Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
2-1
natöbb drón kell ;P
-
Sirandrish
legenda
válasz hobizoli #209093 üzenetére
Én azt olvastam le a szájáról hogy "a macska rúgja meg.."
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
B@ZDMEG Varga...
Olyan üresen fejelhettél...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mephi666
nagyúr
...ez a fejes mehetett volna kicsit arrébb... nincs kapus, aki kiszedi
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
hobizoli
nagyúr
b+...."valami ilyesmit mormolt Varga is"...
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
-
Sirandrish
legenda
válasz paatrick #209089 üzenetére
De legalább összevesznének hogy ki rugja a szabadokat
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz dellfanboy #209087 üzenetére
Nem akarom védeni azt a szögletet, mert röhej volt, de nem lehet 1 embertől elvárni hogy vigyen a hátán egy csapatot.
-
PuffyDog
tag
Az első félidő alapján Németország - Magyarország legalább 4-5:0
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
addikt
-
hobizoli
nagyúr
amig nincs minden pozin egy Szoboszlai lepteku, top bajnoksagok max elso 6-8 helyen allo csapataban jatszo jatekos, meg a csereje is hasonlo, addig nem tudom mit varunk el...?
nezd meg a Tony Kroos-t tegnaprol, a meccs vegen irjak a vele keszulo interju alatt az inzertben, hogy a 102 passzabol 101 volt pontos
ezmiiii?[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
-
Egon
nagyúr
válasz hobizoli #209074 üzenetére
Ez az, hogy minden k...szott világverseny előtt megy a hájp, és ezt büntetlenül megtehetik...
Anno talán a kilencvenes években valamelyik újságíró írt egy hosszabb írást arró, hogy mi okozza a magyar futball mélyrepülését. Volt ott szó a játékosok, az edzők, a sportvezetők, a bírók (!) és a szurkolók (!!!) felelősségéről is (nem is írt hülyeségeket az ürge egyébként), egyetlen egy apró pici dolog maradt ki: az újságírók felelőssége - ami pedig nem kicsi..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Piftuka
veterán
válasz Redneck #209052 üzenetére
"Ami az előző két EB-n és selejtezőn jellemző volt ránk, az most nincs. Harcosság és koncentráció."
Ez így ebben a formában nem igaz!
Éppen 3 éve, ezen a napon, az Európa Bajnokságon ugyanilyen semmirevaló teljesítményt nyújtottak a fiúk a portugálok elleni nyitómeccsen. Ha akkor 7:0-ás zakót kaptunk volna, az sem lett volna túlzás.
Emlékszem, hogy akkor a topic közösségének egy szignifikáns része "kárógónak" titulálta Tibiajax fórumtársat, és mindenkit, aki leírta mindezt.
Pedig sajnos teljesen reális, hogy most is jól látja a lényeget...
Az biztos, hogy a mostani teljesítmény minden várakozást alulmúlóan és elfogadhatatlanul gyenge."Aquila non captat muscas."
-
mephi666
nagyúr
...felküldeném Krisztofert, belőle válogatott meccseket nézve biztos nem tudtak készülni és a KTE-ben párosával lefoglalta az ellenfelek játékosait szabályosan szerelni se gyakran tudták
209077: azért egy Bendegúzt illik komolyan venni, mert indul a bakterház
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Sirandrish
legenda
Jön Bolla
Azért adhatnánk esélyt svájcnak[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
hobizoli
nagyúr
kb olyan szinten ment a hype par hete mar, mint a 86-s VB elott
amikor a telen tet nelkuli edzomerkozeseken qrva jol elvertek mindenkit IS a magyarok, aztan jott a VB-n a szovjetek elleni hat-nullás gyomros, amikor az 5. percben mar kettővel mentek az elvtársak
itthon meg ment a VB titkos eselyese a magyar csapat...
Szoboszlait az utolso 10-12percben nem is lattam....mintha nem is lenne palyantöbb drón kell ;P
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #209063 üzenetére
Ez a kele volt az aki a Britanniában fleszopta spilert valami olyan cikkel, h megugortuk azt amire azt hitték, h megugorhatatlan
-
Redneck
nagyúr
Han Solot idézném: "sejtettem hogy büdös lesz, de nem hogy ennyire"..
Nekem sem tetszett a nagy felszopás, mert nekünk csak akkor ment ha alázatosan és harcosan játszottunk. Az utóbbi időben ez a játék sajnos eltűnt tétmeccseken.Ne legyen igazam, de ezen az EB-n maximum 1 pontot vizionálok.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Egon
nagyúr
válasz paatrick #209067 üzenetére
Sajnos csak 5-6 nemzetközi szinten is jegyzett játékosunk van, a többi meg erősen a futottak még kategória, akik közül párnak minden tizedik meccsen kijön a lépés.
Most is cserélni kellene - de kit, és kire?"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Sirandrish
legenda
válasz dellfanboy #209069 üzenetére
Már nyomom is...kezdőre rakom a németeket
-
dellfanboy
őstag
válasz Sirandrish #209066 üzenetére
izé az max Xboxon a fifába
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Egon
nagyúr
Én szóltam már tegnap...
Egy középszerű csapat ellen sima zakó (tegyük hozzá: enyhe bírói ellenszélben), és ha kicsit pontosabban játszanak a svájciak, ugyanaz lehet a vége, mint a német-skót meccsnek, nyilván nem ide...
Sajnos nagyjából ennyit tudunk. Ezen a szinten lassú védelem és nemlétező középpálya: ez tökéletesen lejön a félidőből.
A meccs előtt látatlanban nagyon aláírtam volna a döntetlent is; most ahhoz is csoda kellene, a csodaváró-hergelő cikkek meg csoportmásodiknak (LOL) lenni is van esélyünk (büntetném az ilyen újságírást)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
paatrick
őstag
Úgy látom megint bejött a magyar recept. A szurkolók meg a média annyira felszopta a válogatottat hogy el is hitték magukról hogy már nagyon faszacsávók, nem is kell csinálni semmit, bugyik olvadnak az edzés alatt a sikongató szurkolólányokról mi vagyunk a sztárok. Most meg szembejött a valóság.
Hogy magamat idézzem:
"Én meg pont úgy érzem ti vagytok eltájolva.
Ebben a nagy veretlenségi szériában egy komoly csapat se volt, és még így is voltak nézhetetlen meccsek amit valahogy éppen megnyertünk.
Németek legyalulják a skótokat a nyitómeccsen 3-0-ra.
Majd minket is ugyanúgy 3-0-ra.
Ha esetleg kikapunk a nyitómeccsünkön máris game over."[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Sirandrish
legenda
válasz dellfanboy #209065 üzenetére
Németeket elverjük 2:0ra, a Skótokat meg 3:1re...csak szólok
-
hobizoli
nagyúr
asszem arra a 14 mecces veretlensegre kar volt vergodni az EB elott
qrva gyenge a jatek, toketlenkedes a sajat 16-s elott, ebbol lett a masodik svajci gol is
egesz felidot kb a mi terfelunkon jatszottak letöbb drón kell ;P
-
DeathAdder
veterán
pár napja Kele Jancsi podcastársával azt volt a téma hogy Sallai milyen alulértékelt fodballista (a maga 0,24 G+A mutatójával) és ha nem magyar lenne már a Prömier lígbe játszhatna, és válogatott is lehetne az ilyen Bowenek (0.66 G+A) helyett
ehhez képest most épp a svejciekről is úgy pattog le mintha valami óvodás nagyfiúk clash lenne
-
LyonnaisFan1
őstag
Hat ez a gyengebbnel is gyengebb.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
cami][us
senior tag
Nagyon tisztán lőhetett.
btw Rossi szerződése mikor jár le?
-
Sirandrish
legenda
Egyelőre nem az igazi ez az EB
-
cyberkind
félisten
Nagyot megy a válogatott.
-
addikt
válasz hobizoli #209054 üzenetére
Az jó, hogy Rossinak vannak elvei, mint pl. ragaszkodik a már nála bizonyított játékosokhoz, de Szalai esetében, elő kellene vennie a másik elvét, hogy a saját bajnokságában egyáltalán nem, vagy ritkán játszó játékost nem tesz a kezdőbe.
[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
hobizoli
nagyúr
baeg...
több drón kell ;P
-
Redneck
nagyúr
válasz hobizoli #209054 üzenetére
Mióta felhájpolva elsózták a törökök, egy nagy lófasz, és nem is játszott. Tuti nem erőltetném.
Szerk:
2
Nagy szar ez. A németek is formában vannak, a skótokkal meg utoljára játszunk, és nekik is kell majd a pont. Elgondolkodtató.[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
a Szalai Attilan rendszeresen atmennek vagy eladja
több drón kell ;P
-
IreN!CuS
őstag
Lepkefing és a picsafüst között valahol
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Redneck
nagyúr
Pedig fent erősen bent volt Szalai, de középen is egy fél láb és test. Mikor megláttam a csatárjukat, tudtam hogy bepukkant ma nekünk egyet.
Creative997:
Ami az előző két EB-n és selejtezőn jellemző volt ránk, az most nincs. Harcosság és koncentráció.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
veterán
Süti , Gula mifaxért állt meg félúton?
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
őstag
Beszorulós zártan védekező formáció talán jobb lenne. Borzasztó szellősek vagyunk így egy ilyen csapat ellen.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Hát ez ma nem lesz örömteli szerintem. Nrm nagyon láttam a tüzet a szemekben...
-
LyonnaisFan1
őstag
Svajc gol
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
hobizoli
nagyúr
egy nyuszi oda, ez VAR szerint nem les
több drón kell ;P
-
mephi666
nagyúr
...ez a Hajdúbéna már megint félrebeszél a statisztikái közepette: aszongya csak a 30as években játszottunk utoljára tétmeccset svájccal...
...én sajnos emlékszek ilyenre, mert mintha ezen ment volna el a kijutás:
Magyarország - Svájc 1 : 1
1997.08.20. 18:30...ui: basszemeg a lesgól nem les
...ja és előbb Szoboszlai sárgalapos lerántását szépen továbbengedte
[ Szerkesztve ]
-
Creative997
őstag
Eddig szuper pontatlan a jatek...
Itt a pofon
[ Szerkesztve ]
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
addikt
Ennyire nem kellene hátul tartani a labdát, mert ebbű baj lesz more.
[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Ringman
nagyúr
azt hiszem ezt a szófosó hajdubét nem sokáig tudom tolerálni, kit érdekelnek ezek a jelentéktelen statisztikák
#209044 mephi666
nem tudom miért ajnározzák, szar kommentátor már vagy 10+ éve.[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
hobizoli
nagyúr
baze a nagyádi 82x válogatott...?
több drón kell ;P
-
LyonnaisFan1
őstag
HAJRA!
Verjunk oda nekik.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
addikt
-
IreN!CuS
őstag
-
flash-
veterán
válasz hobizoli #209030 üzenetére
hát igen, meg az uefa ranglistán is feljebb vannak..
még talán a skociával szemben látok több esélyt, svájc felett vannak eggyel, de utóbbi meccsek eredményei alapján ők nem valami acélosak mostanság(finnekkel is csak ikszeltek, sőt észak irekkel is,aztán a tegnapi zakó....[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Köln városát már ellepték a zabolátlan svájci ultrák
állítólag most épp egy egyirányú utcába szembe vonultak be, nem tudom igaz e -
flash-
veterán
egyébként papíron és a formák alapján mai magyar meccsen ki az esélyesebb a győzelemre? svájc vagy mi?
-
LyonnaisFan1
őstag
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz PuffyDog #209016 üzenetére
Devecseri Szilardtol tanulta. (8-1)
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Creative997 #209015 üzenetére
Persze hisz ők mindig skótok a gólokkal de most szereztek egyet.
Més que un club!
-
grizlisandor
veterán
Marco Baroni ül le az SS Lazio kispadjára, érdekes választás, eddig Leccével Serie B-t nyert és kövi idényben bent tartotta a Serie A-ban a csapatot, majd a kiesés közeli Hellas Veronából majdnem középcsapatot úgy, hogy ki lett árusítva a java játékos. Bővebben Tükörszélső írt róla.
---
Elvileg eldőlt, hogy hosszabbítanak CG-vel, de jelenleg az EB-re koncentrál.
Pletykálnak érkezőkről:
-Jhon Durán az AV-ból, 20 éves CF, nem rossz a srác, de én valami tapasztaltabb támadónak jobban örülnék.
-Michael Olise a CP-ből, akivel már tárgyaltunk tavaly, hogy kivásároljuk, de zsákutca lett, végül szerződést hosszabbított. -
mvkly
senior tag
-
venember83
nagyúr
-
veterán
-
Farkassacred
őstag
válasz 7Heads Drago #209018 üzenetére
Mi volt a pobléma pontosan a telekomnál?
Nekem yettel tévén ment ez az első meccs, de kicsit furi volt. A többi csatorna frankó, de ez itt mintha "mikro laggolt" volna, de mellette mintha túl fürge is lenne.. Lg c3, simán lehet aztán hogy valami beallítás nem stimmel.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz 7Heads Drago #209018 üzenetére
én inkább más kommentárra vágynék
-
7Heads Drago
veterán
Az M4-től jobb minöségű stream van valahol az EB alatt?
A telekom tv minösége is vicc.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
PuffyDog
tag
Szép volt Can.
Németország - Skóciai 5-1=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
tag
Micsoda fejes.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Creative997
őstag
Skótok úgy örülnek a német öngolnak, mintha megnyertek volna a tornát
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
sh4d0w
félisten
A franc... ez nem lesz les.
https://www.coreinfinity.tech
-
Egon
nagyúr
Ezt hívják erődemonstrációnak.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
sh4d0w
félisten
Neeeem... Jol van les lesz ez
[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
Na, a tippjatekomnak pont jo ez a 4-0, maradjon is igy
-
mephi666
nagyúr
válasz Piftuka #209004 üzenetére
...igen, a hisense már régi, de az is keleti egy nyomorult sör reklámot nem láttam eddig... még heineken-t sem
-
PuffyDog
tag
A németekre gondoltam.
Lehet Samsung TV-n valami appon keresztül ingyen nézni a meccset?
-
Piftuka
veterán
válasz mephi666 #208991 üzenetére
"...szponzorokat figyelitek? ...byd, alipay, visitqatar, hisense, kínaikrikszkraksz... na hopp egy lidl véletlenül becsúszott"
És becsúszott egy "Munich" is... (sic! )
Komolyra fordítva... A Hisense nem meglepetés, mert már harmadik alkalommal, folyamatosan ők az EB fő szponzorai.
Egyébként ha belegondolsz, a szponzorok felhozatala passzol (sajnos) ahhoz, ami napjaink labdarúgásában történik...!"Aquila non captat muscas."
-
Napfénysüti
nagyúr
Jó jó de engem csak az érdekel hogy az EB-t is megnyeri a Real?
Més que un club!
-
Redneck
nagyúr
Németek vajon rúgnak még kettőt hármat? Elég kirívó a szintkülönbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...