Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulfoldi
aktív tag
Hahho mindenki!
En is beszereztem a jatekot, tegnap delutan erkezett, idaig toltam. 10-es szint megvan.
Jatekmenet: Kicsit fura meg nekem ez az egesz. Marmint a fejlodes menete, nem vagom meg mi a haszna a licenceknek, meg ennek a kurva sok autovasarlasdinak, meg a special eventseknek, kicsit nekem ujoncnak ez tul osszevissza, de gondolom ez normalis hisz se a Gran Turismo elozo reszeivel, se Playstationnel nem jatszottam azelott. Persze a szabadsag egyaltalan nem baj. Majd csak megszokom, belejovok es iszonyatosan tetszeni is fog.
Grafika: Hat nem vagyok elajulva, hogy brutalisan oszinte legyek. Mielott elkezdtem jatszani a jatekkal Grid 2-vel jatszogattam, ami ha jol tudom 2009-es jatek, de szerintem sokkal szebb. Persze igy is szep, es igazabol pont leszarom, hogy hogy nez ki, amig nem iszonyu ronda. Ez pedig messze nem az, csak van szebb nala boven. De az is lehet hogy ennyit tud a PS3 videokarija, ami azert mar boven szarnak szamitana szerintem ha letezne PC-re is. De lehet, hogy az 1080p-s felbontas a sok neki. Bar az hulyeseg...na mindegy nem tudom.
Hangok: Szerintem jok a zenek, bar en nem nagyon szoktam bekapcsolni jatekokban, de itt azert vannak boven jo szamok. Egyeb hangok: Motorhangok elmennek, mas hangok jok, kiveve ezek a puffanasok amik koccanasokkor vannak. Az aze nagyon gaz, olyan mint ha Wartburg ajtot csapkodnanak. Gyalazatos.
DE AZ ELMENY AZ MEGFIZETHETLEN! Nagyon jo a jatek fizikaja, bar kormanyom van es azt hittem, hogy mar megtanultam nagyjabol hogyan reagalnak az autok erre-arra, de hat ulj le, egyes volt! Van hogy vert izzadok egy-egy licensz arany, ezust, vagy bronzert. Idealis ives vonalzo nelkul megyek, es van hogy irdatlan szarul merem fel a fektavokat, es komoly hatranyokat szedek ossze, amiket aztan nagyon nehez ledolgozni, es a nagy igyekezetben van, hogy csak meg tobbet bakizom. Szoval nagyon ki kell tisztitani a fejet, es koncentralni a jo helyezesekert/idoeredmenyekert meg kormannyal es nemi tapasztalattal is. Szoval AAAAAA! Nagyon jo a jatek, annak ellenere, hogy vannak hibai, egyelore meg egyiket sem talalom idegesitonek es hala istennek a versenyek/harcok elmenye megsemmisiti ezeket a kis negativ gondolatokat.
Azt hiszem nemileg az IGN-es cikkironak adnek igazat: Szimulator-resz 10/10 (nalam 9.5 egy picit lehetne az AI meg okosabb, de igy is majdnem tokeletes) Csomagolas 10/5 (nalam 10/7 az offline tartalmat tekintve)
Az online tartalmat meg nem ismerem. De szivesen megismernem: Ezert fel fogok venni mindenkit aki itt hidette magat, ahogy igy gyorsan atnyalaztam a kommenteket, ok: krisz82, Marked33, Csokis.
En pedig a meghaltoc neven futok majd. persze lehet, hogy ugy haltok meg, hogy kozben en foleg, de a lenyeg a szorakozas! Remelem egyszeru lesz csinalni szervert/csatlakozni, en meg sosem PSN-eztem, de ami kesik nem mulik.
Na mindenkinek szep napot, akkor majd lesz valahogy valami valamikor remelem.
-
kulfoldi
aktív tag
válasz nokia párti #501 üzenetére
Latom a lenyeget ragadtatok ki! Termeszetesen igazatok van es a dirt 2-rol beszeltem. Menstegemul szolgaljon, hogy reggel 5-6 korul irtam a hsz-t ropke 16-18 ora jatek utan.
-
kulfoldi
aktív tag
Szerintem hagyjatok azokat akik a grafika miatt vennek meg, illetve ugy kivannak a nem gyonyoru grafika miatt. A grafika nem a legszebb, de ezt a jatekot nem is azert erdemes megvenni. Aki a grafika miatt vesz egy jatekot az ugyis altalaban kidobja par napon/heten belul, igy ezt a jatekot tenyleg nem erdemes megvenni azoknak. Most nem azt mondom, hogy mi muertok vagyunk, de aki ezt a jatekot megveszi, az ugyis jobb ha beruhaz egy kormanyra, mert szerintem anelkul nem az igazi. Ez az olyanok ugyis hosszu honapokig, evekig fognak vele jatszani, mert olyan elmenyt ad. Szoval nem kell eroltetni senkinel sem, hogy vegye meg, es ez nem az aki hulye haljon meg az esete, mert nekik tenyleg penzkidobas. Az alkalmi fogyasztoknak ez nem fog tetszeni. Szerintem a GT5 kicsit olyan mint egy versenyauto. Nincs benne klima, meg szervo, es 300W-sem, es kurva kenyelmetlen, de olyat oda****, hogy a fejed kette all.
-
kulfoldi
aktív tag
-
kulfoldi
aktív tag
Azt nem vagjatok, hogy a kormany, pedalok karakterisztikajat hol lehet beallitani, ha az lehetseges? Lehet en vagyok olomlabu, de nekem tul pici mozdulattol tul nagy a gazadaas, elletve a kormanyfordulasi szoget is csokkentenem. Pc-n mindig az elso dolgom kitesztelni mi mikor jo, biztos vak vagyok, de itt nem talalom.
Az a verseny amit most toltatok, ahhoz lehet csatlakozni? Nem vagyok allat, nem lokdosodom. Nem is csetelni akarok, es tok mindegy milyen palyakon, milyen szabalyok mellett, es hanyadik helyen vegzek, csak versenyezni szeretnek. Ha nem publikus, es ha lehet, irjatok mar egy privit legyszi jo lenne magyarokkal versenyezni. Elore is koszi.
-
kulfoldi
aktív tag
Persze, nem rossz a default nem azt mondom, meg orulok, hogy neked pont tok jo. Csak hat erted, kulonbozoek vagyunk. Meg nekem most el van torve a kezem, ezert nehezemre esik adott esetben 900 fokot tekerni rajta. De egyebkent is a 400-hoz vagyok hozzaszokva, plusz szeretem ha van egy kis gaz holtjatek, es a szaturaciok is masok gaz/feknel. De egyebkent ha lehetne allitgatni rajonnel, hogy van a jelenleginel szemelyre szabottabb beallitas szamodra is. De amint latom nem lehet allitgatni, ami eleg szomoru sajnos. Na ez picit zavar.
blazsey2: Rendeben van, csak ugye nem tudom kik azok a mi. Megcsak magyar zaszlot sem lattam a lobbyban. Egyebkent ti is angol zaszloval nyonjatok? Nemzetet lehet valahol valtoztatni? Akkor legalabb kintrol latnam, hogy van magyar szoba.
-
kulfoldi
aktív tag
Toresre:
20. szinttol bedurvul, 40.-tol (!) (hol van meg a vege, ez fasza hir) teljes serulesi modell, mechanikus problemakkal tarkitva.
Yesss! Lehet hogy kesobb meg vannak mas turpissagok is elrejtve! Pl.: 50.-szinttol fasza multiplayer, 75.tol tobb jatekmod 100.-tol uberbunteto grafika, stb. Egyebkent ez mekkora fricska lenne mar! Elejen mindenki lefikazza, aztan eltelik par het/honap es rajon a vilag, hogy mennyire atvertek oket Yamauchi-ek, ok meg jot rohegnek mindenkin. Aaa de kiraly lenne ha valahogy igy lenne! Es mekkora otlet is lenne, azok kapnak meg a fasza jatekot, akik nem adnak fel.
Nem valoszinu, hogy igy van, de azert mekkora huzas lenne, szerintem ezzel kabe jatektortenelmet irnanak.
-
kulfoldi
aktív tag
Csinaltam szervert, magyarok ide nevvel.
-
kulfoldi
aktív tag
válasz nokia párti #598 üzenetére
Hat persze hogy van jo lesz ez sracok!
-
kulfoldi
aktív tag
Azt tudja valaki, hogy az emlitett szaturaciot es holtjatekot hol lehet beallitani?
Illetve, mi a gyakorlati haszna a jogsiknak? (Azon tul, hogy kapunk uj kocsikat, meg tapasztalatot) En mar megcsinaltam 3-at, nehol rendesen felpaprikazva magamat (Pl 3-10), es nem vagyok benne biztos, hogy megeri a veszodest az egesz, ha nem jar komoly elonyokkel. (Pl olyan versenysorozatok, amik csak akkor nyilnak meg, ezeket megszereztem)
Na de vegulis a holtjatek/szaturacio fontosabb volna.
-
kulfoldi
aktív tag
Asszem epp nalad olvastam, hogy olyan PS3-ad van amin megy a GT4, de lehet h tevedek. Ha igen akkor ez tok jo mert fogsz tudni valaszolni, ha nem akkor meg remelem masok.
Szoval, ez miert olyan nagy vaszisztdasz? (nem volt meg sose konzolom, vagyis van mar lassan 3 eve ez a PS3 de hozza nem nyultam, mert a GT5-hoz vettem (akkor meg ugy volt, hogy akkortajt jelenik majd meg) Szoval a PS3 egyebkent nem ismeri fel a PS2-es jatekokat? Es ha nem akkor neked mitol? Mit kell csinalni? Lehet, hogy furan hangzik, de mindenki annyira hasonlitgatja az elozo reszekhez meg mondogatja, hogy itt-ott masabb/jobb mint az 5, en meg tok uj vagyok granturizmo-ugyileg, hogy azon gondolkozom esetleg megveszem a 3/4-et is a kesobbiekben. A grafika ugysem erdekelt sosem annyira.
Szoval most akkor megy a PS3-on a PS2 jatek, vagy nem?
[ Szerkesztve ]
-
kulfoldi
aktív tag
Azert (bar nem vagyok elegedetlen vasarlo) egy par dolgot meg megigerhetnenek. Bar ha lesz fasza online resz szep lassan, mas nem is nagyon kell, de akkor az legyen jobb. Bar ez a one-by-one kicsit elmaszatolasa a dolgoknak. Szerintem fel ev mulva mar egyaltalan nem fognak fejleszteni a jatekra.
Nahat a HUD aztan kurva nagy problema....barcsak nekem is ez lenne a legnagyobb.
-
kulfoldi
aktív tag
Biztos mindenki tisztaban van vele, de az engine restore dolog mukodik, nekem kb. 10%-ot (129>142) javitott egy Lupon (erre csak 4500 volt, gondoltam tesztbol belefer). Ugyhogy gondolom az olajcsere is szamit valamit, a lenyeg, kopik a motor. Ami meg erdekes es neztem, hogy lehet valogatni kulonbozo aerodinamikai elemek kozul, de hogy ezek mennyit szamitanak, azt nem tudni, nincs hozza szamadat, maximum erzesre lehetne, de tegye a szivere az a kezet, aki mar ott tart, hogy 10 koron keresztul tizedre pontosan ugyanolyan idot tud menni, akarcsak egy leglassabb akarmivel is. Igy meg aztan nehez erzesbol tesztelni. Kesobbiekben meg gondolom ahogy bejon a tores, ugy mukodni fog a toredezettseg mentesito is a muhelyben.
Na ezeket biztos mindenki tudta, de azert gondoltam nem art leirni a leendo GT5 tulajdonosoknak.
Ja, mellesleg belevihetnenk valami rendszert az online jatekba, nem gondoljatok? Nekem meg nem sikerult senkivel sem jatszanom innen. Mondjuk egy fix idopont es egy fix szobanev, aztan megy aki tud mondjuk.
[ Szerkesztve ]
-
kulfoldi
aktív tag
válasz sz_abika #669 üzenetére
Aaaaaaaaaa!!! De kiraly volna. Vannak benne logikus kovetkeztetesek. Azert johetne egy megerosites Yamauchitol, hogy ezek hiteles tervek. Bar ez a titokzatos PD member elegge szidta a Sony-t, igy aztan aki ezt megerositi az nezhet uj allas utan valoszinuleg.
Online jatek: Hat akkor legyen a szoba neve: Magyarok ide! es en legyartom mondjuk holnap 21:50-re, azaz 10-tol mehet a moka kifulladasig. A reszleteket megbeszelhetjuk elore itt. En ilyenekre gondoltam, hogy (bar nem emlekszem most igy, hogy online latszik-e a palyak hossza, de ha nem akkor kiirom oket magamnak) 10-20 km-es versenyek legyenek azaz Nurnburgringet es La Sarthet kiveve mindenhol 3-5 korok.
ASM: On (leven, hogy autonkent eleg jelentosen befolyasolja az elmenyt)
Minden mas ki, kiveve TCS, meg talan ABS.Autok, palyak versenyenkent valtoznanak. De ramehetunk egy tipusu autora is, amit mindenki szeret (ha meg tudunk egyezni) es igy akkor mindenki tud ra gyurmazni addig, meg kozelebb tudnank lenni egymashoz, vagyis nagyobb elmeny volna!
Szoval beszeljuk meg.
-
kulfoldi
aktív tag
-
kulfoldi
aktív tag
Aaargh de rohadtul utalom a Lamborghinikat! Egyszeruen rettenetesek! En nem is ertem, hogy lehet ilyen kezelhetetlen szupersportkocsikat (most Gallardo, de szerintem a tobbi is egy rakas szar) gyartani manapsag. Van egy 458 Italiam is de hat az valami egeszen mas kategoria! Az nem csuszik, annal ki lehet kapcsolni mindent, akkor is kezelheto, es kb fele a fektavja, mint a Lambonak. Pedig ez 4WD, az meg csak kozepmotoros, hatsokerek-hajtasu. Ha tenyleg ilyen szar a valosagban is a Gallardo, akkor most eldolt: nem fogok venni. Egyebkent meg szerintem ez eleg rossz reklam a Lambonak, es meg persze biztos vannak mas markak is akiknek szar/vagy epp jol jon ki. Szerintem elkepzelheto, hogy egy ilyen jateknak van merheto hatasa a sportkocsi eladasokra, szoval megertem ha van olyan, hogy egy gyarto nem adja a nevet egy jatekhoz. Lehet, hogy a Lambonak se kellett volna...
Na restart.
[ Szerkesztve ]
-
kulfoldi
aktív tag
Oke, hazudtam, elnezest kerek a Gallardo/Lambo tulajdonosoktol! Nagyon sokat szamit ugyanis a:
1: Jo gumi
2: Sulycsokkentes
3: Aerodinamikai elemekIgy azert mar mas a leanyzo fekvese. De azert a Ferrari akkor is szimpibben viselkedik szerintem.
-
kulfoldi
aktív tag
válasz kulfoldi #678 üzenetére
Sikerult a tegnapi 0.42.134-et megjavitani picit, ma 0.39.034-ig jutottam Dejtonan. Kicsit megpiszkaltam a Mazdat, igy most 927 loeros es kicsit nyalazgattam a valtoatteteleket es az aerodinamikat is, igy sikerult ezt az idot elerni.
Ja egyebkent megtalaltam: ebben a tuning dologban lehet a fek/gaz szaturaciokat vagy holtjatekokat allitgatni, de ez igy kicsit szokatlan (persze realasztikus), ugyanis minden kocsinal kulon-kulon kell beallitani. Mondjuk nem tudom mennyit er, mert ezzel meg nem ertem ra jatszani.
Na akkor jol atbeszeltuk az esti jatekot, aze legyen emberek?
-
kulfoldi
aktív tag
válasz heihachi #698 üzenetére
Szia igazad van, de a jatek 1 hete jelent meg, es egyreszt nem biztos, hogy mindenki ismeri mar az ossze palyat, mert levezetett mar 100000 km-t, meg kitapasztalta mar hogy mikor mire hogyan reagal a jatek. Lokdosodes is lesz, ebben biztos vagyok es akkor nem sokat er, ha te tokeletesen veszel be egy kanyart, mert mogotted valaki elmeri a fektavot, es kilok 200-al.
En arra szamitok igy is, hogy segitsegekkel egyutt jo ha osszegyulunk 5-en, abbol lesz 2-3 aki viszonylag szepen vegig tud menni a palyan, a tobbiek pedig legalabb koronkent egy hibat ejtenek es igy lemaradnak, es nem fogjak annyira elvezni. Namost ha elveszed a segitsegeket, akkor ez ugye meg rosszabb lesz. Ne is emlitsem a kormanyosok es kontrolleresek kozti segitseget. Szerintem ismerkedesnek, kezdesnek tokeletesen eleg nemi segitseg, hogy felmerjuk szukseg van-e ra. Nyilvan ha 5-bol 4-en jo koroket mennek, akkor a 2. versenyre mar kikapcsoljuk a segitsegeket ez ilyen egyszeru. Par het alatt meg szerintem kiderul ki az akit komolyan erdekel a jatek, es eleg ugyes is ahhoz, hogy szervezzuk olyan jatekot, hogy elveszunk minden segitseget, noveljuk a tavot, meg megvaltoztatjuk az idojarasi korulmenyeket.
Szoval csak azt akarom mondani, hogy egyelore csak gyuljunk ossze, lassuk hanyan vagyunk, mindenki megtalalja -e a szobat, es nezzuk meg kinek hogy megy, aztan ha mindenki olyan marha jo, akkor nyilvan kikapcsolunk mindent, en igy is ASM-nelkul megyek. De ha en leszek az utolso, az sem erdekel, en a vezetesi elmeny miatt leszek ott.
-
kulfoldi
aktív tag
válasz Krisz_82 #695 üzenetére
Na ezt nem tudom! Tudja valaki, hogy lehet-e meghivot kuldeni a legyartott szobahoz?
Heihachi: Szerintem nincs igazad. Szerintem nincs sok magyar szoba, vagy egyaltalan olyan se, amirol kivulrol meg tudod allapitani, hogy ott milyen verseny fog fogadni. Ha valaki azert nem jon mert, az elso versenyt bekapcsolt TCS-sel, meg ASM-mel nyomjuk, de be sem jon megmutatni milyen ugyes, meg hogy szavazzon arra hogy mi legyen a kovetezo palyan, akkor az olyan az nem jon.
[ Szerkesztve ]
-
kulfoldi
aktív tag
válasz heihachi #710 üzenetére
Reszben igazad van, atolvastam meg egyszer. Ime a magyarazat: azert mondom, hogy nem kell szerintem a nyomvonal, mert ha azt megtartod akkor nem Gran Turismo 5-ot jatszol, hanem kek-vonal kergetest. Szerintem a segedvonal megtartasa nem autoversenyzes, es ezt nem nagykepusegbol mondom, hanem mert ha bekapcsolod, akkor nem is a palyat nezed, hanem azt figyeled es nem tanulsz semmit.
-
kulfoldi
aktív tag
válasz heihachi #714 üzenetére
Sajnos ezeknel jobb megoldast nem talaltam ezidaig.
5/A. Uj auto. Ennek ugye semmi nem kell, jegyezd meg/ird fel mit tud igy. Aztan hasznald es latni fogod, hogy csokken a teljesitmeny, amikor mar ugy erzed sokat esett, cserelj olajat, majd nezd meg azt, hogy olajcsere utan hany loero. Elvileg nem lesz annyi mint mikor uj volt, persze ehhez eleg sokat kell vele menni. Szoval hiaba cserelsz olajat, egy ido utan mar az sem lesz eleg ahhoz hogy annyit tudjon a motor mint mikor uj.
5/B Hasznalt. Ugyanaz, csak annyi kulonbseggel, hogy itt nem tudod mit tudott a motor eredetileg. Ha szerencsed van megtalalod a new car dealernel es ott meg tudod nezni mire kepes, bar ha van rajta tuning, akkor eleg nehez lesz megmondani igy is, mert vannak olyan tuningok, amiker nem tudsz eltavolitani.
6 Fek nincs, de volt az a riport azzal a PD memberrel, amit sonja linkelt be es ott az volt leirva, hogy majd lesz fek tuning lehetoseg is. Egyebkent nekem is ordit a hianya. Minden mas van, de pont a feket kihagyni! Nagyon gaz, ha erre nem gondoltak, es ez marhara nem az 1080p-sites miatt maradt ki.
-
kulfoldi
aktív tag
Na Holgyeim es Uraim, akkor ma este CET 22:00-tol probalkozzunk egy jatekkal!
A szoba neve magyarok ide lesz.
Kezdetben (kesobb megegyezes szerint) annyi megszoritas lesz, hogy nincs driving line, megiscsak autoversenyzunk.
Es szerintem vagy mazda mx-5, vagy valami 200 loero korul fogunk kezdeni, aztan kesobb meglatjuk meddig birjuk. Aki tud jojjon, szerintem 16-osra nyitom a szobat, remelem sokan leszunk. 3-5 koros versenyekre szamitsatok, szoval olyan 10-20km-ekre.
Ha barmi technikai nehezsegbe utkoznek, idonkent be-be lassul sajnos ugyanis a zinternet (az angol szolgatatok is szarok) akkor itt a forumon fogom jelezni 21:50 korul, hogy gaz van, es lehet h megkerek valakit, hogy csinaljon szobat. illetve idokozben is a merkozesek szuneteben benezek ide, hatha lesz valaki aki nem tud csatlakozni.
Akkor remelem sokan leszunk!
[ Szerkesztve ]
-
kulfoldi
aktív tag
Ha hasznaljatok a google translatort (kiveve azok akik kenik a japant) akkor ir olyanokat amik tok egybecsengengenek azzal a PD member vallomassal amit nemreg linkeltel!
Anulu meg a tobbiek: Siman nyomhatjuk barmikor, en nem vagyok szervezo, en csak jatszani szeretnek hus ver emberek ellen , es ha lehet akkor magyarokkal, ertelmes modon, mert neha ami font zajlik az nem melto a jatekhoz sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
kulfoldi
aktív tag
Van szoba! Hol vagytok? Nem talaljatok?
[ Szerkesztve ]
-
kulfoldi
aktív tag
Semmi, bocs
[ Szerkesztve ]
-
kulfoldi
aktív tag
Kileptem sracok miutan elkezdtetek panaszkodni, nem akartam elrontani senki szorakozasat. 10mbites netem van, nem ertem miert laggoltam, ha en laggoltam. Remelem megoldodott, es tudtatok jatszani. Nem tudom mit tehetnek, sajnalom mert jo volt, bar altalaban kiloktetek.
-
kulfoldi
aktív tag
válasz Krisz_82 #732 üzenetére
Hat nagyon sajnalom meg egyszer ha valaki elmenyet elrontottam, es hat persze azt is, hogy ki kellett lepnem, mert nagyon elveztem amig el nem kezdodtek a gondok velem. Nem akartam felhuzni senkit, de mar kezdtek a hatterben egyesek hobologni, amit azert kicsit bunkosagnak tartottam. Igaza volt, de azert lehet finomabban is, foleg mert nem direkt laggoltam es en orultem neki a legkevesbe. Mindenesetre mertem egy savszelet kilepes utan es eppen csak, hogy megvolt az 1mbit, mikozben 10mbit-re szerzodtem, ugyhogy ma lepni is fogok ezugyben.
A Nascar szerintem is szar, bar en akkorra mar technikai gondokkal kuzkodtem.
A szoba neve nem fer ki, csak majdnem mert olyan 20 karakter korul engedelyez. De ha alapbol letiltod a segitsegeket (ASM, Skid rec, Active Steering, driving line) akkor nem is kell kiirni a minden mas ki-t, csak a tobbit.
Ha ma este jonak itelem meg a netsebessegemet, akkor benezek en is, de jovo hettol/utani hettol meg biztos leszek mert szerintem atvaltok masik szolgaltatora, meg egy 20 vagy 50-es csomagra. Majd meg kezdes elott ird mar ki, hogy melyik palyan kezdesz, mert ugy egyszerubb lesz rakeresni a szobara.
[ Szerkesztve ]
-
kulfoldi
aktív tag
Az egyik forumozo (Heihachi) ezt irta ra:
"Én egy Momot toltam rá kipróbálás képpen, sokkal jobb azzal irányítani, ez nyilvánvaló, de semmilyen beállítási lehetőséget nem találtam. Még a gombokat sem tudom beállítani, hogy melyik mit csináljon, és a 6 gombból csak egyet kezel. Szóval nem igazán vagyok elégedett ezzel a kormány dologgal sem. "
-
kulfoldi
aktív tag
válasz Krisz_82 #755 üzenetére
Mar megvettem, kb 8000 volt atszamitva forintban, nem volt hasonlo ezen az aron sajnos, csak fejhallgatosos, olyat meg nem akartam. De egy honapon belul visszavihetem ha nem tetszik/talalok jobbat ugyis.
Viszont megneztem mennyi a pingem, es lehet hogy nem fogok tudni veletek jatszani, bar nem tudom mi a normalis? 9.8mbitet mertem es 7ms valaszidovel, de csak belfoldon, en meg angliaban vagyok. Viszont kiprobaltam milyen ha innen haza is merek egyet, es ugy is 9.8mbit, de 50ms volt sajnos. Nem tudom, hogy az sok-e. Tegnap amikor szar volt akkor be volt lassulva a net, szoval az nem 50ms volt, hanem valoszinuleg sokkal tobb. Az kerdes, hogy ha 50ms-t tudnek stabilan produkalni, az szerintetek milyen? De igazabol szamit ez? Ugyertem a szerver ugysem magyarban van, hanem akkor mar sokkal valoszinubb, hogy itt UK-ban, vagy US vagy JP szoval nem tudom, mert akkor elvileg mindenkinek 50 vagy hasonlo, ertitek. Ert valaki ehhez? Mit kene lemernem, hogy tudjam?
[ Szerkesztve ]
-
-
kulfoldi
aktív tag
Azt a ******* ****** **** ******* ******* *****! Az utolso nascar futamot hogy az anyamba lehet megcsinalni, Daytonat, a 10 koroset?!!!! Egyszeruen mindig kiloknek, akarmit csinalok! Amugy is utalom a Nascart, nem hogy meg most mar 15-odszor futok neki de mindig jon valamelyik ********** intelligens ****** ***** A.I. a 3-5 kor kornyeken es kilok. A ****er nem tudtak valami jobbat osszedobni. Sik ideg vagyok. Megyek szepen, erre mindig valamelyik kikezdi a kocsi egyik hatso sarkat, kovetkezo pillanatban meg mar porgok, atbucskazok 10 jarmuvon/kozott, ok meg vigan haladnak tovabb mintha mi sem tortent volna. Miert?! Ez mar az 5. resz! 2010-ben, 6 ev fejlesztes utan! A fene egye meg.
-
kulfoldi
aktív tag
Ez nem nehezseg sracok. Elso-harmadik vagyok ilyenkor. Nehezseg az amikor nem erted miert, de nem sikerul gyorsabban menned mint a gepnek/tobbieknek. De az nem faj, van ilyen probalod jobban csinalni, de addig is elvezed legalabbis en igen. Szamtalan masodik, harmadik, stb helyem van, az nem zavar. Ez zavar, mert ez ertelmetlenseg, vagyis inkabb nem jol megcsinaltsag. Ugy mint a Top gear test tracken egy-ket erthetetlen hiba, mint pl amikor mar megelozod a geped, de aztan neked megy, es teged zarnak ki meg ilyenek. Ezek fajnak, mert itt nem te vagy a hibas megis teged zarnak ki. Ja es nem dobalozok, csak faj, hogy 6 evig fejlesztettek, elvileg ezerszer teszteltek, es megis maradtak ennyire ordito hibak. Trehanyseg, es rossz lett az A.I. sokszor.
[ Szerkesztve ]
-
kulfoldi
aktív tag
-
kulfoldi
aktív tag
Van egy szobank, gyere be ha tudtok/raertek!
Palya: Laguna seca
Szova neve: Laci ideCso
-
kulfoldi
aktív tag
válasz sz_abika #794 üzenetére
En meg allandoan azon vagyok, hogy hogyan tudnam ugy alultuningolni a verdaimat, hogy izgalmasabb versenyeket tudjak menni. Egyebkent ez sem tul jo dolog szerintem. Lehetnenek benne nehezsegi fokozatok, es kiegyensulyozottabb is lehetne, mert vannak olyan versenyek amik tul konnyen nyerhetoek, (ilyen a tobbseg) es van par amit "nehez" abszolvalni, de nem amiatt mert tenylegesen nehez, hanem mert buta hibakat kovet el az A.I., mint amirol alabb is irtam.
Az arcade-ben is ha felteszem a legnehezebb fokozatra, akkor is nyerek segitsegek nelkul.
Igazabol csak az online okoz nagy kihivast, de az meg egyelore eleg kiforratlan, de ott meg sok a lokdosodes.
Aze messze nem rossz, nem azt mondom!
-
kulfoldi
aktív tag
Itt angliabn £35.90 az amazonon, nem tudom, hogy az mennyire olcso most eppen otthon.
Szerk.: Vagyis £37 (en meg £35.90-ert vettem)
[ Szerkesztve ]
-
kulfoldi
aktív tag
Na, ez franko en is most toltom.
Az azert mindenkepp jo hir, hogy akar ilyen dolgokat is mint a mechanikus serules is bele tudnak utolagosan pakolni. ( Az mas kerdes, hogy szerintem sem ez volt a legegetobb dolog amire szukseg volt) Remelem a kovetkezo patchben a multit es/vagy a menuket veszik elo esetleg az A.I.-t!
[ Szerkesztve ]
-
kulfoldi
aktív tag
válasz Krisz_82 #824 üzenetére
Menu update: Pl link az A-Spec/B-spec (de akar arcade versenyekbol is) versenyekbol a used/new car dealerhez (esetleg a dealereknel csak azok a jarganyokat mutatna amik kompatibilisek az adott versennyel), tuning parts-hoz, es a szervizhez.
Legyen valami ertelme a car delivery-nek.
Semmi ertelme nincs, hogy a nehezen osszevalogatott, esetleg feltoltott zeneimbol ki-be lepked, amint belepek a tuningba, dealerekhez, service-ba.
Sajat feltoltott zenek csak verseny kozben mennek.
Verseny kozbeni allithatosag: Ha a TCS, ASM, stb allithato verseny kozben akkor pl az Aut/man valto miert nem?
Hirtelen ezek jutottak eszembe, de biztos van meg par aprosag. Igazabol mindegyik felhasznalo baratabba/jobban konfiguralhatova tenne a jatekot, es mindegyik kb 5 perces melo.
Mas: A peccselgetesrol jut eszembe! Mivel latom eleg konnyeden tudnak beletenni nem kis dolgokat, ezek szerint a jatek eleg konnyen moddolhato? Szerintetek (illetve alapjaban veve nem tudom PS3-ra lehet-e) lesznek majd modok hozza?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Playstation 5 LEMEZES 825 GB
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 1TB játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft XBox Series X
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, SW:9.00!!! GoldHEN!!! 6 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen