Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
leslieke #3805 üzenetére
Hát, asszony nagyon elégedett az S25-el
Nagyon jónak tűnik az akksi idő, itthon van betegen és folyamatosan nyomkodja, így sem merül le neki estig. Az S21 azért nem ilyen volt. Gyors is, szép is, kicsi is, valószínűleg az augusztusban esedékes teló cserémkor én is erre váltok. Érdekes, hogy mennyivel kevésbé túlszaturált a képernyője az új telefonnak, még élénk módban is, mint amilyen a régi volt, persze ez leginkább csak egymás mellett tűnik fel. Nálunk nem érdekes, de maradt a két fizikai SIM lehetősége (meg persze eSIM is lehet az egyik). Szóval egyelőre minden szuperzöld
-
duvi
nagyúr
válasz
TomWexX #3807 üzenetére
Igen, megjött a Pro. Két napja tesztelem. A tesztek alapján kicsit többet vártam tőle hangzásban (mindenki az erős basszusáról írt, amit abszolúte nem érzékelek), de az árához képest megérte
A párosítás pillanatok alatt ment, jó a szoftvere, ahogy az is hogy nem fényes műanyag a bölcső burkolata. A zajszűrés tényleg nagyon jól funkcionál. A hangzástér és a dinamika - számomra - kicsit kevés. Az előre definiált hangképek nem jöttek be, ezért most próbálom belőni az EQ-t a saját igényeim alapján. Ki akarom próbálni egy másik mobilon is, mert a 13T-ben már erősen le van korlátozva a hangerő az EU szabványok szerint (nem akarok régiót váltani, vagy mókolni vele).
-
consono
nagyúr
Köszi! Már előre tudom, hogy milyen lesz: kék
-
leslieke
Jómunkásember
-
duvi
nagyúr
válasz
TomWexX #3798 üzenetére
Nekem még nem jött meg 2.0, de nem is érdekel. Ahogy olvasom a 13T topikját, vannak még gondok vele. Amit imádok ebben a telóban, az a gyorstöltés(67W). Kb. 20 perc és nulláról(15%) fullon van az aksi. Samu még mindig 25W-ot enged, ami néha nagyon sok idő tud lenni, ha nem tervezek előre. Persze lehet, hogy hosszútávon visszaüt ez a sebesség és hamarabb elfárad az aksi. Kb. másfél éve használom és eddig nem tapasztaltam gyengülést. Remélem, hogy kihúz 3-4 évet!
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
válasz
consono #3797 üzenetére
Na pont ezért írtam oda, hogy nem azért mondom, hogy eltérítselek. 😆
Én eddig nem csalódtam benne, előző telóm (mi9) 5 évig volt meg, soha semmi baj nem volt vele, meg nagyon sok cuccunk xiaomi, így egyelőre maradunk teló fronton is ennél a márkánál.
Egyébként most van kicsi szarakodás frissítés téren, nem viszik túlzásba xiaomi-ék, de szerencsére már kinőttem abból a korból, hogy erre gerjedjek, így nem igazán érdekel hogy nem havonta, hanem picit ritkábban jön rá update.
Mondjuk pont múlt héten kaptam meg a HyperOS 2.0-t, így tényleg nincs okom panaszra.
De a Samu is nagyon jó telókat gyárt, szóval egyáltalán nem csodálom, hogy sokaknak eszük ágában sincs mást venni. -
consono
nagyúr
válasz
TomWexX #3796 üzenetére
Megnéztük a múltkor azokat is, de én csalódtam a Xiaomiban azért nem is erőltetjük. A kölöknek volt 9SE, kellett benne gariban képernyőt cserélni, utána jó lett, de két év után már kuka volt az akksija, nem bírt ki egy napot sem. Ehhez képest az S10 bírt 5-6 évet, de az S21 is 4-et.
Persze, ez csak egy minta, de nekünk a Samsung jobban bevállt. Meg ugye nagyon kényelmes, hogy sima a költözés. -
consono
nagyúr
Szolgáltatótól, majdnem biztos. Galaxy S24 vagy S25 lesz, ez a sorozat nálunk sokáig húzza. Lányomnál nemrég nyugdíjaztuk az asszony előző S10-ét, most igaz, hogy behalt az S21, de ez is lassan 4 éve megvolt. Meglátjuk milyen vastagon fog a ceruza az S25-nél, meg hogy mikorra kerül a boltokba...
-
consono
nagyúr
Kis update az asszony telefonjáról, csak, hogy meglegyen a 4000: már az akksi is beadta a kulcsot, nem bírja végig a napot... Illetve USB-n már mintha egyáltalán nem töltene, látom, hogy új telefon lesz ebből...
-
TomWexX
addikt
Írtam is, hogy tudásban is jobb, mint a sima, a kérdés csupán az, hogy ez ér majdnem dupla felárat? Mivel én kb heti 1x használom max 1-2 órára, így nekem nem.
Igaz ebben a tesztben azt is írják, hogy sportoláshoz inkább a pro a jobb az ip védettség miatt, na de mindegy most már. 😆 -
válasz
RandomName #3784 üzenetére
Hello!
Úgy tűnik a fórumon elharapózott a nosztalgia, vagy mi. -
TomWexX
addikt
Az enyém nem eladó! Megtartnám, mert nagyon jól szól.
Én is néztem a pro-t, hogy miben tud többet, de nekem nem ér meg a csilivili vegánbőr tok, meg a márványmintás füles + felárat. Nyilván tudásban is egy picit jobb, de ez is bőven kielégíti minden igényemet. Hozzáteszem, én nem tartom magam vájtfülűnek, csupán “elektromos” zenét hallgatok rajta sport közben, erre sztem tökéletes. -
ABal
őstag
válasz
TomWexX #3766 üzenetére
Köszi a beszámolót,
de nem sokkal utána vettem is egy ilyen típusút. Mostanra már a megvásárolt , de ritkán használt cuccok listáját bővíti, mert a melegedéssel annyira nem vagyok kibékülve.
-
consono
nagyúr
válasz
TomWexX #3766 üzenetére
Nálam sajnos aktuális a vezeték nélküli töltés, az asszony telefonja lekapcsol (nem újra indul, kikapcsol), ha rá van dugva a töltő... A qi töltő meg simán tölti, és stabil is a teló, nem indulhat újra, semmi baja, bírja is elég sokáig az akksi...
Ezzel a problémával még nem találkoztam -
TomWexX
addikt
A héten vettem 2 db ilyen fajta vezetéknélküli töltőt. Nagyon jó, viszonylag gyorsan tölt, teljesen stabil, alig melegszik és kényelmes működés közben használni. Állítva és fektetve is tölti a telót.
Gondoltam leírom a tapasztalatom, hátha még érdekel a vezetéknélküli töltés.(Na meg ha nem írom le, akkor nagyon nehezen fog összejönni az a 4k.. 😆)
+Egy ilyen fülest is vettem elsősorban futáshoz. Majd most fogok kipróbálni élesben, de eddig nagyon tetszetős. Durva ez az aktív zajszűrés. 😳 -
leslieke
Jómunkásember
Nekem határozottan kevesebb időm van.
Nem öregszem, halhatatlan vagyok.
-
leslieke
Jómunkásember
Vajon idén elérjük a 4000. hsz-t?
-
ABal
őstag
Boldog Új Évet!
-
duvi
nagyúr
Bujjék mindenkinek! 😄🍾🥂🎉
-
BÚÉK!
-
leslieke
Jómunkásember
BÚÉK!
-
TomWexX
addikt
Békés, nyugodt ünnepeket!
-
ABal
őstag
Boldog Karácsonyt!
-
Boldogat 😊
-
consono
nagyúr
Kellemes Ünnepeket!
-
leslieke
Jómunkásember
Boldog karácsonyt zseblakók!
-
consono
nagyúr
Hohohohó
-
leslieke
Jómunkásember
Boldog Mikulást mindenkinek!
-
válasz
consono #3731 üzenetére
Igen, ez nekem is rögtön feltűnt, mikor kézbe vettem az ipad-et, hogy borzasztó ismerős a felület, és az is kiderült végre, hogy honnan került a Samsung felületére az a sok logikátlan
hülyeségújítás, ami az utóbbi időben annyira idegesített.A legutolsó ilyen, ami amúgy valószínűleg nem is Samsung, hanem Google hülyeség, hogy a play áruházban a kereső fentről lentre került át, hogy két helyre kelljen kattintani egy helyett
Amit a legjobban gyűlölök az ios-ben, hogy nincs egy dedikált
vissza
gomb, amivel rendszer szinten vissza lehetne lépkedni, mint az Androidon (ott is már gesztusokat használok, tehát nem konkrétan egy gomb hiányzik), így amikor valahonnan vissza akarok lépni, 3 különböző helyre kell nyúkálnom, de leginkább a képernyő tetejére, mert hát hol legyen egy vissza gomb, ha nem a legkényelmetlenebb helyen... -
válasz
leslieke #3725 üzenetére
🙋🏻
Almás vonalon én vettem egy első generációs ipad pro-t a furbify-ról, kottákat nézegetni rajta. Nagyon bejött a készülék, már értem, hogy miért kerül annyiba egy apple termék: a 8 éves készülék ma is simán agyonveri teljesítményben a 2 éves közép kategóriás telefonomat. Az oprendszerétől viszont egyfolytában agyf*szt kapok. -
leslieke
Jómunkásember
Itt vagyok, csak most vettem észre, hogy milyen élet lett itt.
Ha már telefon, én maradtam almás vonalon, csak az XR után 14plus lett, az XR meg a kisfiamhoz került.
-
duvi
nagyúr
Nagyszerű telók voltak a Wavek és minőségi anyagokból készültek. A szálcsiszolt fémház az íveivel + a gyönyörű kijelzője! Akár most is simán el tudnék képzelni belőle egy 6,7-es méretűt
A bada is tetszett. Kár, hogy a Samu elengedte a fejlesztését!
-
ABal
őstag
válasz
consono #3717 üzenetére
Igen, minden hiányosságával együtt is jó kis teló volt a Wave.
Sajnos, az enyém az utolsó bekapcsolásakor bootloopba került, amivel akkor nem foglalkoztam. Gondoltam, majd egyszer, ha lesz hozzá kedvem, és meg is találom a kellő fájlokat, megpróbálom rendbe szedni. Aztán persze nem történt meg, és egyszer csak az akksi meg elkezdett gyanúsan kinézni, úgyhogy azt gyorsan le is adtam a veszélyes hulladék gyűjtőbe. Szóval az enyém csipkerózsika-álmát alussza, és talán fel sem ébred már soha. De azért még megtartom szentimentális okoból. -
Narxis
nagyúr
Hogy-hogy már nem ír ide leslieke?
-
TomWexX
addikt
Nekem egy régebbi xiaomi vezeték nélküli töltőm van, csak erről tudok véleményt írni.
Érdemes erősebb töltőfejjel használni, a régi megmaradt 2W-os töltőfejet nem szereti. Én mindenképp minőségi márkás töltőt vennék, valahogy nem bízom a noname olcsó verziókban. Ezen kívül nem igazán tudok mit tanácsolni, próbáld ki és rájössz, hogy milyen kényelmes csak úgy rárakni/levenni. -
ABal
őstag
A középkategóriában nézelődtem, és már sok vetélytárs kiesett ilyen-olyan okok miatt, mire egyáltalán megakadt a szemem a Motorolán. Leginkább az alábbiak miatt lett az a telefonom:
5 fő verzió frissítést ígér a Motorola. Ez fontos, mert rám jellemzően kb. 5 évig használok egy telefont.
Nem akartam 6,4-nél nagyobb kijelzőt, és ennek kisebb testben nagyobb felbontású a kijelzője, mint az előző telómnak.
Azonnal beszerezhető volt, és elfogadható áron kaptam meg. -
TomWexX
addikt
Nyugodtan használhatod a vezetéknélküli töltést is, tökéletesen működőképes technológia az is. Én napi szinten használom és soha semmi baj nem volt vele eddig. Melegedés is elenyésző, a 67/90W-os gyors töltés sokkal melegebb mint ez. Ja és grat az új telódhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Nem, mert ez olyan tapadós gumi borítású, mint a szilikon sütőformák, amit sokan utálnak, én kifejezetten szeretem, mert se a zsebemből nem csúszik le, se onnan, ahová teszem, akár 45°-os lejtőn se, megáll az asztalon, ha megtámasztom stb és nem utolsó sorban ha leesik, visszapattan a kezembe
-
ABal
őstag
Vezeték nélküli töltéssel van tapasztalatotok? Ez az első telefonom, ami alkalmas erre, gondoltam adok neki egy esélyt.
-
ABal
őstag
Köszi a linket!
Igazság szerint ezt a fajta tokot már máshol is láttam, de üvegfóliából alig volt ajánlat. Egyet biztosan rendelek, mert ezt már ismerem.
Időközben rendeltem egy hydrogél fóliát, amit még sosem próbáltam, majd kiderül az milyen. Lehet, hogy kidobott pénz volt.
Egyébként a dobozban volt egy a készülékkel megegyező színű tok, de nagyon keménynek és rugalmatlannak találom, ezért kezdtem az után is kutatni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Samsung Wave S8500 szakmai topik: [link]Samsung Wave S8530 szakmai topik: [link]Samsung Wave S8600 szakmai topik:...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hosszabb üzemidő, Bluetooth 5.4, változatlan név
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mesterséges intelligencia topik
- Megmosolyogtató tárterülettel indít az iPhone SE
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Futás, futópályák
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...