Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Döglött Róka #224684 üzenetére
Sokunknak szerintem. Kár hogy rossz időszakban jött ki. A COD meg a BF bedarálta. Én várok egy 3. részt évek óta, de mivel az Apex Legends most jól megy, nem sok esélyt látok erre. (Volt róla szó, hogy készült, de leálltak vele, aztán Zampella azt mondta hogy mégis készül...De végül el lett a téma felejtve.)
Live-Die-Respawn
-
gutkeled
tag
válasz Döglött Róka #224323 üzenetére
Ezek ahogy nézem nem is nagyon voltak még olcsóbbak a mostani árnál.
Egyébként a csak ennyit amúgy arra értettem, hogy ebben az akcióban csak kevés játék van még.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Döglött Róka #224323 üzenetére
Én erre vártam, hogy a DS1 Remastered akciós legyen
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Sherkulás
aktív tag
válasz Döglött Róka #222879 üzenetére
Az
[ Szerkesztve ]
Rust | C | Java | Kotlin | Swift | Objective - C
-
Sherkulás
aktív tag
válasz Döglött Róka #222875 üzenetére
Annyira nem akarok vele küzdeni, azt gondolom hogy az emberek alapjába intelligensek de ugytunik rosszul gondolom.
[ Szerkesztve ]
Rust | C | Java | Kotlin | Swift | Objective - C
-
válasz Döglött Róka #222682 üzenetére
2021 első negyedévéről írják, hogy mennyivel nő a bevétel.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
NoOne1976
őstag
válasz Döglött Róka #222659 üzenetére
Előrendel 1000 ember Valhallát. Ott toporog. Miben más?
-
Madoc
veterán
válasz Döglött Róka #222659 üzenetére
One x-nél is csak ketten voltunk nyitásnál a boltba, én meg a haver.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
pzstm
titán
válasz Döglött Róka #222599 üzenetére
végre valaki akinek nem ütött a Witcher
Társra leltem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Döglött Róka #222209 üzenetére
Lassan elő kellene vennem nekem is újra. Új rész előtt jó lenne elérni a max szintet multiban.
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
válasz Döglött Róka #222267 üzenetére
Az a döbbenet hogy még csak One S-eken fut az egész.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
persil
nagyúr
válasz Döglött Róka #217002 üzenetére
Má' pedig a személyeskedés az az, amit te annak érzel. ;)
És magas lórú megmondani, hogy nekem mire milyen sok időm van, szerintem az. Szóval...
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
NyMRooD
őstag
válasz Döglött Róka #216931 üzenetére
"akkor szvsz" - csak megjegyeztem, felőlem streamingel is nyomathatod a multit egy Samsung hűtőről
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
válasz Döglött Róka #216915 üzenetére
"Én elsősorban PvP játékokat játszom" - Értem, ízlésről nem vitatkozunk, mint átjött nekem meg a story orientált single-ök a lényeg (szeretek én pár multit is pl CS:GO, Overwatch, Rocket League). De akkor szvsz a streaming helyett neked egy XSX-en kellene törnöd a fejed, multira az lesz valszeg a legjobb a kövi genben.
Akkor elbeszéltünk egymás mellett az oprendszeres témában, persze, PSNow-ban, szerintem is megérné nekik több (inkább újabb, mert rengeteg ex cím van benne) játékukat közzétenni, mondjuk abban nem vagyok biztos, hogy már day0, de 1-2 évvel a megjelenés után mindenképpen (ők nem akarják elengedni a hardver eladást, bár még lehet így is megérné), főleg, hogy ps4-re már letölthetőek azok a játékok amiket tud natívan futtatni. Én azt hittem, hogy a teljes portolásra gondolsz és hogy kidobják steam-re mondjuk, az nem hiszem, hogy megérné nekik.
Onnantól, hogy multikkal nyomod tényleg nem lényeg és úgy megértem, hogy hidegen hagynak a nem multi ex címek.
Igen, a Sony tényleg parlagon hagyta a Now-t, nem hiszem, hogy csak presztízsből tartották meg, valószínűleg inkább anyagi oka volt (nem nagyon érte meg) eddig, hogy nem/lassan növelték, vannak arról pletykák, hogy most ez változni fog. Viszont ha jól tudom akkor félreértettétek @moqs7419-al, a szerver park ps3/ps4 konzolokat jelent a Sony-nál, az xcloud-ban meg xones-ek vannak jelenleg amik xsx-re lesznek cserélve, minden másra utóbbinál meg ott az Azure, meg úgy tűnik, hogy az lesz Sony-nál is, szóval a bővítéshez újabb konzolokat kell legyártani.
Na várj idézlek: "Az is előfizethet rá aki nem akar konzolt venni, mert nincs otthon rendes TV-je, helye gépnek de marha olcsó a mobilnet -> Pl komplett délkelet Ázsia." Szóval igen is számít, hogy hányan fizetnek elő, mivel ahogy te magad is mondtad, nem a meglévő konzolosok a célközönség. Az 1 év múlva dolgot meg azért hoztam fel, mert részemről nem azon megy a vita, hogy ez lesz-e majd a jövő, mert valószínűleg ez (bár a dedikált hardver szvsz nem fog eltűnni), hanem arról, hogy az még nagyon csak odébb van akár 1-2 konzol generációnyira is, tehát ha a bevezetésétől 1 év alatt rohamosabban fog bővülni, mint ahogy a PS5/XSX konzolok fogyni akkor valóban átütő siker lesz és igazad van a ps4/switch only ex címek szákutca, ha meg úgy fog menni mint a stadia, akkor odébb van még az a siker. Bár maga az 1 év az tényleg hasra csapás szerűen ment, csak valami nem túl hosszú ugyan akkor nem is túl rövid idő intervallumot próbáltam belőni ami alapján látszik, hogy átütő siker-e vagy sem, 15 év múlva már szerintem is több lesz a csak streaming user mint akinek dedikált hardvere van, sőt már talán 10 év múlva is, viszont egy olyan hosszú felfutást nem neveznék átütő sikernek, annyi idő alatt át állhat a Sony/Nintendo de akár a Steam/EpicGames/EAOrigins/UbiPlay(vagy mi a neve) is, meg lehet sok új szereplő is, amelyek mellett az xCloud vagy a PSNow csak lábjegyzet lesz.
u.i. egyetértek, szerintem az a titka, hogy nem akarjuk meggyőzni egymást
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Wesder
félisten
válasz Döglött Róka #216915 üzenetére
Sony az MS-től kapja majd a szervereket a PSNow alà. Volt valami megàllapodàsuk ezzel kapcsolatban.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NyMRooD
őstag
válasz Döglött Róka #216890 üzenetére
Lehet, hogy viszonylag egyforma stílusú játékok jönnek, de hasonlítsd össze őket a cross platform megfelelőikkel, sajnos ég és föld a különbség, tartalomba, minőségbe, etc. Egyébként igen, szabad kezet kapnak, de egy NaughtyDog akik külső nézetes sztori orientált játékokat gyártottak már azelőtt is, hogy a Sony-hoz kerültek, nem fognak hirtelen autóversenyes játékot gyártani, nyilván ha egy cím sikeres annak a folytatását jó eséllyel parancsra kell megcsinálni de tartalmilag, sztoriba, etc nem szólnak bele. A "openworld kamurpg és story based csőjáték" kijelentés meg jól mutatja, hogy nem igazán próbáltad őket, nem mellékesen kiemeltem a Nintendo-t is.
Az oprendszeres témát meg teljesen félreértelmezted, vagy neked a laptopodon/pc-den/mobilodon esetleg az a rendszer fut ami ps4 vagy switch-en? Miért adjon ki a Sony/Nintendo minden játékát Windows-ra msstoreba/steamre/epicgames-re és tolja az ő szekerüket úgy, hogy még 10-30 százalékát a bevételeiknek is odaadják és cserébe a saját platformjukról veszítsenek embereket (minden eladott saját játék 100%-át, minden eladott third-party játék ~30%, hardver kiegészítők után is kapnak sztem vagy ~30%-ot és még ehhez jön az online szolgáltatás havidíja, arról nem is beszélve, hogy a spotify/netflix sem ingyen van ott szerintem)?
"De nem lesz olyan számottevő szerepük, mint az elmúlt generációkban, legalábbis ez az MS víziója." - Ez még nagyon messze van, annyira, hogy lehet valóra sem fog válni.
"A lényeg azon lesz, hogy jó minőségű nagy költségvetésű játékokkal játszhass bárhol." - Ezek most pár kivétellel az Sony/Nintendo/MS címek, vagy te jó minőségnek nevezed ugyan azt a tartalmat át skinezve (AC Origins/Odyssey/Valhalla), vagy ugyan azt a pályát át skinezve (FC4 - FC Primal, FC 5 - FC New Down), esetleg évről évre a minimálisan változó multit, alibi single-el (Call Of Duty), etc?
"És igen, az MS sokkal előbb és okosabban lépett mint a Sony." - PSNow 2014-től van, xCloud meg majd 2020 szeptembertől lesz (ha a gamepass-t nézzük akkor 2017), tényleg sokkal előbb lépet az MS De az tény, hogy a Sony nem vette komolyan a streaming-et, kérdés, hogy miért rossz tapasztalat / rossz döntések (vagyis lényegében amit te írtál) / technológiai problémák / anyagi gondok / valami egészen más. Azt, hogy kezd-e valamit a Sony a PSNow-al még az éven kiderül, azt meg, hogy a streaming kirobbanó siker lesz vagy sem majd egy bő év múlva látni fogjuk, ha igazad van akkor az xCloud jövő év végére sokkal több előfizetővel fog rendelkezni mint amennyi eladott ps5 vagy xsx/xss lesz.
(#216911) Döglött Róka: Pontosan, üzleti döntés és nekik nem éri meg lásd fentebb.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz Döglött Róka #216834 üzenetére
Pedig nem az, elhiszem te perfect angol vagy, én is értem, viszont sokszor a mélységet nem értem angolul. Tehát nem érdekel ha kicsit félrefordított a Magyar. Witcher 3 ba is imádtam!
-
Wesder
félisten
válasz Döglött Róka #216890 üzenetére
Nincsen szàmitógépes oprendszerük, mint az MS-nek a W10. Lenne PlaystationOS meg NintendoOS, akkor oda is jönnének az ex címeik valszeg.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz Döglött Róka #216876 üzenetére
Saját konzolra rész: az ex címeknek nem az a lényege, hogy mennyit adnak el belőle, hanem, hogy hányan vesznek miatta konzolt, amire eladnak egy sor másik játékot, ami után szép nagy jutalékot kapnak, még a lemezes címek után is. Szóval ha egy ex cím visszahozza az árát és bevonz/ott tart egy jelentős ember tömeget a platformon már bőven sikeres. A Death Stranding meg azért jött PC-re mert csak úgy vállalta Kojima, a HZD meg azért mert Kojima a teljes engine-t portolta, így könnyű átültetni és jó beetetés a jövőre esedékes folytatás miatt. Egyébként meg egy ex cím nem attól jó, hogy ex, hanem attól, hogy a Sony és a Nintendo szabad kezet add hozzá a fejlesztőknek meg egy nagy keret összeget is és így olyasmiket kaphatunk amit máshonnan nem (még negatív értelmezésben is korrekt iparos munkákat kapunk megfelelő mennyiségű tartalommal, amit egy Ubisoft, EA, Activision nem nyújt). Egyébként az MS-nél is megvan ennek a gyakorlata lásd Forza sorozatokat, Gears of War-t vagy a Halo-t (Infinite-el kapcsolatban higgyük el, hogy szebb lesz) de ilyen volt/lesz a Fable is és szerintem a Ori második része is 1-1 Ubisoft AAA címet megszégyenítő költségvetéssel készülhetett, jövőbeli példának meg ott a Stalker 2, ami talán sohasem készülhetne el az MS-nélkül (már egy ideje voltak negatív pletykák a stúdióról). Szóval ez az ex címek lényege, olyan játékok amik el sem készülhettek volna vagy ha mégis jóval kisebb büdzséből , gyengébb minőségben (legalább is én így látom, aztán lehet, hogy tévedek).
xCloud és PSNow rész: Én értelmezésem szerint ez azt jelenti, hogy az ex címek hülyeségek: "Lásd exkluzívok. Sony azt mondja, lehet kapni, de csak PS-re (igaz, kezdik már észrevenni, hogy ez zsákutca, lásd Death Stranding és társai)". A Sony-nak és a Nintendo-nak nincs saját oprendszere, hogy ott is úgy profitálhassanak 1-1 címből, tehát ők csak saját konzoljukra tudják kiadni, az MS sem adja ki Mac OS-re a címeit, pedig ott is van ~100 millió user (de az xCloud sem jön iOS-re, bár az már nem csak az MS-en múlik). Streaming esetében pedig még többet fognak számítani az ex címek, mert 2-5 ugyan olyan árú és minőségi szolgáltatás között a tartalom lesz a döntő. Másrészről a PSNow-al a Sony is ezt csinálja, csak nem 0-day dobja be. A Gamepass-t meg a PSNow-al kár összehasonlítani, mert egyrészt még nem ugyan az a kettő és utóbbi csak egy maréknyi helyen elérhető, másrészt az a 700 ezer nagyobb bevételt termel mint a 10 millió, bár a'szem a két adat nem egy évből származik, mármint akkor még a PSNow drágább volt, a Gamepass-nak meg nem volt 10 millió előfizetője, szóval az a több inkább hasonló nagyságrendű összeget jelent (itt viszont tényleg érvényesül az amit xbox hardver eladásnál mondtál, tehát nem számít hány előfizető van, ha ugyan annyit hoz a konyhára). A következő gen-re úgy néz ki, hogy közelíteni fog egymáshoz a két szolgáltatás, PSNow-ba jönnek frissebb játékok és talán kapacitást is fognak bővíteni rendesen (a natívan futtatható játékok már le is tölthetőek, tehát olyan mint a GP) a Gamepass-ba meg jön az xCloud és majd be áll az ára állandóra, így nem lesz szinte ingyen elérhető, tartalmilag meg a Gamepass lesz a frissebb, legalább is saját játékok tekintetében, a PSNow-ban meg több játék lesz.
De még mindig nem gondolom, hogy a konzolok eltűnnének majd és azt sem hiszem, hogy egyik pillanatról a másikra hatalmas sikerré válna a streaming, szerintem hosszú évekbe fog ez kerülni. Egyébként tippre az MS lesz benne a népszerűbb, mert komolyabban veszi mint a Sony.
-
válasz Döglött Róka #216852 üzenetére
Ha kicsit tovább folytatnánk a gondolatmeneted, akkor az Ms-nek érdeke lenne az Xcloud elérhetősége switchen (esetleg egy új Nintendo gépen) vagy akár ps5-ön is. Ezt tutira nem lépik meg. (még...)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
NyMRooD
őstag
Gamepass 2017-től van ha jól tudom, számokat meg 2015-től nem közöl az MS, a gold meg a plus előfizetések meg pariban voltak, ami egyébként szép teljesítmény a gold-tól, de nem csak abból vannak bevételek. "Plusz azt is hozzá kell adni hogy a HW-n van a legkevesebb haszon" - igen, de a hw-re adják el a játékokat.
Igen, más irányból közelítenek, de az ami az MS-től megy, hogy a Sony nem ellenfél, baromság (legalább is még egy jó pár évig, bár ha Sony kezd valamit a PSNow-al, akkor megint ellenfelek lesznek). Az ex címek zsákutca? Gondolom az MS ezért vett meg vagy 7 stúdiót és kezdtek MS ex címek gyártásába, meg ezért láthattunk egy sor third-party címet amit megvettek ideiglenes ex címnek, igen a zsákutcák ilyenek szoktak lenni (és akkor arról ne is beszéljünk, hogy 110+ millió konzolt adtak el ps-ből és vagy 60+ milliót nintendo-ból hála az ex címeknek)
-
senior tag
Azért a Sony-Microsoftot bevétel alapján egymással szembe állítani nem igazán lehet. A Micronak ugye a jelentős bevétele másból van, nem az Xboxból.
-
Wesder
félisten
válasz Döglött Róka #216846 üzenetére
Mert szrul nézne ki a PS eladott szàmai mellett.
-
Def26
félisten
válasz Döglött Róka #216832 üzenetére
mi abban a bonyolult, ha angolra állítod a nyelvet?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Wesder
félisten
válasz Döglött Róka #209533 üzenetére
Azt tudom hogy 4 fő befejezés van, amivel teljes lesz a kép. Mondjuk még az elsőt sem làttam. Nem visz rà a lélek hogy végigjàtszam, pedig 1.5 éve megvettem.
-
AMD Power
titán
válasz Döglött Róka #209426 üzenetére
-
AMD Power
titán
válasz Döglött Róka #209426 üzenetére
Ha hazaertünk és csinálok a Quest listából egy képet abból fogod tudni?
-
dunc
nagyúr
válasz Döglött Róka #209388 üzenetére
Az egy mindent vitt! Az egyik legjobb hangulatú játék!
-
Crytek
nagyúr
válasz Döglött Róka #209395 üzenetére
Miért lesz valamiből hallhatatlan? Mert ezer év múlva is beszélnek róluk jó értelemben. Nem véletlen ,hogy régen minden game jobb volt.Akkor még nem voltak ilyen gyökér pénzéhesek a cégek.
Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
válasz Döglött Róka #209388 üzenetére
Pedig bizony az volt. Nem véletlen hogy bármelyik Mafia 2-3 Definitive hír alá bemész csak az 1et akarja mindenki...
Ez mind a kettő sajnos csak Bioshock effektus lesz egybecsomagolva kiadják újból és ennyi.Kb 0 munkával akarnak zsetont keresni ami tökéletesen érthető is.Next PC Upgrade: 2022
-
Roland861010
addikt
válasz Döglött Róka #209352 üzenetére
Nekem a harcrendszer meg ez a kombinációs vackok vették el a kedvem tőle.
De lehet egyszer még rá nézek. -
Roland861010
addikt
válasz Döglött Róka #209327 üzenetére
Az a baj az nekem már túl összetett!
Annyira nem jó az angolom!Millió kombináció a vadászatok alkalmával!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Medocsabi
addikt
válasz Döglött Róka #193425 üzenetére
Értelek titeket,de nem értek egyet veletek. Ettől még mindenkit szeretek :) egyébiránt a pingponglabda jól jött mert van ilyen kis artengo benti pingpong asztalunk de nincs hozzá labda,a fülhallgatót megkapta papám a kórházban a kis rádiójához pöpec,lufi meg majd a kersztfiam szülinapjara lesz,már önként jelentkeztem dekorálni mint jofej kersztszülő😃😃
-
Edgar2621
őstag
válasz Döglött Róka #191057 üzenetére
Köszönöm a segítséget Nektek bandi0000 és Döglött Róka (ezt a szót tuti hogy először írom le életemben ).
Szerintem nekimegyek ezzel a szettel, van rá huzalmam (ma is tanultam valamit) és rám is fér hogy fejlődjek handymanként.XO: Gollami26
-
persil
nagyúr
válasz Döglött Róka #190563 üzenetére
Igen, hogyne, az egyik legjobb jatek, ami valaha is megjelent. :)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Döglött Róka #189923 üzenetére
Nosztaligázni kérlek titeket most már menjetek át az OFF topikba. Pont erre találták ki. Thx
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Beniii06
addikt
válasz Döglött Róka #189912 üzenetére
Akkor nagyjából ráhibáztam. PS 1-en emlékeim szerint ilyen funckió (még) nem volt, a gyári kontrollerrel biztosan nem, a One-on pedig (már)nincs ilyen. Bezzeg a windows állandóan letette a játékot a tálcára és előjött a beragadó billentyűk varázsló shift többszöri nyomásra(XP/7 alatt), ha nem kapcsoltad ki, csak arra kattintottál, hogy hagyja figyelmen kívül. Élmény volt mikor multi fps játékban, csak te maradtál egyedül a csapatból 1v1 szituációban és saroknál kibújás előtt megnyomtad a shiftet, hogy ne trappoljon, lement a játék a tálcára, gyorsan katt vissza a játékra, de már csak azt hallottad, hogy lelőttek.
"Got any other secret weapons?"
-
Siffredi
senior tag
válasz Döglött Róka #189912 üzenetére
Így van, a piaci hamisított Nintendo-s (sárga kazis) kontrollerem tudta ezt a funkciót. :)
Most is jól jönne néhány esetben... -
mike1334
veterán
válasz Döglött Róka #189902 üzenetére
+1 a gears-re...az 5-ben is olyan elégedettséggel tölt el mikor elpukkan az ellen feje egy jól irányzott lövésnél
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
persil
nagyúr
válasz Döglött Róka #189902 üzenetére
Nem az emlekekkel van a baj. :)
A soldier of fortune-ban tenyleg terdbol robbant le a forma laba, ha ralottel soretessel. Ma meg elesik es halott.Amugy shadow warrior 2, ott szakad minden. :)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Döglött Róka #189886 üzenetére
Megvettem most lemezesen, mert ki tudja meddig fog tartani, csak meglepett.
Véleményem szubjektív...
-
Bird
addikt
válasz Döglött Róka #189886 üzenetére
Köszi, azt hiszem ha lesz valamilyen akció behúzom. Elvégre az egyik legjobban sikerült exkluzív ebben a generációban.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Bird
addikt
válasz Döglött Róka #189865 üzenetére
Mennyi idő alatt toltad le? Köszönöm.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Döglött Róka #188405 üzenetére
Az igaz, de az 1-2-3 (főleg az 1-2) megvolt még egy jó feelingje. Amit nekünk 4 -ben semmit nem hozott.
Persze lehet csak az emlékek szépültek még meg X360 SD TV osztott képernyőn haverral.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
S@c@
őstag
válasz Döglött Róka #187965 üzenetére
Kikapcsoltam mindent sztem de sebzeskor meg mindig az a bena piros van amikor ramlonek
-
Bep
őstag
válasz Döglött Róka #187931 üzenetére
Akkor jól ellehetsz a kidob-belép-kidob-belép kombóval
-
mcwolf79
veterán
válasz Döglött Róka #187790 üzenetére
Családi házban lakom.
A saját ASUS router-re AP módba van rakva, máskülönben ha külön állítottam be a saját router-en, akkor a box folyton baxakodott a dupla NAT-olás miatt. Viszont a T-home -os cucc antennája harmatgyenge, ezért oldottam meg így a dolgot.
Amúgy ha minden igaz hétvégén megoldom kábellel, akkor nem lesz ilyen gond. Addig meg elkìnlódok a wifi-vel vhogy.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
mcwolf79
veterán
válasz Döglött Róka #187780 üzenetére
Azért kérdeztem, mert 5 Ghz-re minden további nélkül felcsatlakozik, csak a 2,4 Ghz-cel baxakodik. Nincs semmi extra beállítás, nincs MAC szűrés. A hibaüzenet is teljesen random, van mikor DNS hibára hivatkozik, van mikor csak simán nem tud csatlakozni.
Azért furcsa, mert a T-home -os vagy a saját ASUS router-re felmegy az 5 Ghz-re, viszont 2,4 Ghz-re egyikre sem megy fel.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
F_Peter
őstag
válasz Döglött Róka #187778 üzenetére
Az àm a szakèrtői segítsèg. 😀
-
mike1334
veterán
válasz Döglött Róka #187771 üzenetére
A Red Dead Redemption első részében meg a GTA V-ben tuti van autoaim.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Bogyi007
veterán
válasz Döglött Róka #187162 üzenetére
Pontosan ez az én véleményem is, nekem tetszett a negyedik rész is egyébként...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
DaveHutt
őstag
válasz Döglött Róka #187166 üzenetére
Fő az optimizmus.
-
Wesder
félisten
válasz Döglött Róka #187162 üzenetére
A Semi-Openworld meg light RPG+Stealth mi, ha nem megújulàs?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Döglött Róka #186867 üzenetére
Hát.. Én ezt nem így mondanám.. Bár ha valakinek a homály filmszerű..
Én még régi 1080Ti-s, Gsync-es, PC-s világban is mindig kikapcsoltam, mert zavaró volt..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Döglött Róka #186865 üzenetére
Itt is megy a DoF, mint a PC-nél, ami sokaknak pl. bejön. Számomra idegesítő, zavaró, de pl. itt nem lehet kapcsolgatni..
Persze, javult a grafika (nem is állítottam ennek az ellenkezőjét), nem azt mondtam, hogy nem, csak nem annyit, hogy ezt ne lehessen pl. úgy megoldani, hogy tudja a gép, hogy miről telepíted, és ehhez mérten, hogy "butítson", mint most, az X, illetve az S esetén.
És, pl. itt nincs akkora ugrás, mint mondjuk volt a 360, és a FAT One esetén, szerintem.
Véleményem szubjektív...
-
birorichard
őstag
válasz Döglött Róka #186730 üzenetére
minden olyan dolog optimalizalas, aminek soran a jatek, jelenet eroforrasigenyet csokkented. ez sokfele lehet, a distance-tol fuggo lod beallitasoktol, az, hogy hogyan kezeli motor a hasonlo objektumokat, es ezt mikent hasznaljak ki, mikor olvassa be a lemezrol a szukseges texturakat, barmi lehet az.
jatszottal a division2-vel? van az ugye, hogy a falon at latod a rig-jet a csapattarsaidnak, eszreveheted, hogy ennek a reszeit nem latod mozogni, egy bizonyos pozban van, es csak a vilagban levo pozicioja valtozik, olyan mintha csuszna a terden pl. a semmitol.
altalaban egy jatekban, ha nem latsz egy asset-et, azt nem animaljak, mert az pazarlas, hiszen a jatekos nem latja, eroforrast pedig elviszi, lehet addig masra hasznalni a processzort. ezzel optimalizaltak a jatek eroforrasigenyet. az mar masik kerdes, hogy mi ezt valoszinuleg azert latjuk, mert egy fejleszto/tesztelo/manager-nek szoget utott a fejebe a projekt vege fele, hogy
de jo lenne latni a csapattarsakat a falon at, beletettek, de mozgatni attol meg ugyanugy nem mozgatjak oket.vagy pl a novenyzet. nagyon szep environmenteket latni azert mar mostanaban, tok jol neznek ki, tenyleg. az ugy mukodik, h mondjuk van belole kb 10 fajta, es azt csak egyszer kell betolteni a memoriaba, az osszes tobbi mar csak ennek a 10 novenynek a peldanyai, masfelekeppen elmozgatva, scale-elve, animalva vagy mas proceduralis cuccal kulonbozove teve (pl. shaderekkel, egyik fan ilyen a kereg, a masikon kicsit mas).
szoval igy lehet sokkal szebb es optimalizaltabb egy egesz erdo memoriafoglalasa, mint mondjuk 20 kulon objektumkent betoltott fa.lampakkal is sokat lehet sporolni. mondjuk egy jelenet be van vilagitva aktiv fenyforasokkal, de ahol nincs ra szukseg, miert ne lehet bake-elni azt a texturaba? es igy nem kell egy nagyon koltseges, de felesleges szamolast elvegeznie a motornak.
ennel meg sokkal szerteagazobb, de pl. ilyen es ehhez hasonlo dolgokra lehet gondolni.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz Döglött Róka #186723 üzenetére
Gondoltam, hogy részletezni kell, semmi gond, akkor írom is a konfigokat, ami csak minimálisan van 166390 Ft fölött. Nagyon off itt, de akkor számoljunk.
Semmi hardveraprós dologra nem gondoltam, kivétel esetleg a számlára vásárolt win 10 licensz(7-8K), de legyen akkor elfogadom az árukeresős win 10 home licenszedet, a konfigod többi része abszurd egy kicsit, mutass olyan xboxot, ami gyárilag 1 TB-os ssd-vel van szerelve, 2700X pedig felesleges(szó sem volt róla), OC-zve 4.2 Ghz-en egy 2600X is elviszi a 2080 TI-t, tegyük fel, hogy a játék pedig járt a videókártyához promóció keretében mondjuk Exodus és Anthem társaságában, de ezt már ne részletezzük, hogy azokat eladva csökkent a GPU ára ~20k-val.
A) Budget konfig(4k 40-50 fps very high, no RTX)
Aliexpress:
Intel Xeon E5 2689 3600Mhz ~54 USD szállítással +
huananzhi X79 motherboard LGA2011 ~82 USD szállítással + (van 50 USD-ért is, de ez a minőségibb)
2x 4GB DDR3 ECC RAM ~16 USD szállítással
= 152 USD, árfolyammal(1 Eur = 329,92 Ft) =50147 Ft*1,27= 63 687 Ft
Árukereső:ASRock Radeon RX 580 8GB 62290 Ft
Thermaltake Smart RGB 700W táp 16689 Ft(saját gépbe ilyet nem tennék, hanem FSP 95+-t , ide megteszi)
Crucial BX500 120 GB 6310 Ft *
Seagate BarraCuda 1TB 7200rpm 11990 Ft
FCPC-13 fekete számítógép ház 4594 Ft
Windows 10 Home 64bit HUN (1 User) 13490 FtÖsszesen: 179050 Ft *ssd-vel, de ez ugye nem gyári felszereltség xbxoxnál, a nélkül 172740 Ft (Hardverapró nélkül, ha a win 10 is onnan van akkor kb. tényleg egy árban jön ki.(1-2 ezer Ft eltéréssel)
B) Magyaros "fullos konfig"(az előző kizárólag magyar garanciális alkatrészekkel,4k 40-50 fps very high, no RTX)
2600X 48260 Ft
GIGABYTE B450 AORUS M Alaplap 24000 Ft
Kingston HyperX 2x4GB DDR4 2666MHz 16090 FtÖsszesen: 192 922 Ft *ssd-vel, de ez ugye nem gyári felszereltség xbxoxnál, a nélkül 186 612 Ft (Hardverapró nélkül, ha a win 10 is onnan van akkor kb. ~180000 Ft a vége)
C Ha már ennyire 2080 ti-ra vágysz, mint csúcsérzésre, erre @ll fel(4k 60 fps very high,RTX) A első konfig RX 580 helyett:
Inno3D GeForce RTX 2080 Ti Twin X2 11GB 353300 Ft
Összesen: 470 060 Ft stb. és nem 6-700k
D B konfig 'hunyócvan-tí-áj" -al
Inno3D GeForce RTX 2080 Ti Twin X2 11GB 353300 Ft
Összesen: 478 034 (ssd, ÁK-s win benne van)
Ezért nem értem, hogy jön ki 7-800 ezres gép még 4k stabil 60 fps very high RTX-el is, ja és ha már itt tartunk
az xbox nem is gamer cucc, mert nincs rajta RGB, szemben a PC RGB-s tápjával.Manapság ha játszani akarok, tuti nem fogok PC-t építeni, 15 éve még buli volt, de most egyszerűen nem éri meg. Ez a gond, hogy mostanában nem foglalkoztál gépépítéssel és csak a sztereotípiát szajkózod, arról nem is beszélve, hogy pl. M.2-es/NVME ssd-nél simán mellényúlnál, mert van belőle B+M, illetve M verziós is és alaplapja válogatja.
Egyébként, amit írtál lapot, köztudottan az egyik legrosszabb VRM szempontjából és sokszor magasabb órajelet lehet elérni egy B450 Tomahawk-al, mint azzal, de ezeket gondolom a YT-on nem láttad/nem volt benne a videóban és még sorolhatnám mennyi mindennel szívathatod meg magad gépépítésnél, ha netről, videóból kinézed a dolgokat és nem több éves tapasztalat alapján csinálod, hozzáértéssel. Jó tudom, elbeszélünk egymás mellett és ebben is lesz mit kifogásolnod(1200 Ft-os bill+egér kombó kimaradt), a lényeg az volt, hogy abból az összegből mit lehet kihozni és ha akarod meg lehet oldani, ha nem akarod akkor nem, ennyi.Ha már ennyire YT-ról tájékozódsz kizárólag, akkor megnézhetnél pár Tech YES City vagy Dawid Does Tech Stuff vagy PhilsComputerLab videót, hogy valóságos képet kapj a "budget gaming" fogalmáról.
Optimalizáció fogalmát konzolok esetében arra értem, hogy van FAT/S és X, nincs kb. 40+ fajta hardver variáció, különböző illesztő programokkal, DX12 vs Vulcan, MS pénzügyi, eszközbeli támogatása a fejlesztők részére(Saját játék stúdió), alaposabb tesztelés, gyorsabb visszajelzés stb. és még lehetne sorolni..
Manapság ha játszani akarok, tuti nem fogok PC-t építeni, 15 éve még buli volt, de most egyszerűen nem éri meg.
A te dolgod, szerintem egy netezős - A vagy B "budget gaming" konfig bőven megfér egymás mellett, a példa én vagyokRészemről OFF vége. Peace.
"Got any other secret weapons?"
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Döglött Róka #186733 üzenetére
jó, hogy írtad most ezt, mármint a magasabb fps-t. a Horizon4 tényleg láthatóan folyékonyabb, imádom is, már ezért megérte x-re cserélnem.. viszont, ami érdekes, hogy a gtaV-ben nem látom jobbnak, vagy folyékonyabbnak egyáltalán a game-t. tudom, h a gta híresen gyengén optimalizált game, meg hogy pc-n is zabálja a vga-t, de azért valami kis javulásra csak számítottam volna itt is.. de kb semmi
érdekes -
oriic
HÁZIGAZDA
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Döglött Róka #186744 üzenetére
Annó valami lapost akartam, de végül elengedtem, azt az árkategóriát, amit szerettem volna, plusz ugye mindig is desktop-om volt. Ezért is jött a gondolat lassan fél év után, hogy csak kellene valami.. Persze lehet, hogy ebből semmi sem lesz, majd még meglátom.
Mostanában a boxot sem nagyon használom sajnos, mert egyszerűen nincs rá időm..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Döglött Róka #186723 üzenetére
Szerintem engedjük el ezt a dolgot.. felesleges feszegetni, egypárszor én is megfutottam ezt, amikor még megvolt a vas, 1080Ti-vel.. Mégis a box-nál maradtam.
Bár, most szöget ütött a fejemben a gondolat, hogy kellene valami gép, de sanszos, hogy ITX szerrűség lesz, APU-val...
Véleményem szubjektív...
-
DaveHutt
őstag
válasz Döglött Róka #186737 üzenetére
Grafikai optimalizálásra remek példa: Forza Horizon 4, mindkét beállításnál stabil fps, frametime, nem észrevehető felbontás skálázás.
Ellenpélda: Anthem, gyakori fps ingadozás, akár -30% fps drop akció alatt, bizonyos effektek (eső) lesseggeltetik a konzolt. -
HunChris
senior tag
válasz Döglött Róka #186730 üzenetére
Komponenseket gyorsba összedobják, nincs kód optimalizálás, hogy minél gyorsabban fusson... Nincs spórolás a hardverekkel és az erőforrással. (letojják, vegyenek erősebbet.) Időrabló, és a fejlesztési ütemtervet tartani kell, és az idő pénz...
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz Döglött Róka #176707 üzenetére
Szívesen, a kérdésre viszont passzolok.
Anti RPG gamer vagyok, így halovány fingom sincs erről...[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Döglött Róka #176555 üzenetére
Nekem vegul nem jott be, ezert csak 125 oram van benne.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Döglött Róka #176555 üzenetére
Neki nem tetszik, ez teljesen normális, hogy nem ugyanazok a fajta játékok jönnek be mindenkinek. Az tény, hogy nagyon sikeres játék, 12millió feletti példány eladásával a GP-ben elég különlegesnek számít.
-
nünüke1975
aktív tag
válasz Döglött Róka #175743 üzenetére
Bocs hogy nem vagyok profi. Azért kössz.
-
Medocsabi
addikt
válasz Döglött Róka #175067 üzenetére
Hát pedig egy node-tól ugyanolyan munka optikát kihúzni mint pl coaxot (légkábeles megoldásnál)
-
Medocsabi
addikt
válasz Döglött Róka #175059 üzenetére
Persze, tisztában vagyok vele, ebben dolgozom.
Egyszerűen csak viccesen hangzik, hogy úgy odavan minden cég az optikától, mint valami fantasztikus, eddig elérhetetlen űrtechnológiától, miközben maga a kiépítés a hp-kra kb tök ugyanaz, csak a kábel más. -
negyven2
veterán
válasz Döglött Róka #175027 üzenetére
A PowerPC alapú architektúrával se volt komolyabb bajuk. Legalábbis Xbox vonalon, mert mellé járt egy nagyon jó, és fejlesztői mércével nézve, egy "felhasználóbarát" fejlesztői környezett. Ugye PS3-ál ez volt az egyik komoly gond, hogy az rendszer rendszer amit a Cell-hez adott ki a Sony, azt igazából a belsős stúdiói kivételével, nem nagyon tudták normálisan használni mások. Maximum a generáció végére tudták grafikailag beérni az Xbox360-at (egy elvileg legalább kétszer olyan erős hardveren).
A jelen generációban bár az alap gépek kb. CPU-ban azonosak és csak a GPU részen erősebb a PS4, mégis elsősorban nem a gyengébb grafikus tudásban volt/van hátrányban a One, hanem, hogy a Microsoft egy olyan környezet adott hozzá, ami használhatóságban nagyon elmaradt a PS4-hez képest. Vannak fejlesztői nyilatkozatok, hogy egyszerűen fogalmazva például egy dolgot PS4-en 10 kattintásból tudnak megoldani addig One-on ezt 15-böl kell. Ez így nagyon képletesen van. Ez sajnos az előző vezetés sara főleg. De szerencse ezt azért mára már javította részben a mosatni vezetés.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Döglött Róka #174875 üzenetére
Végül is csak tavaly szeptember óta már a Fortnite és a Rocket League teljesen cross-platform...
És nem ez lesz a legutolsó kettő...
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Döglött Róka #174828 üzenetére
De, nagyon rossz.
-
Bep
őstag
válasz Döglött Róka #174828 üzenetére
Legutóbb mindenki a másik pakkot vette csak, ezen meg már ragad a por
-
veterán
válasz Döglött Róka #174814 üzenetére
Gyújtsuk fel, Gyújtsuk fel🤣🤣🤣
-
Def26
félisten
válasz Döglött Róka #174814 üzenetére
lol. vicces ember vagy te.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
StLui
veterán
válasz Döglött Róka #174667 üzenetére
Invitel IPTV, nincs mód kártyára, tévét tervezek venni, de LG-ből csal oled jöhetne szóba, de drága, kamu 4k nem kéne LG meg nem kéne, szóval maradna a többi márka
Mondjuk érdekesek a reakciók, egyből jön az apple szintű válasz: "rosszul fogod", pedig olyan egyszerű dologról beszélünk amit 20 éve is tudott a tévénk, még képcsöves volt, bedugtam a fülest, elvette a hangot a hangszóróról.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz Döglött Róka #174661 üzenetére
mute gombra nekem a samsung tévé kirakja állandóra a kis áthúzott hangszóró ikont ami vándorol körbe-körbe.
Hangerőt kell levenni, 50-ről leléptetni nulláig, és a végén visszarakni, nem elfelejteni, mert a család nem ezen, hanem a set top boxon állítja a hangerőt
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Bird
addikt
válasz Döglött Róka #174541 üzenetére
Az utolsó off mondatot amit írtál vedd magadra nyugodtan! Nem én kezdtem a bicskanyitogató és pökhendi stílust újfent...
Mellesleg ha DMZ-be rakod a boxot, nem kell portot nyitni (5. pont)
Arról nem is beszélve, hogy nem liveról van szó, hanem az ubi szerveiről (division 2). Én ezeket a portokat nem is találom ott amit linkeltél.
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Döglött Róka #174541 üzenetére
Nálam nincs port nyitva, mégis Open NAT.
-
Bird
addikt
válasz Döglött Róka #174533 üzenetére
Örülök... Elnézést, hogy megzavartam a topik nyugalmàt. A stìlusod megmaradt, az új avatar mellé. Gz!
Tiboy86:Hihetetlen milyen kedves embereket hord ide a szél sokszor....
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Döglött Róka #174520 üzenetére
Yézus
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Döglött Róka #174517 üzenetére
Tudok linkelni 30 másik cikket, hogy mások szerint miért lehetséges ill. az elmúlt 6 órás tőzsdei jelentéseket arról, hogy akár spekuláció, akár nem: komolyan lett véve [link]
(#174514) Def26: mi nem veszünk, mi Kezdeményezünk
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz Döglött Róka #174517 üzenetére
Ebben igazuk van, de mi van akkor ha a Sony a PS Now-t akarja erősíteni, úgy nem lennének a címek exkluzívok és ha mindenki efelé megy, hogy ez a jövő (mármint a streaming) akkor a Sony-nak nem lesz elegendő a mostani PS-es IP felhozatala (főleg ha a legnagyobbak mind saját megoldásban gondolkodnak).
-
3L1T3
addikt
válasz Döglött Róka #173716 üzenetére
Ez altt is UE4 engine van. Szoval itt peogramozoi balfaszsag van ....
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Bep
őstag
válasz Döglött Róka #173710 üzenetére
Mindjárt itt a patch ami orvosol valamennyit.
-
törölt tag
válasz Döglött Róka #169699 üzenetére
Eközben lehet ,hogy ő perfekt spanyol , vagy német vagy akármi más...
-
frankdelgado
őstag
válasz Döglött Róka #169699 üzenetére
Igazad van dögöljön meg. Végül is a topik fő profilja, h ki milyen seggtörlővel takaritja a kontrollert... .. Nem pedig az, h segítsünk egymásnak.
-
Serpiko
addikt
válasz Döglött Róka #169696 üzenetére
Egy kényszer újraindítás megoldotta a problémát.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
veterán
válasz Döglött Róka #169696 üzenetére
Nem mindenki tud englishül, még ha sokunknak ez természetes is...
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Döglött Róka #169580 üzenetére
Az ugye megvan, hogy ez a gif az an@ls#x-et illusztrálja?
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
AMD Power
titán
válasz Döglött Róka #169632 üzenetére
Én sem nyugi. 63% volt a legmagasabb "szint" amit eddig elértem. De nem érdekel. Nem a pontokra megyek rá. Hanem arra ,hogy élvezzem a játékot, ameddig érdekel.
-
AMD Power
titán
válasz Döglött Róka #169589 üzenetére
3 lakasnal mar szamit. Eves szinten meg foleg.
-
veterán
válasz Döglött Róka #169580 üzenetére
Ez jó👍 -
törölt tag
válasz Döglött Róka #153793 üzenetére
Én azt írtam, hogy közel a végén. De ha úgy jobban tetszik: mindkét nagykonzol a kenyere javát már megette.
-
Wesder
félisten
válasz Döglött Róka #153793 üzenetére
A mostani E3-on màr belenhették hogy készül a Scarlet, plusz a One 2013-ban jelent meg, ebből következtetve 20-21 lesz mikor jön az új Box.
frankdelgado
Ezt inkàbb ne, de tényleg.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Anime filmek és sorozatok
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest