-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Fú bazdmeg ez a City kezdő. Beleborzongok, X-szel is elégedett lennék.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
pohár
félisten
válasz NyxNyxNyx #74701 üzenetére
ránéztem a kispadra, majdnem elsírtam magam
a sérültekből kijönne egy fél kezdőGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
cyberkind
félisten
Ez a Ramsey gyerek hülye vagy csak szarik bele ha megint kettétörik a lábát?
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Touré a kurva anyádat már. Eddig nem tudom hogy úszta meg sárga nélkül.
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát ezt köszönjük. Eddig ellenünk fújt, szóval nem is értem.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
-
pohár
félisten
hát... legalább jött 5k
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
KisTücsök
addikt
Annyira súlytalan ez a sziti. Nem lepne meg, ha még a kijevet sem tudnák kiverni.
-
Tibiajax
nagyúr
ha ma este nem nyer az Inter, vége mindennek..
-
lacy86
addikt
Kicsi barca!
Most is tetszik a City jateka?! -
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #74711 üzenetére
játszani fog nagatomo (a múltkori sarri beszólást is figyelembe véve lehet tényleg dugja mancs ), uh ennek nagy a valószínűsége.
remélem repül az edző.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
L_YKing
addikt
Mekkoraaa gooooool!!!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
lacy86
addikt
Tibi, nezd mar!
Egy golocska -
Tibiajax
nagyúr
Brozo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de nagyon messze még a vége -
Tibiajax
nagyúr
Handa mit szedett ki megint, uram isten...
-
fatal`
titán
Az milyen büntető
-
L_YKing
addikt
Mekkoraaaa!! Jajj de beszoptaaaaaad!
Messi te fasz[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Messi 😂😂😂😂
-
Tibiajax
nagyúr
tudtam, h nem fogják kibírni... annyira lófasz ez a fiorentina, csak meg kéne azt a szar kis labdát tartani és játszogatni.. de képtelenek erre is, inkább hagyjuk mindig h ránk jöjjenek
úú, közbe Messiék mit csinálnak.....
mint Cruyffék annak idejénjóvan, üssétek csak a kis gané celtát ahol éritek. vissza kell vágni nekik, meg amúgy is
az egyenlítő góljuknál szegénykék annyira örültek, gondolták lesz keresnivalójuk bármi is a nou camp-ba ma este[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Ez a Barcelona nagyon egybe van!!!!!!
-
L_YKing
addikt
Es ott van Neymar golja is!
-
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #74730 üzenetére
meg a gól is.
mancs már tényleg takarodhatna.
atalantát és genoát kellene előzni a piroslapok tekintetében [link]
szerk:
de úgysem fog magától lelépni szeretett edzőnk[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
szami777
addikt
Nézem a Barca meccs összefoglalóját, az az angol nyelvű kommentátor... Te jó isten
Kicsit most megingott a hitem bennük.De lehet így büntetőt lőni? Azt hittem, ez szabálytalan.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
KisTücsök
addikt
Tizenegyesnél gólpasszt ad. Beszarok ezen az emberen. Ilyet is mikor fog csinálni a... na.
300. ligás gólja lehetett volna?
Egyébként most ez még a guardiolás-éránál is jobb lesz vagy mi? Azért álljon már meg a menet. A jóból is megárt...
-
szab.tam
nagyúr
válasz L_YKing #74738 üzenetére
szép gesztus?
celebrecska.nem akarok ünneprontó lenni, mert tényleg hatalmas poén volt.
biztos nem volt valami olyan a hátérben, amit mi sosem tudunk meg.
vagy legalábbis csak egy c verziós magyarázatot.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz szab.tam #74739 üzenetére
magyarázat no.37:
Ez így kihagyott büntetőnek számít és majd foghatja erre a szar büntetőstatisztikát.Viccen kívül, szerintem szellemes volt és kellenek ilyenek amik feldobják a focit. De a szép gesztus nem itt kezdődik. Ez egy előre lebeszélt figura volt, ami tök jó.
Valaki felhozta célzásként CR-t. Na ez pont egy olyan dolog, amit belőle is kinéznék."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
KisTücsök
addikt
válasz NyxNyxNyx #74740 üzenetére
"Valaki felhozta célzásként CR-t. Na ez pont egy olyan dolog, amit belőle is kinéznék."
Kiii lehetett az a cr fóbiás f*sz, aki még ennél is megtalálja?!
Én csak akkor nézném ki belőle, ha ő kapja azt a bizonyos passzt...
____Egyébként. [link]
Kitudja... És ebben az esetben meg bizony igen szép az a gesztus...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz L_YKing #74741 üzenetére
Szerintem félreértesz. Pont azért nézem ki belőle, mert ez legtöbb esetben nem egy nemes cselekedet, hanem egy nemes cselekednek bemutatott show-elem amivel bekerül a sajtóba.
Tücsök: ?
szerk.: Ja hogy Cruyff tiszteletére csinálták volna? Akkor szép gesztus volt tőlük.[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
Ez volt a legelső lepasszolt tizenegyes.
A Belgium-Izland vébéselejtezőn történt 1957 június 5-én, és valószínűleg Cruyff is innét szedte az ötletet. Rik Coppens passzolta le André Pietersnek, majd miután visszakapta, be is rúgta.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #74747 üzenetére
az mit jelent? sajtó csönd?
vihar előtti csönd? -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #74749 üzenetére
aha.. akkor most elkezdek egyet reménykedni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok