-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Datsyuk
aktív tag
válasz DeathAdder #208297 üzenetére
Nem azt érzem, hogy semleges lenne a bíró.......kicsit se.
-
-
DeathAdder
veterán
és tényleg elkezdték sárgázni a sárgákat
-
SpaceKombajn
aktív tag
Vinicirkusz
spacetime
-
mephi666
nagyúr
-
válasz Creative997 #208289 üzenetére
Szerintem Vinicius most tavolabb volt Hummelstol, mint o a kapustol, de furi, hogy most nem rinyaltok... meg akkor sem, amikor Mendy rugott oda a sajat 16-osan belul es o kapott szabadrugast, a Dortmund meg veszitett egy ertekes lehetoseget.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
thebigK
addikt
ezt a viniciust hogy lehet kedvelni? valaki árulja el
'I hope you win the war you tell no one about'
-
veterán
Az ökör CB meg kireklamál egy sárgát...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Kocsog Vinicius, miert nem pirosat kapott???
-
mephi666
nagyúr
Mendy odarúgott és kapott egy ajándék szabadrúgást?
...ez mi a fasz? ...paplanszájú tusolni akar? ...és nem érti... pfejj de rühellem a képét
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
veterán
válasz DeathAdder #208282 üzenetére
Ebből él az öreg Kárlito, hogy a palacsintapofájúnak legyen tetülete.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Creative997
őstag
Jó lenne a Realnak felebredni, mert ebből így cumi lesz...
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
DeathAdder
veterán
durva hogy még egy dortmund ellen sem sikerül kontrolálni. ellenben röfög a faszmák megint
-
mephi666
nagyúr
...Terzicet nem szopkodja még bólé, hogy ilyen edző kéne oda london kék felére?
...ezek a dortmundi kontrák tetszenek
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
...faszom Füllkrug Darwin 2.0
-
Creative997
őstag
Hubazz... ez már a második false offside trap... ez a taktika nem jön be eddig Don...
Nem a bíró, a kapufa védi a Realt
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz cami][us #208271 üzenetére
...eddig nem mondanám azért részrehajlónak a játékvezetést, de ha esetleg "tévedni" fog, lehet sejteni melyik oldalt segíti ezzel
....óóófaszom, Darwin, te vagy álruhában? ...na ilyen helyzet után 2 percen belül jön a faszerdő
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
-
Szerintem nyer a Dortmund 3-2-re.
-
mephi666
nagyúr
...az is jó, hogy még a stadionbeli képen is van vagy 1.5sec lag bedobásnál tökéletesen lehetett látni... biztos valami netes streamet tesznek ki, a sávszélességet meg betárcsázós adja
-
mephi666
nagyúr
...beszaladoznak a drukkerek, biztonságiak meg még délutáni teán vannak?
2 perc mínusz a meccsből
[ Szerkesztve ]
-
cami][us
senior tag
A londoni szervezés.
-
Tibiajax
nagyúr
hajrá dortmund
-
Creative997
őstag
Kezdodjek a tánc
-
mephi666
nagyúr
...ki ez a lenikrevic-imitátor?
-
cyberkind
félisten
Nah, hajrá Cici!
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #208252 üzenetére
...az meg mi a kivert fasz volt? ...a magyar nemzeti porszívó
-
Creative997
őstag
válasz Soulfly842 #208251 üzenetére
Úgy 2-1 lesz a Realnak
-
Soulfly842
addikt
válasz Creative997 #208249 üzenetére
Ne káromkodj/káromolj!
egy opció van csak!
-
mephi666
nagyúr
válasz Creative997 #208249 üzenetére
...már a kávéba is jack daniels-t tolok, mert lefárasztott a délutáni barkácsolás annyira belendültem a melóba, hogy inni is majdnem elfelejtettem és így csak a 4. sörnél járok
...kicsit bízok a dortmundi sikerben, mert szép tündérmese lenne tényleg, ha képesek lennének megnyerni... de erre kb 10% esélyt ha látok
-
Creative997
őstag
válasz mephi666 #208239 üzenetére
Itt már megy a buli covid van terítéken (Corona) meg palesz..
En ugy velekedem, hogy az elmúlt 10 év 6 döntője közül ez az egyetlen, amire azt mondom, hogy nem bankodom ha az ellen nyer(ne). BVB csodával határos módon jutott el eddig, én pedig szeretem a tundermeseket (lsd 2 éve), szimpi csapattól.
De attól még marad a Hala MadridProject Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
mephi666
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #208241 üzenetére
még jó, hogy ide evett a fene... ilyen izgalmas meccs közben langyos sört inni vétek lett volna
...én is jynxelek akkor: rohadjon meg a margit, hogy már megint megnyerik
...és akkor pluszba: jinxjinxjinx
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #208242 üzenetére
arra gondoltam, vennem kellene egy BVB-mezt
nem akarlak elszomorítani, de tartok attól, h az nem lenne elég..mi, Citróval egyetemben azt gondoljuk, hogy este vagy előbb, vagy utóbb vini kolombár junior szókrátészt egy pillanatra egyedül hagyják, belövi, és azzal nyer is a világ legnagyobb és legfehérebb klubja
csak mert ez az viág rendje -
venember83
nagyúr
válasz Napfénysüti #208238 üzenetére
Miért? Hogyan segíti ez a kissé esélytelen, de felettébb szimpatikus német kiscsapatot? Veled futottak a Real játékosai, s jól megfingattad őket pár intervallos résszel?
Ui. Ma arra gondoltam, vennem kellene egy BVB-mezt. Csakazértis.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz mephi666 #208239 üzenetére
Ha ezt a kommendet nem latom biztos elfelejtem behajitani a sort hutesre estere.
De most bedobtam, hutot levettem 1 fokra, igy kilencre lehuti idealisra.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
válasz Datsyuk #208236 üzenetére
...én vettem 2 doboz dab-ot meccsre azért csak 2-t, mert büdösdrága és a bemelegítést letudom ócsóval...
-
Datsyuk
aktív tag
Ma a BvB egyetlen esélye: Edin "Black Magic" Terzic.
Ha azt fogom látni, hogy a Margit játékosai 5 méterről fölé lövik, kapufából kapufát találnak és Kobel 3x is kivédi a szemüket akkor tudom, hogy továbbra is a mendeni druida védő kezei van a csapat fölött. Csak így látok esélyt a győzelemre.
De legyen így! Heja! -
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #208230 üzenetére
Tessék, legyen még jobb napod. De azért figyelj a megfelelő kenésre.
Di Marzio: A Juve tájékoztatta Massimiliano Allegrit arról, hogy megfelelő jogalappal bontotta fel a szerződését. A mester természetesen nem ért egyet. Bírósági ügy várható. Remélem, lesz bőven sárdobálás. Legyen cirkusz, az a fontos.[ Szerkesztve ]
-
-
DS39
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #208232 üzenetére
még borotválkozna is, ember nem ismerné fel.
-
LyonnaisFan1
őstag
Salah uj haja.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #208229 üzenetére
ma már boldogan térek nyugovóra
-
venember83
nagyúr
A Juventus kérvényezte visszatérését az Európai Klubszövetségbe, s kérvényét a szövetség elfogadta.
Vergogna.
-
cyberkind
félisten
válasz szotyika77 #208227 üzenetére
Bahh, Kroos cipője többet ért el, mint Rakitic egész pályafutása alatt.
-
szotyika77
aktív tag
válasz Soulfly842 #208184 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
válasz grizlisandor #208223 üzenetére
jogászkodnak azok, meg ujságírók is teszik a dolgukat, onnan derült ki hogy egyértelműen csalnak ami eddig csak sejthető volt, de nincs mit tenni amíg jogerősen nem meszelik el őket. a jog meg olyan "szakma" ha elég jó vagy benne akkor bármeddig elhúzzák az ügyet, mindenféle gyalázatos, szennyes gazembereket, gyilkosokat, erőszaktevőket, pedofilokat etc.. eljárási hibákra hivatkozva tisztára mosnak, a szitinél meg a világ legjobb ügyvédei dolgoznak százával, brutális pénzekért
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #208224 üzenetére
megvénített a topic..
-
Tibiajax
nagyúr
figyeld a divatdrukkert.. -
Creative997
őstag
Na, úgy tűnik Lautaro marad, évi 9.5M + bónuszok
-
cyberkind
félisten
válasz venember83 #208216 üzenetére
Ez egyébként a Besztlíg csapatok hibája is, mivel ha már csak a többség kiállna a Cickó ellen, az FA-nek muszáj lenne valamit tennie, de inkább maradnak asszisztálni.
-
venember83
nagyúr
Mirko Di Natale szerint a Villának pénzügyi gondjai vannak, ezért akarják értékesíteni Douglas Luizt. A klub fél a pontlevonástól a pénzügyi gondok miatt.
Mindeközben a City a 115 vádponttal nemigen foglalkozva ünnepli a bajnoki címet, illetve tervezi a jövőt. Ott ette meg a fene ezt a futballt. Mindenestől. -
addikt
Lehet meg sem nézem a mai döntőt. Úgy is tudjuk, ki nyer. Ki más?
(Titokban remélem hogy a meccs után ezt a hozzászólásomat visszatrollkodjátok)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz cyberkind #208208 üzenetére
nem cyberkind, nem lesz semmiféle szopó
ha madrid döntőben van (nem véletlenül került oda) ott nem lehet már legyőzni
főleg nem egy kiscsapatnak..azon csodálkozom csak, h ennyi év habfehér-szurkolás után sem tiszta ez még neked és egyáltalán, meg kérdőjelezed..
persze, ha ez csak egy kötelező illem részedről, csak az íze kedvéért akkor oké, respect. de nyugi, mi is már sok éve nézzük a focit, tudjuk mi a dörgés
meg mi lesz majd, ma este is
fogadd a gratulációmat előre is részemről aztán.. jóvan[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
azt amúgy lehet tudni, hogy miért volt sajtótájékoztató most, ill. tegnap? láttam a tévében áncselottit, meg modricot beszélni ...valamiről
nem igazán értem. ha egy ilyen előre lefutott meccs előtt, miért kell ez az egész procedúra?
vagy arról beszéltek h igen, készülnek átvenni majd a kupát, meg a város hókefélke része már hogyan készül az ünneplésre? de az meg igazából kit érdekel?
mutatták őket, beszéltek percekig a kamerába. de..miről? -
Soulfly842
addikt
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #208202 üzenetére
Akkor tisztelettel meg is boldolom most. Talán lesz majd, aki még emlékszik rá egy év múlva.
cyberkind: Jajjj...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Richard!
addikt
válasz Soulfly842 #208184 üzenetére
Köszi, ezzel a viccel feldobtad az estém
Ma kezdődik életed háralévő része
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Külpolitika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Milyen program, ami...?
- Óvatosan a Google Pixel 4a frissítésével!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest