- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelszókezelők
- YouTube
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz Pocee #144896 üzenetére
Nem
Ő az az ideális és kitartó páciens, akit szívbillentyű csere, Staphy-s szívbelhártya gyulladás, fáradásos csigolyatörés és többfokú ízületi arthrózis nem kényszerített volna térdre OEP finanszírozott szakrendelések és várólisták során keresztül.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz KoVee84 #144883 üzenetére
mihez?
Hogy kövér, lusta, depressziós nők félrevezetéséből meggazdagodjak?Szerinted úgy hangzott, mintha irigy lennék rá?
Köszönöm, de nem cserélnék, megvagyok a magam útján.Becsültem, amíg a Norbi-tornát csinálta, mert sokakat rávett a mozgásra, motiváló volt az akaratgyengéknek, de mióta "Csakazápdét" vonal megy, azóta semmivel különb a többi marketinarcnál.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Angel2014 #144851 üzenetére
Norbinak nem azért mondják el a "titkot", mert nagyon beteg, hanem mert 10 milliárd feletti vagyont szedett össze a sok fogyni vágyó anyukától
Ha csóró lenne, már megmurdelt volna valamelyik vidéki lepukkant kórházban ilyen kórtörténettel.
Nem bántom, csak pont nem az a szituáció, amiben osztani kellene az észt.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
flash-
veterán
válasz Angel2014 #144849 üzenetére
norbi?
vicc az embervolt itt a lúgosítás ,méregtelenítés baromsága, illetve a rák gyógyító citrom agymenése...
az a szomorú hogy ilyen fogyatékosokat mennyire imádják..
különben - ez már tényleg csak pletykaszintű - az ember ami izmot magára szedett- cuccal tette, (itt most nem itélkezek)csak a lényeg hogy anélkül nem volt képes mert nem értette az aerobik fitnessel mért nincs 40es karja[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Szerintem terjunk vissza a targyhoz.
Reggel volt tema a tojas.
Szinte fej-fej mellett a lazaccal, a tojás is tele van az izomépítéshez fontos tápanyagokkal. Sokféleképen elkészíthető, hogy ne und meg túl hamar. Egy tojás nagyjából 7-8 gramm fehérjét tartalmaz, nem is beszélve az omega 3 zsírsavakról, vitaminokról és ásványi anyagokról. Kísérletek kimutatták, hogy akik reggelire tojást esznek, azok kevésbé hajlamosak túlenni magukat a nap folyamán. Koleszterinben gazdag, amely az optimális hormontermelésünk szempontjából előnyös, de ezért túlzásba ne vigyük a teljes tojás fogyasztását.
-
Ļantos
aktív tag
válasz gergo5991 #144871 üzenetére
Mennyivel lennél megelégedve? (fizetés)
Autóipari multiknál és az építőiparban folyamatos a felvétel. Autóipari cég általában albérletet is támogatja, kaját utazást szintén.Persze ha családod van, akkor nem olyan jó ez a pénz sem, de a semmitől több. Ha pedig ígyis-úgyis hazamész havonta és nem letelepedés miatt jönnél ide, akkor Német, de leginkább Svájc felé érdemes orientálódni.
-
-
gergo5991
őstag
válasz BÁ Nutrition #144636 üzenetére
sziasztok, köszönöm a válaszokat, most tudok csak irni mert ma értem haza melóból, (3 nap elutazás persze csak 8 órára bejelente..), szóval azt hogy nincs más munkalehetőség azt úgy értettem, hogy én felvidéken élek, és mondhatni csak magyarul beszélek, próbáltam vagy 50-60 helyre életrajzot küldeni de nem válaszoltak. MO-ra meg nyilván amiatt nem tudok elmenni dolgozni, mivel kb semmi végzettségem, tapasztalatom, aztán meg nem vágyok arra hogy 4 belgával legyek egy albérletben minimálért..
-
aelod
veterán
válasz BÁ Nutrition #144865 üzenetére
Nem figyeltél látszik. 7500al kell szálasítani
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
válasz Angel2014 #144860 üzenetére
Elgondolkodni valója kettőnk közül neked lenne. Most tényleg ezzel jössz itt nekem? Szánalmas vagy. Az meg, hogy kinek, hogy kellene kinéznie egy elég nagy öngól részedről. LOL.
Ha lehetne már rég kiraktalak volna a topikból.
-
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #144858 üzenetére
Vida már megtette ez a kép meg nem von kétséget maga után. Ahelyett elgondolkodnál neked is így kéne kinézned inkább engem cseszegetsz...
Wood : Nem is lehet mindenkinél más válik be.,mindenkinek más az edzése. mindenkinek más a napi bioritmusa..így nem lehetünk egyformák sem.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
válasz Woodslave #144855 üzenetére
Gondolom testsúly határozza meg.
De van volt aki én is korábban nem is figyeltem...
Leírok egy korábbi nem figyelt étrendemet...ez eltúlzott?
Reggeli 6-7 zsemle 1 liter tej 30 dk szalámi tömlős sajt ,paradicsom,paprika.
Tízórai valami keksz ..vagy valami ami akad.
ebéd ...pl: borsó leves és Paprikás krumpli szalonnával kolbásszal virslivel..csalamádé hozzá.4 szelet kenyér
uzsonna valami szendvics 4-5 zsemléből szalámival sajtal.
Este 9 kor megint a paprikás krumpli csalamádéval. 4 szelet kenyér
és ha megéhezek 11 órakor még lefekvés előtt eszek valami hideget ami gyorsan kivehető a hűtőből. kenyérrel.
Na ezt gondold el az év 365 napjában több éven keresztül. annyival,hogy az ebéd más...főzelék, bableves csülökkel, pacal, pörköltek, és sült húsok stb stb úgy hogy nem is edz vagy mozog az ember.
És ezt több család is így csinálja nem csak én...
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz Woodslave #144852 üzenetére
Figyelj véleményem az,hogy ez az infót előbb is megtehette volna..de ez az információ nem volt akkor a birtokában mivel nem volt beteg...másrészt egy hirtelen halálos, és koleszterines videóval csak nem játszik már reklámfogás végett hiszen azért csövön is van.
Nem a vegákkal van a baj hanem az eltúlzott CH-val.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Angel2014 #144851 üzenetére
Ez az ember az egész bizniszt erre épitette fel. Gondolom nem fog ellenkező véleményen lévő professzorok álláspontját mondani.
Ch szóval azt akarod mondani hogy a vegaknál jelent problémát a koleszterin szint?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Angel2014
addikt
válasz Zola007 #144850 üzenetére
Ha csövön lennél mint ő, és neked is lenne egy súlyos szívbetegséged, ezáltal közel kerülsz befolyásos professzorokhoz, orvosokhoz ,akik esetleg önzetlenül elmondják vagy elmondták neki az igazságot...ez lehetetlen számodra?
-
Zola007
veterán
válasz Angel2014 #144849 üzenetére
egyre jobban linkelsz
már az indexképig kitartott a motivációmMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Angel2014
addikt
válasz flash- #144847 üzenetére
Nézd csak most ezt a viedót..a koleszterint nem a zsír hanem a szénhidrát okozza...[link]
Bá : Így már érthető..
Ļantos : Mutatok neked olyan embereket akik nem figyelik az enni valót és edzés nélkül is szálas izomzata van...
Egy egy 12 hónapos kisgyerek többet eszik naponta mint én a barátom kisfiát 12 évesen magyar bajnok bírkózót nem is említem...
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
válasz Angel2014 #144829 üzenetére
A 70es években jott elő ez a koleszterin téma, mára már ismert hogy a koleszterin nagyon hasznos - pl bélhámsejtek membránjánhoz, de a tapanyagok felszivodasat is segiti.
Ezenkivul gyulladascsokento es antibakteriális hatasa van, persze nyilvan fontos egy egeszseges arány.
Az anyatejben:60%telített, 30%egyszeresen telitett, 10%tobbszorosen telitett zsirok vannak.
Kb ez a kovetendo.
Azert ne napi 1khg zsirt fogyasszunk,kb 70-100g ajanlott naponta[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz aelod #144763 üzenetére
Vannak turista járatok... Engem is érdekelne. Szeretem az elhagyatott helyeket... 👌 Van ott valami szálloda benn lehet aludni...
Pécelen voltál már..?
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Ļantos
aktív tag
válasz Angel2014 #144750 üzenetére
Persze, mert az edzés meg a zabálás nem fér össze. Titok nincs, nem eszel annyit és fogysz. Ezt eddig nem tudtad?
aelod
Múltkor végignéztem az összes fellelt videót szinte a zónáról. Itthon is érdekelnek az ilyen helyek. Horvátba a régi úton menve lefele vannak városok amiben mai napig szétlőtt házak mellett visz az út, illetve lakatlan településen keresztül. Nyáron is megyek le, direkt emiatt kerülöm ki a pályát. Érdekelnek az ilyen helyszínek.[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz BÁ Nutrition #144838 üzenetére
Most toltam be ötöt zabbal
-
kicsiogre
tag
válasz Woodslave #144836 üzenetére
Én meg leszarom a tudósokat , azt eszem ami bevált és jó nekem ( tojást is napi szinten és sárgájával együtt ) eddig bevált sőt még jó pár éve a háziorvosom amikor meghallotta hogy naponta eszem tojást ( volt hogy kétszer is ) elküldött laborba mert hogy a koleszterin szint aztán csak lesett mert az enyém alacsonyabb volt mint az övé
-
-
Zola007
veterán
válasz AMD Power #144830 üzenetére
"Egy ember viszont átlagosan kb. 14 órát tölt ébren"
jó neki...
-
-
AMD Power
titán
De jo cikk a reggeli kave melle!!
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
Láttátok tegnap azt hiszem az RTL híradóban, hogy a kínaiak csináltak egy kísérletet hogy aki naponta és rendszeresen tojást eszik elkerüli a szívbetegséget.
Na ez azért érdekes mert a korábbi orvosok,pont ezt hozták ki a koleszterin fő forrásának.
-
flash-
veterán
válasz gyuri860213 #144811 üzenetére
én is csináltattattam nála 20 oldalas étrendet (hát igen több pénzért mint ti) ebbe volt dopamin, acetil kolin,szerotonin és gaba teszt többek között, ezeket figyelembevéve írta meg az étrendem,én nem akarom reklámozni, de bőven túlmutat az általa összerakott étrend a reggelire zab, ebédre csirkerizs oszt jóvan szokásos étrenden...(ami pl nem igazán jó mert reggelire nem kell ch, csak fehérje és zsír..)
különben ez az 1300 vagy 1500 azért sántít mert ilyen kis különbségre nem lehet alapozni bőven van két ember között ennyi különbség az alapanyagcsere és egyéni eltérések,stb.. sőt ennyit egy táblázat is téved, nem lehet 100% os pontossággal megmérni ezeket a dolgokat hogy mi mennyi kalóriát tartalmaz..
van itt tápanyagforrás vizelet korrekció, látszólagos emészthetőségi együttható.
különben meg kutatták és kiderült hogy a termékek cimkéin szereplő érték és a valódi kalóriatartalom között 25% különbség van...Eleve mindekinek más az izom és csonttömege,simán magasság-súly arányából ezért nem lehet bmr-t számítani,illetve lehet de nem túl pontos..
ezek kiindulási értékek, nagyon jó iránymutatónak.ember elkezdi csinálja figyeli nemjó lejjebbvesz, jó csinálja tovább.de majd beszámolok hogy haladok a diéta-edzéssel pár hónap mulva
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz gyuri860213 #144825 üzenetére
Ha erősebb vagy akkor izmosabb is
Lehet intenzitás növelő szettezést/szuperszettezést csinálni de a nagy súly hoz fejlődést igazán."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
gyuri860213
tag
válasz HussarF #144822 üzenetére
Nem vonz annyira a nagysulyos edzes, testepites csinalok nem poweres vagyok. Hosszutavon nem tartom egeszsegesnek egyiket sem de ez a vonal kicsinalja az izuleteket rovidtavon.
Nyilvan irigykedem mert valoszinu sosem fogok ennyivel guggolni de ha valaszthatnek hogy plusz 10cm atmeroben a labamon vagy ez akkor az elobbit valasztanam.
Elvagyok 6x10x100 ass to grass guggolassal, neha beleguggolok nagyobb sulyba is de eroltetni sem merem mert egyel tobb csigolyam van a lumbalis szakaszon ezert extran vigyaznom kell, egy rossz mozdulat es 1 hetig faj a derekam. -
marked one94
őstag
válasz gyuri860213 #144821 üzenetére
77kg körül van a srác jó kis powerlift, legjobb dolog volt az eletemben hogy belekezdtem.
You'll Never Walk Alone
-
válasz gyuri860213 #144821 üzenetére
Erre kell ráállni. Nem arra kell koncentrálnod, hogy szép legyen a gyakorlat kivitelezése, hogy érezd szépen az izmot, hogy pont abban az izomcsoportban érezd a zsibbadást, amire edzel. Hanem arra, hogy minden edzésen próbálad feljebb pakolni a súlyt. Erőltesd akkor is, ha nem megy, minden gyakorlatban próbálj nagyobb súly felé lépni. Negatív ismétlések 1 RM felett stb.
Régen én is így edzettem és lehet fejlődni nagyon gyorsan. Most már inkább "testépítősebb" az edzésem. Izmosabb nem lettem, de cserébe már nem vagyok erős sem. Tiszta haszon -
gyuri860213
tag
Basszus mintha magamat latnam, mint ket tojas.... Ja nem... Sajnos
Nem ertem hogy tudnak ekkora tomeggel ilyen sulyokkal guggolni, lehet kb 80kg a srac..
https://instagram.com/p/BjNTiM4hevX/ -
őstag
Ez a BMR kalkulátor dolog jól gondolom, hogy f*ság?
Semper fi!
-
Ijk
nagyúr
válasz gyuri860213 #144814 üzenetére
Nyilván én is, a sok ülőmunka miatt.
Napi kalóriabevitelem hétköznap kb 2500kcal, hétvégén azért megszalad, néha becsúszik egy kis sütemény.
Ehhez mérten 4 súlyzós edzés és egy kardió egy héten és most vagyok 107 kiló.
Múlthéten voltam 106, hétvégén volt két kiadósabb ebéd meg lement 3 sör, hétfőn voltam 108, bár igazából ma is annyit mértem./人◕ ‿‿ ◕人\
-
aelod
veterán
válasz gyuri860213 #144816 üzenetére
Persze, hogy nem mivel a szervezet egy túlélő gép. De a tiétek speciális eset. Én a normál pm.-es fogyni vágyókra értettem.
-
aelod
veterán
válasz gyuri860213 #144814 üzenetére
Gratulálok a srácnak innen is, hogy ezt így még pénzért csinálja.
Diltában sosem megyünk a BMR alá. Soha.
Az meg, hogy az oliva benne sem volt az össz kalóriában nonszensz...[ Szerkesztve ]
-
gyuri860213
tag
válasz Woodslave #144813 üzenetére
Párom alacsony kalória igényű, nem éhes vagy erőtlen.
Pl ilyen volt hogy az összeírt étrendben volt 2-2 evőkanál olivaolaj reggel és esti étkezéshez. az kapásból nem volt benne. a zöldségeket nem számolta egyáltalán, sem ch-ban sem kalóriában... pedig mindent számolunk. jó egy jégsalátának nincs kb semmi kalória értéke, de egy sárgarépa, brokkoli, karfiol, cékla stb azért összejön 300kcal a nap végére. -
Woodslave
félisten
válasz gyuri860213 #144811 üzenetére
pedig azért olyan nagy etérések nincsenek egyes táblázatok között
1300 kcal még nőnek is brutál lehet hetekig
-
Woodslave
félisten
válasz flash- #144810 üzenetére
minden orvos szakképzett...
én lennék egyébként a legboldogabb ha ki lehetne ilyeneket 100% biztonsággal jelenteni, hogy
a kókuzszsír egészséges.. Miért is?
a koleszterin szint nem számít
a cukor öl /vagy pont nem
a glutén akkor is méreg ha nem vagy gluténérzékeny...
a sóbevitel nem káros
a fehérje nem terheli a vesétÉs még sorolhatnám, csak egyáltalán nem lehet ezt így kijelentni.
[ Szerkesztve ]
-
gyuri860213
tag
válasz flash- #144810 üzenetére
Á. Norbert... na ja. vele mi is konzultáltunk. Írt is egy minta étrendet páromnak napi 1500kcal-ra amit miután újra számoltam én magam inkább 1900 lett, megkérdeztem hogy neki hogyan jöttek ki ezek a számok, a válasza hogy ő táblázatból dolgozik, higgyek neki hogy az annyi és nem több, hát mondom én is tudok kalóriabázison összeadni pár dolgot és mégsem az jön ki mint neki. erre a válasza, minek számolgatom én azt amit ő már kiszámolt, ha nem bízunk benne minek fordultunk hozzál... jól van mondom, erősek az érveid látom.... 1500 kalórián nem fogyott egy dekát sem 5 hétig, levélben mindig azt írta még várjunk még várjunk, majd ő változtat a diétán. aztán a 4. levél után meguntuk és levittük mi magunk 1300-ra és ott elindult kicsit fogyás. ennyit kap az ember az 1 órás konzultációért cserébe. (8k) Lehet ha többet tolunk zsebbe és nem csak 1 alkalommal fizetünk akkor máshogy áll ő is hozzá, bár rájöttem azóta hogy nagy titkot nem árult el ő sem.
-
flash-
veterán
válasz Woodslave #144783 üzenetére
fórumtárs kérdezte miért van sok pajzsmirigyes, én írtam pár betartandó dolgot ezek általánosságban is követendő tippek, persze akinél már van kialakult betegség az konzultáljon az orvosával,
általánosságban mondható hogy a legtöbb betegség összegüffésbe hozható a nem megfelelő étkezéssel...
de ez se nagy titok, ezt 10 orvosból 10 mondja,csak a mit mennyit mikor hogyan a nem mindegy,ezért jó a szakemberek írásait olvasni, pl Ádám Norbert, aki szakképzett,[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz Woodslave #144804 üzenetére
"sajnos nem volt nálam mérleg"
Ez de beteg... A kávét én is lemérem tizedgrammra, de azért ez már...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Apollyon
Korrektor
válasz Tamoo #144803 üzenetére
Mivel ebbe a topikba jársz, feltételeztem hogy nem a pacal a napi kajád.
Csak úgy általánosságban jegyeztem meg a dolgokat.
Hogy hosszútávon mi fog megölni, azt valóban nem tudhatod, de ha nem dohányzol, akkor biztos nem a dohányzás.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #144799 üzenetére
na és milyen makrókat rögzítettél ennél a két fánknál
tegnap kolléganő hozott süteményt. Megettem egy kockát, volt ilyen tipus a kaloriabázisban, beütöttem 100 grammot (sajnos nem volt nálam mérleg), de azért a második kajából a rizst kidobtam. Csak hogy érezzem a törődést... (valahol érzem hogy ez probléma ) De meg volt a jutalma a jelenlegi diéta legalacsonyabb reggeli 0testsúlly. Mondjuk a tegnapi lábedzés szenvedés volt.
Guggolásnál már kezdem érezni, hogy a rúdnál kevésbé van kipárnázva a csulyka rész.. Arról nem is beszélve hogy éppen tudtam tartani a múltkori 5-öt 140-be...
Azrt írtam be, hogy miért nem inkább 4 darabot vettem...
Ronnie Coleman is valami ilyesmit bánt meg nem?[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Apollyon #144798 üzenetére
Kár volt ennyit magyaráznod. Pont annyira amennyire nekem is kár volt megírni azt a hsz-t. Nem jött át a lényege.
Nem állok a cukor + liszt mellett, a dohányzás mellett meg aztán végképp. Viszont az már rég kiderült, hogy rohadtul nem lehet tudni, hogy hosszú távon mi fog megölni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest