Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabicsepp
aktív tag
válasz kresz2 #199584 üzenetére
Lehet nálam az a gond, hogy csak sima game pass -van, nem ultimate...
Így a kód beváltásnál nem fogadja el....
Gondoltam hosszabbítgatok pár hónap game pass-t, ennyiért nem lett volna rossz, majd most már végre beaktiválom a 3 hónapos 300ft-os ultimate-t.
Vagy aktiváljam be az akciós ultimate-t és utána konvertáljak? (2 hó ultimate kb 7 font-ért még mindig korrekt)(én kb. 2 órája vettem)
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz kresz2 #190564 üzenetére
Ha csak a gépről törlöd le a profilját akkor még tud játszani a te játékaiddal továbbra is.Ha azt akarod hogy ne tudjon,akkor a Microsoft oldalon a profilodnál az eszközök listájából is törölnöd kell a home társadnak a gépét.Haver akivel homeolok is úgy járt hogy vett egy használt X-et és észrevette hogy tud játszani az EA játékokkal,pedig se neki,se nekem nem volt EA Acces előfizetésünk.Majd egy évig így ment neki.Aztán rájöttünk hogy az előző tulajnak a hometársának lehetett egy éves EA Acces előfizuja,és ezért tudott játszani velük.Érdekes dolog,ha valaki vesz egy használt gépet kéz alól,akkor még az is előfordulhat hogy sok játékkal játszhatna anélkül hogy tudna róla.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kresz2 #180820 üzenetére
Szerintem nincs ellentét, márkaverseny van, mint az Audi és a BMW, a Chio chips és a Lays chips, vagy a Coca Cola és a Pepsi Cola között.
Én mindkét konzolon játszom (anno egy X360 volt az első konzolom, előtte PC-n játszottam), majd jött a PS3, PS4, Xbox One, szépen, sorban.
Szerintem a baj akkor van, amikor valaki valamelyik oldali szimpátiája miatt nem látja reálisan a másik oldalt. Amikor a nyilvánvalót is megmagyarázná másképp, bevonja a csokimázzal a szart, mert azt hiszi, hogy az attól finom lesz, pedig attól még az tény marad. Pedig egy főhajtás a másik oldal előtt sokkal elegánsabb, mint a végsőkig kitartani a hülyeség mellett.
Tegnap verettem egy kicsit a Vampyrt megint GP-ban, komolyan mondom, hogy iparági sztenderddé kéne tetetni az X1X hűtését!
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz kresz2 #174405 üzenetére
A Halo Reach most is elérhető:
Backward Compatibility x360-ra 3ezererét.Itt az a lényeg, hogy bekerül az MCC-be. Xbox One-ra ez a hír a releváns.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz kresz2 #173173 üzenetére
Igen.
(#173174)Fin10: mondjuk tök igazad van. Mert ha azt nézzük, hogy 4700-ért vesz 400-at, akkor a 325 olyan 3820 forint körülre jön ki és még marad 75. Tehát igen, ár/érték arányban jobb.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bird
addikt
válasz kresz2 #173107 üzenetére
Metro Exodusnál megtudták oldani. Ott a fejlesztés, a kraftolás a játék egyik legfontosabb eleme. Eszméletlen érzés 2 óra lopakodást követően egy forgótáras extended magazint felszerelni. Ott érzed van értelme.... Itt gyakorlatilag csak annyi, ha nem csinálod meg a kötelező fejlesztéseket nem tudsz továbbmenni. Remek! Nem mondom azt, hogy a játék nem köt le ideig óráig, de ez így nekem nagyon kevés. Le merném fogadni az 5. rész és ez a dlc egymással párhuzamosan készült. Semmibe nem különbözik nálam a Vietnámos dlctől amit még a téma okán szerettem is.... Ezt a gyerekeket írtok, mások állatokat (pl. kutyákat) brutális erőszak nekem nem jön be.... Nagyon nem.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Bird
addikt
válasz kresz2 #173105 üzenetére
Ez van ha látens rpg szerű elemekkel kevernek egy korábban nem arra kitalált brandet. És mindezt időhúzás alapon, jellegtelen sztori küldetéseken keresztül amik nagyon hamar az unalomba fulladnak. Erre mondom azt, hogy meg kellett próbálni. Klassz kis dlc lett.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Szabi®
addikt
válasz kresz2 #172431 üzenetére
Haveromnál telepités közben rejtélyesen megakadt az install, (stopped) közben ugye szedte a pacthet,amit egy jó darabig nem is telepitett mert annál is stopped volt,de felrakta jó sok idő alatt (Red Dead 2 feleannyi idő majdhogynem) és játék közben az elején az elsö metro kocsiból ahogy kilépett nem 3 "kutyát" dobott be hanem vagy 10-et.
Oké meghalt ,visszatöltés (pont a metro ajtajánál ment) és megint ugyan ez.Aztán mentés törlése, reader nehézségböl felrakta médiumra,akkor ugyan azon a részen csak 3 "kutyát" dobott be,ami a standard mert ugye ha azokat leszeded akkor van időd kinyitni az ajtót,10-nél meg fel sem jutsz,mert ahogy lövöd ki öket a gép csak adagolja.[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz kresz2 #172427 üzenetére
És ugye ha nem is fagy ki a töltési idők eleve hosszúak,még a picike lineáris csőjáték pályákon is
Ezt egy grafikai modokkal felpiszkált Stalker rommá alázza,pedig metro fan voltamSiffredi Meg akkor igy már a kekeckedésedre is Mobilról pötyögtem előfordul .Igy tényleg értelmetlen az egész iromány,igazad van
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kresz2 #171244 üzenetére
Mindig lesz ilyen cicaharc, a többség egy képzeletbeli dobogó első helyére teszi az általa birtokolt terméket a többieket meg leugatja. Így van ez mindennél, kocsi, telefon, konzol, konzol-pc, vga, stb naphosszat lehetne sorolni.
(#171251) Tin: pár hónapja szintén ilyen árban mozgott az alapjáték. Akkor nem vettem meg, viszont megbántam úgyhogy ezt most behúzom. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Gijon
senior tag
válasz kresz2 #171244 üzenetére
Szerintem semmi. Én úgy látom, hogy mindkét táborból vannak játékosok, akik mint önigazolásként leírják, hogy miért döntöttek jól. Ettől még nem lesz egyik konzol sem jobb, sem rosszabb a másiknál. A célközönségét megtalálja mindkét konzol. Kb. olyan ez a vita mint a telefonoknál.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz kresz2 #171236 üzenetére
De tény, hogy a the Last of us és az összes uncharted mestermű, kikerülhetetlen, legendás játékok.
Ezek miatt vettem ps-t. Aztán jött a koppanás, hogy jó játékok, de nem érzem, hogy kikerülhetetlen lenne vagy mestermű...igaz még az UC4 és a kiegészítője hátravan (UC1-et egy óra után töröltem, UC2-3at végigtoltam, de olyan meh érzésem volt, TLoU meg egyáltalán nem fogott meg egy részt leszámítva, de az tényleg nagyon jó lett. Ha hamarabb tudom, hogy ilyenek a játékok, akkor nem veszek ps-t is. Most már mindegy, az ex címeket végigtolom, következő generációban meg nem másra hallgatok, hanem a saját tapasztalatomra. Pl TLoU 2-t nem veszem meg (már ha lesz ps-em, ami a fable közeledtével erősen kérdéses...).
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
nagyúr
válasz kresz2 #169324 üzenetére
Akkor neked is javasolt a csere, mert a freemaillel vannak gondok... saját tapasztalatból is tudom, nem XBOX kapcsán, de felejtős a freemail, ha jót akarsz magadnak.
Oké hogy most nincs gondod, de majd amikor lesz, akkor emlékezz mi szóltunk.
(#169370) kresz2
De előbb válts gmail-re.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
haris
őstag
válasz kresz2 #168127 üzenetére
De akkor minek nézed?
Én 1 nappal ezelőttig azt sem tudtam kicsoda, amíg itt valaki linkelte egy Max Payne 3 bemutatóját.
Mondjuk én azon sem akadtam ki ennyire, bármennyire is imádom Max-et.
Szólás-szabadság van. Mindenki mond és csinál ami neki tetszik.
Ha nekem nem tetszik nem nézem, ignorálom.
Neked is ezt tudom javasolni.SZERK:
ráadásul amit ezek csinálnak, az nem kritika, csak kattintás vadászat[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz kresz2 #164348 üzenetére
Nekem csak az XL változat van meg,de láttam hogy már csak XXL van amiben minden dlc benne van de az elég húzós árban van.Az XL ami nekem van,nagyon jó áron szokott lenni akcióban 2680ft a Store-ban azt hiszem,szinte minden nagyobb leárazáskor benne van.Az tartalmazza az összes single player,meg a wingsuit,ejtőernyő dlc-ket.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kresz2 #164302 üzenetére
Nem rossz! Pont olyan mint az előző rész, csak technikailag (azzal ellentétben) teljesen rendben van. Hiába voltak régen a kedvenc tesztelőim, én már nem nézek OW teszteket. Zoli tesztelte amúgy? Gondolom, mert ő már csak fikázni tud, teljesen megborult a csávó.
Természetesen ez sem lett tökéletes játék, nem valami szép (One X-en), és eleinte elég nehézkes az irányítása is - pedig nekem elég nagy JC3-as tapasztalatom van. A nélkül szerintem pár óra után kukáztam volna. Plusz elég "érdekes" Rico felszerelésének a fejlesztése/használata is, de szokható azért. Illetve nekem a térkép kezelése sem tetszik.
De ami a lényeg: ugyanolyan nagy fan a játék mint az előző részei, elképesztően szórakoztató tud lenni a céltalan rombolás, és Rico is ugyanolyan vicces maradt. Nálam 8.5/10.
Ha szeretted az előző részeit akkor ezt is szeretni fogod. Én annyit javasolnék csak, h várj a vásárlással az első komolyabb leértékelésig!Bird: Erről az OW-s tesztről van szó. Pedig nem akartam elindítani..
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Madoc
veterán
válasz kresz2 #164302 üzenetére
Mindenhol ezt olvastam. Igazából a 3.-rész optimalizálatlansága után nem csalódtam. Nagy rajongója voltam az első részeknek még 360-on.De a 3 az csak akadozott bármit csináltam. A 4-et ez alapján meg nem is mertem megvenni.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
törölt tag
válasz kresz2 #162976 üzenetére
Szerintem pont nem a bf az a játék, aminél nagyon lehet sírni emiatt. Ha nincsenek k/d fanboyok, simán jókat lehet játszani squadban. Itt már volt régebben szó közös játékról, de valahogy még egyszer sem sikerült összehozni. Pedig pl egy GP-ben annyi multi / kooperatív cím van, simán lehetne együtt veretni.
-
Bogyi007
veterán
válasz kresz2 #158257 üzenetére
Nekem ezek új árak, valamint mostanság a Szingapúri kártya sem volt mindig kapható...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
axlfsi
veterán
válasz kresz2 #157740 üzenetére
Felkeltetted az erdeklodesem; pont ezek erdekelnek engem is (sajnos, az argentin elorendelesrol lecsusztam), de most veszem meg (ma valamikor) az AC Odyssey-t (lanyok nagy AC fanok) es majd meg az RDR2 erdekel, talan a BF5 is jo lesz (?), illetve a Division 2 -> na, annak nagy rajongoja vagyok, az elmult ket evben, szinte csak azzal jatszottam (de ez utobbi ugyebar, majd csak jovo tavasz).
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Edgar2621
őstag
válasz kresz2 #157740 üzenetére
Ha csak ennyi játék érdekel, akkor szerintem felesleges home partner, főleg ha eddig is jól működött számodra a lemezes rendszer. Én eddig csak közvetlen baráttal home-oltam/olok és még így is voltak kisebb viták, de másik két barátom között volt nagyobb is. Ebből kiindulva ismeretlennel nem igazán állnék össze, nagyon meg kellene hogy győzzön a CV-je
[ Szerkesztve ]
XO: Gollami26
-
axlfsi
veterán
válasz kresz2 #157737 üzenetére
Jo reggelt!
Teljesen meg tudlak erteni. Habar volt tobb lehetosegem is, de valamiert nem vittem vegig a dolgot; vagy sokkal tobbet vasarolt volna az adott evben AAA jatekokat (es nem akartam unfair lenni, hogy bekamuzom a mennyiseget) vagy teljesen mas volt az erdeklodesi korunk.
En is kb. 2 eve keresem... Habar manapsag nagyon keves idom van jatszani, de a lanyaim annal tobbetSzoval, rossz tapasztalatom ugyan nincs, de nem is konnyu jo partnert talalni (illetve, emlekeim szerint, olvastam en itt par esetet, amikor megszakadt a partneri viszony...)
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
törölt tag
válasz kresz2 #142060 üzenetére
A slim hangosabb volt GoW alatt a menüben, mint az X-em full terhelés alatt.
Felvettem a fülest és úgy játszottam. Szerencsére jelenleg senkit nem zavar a kézi porszívó hang, de nagyon morcos leszek, ha ps5 is olyan lesz, mint a 4-es generáció bármelyik terméke. Legyen nagyobb a doboz bakker, de halk legyen. -
Bishi
tag
válasz kresz2 #134806 üzenetére
A witcher 3 szerintem jobb, bár egyiket sem játszottam végig. A mass effect az kicsit repetitívebb a vége felé, de jó játék szerintem, jó a sztorija, aki csak az akciót szereti a multija is hosszú időre le tud kötni, ha bejön hogy nem játékosok ellen vagy, hanem játèkosokkal kell össze dolgozni a sikeres túlélésért. Ez annál igazabb, minél komolyabb küldetéseket nyomsz. Bár oda már kell erősebb karakter és fegyver is. De 1 havi ea accesst is simán megér. Szvsz többet is, de kinek mi tetszik.
-
Ragnar95
félisten
válasz kresz2 #133812 üzenetére
Nekem eszméletlenül bejött, hangulatra és játékmenetre a(z egyik) legjobb open world játék, amivel eddig játszottam. Alapjátékba 70órát öltem mióta megvan, illetve most a leárazásban megvettem a Season Passt is és csak a Narco Roadban járok 15 óránál kb. 100% a terv, ennyi idő alatt még nem lett meg, de nem is untam meg egyáltalán.
Sokan mondják, hogy coop módban online az igazi, de én egyedül toltam és így sem unalmas, de nyilván nehezebb jóval így a játék.
Sztoritól nagy mélységeket ne várj, szokásos csinálj meg 5-6 küldetést, hogy eljuss egy bossig, ölj meg 5 bosst, hogy eljuss az ő főnökükig és a végén eljutsz a kartell fejéhez. Ennek ellenére a hangulat, illetve a játékélmény annyira király, hogy simán elnézhető hogy a sztori nem olyan mély. A grafika is gyönyörű és a térkép is óriási és elég változatos.
Ha gameplayek alapján megtetszik a játék, a deluxe verziót ajánlanám, mert a DLC-k is megérik eléggé.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Madoc
veterán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz kresz2 #127874 üzenetére
Azzal egyetértek, hogy igazán jó sztorit lineáris játékban lehet elmesélni, ahol a sztori fontos pontjait pontosan akkor és úgy tudják adagolni, ahol és amennyit kell – aztán innentől játékmechanika kérdése, hogy mennyi szabadságot engednek a játékosnak a "csőben". Itt a csúcs nekem a The Last of Us, de a Bioshock-ok (főleg az 1. és az Infinite) vagy a Quantic Dream cuccai (Beyond, Heavy Rain) is ilyenek.
Nyílt világú játékokban ez jóval nehezebb, mert a játékos figyelmét ezer dolog kötheti le és nem fogják olyan erősen a kezét, de speciel a HZD-nek ez pont sikerült szerintem, mert a mellékküldetések is hozzáadnak a sztorihoz, főleg háttérinfókat, lore-t. (A másik ilyen pozitív példa a Witcher 3, ahol kiválóan sikerült házasítani a nyílt világot és a remek történetmesélést.)
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
DaveHutt
őstag
válasz kresz2 #126019 üzenetére
Érdemes beszerezni Season Pass-szal együtt (ez már olcsó, Revolution Edition vagy EA Access+Premium Access). Lassabb a Conquest, Operation, Frontlines mód, mint egy COD, Overwatch stb. Mellette vannak frontvonalak, amihez tudsz igazodni, és csapat, aki elvétve segít. Sztem az egyik legjobb, ha nem a legjobb lassabb FPS. Lehet benne tanulni, és még aktivitás is van.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
-
Def26
félisten
válasz kresz2 #122828 üzenetére
Nekem annyi, hogy ez egy sima, bazári 60" -os 4k tv, csillám hdr -el.
Én nem adok érte ennyi pénzt, még telekom részletre se. Egy picivel drágábban már akad samsung qe49q7f ami mérföldekkel jobb mint a linkelt lg.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Madoc
veterán
válasz kresz2 #117680 üzenetére
Kábeled milyen? Amivel a tv-hez van kötve. Nekem még a 360hoz vett 3méteres hdmi kábel csinálta ezt, kiprobáltam a gyárival és ugy jó, nem röcög. Most rendeltem Kácsa-éktól egy 3 méteres 2.0 hdmi-t.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Ragnar95
félisten
válasz kresz2 #110916 üzenetére
Köszi, sokat segítettél ezzel is, akkor besétálok majd valamelyik üzletbe az eladásra szánt játékokkal és kiderül
Szerencsére az összes játékot Amazonról vettem jó áron, úgyhogy 8-10ezret nem is várok értük.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz kresz2 #110813 üzenetére
Köszi a tippet
Árazás gondolom egyedi, de te esetleg számíttattál már be valamelyiknél játékot, tudod, hogy úgy kb mennyiért számolnak be játékokat a jelenlegi árukhoz képest?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz kresz2 #108213 üzenetére
+1 Uncharted 4 (+ a Nathan Drake Collection, de felújítás ide Definitive oda, azért azon már látszik az idő vasfoga)
A HZD ellenben egyáltalán nem túlértékelt csak szimplán semmi köze a Tomb Raider és az Uncharted stílusához. Almát a körtével... nyilván... szerintem.
A kérdezőnek: Boxon a Definitive Edition és kb. ennyi sajnos
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz kresz2 #107473 üzenetére
Márpedig erről szól a fáma
(#107474) Firstaye: telefont tudjuk ajánlani, az a jobb. Illetve ha angolul tudsz írásban kommunikálni akkor chat.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Assetto Corsa
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
- Ukrajnai háború
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja