nem tűnnek kóklereknek.
Aztán, hogy maga a termék milyen azt a fene se tudja, és senki nem tudja neked megmondani, kivéve ha élelmiszermérnök és elemzi.
Én nem vettem semmit, nem célzottan mentem oda, csak arra jártam pont és D vitamin kellett volna, de nem volt. A csaj úgy nézett rám egyébként, mint egy ufóra, hogy D vitamint keresek. -
nagyúr
-
syl5
őstag
válasz nepszter1 #74429 üzenetére
Mondok neked valamit.
Lófaszt nem ér a vitamin a megbetegedés megelőzése céljából.
Sőt még talán jobban le is terheli a szervezetet, ha naponta óriási dózisban viszel be vitamint, feleslegesen.
Ami segít:
- soha nem piszkálom magam tömegközlekedés során, még nem is vakarózok
- amint végeztem azonnal kezet mosok, hazaérek, melóba érkezek első dolog kezet mosni. Nem WC és kézmosás, fordítva. Idegen helyre megyek, első dolog, elmegyek mosdóba.
- nagyon sok zöldség, moderált ch, megfelelő telítetlen zsír, rengeteg víz, semmi idegen eredetű kaja
- mindent forró vízzel megmosok, mindent. Étel, zöldség, tojás, munkahelyen evőeszköz.Vitamint szedek, de van úgy három napig elfelejtem, és akkor kimarad. Leginkább csak fáradtság leküzdésében segít semmi másban.
Tipp:
Sok kézmosás, mindent megmosni ami érintkezik a száddal közvetve, vagy közvetlenül, glutamin, minden nap egy pohár organic tea (natúr! kamilla, zöld, fekete), full tiszta kajálás, vitamin 3-4x egy héten.[ Szerkesztve ]
-
zsolt1225
aktív tag
-
Zola007
veterán
válasz nepszter1 #74345 üzenetére
nekem olyan mint a 2. linken, pont ilyen szép "babakék" színben, ahogy Brad Pitt löki: [link]
Viszont legalább 45 centi széleset vegyél, ha lábhoz akarod használni
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest