Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kulfoldi

    aktív tag

    válasz blazsey2 #1710 üzenetére

    Ejha, jol megmondtad! :) Nem szoktal te szemelyeskedni, meg rosszat kivanni masoknak, raadasul most elegge arnyekra vetodtel. Ki mondta, hogy ez a legjobb modszer! Dicsertem valahol? Olvasd el mit irtam. Tobben is hisztiztek, hogy igy nem lehet megcsinalni, meg nem kepesek (es/vagy nincs ertelme - tenyleg nincs emiatt) fentmaradni 24 orat (en sem) es igy ez milyen baromsag mar, meg igy nem lehet megcsinalni. Na az ilyen benazoknak irtam egy megoldast, mert mar fajt olvasni, ahogy egymast tullicitaljak a baromsagokkal. Igen lehet aramszunet, es? Van? A jatekban lehetne mesterseges intelligencia, es? Van? Aramszunet egyebkent akkor is erhet, ha mondjuk lehetne 8 es 16 oranal menteni es 3 reszletben lehetne lejatszani 8 oras etapokban (mint a valosagban) de a 8.,16., 24. oraban aramszuneted van. Biztos nem az lesz az elso gondolatod, hogy hu de jo, hogy legalabb 7 oraval ezelott mentettem! :D De a valosagban is megallhat alattad a technika a 24. oraban is, gondold el a versenyzok fejet ilyenkor! Az meg mindig 100szor valoszinubb, mint egy aramszunet, ugyhogy sok ertelme nem volt a hozzaszolasodnak.

    Ettol fuggetlenul egy szoval sem mondtam, hogy ez a vilag legjobb rendszere, sot. Lehetne benne mentes! Sot lehetne benne confirm request mielott kilepesre, vagy barmi vegzetesre kattintasz! Meg lehetne benne meg sok olyan felhasznalo baratabb opcio, ami ugyancsak nincs. De ezt a problemat meg lehet ugy oldani ahogy irtam, es erre mindenki ra johetett volna, ehelyett ment a tehetetlen hiszti, mikor meg kozeleben sincsenek a 24H-s versenynek.

    De! Ha olyan szemszogbol nezed, hogy a GT5 tenyleg a valaha elkeszitett legjobb jatek lett volna, ahogy azt igertek es tenyleg olyan elvezet volna egy tobb oras verseny (nem pedig akarmilyen autoval raverek 10 es vegtelen kozotti szamu koroket a mezonyre), mint az eletben, es a 24H-s verseny pedig tenyleg a versenyek versenye volna, akkor az szerintem kihozna az atlag juzerbol az allatot, es kepes volna fentmaradni miatta, es tenyleg ugy beszelne a 24H-s versenyrol, hogy o az az 1 a 100-bol aki meg tudra csinalni.

    Szoval nem ez a legnagyobb baj, azt te is tudod jol.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés