Hirdetés
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
válasz gyuri860213 #163197 üzenetére
Egyszerű a teszt. Egyél egy falat házilag készített rántott csirkemellet. Utána egyél a mirelitből. Semmi hasonlóság nem lesz. Sem ízre, sem állagra.
Volt egy ismerősöm, Aki vágóhídon dolgozott. Azt mondta, hogy csak a kommunális hulladékot szállítják el Tőlük. Mindent felhasználnak, ami az állatokból származik. Még a tollakat is bedarálják. Fel lehet azt ütni ízfokozókkal, hogy ne érezzed. Vajon mitől alakul ki a sok étel allergia, intolerancia és egyéb gyomor problémák?
Értem én az elvet. Ha már meg kell ölni az állatokat, akkor használjuk fel teljesen. Ne kelljen kidobni semmit.
Ha jól tudom a Valdornak van frankó mirelit rántott csirkemellfiléje. Olyat már ettem. Annak másr hasonlít az íze és az állaga.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
gyuri860213
tag
válasz Apollyon #163195 üzenetére
Ausztráliában a sok elhullott és elütött kengurut pl feldolgozzák kutyakajának
Milyen frankó sovány vörös húson élnek ott a kutyák Ez sehogy nem kapcsolódik a mirelithez, ne keresd az összefüggést csak úgy eszembe jutott.
Valami olyasmit írnak az ilyen panírozott csirke izére hogy csontról mechanikusan lefejtett húskészítmény. Gondolom a mócsingot és inas részeket lekaparják aztán zabálj paraszt.
Persze olyat is láttam hogy valóban mellfilé volt előre panírozva. -
aelod
veterán
válasz gyuri860213 #163194 üzenetére
Én szoktam venni sparban mirelit paníros csirkemellet. Nincsenek rossz makrói, viszont sütőben csináljuk meg nem olajban.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Apollyon
Korrektor
válasz gyuri860213 #163194 üzenetére
A mirelit rántott izéket én inkább ürgehúsnak hívom, valszeg valami hasonlóból is van.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
gyuri860213
tag
válasz benfolds #163186 üzenetére
Mielőtt totál tévútra viszed magad. Heti 1x csalókajának bármi jó amit otthon megcsinálsz magadnak. De napi szinten fél kg-t ebből megenni az totál faxság. Előrepanírozott, gyárban pálmazsírban elősütött majd otthon még 1x készre sütött szar. Gondolj bele mennyi zsírt-olajat magába szív... eladják 1300 ért úgy hogy a nettó hús benne 800g. De lehet én tévedek, ha valaki olvassa és reagál látjuk...
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
Omega 3 [link]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
benfolds
őstag
egy tök jó beszélgetés király lászlóval. (különdíjat érdemelnek a kigyúrt izmokhoz passzoló fotelok ) derék, hát, térd stb fájósoknak különösen ajánlott, mond pár hasznos dolgot. amin meglepődtem, az a verseny utáni 4 hetes leállás, amikor csak kardió meg nyújtás van. elég hosszúnak tűnik. amúgy a testépítő versenyzők közül ez a csávó az egyik legértelmesebb szerintem, nem véletlenül jutott el oda, ahova.
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
válasz MATEO6600 #163183 üzenetére
egyébként amikor gyuri mondta ezt a panírozott csirkét, akkor tökre a bcaa-s dolog jutott eszembe. értem, hogy nem jó a panír, de baszki, az a pici liszt kb annyit számíthat mínuszban, mint a bcaa pluszban. ne őrüljünk már meg...ha így szereti a fazon, akkor egye így, aztán legfeljebb kicsit többet kell dolgoznia a teremben. no offence, ez a véleményem. ha mondjuk kockacukorról lett volna szó, én is elküldtem volna gyuri helyében.
-
benfolds
őstag
válasz gyuri860213 #163182 üzenetére
próbáltam rá többször utalni, hogy miért közelítem meg másképpen ezeket a problémákat, mint te (annak ellenére, hogy alapvetően én is úgy gondolom, hogy csak biorobotok vagyunk, és amit pszichének, léleknek, személyiségnek stb-nek gondolunk, az is csak biokémia. most ott tart a tudomány, hogy valószínűleg szabad akarat sincs, mert amit mi annak hiszünk, az is korábban eldől már biokémiai szinten.) anélkül, hogy mélyebben belemennék: 2013-ban 58 kg voltam a 178 centim mellé, kb. egy poharat nem tudtam felemelni, nemhogy edzeni. volt, hogy egy hétig nem találkoztam, nem beszéltem emberrel. volt hogy 4 napig nem ettem semmit. volt olyan, hogy 5 napig egy percet nem aludtam. nagyjából lemondott rólam mindenki. el tudod képzelni, hogy mennyire érdekelt, hogy mennyi a tsh-m? szerintem az orvos is kb. úgy volt a vérképemmel, hogy tök jó, hogy egyáltalán még folyik vér az ereimben. (vagy leszarta, nem tudom). 2020-ban ott tartok, hogy 72 kg vagyok, heti 3-4-szer csinálok kemény, súlyzós edzéseket, emellett biciklizek (tavaly csak hétvégéken mentem 4200-at, most január-februárban is már 600-at). növelem az izomtömegemet (hogy mennyivel nőtt, azt nem tudom pontosan, 65 voltam, amikor elkezdtem edzeni, a növekményben van némi háj is, de nem sok. ha tükörbe nézek, egyértelműen látszik, hogy jóval izmosabb vagyok, mint voltam). emberek közé is kimerészkedek, sőt, tavalyelőtt befejeztem az annak idején félbehagyott egyetemet és lediplomáztam. a lényeg, hogy ennyi pozitív változás után szerintem nem meglepő, ha nincs betegségtudatom az 5,7-es vércukromtól meg a nem tudom mekkora tsh-mtól. ennek ellenére persze simán lehet, hogy igazad van, és nincs minden rendben a pajzsmirigyemmel. most egész jól vagyok, de az alapproblémám olyan jellegű, hogy folyamatosan dolgozni kell rajta, hogy tudjam tartani a formámat minden szinten. (kb. olyan, mint egy cukorbetegség. ha észnél vagy és betartod a szabályokat, akkor teljes értékű életet élhetsz) igazából a gyúrás is ennek a munkának a része. ezek miatt a tapasztalataim miatt mertem neked is azt ajánlani, hogy próbáljatok meg a barátnőddel egy picit elszakadni a laboreredményektől és másképpen tekinteni a problémákra. nem biztos, hogy mindennek a pajzsmirigy a forrása. ki kell lépni a megszokott rutinokból, gondolkodási sémákból, ha eddig így csináltátok, akkor most csináljátok egy picit máshogy (rémlik valami az edzéstervek váltogatásából?). ha szeretitek orvosokra bízni magatokat, akkor érdemes olyan orvoshoz is elmenni, aki nem szomatikus eredetű betegségeket gyógyít (most szépen körülírtam). hátha egy új rálátás segít észrevenni valamit, amit eddig nem sikerült. peace.
-
MATEO6600
őstag
válasz gyuri860213 #163182 üzenetére
Szerintem hagyd. Ez olyan mint mikor valaki idejön és megkérdezi milyen glutamin és bcaa-t szedjen, mi meg mondjuk hogy semmilyet mert nem kell, de az illető nem tágít.
-
gyuri860213
tag
válasz benfolds #163176 üzenetére
Figyu, nem tudom mire gondolhatsz de ha 7! év alatt nem jött helyre magától akkor nem is fog valószínűleg, ha csak valami nyomelem vagy vitaminhiány lenne (szelén, D-vitamin, jód) akkor az talán rendeződik, de nem így van. Lehet valóban egy vírusos gyulladás miatt a pm állomány egy része elhalt ezért alacsonyabb a hormontermelés és magas a TSH, passz. Az éjszakai ébredésed háttérében is ez állhat, vagy az alacsony kortizol. Ilyen értékek mellett ráadásul te kemény bicajos túrákat csinálsz ami külön árt mind a pm-nek mind az IR-nek. Nekünk megtiltotta a doki hogy aerob edzést csináljon a párom! sőt még 30 percnél hosszabb súlyzós edzést sem csinálhat, pedig neki jobbak a PM értékei mint neked.
Az a gond hogy amíg te az osztott edzéseden agyalsz és nem ezen addig sosem fogsz helyrejönni. Másrészről viszont, rosszul működő endokrin rendszerrel rohadt nehéz mind fogyni mind izmot építeni, arról nem is beszélve hogy csak tetézed a bajt az túledzéssel.
A doki akit ajánlani tudnék nem híve a túlgyógyszerezésnek, csak akkor írja fel ha tényleg muszáj, és nem a laborodat nézi elsődlegesen hanem a tüneteket, aztán a kiváltó okot keresi.
De vettem, nem vagy vevő rá a továbbiakban remélem sikerül helyrejönnöd. -
stratova
veterán
Üdv!
Bár edzőterembe még nem jutok el rendszeresen (jelen idő beosztásunk mellett, a többség bezár 22-23 felé mire elcsendesedik a lakás és 5-6 felé kell nekiállnom, ha csak az utolsó sorozatomnál zsiványkodik a kölyök körülöttem). Így jobb híján ottton kezdtem pár hete bevezetni egy gyakorlatsort, súlyzós és fegyenc keverék 2-3 naponta.
4x
33+17 fekvő (az utolsó sorozatban csak kb 3x17 bontásban megy)
25+5x10+10kg bicepsz (közte kb 2 nagy levegő a végére 20+5+5)
1:45-1:30 pseudo planche push up
1:50-2:20 hollow body hold
2:00-2:20 híd
A gyakorlatok között ~2 perc pihenővel.A fenti csomagból az egyik gondom a bicepsz, mert szeretnék nagyobb súlyra váltani, bár az otthoni elhelyezése leleményességet igényel kérdés mekkorára érdemes, ha a maximumom 10 mp pihenővel 25+15, a következő emelést a bal karom már nem bírja.
A másik a váll/hát, mert bár maga a gyakorlat tetszik, még nem tudon igazán jól adagolni (itt ugye nem mindegy mennyire dől előre az ember.
A tökmagnak bejött pár fegyenc videó amit néztem, gondoltam legalább valami jót lessen el tőlem, ne csak a lököttséget.Bármilyen építő észrevételt előre is köszönök.
-
sutyesz96
őstag
válasz gyuri860213 #163175 üzenetére
Te az angel haverja vagy?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
benfolds
őstag
válasz gyuri860213 #163175 üzenetére
éppen ez az, hogy én tudni vélem a kiváltó okot, és úgy vagyok vele, hogy amíg azt nem teszem rendbe, addig fölösleges orvoshoz futkozni. rajta vagyok az ügyön, és ez már a vérképemen is látszik. jó, utoljára (2 hete) csak vércukrot néztek, ami 5,7 volt. tudom, nem mond sokat, mert terhelésest kellett volna stb. de azért talán mégiscsak jobb a kevés, mint a sok. két vérképet találtam, az egyik 2013-as, a másik 17-es, érdekes módon a tsh-m javult (pedig a doki 13-ban azt mondta, hogy ez magától nem fog javulni). de mondom, nem látom értelmét annak a megközelítésnek, hogy a számokat tegyük rendbe. fejben és életmódban kell rendbe jönni, aztán utána lehet nézegetni a számokat. a másik, hogy neked nem kell magyarázni, hogy az endokrin rendszer milyen bonyolult, abba eredményesen belepiszkálni kb. olyan mutatvány, mint a kártyavár közepén kicserélni egy kártyát. (egyébként 2003-ban volt egy súlyos vírusos fertőzésem, az is nyomot hagyhatott a pajzsmirigyemen. valszeg mononukleózis volt, két hétig voltam kórházban. úgy megdagadt a mandulám, a torkom körül a nyirokcsomóim, hogy alig kaptam levegőt)
-
gyuri860213
tag
válasz benfolds #163173 üzenetére
LOL... TSH csak pitcit van hatarertek felett? saccra akkor olyan 6 korul van? tudod az mit jeletn? hogy baromira alulmukodesed van. 2 felett mar kezdod alulmukodesrol beszelunk. en kete eve nezettem eves nagylabornal es 1.3 volt a tsh. ezt egy korzeti endo vagy belgyogy doki sem fogja neked elmondani mert nem tehetik meg, kezelni kellene, foglalkozni veled. a vercukrod is majdnem jo? az fasza de IR nel 4-5 pontos terheleses cukor es inzulint is kell nezni. az reggel ehgyomros onmagaban semmire sem eleg. ha itt lenne Zola ezt mind elmondana mert atesett ezen. lehet szepiteni a dolgokat de az elmondottak alapjan te bizony pm alulmukodesben szenvedsz, ami hozhat magaval egy Inzulrezisztenciat. es ott is van 99%. nezd szivesen segitek mert 5 eve elek ezzel egyutt napiszinten. de akkor ne dugd homokba a fejed. kuldd a friss leleteidet , megnezem, tudok ket jo dokit is ajanlani.
jo esetben megtalaljak a gyokerokot, ha nem akkor lehet autoimmun eredetu es akkor eleted vegeig gyogyszer. vagy elhetsz allando faradtsagban es hizasra hajlamosan vagy koveren. nem ismerlek, koptatom a szamat, segiteni akarok de te nem veszel tudomast az into jelekrol. -
aelod
veterán
válasz tibcsi0407 #163172 üzenetére
Technikát nem a maxoddal fogod gyakorolni. Én is szarul húzom de legalább nem annyira szarul mint a PG.
-
benfolds
őstag
válasz gyuri860213 #163171 üzenetére
amit az ir-rel lehet csinálni, az az, hogy betartom a kajálási szabályokat. betartottam, a két héttel ezelőtti vércukor értékem már majdnem teljesen jó volt. a tsh-m utolsó előtti alkalommal szar volt, azt mondta a doki, hogy nem kell hozzányúlni egyelőre, de nem lesz jobb. érdekes módon, amikor utoljára nézték, már az is csak egy hajszálnyival volt a határérték fölött. azt már alig merem mondani, hogy decemberben ott tartottam, hogy szemüveget kell csináltatnom, mert hónapok óta igen szarul láttam. egy hónapja viszont már többet vagyok ébren nappal, mint éjszaka, napfénnyel is találkozom, érdekes módon kb. egy hét alatt egész jó lett a szemem, ugyanolyan, mint mielőtt szarabb lett volna. ez tart folyamatosan 3 hete. semmi csoda nem történt, úgy néz ki, hogy ennyit számít a nappali/éjszakai életmód, meg az, hogy 4-5 órákat alszom, vagy 6-8-at.
-
benfolds
őstag
válasz gyuri860213 #163168 üzenetére
köszi, alapból nem érzek semmi negatívat, de nagyon meglátszik az edzésemen, hogy mennyire vagyok pihent éppen. ma pl. oltári szarul ment a mellezés, nem is értettem. picit próbáltam csiszolgatni a fekvőtámasz technikámat, először arra fogtam, de rá kellett jönnöm, hogy alapból fáradt vagyok. de ilyen visszaesésre nem emlékszem, hogy volt-e korábban. olyan volt, hogy ugyanazt a munkát sokkal nehezebben tudtam elvégezni, de olyan nem nagyon, hogy ugyanazt a munkát ne tudtam volna elvégezni.
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
válasz tibcsi0407 #163161 üzenetére
értem, de mindkét esetben megedzel mindent egy héten. én meg ha négyfelé szedem és tartom a minden másnapi edzés ütemet, akkor csúszik az egész és első héten még megedzek mindent, második héten már úgy jön ki, hogy az egyik izomcsoport a harmadik hétre csúszni. a kérdés lényege az lett volna, hogy ez mennyire gáz. most ugye még egy picit gyakrabban is edzek minden izomcsoportot, mint heti egyszer, mert 30 nap alatt ötszöri edzés jön ki izomcsoportonként (30 nap/2 nap (minden másnap edzés)/3-as bontás). persze van néha csúszónap.
-
aelod
veterán
válasz tibcsi0407 #163163 üzenetére
Ja mutathatnád a know howt
A héten húztam egy könnyű 190et. Nem mertem feljebb menni éreztem, hogy nem kell erőltetni."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Speeedfire
félisten
válasz marked one94 #163162 üzenetére
Nálam
H teljes test
Sz alsó test
P felső testFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
dugynok
senior tag
válasz logaritmus #163149 üzenetére
Zserbós szar, semmi köze az ìznek hozzà. Meggy-joghurt faxa
-
S e t h
nagyúr
válasz tibcsi0407 #163146 üzenetére
Virágpor a megoldás.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
tibcsi0407
félisten
válasz marked one94 #163162 üzenetére
Mert Te egy kakukktojás vagy.
Viszont szívesen megtanulnék szépen felhúzni. Sosem tudtam és nem is erőltettem igazán, pedig nagyon hasznos lenne.utdetailing.hu
-
marked one94
őstag
válasz tibcsi0407 #163161 üzenetére
Nekem meg igy van
1. Nap mell kar lab +kie
2. Nap mell kar lab +kieg
3. Nap mell kar lab +kieg
4. Nap mell kar lab +kieg
[link]You'll Never Walk Alone
-
benfolds
őstag
válasz tibcsi0407 #163151 üzenetére
most háromfelé van osztva ugyanez. minden másnapi edzés ugyanígy. kicsit tartok tőle, hogy túl sok lesz a pihenő négyfelé szedve.
-
Angel2014
addikt
válasz tibcsi0407 #163156 üzenetére
Attól függ hogy edzel ,általában szuper szettben tolják.
Mivel a vértodúlás azonos helyen marad így jobban fejlődsz majd tőle.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
tibcsi0407
félisten
-
Angel2014
addikt
válasz tibcsi0407 #163151 üzenetére
Mell-Hát
Mell-BicepszHát-Váll
Ezekről hallottam Fénykoromban.
Ati007 :
[ Szerkesztve ]
-
Ati007
őstag
Angel beindult újra , a legszebb mikor bizonyítani szeretné ki hazudik úgy hogy ő kismilliószor bukott itt le
azért nem megy neki az aelod matek mert a képeken nem csempe van mögötte -
atee_13
őstag
De hány éves a kapitány?
-
logaritmus
tag
Nutriversum wheybe van valami nagyon fasza íz ami tényleg jól sikerült? vagy egyéni preferencia így felesleges erről kérdeznem?!
-
lacos001
senior tag
Látom újból làngol a szerelem... Bànom, hogy nagyon egyoldalú
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #163143 üzenetére
Vegyük még 1x át ezt a matekot!
2015 -ben itt hány éves vagy amikor felkerült a kép? ? és 17 éve edzel majd az segít kiszámítani az egyenletet.
Ha most vagy 28 de az is kétséges..akkor ott 23 voltál igaz? Na most a 17 ből is levonok 5 öt az 12
Szóval akkor te már 11 évesen edzettél, úgy hogy nem vagy alig látszódott , de az utolsó 1 évben IFFBB bikini bajnok lettél eresen és tisztán.
Na ezt elő tudod adni pár forum társnak ,hogy közben engem sértegetsz,de nekem nem!!
-
aelod
veterán
válasz tibcsi0407 #163142 üzenetére
Azt hittem, hogy 155 cm és 70 kilós tiszteletlen román vagyok
-
aelod
veterán
válasz logaritmus #163140 üzenetére
Mindenkiről is, hogy legyen mit berakni, hogy volt ilyen is
[ Szerkesztve ]
-
logaritmus
tag
Angelnek valami albumba vannak meg ezek a képek mindenkiről?
-
atee_13
őstag
Az FBI-CIA bekaphajta Itt megy az igazi információáradat
-
aelod
veterán
válasz Angel2014 #163134 üzenetére
:DDD tudod én a saját képeimet teszem ide nem másét.
Az első képen 2év koleszos mell bicepsz edzés utáni első konditeremi év endes edzését látod. A második pedig 10évvel rá készült.Megint az erekkel jössz majd beszélj az IFBB főbírójával, hogy vezessen be egy vascularity fordulót is
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #163133 üzenetére
Ez nem tíz év!!! Megint
kamuzol!Ez a 2015 -ös képeid!
És itt lehet látni a mell az alkar láb váll mennyire elmarad ahhoz a képhez amit felraktál!
Jaaaa izmost voltál azért itt is a tzs százalék sem sok de egy darab ér nincs sehol!
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz Speeedfire #163127 üzenetére
Nem, azt írtam, minél közelebb vagy a genetikai határodhoz, annál több dolgot kell bevetned. Értsd ha teszem azt naturál 8% tzs és 20 kiló izom a határod, akkor csak úgy érzésre lehet h olyan 20% tzsig és 10 kiló izomig simán eljutsz, de ha ennél tovább akarsz haladni, akkor azt már rendesen menedzselned kell. Valamint a fentebbi számoknál maradva, ha te 5 kiló izomról és 40% tzsről indulsz, akkor onnan 20%ig és 10 kilóig nagyon hamar eljutsz, utána már egyre lassabb s egyre több erőfeszítés lesz. Azt azért ne hidd h a genetikai határodig eljutsz úgy, hnem menedzseled akkor oda fogsz eljutni, ahol a tested jól érzi magát, ami lehet 18-25% tzs között valahol a nagy átlagnak.
Nézd, nyilván tök jó, h elkezd az ember foglalkozni az egészséges étkezéssel és testmozgással, s látványos is lesz sokáig ez a fejlődés, ha nem próbálja meg számolni a makróit, nincs protesszív overloados edzésterve vmi jó osztással, heti 2x megmozgatva az adott izomcsoportokat, s sokáig ez menni is fog, de utána beleütközöl egy falba, aminél tovább nem fogsz jutni, pedig még bőven tudnál, ha szeretnél.
s igen, ahogy aelod is írja, rengeteg olyan ember jár termekbe, akik évek óta nem fejlődnek, pedig heti 3-5x lejárnak, normálisan esznek kb, főleg a nagy átlaghoz képest... egészségesebbek is a nagy átlagnál, de évek óta megragadtak azon a +5-10 kiló zsírfeleslegen és -5-10kiló izmon, amit még simán magukra tudnának tenni.
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
mennyire lenne hülyeség egy négyfelé osztott edzésterv? 1. váll, hát 2. bicepsz, tricepsz, 3. mell, has. 4. láb, has
az 1. és a 2. nap így jó szerintem, mell - has mellé meg nem bírom betenni a lábat, sok lenne. mivel minden másnap edzek, így 1. héten minden izomcsoport sorra kerülne, a következő héten viszont már csak három edzés van, így egy izomcsoport a harmadik hétre csúszna (1: h, sz, p, v 2: k, cs, szo) -
Speeedfire
félisten
-
tibcsi0407
félisten
-
Madwe
nagyúr
válasz Speeedfire #163120 üzenetére
Nem teljesen. Én azt mondom, h egy bizonyos szint után menedzsment nélkül már nem tudsz haladni, de ameddig azt még nem érted el, addig csak úgy érzésre is lehet haladni (viszontmenedzsmenttel az is gyorsabb lenne )
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
válasz tibcsi0407 #163123 üzenetére
25-tel már elégedett lennék.
De a végső cél a 15%, szépen lassan év végére.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
tibcsi0407
félisten
válasz Speeedfire #163120 üzenetére
Az jó, addig szerintem 20-25%-ig le tudsz menni.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
őstag
válasz Angel2014 #163119 üzenetére
Nem. Ha beüt az armageddon, akkor én elsőként verbuválok majd egy amolyan walking dead-es, emberevő törzset.
Amúgy tényleg nem spájzolunk, de asszonyéknál a patikában nagyon lerabolták a fertőtlenítőket és maszkokat. A főnök mondta, hogy a nagykerbe beállított a kínai öt misivel, hogy viszi az összes maszkot, nosza.
Semper fi!
-
benfolds
őstag
voltam este az aldiban. érdekes módon 2 zacskó száraz babot még tudtam venni. mi fogyott el 0-ra? a kristálycukor. amikor nem nagyon figyeltem a kajára, akkor sem használtam el 20 deka cukornál többet egy évben (tejbedarába egy pici, meg almás, illetve meggyes pitébe 2-2 kanál) persze biztos a szegények vitték el, akiknek nincs pénze rendes kajára.
-
Speeedfire
félisten
válasz tibcsi0407 #163110 üzenetére
34% a tzs, és 32% az izom 106kg mellett. Január 6-án mértük. 90 napos ciklust tűztem ki, a végén megyek méretni újra. Egész jól haladok, de lehetne jobb is. Sajnos volt pár csalónap.
Madwe: Akkor ugyan azt írjuk mind a ketten. Igazából az edzés, kaja menedzsment "csak" gyorsítja a folyamatokat.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Angel2014
addikt
Ti elkezditek a koronavírusra a spájzolást?
Csepelt és Szigetszetmiklóst kiürítették szinte nullára.
Ha beváltják a karantént termeket is lezárják gondolom majd.
[ Szerkesztve ]
-
roti86
őstag
válasz Madwe #163117 üzenetére
Látom képben vagy. Igazad van, mindenbe bele lehet kötni, de Greg sem mondta, hogy teljesen hülyeségeket beszél, csak néhány ponttal nem ért egyet.
Amit mindenki mondogat, hogy kb. 1%- testsúlynál nem szabad többet leadni egy hét alatt. Türelem kell hozzá, ha mondjuk 100 kg-ról akarsz fogyni 80-ra.. Én könnyen beszélek, 83kg-ról indultam 2 hónapja, most vagyok 80 kg.
-
bigmasterg
addikt
-
Madwe
nagyúr
válasz roti86 #163111 üzenetére
Ezért meg nem érdemes diétázni sem, akkor most mi legyen ?
Greget és a kirohanásait én is bírom, igazi popcorn huszár (szó szerinti és átvitt értelemben is ) -
Madwe
nagyúr
válasz Speeedfire #163109 üzenetére
Részben igazad is van meg nem is szerintem
Attól függ honnan indul az ember: van az a szint, amikor kb ha az üditőt elhagyod, már látványos a fejlődés sokáig. Aztán ha a hozzáadott cukrot. aztán heti 10 perc kocogás is sokáig sokat lendíthet.
Van az a szint, amikor még elég, h egészségesen eszel, de nem feltétlen számolod a makrókat s elég ha rendszeresen gyúrsz, de nem ideális felosztásban s intenzitásban. De egy idő után ez is kevés lesz.Pl én amikor 135 kiló voltam, 40% körüli tzs értékkel, nulla mozgással s dohányzással, valszeg az általad vázolt módszerrel is repültek volna rólam a kilók s egyre jobban éreztem volna magam.
Azonban részemről olyan 20% körüli tzsnél már az egyébkén követett makróimmal s rendszeres de nem tervezett edzésemmel elértem egy plafont, amikor nagyon belassultak a dolgok s ez majd fél évig tartott. Kicsit átszerkesztett makrókkal, jobban kidolgozott edzéstervvel hirtelen el is indultam lefele megint, 15% tzs alá, cél a 10 alatti hosszabb távon, ha tartható.
Minél közelebb vagy a genetikai potenciálodhoz, annál lassabb ez s nehezebb s annál optimálisabban kell csinálnod, annál több dologra figyelve. Nyilván ameddig van rajtad 20+ kiló felesleg s addig semmit nem tettél a testedért, akkor eleinte kb bármit teszel, rohamosan fogsz fejlődni
-
roti86
őstag
Na ezért nem érdemes tömegelni: Link
A videó angolul van. Bírom a palit egyébként, ő legalább őszinte, van tapasztalata bőven és bevallja, hogy nem naturál
-
tibcsi0407
félisten
-
Speeedfire
félisten
válasz gyuri860213 #163100 üzenetére
Nincs fotó, mert a 172 centimmel 106 kg-ról indultam. Felesleges. Most már 94.7-nél járok. 101 kg-nál voltam testösszetétel mérésen. Áprilisban megint megyek.
Én csak arra akartam utalni, hogy ha már valaki eljár, már többet tesz, meg ha oda figyel a kajára. Úgy is fog fejlődni. De tény, hogy minden apró dolog számít, ha ki akarjuk hozni a maxot. Ezt saját magam bőrén is tapasztalom. Tavaly is fejlődtem, de idén edzővel sokkal gyorsabban.
De remélem nyáron tudok majd egy before/after fotót tolni, ha beesek 75-80 kg-ra.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
t256
őstag
válasz gyuri860213 #163095 üzenetére
Szia!
Én 5 körül szoktam végezni a Vidában. Akkor már kezd gyűlni a tömeg, de el lehet férni.
A gépparkra nem lehet panasz. Nagyon jók a gépek és működnek is. Folyamatosan fejleszti a Vida Zoli. Nemrég érkezett 3 új gép. A héten pedig színes Ivanko tárcsák érkeztek.A közösség egész válozatos. Ugyebár ott vannak a Mester versenyzői, Akik ott edzősködnek. Van 1-2 kokszos is, Ők nyugisan edzenek. Előfordul néhány nyugdíjas sporttárs is. A többi pedig a nagy átlag. Ott vannak azok, akik évek óta járnak, de nem fejlődnek, azok is akik fejlődnek. Végül a környéken dolgozók.
Volt néhány idióta is. Az egyik srác fél percente nevetett valamin. Roppant idegesítő volt. A Januári bérlet áremeléssel (200 Ft!) eltűnt.
A zuhanyzókra ráférne egy alapos felújítás. Egyébként nagyon rendben van a terem. Két férfi öltöző is van.
Ha jól parkolsz le, akkor a terem egyik ablakából szemmel tudod tartani az autódat.Szerk.:
Sajnos itt is csak egy hipernyújtó van. Egy vízszintes. Én nem szeretem, valahogy nem természetes. Van viszont egy lábemelő gép, ami olyan, mint egy fordított hipernyújtó. Nem a törzsed emeled, hanem a lábad.
[ Szerkesztve ]
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Madwe
nagyúr
válasz gyuri860213 #163103 üzenetére
Ilyenbe még nem futottam szerencsére, eddig egyedül ami zavart, az h csak egy hypernyújtó (ez a magyar neve ?) gép van alsóhátra... De ha nagyobb s jobban felszerelt a Vida, akkor lehet én is átnézek 1-2 alkalomra, s ha az is jó tömeg szempontból áttérek
-
aelod
veterán
Peakben szerencsére hamar megcsinálják ha valami elromlik. Gildában ráqrták, hogy javítás alatt és ott volt kb. 3 hónapig
-
tibcsi0407
félisten
Gyere ide Nyíregyre a Cutlerbe. Jól felszerelt, nem mindig vannak sokan. Mi az a pár óra utazás?
utdetailing.hu
-
Madwe
nagyúr
válasz gyuri860213 #163099 üzenetére
Elképzelhető Miért gondolkozol a váltáson? neked már sok ami itt van 5-7 között?
Én 3 hete kezdtem el ide járni, változó h reggel 7-9 vagy du. 5-7 között... elötte a Venturába jártam lustaság miatt (pár perc séta otthonról vs 15 perc séta, na ) -
aelod
veterán
válasz gyuri860213 #163095 üzenetére
Képeket láttam de főleg kokszos Jóskákat mutatnak
Akarod mondani szálas Angelt láttál."It's simple, if it jiggles, it's fat."
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
- DIVA Kerámia hajkefe új 6hó jótállással!
- Motorola TLKR T61 walkie talkie
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest